ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتخاب لپ تاپ ترجیحا asus تا سقف 3 میلیون

masoud_5april
02-07-2013, 16:03
سلام
دوستان من قصد خرید لپ تاپ رو داشتم اینم نیازهام از لپ تاپ هست و به ترتیب اولویت مینویسم:
1.سیستم قوی داشته باشه تا بتونم روزی 2 3 ساعت باهاش بازی کنم (البته من گیمر هستم)
2.سبک باشه و بتونم راحت حملش کنم ("14 رو ترجیح میدم)
3.خیلی داغ نکنه یا حداقل با کولینگ جواب بده و همچنین خوب طول عمر خوبی داشته باشه دیگه.
4.باطریش خوب باشه،حالا اونقدری باشه که یه چند ساعتی که باهاش کار میکنم یا بازی میکنم جواب بده.
5.کیبوردش مناسب باشه تا هم راحت بشه باهاش تایپ کرد و هم راحت بازی کرد،برخلاف کیبوردهای جدید که همه تخت و بهم چسبیدن.
یه چند تا نکته هست که میگم
اول اینکه من خودم گیمرم و اولویت بازیم با لپ تاپ نیست،اما دوست دارم لپ تاپم قوی باشه و خوب سیستمم کمی داره قدیمی میشه ازینورم دوست دارم حداقل بعضی بازی ها رو روش بکنم و اینکه من حداقل میخوام 4 سال واسم کار کنه و خیلی داغون نشه،البته من آدم با سلیقه ای هستم ولی از لپ تاپم احتمالا کار زیاد میکشم ولی نه همش بازی،کارهای دانشگاه و فیلم.
دوم اینکه شبها فیلم میبینم،این واسم مهمه و تقریبا بگم هرشب،رو این حساب باطریش جواب بده دیگه.
سوم اینکه زیاد اینور اونور میبرمش،زیاد سنگین یا حجیم نباشه.
و آخر اینکه نظر خودم رو برند Asus هست چون هم فک میکنم کیفیت داره و هم اینکه قیمتش مناسبه،البته تا حالا لپ تاپ نداشتم،اما اطرافیان دارن و تجربه خیلی کمی از لپ تاپ دارم،
این چندتا مدل رو میزارم،که خیلی نزدیک هم هستن و من چشمو گرفته:n02:
درضمن قیمتها حدودی هست ولی تا 1ماه دیگه قصد خرید دارم.
1. Asus k46cb قیمت 2500.000
مشخصات کلی :

مشخصات کلی:لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.0 کیلوگرم
پردازنده:Intel 3317U Core i5 1.7GHz up to 2.6 GHz - Cache 3 MB
حافظه:4 GB DDR3
هارد دیسک:750 GB 5400RPM
کارت گرافیک:Nvidia GeForce GT 740M 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:14" - Bright LED
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - DOS

2. Asus n46vm قیمت 2600.000
مشخصات کلی :
مشخصات کلی:لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.4 کیلوگرم
پردازنده:Intel 3210M Core i5 2.5GHz UpTo 3.1 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:6 GB DDR3
هارد دیسک:1024 GB 5400RPM
کارت گرافیک:Nvidia GeForce GT 630M DDR3 VRAM 2048 MB UpTo 4096 MB
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - DOS
3. Asus n46vz ، قیمت 2800.000
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.4 کیلوگرم
پردازنده:Intel 3210M Core i5 2.5GHz UpTo 3.1 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:6 GB DDR3
هارد دیسک:1024 GB 5400RPM
کارت گرافیک:Nvidia GeForce GT 650M DDR3 VRAM 2048 MB UpTo 4096 MB
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - DOS

نظر خودم روی n46vz هستش اما چون سیستم قوی تری داره (منظورم بیشتر گرافیکش هست) خوب بیشترم داغ میکنه و مصرف میکنه
ازینور مدل اولی سبک تره و خیلی نازکه حدود 2 کیلو هست،اما متاسفانه نقدی ازش به اون شکل نبود و این باطری 4سلولیش منو میترسونه، (البته من فقط شنیدم سری N خوبه حالا نمیدونم این که سری K چقدر بدتره یا در چه حدیه)
گزینه دوم هم میگن مصرف باطری خیلی خوبی داره اما کارت گرافیکش از هر دو تای دیگه پایین تره و من نظرم روش نیست.

باز دوستانی که خودشون این لپ تاپ ها یا مدلهای مشابه حتی از برندهای دیگه دارن و فک میکنن بدرد من بخوره پیشنهاد بدن و نظرشون رو بگن.
در رابطه با هزینه هم فک نمیکنم تا 2800 بیشتر بتونم بدم،اما اگه ببینم واقعا مدلی باشه که ارزش داشته باشه تا 3 تومنم میدم.
ممنون از همتون.

mohammad ahmadi
02-07-2013, 16:30
شما همه ی خوبی ها رو با هم میخوای همچین چیزی نیست در ضمن core i5 هم اونقدر قوی نیست که شما انتظار داری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3aman021
02-07-2013, 16:35
اگه سبک و شیک میخوای k46نظر خودمم روی k46 هست و همین روزا میخرم

Thor God
02-07-2013, 17:41
کارت گرافیک 650 برای گیمر ها تاپ نیست.
14 اینچ هم برای بازی خوب نیست. حداقل 15 اینچ
برای بازی هم باتری همیشه کم جواب میده.
سری n ایسوس هم کیبرد با کیفیتی دارن.
سری N ایسوس نمایشگرش خوبه ولی عالی نیست بهتره اپل یا سونی بخری. (برای فیلم دیدن )

این سری n ها از ایسوس خوب هستن
cx61 از msi هم خوبه و برای گیم هم بدک نیست.

شما همه ی خوبی ها رو با هم میخوای همچین چیزی نیست در ضمن core i5 هم اونقدر قوی نیست که شما انتظار داری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:n29:
خنده دار ترین حرفی بود که تو عمرم شنیدم. شما بر چه اساسی این حرف رو میزنی ؟ تو کدوم بنچ مارک نوشته ؟ در ظمن i5 که سهله برای یه کاربر عادی core 2 due هم راحت جواب میده. ( کارهای مالتی مدیا )

masoud_5april
02-07-2013, 17:54
خیلی ممنون که جواب دادین
والا من همه چیزو با هم نمیخوام اون بالام نوشتم که ترتیب انتخابام چیاست مثلا قدرت سخت افزار از وزن واسم مهمتره یعنی اگه دو لپ تاپ مثل هم یکی سنگین و سخت افزار قابل قبول داشته باشه،من به سبکتر با سیستم ضعیف تر ترجیح میدم.
بعد در رابطه با اندازه صفحه میدونم کوچیکه ولی 14 بیشتر اصلا نمیخوام چون سنگین تر میشه،بعد در رابطه با msi هم تعریف زیادی نشنیدم نمیدونم واقعا چجوریه بعدشم این مدل که شما معرفی کردین گرافیکش که پایینتر از n46vz هستش،بعد دیگه با بودجه و توقعات من فک نمیکنم قوی تر از gt650m بهم بدن،بعدا من هم گفتم گیمرم ولی اونجوری نیست که همش بشینم بازی کنم،تازه من بازی ها رو میخوام در حد معقولی بیاره که فک میکنم همین حدودام جوابگو باشه.
من بیشتر نظرم رو کیفیت و ارزش قیمت این مدلها بود.

malmal1369
02-07-2013, 18:53
سلام دوست عزیز
شما برای خرید لپ تاب ابتدا باید بودجه خودتان را معلوم کنید نه اینکه بر حسب مدل بحث کنید
در زمینه لپ تاب های گیمینگ معمولا بودجه شما باید بالای 3,500 باشد
با بودجه شما پیشنهاد بنده msi ge 60 قیمت فعلی حدود 3,500
در مورد کارت گرافیک بنده مقایسه ای اجمالی بین سه مدل گرافیک در تاپیکی دیگر انجام دادم ، احتمالا به درد شما هم میخورد

مقایسه کارت های گرافیک مخصوص لپ تاب ب چند عامل بستگی دارد

Core Speed or Core Clock
Shader Speed
Memory Speed
Memory Bus Width
Memory Type

یک نوع گرافیک میتواند با مقادیر مختلفی از پارامترهای بالا عرضه شود ، بنابراین مقایسه دو گرافیک بصورت کلی اصولا کار اشتباهی است مگر اینکه در خصوصیات لپ تاب جزییات دقیق فنی گرافیک همراه با جزییات بالا ذکر شود

در مورد گرافیک Nvidia Geforce GT 750M باید گفت در طبقه متوسط گرافیک های قوی قرار میگیرد ، Core Speed یا Core Clock آن حدود 967 MHz می باشد که در مقایسه با GT650 و GTX660 حدود 100تا 150 MHz قوی تر است ، با دو نوع bit memory interface عرضه میشود یعنی DDR3 یا GDDR5 ، اگر از نوع DDR5 باشد گران تر و سریع تر است ، در بخش Memory speed باید گفت برتری محسوسی نسبت به GT650 و 660GTX دارد ، در حالت معمول 1000 و در حالت Over clock تا 2500 MHz میباشد که بین 500 تا 1600 MHz نسبت به دو گرافیک دیگر برتری دارد ، اما در پارامتر Memory Bus Width هر سه گرافیک 128 Bit میباشند

اما نکته جالب اینجاست که از بین این سه گرافیک

NVIDIA GeForce GT 750M

NVIDIA GeForce GT 650M

NVIDIA GeForce GTX 660M

تنها 660 هست که قابلیت بکار رفتن در لپ تاب های بزرگ را دارد و دو گرافیک دیگر در لپ تاب های با صفحه نمایش 15 بکار میروند

بد نیست توضیحات بخش Performance را مرور کنیم

Depending on clock speed and memory configuration, the GT 750M performs slightly above the GT 650M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) or GTX 660M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). The fastest models with GDDR5 may even match the GTX 670M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). Most current games (as of 2013) can be played fluently in high settings. In older titles, there are also reserves for additional quality features like AA and AF

در اینجا اشاره میکند که مدل GT 750M در مقایسه با دو گرافیک تقریبا هم محدوده خود یعنی GTX660 و GT650 منوط به سرعت "کلاک و پیکربندی حافظه گرافیک بالا میتواند اندکی قوی تر باشد ، سریعترین مدل این گرافیک که از نوع
GDDR5 میباشد حتی با مدلGTX 670M برابری میکند، بیشتر بازی ها در سال جاری ( 2013 ) ، بصورت روان و با تنظیمات HIGH قابل بازی کردن هستند ، در مدل های قدیمی تر نیز ذخایری وجود دارد برای افزایش کیفیت در برخی ویژگی ها مانند AA و AF

NVIDIA GeForce GT 750M اگر حداقل مقادیر زیر را داشته باشد ، اندکی از GTX 660 و GT650 قوی تر است

384 cores @ 967 MHz128 Bit @ 1000 - 2500 MHz

به عنوان مثال مقایسه این سه گرافیک در اجرای بازی company of heroes 2 2013 در حالت تنظیمات high

high:
16.3 fps [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Hide Comparison
HD Graphics 3000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -76%
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...
HD Graphics 4600 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -60%
GeForce GT 630M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -56%
Radeon HD 8570D -45%
GeForce GT 640M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -36%
GeForce GTX 460 768MB -30%
Radeon HD 8670D -28%
GeForce GT 650M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -18%
GeForce GTX 470 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -2%
GeForce GTX 660M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -1%
GeForce GT 750M

GeForce GTX 670M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 22%
GeForce GTX 670MX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 42%
GeForce GTX 675M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 44%
GeForce GTX 675MX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 59%
Radeon HD 6870 79%
Radeon HD 7770 86%
GeForce GTX 680M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 129%
Radeon HD 7970M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 177%
GeForce GTX 660 Ti 187%
...
ArrayGeForce GTX 680 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 233%

0%
100%

masoud_5april
02-07-2013, 22:41
ببینید من گفتم که لپ تاپ گیمینگ نمیخوام و اینکه با کامپیوترم بیشتر بازی میکنم ولی دوست دارم گرافیک لپ تاپم هم در حد معقولی باشه،گرچه واضحه که من اگر قرار باشه 600 تومن بیشتر پول لپ تاپ بدم تا یه گرافیک بالاتر گیرم بیاد،خوب اگه همون رو بدم گرافیک معمولی واسه سیتمم بگیرم بیشتر به نفعمه و بهتر واسم میره،رو این حساب اصلا نمیخوام زیاد هزینه کنم،ازینورم شما خودتون میدونین لپ تاپ یک وسیله اصطهلاکی هستش و مثل کامپیوتر نمیمونه و قطعات اصلیش قابل تعویض نیست،واسه همین زیاد هزینه کردن برای کسانی که به کامپیوتر دسترسی دارن،اشتباهه.
در مورد گرافیکم من تو خود notebookcheck رفتم و دیدم که 650 قوی تر از 740 بود،اما تو فرکانس که شما میگی فرکانس 740 به مقدار حدود 70 مگ بیشتر هستش،ولی تو بنچمارکها هم که دیدم پایین تر بود دیگه.
درضمن یه سوالم رو هم جواب ندادین،که سری n بهتره یا k و با این اوصاف شما با شرایط من n46 رو میگیرین یا k46 ؟

mohammad ahmadi
02-07-2013, 23:42
thor god
دوست عزیز کاش مشخصات سیستم خودتو مینوشتی من core i5 هم داشتم اما به خاطر ضعفش در حال حاضر i7 دارم این چیزیه که این دوست ما از لپ تاپ انتظار داره نه i5
خودتونم دارین میگین برای یه کاربر عادی کافیه.............

NOR-1
03-07-2013, 00:55
۱۰۰٪ N46VZ

RMaaneMan
03-07-2013, 01:57
ببینید من گفتم که لپ تاپ گیمینگ نمیخوام و اینکه با کامپیوترم بیشتر بازی میکنم ولی دوست دارم گرافیک لپ تاپم هم در حد معقولی باشه،گرچه واضحه که من اگر قرار باشه 600 تومن بیشتر پول لپ تاپ بدم تا یه گرافیک بالاتر گیرم بیاد،خوب اگه همون رو بدم گرافیک معمولی واسه سیتمم بگیرم بیشتر به نفعمه و بهتر واسم میره،رو این حساب اصلا نمیخوام زیاد هزینه کنم،ازینورم شما خودتون میدونین لپ تاپ یک وسیله اصطهلاکی هستش و مثل کامپیوتر نمیمونه و قطعات اصلیش قابل تعویض نیست،واسه همین زیاد هزینه کردن برای کسانی که به کامپیوتر دسترسی دارن،اشتباهه.
در مورد گرافیکم من تو خود notebookcheck رفتم و دیدم که 650 قوی تر از 740 بود،اما تو فرکانس که شما میگی فرکانس 740 به مقدار حدود 70 مگ بیشتر هستش،ولی تو بنچمارکها هم که دیدم پایین تر بود دیگه.
درضمن یه سوالم رو هم جواب ندادین،که سری n بهتره یا k و با این اوصاف شما با شرایط من n46 رو میگیرین یا k46 ؟

مسعود جان! هرکدوم از سری های تولید شده ی برند ایسوس برای یک نوع کاربری و استفاده به خصوصه..مثلا لپ تاپهای سری N ایسوس بیشتر واسه کاربرائیه که زیاد فیلم و سریال می بینن آهنگ گوش میدن یا با نرم افزارهای معمولی و بازی های نیمه سبک کار میکنن..

سری K ایسوس هم بیشتر واسه اونایی مناسبه که با لپ تاپشون زیاد کار میکنن و دوست دارن شبانه روز ازش استفاده کنن.چون این سری از لپ تاپها کمتر باطری میکنن و به ندرت هم بعد فعالیت زیاد داغ میکنن! به خاطر فناوری Ice cool که ایسوس تو سری K به کار برده همچین قابلیتی رو تونسته ایجاد کنه..بیشتر هم برای مهندس ها تاجرها و اونایی که کارخونه دارن به کار میاد چون زیاد لپ تاپو حمل و نقل میکنن و نیاز به باطری قوی دارن و از این حرفها...

سری G ایسوس هم که مختص گیم خورهاس!! یعنی اونایی که دوست دارن شبانه روز بازی کنن و خیالشون راحت باشه که جدیدترین بازی های دنیا رو هم برای چند ساعت با بهترین کیفیت بازی میکنن و خبری هم از داغ کردن و خالی شدن باطری نیست..گراف و سی پی یو های این سری ایسوس فوق العاده س(حداقل بین لپ تاپ ها)...البته اینو هم بگم که سری G ایسوس جدا از بازی و اجرای خوب اون به خاطر سخت افزار قوی قابلیت ساپورت نرم افزارهای سنگین رو هم داره..

در آخر هم پیشنهادم اینه که اولا به هیچ وجه به خاطر بازی سراغ لپ تاپ نیا و اگه هم قراره بیای حتما یکی از لپ تاپهای سری G ایسوس یا MSI رو بخر اونم از نوع cori7..چون بیشتر لپ تاپهای موجود بازار از هر برندی هم که باشن قابلیت اجرای مناسب و دلخواه بازی ها رو ندارن و حتی سری G برند ایسوس و ام اس آی هم نمیتونن اونطور که دسکتاپ(پی سی) بازی هارو ساپورت میکنه از پسش بر بیان و در ضمن وزن سنگینی هم دارن...
اما اگه نظرت عوض شد و می خوای کمتر به فاکتور بازی خور بودن تو خرید لپ تاپت توجه کنی اینهارو بهت پیشنهاد می کنم که البته همینام کم بازی خور نیستن ولی نه از نوع حرفه ای!!
Asus N53SV
MSI CX61 i7
Lenovo ideapad Z500-C
Asus N53SN

masoud_5april
03-07-2013, 09:35
مسعود جان! هرکدوم از سری های تولید شده ی برند ایسوس برای یک نوع کاربری و استفاده به خصوصه..مثلا لپ تاپهای سری N ایسوس بیشتر واسه کاربرائیه که زیاد فیلم و سریال می بینن آهنگ گوش میدن یا با نرم افزارهای معمولی و بازی های نیمه سبک کار میکنن..

سری K ایسوس هم بیشتر واسه اونایی مناسبه که با لپ تاپشون زیاد کار میکنن و دوست دارن شبانه روز ازش استفاده کنن.چون این سری از لپ تاپها کمتر باطری میکنن و به ندرت هم بعد فعالیت زیاد داغ میکنن! به خاطر فناوری Ice cool که ایسوس تو سری G به کار برده همچین قابلیتی رو تونسته ایجاد کنه..بیشتر هم برای مهندس ها تاجرها و اونایی که کارخونه دارن به کار میاد چون زیاد لپ تاپو حمل و نقل میکنن و نیاز به باطری قوی دارن و از این حرفها...

سری G ایسوس هم که مختص گیم خورهاس!! یعنی اونایی که دوست دارن شبانه روز بازی کنن و خیالشون راحت باشه که جدیدترین بازی های دنیا رو هم برای چند ساعت با بهترین کیفیت بازی میکنن و خبری هم از داغ کردن و خالی شدن باطری نیست..گراف و سی پی یو های این سری ایسوس فوق العاده س(حداقل بین لپ تاپ ها)...البته اینو هم بگم که سری G ایسوس جدا از بازی و اجرای خوب اون به خاطر سخت افزار قوی قابلیت ساپورت نرم افزارهای سنگین رو هم داره..

در آخر هم پیشنهادم اینه که اولا به هیچ وجه به خاطر بازی سراغ لپ تاپ نیا و اگه هم قراره بیای حتما یکی از لپ تاپهای سری G ایسوس یا MSI رو بخر اونم از نوع cori7..چون بیشتر لپ تاپهای موجود بازار از هر برندی هم که باشن قابلیت اجرای مناسب و دلخواه بازی ها رو ندارن و حتی سری G برند ایسوس و ام اس آی هم نمیتونن اونطور که دسکتاپ(پی سی) بازی هارو ساپورت میکنه از پسش بر بیان و در ضمن وزن سنگینی هم دارن...
اما اگه نظرت عوض شد و می خوای کمتر به فاکتور بازی خور بودن تو خرید لپ تاپت توجه کنی اینهارو بهت پیشنهاد می کنم که البته همینام کم بازی خور نیستن ولی نه از نوع حرفه ای!!
Asus N53SV
MSI CX61 i7
Lenovo ideapad Z500-C
Asus N53SN
خیلی ممنون بابت راهنماییتون اما شما درست میگین لپ تاپ واسه بازی نیست و من به این قضیه واقفم،اما جدای بازی پس به نظرتون من بیام k46 رو بگیرم بهتر از n46 واسم کار میکنه ؟چون من هم ازش زیاد کار میکشم هم میخوام زیاد اینور اونور ببرشم،در رابطه با مانیتورم بیشتر از 14 اصلا نظرم نیست.
البته یه بنده خدایی یه پشینهاد به من داد گفت شما بجای اینکه بیای 3 تومن هزینه کنی،بیا یه مینی لپ تاپ بگیر،باقیشم خرج سیستمت کن،
حالا نمیدونم به نظر شما اصلا مینی لپ تاپ خوبه بدرد میخوره،البته میدونم که اصلا نمیشه باش بازی کرد،ولی منظورم اینه که سخت افزار پایینش جوابگو هست ؟

parsicola
03-07-2013, 09:43
سلام
چون شما اولویتت 14 اینچ ، سبک و قابل حمل بودنه حق انتخاب خیلی بالائی نداری اما خوش شانس هستی که ایسوس تو این سایز لبتاپ های خوبی داره.
Asus k46cb و Asus n46vz که خودت اشاره کردی هردو انتخابهای خوبی هستند با دقت به این موضوع که کلا سری n فارغ از قیمت بالاتر، بهتر و کم اشکال تر از سری k بوده و درگذشته هم به تجربه اینو دیدیم. سری k در گذشته برخی وقتها مثل هندونه میموند و ممکن بود اشکال دار از آب دربیاد.
این سری جدید k که اولترابوکه و به نظر با کیفیت میاد مخصوصا کارت گرافیک جدید خوبی داره که با قدرت مناسب حرارت نسبتا کمی تولید میکنه . تا ببینیم به تجربه چی از آب درمیاد.

درخصوص سایز هم فکر نمیکنم واسه بازی خیلی مشکل ایجاد بکنه. من که با 13 اینچش خیلی مشکل نداشتم و بعد یه مدت به اندازش کاملا عادت کردم. حتی شرکتها لبتاپ های اختصاصی گیمینگ با سایز 14 اینچ هم ارائه میکنند اما نه زیاد.

درکل تنها ایراد کلی ایسوس در طول سالیان گذشته از نظر من این بود که هیچوقت تصویرشون عالی نبود و جزو رده های معمولی یا حداکثر نسبتا خوب قرار داشتند. مخصوصا زاویه دید عمودیشون پائین بود و با بالا و پائین کردن صفحه ، تصویر افت شدید کیفیت میکرد. این مدلها رو هم از نزدیک چک کن وگرنه تو فیلم دیدن و بازی کردن مصیبت درست میکنه. مخصوصا تو صحنه ها و تصاویر کم نور.

masoud_5april
03-07-2013, 14:21
سلام
چون شما اولویتت 14 اینچ ، سبک و قابل حمل بودنه حق انتخاب خیلی بالائی نداری اما خوش شانس هستی که ایسوس تو این سایز لبتاپ های خوبی داره.
Asus k46cb و Asus n46vz که خودت اشاره کردی هردو انتخابهای خوبی هستند با دقت به این موضوع که کلا سری n فارغ از قیمت بالاتر، بهتر و کم اشکال تر از سری k بوده و درگذشته هم به تجربه اینو دیدیم. سری k در گذشته برخی وقتها مثل هندونه میموند و ممکن بود اشکال دار از آب دربیاد.
این سری جدید k که اولترابوکه و به نظر با کیفیت میاد مخصوصا کارت گرافیک جدید خوبی داره که با قدرت مناسب حرارت نسبتا کمی تولید میکنه . تا ببینیم به تجربه چی از آب درمیاد.

درخصوص سایز هم فکر نمیکنم واسه بازی خیلی مشکل ایجاد بکنه. من که با 13 اینچش خیلی مشکل نداشتم و بعد یه مدت به اندازش کاملا عادت کردم. حتی شرکتها لبتاپ های اختصاصی گیمینگ با سایز 14 اینچ هم ارائه میکنند اما نه زیاد.

درکل تنها ایراد کلی ایسوس در طول سالیان گذشته از نظر من این بود که هیچوقت تصویرشون عالی نبود و جزو رده های معمولی یا حداکثر نسبتا خوب قرار داشتند. مخصوصا زاویه دید عمودیشون پائین بود و با بالا و پائین کردن صفحه ، تصویر افت شدید کیفیت میکرد. این مدلها رو هم از نزدیک چک کن وگرنه تو فیلم دیدن و بازی کردن مصیبت درست میکنه. مخصوصا تو صحنه ها و تصاویر کم نور.

والا منم دقیقا حرفهای شما رو زیاد شنیدم،ازینورم دو تا قضیه هست،اول اینکه سری n شما میگین خوبه و ثابت شده هم هست،اما این مدل خوب یه مقدار قدیمی شده و میگن دماش خوب بالاتر میره و کمی سنگین تر و ضخیم تره،
ازینورم k46cb لپ تاپ سبکی هستش و اینکه خیلی نازکه،ازینورم گرافیکش سری جدید nvidia 740 هستش،اما عملکردش تو بنچمارکهایی که من دیدم به مراتب و حدود 8 درصدی از 650 که کارت n46vz هست کمتر بود،ازینورم خوب مسلما گرمای کمتری تولید میکنه،
اما نه نقدی نه ویدیویی ازش تو نت ندیدم،و اینم بگم من این لپ تاپ رو کم کم تا 4 سال میخوام استفاده کنم،البته آدم بی سلیقه ای نیستم ولی خوب کمم کار نمیکشم،
در رابطه با تصویرم خیلی حساس نیستم،یعنی کیفیت تصویرش جز اولویت های آخرم هست،چون به هرحال اگر آزار دهنده نباشه آدم عادت میکنه دیگه.
البته من یه سه چهار تا ویدیو از n46 و n56 تو نت دیدم،و کیفیتهاشون خوب بود،البته نزدیک که ندیدم،ولی از k46 اصلا.

RMaaneMan
04-07-2013, 03:47
خیلی ممنون بابت راهنماییتون اما شما درست میگین لپ تاپ واسه بازی نیست و من به این قضیه واقفم،اما جدای بازی پس به نظرتون من بیام k46 رو بگیرم بهتر از n46 واسم کار میکنه ؟چون من هم ازش زیاد کار میکشم هم میخوام زیاد اینور اونور ببرشم،در رابطه با مانیتورم بیشتر از 14 اصلا نظرم نیست.
البته یه بنده خدایی یه پشینهاد به من داد گفت شما بجای اینکه بیای 3 تومن هزینه کنی،بیا یه مینی لپ تاپ بگیر،باقیشم خرج سیستمت کن،
حالا نمیدونم به نظر شما اصلا مینی لپ تاپ خوبه بدرد میخوره،البته میدونم که اصلا نمیشه باش بازی کرد،ولی منظورم اینه که سخت افزار پایینش جوابگو هست ؟

بله..مطمئنا K46 از نظر دوام و طول مدت باطری قوی تر از N46 هست و با توجه به اینکه میگی زیاد با لپ تاپ کار میکنی بیشتر به کارت میاد..به طور کل نظرم اینه که هرکدوم از لپ تاپهای سری K رو که بگیری با ویژگی هایی که مدنظرته همخونی داره و میتونه کارتو راه بندازه..البته باز هم میگم برای خرید باید تکلیفتو روشن کنی که انتظار و نوع کاربری که از لپ تاپ داری چیه؟ اگه کارهای معمولی مثل فیلم دیدن و گوش دادن به آهنگ و کار با نرم افزارها و بازی های معمولی حداکثر موارد کاربردیت از لپ تاپه نیازی به وسواس بیش از حد و به شک افتادن تو انتخابت نیست و هرکدوم از لپ تاپهای سری K , N ایسوس برآورده کننده ی همه ی خواسته هاته..چه K46 باشه و چه N46
اما درمورد مینی لپ تاپ ها که گفتی باید بگم یکی از مهمترین ویژگی هاش کم مصرف بودن و وزن سبکش نسبت به لپ تاپهای معمولیه که از این نظر میتونه باب میلت باشه..اما از اون طرف ضعفهای زیادی نسبت به لپ تاپ های معمولی داره از جمله اینکه اکثرشون سخت افزار آنچنان قوی ندارن و اینکه خبری هم از درایو دیسک نوری(رام یا رایتر) توشون نیست که مثلا بتونی یه فیلم دی وی دی رو باهاش تماشا کنی یا یه نرم افزار و بازی دی وی دی رو نصب کنی و خیلی از ضعفهای دیگه مثل مشکلات نرم افزاری و ساپورت نکردن خیلی از نرم افزارهای سنگین و بازی ها...بازم اگه مشکلی بود من درخدمتم :n06:

masoud_5april
04-07-2013, 08:58
بله..مطمئنا K46 از نظر دوام و طول مدت باطری قوی تر از N46 هست و با توجه به اینکه میگی زیاد با لپ تاپ کار میکنی بیشتر به کارت میاد..به طور کل نظرم اینه که هرکدوم از لپ تاپهای سری K رو که بگیری با ویژگی هایی که مدنظرته همخونی داره و میتونه کارتو راه بندازه..البته باز هم میگم برای خرید باید تکلیفتو روشن کنی که انتظار و نوع کاربری که از لپ تاپ داری چیه؟ اگه کارهای معمولی مثل فیلم دیدن و گوش دادن به آهنگ و کار با نرم افزارها و بازی های معمولی حداکثر موارد کاربردیت از لپ تاپه نیازی به وسواس بیش از حد و به شک افتادن تو انتخابت نیست و هرکدوم از لپ تاپهای سری K , N ایسوس برآورده کننده ی همه ی خواسته هاته..چه K46 باشه و چه N46
اما درمورد مینی لپ تاپ ها که گفتی باید بگم یکی از مهمترین ویژگی هاش کم مصرف بودن و وزن سبکش نسبت به لپ تاپهای معمولیه که از این نظر میتونه باب میلت باشه..اما از اون طرف ضعفهای زیادی نسبت به لپ تاپ های معمولی داره از جمله اینکه اکثرشون سخت افزار آنچنان قوی ندارن و اینکه خبری هم از درایو دیسک نوری(رام یا رایتر) توشون نیست که مثلا بتونی یه فیلم دی وی دی رو باهاش تماشا کنی یا یه نرم افزار و بازی دی وی دی رو نصب کنی و خیلی از ضعفهای دیگه مثل مشکلات نرم افزاری و ساپورت نکردن خیلی از نرم افزارهای سنگین و بازی ها...بازم اگه مشکلی بود من درخدمتم :n06:
راستیتش من دیروز رفتم پاساژ پارسیان و اونجا چند مدل لپ تاپ رو گذلشاه بود واسه بازدید عموم که یکیش k46cb بود و اونیکی هم n56vz که فقط صفحش بزرگتره،بعد مقایسه که کردم دیدم واقعا صفحه n56 خیلی شفافتر و بهتر از k46 بود،رو این حساب یه مقدار نظرم عوض شد،اما k46 هم خیلی سبک بود،همم خیلی نازک،رو این حساب الان نظرم رو همون n46 هست،
راستی من کلا تو برندها آشنایی ندارم،میشه یه توضیحی در مورد lenovo و acer بدین،چون مثلا همین لپ تاپ رو تو اکثر سایتهای خارجی با lenovo y500 و y580 مقایسه میکردن،
از نظر کیفیت میشه یه مقایسه بین asus و این برندها انجام بدین ؟

3aman021
04-07-2013, 09:48
لنوو فقط دو سه تا مدل خوب مث زد 500 داده تو ایران که اونم همچین تعریف نداره صفحه نمایش ضعیف, باطری غیر قابل تعویض و چهار سلولی , فاقد بلوتوث و... اینها جزء معایب زد 500 هستند . اما ایسوس خیلی مدلهای خوبی داده که زیاد هستن نمیشه همشو نام برد .ایسر هم نسبت به امکاناتش قیمت پایینی داره, کیفیتی که ایسوس داره ایسر نداره.ایسوس امسال رتبه سوم رو کسب کرده!تو سایت های خارجی میتونی بری ببینی. کسایی هستند تو بازار و تو همین انجمن ایراد های الکی از ایسوس میگیرن,مثلا میگن سری k اصلا به درد نمیخوره درصورتی که تجربه کار با این سری رو نداشتن خیلی از دوستام ازین سری داشتن پس چرا اونا مشکلی ندارن؟یکی از بچه های انجمن سری قدرتمند n رو برده زیر سوال میگه تاچش میپره پلاستیکیه صداش نویز داره و و و!در صورتی که با این مدل کار نکردن;اینا همشون ضد این برند هستن و این شایعاتی که میگن باعث شده که طرفدارای ایسوس تو ایران یا حداقل تو این انجمن به حداقل رسیده !این واقعا کار درستیه؟ متاسفانه ملت ما تا یه چی شایعه میشه باور میکنن امیدوارم شما جزء این دسته نباشین!

RMaaneMan
04-07-2013, 12:59
راستی من کلا تو برندها آشنایی ندارم،میشه یه توضیحی در مورد lenovo و acer بدین،چون مثلا همین لپ تاپ رو تو اکثر سایتهای خارجی با lenovo y500 و y580 مقایسه میکردن،
از نظر کیفیت میشه یه مقایسه بین asus و این برندها انجام بدین ؟

ببین اصلا نمیشه برحسب درنظر گرفتن دو مدل از لپ تاپهای یک برند یا مقایسه چند مدل از دو برند مختلف تولید کننده لپ تاپ با هم، در مورد کیفیت یا عدم کیفیت محصولات اون کمپانی نتیجه گیری کلی کرد و گفت این برند خوبه و اون یکی خوب نیست! در واقع این طوره که همه ی شرکت های تولید کننده برای جذب تمام سلایق و انواع بودجه های خرید، مدل های مختلف تولید می کنند و تو این راه بعضی شرکتها تمرکز اصلی شون رو روی کیفیت و قدرت سیستم از جنبه های مختلف گذاشتن مثل برندهای اپل سونی و ایسوس..البته این معنیش این نیست که همه ی محصولات این شرکتا بدون نقصن و همشون عالی بوده! نه..مثلا سونی و ایسوس چند مدل مختلف دارن که مفت هم نمی ارزن ولی همین شرکتها سری vaio , zenbook دارن که با آدم حرف میزنن..برندهای دیگه ای هم هستن که تو ایران جا نیفتادن حالا به هر دلیلی(مثل محدودیت واردات مدل های برجسته اون برندها یا چیزای دیگه) لپ تاپهایی مثل لنوو توشیبا و یه کمی هم ایسر شاید لپ تاپ های خوبی باشند اما مردم روی خوشی به اونا نشون نمیدن و دارن به سرنوشت dell دچار میشن..تفاوت اصلی برندهای مختلف اول تو دیزاین یا همون طراحیشونه و بعد از اون میشه به تکنولوژی های ریز و کاربردی مثل ice cool استفاده شده تو ایسوس، صدای بیشتر و واضحتر، کیفیت بیشتر نمایشگر و فول اچ دی بودن کانفیگ قوی تر یا تعدد پورتهای خروجی و خیلی چیزای دیگه اشاره کرد که تو این موارد ایسوس با ایسر و لنوو قابل مقایسه نیست..بازم میگم لنوو و ایسر هم لپ تاپهای خوبی هستن و اصلا دوس ندارم هم رنگ جامعه بگم اینا هم مثل dell فقط قیمت پائینتر میدن تا مشتری نداشته شونو جذب کنن ولی خب چون مدل های با کیفیت کمتری ازشون تو ایران دیده شده و از اونطرف فعالیت برندهای ایسوس و سونی و اپل گسترده تر بوده همچین ذهنیتی در مورد برندها پیش اومده که اتفاقا این ذهنیت هم تقریبا به حق و به جا بوده چون این برندایی که گفتم رضایت مشتری رو هم تونستن جلب کنن و کیفیتشون قابل مقایسه با برندهای دیگه نیست..

masoud_5april
04-07-2013, 18:52
والا من موافقم با حرفتون ولی فک میکنم،با سلایق من بهترین انتخاب همین n46vz هستش،امروزم دوباره رفتم بازار رضا و لپ تاپ رو از نزدیک دیدم و باهاش کار کردم،دستمم گرفتم،البته سنگین بود،ولی دیزاین و کیفیت تصویرش واقعا خوب بود،ولی در مقایسه با مدلهای دیگش مثل zenbook خوب کمی بالاتر بود،البته بهتر بگم کیفیت تصویر اونا واقعا عالی بود،اما سخت افزار مطلوبی نداشتن و فرکانسهای cpu ضعیف تری داشتند.
با این حال فک میکنم همین مدل مناسبم باشه گرچه تجربه ای جز vaio نداشتم.

masoud_5april
07-07-2013, 17:33
بیا بالا
بالا
بالا

yeketaz.taz1
09-07-2013, 20:07
من کل تاپیکها رو خوندم و وقتی رسیدم به آخر شما رو خودم دیدم که بین این ۲ مدل گیر کرده
نظر من روی k46cb هست چون بنابه تجربه فاکتور فوق العاده مهم تو لپ تاپ قابلیت حمل اونه (تا حالا ۳ تا لپ تاپ از برندهای ایسر، اچ‌پی، وایو داشتم با بیش از ۲ کیلو وزن) فقط یه ذره کیفیت ساخت سری جدید k به خاطر نبودن هیچ ریویوویی برام جای سوال داره که اگه دوستانی که تجربه کار کردن باهاش رو دارن درباره کیفیت اجرای بازی ها و میزان گرمای این لپ تاپ نظر بدن شاید انتخاب بهتر و دقیقتری بدون ریسک بشه کرد

masoud_5april
10-07-2013, 08:34
من کل تاپیکها رو خوندم و وقتی رسیدم به آخر شما رو خودم دیدم که بین این ۲ مدل گیر کرده
نظر من روی k46cb هست چون بنابه تجربه فاکتور فوق العاده مهم تو لپ تاپ قابلیت حمل اونه (تا حالا ۳ تا لپ تاپ از برندهای ایسر، اچ‌پی، وایو داشتم با بیش از ۲ کیلو وزن داشتم) فقط یه ذره کیفیت ساخت سری جدید k به خاطر نبودن هیچ ریویوویی برام جای سوال داره که اگه دوستانی که تجربه کار کردن باهاش رو دارن درباره کیفیت اجرای بازی ها و میزان گرمای این لپ تاپ نظر بدن شاید انتخاب بهتر و دقیقتری بدون ریسک بشه کرد
یه مشکل همینه که میگین چون خیلی نازکه نمیدونم میتونه درست حسابی خنک کنه سیستم رو یا نه و مشکل بعدی اینه که من از نزدیک دیدمش،اما صفحش کیفیت جالبی نداشت (در مقایسه با n56 و Hp وسری های دیگه که دقیقا بغلش بودن)اینم یه مشکل دیگست وگرنه من خودم بعد گرافیک اولویتم با وزنه.

3aman021
10-07-2013, 13:02
یکی از بچه های فروم k46 اومده دستش بهم گفت عالیه بازی رو بدون لوگ و روان اجرا میکنه و درمورد گرما هم اصلا داغ نمیکنه و باد سرد میده بیرون.کیفیت صفحه نمایشش هم خوبه و اذیت نمیکنه

masoud_5april
10-07-2013, 14:00
یکی از بچه های فروم k46 اومده دستش بهم گفت عالیه بازی رو بدون لوگ و روان اجرا میکنه و درمورد گرما هم اصلا داغ نمیکنه و باد سرد میده بیرون.کیفیت صفحه نمایشش هم خوبه و اذیت نمیکنه
میشه مشخصاتش رو بدی من خودم ازش بپرسم
آخه گیج شدم دارم دیوونه میشم،ازینور سخت افزار خوب سری n وسوسم میکنه،ازینورم سبکی سری ultrabook و zenbook و همین مدلهای سری k.
نمیدونم میخوام اصلا چی بخرم،ازینورم خیلی گرافیک سری ultra پایینه ولی وزن سبکش که مثلا 1.5 کیلو هم نمیشه منو وسوسه میکنه.

3aman021
10-07-2013, 16:04
سریn سخت افزار خیلی قوی و وزن سنگین zenbook سخت افزار ضعیف و وزن خیلی سبک و قیمت بالا . k46cb وزن سبک سخت افزار خوب و قیمت عالی. از نظر من بهترین انتخاب همین k46, فقط فرکانس پردازندش یه خورده پایینه.

3aman021
10-07-2013, 16:09
آی دی دوستمون رو نشد پ خ کنم.همینجا مینویسم البته شاید خلاف قوانین باشه .به هر حال مینویسم اما بعد پست رو پاک کنین...!vb.mohsen

yeketaz.taz1
10-07-2013, 21:33
یه مشکل همینه که میگین چون خیلی نازکه نمیدونم میتونه درست حسابی خنک کنه سیستم رو یا نه و مشکل بعدی اینه که من از نزدیک دیدمش،اما صفحش کیفیت جالبی نداشت (در مقایسه با n56 و Hp وسری های دیگه که دقیقا بغلش بودن)اینم یه مشکل دیگست وگرنه من خودم بعد گرافیک اولویتم با وزنه.

منم دقیقا مثل خودت دارم دیوونه میشم اگه به نتیجه‌ای رسیدی اعلام کن ما هم از این چند دلی بین مدلهای ایسوس دربیایم
راستی یه خوبیه دیگه n46 نسبت به k46 اینه که دیزاین خیلی بهتری داره

3aman021
11-07-2013, 04:44
n46 دیزاین بهتری داره؟ هیچوقت دیزاین یه اولترابوک رو با لپ تاپ مقایسه نکن.

masoud_5april
11-07-2013, 08:54
اتفاقا دیزاین k46 بهتره،مثلا لبه هاشم یه تیکه هستش،حالا من دوباره باید پاشم برم بازار هر دوشون رو دوباره ببینم،این سری با دقت بیشتری تا بیام به شمام بگم.
البته اینم بگم من خیلی دوست داشتم u31a رو بگیرم ولی خیلی گرون بود،هم اینکه دیزاین و کیفیت تصویرش عااالی هست،و هم اینکه من تو سایت notebookcheck دیدم امتیاز 90 داده بود که تا حالا فک کنم به هیچ لپ تاپی نداده حتی به mac.
جالبیش اینه که قیمتش با همین n46 یکی هست تقریبا ولی نمیدونم چرا تو اینجا انقدر گرون شده و شده 3900 !!!!!

yeketaz.taz1
11-07-2013, 13:18
اتفاقا دیزاین k46 بهتره،مثلا لبه هاشم یه تیکه هستش،حالا من دوباره باید پاشم برم بازار هر دوشون رو دوباره ببینم،این سری با دقت بیشتری تا بیام به شمام بگم.
البته اینم بگم من خیلی دوست داشتم u31a رو بگیرم ولی خیلی گرون بود،هم اینکه دیزاین و کیفیت تصویرش عااالی هست،و هم اینکه من تو سایت notebookcheck دیدم امتیاز 90 داده بود که تا حالا فک کنم به هیچ لپ تاپی نداده حتی به mac.
جالبیش اینه که قیمتش با همین n46 یکی هست تقریبا ولی نمیدونم چرا تو اینجا انقدر گرون شده و شده 3900 !!!!!

آره امیدوارم قیمت u31a بیاد پایینتر چون واقعا فوق‌العاده است

3aman021
11-07-2013, 18:40
بچه ها قیمت ها تا 100 تومن افت داشته. n46vz از3350 به3250 افت کرده .آدم نمیدونه بخره یا صبر کنه قیمت ها افت کنه بهترین ها رو بخره.

masoud_5april
11-07-2013, 22:15
بچه ها قیمت ها تا 100 تومن افت داشته. n46vz از3350 به3250 افت کرده .آدم نمیدونه بخره یا صبر کنه قیمت ها افت کنه بهترین ها رو بخره.
والا اینطوری که نمیشه گفت منم پارسال همین اشتباه رو کردم،قیمتها که داشت بالا میرفت گفتم میاد پایین،بعد اونقدر بالا رفت که دیگه هیچی نتونستم بگیرم بهتره شمام حواست باشه تا دیدی داره بالا میره سریع بخر بعد یه بحث دیگم اینه که کلا سوای گرونی های اخیر،تو این مدت تابستون قیمتها همیشه به پایین تر حد خود میرسن،و الانم یه چیز طبیعی هست،من خودم پارسال گوشیم رو تو اردیبهشت گرفتم 380 تومن ولی تو این موقعها حدود 310 تومن شده بود.

3aman021
11-07-2013, 23:59
منم مث شما .پارسال یه اکسپریا ری خریدم 380 تو همین ماه شد 340 فقط امیدوارم مث پارسال افزایش قیمت نداشته باشیم.از یه طرف من مسافرتم تا 15 روز دیگه برنمیگردم تهران ,میترسم تو این 15 روز گرون شه:-/

Hosseinspell
12-07-2013, 14:10
الآن ارزون شده و ارزون هم خواهد شد نه در حد قیمت های دوسال پیش

mm.caffee
12-07-2013, 19:51
سلام عزيزان
ببخشيد اينو اينجا ميگم ولي جاي ديگه اي پيدا نكردم
بعضي شركتاي لپتاپ+تبلت سازي تو چين هستن كه خيلي ارزون ميدن
يكي از دوستان هم بود حدود 6 ماه پيش رفت چين يه تبلت كه اينجا حدود 1.2 تا 1.3 ميليون بود اونجا گرفت 400 هزار تومن
الان هم كاملا راضيه
بعضي شركتا هستن كه مثلا يه مدلي كه اينجا 3 ميليون هست رو ميدن 700 هزار و منم باهاشون مكاتبه كردم گفتن اورجينال ميدن
يكي از دوستان هم داره ميره چين واسه خريد ( مغازه داره)
به نظرتون بگم اينجا رو هم بره ببينه اگه راست ميگن بگيره؟
نظرتون چيه؟
خيلي واسم مبهمه:n28:
طرف خط توليد و ... هم واسم فرستاده و تضمين داده!
؟؟؟

masoud_5april
12-07-2013, 21:43
سلام عزيزان
ببخشيد اينو اينجا ميگم ولي جاي ديگه اي پيدا نكردم
بعضي شركتاي لپتاپ+تبلت سازي تو چين هستن كه خيلي ارزون ميدن
يكي از دوستان هم بود حدود 6 ماه پيش رفت چين يه تبلت كه اينجا حدود 1.2 تا 1.3 ميليون بود اونجا گرفت 400 هزار تومن
الان هم كاملا راضيه
بعضي شركتا هستن كه مثلا يه مدلي كه اينجا 3 ميليون هست رو ميدن 700 هزار و منم باهاشون مكاتبه كردم گفتن اورجينال ميدن
يكي از دوستان هم داره ميره چين واسه خريد ( مغازه داره)
به نظرتون بگم اينجا رو هم بره ببينه اگه راست ميگن بگيره؟
نظرتون چيه؟
خيلي واسم مبهمه:n28:
طرف خط توليد و ... هم واسم فرستاده و تضمين داده!
؟؟؟
ببین اینکه میگی معلوم نیست درست باشه،چون ببین من قیمتها رو که در میاوردم با دلار 3تومنی قشنگ میخوند مثلا من خودم تو سایت notebookcheck چک کردم (البته همه برندها رو نه)
بعدشم شما ریال که نمیخوای بدی میخوای دلار یا یوان بدی دیگه،که باید ببینی قیمتهاش چجوری میشه،البته اینم بت بگم اونها یه سری عمده فروشی دارن که تا اونجا که من شنیدم تا 30درصد هم پایین تر میاد،فقط حواست باشه مرجوعی نگیری،چون زیاده مخصوصا تو اونجا.بعد اینم که میگی انقدر فک نمیکنم پایین تر بیاد باز برو قیمتها رو از آمازون که دیگه خیلی ارزونه چک کن.

yeketaz.taz1
13-07-2013, 16:14
به نظرتون حداکثر تا کی صبر کنیم؟

NOR-1
14-07-2013, 00:22
به نظرتون حداکثر تا کی صبر کنیم؟

تا اخر تابستان

masoud_5april
14-07-2013, 18:11
تا اخر تابستان
والا من دیروز رفتم یکی از نمایندگی های ایسوس گفتم بش که مدلهای جدید رو کی میارین،اونام گفتن فعلا که اصلا قصد واردات نداریم،ولی بابت قیمت فک کنم صب کنیم بهتر باشه،ولی من که فک میکنم این ارزونی ها آرامش قبل طوفانه.

3aman021
14-07-2013, 19:14
اینجوری نگید به بعضیا استرس وارد میشه.من تا 15روز نمیتونم خرید کنمنکنه تو این چند روز قیمت ها افزایش پیدا کنه!

NOR-1
14-07-2013, 19:42
اینجوری نگید به بعضیا استرس وارد میشه.من تا 15روز نمیتونم خرید کنمنکنه تو این چند روز قیمت ها افزایش پیدا کنه!

شما از چند وقت پیش قصد خرید داشتید؟؟

3aman021
14-07-2013, 20:37
حدود یک ماه ,چطور مگه؟

yeketaz.taz1
16-07-2013, 18:25
من امروز رفتم بازار انگار هفته گذشته مدلهای جدیدی وارد شده من خودم از x450 خیلی خوشم اومد تاچ‌پداش هم سرامیکی‌ه
CI5, ram 4, 2300
CI7, ram 6, 2900
k46cb هم CI5 با گارانتی الماس 2500

3aman021
16-07-2013, 19:18
قیمت بیشتر لپ تاپ ها تا 400 هم افت داشته جز k46cb!

yeketaz.taz1
16-07-2013, 19:25
به نظر من K46cb اصلا تو کارکرد جالب نیست، اولش که بی‌خودی گرونه، بعد هم سی‌پی‌یو ضعیفی داره، تاچ‌پدش هم که معمولیه
من که رای‌ام نسبت به k46cb برگشته شاید اصلا برم سراغ یه برند دیگه مثل لنوو

3aman021
16-07-2013, 19:58
چی بگم والا ,باهاش کار نکردم بدونم چطوره اما چنتا از بچه های فروم خریدن بهم گفتن که پردازندش اصلا ضعیف نیست و باد سرد میده بیرون.میگن قطعات خیلی محکم کنار هم قرار گرفتن...به نظر من اول باید به ظاهر توجه کرد چون اگه بدنه محکم و با کیفیت باشه قطعا روش خیلی کار کردن هم روی بدنه و هم قطعاتش.فکر کنم دلیل گرون بودنش همینه!

Thor God
16-07-2013, 20:41
زیاد هم به بدنه توجه نکن مدل های هست که دیزاین خوبی داره اما کولینگ فدای همین دیزاین خوب شده. ایسوس هم کلا گرونه بخ خاطر دیزاینش و سیستم صوتی و ... . البته با کیفیت هم هست

masoud_5april
16-07-2013, 22:59
والا من خودمم گیر کردم یکی از بچه های همین فروم که خودش k46 داشت که میگفت راضیه،البته لپ تاپ خوبی هست،
اما من خودم از یه فروشنده که پرسیدم گفت اصلا مادربود n46 خیلی بهتر از k46 هستش،حالا من که نمیدونم دقیقا مادربورد خوب چیه،ولی ازینورم n46 با اینکه اسپیکر های قوی داره ولی میگن بعد یه مدت وز وز میکنه،این خیلی رو اعصابه منه،چون من یکی از اولویتهام فیلم دیدنه،که با دوستام میبینم،حتی به این دلیلم k46 رو نمیگیرم که کیفیت تصویرش کمی پایینتره و تو فیلم دیدن جالب نیست،خلاصه ما که به یه نظر واحد نرسیدیم،ازینورم مدل های جدید اپل داره میاد،قیمتهاشم خوبه و تا 4 تومن میشه یه مدل کوچیک و خوبش رو خرید ولی من چون دانشجوی برقم و نرم افزار تخصصی دارم،این مکینتاش معلوم نیست که اولا برنامه های من رو داشته باشه و هم اینکه اصلا اورجینال نرم افزار های برق رو واسه مک بشه تو ایران پیدا کرد،چون کپی هاشم به راحتی نیست:n02:
ولی به نظرم آدم بخواد 3 تومن بده ایسوس بخره 1 تومن روش بزاره مک بگیره خیلی بهتره،گرچه سخت افزارش کمی پایین میاد ولی یه عمره...

3aman021
16-07-2013, 23:36
مدلهای جدید که چند وقت دیگه وارد بازار میشن رو بیخیال شی بهتره. یه مدل جدید از ایسوس رو مثال میزنم :k450با پردازنده هاسول .هیچ فرقی هم از لحاظ قدرت با پردازنده های قبل نمیکنه اما قیمتش 1500دلار .خب این خیلی گرون نیست؟

3aman021
16-07-2013, 23:43
زیاد هم به بدنه توجه نکن مدل های هست که دیزاین خوبی داره اما کولینگ فدای همین دیزاین خوب شده. ایسوس هم کلا گرونه بخ خاطر دیزاینش و سیستم صوتی و ... . البته با کیفیت هم هستبه نظر شما ارزش داره 300 بیشتر هزینه کنم n46vzبخرم((سیستم صوتی قوی تر (البته از لحاظ بلندی صدا چون از لحاظ کیفیت فرقی نمیکنه)سیستم تصویری بهتر,پردازنده قوی تر)) ویا 300 کمتر هزینه کنم k46cb بخرم؟(وزن کمتر ,بدنه باریک و ظاهر زیبا تر,تولید گرمای کمتر)

NOR-1
17-07-2013, 00:01
به نظر شما ارزش داره 300 بیشتر هزینه کنم n46vzبخرم((سیستم صوتی قوی تر (البته از لحاظ بلندی صدا چون از لحاظ کیفیت فرقی نمیکنه)سیستم تصویری بهتر,پردازنده قوی تر)) ویا 300 کمتر هزینه کنم k46cb بخرم؟(وزن کمتر ,بدنه باریک و ظاهر زیبا تر,تولید گرمای کمتر)

n46 و n56 کیفیت ساختش بالاست همه اینو میدونن حداقل تو ایسوس

parsicola
17-07-2013, 09:10
شما نمیتونی همه انتظاراتت رو یکجا از یه لبتاپ براورده کنی. اگرهم باشه خیلی گرون هستند که اونم میشه عدم براورده کردن بخشی از انتظارات که اسمش میشه قیمت مناسب.
باید اولویتت رو برای خودت به ترتیب بنویسی و بعد ببینی کدوم یک از اولویتهاتو به ترتیب داره. مثلا: اولویت اول: تصویر خوب ، دوم صدای خوب ، سوم گرافیک خوب ، چهارم ، وزن کم ، ....

توصیه اکید من به کسانی که درحال حاضر لبتاپ دارند و میخوان ارتقا بدن اینه که الان اصلا زمان مناسبی برای خرید نیست. کاری هم ندارم دلار قراره ارزونتر بشه یا گرونتر بلکه الان یه دوره انتقالیه که مدلهای مناسب کم تو بازار پیدا میشند و حق انتخاب زیادی ندارین. از یه طرف مدلهای خوب قبلی نایاب شدند چون تموم شدند و دیگه تولید و جایگزین نمیشن. و از طرف دیگه هنوز مدلهای جدید به طور کامل از طرف تمام شرکتها وارد بازار نشدند. و مدلهای نسبتا جدید فعلی توسط برخی شرکتها برای خالی نموندن بازار و به صورت موقتی و تکامل نیافته و خام هستند. اگه یه چرخ تو سایتهای بزرگ بزنین اکثر شرکتها قراره ظرف 2 الی 3 ماه آینده مدلهای جدید واقعیشون رو به بازار بدند یعنی اواخر تابستان الی اوایل ژانویه.

این توصیه برای کسانی هست که لبتاپ قدیمیشون رو دارند و براشون بهتره تا با همون بسازند تا بعدا یه ارتقاء واقعی و درست و حسابی و با قیمت مناسب و حق انتخابهای زیاد بدند.

3aman021
17-07-2013, 13:49
اولویت من صدا,تصویر,گرافیک,پردازنده و دیزاین وطراحی خوب تو رنج 2500 تومنه.
K46cbتو این قیمت تقریبا همه اینهارو داره
جز پردازنده که اونم مطمئن نیستم کم میاره مثلا تو میکس و مستر آهنگ یا نه!

masoud_5april
17-07-2013, 19:20
والا منم منتظرم که مدل جدید بیاد ولی خوب اینجا ایرانه،مدل جدید بیاد اونقدر گرونش میکنن که هیچکس نتونه بگیره،الان شما قیمت های ultra book ایسوس رو ببینی میفهمی چی میگم،با اینکه بعضی هاش خیلی تو بازار جهانی از مدلهای سری N ایسوس ارزونترن ولی میبینم که کلا زیر 3 تومن گیر نمیاد،من ازینشم میترسم،الان سری جدید که مثلا n46jv باشه بخواد بیاد حداقل بالای 3600 میدن،چون الان خود i7 معمولیش حدود 3900 دیگه اینو که ازون کمتر نمیدن،
ولی به هر حال فک میکنم صبر کردن ضرری نداشته باشه.

yeketaz.taz1
17-07-2013, 21:48
N46JV هم خیلی خوبه اگه تا آخر تابستون بیاد ایران البته با قیمت مناسب خیلی عالی میشه - صبر میکنیم

Thor God
18-07-2013, 09:09
شما نمیتونی همه انتظاراتت رو یکجا از یه لبتاپ براورده کنی. اگرهم باشه خیلی گرون هستند که اونم میشه عدم براورده کردن بخشی از انتظارات که اسمش میشه قیمت مناسب.
باید اولویتت رو برای خودت به ترتیب بنویسی و بعد ببینی کدوم یک از اولویتهاتو به ترتیب داره. مثلا: اولویت اول: تصویر خوب ، دوم صدای خوب ، سوم گرافیک خوب ، چهارم ، وزن کم ، ....

توصیه اکید من به کسانی که درحال حاضر لبتاپ دارند و میخوان ارتقا بدن اینه که الان اصلا زمان مناسبی برای خرید نیست. کاری هم ندارم دلار قراره ارزونتر بشه یا گرونتر بلکه الان یه دوره انتقالیه که مدلهای مناسب کم تو بازار پیدا میشند و حق انتخاب زیادی ندارین. از یه طرف مدلهای خوب قبلی نایاب شدند چون تموم شدند و دیگه تولید و جایگزین نمیشن. و از طرف دیگه هنوز مدلهای جدید به طور کامل از طرف تمام شرکتها وارد بازار نشدند. و مدلهای نسبتا جدید فعلی توسط برخی شرکتها برای خالی نموندن بازار و به صورت موقتی و تکامل نیافته و خام هستند. اگه یه چرخ تو سایتهای بزرگ بزنین اکثر شرکتها قراره ظرف 2 الی 3 ماه آینده مدلهای جدید واقعیشون رو به بازار بدند یعنی اواخر تابستان الی اوایل ژانویه.

این توصیه برای کسانی هست که لبتاپ قدیمیشون رو دارند و براشون بهتره تا با همون بسازند تا بعدا یه ارتقاء واقعی و درست و حسابی و با قیمت مناسب و حق انتخابهای زیاد بدند.

حرفاي خوشگلي زدي
اما اين حرقا اينجا صدق نميكنه . مدل هاي جديد با فاصله زماني وارد مشين قيمت ها بالاست اگر هم وارد بشه با تعداد كم كه زود فروش ميره

هر كي قصد خريد داره بخره كه صبر كردن سودي نداره

شما از چه نظر مي گي حق انتخاب نداره ؟ همه جوره لپ تاپ تو بازار هست ؟

Thor God
18-07-2013, 09:10
اولویت من صدا,تصویر,گرافیک,پردازنده و دیزاین وطراحی خوب تو رنج 2500 تومنه.
K46cbتو این قیمت تقریبا همه اینهارو داره
جز پردازنده که اونم مطمئن نیستم کم میاره مثلا تو میکس و مستر آهنگ یا نه!
چرا به اين k گير دادي ؟
سري n مدل ٥٦ بگير با پردازنده i5 !!!! خوراكه آهنگ سازيه كيفيت نمايشگر و صداش عاليه به علاوه يه ساب ووفر كه باعث ميشه بگم كيفيت صداش فوق العادس.

ديزاين هم كه ....

والا منم منتظرم که مدل جدید بیاد ولی خوب اینجا ایرانه،مدل جدید بیاد اونقدر گرونش میکنن که هیچکس نتونه بگیره،الان شما قیمت های ultra book ایسوس رو ببینی میفهمی چی میگم،با اینکه بعضی هاش خیلی تو بازار جهانی از مدلهای سری N ایسوس ارزونترن ولی میبینم که کلا زیر 3 تومن گیر نمیاد،من ازینشم میترسم،الان سری جدید که مثلا n46jv باشه بخواد بیاد حداقل بالای 3600 میدن،چون الان خود i7 معمولیش حدود 3900 دیگه اینو که ازون کمتر نمیدن،
ولی به هر حال فک میکنم صبر کردن ضرری نداشته باشه.

كانفيگ vj چيه

dandelionsland
18-07-2013, 10:01
چرا به اين k گير دادي ؟
سري n مدل ٥٦ بگير با پردازنده i5 !!!! خوراكه آهنگ سازيه كيفيت نمايشگر و صداش عاليه به علاوه يه ساب ووفر كه باعث ميشه بگم كيفيت صداش فوق العادس.

ديزاين هم كه ....

كانفيگ vj چيه

n46jv
با پردازنده هاسول و گرافيك 750
تو سايت ايسوس هست جديدا اضافه شده

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

parsicola
18-07-2013, 11:06
حرفاي خوشگلي زدي
اما اين حرقا اينجا صدق نميكنه . مدل هاي جديد با فاصله زماني وارد مشين قيمت ها بالاست اگر هم وارد بشه با تعداد كم كه زود فروش ميره

هر كي قصد خريد داره بخره كه صبر كردن سودي نداره

شما از چه نظر مي گي حق انتخاب نداره ؟ همه جوره لپ تاپ تو بازار هست ؟

اگه دقت کنید بعضی گارانتی های درست و حسابی مثل ماتریس ، سازگار و ... چندماهه مدل جدید خاصی وارد نکردند و منتظرند موجودی فعلیشون تا قبل از ورود مدلهای جدید 2014 (پائیز و زمستان امسال) تموم بشه. من اینو با اطلاع نسبی از برنامه های یکیشون دارم میگم. - اصولا هیچوقت واردات لوازم الکترونیکی مصرفی مثل تلوزیون و موبایل و لبتاپ مشکلی نداشته و وارداتش کاملا به روز بوده مگراینکه نمایندش تو ایران عمدا و به دلایلی از جمله وجود مدلهای قدیمی زیاد در انبارها و فروشگاه هاش اونو به موقع وارد نکنه. نه اون زمان که این کالاها تحریم بود مشکل حادی وجود داشت و نه حالا که تحریمش برداشته شده.

من توصیه ام برای کسانی بود که الان لبتاپ دارند و هوس ارتقاء کردند و خیلی هم ضروری نیست و میتونن یه مدت صبر کنند.
پائیز و زمستان فوق العاده ای در انتظاره . شک نکنید. مخصوصا برای حرفه ای ها و خوش سلیقه ها.
به زودی یه تاپیک میزنم و مفصل توضیح میدم انشا...

yeketaz.taz1
18-07-2013, 12:45
من با حرفهای parsicola موافقم بهتره صبر کنیم

3aman021
18-07-2013, 20:34
[QUOTE=Thor God;7756348]چرا به اين k گير دادي ؟ سري n مدل ٥٦ بگير با پردازنده i5 !!!! خوراكه آهنگ سازيه كيفيت نمايشگر و صداش عاليه به علاوه يه ساب ووفر كه باعث ميشه بگم كيفيت صداش فوق العادس.ديزاين هم كه ....علتش بودجه اس.والا پارسال شهریور n56vz ci7 بود 2200 یه هفته بعد رفتم ci5 بخرم دیدم شده 3تومن:| سقف بودجم هم 2500 امیدی هم نیست که قیمت ها برگرده . مجبورم همین k رو بخرم