مشاهده نسخه کامل
: بهترین روش سرمایه گذاری با پنج میلیون تومان؟؟؟
badboys_87
21-07-2013, 21:02
سلام
من پنج میلیون تومن در حال حاضر نقدا" دارم میخوام بدونم چه کاری بیشترین سود دهی رو داره؟
1- سپرده گذاری بلند مدت در بانک یا موسسات مالی به نظر خودم قوامین بهتره
2-خرید اوراق مشارکت
3-فعالیت در بورس
4-طرح جامع زندگی بیمه ایران
5-طرح ارمغان زندگی بیمه دانا
6-طرح آتیه بانک کشاورزی
7-طرح مسکن جوانان بانک مسکن
8-خرید سکه یا طلا
اگه پیشنهاد دیگه ای دارید بفرمایید؟؟؟
shahinfarasystem
25-07-2013, 21:43
سلام
سن، تحصيلات و فعاليت فعلي تون (درس، كار،هيچكدام) رو ميفرماييد؟
badboys_87
26-07-2013, 11:58
سلام .سن 23 سال . تحصیلات فوق دیپلم در یک شرکت isp فعالیت میکنم . به نظر شما اگه پنج میلیون رو در بانک قوامین حساب باز کنم خوبه ؟؟؟
حساب کردم هر ماه حدود90 هزار تومن سود بهش تعلق میگیره.. آیا پیشنهاد بهتری دارید؟؟؟
shahinfarasystem
26-07-2013, 12:39
سلام .سن 23 سال . تحصیلات فوق دیپلم در یک شرکت isp فعالیت میکنم . به نظر شما اگه پنج میلیون رو در بانک قوامین حساب باز کنم خوبه ؟؟؟
حساب کردم هر ماه حدود90 هزار تومن سود بهش تعلق میگیره.. آیا پیشنهاد بهتری دارید؟؟؟
خوبه داداش اما فكر كنم اگه بتوني دو تومنشه براي رفتن به دوره هاي تخصصي براي كارت كنار بذاري بهتر باشه
مثلا شما كه توisp كار ميكني دوره هاي شبكه مثل network+ , MSCE , Cisco و غيره ميتونه تو پيشرفت و افزايش در آمدت بهت كمك كنه
آدم تا وقتي سنش پايينه ممكنه خيلي جاها بپذيرننش اما وقتي سنت بالا رفت فقط اگر تخصص داشته باشي ميتوني خوب و با شانيت كار كني ... موفق باشي :n11:
badboys_87
26-07-2013, 14:26
خیلی متشکرم .از راهنمماییتون .من دوره های نتورک+ رو گذروندم. ولی سیسکو و مایکروسافت رو هنوز نه..ولی هر وقت لازم باشه با هزینه شرکت خودشون میفرستن.. خودم بیشتر به طراحی وب علاقه مندم.
من هر ماه میتونم 500 تومن به این مبلغ اضافه کنم . میخوام سود دهی داشته باشه در دراز مدت
One Minute
26-07-2013, 15:02
خیلی متشکرم .از راهنمماییتون .من دوره های نتورک+ رو گذروندم. ولی سیسکو و مایکروسافت رو هنوز نه..ولی هر وقت لازم باشه با هزینه شرکت خودشون میفرستن.. خودم بیشتر به طراحی وب علاقه مندم.
من هر ماه میتونم 500 تومن به این مبلغ اضافه کنم . میخوام سود دهی داشته باشه در دراز مدت
تا حالا شنیدی آبی که راکد مونده باشه گندیده میشه ؟ آب باید همیشه در جریان باشه
پول هم دقیقا همینطوره ، وقتی بخوابونیش توی بانک کم کم ارزشش رو از دست میده ، مخصوصا تو ایران که سودِ بانک ها ثابت هست و هر روز ارزشِ پول پایین تر میاد !
افرادی مثل شما زیاد هستن که پول دارن و نمیدونن چیکار کنن ، اینجاس که بحثِ کارآفرینی و خلاقیت پیش میاد ، شما گفتید تو کار طراحی وب هستید ، چند تا سایت سرویس دهنده طراحی کنید ، کوچیکترینش میتونه سایت فروشِ شارژ باشه و در آینده سایت های لیچ و حتی بازی های تحت مرورگر که پول خوبی رو به جیب سرویس دهنده ها جاری میکنن، فقط باید خیلی وقت گذاشت !
masoud glx
26-07-2013, 16:21
درود
اگر علاقه دارید میتونید به بورس و خرید و فروش سهام شرکت های مختلف هم اقدام کنید . فقط این رو بخاطر بسپارید که حتما می بایست یک دوره کامل و شاید فشرده اطلاعات و قوانین بورس رو فرا بگیرید و علاوه بر اون حس و استعداد معامله گری و خرید و فروش صحیح هم در خودتون پرورش بدید . مهم تر از همه اینها ، در نظر داشته باشید که این 5 میلیون و یا هر مقدار دیگه ای رو دارید به سطل زباله می ریزید ، هر پول دیگه ای که در آینده اضافه می کنید رو هم همینطور در ذهن داشته باشید ، یعنی اون مقدار انقدر بی ارزش باشه . مشخصا ریسک پذیری و موقعیت شناسی و استفاده از زمان و ساعت شناسی عوامل موفقیت شما خواهند شد .
بعنوان یک مثال و یک جرقه برای کسب اطلاعات بیشتر ، میتونم عرض کنم که بنده طی 2 ماه اخیر 50 هزار سهام سایپا رو حدود 120 خریدم ، حدود 135 فروختم ؛ 30 هزار سهام سیمان شرق رو 210 خریدم ، حدود 300 فروختم ؛ دوباره پایین اومد خریدم و بالاتر فروختم ؛ حدود 20 هزار سیمان سپاهان هم همینطور حدود 200 خریدم و 270 فروختم ؛ الان دوباره 230 خریدم و در آینده می فروشم ؛ بانک پارسیان نزدیک 40 هزار سهم 230 خریدم و 275 فروختم و دوباره ... همه اینها رو هم در ماه های قبل انجام می دادم + شرکت های دیگه و هنوز هم انجام می دم . حتی چندین ماه پیش قیمت این دو سیمان حدود 130 و 140 بود که چندین بار خرید و فروش کردم تا به اینجا .
بورس یعنی تحلیل بازار و موقعیت و مهم تر از همه زمان شناسی .
سودی که بدست میاد در 1 روز حدود 3 تا 5 درصد و با معاملات متعدد صحیح و اجتناب از ضرر در ماه حتی به 100 درصد هم میرسه . اما اگر شناخت درست و اطلاعات مناسب نداشته باشید ، این مقدار رو حتی بصورت کاملا معکوس و 100 درصد ضرر در ماه هم میشه متصور شد . البته حالا و نسبت به سال های قبل بورس متعادل شده و رواداری قیمت رو در روز محدود کرده پس ضرر و سود بازه مشخصی دارن و اجازه جبران به شما میدن و مثل سالهای پیش نیست که تجربه 300 تومن سقوط سهام نفتی 400 تومنی رو در 10 روز داشته باشید یا بلعکس صعود 900 تومنی سهام 300 تومنی ساختمان ایران رو در یک ماه و امثال اینها ...
موفق باشید .
جناب مسعود جی ال ایکس، پیشنهادتون در مورد سرمایه گذاری با حدود 50 میلیون تومن توی شهرستان چیه؟ از کارای تولیدی خیلی خوشم میاد. البته شاید سخت باشه با این مبلغ بخوام کار تولیدی شروع کنم ولی قطعا کارایی هستن که بشه با یه سرمایه کم شروعشون کرد.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
Soroush-S
26-07-2013, 17:39
من جای شما بودم میرفتم توی بورس . هم توی تولید شرکت می کنی هم پول نمیره توی بازارهای کاذب!!!
masoud glx
26-07-2013, 17:44
با فرض در اختیار داشتن ملک و مکان مناسب برای کسب و کار ، می تونید مواد و کالاهای اساسی زندگی خانوار مثل برنج و ... رو از مبادی ورود عمده به کشور تهیه کنید و در شهرستان بفروشید .
کار تولیدی رو من چندان برای شرایط فعلی اقتصاد کشور اون هم با این بودجه پیشنهاد نمی دم . بنده مدتی حدود 3 سال مشغول بودم به جمع آوری روغن سوخته از سطح استان محل سکونتم و انتقال اونها به سوله و تانکرهایی که تهیه کرده بودم . بخشی از روغن سوخته ها بصورت روزانه به کارخونجات برای بازتولید منتقل می شد و بخشی دیگه به گریس و سایر موارد قابل توجیه و امکان تبدیل میشد . درآمد مناسبی داشت بعنوان کاری نیمه تولیدی و دوستانی که هنوز در این کار فعال هستن ، از وضعیت رضایت دارن .
البته کلیه پیشنهادات و ایده ها وابسته به شرایط شما و شهرستانی که در اون زندگی می کنید داره . برادرم همزمان با کار روغن من ، واردات روغن ماشین از کانادا انجام می داد و ایشون با توجه به علاقه و البته توانایی بیشتر برای واردات و دردسرهای خاص خودش ، به این حیطه از روغن ماشین پرداخت و من به اون حیطه که ذکر کردم . پس شرایط تا این حد می تونه متفاوت و اثرگذار باشه .
به کارهای وابسته به غذا هم می تونید فکر کنید .
موفق باشید .
badboys_87
27-07-2013, 07:42
شرایط ورود به بورس چیه؟؟؟ من استان گیلان هستم.اینجا تو مرکز استان یعنی رشت .تالار بورس هست و آشنای یکی از دوستام توب بورسه و سبد بورس داره میخوام باهاش مشورت کنم ولی هیچی از بورس بلد نیستم
Soroush-S
27-07-2013, 10:54
شرایط ورود به بورس چیه؟؟؟ من استان گیلان هستم.اینجا تو مرکز استان یعنی رشت .تالار بورس هست و آشنای یکی از دوستام توب بورسه و سبد بورس داره میخوام باهاش مشورت کنم ولی هیچی از بورس بلد نیستم
شما از 118 شماره بورس بگیر . زنگ بزن راهنماییت میکنن. فکر کنم تالار بورس طرف خیابون بیستون باشه
mohsenfhm
27-07-2013, 11:02
به نظرم شما با کارگزار هماهنگ کن برات بگیره !
تو نت سرچ کنی چندین شرکت کارگزاری پیدا می کنی .
badboys_87
27-07-2013, 14:28
کارگذار چه کاری انجام میده؟ ایا قابل اعتماد هست؟؟؟ کلا" بورس اینترنتی هم میشه کار کرد؟؟
masoud glx
27-07-2013, 18:25
کلیه فعالیت ها رو میشه از طریق کارگزار دلخواهتون انجام بدید و اصولا هیچ نیازی به مراجعه به تالار بورس تهران یا مراکز استان ها نیست . برای چک کردن قیمت ها هم اگر کارگزارتون سرویس خرید و فروش آنلاین داره می تونید گروه سهامی ایجاد کنید و هر روز کلیه آمار مربوط به شرکت های مدنظرتون رو بگیرید و در صورت تمایل خرید و فروش کنید .
با چک کردن هر روزه سایت tsetmsc.com هم می تونید اخبار و اطلاعات نماد های مختلف رو در اختیار داشته باشید .
بورس مطالعه زیاد می خواد .
به نظرم بحث در مورد بورس داره آف تاپیک میشه و این موارد رو در خصوص صرفا بورس میشه در تاپیک های مخصوص پیگیری کرد .
موفق باشید .
szh_1367
27-07-2013, 18:38
دیدم دارید در مورد بورس صحبت میکنید دوتا تاپیک در سایت وجود داره اطلاعات خوبی برای تازه واردین هست
اگر سوالی در مورد بورس بود در همان تاپیک تا جایی که اطلاع داشته باشم جواب میدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aria_electric_fars
29-08-2013, 22:20
سلام
والا من 150 ميليون دارم نمي دونم چه كار كنم شما كه 5 تومن داريد جاي خودش
بورس به دردت نمي خوره باور كن يعني شك نكن براي شما ضرر هست توش من سال 87 تجربه بورس رو داشتم با 5 تومن رفتم با 2.5 اومدم بيرون البته همون موقعي بود كه يك دفعه اوضاع جهاني بهم ريخته بود
با تشكر
badboys_87
30-08-2013, 00:31
رفتم پنج میلیونو تو بانک قوامین سپرده گذاری کردم با نرخ سود روز شمار 21% .راحت شدم..
بورس هم خیلی خوبه منتها صبر زیاد میخواد خیلیا رو دیدم سرمایه گذاری های کلانی کردن و دارن در میارن
aria_electric_fars
30-08-2013, 12:37
سلام
يعني بانك قوامين روزشمار 21 درصد مي ده؟؟؟
الان بيشترين سودي كه بانك ها مي دن حداقل براي يك ماه يا روزشمار چقدره؟؟
با تشكر
سلام
يعني بانك قوامين روزشمار 21 درصد مي ده؟؟؟
الان بيشترين سودي كه بانك ها مي دن حداقل براي يك ماه يا روزشمار چقدره؟؟
با تشكر
جواب شما :
سلام.
قابل توجه علاقمندان :
بیشترین سودِ روزشمار در حال حاضر متعلق به موسسه ی آرمان هست ( فردوسی سابق ) که مورد تائید بانک مرکزی هم هست
سودش 22% هست یعنی به هر ده میلیون تومان ماهیانه 183 هزار و 300 تومن سود میدند .
اما عیبش اینه که کارت ATM نداره
بعد از اون موسسه ی کوثر هست هست که بیست درصد هست و کارت ATM هم داره با قابلیت برداشت از دستگاههای کوثر و سپه و ملت .
کوثر هم مورد تائید بانک مرکزی هست و میگن قراره بانک بشه
اطلاعات بیشتر را در تاپیک | بانکها و امور بانکی | ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پیگیری کنید لطفا
sahhosseiny
27-09-2013, 18:08
البته درس همیشه جواب نمیده اون هم توی مملکت خراب شده ما که همه چیز رابطه ای شده ....من خودم الان دانشجوی دکتری هوش مصنوعی هستم و دارای 2 فوق لیسانس IT و هوش مصنوعی و لیسانس نرم افزار و همچنین مدارک سیسکو و نت پلاس و .... اما از سال 77 که لیسانس گرفتم تا حالا دنبال کار میگردم . منظورم فقط کار کامپیوتر نیست هر کاری ....
sahhosseiny
27-09-2013, 18:14
با سلام و تشکر از لطف شما
یک راهنمایی مهم میخواستم که با توجه به حیاتی بودن آن عاجزانه از حضور محترمتان خواهشمندم به آن پاسخ دهید :
اینجانب یک کارمند ساده با حقوق ماهیانه حدودی
400
هزارتومان هستم . با توجه باینکه در مقطع دکتری رشته هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تحصیل میکنم و لزوم ثبت مقالات متعدد برای سه تز که باید پاس شوند هزینه تحصیل در این رشته بسیار بالاست ، و نظر باینکه با مشکلات معیشتی و اقتصادی و بیکاری نسبی دست و پنجه نرم میکنم بفکر کسب درآمد افتادم و از بانک مبلغ
80
میلیون وام گرفتم اما قسط این وام کمرشکن و در حدود
2
ونیم میلیون تومان در ماه است . حال سوال این است که با این سرمایه چه کاری میتوان انجام داد که از پس قسطهای وام
بربیایم ؟؟
با تشکر
حسینی
میتونید حساب های کوتاه مدت ( ۳ ماهه ) با سود ۲۰ درصد باز کنید
به عبارتی از هر ۱۰۰ میلیون شما میتونید ۲۰ میلیون کسب کنید در هر ۳ ماه
که بازم به عبارتی میشه ماهیانه چیزی حدودی ۷ میلیون تومان
بانک صادرات میده
البته هیچ مشاوره ای نگرفتم ازشون تا ببینم منظورشون دقیقا از حساب کوتاه مدت ۳ ماهه ۲۰ ٪ چیه .
Soroush-S
27-09-2013, 18:24
یک راهنمایی مهم میخواستم که با توجه به حیاتی بودن آن عاجزانه از حضور محترمتان خواهشمندم به آن پاسخ دهید :
400
هزارتومان هستم . با توجه باینکه در مقطع دکتری رشته هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تحصیل میکنم و لزوم ثبت مقالات متعدد برای سه تز که باید پاس شوند هزینه تحصیل در این رشته بسیار بالاست ، و نظر باینکه با مشکلات معیشتی و اقتصادی و بیکاری نسبی دست و پنجه نرم میکنم بفکر کسب درآمد افتادم و از بانک مبلغ
80
2
ونیم میلیون تومان در ماه است . حال سوال این است که با این سرمایه چه کاری میتوان انجام داد که از پس قسطهای وام
بربیایم ؟؟
با تشکر
حسینی
شما میگی 80 میلیون وام چطور گرفتی؟ با سند خونه؟
ملا نصرالدین
28-09-2013, 09:31
400
80
2
بربیایم ؟؟
با تشکر
حسینی
البته راه هایی که دوستان گفتند کاملا درست و منطقی هست...و فکر میکنم برای شما بهترین راه باشد
ولی اگر میتوانستید با این پول در مناطق جنوب شهر یک خانه ی هرچند کوچک بخرید و بدید اجاره و بقیه ی اقساط را از محل دیگر مثل کار دوم و... جور میکردید در طول یک یا چند سال پولتون چند برابر میشد
aria_electric_fars
28-09-2013, 15:59
میتونید حساب های کوتاه مدت ( ۳ ماهه ) با سود ۲۰ درصد باز کنید
به عبارتی از هر ۱۰۰ میلیون شما میتونید ۲۰ میلیون کسب کنید در هر ۳ ماه
که بازم به عبارتی میشه ماهیانه چیزی حدودی ۷ میلیون تومان
بانک صادرات میده
البته هیچ مشاوره ای نگرفتم ازشون تا ببینم منظورشون دقیقا از حساب کوتاه مدت ۳ ماهه ۲۰ ٪ چیه .
دوست عزيز شما كه مي گيد 20 درصد در سه ماه مي ده اشتباه هست
وقتي مي گن مثلا سه ماهه 20 درصد يعني سالانه 20 درصد كه تقسيم بر 12 مي شه و ضرب در سه ماهي كه گفتن
مطلب بعد اينكه هيچ وقت سود بانكي از سود وام بانكي بيشتر نمي شه اگر اينطوري بشه كه طرف مي ره وام مي گيره و سپرده مي زاره تو بانك و هر ماه سود بانك رو مي ده يه چيزي هم دستي گيرش مياد :n13:
شما دوست عزيز كه 80 ميليون وام گرفتيد اول بايد فكرش رو مي كرديد كه چه كار كنيد باهاش نه اينكه اول بريد وام بگيريد بعد فكر كنيد براي اينكه چه كار كنيد باهاش
من حدس مي زنم شما در حال اقدام براي دريافت وام هستيد
با تشكر
sahhosseiny
28-09-2013, 17:16
شما میگی 80 میلیون وام چطور گرفتی؟ با سند خونه؟
بانک مهر اقتصاد تا سقف 100 میلیون در طرح مهر3 وام میده با سود 28 درصد اما باید 50 میلیون پول بمدت 4 ماه بعلاوه سه ضامن معتبر و سند ملکی یاوثیقه دیگری با ارزش بالای 100 میلیون گرو بذارید و همچنین شرایط دیگر هم دارد ....
دوستان سوالات بانکی تون رو تو تاپیک مربوطه بپرسین
| بانکها و امور بانکی | ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خود من منتظر پائین اومدن سکه بودم ولی الان با این وضع به نظرم بهترین راه ، بورس و اوراق بهاداره.
اگر کمی اطلاعات کسب کنید می تونید با حفظ سرمایه ، به سود برسید.
badboys_87
11-10-2013, 19:54
بچه ها لطفا" بحث رو به حاشیه نبرید.. فقط سر موضوع اصلی تاپیک بحث کنید.
سوال اصلی:
شما یک کارمند ساده هستید با درامد ماهیانه حداکثر یک میلیون تومن.همین الان پنج میلیون تومن دارید و میتونید ماهی 500 تومن به این مبلغ اضافه کنید .با یک تفکر اقتصادی و آینده نگرانه .با این پول چی کار میکنید؟؟؟؟ لطفا" فکر کنید و هوشمندانه ترین گزینه رو انتخاب کنید؟؟
1- میرم همه رو سکه میخرم
2-میرم همه رو طلا و جواهر میخرم
3-میدم به یکی برام کار کنه و سودشو به من بده
4-میرم تو کار بورس اوراق بهادار
5-توی بانکی که بیشترین سود رو میده حساب پس انداز باز میکنم
6-نزول میدم!!
7-هیچکدام
BEHZAD2007
11-10-2013, 21:23
بچه ها لطفا" بحث رو به حاشیه نبرید.. فقط سر موضوع اصلی تاپیک بحث کنید.
سوال اصلی:
شما یک کارمند ساده هستید با درامد ماهیانه حداکثر یک میلیون تومن.همین الان پنج میلیون تومن دارید و میتونید ماهی 500 تومن به این مبلغ اضافه کنید .با یک تفکر اقتصادی و آینده نگرانه .با این پول چی کار میکنید؟؟؟؟ لطفا" فکر کنید و هوشمندانه ترین گزینه رو انتخاب کنید؟؟
1- میرم همه رو سکه میخرم
2-میرم همه رو طلا و جواهر میخرم
3-میدم به یکی برام کار کنه و سودشو به من بده
4-میرم تو کار بورس اوراق بهادار
5-توی بانکی که بیشترین سود رو میده حساب پس انداز باز میکنم
6-نزول میدم!!
7-هیچکدام
گزینه 4 من از موقعی که وارد بورس شدم به صورت نصفه و نیمه 1.5 نیم سال میگذره تو این مدت 6 تا فرصت طلایی داشتم خودمو بکشم بالا ولی متاسفانه پول جور نشد همین شش فرصت منو میلیونر میکرد همشون سودهای حداقل 100 درصدی حساب کنید ببینید چقدر میشه راهشو یاد بگیری به راحتی اب خوردن میشه پول دراورد تو بورس موفق باشی عزیز:n16:
البته یه کارمند میتونه بعد از ظهرها هم کار کنه. به نظر من این بهترین راه هست که خودتون با سرمایه خودتون بسته به نیازهای شغلی محل زندگی و علایق شخصی یه کاسبی نو و ترجیحا جدید راه بیندازید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.