ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : به نظر شما این سیستم رو نگه دارم

1376MAXIMUM
20-07-2013, 22:37
سلام بچه ها من این سیستم پایین رو دارم بعد من امسال میرم سوم دبیرستان تو رشته ریاضی هم هستم کارم سخته امسال باید برای کارنامه نمره هام بالا باشه و تا بتونم اگه برای دانشگاه معدل خواستن قبول بشم و سال بعد هم کنکور به نظر شما سیستم رو تا هنوز جزو سیستم های قدرت مند هست بفروشم یا نگه دارم کار بردم بازی و اورکلاک و اینترنت و تقریبا همه کار میکنم باهاش یهنی بعد از اون دوسال هنوز هم قدرتشو داره یا دیگه توانایی این کارارو تو این کیفیتی که الان انجام میده نداره هر چند خوب خیلی طبیعی هست که قدیمی میشه و بالا خره دیگه دوسال دیگه اگه الان از 10 بهش 7-8 میدن برای سیستم خونگی اونموقع احتمالا 4-5 میدن یا نگه دارم اونموقع ارتقا بدم تقریبا هیچ کس هم به جز خودم سرش نمیاد ممنون از این که راهنماییم میکنید و هنوز هم توی خونه حرفی نزدم برای این تصمیم
CPU:INTEL CORE I5 2500K
MB:MSI Z68A-G45(G3)
CASE:GREEN X 3
POWER:GREEN 785-B REAL
VGA:MSI GTX 560 TWINFROZER2 1GB OC EDITION
RAM:KINGMAX 4 GB 1333
ODD:LITE-ON 24X
HDD:WD 1T CAVIAR GREEN
CPU COOLER: DEEP COOL GAMMAX 400

Ali*Reza
20-07-2013, 22:46
سیستم فعلیتون تقریبا سیستم قدرتمندی هست و نمیشه گقت که قدیمی شده و تقریبا سیستم بروزی هم هست.
با توجه به اینکه پردازنده و مادربورد مناسب برای اورکلاک هستند ، به نظر من فروختن این سیستم و ارتقا دادنش اصلا ارزش نداره.
چون کاربردتون گیم هست ، میتونین هزینه رو روی خریدن گرافیک قدرتمند بزارین. در ضمن پیشنهاد میکنم رم رو هم به 8 گیگ ارتقا بدین.
به نظر من سیستمتون تا چند سال آینده از لحاظ قدرت پردازنده ساپورتتون میکنه. حتی میتونین با تهیه Water Cooler این پردازنده رو تا حد بالایی اور کنین.

1376MAXIMUM
20-07-2013, 22:52
یعنی شما میگی که نگه دارم؟
اره برای کامل شدن یه سری کار داره
ولی اگه بخواهم نگه دارم هم باز باید مثلا کارت گرافیک رو که شما گفتید ارتقا داد و مین بورد هم نمیدونم چشه نمی تونم هم رم و هم سی پی یو رو اورکنم باید فقط یکیش باشه مثلا ضریب تو بایوس ذخیره میشه ولی تو ویندوز که میاییم ضریب تغییری نکرده

Ali*Reza
20-07-2013, 22:56
اون مشکلی که در مورد اور گفتین که احتمال خیلی زیاد قابل حله ( پیشنهاد میکنم در قسمت اورکلاک پردازنده و رم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنین تا زودتر به نتیجه برسین. ).
به نظر من بهتره که سیستم فعلیتون رو نگه دارین و ارزش فروش یا ارتقا رو نداره. فقط همونطور که گفتم کافیه که یک گرافیک قدرتمند تهیه کنین و رمتون رو هم افزایش بدین.

1376MAXIMUM
20-07-2013, 23:06
برای چی ارزش ارتقا نداره مگه یه سیستم ضعیف هست؟:n13:

Ali*Reza
20-07-2013, 23:11
همونطور که گفتم سیستم شما تقریبا سیستم قدرتمندیه و اینکه بخواین این سیستم رو بفروشین و سیستم قدرتمندتر بخرین ممکنه چیزی جز ضرر برای شما نداشته باشه.
شما میتونین با اور پردازنده تا یه مدت زیادی خیالتون رو از بابت پردازنده راحت کنین و روی گرافیک فوکوس کنین!!

m.miladalikhani
25-07-2013, 06:43
به نظرم دست نگه دار.
سیستم خوب و قدرتمندی داری.سری های جدید با توجه به پرفورمنسی که دارن تفاوت هزینه ای زیادی دارن و اصلا تفاوت چتدانی با سیستم شما ندارن.بهتره دست نگه داری و 2 الی 3 سال دیگه اقدام به ارتقا کنی.

m.miladalikhani
25-07-2013, 07:57
فقط رم رو ارتقا بده.برای اور فکر میکنم رم 1333 هم فرکانسش کمه و هم اینکه رم هاتون ظرفیت پایینی دارن.پیشنهاد میکنم این رم ها رو بفروش و 8 گیگ رم کورسیر با فرکانس 1600 یا بالاتر بگیر.رو حالت دوال بنداز حالشو بر.یه وقت نری 4 گیگ دیگه بگیری بزاری کنار اینا.حتما سعی کن رم هات از یه برن و یک مدل باشن یا به قول معروف کین یا پک دوال باشن.کور سیر سری دومیناتو اگه برای کولرت مزاحمت ایجاد نمیکنه عالی هستن اگر نه ونجنس اگر نه که دیگخ سری xms3 بازم همون کور سیر

1376MAXIMUM
25-07-2013, 10:21
فقط رم رو ارتقا بده.برای اور فکر میکنم رم 1333 هم فرکانسش کمه و هم اینکه رم هاتون ظرفیت پایینی دارن.پیشنهاد میکنم این رم ها رو بفروش و 8 گیگ رم کورسیر با فرکانس 1600 یا بالاتر بگیر.رو حالت دوال بنداز حالشو بر.یه وقت نری 4 گیگ دیگه بگیری بزاری کنار اینا.حتما سعی کن رم هات از یه برن و یک مدل باشن یا به قول معروف کین یا پک دوال باشن.کور سیر سری دومیناتو اگه برای کولرت مزاحمت ایجاد نمیکنه عالی هستن اگر نه ونجنس اگر نه که دیگخ سری xms3 بازم همون کور سیر
نه اتفاقا اصلا ربطی به هم ندارن کولر اونقدر بزرگ نیست که به رم ها برسه بعدم از عرض بسته شده نه طول

Hamed DC
25-07-2013, 10:42
مین بورد هم نمیدونم چشه نمی تونم هم رم و هم سی پی یو رو اورکنم باید فقط یکیش باشه مثلا ضریب تو بایوس ذخیره میشه ولی تو ویندوز که میاییم ضریب تغییری نکرده

بایوس مین رو آپدیت کردین؟؟؟
رمهای شما، دارای چیپهایی بسیار متوسط هستن و برای آور کارایی خوبی ندارن! چون وقتی شما بیس کلاک رو در حالت اوتوی رمها بالا ببرین IMC پردازنده و چیپهای رم
اگه نتونن ارتباط مناسبی برقرار کنن، آور شما به شکست مواجه میشه! میتونید فقط ضریب پردازنده رو افزایش بدین و فرکانس رم رو روی حالت اتو بگذارین تا به رم فشار نیادش.
این کولر پردازنده هم برای آور اصلا مناسب نیست! بهتر هستش برای آور یک سری المانها رو رعایت کنید:
خرید کولر قوی.
مناسب کردن کولینگ کیس.
مناسب کردن کولینگ گرافیک برای عدم تاثیر منفی روی پردازنده.
مناسب کردن کیفیت رمها.

پ.ن: اگه براتون مقدور هست یک تست ولتاژ از پردازندن بگیرین شاید بشه در ولتاژهای پایین و فرکانسهای بالا استیبلش کرد!

1376MAXIMUM
25-07-2013, 12:06
بایوس مین رو آپدیت کردین؟؟؟
رمهای شما، دارای چیپهایی بسیار متوسط هستن و برای آور کارایی خوبی ندارن! چون وقتی شما بیس کلاک رو در حالت اوتوی رمها بالا ببرین IMC پردازنده و چیپهای رم
اگه نتونن ارتباط مناسبی برقرار کنن، آور شما به شکست مواجه میشه! میتونید فقط ضریب پردازنده رو افزایش بدین و فرکانس رم رو روی حالت اتو بگذارین تا به رم فشار نیادش.
این کولر پردازنده هم برای آور اصلا مناسب نیست! بهتر هستش برای آور یک سری المانها رو رعایت کنید:
خرید کولر قوی.
مناسب کردن کولینگ کیس.
مناسب کردن کولینگ گرافیک برای عدم تاثیر منفی روی پردازنده.
مناسب کردن کیفیت رمها.

پ.ن: اگه براتون مقدور هست یک تست ولتاژ از پردازندن بگیرین شاید بشه در ولتاژهای پایین و فرکانسهای بالا استیبلش کرد!
گرافیک فکر نمیکنم کوکرش بد باشه ولی به نظرم میاد رسانایی گرماییش خوب نیست کولر به این بزرگی دیگه حداکثر 50-60 درجه ولی دما نزدیک 70 هست تو لود کامل ریز 70 هست تازه الان که تابستونه و کولرمون تو اتاقی که من هستم خوب نیست و گرمه
سی پی یو هم تا 4.2 که خود مین بورد با ولتاژ نجومی 1.35 که داده حداکثر 60 هست من با 1.35 تا 4.7 اورکردم فقط با ضریب
رم ها هم اره حق باشماست واقعا اشغال هستند خواستمم عوض کنم هی گفتم بزارم ارزون شه نکردم الان با 50% افزایش قیمت باید بکنم
تست ولتاژ مظورتون چی هست نفهمیدم

Hamed DC
25-07-2013, 13:06
گرافیک فکر نمیکنم کوکرش بد باشه ولی به نظرم میاد رسانایی گرماییش خوب نیست کولر به این بزرگی دیگه حداکثر 50-60 درجه ولی دما نزدیک 70 هست تو لود کامل ریز 70 هست تازه الان که تابستونه و کولرمون تو اتاقی که من هستم خوب نیست و گرمه
سی پی یو هم تا 4.2 که خود مین بورد با ولتاژ نجومی 1.35 که داده حداکثر 60 هست من با 1.35 تا 4.7 اورکردم فقط با ضریب
رم ها هم اره حق باشماست واقعا اشغال هستند خواستمم عوض کنم هی گفتم بزارم ارزون شه نکردم الان با 50% افزایش قیمت باید بکنم
تست ولتاژ مظورتون چی هست نفهمیدم

بسیار عالی.
برای تست ولتاژ شما حداکثر ولتاژ کاری پردازنده رو در میارین، میتونین برای این کار از اتوآور مین استفاده کنین.
بعد ازاین کار روی همون فرکانس و با یکسری تنظیمات خاص، ولتاژ رو قدم به قدم کاهش میدین و تست میگیرین تا اینکه بالاخره زیر تست سیستم کرش بشه و بلو بده!
این ولتاژ برای 4.7 هم خیلی خیلی بالاس! فکر میکنم ولتاژ استاندارد این فرکانس بیشتر از 1.32(نهایتا) نباید باشه. برای اور هم با این رمها فقط میشه از ظریب کمک گرفت.
توی هر استب ولتاژ پایه(کمترین ولتاژ) رو بدست بیارین تا بشه به یه هارمونی دقیق رسید.
پ.ن: البته فکر میکنم تاپیک جدا بزنید خیلی بهتر باشه. چون این بخش مختص معرفی و مشاره سیستم هستش.