مشاهده نسخه کامل
: مشکل در کارت گرافیک
raidcall
21-07-2013, 15:43
با سلام و خسته نباشید بر دوستان عزیز من یه چند وقتی هست یه سیستم تازه خریدم ولی این روز فکرم یه هویی رفت به کارت گرافیک گفتم یه دستی بزنم ببینم گرماش چقدره دست زدم دیدم داره می سوزه وای چه گرمایی (البته اینم بگم گرافیک من فن نداره )تو یه چند تا وب سایت مطالبی خوندم در باره نرم افزار TechPowerUp GPU-Z دیدم نرم افزار جالبیه اون جوری که اونا گفته بودن دمای کارت گرافیک هم نشون می داد خوشحال شدم و دانلود کردم باز کردم ولی زیاد سر در نیاوردم دما بالاست خوبه بده برای همین تصویر گذاشتم تا دوستانم ببینند و بگند که کارت گرافیک من مشکل داره یا نه اگر مشکل داشت راهنمایی کنید منو مرسی اینم تصاویر ....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دما 80 زیاد برای گرافیک شما بالا نیست ولی اگه میخواین کم کنید گرافیک رو خاک گیری کنید و تهویه کیس رو بهتر کنید و دمای محیط رو کاهش بدید
فن که pwm است و دورش بالا رفته و الان هم داره رو 73% کار میکنه
raidcall
21-07-2013, 16:10
سلام دوباره 1. می شه گفت من هر دو هفته یه بار
خاک گیری می کنم اونم اساسی 2. تهویه کیس عالی سی پی ی یه زره هم گرم نمی کنه دو طرف کیس هم بازه . یه مشکل دیگه که این روز ها واسه من پیش اومده وقتی که می خوام کامپیوتر روشن کنم زمان بوت شدن ویندوز 2 ثانیه بود شده 50 ثانیه شایدم زیاد تر (مادر بوردasus ) می گم از ویندوز نباشه شاید ویندوز خرابه؟
سلام دوباره 1. می شه گفت من هر دو هفته یه بار
خاک گیری می کنم اونم اساسی 2. تهویه کیس عالی سی پی ی یه زره هم گرم نمی کنه دو طرف کیس هم بازه . یه مشکل دیگه که این روز ها واسه من پیش اومده وقتی که می خوام کامپیوتر روشن کنم زمان بوت شدن ویندوز 2 ثانیه بود شده 50 ثانیه شایدم زیاد تر (مادر بوردasus ) می گم از ویندوز نباشه شاید ویندوز خرابه؟
بله زمان بوت زیاد هم میتونه از سنگین شدن ویندوز آنتی ویروس و زیاد بودن start up باشه
علت بعدی ویروس و خرابی ویندوز
علت های دیگه هم داره مثل هارد که باید دیفرگمنت بشه یا هارد مشکلی نداشته باشه و رم سیستم
raidcall
25-07-2013, 11:55
سلام دوباره دوستان مشكل من حل شد رفتم يه فن بزگ خريدم نصب كردم كنار كيس خيلي خوب شد از 80 اومده به 40 بازم ممنون :n02:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.