ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هنگ كردن سيستم وبوت نشدن ويندوز

BAHARRRRRR
04-07-2013, 06:57
سلام دوستان من يه سيستم دارم كه يه دفعه ديگه ويندوزش بالا نميو مد بعد من ويندوزشو عوض كردم ولي هر روز كه اونو براي بار اول تو اون روز روشن ميكني باز ويندوز بوت نميشاه مگه با سي دي در اين مرحله چراغ hddمدام روشنه !وقتي هم كه بوت ميشه با سي دي يهويي هنگ ميكنه توئ ستاپ هم تنظيم كردم كه با سي داي بالا بياد ولي باز همون آشو همون كاسه! فك خميكنم مشكل سخت افزاريه ولبي به كدوم قطعه رو نمي دونم خواهشا راهنمايي كنيد

h5042
04-07-2013, 07:22
سلام
من دو احتمال برای مشکلت دارم اولی هاردت بد سکتور داره به احتمال 90 درصد مشکل اینه با توجه به روشن ماندن چراغ hdd
احتمال دوم پاورت ولتاژ درستی نمیده
انشاا... با این دوروش مشکلت حل بشه

BAHARRRRRR
04-07-2013, 08:49
سلام دوست عزيز من در زمينه ي سخت افزار زياد چيزي بلد نيستم يعني بايد هاردمو فرمت كنم بعر از اول اونو پارتيشن بندي كنم؟ يا كلا بايد با يه هارد ديگه اونو امتحان كنم؟ اگه مشكل هارد باشه با check new قابل حل نيست؟

h5042
05-07-2013, 17:35
سلام نه با فرمت کردن اگه بد سکتور داشته باشه حل نمیشه راحترین کار اینه اگه هارد اضافی داری یا میتونی امانت بگیری هارد خودت رو بردار به جاش هارد جایگزین بذار بعد ویندوز رو نصب و چند روزی استفاده کن اگه مشکلت حل شد بدون که مشکل از هاردتهو برای پاورت هم میتونی این کار رو بکنی موفق باشی

BAHARRRRRR
06-07-2013, 07:10
سلام دوست خوب من يك بار همون طوري كه گفتيد با هارد ديگه جابه جا كردم الن بعد 2 روز سيستمو روشن ميكنم باز يك بار ميخواد كه با سي دي بوت بشه ولي تو قسمت تنظيمات ستاپ من روي بوت شدن با هارد رو انتخاب كردم و وقتي سيستم اينطور ميشه يه بار كه ميرم توي ستاپ هيچ كاري هم انجام نمي دم و بر ميگردم سيستم به درستي بوت ميشه علت اين چيه؟واقعا سر در نميارم