baby_1
24-07-2013, 13:51
سلام
در تبدیل دو عبارت مختلط در کتابی ، در هنگام محاسبات منفی ظاهر می شود که دلیل این خطا را نمی دونم اگر زحمتی نیست روش اثبات و حل مسئله من رو ببینین و خطای من رو گوشزد کنید.یه دنیا سپاسگزارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابتدا به فرم قطبی رابطه را تبدیل می کنیم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D%3C-26.565
از جهتی می دانیم که این فرم برابر با عبارت زیر است خواهیم داشت
از جهت دیگری می توان فرم کسینوس را به صورت زیر نوشت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] sin%28B%29
خواهیم داشت
این در حالی است که جواب کتاب برای ضریب سینوسی برابر +4 است نه -4
از جهتی هم در دو سوال مثل این سوال با اعداد مختلف حل شده است و جواب سینوس من در این منفی مشکل دارد احتمال زیاد مشکل از محسبات یا خطایی است که در هنگام محاسبات دارم ، مجددا سپاسگزارم که برای حل مشکل من وقت می زارین
در تبدیل دو عبارت مختلط در کتابی ، در هنگام محاسبات منفی ظاهر می شود که دلیل این خطا را نمی دونم اگر زحمتی نیست روش اثبات و حل مسئله من رو ببینین و خطای من رو گوشزد کنید.یه دنیا سپاسگزارم
ابتدا به فرم قطبی رابطه را تبدیل می کنیم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D%3C-26.565
از جهتی می دانیم که این فرم برابر با عبارت زیر است خواهیم داشت
از جهت دیگری می توان فرم کسینوس را به صورت زیر نوشت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] sin%28B%29
خواهیم داشت
این در حالی است که جواب کتاب برای ضریب سینوسی برابر +4 است نه -4
از جهتی هم در دو سوال مثل این سوال با اعداد مختلف حل شده است و جواب سینوس من در این منفی مشکل دارد احتمال زیاد مشکل از محسبات یا خطایی است که در هنگام محاسبات دارم ، مجددا سپاسگزارم که برای حل مشکل من وقت می زارین