PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سینگل کوتیشن

Life24
21-07-2013, 23:14
سلام
چه زمانی از سینگل کوتیشن استفاده میکنیم؟ میشه توضیح دهید؟

In some rare situations, when the attribute value itself contains quotes, it is necessary to use single quotes: name='John "ShotGun" Nelson'

m.m.m5651
21-07-2013, 23:22
وقتی از " استفاده می کنید کامپایلر (سرور) داخل رشته ای که وارد کردید رو هم پردازش می کنه و باید قبل از کاراکترهای خاص از \ استفاده کنید. مثلا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(همون طور که میبینید خود تکست ادیتور وردپرس رنگ عبارت $lastname رو تغییر داده ولی اگه از سینگل استفاده می کردم احتمالا رنگش رو همرنگ بقیه متن میکرد.)
که تو اینجا عبارت $lastname پردازش میشه و اگه میخواید نشه باید از \ استفاده کرد، یا مثلا \n و بقیه ی کاراکتر های مخصوص هم توی این استفاده میشن. ولی در ' (Single Quotation) این طور نیست.
البته شاید فرقای دیگه ای هم داشته باشن ولی من ندونم.

smhnaji
24-07-2013, 00:48
سلام
چه زمانی از سینگل کوتیشن استفاده میکنیم؟ میشه توضیح دهید؟
دوست عزیز شما در چه زبانی این سوال رو می‌پرسید؟ این پاسخ توی PHP به شما داده شده در حالی که شما تو فروم HTML/CSS این سوال رو پرسیدید.

موفق باشید

Life24
25-07-2013, 21:31
سلام
من منظورم در HTML است

smhnaji
31-07-2013, 05:45
سینگل کوتیشن با دابل کوتیشن از نظر HTML هیچ فرقی با هم ندارن، فقط ممکنه استفاده از double quotation کمی بهتر باشه (برای وقتی که ممکنه شما بخوای از کوتیشن یک دونه‌ای، به عنوان اپوستروف استفاده کنی (مثلا بنویسی Ross's Widget))

مثال
:
رو مقایسه کن با

خب مسلما حالت دوم خواناتر و راحت‌تر هست. ممکنه حالت برعکسش هم وجود داشته باشه که در اون صورت هم استفاده از ' به جای " راحت‌تر هست.

اما در غیر این صورت‌ها، همون‌طوری که گفتم هیچ فرقی با هم ندارن.

موفق باشی