ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قطع شدن اینترنت وایرلس هنگام استفاده از برنامه freegate توسط یکی از کلاینتها

mohammad105
05-07-2013, 18:44
با سلام
من صاحب یک کافی نت هستم
مشکل عجیبی دارم که هرجای نت گشتم کسی به این مشکل برنخورده بود
شبکه مغازه من وایرلس هست که سرور من همون میشه مودمم یعنی آی پی ها رو همه کلاینتها از مودمم میگیرن
هروقت کلاینتی از برنامه freegate استفاده میکنه، بعد از یکی دو دقیقه کل اینترنت وایرلسم قطع میشه، در حالی که اینترنت کابل شبکه فعال هست و مشکلی نداره، در ضمن فقط حین استفاده از freegate این مشکل پیش میاد و با برنامه هایی مانند ultrasurf و vpn و غیره مشکلی نداره
اگه توپولوژی شبکه من اشتباهه خواهشا دوستان اهل فن راهنمایی کنن چطوری پس شبکه کنم سیستمهامو؟
اگه هم درسته، بنظرتون چرا این مشکل پیش میادش؟
در ضمن سرور و همه کلاینتها دارای ویندوز 7 بوده و مودمم نیز از نوع zyxel hw هست
مصراً خواهش میکنم کمکم کنید
همین الان باز هم وایرلسم قطع شد و داد همه کلاینتها در اومد :n03:

m.m.m5651
12-07-2013, 00:32
یعنی SSID (همون نام) وایرلستون هم دیگه دیده نمیشه تو بخش شبکه ها؟ یا فقط اینترنت قطع میشه؟ اگر اینترنته احتمالا مشکل از مخابراته. در واقع مشکل نیست... :n02:

mohammad105
18-07-2013, 16:28
یعنی SSID (همون نام) وایرلستون هم دیگه دیده نمیشه تو بخش شبکه ها؟ یا فقط اینترنت قطع میشه؟ اگر اینترنته احتمالا مشکل از مخابراته. در واقع مشکل نیست... :n02:نه نام شبکه درسته و شبکه داخلی فعالهفقط اینترنت قطع میشهولی مشکل از مخابرات نیست که چون همانطوری که عرض کردم اینترنت سیستم سرور کافی نت که با کابل lan به مودم وصله خوب کار میکنه

samy2k9
28-07-2013, 11:40
من هم همین مشکل با freegate دارم و کلا هر موقع با سایتی رو برو میشم که فیلتر اینترنت وایرلسم دچار اختلال میشه مودم MSI 3490 هست لطفا راهنمایی فرمایید

mmahdi302
29-07-2013, 11:40
دوستان میدونم همتون واردید ولی فکر کنم یه جایی از شبکه هاتون تنظیمات proxy server تون به هم میخوره
منظورم همون 127.0.0.1 با پورت 8080 هست

matador5550
30-01-2014, 04:17
دوستان خواهشا راهنماییم بفرمایین هیچ جایی را برای پرسیدن سوالم پیدا نکردم الا اینجا که با جستجو پیدا کردم:
من 2 تا سیستم دارم یکی تو خونه و یکی تو مغازه ، روی هر 2 تا شون Freegate نصبه و تا 10 روز پیش مشکلی نداشتم الان توی مغازه به راحتی کار میکنه ولی چند روزی میشه توی سیتم خونه تا برنامه Freegate رو اجرا میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته و اصلا باز نمیشه توی Task Manager میاد و بعد از چند ثانیه بسته میشه، در ضمن تو خوی سیتم خونه 3 تا ویندوز XP,7,8 دارم که روی هر 3تاشون همین مشکل رو دارم و اصلا اجرا نمیشه ،نکته منفی این برنامه اینه که نمیشه Uninstallش کرد و از نو نصب کرد خواهشا بفرمایین چیکار میشه کرد؟ مرسی