مشاهده نسخه کامل
: سوال درباره فتوشاپ CC
سلام من با فوتشاب زیاد کار نکردم در نسخه جدید CC عکسی که باز میکنی تو قسمت لایه ها هست اما در صفحه اصلی چیزی نیست وعکس دیده نمیشه یعنی عکس نمایش داده نمیشه لطفا راهنمایی کنید
دوست من از تو سایت lynda.com میتونی کمک بگیری
flashdesign
12-08-2013, 14:10
سلام من با فوتشاب زیاد کار نکردم در نسخه جدید CC عکسی که باز میکنی تو قسمت لایه ها هست اما در صفحه اصلی چیزی نیست وعکس دیده نمیشه یعنی عکس نمایش داده نمیشه لطفا راهنمایی کنید
سلام، من مدتیه که از این نسخه استفاده میکنم و کلن با فتوشاپ زیاد کار کردم ولی این مشکل رو نداشتم تا حالا
یعنی عکسی که باز میکنید توی لایه ها هست ولی صفحه طوسی هست و هیچی وجود نداره ؟؟
سلام من می خواستم با فتوشاپ cs 6 یک بنر طراحی کنیم اما توی نوار window گزینه animation وجود نداره . ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
سلام من می خواستم با فتوشاپ cs 6 یک بنر طراحی کنیم اما توی نوار window گزینه animation وجود نداره . ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
فتوشاپ رو کامل کرک کردی؟
با سلام...
دوست عزیز در این نسخه گزینه تایم لاین جای گزین گزینه انیمیشن شده....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشد...
اون عکس چشم هم هست کنارش؟؟؟؟
با سلام...
دوست عزیز در این نسخه گزینه تایم لاین جای گزین گزینه انیمیشن شده....
موفق باشد...
توی سی اس 6 جاش تغییر کرده چون منم خیلی دونبالش گشتم پیدا نکردم شما یه عکس گیف باز کن اون موقع به صورت خودکار انیمیشن رو اضافه میکنه بعد لایه هاش رو حذف کن هر چی می خوای جاش بزار
این روش بالا روش یک ایرانی:n02:
روش اصلیش اینه که
اول شما از منوی ویندوز گزینه ی دوم و بعد گزینه ای که مربوط به ریست میشه رو انتخاب میکنی بعد توی پایین ترین قسمت همون جایی که باید انیمیشن باشه یه قسمت به نام timeline ایجاد میشه فکر کنم شما اون رو میخوای:n06:
اون عکس چشم هم هست کنارش؟؟؟؟
توی سی اس 6 جاش تغییر کرده چون منم خیلی دونبالش گشتم پیدا نکردم شما یه عکس گیف باز کن اون موقع به صورت خودکار انیمیشن رو اضافه میکنه بعد لایه هاش رو حذف کن هر چی می خوای جاش بزار
این روش بالا روش یک ایرانی:n02:
روش اصلیش اینه که
اول شما از منوی ویندوز گزینه ی دوم و بعد گزینه ای که مربوط به ریست میشه رو انتخاب میکنی بعد توی پایین ترین قسمت همون جایی که باید انیمیشن باشه یه قسمت به نام timeline ایجاد میشه فکر کنم شما اون رو میخوای:n06:
با سلام ... دوست عزیز تا جایی که بنده اطلاع دارم گزینه انیمیشن نداره روش شما هم امتحان کردم ولی باز گزینه تایم لاین باز میشه... فرقی نکرد..
در کل گزینه تایم لاین کار همون گزینه انیمیشن رو اجام میده و اگر دوست خوبمون Aligfx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میخواهید انیمیت ایجاد کنید با همین گزینه راحت میشه و اگر دنبال فقط گزینه انیمیشن هستید میتونید
اسکریپت مربوطه رو پیدا و در c6 اضافه کنید
موفق باشید...
با سلام ... دوست عزیز تا جایی که بنده اطلاع دارم گزینه انیمیشن نداره روش شما هم امتحان کردم ولی باز گزینه تایم لاین باز میشه... فرقی نکرد..
در کل گزینه تایم لاین کار همون گزینه انیمیشن رو اجام میده و اگر دوست خوبمون Aligfx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میخواهید انیمیت ایجاد کنید با همین گزینه راحت میشه و اگر دنبال فقط گزینه انیمیشن هستید میتونید
اسکریپت مربوطه رو پیدا و در c6 اضافه کنید
موفق باشید...
خوب منم به صورت نامحسوس یه همچین چیزی رو رسوندم دیگه غیر از اینه:n13:
خوب من درست اطلاعات نداشتم گفتم بیخودی چیزی نگفته باشم:n06:
اون قسمت اولش برای این بود که از مشکلات احتمالی جلو گیری کنه:n01:
راستی دقیقا cs6 جدید تره یا cc من با جفتش کار کردم دقیقا جریان cc چیه ؟؟؟ میشه کامل توضیح دهید؟؟؟:n27:
mohammadrm
17-10-2013, 13:12
برای تبدیل تایم لاین به حالت فریم به فریم در قسمت تایم لاین در سمت راست بر روی آیکون تنظیمات پلت کلیک کنید و از بالا گزینه Convert Frames گزینه Convert to Frame Animation رو انتخاب کنید .
راستی دقیقا cs6 جدید تره یا cc من با جفتش کار کردم دقیقا جریان cc چیه ؟؟؟ میشه کامل توضیح دهید؟؟؟:n27:
دوست عزیز... CC آپدیت شده ورژن Cs6 هست که یه سری تغیرات در منوها و از جمله منوی فیلتر قرار داده و بیشترین زوم سی سی روی نواقص عکس هاست که مثلا
تصاویر رو بادقت و کیفت بالاتری تنظیم و اصلاح کنه...و یکی از نکات خوبش زود لود شدن تنظیمات ویرایش شده تصاویر در هنگام ذخیره سازی هست... مثلا بارها شده یه فیلتر رو روی یه
عکس داریم تست میکنم دیده میشه که یه نوار لود میاد تا نتیجه کار رو نشون بده ... در سی سی زمان کمتر شده... همچنین بعضی ها با ابزار فونت Cs6 مشکل داشتن در هنگام لود فونت سی سی
خیلی سریع مانند ورژن های قدیمی تر بالا میاد...
موفق باشید...
Mr.Lover
04-11-2013, 21:14
سلام
من تا حالا با نسخه CC کار نکردم!
شنیدم که به صورت ابری هست و برای استفاده از اون باید ماهانه مبلغی هزینه کرد.
درسته؟
کسایی استفاده می کنند چطوری این کارو انجام می دهند؟
به تمام امکانات نرم افزار دسترسی دارند؟
ممنون؛ لطفاً کمی توضیح بدید تا شیرفهم شم.
لطف دارید.
:n12:
سلام
من تا حالا با نسخه CC کار نکردم!
شنیدم که به صورت ابری هست و برای استفاده از اون باید ماهانه مبلغی هزینه کرد.
درسته؟
کسایی استفاده می کنند چطوری این کارو انجام می دهند؟
به تمام امکانات نرم افزار دسترسی دارند؟
ممنون؛ لطفاً کمی توضیح بدید تا شیرفهم شم.
لطف دارید.
:n12:
درود بر شما
راستش چنین چیزی که میگی رو نشنیدم فتوشاپ cc همون نسخه آپدیت شده cs6 هستش و اینکه میگی بلید پول بدی هم چیزی به جز حرف نیست خودم یه مدت استفاده کردم و پولی بابتش ندادم،با خیال راحت نصبش کن و حالش رو ببر
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
mohammadrm
05-11-2013, 10:04
درود بر شما
راستش چنین چیزی که میگی رو نشنیدم فتوشاپ cc همون نسخه آپدیت شده cs6 هستش و اینکه میگی بلید پول بدی هم چیزی به جز حرف نیست خودم یه مدت استفاده کردم و پولی بابتش ندادم،با خیال راحت نصبش کن و حالش رو ببر
نخیر دوست عزیز. اتفاقا اشتراک ماهانه داره .
باید برای دسترسی به آخرین امکانات بروز شده نرم افزار، حق اشتراک را پرداخت کنید در غیر اینصورت نرم افزار مسدود میشه و قابل استفاده نیست .
یکی از ویژگی های خوب و جدید سری کریتیو کلود به اشتراک گذاری کار مستقیم از خود نرم افزار در شبکه اجتماعی Behance هست .
نخیر دوست عزیز. اتفاقا اشتراک ماهانه داره .
باید برای دسترسی به آخرین امکانات بروز شده نرم افزار، حق اشتراک را پرداخت کنید در غیر اینصورت نرم افزار مسدود میشه و قابل استفاده نیست .
یکی از ویژگی های خوب و جدید سری کریتیو کلود به اشتراک گذاری کار مستقیم از خود نرم افزار در شبکه اجتماعی Behance هست .
شرکت ادوبی که هیچ وقت اشتراک ماهانه نمیگرفت مننشنیدم شایدم درست بگی خبر قطعیشو بهت میگم
mohammadrm
05-11-2013, 13:33
شرکت ادوبی که هیچ وقت اشتراک ماهانه نمیگرفت مننشنیدم شایدم درست بگی خبر قطعیشو بهت میگم
خبر قطعی چی رو دوست عزیز ؟
برو تو سایت ادوبی تمام اطلاعات مورد نیاز در مورد بسته هست . شایدی هم وجود نداره .
خبر قطعی چی رو دوست عزیز ؟
برو تو سایت ادوبی تمام اطلاعات مورد نیاز در مورد بسته هست . شایدی هم وجود نداره .
دوست من گفتم که چنین چیزی صحت نداره از یمی از اساتید پرسیدم اگه میخوای مطمئن بشی به این آدرس ایمیل بده
info@persiangfx.com
mostafa enayati
mohammadrm
05-11-2013, 15:28
دوست من گفتم که چنین چیزی صحت نداره از یمی از اساتید پرسیدم اگه میخوای مطمئن بشی به این آدرس ایمیل بده
info@persiangfx.com
mostafa enayati
دوست عزیز ایشون کی باشن که بخوان به نمایندگی از یک شرکت در مورد محصولات اون اطلاع رسانی کنن !؟
میگم خود سایت ادوبی این خبر رو منتشر کرده بعد شما میگی به این آدرس ایمیل بفرست !
اینجا جاش نیست و من هم حوصله جر و بحث رو ندارم و از طرفی نمیخوام به کسی توهین کنم ولی اونطور که به نظر میاد ایشون باید مدیر و یا یکی از کسانی باشند که سایت پرشین ج ف ا... رو اداره میکنند . اگه بخوام در مورد این افراد صحب کنم که اینجور افراد هیچ اسم و رسمی تو نت ندارن و فقط جز اون افرادی حسای میشن که قانون کپی رایت رو نقض میکنن و از این طریق نه تنها زحمات دیگران رو پایمال میکنند بلکه با این کار باعث ترویج نقض قانون کپی رایت میشن و با سو استفاده از آثار دیگران سرمایه مردم رو به سمت خودشون(جیبشون) میکشن و کار خودشون رو به عنوان کسب درآمد از قشری بی خبر از همه جا راه اندازی میکنند .
درست نیست از سایت ها و افراد این چنینی که حتی زحمت درج منبع مقالات رو به خودشون نمیدن، حمایت بشه .
دوست عزیز ایشون کی باشن که بخوان به نمایندگی از یک شرکت در مورد محصولات اون اطلاع رسانی کنن !؟
میگم خود سایت ادوبی این خبر رو منتشر کرده بعد شما میگی به این آدرس ایمیل بفرست !
اینجا جاش نیست و من هم حوصله جر و بحث رو ندارم و از طرفی نمیخوام به کسی توهین کنم ولی اونطور که به نظر میاد ایشون باید مدیر و یا یکی از کسانی باشند که سایت پرشین ج ف ا... رو اداره میکنند . اگه بخوام در مورد این افراد صحب کنم که اینجور افراد هیچ اسم و رسمی تو نت ندارن و فقط جز اون افرادی حسای میشن که قانون کپی رایت رو نقض میکنن و از این طریق نه تنها زحمات دیگران رو پایمال میکنند بلکه با این کار باعث ترویج نقض قانون کپی رایت میشن و با سو استفاده از آثار دیگران سرمایه مردم رو به سمت خودشون(جیبشون) میکشن و کار خودشون رو به عنوان کسب درآمد از قشری بی خبر از همه جا راه اندازی میکنند .
درست نیست از سایت ها و افراد این چنینی که حتی زحمت درج منبع مقالات رو به خودشون نمیدن، حمایت بشه .
نه خیر دوست من سایت پرشین gfx یکی از بزرگترین سایتها در زمینه آموزش و پکیج های گرافیکی هست هیچ قانونی رو نقض نکرده و شما با تحقیق و سرچ تو نت میتونی راجع به این وبسایت اطلاعات کسب کنی...و منم به شما نکفتم که دروغ میگی و ایشون راست میگن،حالا دیگه میل خود شماست بخوای از cc یا cs6 استفاده کنی،چون یه گرافیست و طراحی وقتشو بابت اینکه آیا نسخه جدید فتوشاپ بابت هزینه اشتراک ماهیانه پول میگیره نمیذاره
سریلند باشی
mohammadrm
05-11-2013, 18:15
نه خیر دوست من سایت پرشین gfx یکی از بزرگترین سایتها در زمینه آموزش و پکیج های گرافیکی هست هیچ قانونی رو نقض نکرده و شما با تحقیق و سرچ تو نت میتونی راجع به این وبسایت اطلاعات کسب کنی...و منم به شما نکفتم که دروغ میگی و ایشون راست میگن،حالا دیگه میل خود شماست بخوای از cc یا cs6 استفاده کنی،چون یه گرافیست و طراحی وقتشو بابت اینکه آیا نسخه جدید فتوشاپ بابت هزینه اشتراک ماهیانه پول میگیره نمیذاره
سریلند باشی
هی خدا چی بگم آخه !
من هر چی بگم شما بازم حرف خودتو میزنی پس بهتره کشش ندم .
مشکل سیاه شدن تصویر در هنگم کار با ابزار های انتخاب در فتوشاپ cc
با سلام
من فتوشاپ سی سی در لپ تاپم نصب کردم ( ویندوز 8 اورجینال و 64
بیتی و 8 گیگ رم کور 7 ) و وقتی از ابزار های سلکت و پن کار میکنم
تصویر یک هم سیاه میشه و وقتی دوباره کلیک میکنی تصویر دیده میشه
و بعد دوباره سیاه میشه و وقتی دی سلکت میکنی مشکل برطرف
میشه
لطفا راهنمایی کنید که کارم بد جور گیره
ممنون از دوستان
مشکل سیاه شدن تصویر در هنگم کار با ابزار های انتخاب در فتوشاپ cc
با سلام
من فتوشاپ سی سی در لپ تاپم نصب کردم ( ویندوز 8 اورجینال و 64
بیتی و 8 گیگ رم کور 7 ) و وقتی از ابزار های سلکت و پن کار میکنم
تصویر یک هم سیاه میشه و وقتی دوباره کلیک میکنی تصویر دیده میشه
و بعد دوباره سیاه میشه و وقتی دی سلکت میکنی مشکل برطرف
میشه
لطفا راهنمایی کنید که کارم بد جور گیره
ممنون از دوستان
درود بر خودت
با بقیه ابزارها مشکل نداری؟
نه ولی بازم تست میکنم فقط در پن و سلکت این مشکل رو داشت
نه ولی بازم تست میکنم فقط در پن و سلکت این مشکل رو داشت
راستش سیستمت که بالاست و پردازندت هم ۶۴ بیته،نباید مشکلی داشته باشه اکثر دوستان با نسخه cc مشکل دارن منم داشتم اما برگشتم به نسخه cs6
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.