مشاهده نسخه کامل
: حذف شدن زبان فارسی سیستم
aida2164
11-07-2013, 18:11
دوستان سلام.مدتی هست که آیکن تغییر زبان سیستمم حذف شده و حتی با Alt+Shift هم زبان سیستمم به فارسی تغییر نمیکنه.تنظیمات مربوط به آیکن تغییر زبان رو هم چک کردم مشکلی نداره.فایل DLL مربوط به زبان فارسی هم مشکلی نداره.نمیدونم چرا درست نمیشه.اگه کمکم کنید ممنون میشم.
jafarian
12-07-2013, 11:44
شما برای مشکل خودتون این دو تا روش که میگم برین درضمن شما برنامه آفیس روی سیستم خودتون احیانا نصب ندارین درضمن یکدور کامل زیان سیستم پاک از نوع نصب بعد سیستم ریستارت بعد تست کنید اگر نشد روشهای پایین برین:n01:
روش اول
فایل رجیستری پایین دانلود بعد این فایل روی دسکتاپ سیو بعدشم اجراش کنید هر پیغامی که داد تایید اکی آخر سرم سیستم log off کنید بعد از نوع وارد سیستم بشین بعد با استفاده از کلیدهای ctrl + shift اقدام به تغییر زبان کنید ببینید بین زبان انگلیسی با فارسی عمل سوئیچ انجام میگیرد یا نه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روش دوم
طبق شکل پایین عمل کنید به قسمت تنظیمات زبان برین بعدشم در کادر شماره 3 گزینه ctrl + shift انتخاب کنید بعد ببینید باز زیان شما با این دو کلید عمل سوئیچ روی اون انجام میگیرد یا نه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
aida2164
12-07-2013, 13:30
ممنون از راهنماییتون.من آفیس رو روی سیستمم دارم.منظورتون از حذف کامل زبان سیستم چی هست؟ روشهای زیر رو امتحان کردم اما باز درست نشد.:n03:
jafarian
12-07-2013, 14:04
ممنون از راهنماییتون.من آفیس رو روی سیستمم دارم.منظورتون از حذف کامل زبان سیستم چی هست؟ روشهای زیر رو امتحان کردم اما باز درست نشد.:n03:
یعنی شما به همون قسمتی که عکسش قراردادم برین بعدشم سربرگ General اون قسمت روی زبان persian کلیک حذف کنید این زبان بعد از نوع زیان فارسی رو نصب کنید بعد سیستم ریستارت کنید بالا که اومد ببینید مشکل رفع شده یا نه درضمن اون فایل رجیستری که گفتم اجرا کردین باکلیدهای ctrl + shift زیان سیستم تغییر نکرد ؟
اگر که برنامه آفیس روی سیستم دارین یک فایلی به اسم ctfmon.exe هست که مربوط به آفیس میشود این فایل اگر که در قسمت پروسس task manager باشد بعضی مواقع باعق به وجود اومدن باگ میشود که باعث میشود شما قادر به سوئیچ بین زیان سیستم نباشیداین روش تست کنید
منوی run اجرا داخلش دستور msconfig وارد اینتر کنید بعد در سربرگ Startup اگر گزینه ای به اسم Ctfmon دیدین چکمارکش حذف کنید بعدم تایید اکی سیستم ریستارت کنید بالا که اومد از نوع تست کنید.
aida2164
14-07-2013, 15:56
حذف زبان فارسی رو بارها و بارها انجام داده بودم اما نشد.فکر کردم منظورتون چیز دیگه ای هست.فایل رجیستری رو هم اجرا کردم اما بازم نشد.ctfmon رو توی start up ندیدم.به نظرم باید ویندوز رو عوض کنم.بسیار ممنونم از لطفتون که وقت گذاشتید :n01:
برای بازگشت ایکون روی صفحه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اضافه کردن زبان فارسی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amir-yazdel
01-09-2013, 20:41
کاشونی جو مشکل حل نشد آقا جو
اینارو که بلدیم
برخی از برنامه های پس از حذف این مشکل رو پیش میارن
مثلاْ خودم برنامه درج (ادبیات فارسی) که پاک کردم اینجورکی شد:n13:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.