مشاهده نسخه کامل
: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 92 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت
personal
11-09-2013, 20:48
دندون مگه بده که نمیخواین برین؟؟؟؟:n04:
برید یا نرید که 93 محرومین...
دپرس؟!!!!!!
تو این 3 رشته دکتری اصلا شهر مهم نیست...
دوست عزیز حرف شما درسته اما دپرس شدنم از اینه که چرا پارسال بیشتر نخوندم با رتبه بدتر جای بهتر قبول نشدم :n14:
زمان ما چقدر اینجا پرشور تر بود ... :n02:
.Siavash.
11-09-2013, 21:48
دوستان من دندونپزشکی خرم آباد قبول شدم ....... بابا پارسال اگه خونده بودم خیلی جاهای بهتر قبول میشدم ... حالا موندم برم یا نه .. دپرس شدم:n29:
برو پزشکیه
Aryana_b
11-09-2013, 22:00
سلام.
10962 - مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران - نهران -روزانه.
با ارزوی موفقیت برای همه ی دوستان:n16:
فکر کردم با 10هزار برق علم و صنعت قبول شدین :n04::n02:
darush 00
12-09-2013, 00:06
10000 منطقه 2 تجربی
انتخاب 135 !!! مدیریت بازرگانی فردوسی مشهد :n04:
کسی اطلاعی داره از این رشته ؟؟ خوبه ؟؟
انسانی
مدیریت بازرگانی فردوسی مشهد انتخاب سوم
رتبه 2998 زیر گروه مدیریت 2300 قبول نشدم!
خدایا..
ثبت نام از کی شروع میشه ؟!
ثبت نام از کی شروع میشه ؟!
سلام..
سایت دانشگاهی که قبول شدی رو باید نگاه کنی؛ اگه چیزی ننوشتهباشه، طبق اطّلاعیّهی سنجش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ترتیب ثبتنام این شکلیه:
برنامه زمانی ثبتنام از پذيرفتهشدگان برای آندسته از دانشگاهها و مؤسّسات آموزش عالی كه برنامه زمانی برای ثبتنام در سايت اينترنتی خود اعلام ننمودهاند
روز و تاريخ ثبتنام
ترتيب حرف اول نام خانوادگی
يكشنبه 24/6/92
الف – ب – پ – ت – ث – ج – چ
دوشنبه 25/6/92
ح – خ - د – ذ – ر – ز- ژ – س
سهشنبه 26/6/92
ش – ص - ض – ط – ظ- ع – غ – ف – ق – ک
چهارشنبه 27/6/92
گ – ل – م – ن – و - هـ - ی
darush 00
12-09-2013, 11:37
توضيح2 (بند3) : با توجه به بخشنامه 221446/460 مورخ 18/10/91 رياست محترم مركز سنجش آموزش و پرورش، كليه پذيرفتهشدگان ميبايست به همراه تصويرگواهي پيشدانشگاهي خود به دفاترپستي محل سكونت خود مراجعه و درخواست تاييديهي تحصيلي (ارزش تحصيلي ) از اداره آموزشو پرورش محل تحصيل خود را نمايند و رسيد پستي را در زمان ثبتنام به دانشگاه ارايه نمايند. كليه پذيرفته شدگان حتما نام رشته و دانشكده محل تحصيل خود را بر روي پاكت ارسال تاييديه تحصيلي درج نمايند.
دقیقا منظورش چیه؟!
بعد اینکه مدارک برای نظام جدید هر چهارتا رو باید آماده کنیم؟
ahmad0120
12-09-2013, 12:33
آزاد با آزمون کی اعلام میشه ؟
amin1373n
12-09-2013, 14:40
عمران فردوسی مشهد . روزانه :n05:
بخوای تغییر رشته یا تغییر دانشگاه بدی میشه..؟مثلا من غیرانتفاعی قبول شدم میخوام نرم بجاش برم آزاد آیا میشه..؟
amin1374
12-09-2013, 17:49
دوستان من سراسری دانشگاه بین المللی اما رضا مهندسی کامپیوتر نرم افزار قبول شدم ولی از این ور آی تی هم بیشتر دوست دارم برم ولی خب کامپیوتر هم واد مشترک دارن با آی تی ولی خب ممئنن آزاد تو خود مشهد قبول میشم کدوم یکی برم بهتره؟
amin1374
12-09-2013, 17:51
منم همین سوالو دارم از دوستام شنیدم شنبه !
دوستان مدرک شبانه با روزانه تفاوت داره ؟
hossienmoein
12-09-2013, 22:10
بچه ها سلام دوستم رشته تجربی بود
سراسری رشته مهندسی منابع طبیعی قبول شده. بچه ها. این رشته چه رشته ایه ؟ امکان ادامه تحصیل تا دکترا رو داره؟
ازاد هم مهندسی کامپیوتر قبول شده به نظرتون کدوم و انتخاب کنه بره؟
ایا مهندسی منابع طبیعی اینده ای هم داره؟ شغل اینده اش چیه؟
ممنون و سپاس گذار بابت وقتی که واسه این حقیر گذاشتین.
راستی نتایج دانشگاه ازاد با ازمون کی اعلام میشه؟
ب
farshidshd
13-09-2013, 11:03
دوستان من سراسری دانشگاه بین المللی اما رضا مهندسی کامپیوتر نرم افزار قبول شدم ولی از این ور آی تی هم بیشتر دوست دارم برم ولی خب کامپیوتر هم واد مشترک دارن با آی تی ولی خب ممئنن آزاد تو خود مشهد قبول میشم کدوم یکی برم بهتره؟
سراسری خیلی بهتره
دوستان مدرک شبانه با روزانه تفاوت داره ؟
فقط در مدرک عنوان شبانه درج میشه
منم همین سوالو دارم از دوستام شنیدم شنبه !
شاید تا شنبه
ahmad0120
13-09-2013, 11:39
سراسری خیلی بهتره
فقط در مدرک عنوان شبانه درج میشه
شاید تا شنبه
یعنی چی شاید ؟ یعنی ممکنه اصلا اعلام نشه ؟ :blink: (چون یکی از دوستان چند صفحه پیش گفته بود امسال آزاد مالیده!!! :n04:)
ahmad0120
13-09-2013, 11:44
مکانیک فردوسی مشهد شبانه :n01:
farshidshd
13-09-2013, 13:39
یعنی چی شاید ؟ یعنی ممکنه اصلا اعلام نشه ؟ :blink: (چون یکی از دوستان چند صفحه پیش گفته بود امسال آزاد مالیده!!! :n04:)
نمالیده
اعلام میشه
شاید تا شنبه یا یک شنبه
صبر داشته باشید
darush 00
13-09-2013, 16:58
توضيح2 (بند3) : با توجه به بخشنامه 221446/460 مورخ 18/10/91 رياست محترم مركز سنجش آموزش و پرورش، كليه پذيرفتهشدگان ميبايست به همراه تصويرگواهي پيشدانشگاهي خود به دفاترپستي محل سكونت خود مراجعه و درخواست تاييديهي تحصيلي (ارزش تحصيلي ) از اداره آموزشو پرورش محل تحصيل خود را نمايند و رسيد پستي را در زمان ثبتنام به دانشگاه ارايه نمايند. كليه پذيرفته شدگان حتما نام رشته و دانشكده محل تحصيل خود را بر روي پاكت ارسال تاييديه تحصيلي درج نمايند.
دقیقا منظورش چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اینکه مدارک برای نظام جدید هر چهارتا رو باید آماده کنیم؟
کسی نیست جوابمون بده؟ فردا باید برم پیش دانشگاهیم برای مدارک
کسی نیست جوابمون بده؟ فردا باید برم پیش دانشگاهیم برای مدارک
سلام..
خیلی نگران نباش؛ باید بری دبیرستانت، پیشدانشگاهیت و بعدش آموزشوپرورش ناحیه. آخر سر هم یه دفتر پستی.
قاعدتاً همهٔ کسایی که قبول شدن فردا میرن سراغ این کارا. دربارهٔ مراحل کار هم اگه سؤالی داشتهباشی، از یکی از همینجاها میتونی بپرسی.
.Siavash.
13-09-2013, 20:08
توی اخبار کانال چهار به صورت زیر نویس دیدم نوشته دوشنبه اعلام میشه
amin1374
13-09-2013, 21:18
منم زیر نویس دیدم تو شبکه خبر تا دوشنبه آزاد با کنکور اعلام میشه! امیدوارم فردا اعلام کنه!
VorteX01
13-09-2013, 22:06
یعنی چی دوشنبه اعلام میشه؟ الان مثلا خودم موندم برم سراسری یا آزاد (رشته ی مورد علاقم رو تو سراسری قبول نشدم ، به احتمال زیاد تو آزاد قبول میشم)،خب من چیکار باید کنم؟ اگر آزاد هم رشته ی مورد علاقم قبول نشدم و بخوام برم سراسری ، تاریخ ثبت نام که تموم میشه! عجبا!!! :n03:
سلام
خواهشا راهنمایی کنید
ببخشید اینجا میپرسم نمیدونستم کجا باید پرسید
من الان مهندسی سخت افزار قبول شدم ولی میخوام یه جورایی اگه بشه برم آی تی حالا میخوام کمک کنید کار وبیه یا نه و اینکه ادامه تحصیل سخت افزار برا ارشد چجوریاس و اگه خواستم تغییر بدم آی تی بهتره یا نرم افزار؟
کدوم ازینا برای کشور های خارجی بهتره ؟ و پذیرشش راحتتره؟
ahmad0120
14-09-2013, 12:38
یعنی چی دوشنبه اعلام میشه؟ الان مثلا خودم موندم برم سراسری یا آزاد (رشته ی مورد علاقم رو تو سراسری قبول نشدم ، به احتمال زیاد تو آزاد قبول میشم)،خب من چیکار باید کنم؟ اگر آزاد هم رشته ی مورد علاقم قبول نشدم و بخوام برم سراسری ، تاریخ ثبت نام که تموم میشه! عجبا!!! :n03:
منم دقیقا مث تو ام .... :n03: لعنت به این سیستم آموزشی این مملکت مخروبه :n29: مرگ بر باعث و بانیاش :hmm:
amin1374
14-09-2013, 13:03
طبق تحقیقاتی کهمن کردم آی تی بازار کارش خوبه البته کامپیوتر نرم افزارم به همین اندازه خوبه ولی سخت افزارش مفت نمیارزه !
بعدش برای ادامه تحصیل در خارج کامپیوتر نرم افزار خیلی خیلی بهتر از آی تی هست !
ho3in0861
14-09-2013, 13:25
سلام دوستان عزیز :n12:
ثبت نام دانشگاه ازاد کی شروع میشه و تا کی مهلت داره
ho3in0861
14-09-2013, 13:32
کسی که پیش دانشگاهیشو تو شهریور قبول شده و هنوز مدارکش آماده نشده وقت ثبت نام دانشگاه چه مدارکی باید ببره؟
AMIR REZAs
14-09-2013, 15:49
7300 ریاضی - کامپیوتر صدرا - نظرتون در مورد صدرا چیه ؟
V i r u s e r
14-09-2013, 16:12
کسی که پیش دانشگاهیشو تو شهریور قبول شده و هنوز مدارکش آماده نشده وقت ثبت نام دانشگاه چه مدارکی باید ببره؟
سلام
دانشگاه از شما تعهد میگیرد که حداکثر تا 15 مهر مدرک پیش دانشگاهی رو ارائه بدید
amin1374
14-09-2013, 21:00
مردشور آزادو ببرن هنوز اعلام نتایج با کنکور رو نکرده!!!!!فک کنم فردا قطعیه!نه؟
SaMaN LiMBO
14-09-2013, 22:18
مردشور آزادو ببرن هنوز اعلام نتایج با کنکور رو نکرده!!!!!فک کنم فردا قطعیه!نه؟
فردا هم قطعی نیست چون زیرنویس شبکه خبر که نوشته بود تا دوشنبه ، روز خاصی رو اعلام نکرده بود
من خودم الان مشهد قبول شدم بلیط گرفتم فردا دارم میرم مشهد یعد دوشنبه که رسیدم اول جوابا رو چک میکنم اگه آزاد قبول شدم برمیگردم اگه هم نه که ثبت نام میکنم :n02:
وقعا امسال دیگه شورشو در آوردن :n24:
hossienmoein
15-09-2013, 07:18
پس کی میخوان اعلام کنن؟!!!!!!
hossienmoein
15-09-2013, 09:26
بچه هااا چه کنیم بریم واسه ثبت نام؟
یا صبر کنیم ازاد نتیجش بیاد بعد بریم واسه ثبت نام؟
hossienmoein
15-09-2013, 09:59
نتایج کارشناسی پیوسته با آزمون دانشگاه آزاد امروز یکشنبه ۲۴ شهریور اعلام میشود.
به گزارش جهان به نقل از فارس، نتایج کارشناسی پیوسته باآزمون دانشگاه آزاد امروز یکشنبه ۲۴ شهریور اعلام میشود.
بر اساس این گزارش، زمان دقیق اعلام نتایج کارشناسی ناپیوسته باآزمون دانشگاه آزاد هنوز مشخص نیست و در روزهای آینده اعلام میشود.
شایان ذکر است، ثبتنام در فرایند تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد نیز تا پایان شهریورماه فعال خواهد شد.
ahmad0120
15-09-2013, 11:14
نتایج کارشناسی پیوسته با آزمون دانشگاه آزاد امروز یکشنبه ۲۴ شهریور اعلام میشود.
به گزارش جهان به نقل از فارس، نتایج کارشناسی پیوسته باآزمون دانشگاه آزاد امروز یکشنبه ۲۴ شهریور اعلام میشود.
بر اساس این گزارش، زمان دقیق اعلام نتایج کارشناسی ناپیوسته باآزمون دانشگاه آزاد هنوز مشخص نیست و در روزهای آینده اعلام میشود.
شایان ذکر است، ثبتنام در فرایند تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد نیز تا پایان شهریورماه فعال خواهد شد.
تا الان که اعلام نشده :n22:
VorteX01
15-09-2013, 13:00
اومد نتایج - خودم هم IT تهران-جنوب قبول شدم :n02:
AMIR REZAs
15-09-2013, 13:11
اومد نتایج - نرم افزار تهران مرکزی خخخخ
hossienmoein
15-09-2013, 13:13
بچه ها شناسه انتخاب رشته یعنی چی؟؟؟؟
VorteX01
15-09-2013, 13:14
اون کد که پایینه کارنامه ی اولیه کنکورته
همون شناسه ای که تو کارنامه سراسری برای انتخاب رشته ازاد داده بودن ...
وای امسال چرا اینطوری شده ؟؟؟
من با رتبه 8600 علوم از تهران هم نیاوردم :((((((((((((((((((((((((
hossienmoein
15-09-2013, 13:22
قبول شدم هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااا:n19 ::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19:
a.sahami
15-09-2013, 13:25
من توو دانشگاه ازاد هم مردود شدم:n28:
وای یعنی یه سال دیگه پشت کنکوری :n03:
خدا به دادم برسه
timsar jackson
15-09-2013, 16:34
آزاد روانشناسی بالینی تهران مرکز قبول شدم.
یکی از بچه ها اینو واسش نوشته ( ذخيره عادي رديف 58 در انتخاب اول ) پزشکی واحد نجف آباد . یعنی چی ؟
دوستان به نظرتون صنایع بهتره یا عمران؟
یکی تمام و یکی پاره وقت ازاد قبول شدم. نمیدونم کدومش از نظر کار و اعتبار بهتره.
V i r u s e r
15-09-2013, 17:24
یکی از بچه ها اینو واسش نوشته ( ذخيره عادي رديف 58 در انتخاب اول ) پزشکی واحد نجف آباد . یعنی چی ؟
مطمئن نیستم ولی فکر کنم یعنی اگر 59 نفر از قبولی ها و ذخیره ها ثبت نام نکردند ایشون میتونه ثبت نام کنه:n01:
SaMaN LiMBO
15-09-2013, 19:31
دوستان ثبت نام آزاد از کی شروع میشه ؟ کی بریم دانشگاه واسه ثبت نام ؟ :n06:
ahmad0120
15-09-2013, 20:53
آزاد :
انتخاب اولم (مهندسي شهرسازي واحد مشهد) قبول نشدم:n03:
انتخاب دوم (شهرسازي) قبول شدم :n03:
شهرسازي با م شهرسازي چه فرقي ميكنه دقيقا ؟ :n03:
H_O_S_E_I_N
15-09-2013, 22:41
با سلام
4 تا سوال دارم:
من رشته ی برق الکترونیک از دانشگاه آزاد نظام پاره وقت هستم:
حداقل مجاز واحدها در یک ترم در نظام آموزشی تمام وقت چندتاست؟
حداکثر مجاز واحدها در یک ترم در نظام آموزشی تمام وقت چندتاست؟
حداقل مجاز واحدها در یک ترم در نظام آموزشی پــاره وقت چندتاست؟
حداکثر مجاز واحدها در یک ترم در نظام آموزشی پــاره وقت چندتاست؟
سلام
خواهشا سریع یکی جواب بده
من شهرسازی آزاد خوراسگان (اصفهان) قبول شدم و غیرانتفایی دانشگاه شیخ بهایی سخت افزار
توروخدا بگید کدوم بهتره از نظر بازار کاری بعدش و اینا
golparya
16-09-2013, 10:57
بچه ها تکمیل ظرفیت کی,هس
ahmad0120
16-09-2013, 12:43
سلام
خواهشا سریع یکی جواب بده
من شهرسازی آزاد خوراسگان (اصفهان) قبول شدم و غیرانتفایی دانشگاه شیخ بهایی سخت افزار
توروخدا بگید کدوم بهتره از نظر بازار کاری بعدش و اینا
سلام عزیزم .
سخت افزار اصلا بدرد نمیخوره و نرو ...
همون شهرسازی رو برو رفیق .
ahmad0120
16-09-2013, 12:44
تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد کیه ؟
bahador2009
16-09-2013, 15:50
سلام
من دارم توی یک دانشگاه غیرانتفاعی ترم آخر مهندسی رو میخونم و کنکور تجربی شرکت کردم و رشته زیست دانشگاه سراسری شبانه قبول شدم.
به نظرتون میتونم یک ترم مرخصی بگیرم و بعد از گرفتن مدرکم از دانشگاه غیرانتفاعی برای ترم بعدش برم.
برای ثبت نامش با مشکلی مواجه نمیشم؟
بهشون بگم اونجا ترم آخرم یا نه؟
مرسی
سلام دوستان
من مکانیک شبانه دانشگاه باهنر کرمان قبول شدم،فرق رشته های شبانه با روزانه فقط پول بیشتر و خوابگاه نداشتن هست ؟ یا فرق دیگه ای هم می کنه ؟ آخه به هر کی می گم شبانه میگه با این رتبه چرا روزانه نزدی(1400 منطقه 3 :n02:)حتی بعضیا میگن تو که روزانه رفسنجان و سیرجان می آوردی چرا زدی شبانه :n04::n04:
اطلاعات اونا کافی نیست یا یه جای کار من میلنگه ؟ نکنه شبانه فرق دیگه ای هم داشته و من خبر نداشتم ؟!
من به مکانیک علاقه داشتم و بهترین جایی که می آوردم همین شبانه باهنر بود(البته امکان داشت روزانه هم بیارم با توجه به بیشتر شدن ظرفیت این رشته تو دانشگاه باهنر و کلا افزایش ظرفیت رشته های ریاضی فیزیک تو سطح کشور) و الآن می افتم همراه رتبه های تا 3000 منطقه سه انگار که رتبم 3000 شده باشه :n28: البته می دونستم اگه شبانه باهنر بیارم با اونا همراه میشم ولی چون به این رشته علاقه داشتم و مناسب ترین دانشگاهی که می تونستم قبول شم همین باهنر بود مجبور بودم این طور انتخاب رشته کنم،به نظر شما اشتباه کردم ؟
راستی امروز رفتم ثبت نام کنم توی سایت دانشگاه معدل دیپلوممو به صورت پیشفرض زده 0.0 :n28::n28: نمیشه هم تغییرش داد ! معدل پیشدانشگاهی رو هم نمیشه وارد کرد ! امروز معدلمو توی پست فرستادم که تائیدیه تحصیلی بگیرم اون که درست شه اینام درست میشه یا از جای دیگه باید پیگیری کنم ؟
من که دیپلممو توی شهرستان زرند استان کرمان گرفتم و پیش دانشگاهی رو هم همونجا خوندم باید ناحیه اخذ دیپلم و پیش دانشگاهی رو چند بزنم ؟ امروز کل پرونده ای که از مدرسه گرفتمو زیر و رو کردم عددی براش پیدا نکردم !
ممنون میشم راهنمایی کنید،ییخشید خیلی حرف زدم اگه جای بعضی از سوالام این جا نیست بگید کجا باید بپرسم چون وقت زیادی به پایان مهلت ثبت نام نمونده :n03:
مدرک یا گواهی ماقبل دیپلم چیه دیگه؟
تو پرونده ام که نبود...زنگ زدم مدرسه گفت همچین چیزی نیست اصلا! همون کارنامه سال دوم رو بده!!
درست گفتن آیا؟
////////
"کارنامه کنکور" منظورش جواب نهاییه ؟ (که رشته قبولی رو نشون میده)
یا اونی که رتبه رو نشون میده؟
/////////
مدارک مورد نیاز بخش نظام وظیفه برای ثبت نام ورودیهای جدید (مخصوص برادران)
مشمولین : اصل برگه اعزام به خدمت بدون مهر غیبت
غیر مشمولین : کپی کارت معافیت یا کارت پایان خدمت
من الان معافیت تحصیلی رو هنوز دارم(معافیت تا 1سال بعد از پیش دانشگاهی)...من مشمولم یا نه؟ متولد 73/8 هستما!
چه مدرکی باید ببرم؟
سلام دوستان
من مکانیک شبانه دانشگاه باهنر کرمان قبول شدم،فرق رشته های شبانه با روزانه فقط پول بیشتر و خوابگاه نداشتن هست ؟ یا فرق دیگه ای هم می کنه ؟ آخه به هر کی می گم شبانه میگه با این رتبه چرا روزانه نزدی(1400 منطقه 3 :n02:)حتی بعضیا میگن تو که روزانه رفسنجان و سیرجان می آوردی چرا زدی شبانه :n04::n04:
اطلاعات اونا کافی نیست یا یه جای کار من میلنگه ؟ نکنه شبانه فرق دیگه ای هم داشته و من خبر نداشتم ؟!
من به مکانیک علاقه داشتم و بهترین جایی که می آوردم همین شبانه باهنر بود(البته امکان داشت روزانه هم بیارم با توجه به بیشتر شدن ظرفیت این رشته تو دانشگاه باهنر و کلا افزایش ظرفیت رشته های ریاضی فیزیک تو سطح کشور) و الآن می افتم همراه رتبه های تا 3000 منطقه سه انگار که رتبم 3000 شده باشه :n28: البته می دونستم اگه شبانه باهنر بیارم با اونا همراه میشم ولی چون به این رشته علاقه داشتم و مناسب ترین دانشگاهی که می تونستم قبول شم همین باهنر بود مجبور بودم این طور انتخاب رشته کنم،به نظر شما اشتباه کردم ؟
راستی امروز رفتم ثبت نام کنم توی سایت دانشگاه معدل دیپلوممو به صورت پیشفرض زده 0.0 :n28::n28: نمیشه هم تغییرش داد ! معدل پیشدانشگاهی رو هم نمیشه وارد کرد ! امروز معدلمو توی پست فرستادم که تائیدیه تحصیلی بگیرم اون که درست شه اینام درست میشه یا از جای دیگه باید پیگیری کنم ؟
من که دیپلممو توی شهرستان زرند استان کرمان گرفتم و پیش دانشگاهی رو هم همونجا خوندم باید ناحیه اخذ دیپلم و پیش دانشگاهی رو چند بزنم ؟ امروز کل پرونده ای که از مدرسه گرفتمو زیر و رو کردم عددی براش پیدا نکردم !
ممنون میشم راهنمایی کنید،ییخشید خیلی حرف زدم اگه جای بعضی از سوالام این جا نیست بگید کجا باید بپرسم چون وقت زیادی به پایان مهلت ثبت نام نمونده :n03:
دوست عزیز شبانه با روزانه هیچ فرقی در دوره اموزشی و مدرک ندارن و فقط تو پول تفاوت دارن(خوابگاه و غذا و غیره )
به نظر من که بهترین رشته مهندسی رو زدی ! (خودمم مکانیک میخونم :n02:)
تو پرونده ام که نبود...زنگ زدم مدرسه گفت همچین چیزی نیست اصلا! همون کارنامه سال دوم رو بده!!
درست گفتن آیا؟
////////
/////////
من الان معافیت تحصیلی رو هنوز دارم(معافیت تا 1سال بعد از پیش دانشگاهی)...من مشمولم یا نه؟ متولد 73/8 هستما!
چه مدرکی باید ببرم؟
مدرک ماقبل دیپلم ؟! :n04: اصلا مگه داریم ؟:n02:
برای نظام وظیفه تا اونجایی که یادم میاد یه فرم بود که مدرسه به من داد و باید تو اموزش و پرورش امضا میکردم و برای ثبت نام میبردم
درست گفتن آیا؟
////////
/////////
چه مدرکی باید ببرم؟
در مورد مدرک ماقبل دیپلم من مدرک پیش دانشگاهی با ریزنمراتش به همراه مدرک سوم با ریزنمرات که نمرات سال اول تا سوم توش هست رو دادم قبول کردن.
A.M.D.D.E.V.I.L
17-09-2013, 13:41
سلام دوستان ، من وقتی وارد سایت دانشگاه تبریز میشم که ثبت نام رو کامل کنم میگه دفترچه راهنما رو بخونید ، که دفتر چه راهنما رو با هر مرورگری باز میکنم عکس هاش نمیاد
همه ی دوستام هم همین مشکل رو دارن ، ولی مهم نیست
مسئله اینه که من همین امسال فارغ التحصیل شدم و از کنکور قبول شدم و 18 سال شدم 2 ماه پیش ، وضعیت نظام وظیفم رو نوشته نا مشخص
این چجوریاست ؟
وقتی میزنم مرحله ی بعد میگه اطلاعات را کامل وارد کنید
ولی معلوم نیست از کجا باید عوض کرد ، یا اصلا باید عوضش کرد یا نه؟
کاربر شماره ی یک
17-09-2013, 21:30
رشته هایی از پیام نور که با سوابق تحصیلی پذیرش دارند ، در صورت انصراف حتما باید برن سربازی یا دوباره میشه واسه کنکور اقدام کرد ؟
After4Ever
18-09-2013, 15:49
دوستان کسی دامپزشکی ارومیه هست؟
کسی اصلا دانشگاه ارومیه هست؟
عزیزانی که دانشگاه آزاد قبول شدن لطف کنن یه نمونه از کارنامه امسال بزارین تا ببینیم چه تغییری کرده؟!:n01:
Majid393
20-09-2013, 10:12
سلام دوستان
میکروبیولوزی دانشگاه علوم پزشکی لرستان یا پرتوپزشکی دانشگاه آزاد بروجرد ؟ (با توجه به بازار کار)
شهریه پرتوپزشکی چقدره حدودا هر ترم ؟؟؟
ممنون
timsar jackson
20-09-2013, 17:59
دانشگاه علامه دانشکده هاش جدا جداس؟ مثل خواجه نصیر؟
دانشگاه علامه دانشکده هاش جدا جداس؟ مثل خواجه نصیر؟
علامه هم چند تا دانشگده داره
ahmad0120
21-09-2013, 19:10
تكميل ظرفيت آزاد (كارشناسي) چجوريه ؟
ho3in0861
21-09-2013, 20:31
از کی باید بریم سر کلاس ؟ (آزاد)
ahmad0120
22-09-2013, 12:48
از کی باید بریم سر کلاس ؟ (آزاد)
از چند ماهه دیگه :wink:
ho3in0861
22-09-2013, 21:45
از چند ماهه دیگه :wink:
وینک نذار
کسی نی جواب بده؟ از یکم بریم یا هفتم؟
مسئولا ثبت نام میگفتن هفتم ولی نوشته از سی ام
Apocalypse Now
23-09-2013, 01:38
وینک نذار
عزیزم دانشگاه آزاد تق و لق زیاد داره..حالا خودت میری متوجه میشی... شما از همون هفته دوم برو.
این هفته که هیچ خبری نیس.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
avator20002000
23-09-2013, 06:35
وینک نذار
از روزه اول بری که خیلی خوبه به حرف اینایی نباش که میگن دیر برو اینا...(البته بعضی دانشگاه ها مثل اینکه هتله!:n09:)
بعضی استاد ها روز اول هم براشون مهمه و اگر این هفته نمی تونی بری سعی کن درست بعد از حذف و اضافه بری
ahmad0120
23-09-2013, 11:47
از گروه تجربی کسی هست یکی از رشته های علوم آزمایشگاهی ، ژنتیک ، فیزیوتراپی ، بینایی سنجی و... (رشته های به حز دندان و پزشکی که رشته های خوبی محسوب میشند) در دانشگاه آزاد مشهد قبول شده باشه؟
Apocalypse Now
26-09-2013, 11:47
سلام. یکی از دوستای من کنکور شرکت نکرد. الان میخواد تو تکمیل ظرفیت برای دانشگاه غیرانتفاعی شرکت کنه. سنجش هم اعلام کرد اونایی ک کنکور ندادن هم میتونن تو تکمیل ظرفیت شرکت کنن. حالا تاریخ تکمیل ظرفیت برای دانشگاه های غیرانتفاعی و پیام نور کِی هست؟ و چکار باید بکنه؟ همین که بره دانشگاه واسه ثبت نام کافیه؟!
ahmad0120
29-09-2013, 16:04
دوستان نمیشه آزمون کارشناسی آزاد (سراسری) رو اون اولویت های بعدیم رو یه جوری بشه برم ؟ (مثلا من اولویت دومم قبول شدم اما دوستش ندارم نمیشه برم اولویت های بعدی ؟)
لطفا زودتر جواب بدید :n27:
چه غلطی کردم ! این دیگه چجور انتخاب رشته ای بود من کردم ! :40:
farshidshd
30-09-2013, 14:55
سلام. یکی از دوستای من کنکور شرکت نکرد. الان میخواد تو تکمیل ظرفیت برای دانشگاه غیرانتفاعی شرکت کنه. سنجش هم اعلام کرد اونایی ک کنکور ندادن هم میتونن تو تکمیل ظرفیت شرکت کنن. حالا تاریخ تکمیل ظرفیت برای دانشگاه های غیرانتفاعی و پیام نور کِی هست؟ و چکار باید بکنه؟ همین که بره دانشگاه واسه ثبت نام کافیه؟!
سلام
کسانی که کنکور ندادن نمیتونن در تکمیل ظرفیت شرکت کنن
کی تا حالا کنکور نداده رفته دانشگاه؟( غیر از رشته های بدون کنکور )
سنجش کی و کجا اعلام کرده؟
farshidshd
30-09-2013, 14:55
دوستان نمیشه آزمون کارشناسی آزاد (سراسری) رو اون اولویت های بعدیم رو یه جوری بشه برم ؟ (مثلا من اولویت دومم قبول شدم اما دوستش ندارم نمیشه برم اولویت های بعدی ؟)
لطفا زودتر جواب بدید :n27:
چه غلطی کردم ! این دیگه چجور انتخاب رشته ای بود من کردم ! :40:
سلام
خیر نمیشه متاسفانه
ahmad0120
01-10-2013, 00:42
کارنامه نهایی به چه درد میخوره؟
Apocalypse Now
01-10-2013, 01:39
سلام
کسانی که کنکور ندادن نمیتونن در تکمیل ظرفیت شرکت کنن
کی تا حالا کنکور نداده رفته دانشگاه؟( غیر از رشته های بدون کنکور )
سنجش کی و کجا اعلام کرده؟
دوست عزیز، اخبار تو تلویزیون اعلام کرد! گفت سنجش خودش اعلام کرده که واسه دانشگاهای غیرانتفاعی و پیام نور اونایی ک کنکور هم ندادن میتونن بیان...
ahmad0120
01-10-2013, 01:47
کارنامه نهایی به چه درد میخوره؟
رفتم نگاه کردم
چیز خیلی خوبیه
آزاد هم از این کارنامه ها داره؟
farshidshd
01-10-2013, 10:43
دوست عزیز، اخبار تو تلویزیون اعلام کرد! گفت سنجش خودش اعلام کرده که واسه دانشگاهای غیرانتفاعی و پیام نور اونایی ک کنکور هم ندادن میتونن بیان...
به نظر من که غیر ممکنه !
باید منتظر باشید تا اعلام ثبت نام تکمیل ظرفیت
playstation 3
02-10-2013, 23:35
ثبت نام کارشناسی بدون آزمون دانشگاه آزاد هنوز هم ادامه داره؟اعلام نتیجش کی هست؟
After4Ever
03-10-2013, 11:18
ثبت نام کارشناسی بدون آزمون دانشگاه آزاد هنوز هم ادامه داره؟اعلام نتیجش کی هست؟
تموم شد ولی دوباره ترم دوم شروع میشه
paranoid_android
03-10-2013, 12:21
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ناپیوسته بدون آزمون که الان هم در جریانه رو میذارن رو سایت؟ آخه تو اخبار گفتن 24 ساعت بعد از ثبت نام با پرینت به دانشگاه مراجعه کنید.. یعنی چه؟ نتایج رو ارجاع میدن به خود واحد دانشگاهی؟
خبرگزاری آنا: ثبت نام تکمیل ظرفیت بدون آزمون رشته های جدید دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته امروز ۳۱ شهریورماه از ساعت ۱۴:۰۰ برای تهران و برخی از مراکز استان ها آغاز می شود.
ناصر اقبالی در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اعلام این خبر ،گفت: ثبت نام برای تکمیل ظرفیت بدون آزمون رشته های جدید دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته از امروز مورخ 31/06/92 از ساعت 14:00 آغاز می شود، لذا داوطلبان می توانند با مراجعه به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.
ناصر اقبالی درخصوص تعداد گزینه های انتخاب گفت: هر داوطلب می تواند یک رشته را انتخاب و در سایت مرکز آزمون ثبت نام کند. رئیس مرکز آزمون در مورد زمان ثبت نام و مراجعه به واحدهای دانشگاهی گفت: ثبت نام شوندگان با در دست داشتن پرینت 24 ساعت بعد از ثبت نام به واحد دانشگاهی مربوطه مراجعه و نسبت به ثبت نام قطعی خود اقدام کنند.
وی به داوطلبان توصیه کرد: متقاضیان قبل از تهیه کارت از رشته/محل های موجود در سایت اطلاع حاصل نموده و بعد برای ثبت نام قطعی اقدام کنند. اقبالی در ادامه گفت: زمان آغاز به تحصیل این دسته از ثبت نام شدگان از مهرماه سال جاری خواهد بود.
دوستان خواهشا راجع به این اطلاعیه جدید در مورد مهمان و انتقال دانشجو مربوط به شرکت کنندگان آزمون سراسری 92 اومده توضیح بدین.من الان دانشگاهی که قبول شدم نیمسال دوم هستم.باید چیکار کنم؟اینم لینک صفحه:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام میخواستم بدونم با 6000انسانی منطقه1 چی قبول میشه؟؟؟؟اگه میشه زود جواب بدید؟؟؟؟؟
ahmad0120
07-10-2013, 13:41
سلام میخواستم بدونم با 6000انسانی منطقه1 چی قبول میشه؟؟؟؟اگه میشه زود جواب بدید؟؟؟؟؟
اینجا ایران 13:40 15/7/1392
:blink::blink::blink:
کاربر شماره ی یک
07-10-2013, 14:44
ahmad0120
07-10-2013, 23:13
آهان منظورش اینه که داوطلب سال آیندست ؟
پ ن : حسابداری غیر انتفاعی قبول میشی، حقوق پیام نور .
اگه دولتی بخوای با 6000 رشته های چرت مث تاریخ یا زبان عربی از این چیزا ...
good_messi
08-10-2013, 19:52
با سلام
دوستان من با رتبه 2800 از رشته فقه و حقوق دتنشگاه شهید مدنی آذربایجان قبول شدم ولی الان به خاطر یه سری مشکل نمیتونم برم سر کلاسا. یکی از دوستام کفت میتونی تو تکمیل ظرفیت بیای پیام نور تبریز. الان میخاستم بدونم پیام نور تبریز تو چه رشته هایی تکمیل ظرفیت میذاره و من میتونم قبول بشم یا نه؟
باتشکر
paranoid_android
08-10-2013, 19:55
با سلام
دوستان من با رتبه 2800 از رشته فقه و حقوق دتنشگاه شهید مدنی آذربایجان قبول شدم ولی الان به خاطر یه سری مشکل نمیتونم برم سر کلاسا. یکی از دوستام کفت میتونی تو تکمیل ظرفیت بیای پیام نور تبریز. الان میخاستم بدونم پیام نور تبریز تو چه رشته هایی تکمیل ظرفیت میذاره و من میتونم قبول بشم یا نه؟
باتشکر
پیام نور تبریز توی خیلی از رشته ها بدون کنکور دانشجو میگیره.. خیلی راحت میتونید قبول بشید توی رشته مورد نظرتون.. یکی از دوستان بنده توی مهندسی نرم افزار پیام نور تبریز بدون کنکور و با معدل نسبتا پایین قبول شد.
good_messi
08-10-2013, 20:20
پیام نور تبریز توی خیلی از رشته ها بدون کنکور دانشجو میگیره.. خیلی راحت میتونید قبول بشید توی رشته مورد نظرتون.. یکی از دوستان بنده توی مهندسی نرم افزار پیام نور تبریز بدون کنکور و با معدل نسبتا پایین قبول شد.
باید منتظر تکمیل ظرفیت باشم؟
تو تکمیل ظرفیت هم معیار پذیرش رتبه کنکور هست آیا؟
paranoid_android
08-10-2013, 20:43
باید منتظر تکمیل ظرفیت باشم؟
تو تکمیل ظرفیت هم معیار پذیرش رتبه کنکور هست آیا؟
والا نمیدونم.. ولی به نظر من حیفه.. دانشگاه مدنی (تربیت معلم آذربایجان) دانشگاه خوبیه.. پیام نور خیلی سطحش پایینتر از این دانشگاهه..
بله خب، البته مثل اینکه قراره اونایی که کنکور ندادن هم بتونن تو تکمیل ظرفیت شرکت کنن.. در نتیجه هم معدل و هم رتبه شما ملاک قرار میگیره..
اون مورد رو مثال عرض کردم، منظورم این بود که قبول شدن تو پیام نور تبریز خیلی آسونه.. اگه تونستید با این رتبه تو دانشگاه مدنی قبول بشید پس حتما تو تکمیل ظرفیت هم میتونید.
سلام
دوستان من توی ارشد آزاد قبول نشدم و حالا میخوام برم برای فراگیر پیام نور به نظرتون کار درستی هست !؟
تا حالا پیام نور نرفتم و نمیدونم به درد میخوره یا نه ! کلاسهاش هم که غیر حضوری هست
رشتمم حسابداری هست . اگه نرم باید برم سربازی ویه کار دیگه که پیام نور میتونه بکنه اینه که در حین خدمت دانشگاه هم بری یعنی دوتاش با هم ولی نمیدونم این رفتن پیام نور کار درستی هست یا نه !
لطفا یکم راهنمایی میخوام
امروز دارم میرم برای ثبت نام که مهلت آخرشه !
Apocalypse Now
09-10-2013, 09:42
سلام
دوستان من توی ارشد آزاد قبول نشدم و حالا میخوام برم برای فراگیر پیام نور به نظرتون کار درستی هست !؟
تا حالا پیام نور نرفتم و نمیدونم به درد میخوره یا نه ! کلاسهاش هم که غیر حضوری هست
رشتمم حسابداری هست . اگه نرم باید برم سربازی ویه کار دیگه که پیام نور میتونه بکنه اینه که در حین خدمت دانشگاه هم بری یعنی دوتاش با هم ولی نمیدونم این رفتن پیام نور کار درستی هست یا نه !
لطفا یکم راهنمایی میخوام
امروز دارم میرم برای ثبت نام که مهلت آخرشه !
دوست عزیز هرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه من بجای شما بودم میرفتم سربازی. حداقل بعد از داشتن کارت پایان خدمت میتونی یه کار واسه خودت جور کنی...بعدش میتونی به فکر ادامه تحصیل هم باشی..بنظرم واسه ارشد پیام نور خوب نیست...داداشم برو خدمت...هرچی زودتر بری، موفق تری..البته اگه دانشگاه روزانه یا شبانه بود یه چیزی...ولی برادرانه دارم بهت میگم، الان که کارشناسی داری برو خدمت و بعدش بیا ادامه تحصیل بده.
ایشاالله موفق باشی..
Apocalypse Now
01-11-2013, 23:37
کسایی که میخوان بدون آزمون وارد دانشگاه های غیرانتفاعی بشن چیکار کنن؟ این اطلاعیه سنجش واسه تکمیل ظرفیت مال اوناییه ک کنکور دادن. رفیق من کنکور نداده چیکار کنه؟
سنجش اعلام کرده بود اونایی ک آزمون هم ندادن میتونن شرکت کنن!!
After4Ever
02-11-2013, 00:02
کسایی که میخوان بدون آزمون وارد دانشگاه های غیرانتفاعی بشن چیکار کنن؟ این اطلاعیه سنجش واسه تکمیل ظرفیت مال اوناییه ک کنکور دادن. رفیق من کنکور نداده چیکار کنه؟
سنجش اعلام کرده بود اونایی ک آزمون هم ندادن میتونن شرکت کنن!!
ببین اگر منظورت اون آزمونی که گفتن نمرت بالای یک باشه خیر نمی تونه شرکت کنه چون منظور از نمره ی بالای یک همون شرکت داشتن در کنکور سراسریه 92 است
Apocalypse Now
02-11-2013, 02:54
ببین اگر منظورت اون آزمونی که گفتن نمرت بالای یک باشه خیر نمی تونه شرکت کنه چون منظور از نمره ی بالای یک همون شرکت داشتن در کنکور سراسریه 92 است
نه اون نیس.
ببین، رفیق من اصلا کنکور نداد امسال. الان میخواد با تکمیل ظرفیت بره دانشگاه غیر انتفاعی. سنجش خودش حدود ۱ ماه قبل تو اخبار اعلام کرد اونایی ک کنکور ندادن هم میتونن توی تکمیل ظرفیت شرکت کنن. منظورم اینه..منتهی الان تکمیل ظرفیت رو نوشته واسه اونایی ک کنکور دادن.. دوست من چیکار کنه الان؟
After4Ever
02-11-2013, 18:58
پارسال که در دیماه بدون آزمون ها رو ثبت نام کردند...
سلام کلا میخوام بدونم 6000 انسانی رتبه خوبی بد یا افتضاح میخوام امار یکی در بیارم خواهش بگین :n02:
متولد 73 فکر کنم سال پیش قبول شد بود الان که داره فراگیر پیام نور میخونه علوم سیاسی !
javadb40
22-12-2013, 14:42
سلام یک کارت جهت ثبت نام در تکمیل ظرفیت کنکور 92 جهت کسانی که در کنکور 92 ثبت نام نکرده اند و میخواهن در تکمیل ظرفیت ثبت نام کنند به فروش میرسد به قیمت 2هزارتومان که من اشتباهی خریدم ماله سایت سنجش 3500تومنه .:n18:
09151249984 sms بدید تا شماره کارت بدم بعدش شمارشو بهتون بدم
با تشکر:n26:
bahador2009
23-12-2013, 22:24
سلام یک کارت جهت ثبت نام در تکمیل ظرفیت کنکور 92 جهت کسانی که در کنکور 92 ثبت نام نکرده اند و میخواهن در تکمیل ظرفیت ثبت نام کنند به فروش میرسد به قیمت 2هزارتومان که من اشتباهی خریدم ماله سایت سنجش 3500تومنه .:n18:
09151249984 sms بدید تا شماره کارت بدم بعدش شمارشو بهتون بدم
با تشکر:n26:
من فکر کنم اگه از این کارت استفاده نکنی خودش پولت رو عودن میده.
زیاد درگیر نباش :)
good_messi
01-02-2014, 23:02
با سلام
آقا جواب این تکمیل ظرفیت و بدون آزمون ها رو کی میدن؟
گفته بودن دهه اول بهمن الان 12 امه
hossienmoein
05-02-2014, 12:46
بچه ها. خبر ندارین تکمیل ظرفیت دانشگاه ازاد(سراسری) کی اعلام میشه؟
hossein019940
14-02-2014, 09:58
من الان دیپلم رشته عمران رو گرفتم میتونم تو دانشگاه های غیرانتفایی یا موقع تکمیل ظریفت رشته معماری برم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.