مشاهده نسخه کامل
: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 92 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت
اونی که نوشته راهنمای انتخاب رشته مجازی .
اون مال کنکوره یا راهنما هستش ؟
آخه سایت سنجش یه راهنمای انتخاب رشته هم گذاشته.
من که کلا گیج شدم
سلام
کارت اعتباری برای انتخاب رشته مجازی که بهبب شما کد رشته معرفی میکنه هست ....
برای انتخاب رشته اصلی نیازی به خرید کارت نیست ...
از کدوم قسمت باید وارد انتخاب رشته بشیم ؟؟؟
انتخاب رشته تحصیلی آزمون سراسری 1392[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای ورود به نرم افزار انتخاب رشته های تحصیلی آزمون سراسری سال 1392 کليک کنيد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
javadb40
08-08-2013, 21:21
سلام
کارت اعتباری برای انتخاب رشته مجازی که بهبب شما کد رشته معرفی میکنه هست ....
برای انتخاب رشته اصلی نیازی به خرید کارت نیست ...
اقا باید کارت بخری دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام شما در انتخابهای اولتون رشته های نیمه متمرکز رو بزنید که رشته متمرکز هم قبول شوید ولی اگر نیمه متمرکزها در انتخابهای اولیه نباشد تنها یک رشته که ممکن است نیممه متمرکز باشد پذیرفته خواهید شد ...
اقا شرمنده من درست متوجه نشدم
یعنی اگه بیام انتخاب های اولم نیمه متمرکز بزنم بعد از اون رشته های متمرکز رو بزارم و به فرض مثال رشته ی الف پذیرش بشم مشکلی نداره اون رشته رو ادامه بدم ؟
اگه نیمه متمرکز رو انتخاب های انتهایی بزارم و فرض مثال همون رشته ی الف انتخاب اولم باشه اون رشته ی الف رو قبول نمیشم ؟
ahmad0120
08-08-2013, 22:08
دوستان خواهش میکنم به من کمک کنید توی این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دارم سکته میزنم:n28:
mohammad varaste
08-08-2013, 22:28
آخرش باید کارت بخریم یا نه ؟
Dark Shine
08-08-2013, 22:29
آقا به این مشاوره ی انتخاب رشته ها میشه اعتماد کرد ؟! :دی
گزینه دو + سنجش ...
من احساس میکنم خیلی فیلترهای سخت و پیچیده ای دارن : ))
farhad-13
08-08-2013, 22:34
توی انتخاب رشته وقتی کد رشته رو وارد میکنی . رشته و دانشگاه رو خود سیستم نمایش میده ؟؟
mohammad varaste
09-08-2013, 00:16
از قلمچی زنگ زدن میگن یه نرم افزار خریدیم 400 تومن و درصد وارد میکن و بهت میگه که کدوم دانشگاه چند درصد احتمالش هست در بیای
شر میگه یا میشه بهش اطمینان کرد ؟
30 تومن هم میگره
HeHaunted
09-08-2013, 00:26
سلام دوستان
منطقه 3 با رتبه 1270 (نمره کل تو زیرگروه 1 = 8253) صنایع تبریز میتونم قبول شم (روزانه) ؟
نظرتون راجع به مهندسی معدن چیه (دانشگاه تهران یا امیر کبیر) ؟ کلاسش و بازار کارش و ...
مهندسی مواد و متالوژی و شیمی چی ؟
صنایع رشته مورد علاقمه و کلی هم تحقیق کردم و ... ولی شناختی نسبت به مواد و معدن و.. ندارم.
دانشگاه تهران یکی از کدرشته هاش مهندس صنایع ولی محل تحصیلش گیلانه ابنا مدرکی که می دن واسه دانشگاه تهرانه ؟ به همون اندازه واسه ورود به بازار کار معتبره ؟ این بهتره یا صنایع دانشگاه هایی مثه ارومیه و همدان ؟
سلام
بله در ازاد میتونید گروه دیگر رو انتخاب کنید ....
ولی تنها یک گروه یعنی یا گروه تجربی باید انتخاب رشته کنید و یا ریاضی ...
مرسی بابت جواب فقط یه چیز من منطقه 3 هستم رتبم 44 هزار هست میتونم عمران یا معماری ازاد تهران جنوب قبول شم ؟ یا کلا تهران میتونم قبول شم عمران یا معماری رو ؟ :n28::n28:
از قلمچی زنگ زدن میگن یه نرم افزار خریدیم 400 تومن و درصد وارد میکن و بهت میگه که کدوم دانشگاه چند درصد احتمالش هست در بیای
30 تومن هم میگره
به من زنگ زد گفت 50 تومن :n23::n24:خصوصی هم گفت 130 تومن :n25::n25::n22:
ramingsm
09-08-2013, 03:25
توی انتخاب رشته وقتی کد رشته رو وارد میکنی . رشته و دانشگاه رو خود سیستم نمایش میده ؟؟
اون سال که من انتخاب رشته کردم که نشون میداد الانم حتما نشون میده
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
darush 00
09-08-2013, 08:29
30 تومن هم میگره
این همون پرینت سرکانه؟!
Apocalypse Now
09-08-2013, 10:50
کارت دانشگاه آزاد 18 هزار تومن!!!!!!!!!! :n04: خدا لعنتشون کنه ...
mohammad varaste
09-08-2013, 11:55
این همون پرینت سرکانه؟!
واضح تر بگو من نمیفههمم منظورت چیه :n29:
constant_boy23
09-08-2013, 12:23
من دانشگاه سراسري مجاز نشدم ميشه فقط كارت پيام نور رو بگيرم ؟
A.M.D.D.E.V.I.L
09-08-2013, 12:24
قلمچی یه لیست مسخره از رشته های خوشبینانه ، متعادل ، کف میده اسمش ماتریس 3 در 8 سرکان هست
Haj_Amoo
09-08-2013, 12:34
من سر از نمودارهای پذیرش دفترچه در نمیارم. کسی میدونه یه رشتهی کشوری با 120 نفر ظرفیت چند نفر غیربومی از منطقهی سه جذب میکنه؟
DJMOKHTAR
09-08-2013, 12:36
دوستان برای ثبت نام ازاد باید چیکار کرد؟
ahmad0120
09-08-2013, 14:06
دوستان برای ثبت نام ازاد باید چیکار کرد؟
باید به azmoon.org مراجعه کنی. کارت ثبت نام که قیمتش 18 هزار تومنه بخری و بعد در همون سایت انتخاب رشته کنی 20 تا انتخاب میتونی بکنی :n01:
AMIR REZAs
09-08-2013, 14:58
سلام
به نظرتون موسسه غیرانتفاعی توی تهران سطحش بالاتره یا آزاد تهران مرکزی؟؟
Reza31001
09-08-2013, 15:02
یه پیشنهاد/تجربه:
اگه تو این فکر بودید و هستین که با کنکور دادن بدبختیهاتون (البته فقط از نوع درس خوندن مداوم!) تموم شده و وقت تفریح رسیده لطفا سراغ رشته های سنگین نرید (حتی با رتبه های خوب)
ahmad0120
09-08-2013, 15:30
سلام
به نظرتون موسسه غیرانتفاعی توی تهران سطحش بالاتره یا آزاد تهران مرکزی؟؟
ازاد...
help plz..........
شما باید فقط کد رشته های پیام نور و غیر انتفاعی رو توی اون فرم انتخاب رشته (که 150 تا کد میشه توش وارد کرد) وارد کنی
منم مجاز به انتخاب رشه روزانه و شبانه نشدم و همین کارو میکنم
اگه زمان ثبت نام (دی یا اسفند91) اعلام علاقمندی به دانشگاههای غیر انتفاعی و پیام نور نکردی (یعنی کارتشونو نخریدی) وارد سایت سنجش میشی روی انتخاب رشته تحصیلی آزمون سراسری سال 92 (ويژه حاضرين و غايبين آزمون کلیک میکنی و از قسمت خرید کارت اعتباری گروه آزمایشی و علاقه مندی (پیام نور, غیرانتفاعی و فرهنگيان) آزمون سراسری سال 92 کارت ثبت نام میخری ...
mohammadirani
09-08-2013, 16:32
زیست شناسی سلولی ومولکولی-ژنتیک رشت
زیست شناسی سلولی ومولکولی-میکروبیولوژی رشت
پرستاری رشت
پرستاری لاهیجان
زیست شناسی سلولی ومولکولی-میکروبیولوژی لاهیجان
بین 5 رشته بالا در دانشگاه آزاد میتونین بگین ترتیب تراز ها چیه؟
یعنی کدوم رشته ترازش بالاتره
shahriarrr
09-08-2013, 17:21
سلام
یه سوال
الان سازمان سنجش یه رشته ای رو حذف کرده که اصلا وجود خارجی نداره؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
تو اصلاحیه کد رشته محل 10728 برق قدرت شهید بهشتی هست در صورتی که توضیحات زده عباس پور ! و حذفش کرده ! الان برق قدرت عباس پور حذف شده یا شهید بهشتی !؟!؟!
mohamadrezakaka
09-08-2013, 19:31
سلام
دوستان من که مکانیک سیالات میخام :n26:
باید دقیقا چه رشته ای را انتخاب کنم؟؟؟
چون مکانیک ها چیزی درباره سیالات یا چیز دیگه نداشت:n13:
ممنون
mohammad varaste
09-08-2013, 20:39
دانشگاه شاهد چطوره به نظرتون ؟
میارزه این همه راه از خوزستان بیام برای این دانشگاه ؟
یا چمران بهتره ؟
سلام
دوستم رفته پیش مشاور تحصیلی بهش گفته رشته هاتو بر اساس علاقه بنویس چون وقتی سیستم از رشته اول شروع میکنه به بررسی اینکه قبولی یا نه و میرسه مثلا به رشته ی انتخابی چهارمت و می بینه قبولی دیگه رشته های بعد از اون رو بررسی نمی کنه و فقط همون یه رشته رو قبول میشی.
این حرف درسته؟
آخه توو دفترچه نوشته همه ی رشته هایی که وارد کردی بررسی میشه و ممکنه چند تا از اونا رو قبول شی که قبل از ثبت نام باید ابه جز مورد انتخابیت از بقیه رشته هایی که قبول شدی انصراف بدی.
وقتی این مسئله رو به مشاور گفته در جواب بهش گفته که این رشته هایی که چند تا ممکنه قبول شی نیمه متمرکز هست نه متمرکز!!
خب با این حساب چی میشه؟ اصلا فرق متمرکز و نیمه متمرکز چی هست؟
مرسی بابت جواب فقط یه چیز من منطقه 3 هستم رتبم 44 هزار هست میتونم عمران یا معماری ازاد تهران جنوب قبول شم ؟ یا کلا تهران میتونم قبول شم عمران یا معماری رو ؟ :n28::n28:
سلام در پیام خصوصی جواب داده شد ...
من سر از نمودارهای پذیرش دفترچه در نمیارم. کسی میدونه یه رشتهی کشوری با 120 نفر ظرفیت چند نفر غیربومی از منطقهی سه جذب میکنه؟
سلام
بسته به نوع پذیرش بومی -منطقه ای ناحیه ای یا کشوری داره ...
بست هبه روزانه و شبانه بودن دارههه
رشته رو بفرمایید تا بشه در موردش بحث کرد
Apocalypse Now
10-08-2013, 00:51
راهنمای انتخاب رشته "گزینه 2" چقدر قابل اعتماد هست؟
constant_boy23
10-08-2013, 07:21
راهنمای انتخاب رشته "گزینه 2" چقدر قابل اعتماد هست؟
فقط ميتونم بگم زياد قابل اعتماد نيست و خوش بينانست .
مثلا من اصلا روزانه شبانه مجاز نشدم ...بعضي رشته ها رو زده روزانه شبانه قبولي اونم رشت كه غير بومي محسوب ميشم :n02:
Sh.m_note
10-08-2013, 09:20
بچه هایی که راجع به دانشگاه اصفهان و صنعتی اصفهان و دانشگاه شیراز اطلاعات دارن به نظرتون می ارزه مهندسی شیمی رو اونجا بخونی به خصوص که من تبریزی ام .
اگر دانشگاه این رشته رو قوی ارایه بده برا رفتن مشکل ندارم .فقط حرفم سر قدرت اون رشته تو این دانشگاه هاست
لطفا جواب بدین بچه ها موندم سر دوراهی
Haj_Amoo
10-08-2013, 09:55
سلام
بسته به نوع پذیرش بومی -منطقه ای ناحیه ای یا کشوری داره ...
بست هبه روزانه و شبانه بودن دارههه
رشته رو بفرمایید تا بشه در موردش بحث کرد
ممنون.
منظورم رشته برق داشگاه تهران بود با ظرفیت 120 نفر بود که پذیرش کشوری داره. روزانه بودنش هم نیازی به یادآوری نداره!
Reza31001
10-08-2013, 10:12
سلام
دوستان من که مکانیک سیالات میخام
:n26:
باید دقیقا چه رشته ای را انتخاب کنم؟؟؟
چون مکانیک ها چیزی درباره سیالات یا چیز دیگه نداشت
:n13:
ممنون
رشته مکانیک کم کم داره در مقطع کارشناسی به صورت مکانیک عمومی مطرح میشه
به این ترتیب که تفاوت گرایش های جامدات و سیالات از 20-30 واحد به کمتر از 10 واحد رسیده برای همین دیگه گرایش تعریف نمیشه (طبق چارتهای جدید)
شما باید دانشگاهتون رو انتخاب کنید بعد ضمن تحصیل میتونید در انتخاب واحدهاتون درسهای سیالاتی رو بیشتر برداررید (البته همون طور که گفتم تفاوتهاشون خیلی کم شده)
بعدا در مقطع کارشناسی ارشد میتونید به صورت تخصصی سمت سیالات برید
سلام
دوستم رفته پیش مشاور تحصیلی بهش گفته رشته هاتو بر اساس علاقه بنویس چون وقتی سیستم از رشته اول شروع میکنه به بررسی اینکه قبولی یا نه و میرسه مثلا به رشته ی انتخابی چهارمت و می بینه قبولی دیگه رشته های بعد از اون رو بررسی نمی کنه و فقط همون یه رشته رو قبول میشی.
این حرف درسته؟
آخه توو دفترچه نوشته همه ی رشته هایی که وارد کردی بررسی میشه و ممکنه چند تا از اونا رو قبول شی که قبل از ثبت نام باید ابه جز مورد انتخابیت از بقیه رشته هایی که قبول شدی انصراف بدی.
وقتی این مسئله رو به مشاور گفته در جواب بهش گفته که این رشته هایی که چند تا ممکنه قبول شی نیمه متمرکز هست نه متمرکز!!
خب با این حساب چی میشه؟ اصلا فرق متمرکز و نیمه متمرکز چی هست؟
ببین.تو کانامه ی نهایی که اواسط شهریور میدن اولین رشته ای که قبئل شدین رو مینویسن.چند هفته بعدش یه کار نامه دیگه میدن که همه رشته هایی که زدی واینکه توشون قبول شدی یا نه بهت میگه که میتونی تغییر رشته بدی به رشته هایی که پایینتر زدی و قبول هم شدی.
بچه هایی که راجع به دانشگاه اصفهان و صنعتی اصفهان و دانشگاه شیراز اطلاعات دارن به نظرتون می ارزه مهندسی شیمی رو اونجا بخونی به خصوص که من تبریزی ام .
اگر دانشگاه این رشته رو قوی ارایه بده برا رفتن مشکل ندارم .فقط حرفم سر قدرت اون رشته تو این دانشگاه هاست
حتما میارزه دوست عزیز.:n01:
هر 3 تا دانشگاه قوی هستن به خصوص تو مهندسی شیمی که به نظر من شیراز و صنعتی اصفهان بالاتر هستن...
البته فک کنم دوستانی هستن تو سایت که شیمی شیراز بخونن...اونا میتونن نظر کامل تری بدن.
دانشگاه شهر خودتون هم که جزو دانشگاه های مادر و خوب کشور هست...البته به نظر من میارزه زندگی مجردی و شهر دیگه و دانشگاه شیراز یا اصفهان رو تجربه کردن:n06:
.Siavash.
10-08-2013, 12:11
دانشگاه شاهد چطوره به نظرتون ؟
میارزه این همه راه از خوزستان بیام برای این دانشگاه ؟
یا چمران بهتره ؟
همون چمران بهتره.فریب معرفی دانشگاه ها که از رسانه های جمهوری اسلامی پخش میشه نخورید
Sh.m_note
10-08-2013, 12:30
بچه ها اینجا تو فروم کسی هست که مهندسی شیمی و یا مهندسی صنایع خونده باشه ؟
بد جوری کمک لازم دارم برا تصمیم نهایی . اگه برا دانشگاه تهران یا صنعتی اصفهان یا شیراز هم که باشه عالیه!
mohammad varaste
10-08-2013, 13:37
بچه ها کسی انتخاب رشته کرده ؟
یه نفر میگه باید 10500 بدی یه نفر میگه من بدون کارت انتخاب رشته کردم
shahriarrr
10-08-2013, 13:49
آقا منم میخوام مهندسی شیمی بزنم شیراز یا اصفهان یکی بگه که چطوریه؟خوبه؟می ارزه؟ااصلا با 2100 منطقه دو میارم؟
بعد یه سوال دیگه داشتم دانشگاه عباسپور چطوره؟برق عباسپور رو بالاتر بزنم یا مهندسی شیمی شیراز و اصفهان رو؟ یا اینکه برق کنترل شیراز رو ؟؟؟!!!!!!!!!
جوااااااااااب لطفاااا
Haj_Amoo
10-08-2013, 14:11
یه نفر میگه باید 10500 بدی یه نفر میگه من بدون کارت انتخاب رشته کردم
10500 که مال انتانتخاب رشتهی مجازیه که در اصل مفت نمیارزه! انتخاب رشته اینجاست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
constant_boy23
10-08-2013, 14:59
احيانا اگه كارت نمي خواد اين به كدوم شماره پرونده و رمز ورود اشاره دارد ؟::n01:
همون كارت اعتباري كه براي كنكور گرفتيم ؟من از كجا مدارك رو پيدا كنم الان :n02:
mohammad varaste
10-08-2013, 15:01
انتخاب رشته مجازی چیه دیگه ؟
خب ما هم داریم مجازی انتخاب رشته میکنیم
constant_boy23
10-08-2013, 15:05
انتخاب رشته مجازی چیه دیگه ؟
خب ما هم داریم مجازی انتخاب رشته میکنیم
انتخاب رشته مجازي يعني 10 تومن پول ناقابل ميريزي تو حلق سنجش ..بعد بهت ميگه با درصد و رتبت امكان داره كجا ها قبول شي :n02:
بعله ...در اينجا مجازي معني اينترنتي نميده ..معني غيرواقعي ميده ...FAKE ,,
mohammadirani
10-08-2013, 18:44
زیست شناسی سلولی ومولکولی-ژنتیک رشت
زیست شناسی سلولی ومولکولی-میکروبیولوژی رشت
پرستاری رشت
پرستاری لاهیجان
زیست شناسی سلولی ومولکولی-میکروبیولوژی لاهیجان
بین 5 رشته بالا در دانشگاه آزاد میتونین بگین ترتیب تراز ها چیه؟
یعنی کدوم رشته ترازش بالاتره
دوستان کسی نیست جواب بده؟
After4Ever
10-08-2013, 19:19
دوستان کسی نیست جواب بده؟
پرستاری 5000 می خواد ولی امسال معلوم نیست چون پارسال کسی 20 هزار می شد ترازش 5400 می شد...امسال نمی شه بگی چند میگره
Haj_Amoo
10-08-2013, 19:40
احيانا اگه كارت نمي خواد اين به كدوم شماره پرونده و رمز ورود اشاره دارد ؟::n01:
همون كارت اعتباري كه براي كنكور گرفتيم ؟من از كجا مدارك رو پيدا كنم الان :n02:
آره، همونه. شمارهی پرونده رو بالای کارنامه نوشتهان. رمز ورود رو هم اگه ندارید از کد ملی و سیریال شناسنامه یا کد رهگیری استفاده کنید.
ahmad0120
10-08-2013, 19:54
بچه ها اینجا تو فروم کسی هست که مهندسی شیمی و یا مهندسی صنایع خونده باشه ؟ . بد جوری کمک لازم دارم برا تصمیم نهایی . اگه برا دانشگاه تهران یا صنعتی اصفهان یا شیراز هم که باشه عالیه!
مهندسی صنایع رشته ی خوبیه/مهندسی شیمی بدرد نمیخوره
Reza31001
10-08-2013, 20:03
مهندسی صنایع رشته ی خوبیه/مهندسی شیمی بدرد نمیخوره
الان باید این نظر کارشناسی شما رو با آب طلا بنویسیم قاب کنیم بزنیم دیوار:n15:
ahmad0120
10-08-2013, 21:23
الان باید این نظر کارشناسی شما رو با آب طلا بنویسیم قاب کنیم بزنیم دیوار:n15:
پس چی؟:n05:
کوتاه،مختصر،مفید
After4Ever
10-08-2013, 21:44
دوستان یک سوال خیلی مهم
جواب نهایی آزاد قبل سراسری میاد؟؟؟ جواب سراسری که 17 تا 21 شهریور میاد؟
آزاد کی میاد؟
A.M.D.D.E.V.I.L
10-08-2013, 22:33
نه دوست من ، اگه میخوای بری خارج ادامه تحصیلتو ، همه چی خوبه فرق هم نداره ، رشته های دانشگاهی تو آمریکا آینده ی کاریشون همگی حدود 90 هزار دلار سالیانه در آمد دارن
باید علاقه محور باشید ، برای دانستن بیشتر در مورد رشته ها به فناوری های جدید اون رشته ها نگاهی بندازید
mamad_booTer
10-08-2013, 23:39
سلام بچه ها ، جون هرکی دوست دارین کمکم کنید ، بدجور موندم توی دو راهی ، من رتبه 13000 کنکور انسانیم ، تربیت معلم هم مجاز شدم ، همه بهم میگن برو تربیت معلم ولی خودم دوست دارم برم دانشگاه علوم انتظامی چون میگن حقوقش بالاست ولی عوضش سخته کارش ، ولی تربیت معلم برعکس حقوقش کم تره ولی کارش راحت تره ، به نظر شما من چی کار کنم ، ممنون میشم بهم مشاوره بدین زودتر ، چون فردا میخوام برم واسه انتخاب رشته ، منتظرم ، ممنون
ramin5749
10-08-2013, 23:55
سلام بچه ها ، جون هرکی دوست دارین کمکم کنید ، بدجور موندم توی دو راهی ، من رتبه 13000 کنکور انسانیم ، تربیت معلم هم مجاز شدم ، همه بهم میگن برو تربیت معلم ولی خودم دوست دارم برم دانشگاه علوم انتظامی چون میگن حقوقش بالاست ولی عوضش سخته کارش ، ولی تربیت معلم برعکس حقوقش کم تره ولی کارش راحت تره ، به نظر شما من چی کار کنم ، ممنون میشم بهم مشاوره بدین زودتر ، چون فردا میخوام برم واسه انتخاب رشته ، منتظرم ، ممنون
سلام، ببین دوست عزیز اگه میخای ادامه تحصیل بدی حین کار یا شغل دوم داشته باشی برو تربیت معلم، در ضمن معلمی این جورا هم که میگن آسون نیست. درضمن تحت هیچ عنوان معلم ابتدایی نشو مگه اینکه به بچه ها علاقه داشته باشی!
موفق باشی
mamad_booTer
11-08-2013, 00:49
میشه بیزحمت نظرتون رو درباره اولویت های انتخاب رشته من بگین :
1
پرديس آيت اله خامنه اي ـ گرگان
دبيري علوم اجتماعي
12812
2
پرديس آيت اله خامنه اي ـ گرگان
علوم تربيتي
22653
3
پرديس امام محمد باقر(ع) ـ بجنورد
راهنمايي ومشاوره
12821
4
پرديس امام محمد باقر(ع) ـ بجنورد
علوم تربيتي
22657
5
پرديس دكتر شريعتي ـ ساري
علوم تربيتي
22658
6
دانشكده اطلاعات وابسته به وزارت اطلاعات
مديريت اطلاعات وارتباطات
22357
7
دانشگاه علوم پايه انتظامي نيروي انتظامي
علوم انتظامي
22359
کاربر شماره ی یک
11-08-2013, 01:04
وقتی هم فقط با سوابق تحصیلی ثبت نام میکنی ، هم سوابق +آزمون ، اونوقت چطوری میشه ؟ دوجا قبول میشی ؟
ahmad0120
11-08-2013, 02:05
دوستان و یاران در مورد دانشگاه آزاد بدون آزمون (سوابق تحصیلی) یه سری اطلاعات کلی بدید ببینم چجوریه قضیه ش... من الان مغزم پکیده چیزایی که توی خود سایت نوشته تو مخم نمیره... یه سوال اساسی : اینجوری که من فهمیدم هر داوطلبی میتونه برای همه ی 5 گروه ثبت نام (انتخاب رشته) کنه ! آره؟ چه باحال .... یعنی الان من هم برای ریاضی هم تجربی هم انسانی و هم زبان همه رو برم ثبت نام کنم بعد وقتی نتایج میاد از هر کدومش یه جایی قبول شدم از بین اونا باز انتخاب کنم !! بعد این انتخاب رشته ی با آزمون هم که هست از اینم شاید قبول شم باز اون انتخاب رشته ی خود سایت سنجش هم که هست .... چه مملکت گل و بلبلی داریم... :n02: روحانی موچکریم:n09:
mamad_booTer
11-08-2013, 02:17
کسی نیست درباره انتخاب رشته من نظری داشته باشه ؟؟ :n28:
1 پرديس آيت اله خامنه اي ـ گرگان دبيري علوم اجتماعي 12812
2 پرديس آيت اله خامنه اي ـ گرگان علوم تربيتي 22653
3 پرديس امام محمد باقر(ع) ـ بجنورد راهنمايي ومشاوره 12821
4 پرديس امام محمد باقر(ع) ـ بجنورد علوم تربيتي 22657
5 پرديس دكتر شريعتي ـ ساري علوم تربيتي 22658
6 دانشكده اطلاعات وابسته به وزارت اطلاعات مديريت اطلاعات وارتباطات 22357
7 دانشگاه علوم پايه انتظامي نيروي انتظامي علوم انتظامي 22359
بچه ها اینجا تو فروم کسی هست که مهندسی شیمی و یا مهندسی صنایع خونده باشه ؟ . بد جوری کمک لازم دارم برا تصمیم نهایی . اگه برا دانشگاه تهران یا صنعتی اصفهان یا شیراز هم که باشه عالیه!
سلام من مهندسی شیمی شیرازم
ahmad0120
11-08-2013, 10:44
کسی نیست درباره انتخاب رشته من نظری داشته باشه ؟؟ :n28:
1 پرديس آيت اله خامنه اي ـ گرگان دبيري علوم اجتماعي 12812
2 پرديس آيت اله خامنه اي ـ گرگان علوم تربيتي 22653
3 پرديس امام محمد باقر(ع) ـ بجنورد راهنمايي ومشاوره 12821
4 پرديس امام محمد باقر(ع) ـ بجنورد علوم تربيتي 22657
5 پرديس دكتر شريعتي ـ ساري علوم تربيتي 22658
6 دانشكده اطلاعات وابسته به وزارت اطلاعات مديريت اطلاعات وارتباطات 22357
7 دانشگاه علوم پايه انتظامي نيروي انتظامي علوم انتظامي 22359
از اسماشون معلومه چجور دانشگاهایی اند:n09:
حیفه اون آواتار....!
gomnam23
11-08-2013, 11:52
من در مورد دانشگاه صنعتی اصفهان و اصفهان اطلاعاتی دارم که امیدوارم به درد بخور باشه، دانشگاه اصفهان بیشتر توی رشته های علوم پایه و پزشکی قویه، هر چند توی این چند سال تو رشته های مهندسی پیشرفت فوق العاده ای داشته، اما با این حال به نظر من واسه مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی به مراتب بهتره، هم استادای قوی و خوبی داره و هم امکانات مناسب، خیلی از دروستون در ابتدا توی دانشکده ی شیمی برگزار میشه و از ترمهای بعد بیشتر دروس توی خود دانشکده ی مهندسی شیمیه
آقا منم میخوام مهندسی شیمی بزنم شیراز یا اصفهان یکی بگه که چطوریه؟خوبه؟می ارزه؟ااصلا با 2100 منطقه دو میارم؟
بعد یه سوال دیگه داشتم دانشگاه عباسپور چطوره؟برق عباسپور رو بالاتر بزنم یا مهندسی شیمی شیراز و اصفهان رو؟ یا اینکه برق کنترل شیراز رو ؟؟؟!!!!!!!!!
جوااااااااااب لطفاااا
من سوال دومتون رو اول جواب میدم، شما ببینید به کدوم رشته بیشتر علاقه دارید بعدش برید سراغ دانشگاه، شما قراره بعدن با رشته تون زندگی کنید نه دانشگاهی که رفتید، پس ببینید به کدوم رشته بیشتر علاقه دارید.
در مورد سوال اولتون من در مورد دانشگاه شیراز اطلاعی ندارم ولی خب دانشگاه اصفهان رو احتمال 90 درصد میارید م.شیمی رو و دانشگاه صنعتی اصفهان 50 درصد
سلام دوستان
میخواستم درمورد رشته و شهر ازتون کمک بگیرم
رتبه بندی دانشگاه های کشور (هم اسم شهر هم دانشگاه ) در رشته های زیر چیه؟
امیدوارم زودتر کمکم کنید.......
مهندسی شیمی
مهندسی عمران
صنایع
مواد
مدیریت
Masuod95
11-08-2013, 13:02
سلام
من به مکانیک علاقه داشتم اما با این رتبه ام اصفهان نمیتونم بیارم ولی معدن میتونم بیارم علاقه هم دارم ولی نمیدونم بازارش چطوریاست.
اگه کسی میدونی یه راهنمای کنه ممنون میشم.
بعد یه سوال دیگه اینه که اگه بتونم بمونم برا ساله دیگه بهتر نیست؟؟که مکانیک برم؟
Tombstone1
11-08-2013, 13:10
سلام
دوستان در انتخاب رشته سراسری و آزاد، اگر بدونم رشته و دانشگاهی که قبول نمیشم را در انتخاب رشته به عنوان اولویت های نخست بزنم و یه تیری تو تاریکی بزنم و بعدش رشته و دانشگاه هایی که شانس قبولی بالاتری دارم را بعد از اونا بزنم، مشکلی واسم پیش نمیاد؟؟
Sh.m_note
11-08-2013, 15:27
بچه ها کسی از محل کار مهندسین صنایع اطلاع داره؟ همه اونایی که صنایع خوندن فقط می تونن تو کارخونه ها مشغول شن ؟ یا جا های دیگه هم هست؟
کجاها ؟
سلام
خواهشا کمک کنید در مورد شیوه ی خواندن برگه انتخاب رشته سوالم اینجاست که من اگه انتخاب اولمو دانشگاهی بزنم که مطمن هستم نمیارم و انتخاب دومم را رشته ای که مطمن هستم میارم نسبت به اونی که انتخاب دوم من را زده و مطمنه میاره اولیت دارم یا خیر؟ ینی به صورت نفری خونده میشه یا همزمان چند نفر؟ قبلا فرقی نمیکرد رشته ای که میاری انتخاب صدم هم که بود و قبلش رشته هایی که مطمنی نمیاری را بزنی مشکلی نبود حالا میخام ببینم فرقی کرده یا نه
توروخدا یکی جواب بده
sina_oonline
11-08-2013, 17:37
سلام
خواهشا کمک کنید
در مورد شیوه ی خواندن برگه انتخاب رشته سوالم اینجاست که من اگه انتخاب اولمو دانشگاهی بزنم که مطمن هستم نمیارم و انتخاب دومم را رشته ای که مطمن هستم میارم نسبت به اونی که انتخاب دوم من را زده و مطمنه میاره اولیت دارم یا خیر؟ ینی به صورت نفری خونده میشه یا همزمان چند نفر؟ قبلا فرقی نمیکرد رشته ای که میاری انتخاب صدم هم که بود و قبلش رشته هایی که مطمنی نمیاری را بزنی مشکلی نبود حالا میخام ببینم فرقی کرده یا نه
توروخدا یکی جواب بده
هم در دانشگاه سراسری و هم در دانشگاه آزاد برگه افراد به ترتیب رتبشون خونده میشه یعنی اگر فرد A با رتبه 10000 رشته ای را در انتخاب آخر خودش بزنه و فرد B با رتبه 10001 در انتخاب اول بزنه اولویت با فرد A هست.
با رتبه ی 21300 منطقه 1 ، بومی استان تهران ، فیزیک / روزانه جائی میارم ؟بهترینهاش رو اگه میشه بگید ...
رشته ریاضی فیزیک. معدل : حدود 15
رتبه ی کشوری هم حدود 53,000
constant_boy23
11-08-2013, 23:22
دوستان با هم دوست باشيد ...:n02: اينجا اومديم به هم كمك كنيم :n06:
کاربر شماره ی یک
12-08-2013, 00:44
کدرشته های بر اساس سوابق رو هم داخل همین 150 تا بنویسیم ؟
ahmad0120
12-08-2013, 00:49
کدرشته های بر اساس سوابق رو هم داخل همین 150 تا بنویسیم ؟
بلـه هر دو باهم:).
Apocalypse Now
12-08-2013, 02:04
سلام. لطفا دوستانی که مطمئن هستن جواب سوال منو بدن:
نحوه انتخاب رشته توسط سیستم سنجش چطوره؟
بعنوان مثال: من الویت اولم رو نمره نمیرسونه، سیستم میره روی الویت دومم. نمره به این میرسونه. حالا همینو برام میزنه قبولم یا اینکه نه... الویت های بعدی رو هم بررسی میکنه و اگه الویت های بعدیم دانشگاه بهتری باشن، و نمره م هم برسونه از بین اونا برام انتخاب میکنه؟؟
یا همون اولی که دید نمره م میرسونه برام قبول میکنه و تمام؟؟!!
خیلی برام مهمه. خواهشا کسایی که مطمئن هستن جواب بدن
سلام. لطفا دوستانی که مطمئن هستن جواب سوال منو بدن:
نحوه انتخاب رشته توسط سیستم سنجش چطوره؟
بعنوان مثال: من الویت اولم رو نمره نمیرسونه، سیستم میره روی الویت دومم. نمره به این میرسونه. حالا همینو برام میزنه قبولم یا اینکه نه... الویت های بعدی رو هم بررسی میکنه و اگه الویت های بعدیم دانشگاه بهتری باشن، و نمره م هم برسونه از بین اونا برام انتخاب میکنه؟؟
یا همون اولی که دید نمره م میرسونه برام قبول میکنه و تمام؟؟!!
خیلی برام مهمه. خواهشا کسایی که مطمئن هستن جواب بدن
سلام دوسته من به همون شیوه اول که خودتو گفتید اما یه جوره دیگه
یعنی اینکه اگه نمره شما رسید و تو این رشته قبول شدید دیگه سیستم رشته های پایینی رو بررسی نمیکنه وسراغ داوطلب بعدی میره.
درود:
دوستان من در رشته ریاضی فیزیک کنکورسراسری قبول شدم و دوس دارم در رشته های دانشگاه آزاد هم انتخاب رشته کنم حالا بفرمایید برای انتخاب رشته در کنکور سراسری و آزاد باید به کدوم لینکهای مستقیم برای انتخاب رشته مراجعه کنم و در ضمن پرداخت پول برای چه کسایی هست م که نباید پول پرداخت کنیم درسته؟ لطف کنین دوستان یک توضیح شفاف بفرمایین تا بتونم انتخاب رشته کنم راستی تا کی وقت داریم
Headphone
12-08-2013, 10:08
دانشگاه علوم انتظامی باید توی 10 انتخاب اول باشه ؟
رشته ی فوریت های پزشکی چی ؟
Sh.m_note
12-08-2013, 12:33
بچه ها درباره رشته It یه سوال داشتم .
این رشته تا چه حد استعداد برنامه نویسی میخواد ؟ درساش چه قدر به برنامه نوسی نیاز داره ؟
بعد اینکه مهندسین این رشته سر و کارشون فقط با کامپیوتره ؟ یا اینکه محیط فعالیتشون فرق داره؟
Sh.m_note
12-08-2013, 12:36
بچه های سالای قبل لطفا ما ها رو کمک کنین وقت داره تموم میشه آخه!!!!!!
بچه ها کسی از محل کار مهندسین صنایع اطلاع داره؟ همه اونایی که صنایع خوندن فقط می تونن تو کارخونه ها مشغول شن ؟ یا جا های دیگه هم هست؟
کجاها ؟
کسی نیس جواب بده؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Up ...
.Siavash.
12-08-2013, 17:20
Up ...
با این رتبه شما فکر نکنم چه روزانه و شبانه قبول بشید. ولی تو سایر دانشگاه ها پیام نور و غیر انتفاعی و غیره هر رشته ای دوست داشته باشی امکانش هست
سلام چقدر احتمال داره مهلت انتخاب رشته رو تمدید کنن؟
سلام برق الکترونیک شبانه دانشگاه شهید بهشتی که جدید اومده خوبه؟ خوابگاه میدن؟چه قدر شهریه میگیرن؟ کلا شهید بهشتی امسال برق قدرت نمی گیره نه؟ من تو انتخابهام برق الکترونیکشو گذاشتم اگه بده زود بگید برم حذفش کنم!
V i r u s e r
12-08-2013, 18:20
سلام برق الکترونیک شبانه دانشگاه شهید بهشتی که جدید اومده خوبه؟ خوابگاه میدن؟چه قدر شهریه میگیرن؟ کلا شهید بهشتی امسال برق قدرت نمی گیره نه؟ من تو انتخابهام برق الکترونیکشو گذاشتم اگه بده زود بگید برم حذفش کنم!
فقط می دونم که شبانه ها هیچ کدوم خوابگاه ندارن
amir.soly
12-08-2013, 18:25
با سلام خوااااهشااا سواله منو بخونین واگه میدونین زود جواب بدین ..چون چیزی تا پایان انتخاب رشته نمونده.......من رتبه3000منطقه 1 رشته ریاضی شدم(از تهران).......خودم با توجه به شناخت هایه کمی که از رشته ها پیدا کردم دیدم که به رشته هایه مکانیک و صنایع و عمران و شیمی نسبت به بقیه رشته هااا بیشتر علااققه داارم........البته مکانیک و عمران رو از اون دوتا بیشتر دوست دارم.......ولی درمورد بازار کارشون خیلی اطلاعی ندارم......با توجه رتبم و انتخاب رشته های مجاز که کردم اگه بخوااام مکانیک یا عمران برم باید دانشگاه هاایی مثل تبریز و امام خمینی قزوین بوعلی همدان و..... برم درحالی که اگه بخوااام برم صنایع یا شیمی میتوونم دانشگاه هایی مثله صنعتی اصفهان و فردوسی مشهد و شیراز و.... برم...........حالا به نظر شمااا کدومش بهترهه باتو جه به بازارکارش و اعتباار مدرک دانشگاهشون
امااا سواله دومم ........جدیدن شنیدم که میگن دانشگاه صنعتی اصفهان جو خیلی بد و پلیسی داره تا جااایی که چند نفر تووش خودکشی کردن........می خواستم از کسااای که تویه این دانشگاه اخیرا فارغ التحصیل شدن یا دارن می خونم بپرسم این جو پلیسی و سختگیری هااا حتی تویه درس و.... درسته وااقعا؟؟؟
و سواااله سومم اینه که من تویه انتخاب رشته مجازی که زدم دیدم میتونم صنایع دانشکده سلامت و ایمنی وابسته به علوم پزشکی تهران رو برم...........می خواستم بدونم اسن دانشکده چقدر اعتبااار داره ؟؟ چون میگن وابسته به بهشتی هست میشه مدرکشو معادل اون در نظر گرفت و آیا از صنعتی اصفهاااان و فردوسی مشهد و..... بهتره؟؟
.
و سواله چهارمم اعتبار علمی و امکانت خوابگاهی دانشگا هایه: صنعتی اصفهان و اصفهان و شیراز و صنعتی شیراز و فردوسی مشهد ....نسبت به هم چطووورین؟؟
.
و در نهااایت اگه خودتون با توجه به رتبه و علایقی که تویه رشته هاا دیدین دانشگاهی رو مد نظر دارین که هم از نظر شرایط و امکانات رفاهی و خوابگاهی بخوب باشه هم از جهت اعتباار علمی و خیلی دور نبودنش از تهراااان.......بهم بگییییییین............خییلی ممنون ازتووون فقط توروخدااااااااااااااااااا اا زود تر بگیییییییییییییییییین:-S
V i r u s e r
12-08-2013, 18:41
پیشنهاد می کنم به جای این که این جا سوال کنید و به امید جواب بمونید برید با یه مشاور صحبت کنید.
اونا کارشون همین چیزاست و در مورد اینا اطلاعات دارن.
90% کسایی که میان این تاپیک خودشون پشت کنکورن نه فارغ و اطلاعاتشون هم در حد حرف های شنیده هست :n02:
فقط می دونم که شبانه ها هیچ کدوم خوابگاه ندارن
نه بعضیاشون خوبگاه دارن
M . Sayid
12-08-2013, 19:12
ویرایش شد ...
سلام دوستان...
من حالا دانشجو بین الملل هستم ورودی 91...ولی چون امسال هم برای کنکور شرکت کرده بودم حالا ییهو گفتم انتخاب رشته بکنم و یک رشته پیام نور همینجوری زدم....(سر جلسه کنکور نرفتم)....
حالا هرکاری میکنم نمیشه انتخاب رشته رو پاک کرد.... من چیکار کنم؟!!!!!!!!!!!!:n03:
مشکلی برای اون رشته قبولی پارسالم پیش نمیاد؟؟؟؟؟
اخراجمون نکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n27::n29:
سلام چقدر احتمال داره مهلت انتخاب رشته رو تمدید کنن؟
معلوم نیست...بهتره هر چه سریع تر انتخاب رشته کنید.
V i r u s e r
12-08-2013, 19:53
نه مشکلی پیش نمیاد
سلام دوستان...
من حالا دانشجو بین الملل هستم ورودی 91...ولی چون امسال هم برای کنکور شرکت کرده بودم حالا ییهو گفتم انتخاب رشته بکنم و یک رشته پیام نور همینجوری زدم....(سر جلسه کنکور نرفتم)....
حالا هرکاری میکنم نمیشه انتخاب رشته رو پاک کرد.... من چیکار کنم؟!!!!!!!!!!!!:n03:
مشکلی برای اون رشته قبولی پارسالم پیش نمیاد؟؟؟؟؟
اخراجمون نکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n27::n29:
شما چطور برات کارت صادر شده .
من دوستم براش کارت صادر نشده بود.
.Siavash.
12-08-2013, 20:12
با سلام خوااااهشااا سواله منو بخونین واگه میدونین زود جواب بدین ..چون چیزی تا پایان انتخاب رشته نمونده.......من رتبه3000منطقه 1 رشته ریاضی شدم(از تهران).......خودم با توجه به شناخت هایه کمی که از رشته ها پیدا کردم دیدم که به رشته هایه مکانیک و صنایع و عمران و شیمی نسبت به بقیه رشته هااا بیشتر علااققه داارم........البته مکانیک و عمران رو از اون دوتا بیشتر دوست دارم.......ولی درمورد بازار کارشون خیلی اطلاعی ندارم......با توجه رتبم و انتخاب رشته های مجاز که کردم اگه بخوااام مکانیک یا عمران برم باید دانشگاه هاایی مثل تبریز و امام خمینی قزوین بوعلی همدان و..... برم درحالی که اگه بخوااام برم صنایع یا شیمی میتوونم دانشگاه هایی مثله صنعتی اصفهان و فردوسی مشهد و شیراز و.... برم...........حالا به نظر شمااا کدومش بهترهه باتو جه به بازارکارش و اعتباار مدرک دانشگاهشون
امااا سواله دومم ........جدیدن شنیدم که میگن دانشگاه صنعتی اصفهان جو خیلی بد و پلیسی داره تا جااایی که چند نفر تووش خودکشی کردن........می خواستم از کسااای که تویه این دانشگاه اخیرا فارغ التحصیل شدن یا دارن می خونم بپرسم این جو پلیسی و سختگیری هااا حتی تویه درس و.... درسته وااقعا؟؟؟
و سواااله سومم اینه که من تویه انتخاب رشته مجازی که زدم دیدم میتونم صنایع دانشکده سلامت و ایمنی وابسته به علوم پزشکی تهران رو برم...........می خواستم بدونم اسن دانشکده چقدر اعتبااار داره ؟؟ چون میگن وابسته به بهشتی هست میشه مدرکشو معادل اون در نظر گرفت و آیا از صنعتی اصفهاااان و فردوسی مشهد و..... بهتره؟؟
.
و سواله چهارمم اعتبار علمی و امکانت خوابگاهی دانشگا هایه: صنعتی اصفهان و اصفهان و شیراز و صنعتی شیراز و فردوسی مشهد ....نسبت به هم چطووورین؟؟
.
و در نهااایت اگه خودتون با توجه به رتبه و علایقی که تویه رشته هاا دیدین دانشگاهی رو مد نظر دارین که هم از نظر شرایط و امکانات رفاهی و خوابگاهی بخوب باشه هم از جهت اعتباار علمی و خیلی دور نبودنش از تهراااان.......بهم بگییییییین............خییلی ممنون ازتووون فقط توروخدااااااااااااااااااا اا زود تر بگیییییییییییییییییین:-S
سلام
به نظر من مکانیک برین و نزدیک ترین شهر خیلی بهتره
king of the kings
12-08-2013, 20:18
سلام .
می خواستم ببینم شهریه دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی برای یه رشته مثل مدیریت بازرگانی یا مهندسی صنابع تا مقطع فوق لیسانس چقدر هست .؟
و به نظرتون برای رشته مدیریت بازرگانی و حسابداری و صنایع و عمران آزاد بهتره یا غیر انتفاعی ؟
مدیریت بازرگانی بهتره یا حساب داری ؟
.Siavash.
12-08-2013, 20:35
سلام .
1می خواستم ببینم شهریه دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی برای یه رشته مثل مدیریت بازرگانی یا مهندسی صنابع تا مقطع فوق لیسانس چقدر هست .؟
2و به نظرتون برای رشته مدیریت بازرگانی و حسابداری و صنایع و عمران آزاد بهتره یا غیر انتفاعی ؟
3مدیریت بازرگانی بهتره یا حساب داری ؟
2بستگی داره چه غیر انتفاعی بری بعضیا امکاناتشون کمه از نظر من دانشگاه آزاد بهتره
3 حسابداری
1qaz2wsx3edc
12-08-2013, 21:00
تغییر رشته تو پیام نور چطوریه؟
چون نمرات دیپلمم خیلی بالا نیست میخوام رشته های کم طرفداری مثل راه آهن یا علوم پایه بزنم و بعد تغییر رشته بدم به رشته ی مورد نظرم.
+
شرایط انتقالی گرفتن از دانشگاه های اطراف تهران به تهران شمال.
با تشکر
دوستان تربيت بدني نيمه متمركز بازار كار داره ؟
یه توصیه کلی به همه دوستان
به جز در بعضی خالات خاص ( مثلا خانم هایی که خانواده شون اونها رو محدود می کنن و ...) رشته رو فدای شهر نکنید ، نهایتا 4 سال تو خوابگاه و یه شهر دیگه هستید ولی رشته ای که انتخاب می کنید تمام عمر باشما می مونه ، تجربه زندگی خوابگاهی و دور از خانواده تجربه بسیار عالی هست و می تونم بگم 90 درصد کسایی که برای ادامه تحصیل می رن به یه شهر دیگه این دوره رو جزو بهترین سالهای عمرشون می دونن.
برای مثال خوندن یه رشته ای مثل مهندسی مکانیک یا عمران تو شهید باهنر کرمان ( که تو این دو رشته دانشگاه بسیار خوبی هست ) خیلی بهتر از خوندن رشته های پایینتر یا علوم پایه حتی تو دانشگاه تهران هست مگر اینکه اونقدر استعداد و توانایی داشته باشین که حداقل تا دکترای اون رشته رو بخونید.
اولویت اصلی رو به علاقه بدید بعد هم انتخاب دانشگاه مناسب بر اساس بار علمی اون دانشگاه و نه صرفا نزدیکی و دوری اون شهر از خانواده و ....
ahmad0120
12-08-2013, 22:32
این آقا هه اصلا شعور نداره تو او تاپیک یه من هم پرید
یادم اومد کجا رو میگی... ببخشید... من معذرت میخوام :)
یه بار دیگه ببینم تکرار کنی میدم ipت رو بن کنن دیگه نتونی بیای توسایت
برام مهم نیست :)
constant_boy23
12-08-2013, 22:39
تمديد شد تا پنجشنبه ..:n09: سايتش هم كلا هنگه :n27:
منم می خواستم بگم تمدید شد کامپیوترم هنگ کرد ثبت نشد.
darush 00
12-08-2013, 23:04
دوستان دانشگاه آزاد مثل دانشگاه دولتی دفترچه داره؟ جزییاتی مثل تعداد پذیرش در هر رشته؟
نه مشکلی پیش نمیاد
مطمئن باشم؟
من میخوام قبول نهایی نشم...
یه رشته خیلی پرطرفدار بهم بگید که قبول نشم....تحربی یا ریاضی....خودم زدم شیمی تهران!!!!
معدل هم نوشتم 10 که ردم کنن....
Apocalypse Now
12-08-2013, 23:10
سلام .
می خواستم ببینم شهریه دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی برای یه رشته مثل مدیریت بازرگانی یا مهندسی صنابع تا مقطع فوق لیسانس چقدر هست .؟
و به نظرتون برای رشته مدیریت بازرگانی و حسابداری و صنایع و عمران آزاد بهتره یا غیر انتفاعی ؟
مدیریت بازرگانی بهتره یا حساب داری ؟
شهریه مدیریت بازرگانی تو دانشگاه آزاد : اگه ترمی حدود 20 واحد برداری، تقریبا یه چیزی بین 550 تا 580 میشه.(تا کارشناسی)
شهریه صنایع هم تو دانشگاه آزاد : اگه ترمی حدود 20 واحد برداری، تقریبا 1 میلیون میشه. (کارشناسی)
در کل آزاد بهتر از غیر انتفاعی هستش.
درمورد بهتر بودن حسابداری یا مدیریت هم میشه گفت تقریبا در یه سطح هستن. اما مدیریت کمی بهتره و بازار کارش بهتره و همه جا بر میدارنش. البته اگه کاری وجود داشته باشه:n08:
بچه های مدیریت، چند تا درس حسابداری هم دارن که اگه تا حدی با حسابداری آشنا میشن و اگه زرنگ باشن، میتونن حسابداری هم کنن.
موفق باشی...
amir.soly
12-08-2013, 23:50
با سلاااام.............بازار کاااره(در ایران) و درس ها و.... مهندسی معماری در مقایسه با مهندسی کامپیوتر چطووریه؟؟من هردوتاش رو تویه بهشتی میتونم برم(البته شبانه)...آخه از یه عده شنیدم میگن مهندسی کامپیوتر چون تو ایران صرف ندااره خیلی بازار کار نداااره.....از اونطرفم رشته معماری یجوووریه اصلا شبیهه رشته هااایه ریااضی نیستش...!! حالااا به نظرتوون الان چی کار کنم؟؟(البته مهندسی مواد امیر کبیر روزانش هم میتونم برم ولی فک میکنم رشته گمنامی باشه و کار زیادی نداشته باشه).......اینم بگم که اگه بخوام برم شهرستان میتونم صنایع صنعتی اصفهان و فردوسی مشهد و..... برم حالا نمی دونم کدووومش بهتره!!
سلام برق الکترونیک شبانه دانشگاه شهید بهشتی که جدید اومده خوبه؟ خوابگاه میدن؟چه قدر شهریه میگیرن؟ کلا شهید بهشتی امسال برق قدرت نمی گیره نه؟ من تو انتخابهام برق الکترونیکشو گذاشتم اگه بده لطفا زود بگید برم حذفش کنم!
یعنی خوبه دیگه ؟ نه؟
آقا کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n27:
V i r u s e r
13-08-2013, 11:03
مطمئن باشم؟
من میخوام قبول نهایی نشم...
یه رشته خیلی پرطرفدار بهم بگید که قبول نشم....تحربی یا ریاضی....خودم زدم شیمی تهران!!!!
معدل هم نوشتم 10 که ردم کنن....
تا جایی که می دونم شما حتی اگر روزانه قبول بشید تا وقتی که از دانشگاه خودتون انصراف ندید هیچ مشکلی نداره. به جز اینکه یک سال از کنکور محروم میشید.
البته قول نمیدم. ولی اگه میخواید مطمئن شید برق شریف یا پزشکی تهران بزنید که قبول نشید :n16:
[QUOTE=darush 00;7812875]دوستان دانشگاه آزاد مثل دانشگاه دولتی دفترچه داره؟ جزییاتی مثل تعداد پذیرش در هر رشته؟[/QUOTE
کد رشته ها رو توی سایتش زده اما ظرفیت ها رو نزده..
تا جایی که می دونم شما حتی اگر روزانه قبول بشید تا وقتی که از دانشگاه خودتون انصراف ندید هیچ مشکلی نداره. به جز اینکه یک سال از کنکور محروم میشید.
البته قول نمیدم. ولی اگه میخواید مطمئن شید برق شریف یا پزشکی تهران بزنید که قبول نشید :n16:
آخه من چون تو آزمون شرکت نکردم فقط میتونم رشته های بدون آزمونو بزنم!!!!
یعنی پیام نور+غیرانتفاعی:n27:
سلام دوستان توی تاپیک کنکور92 سوال کردم گفتم اینجا شلوغ تره اینجا هم بپرسم!
دفترچه رو هم خواندم ولی یکم گنگ گفته!
مثلا من انتخابم اینطوریه به ترتیب:
1عدد دبیری فیزیک
چند تا مهندسی
چند تا دبیری شهید رجایی
دوباره چند تا مهندسی
اونطور که فهمیدم من میتونم 3 تا کدرشته قبول شم! 2تا دبیری و یکی هم مهندسی!
اونوقت اگه مصاحبه دبیری فیزیک رو قبول نشدم ، باید برم مصاحبه شهید رجایی! درسته؟:n01:
دبیری رو هر جایی بزارم (مثلا وسط یا اخر) مشکلی نداره؟
:n16:
amir.soly
13-08-2013, 11:47
ای بابا هیچکس نیست جواب ماااارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟این همه آدم اینجا هست هاااااا!!!:n28::n22:
king of the kings
13-08-2013, 11:56
درود دوستان بازار کار رشته های شیمی تو ایران چطوره ؟
بین پلیمر و نفت و مهندسی شیمی و مواد کدوم بهتره ؟
میشه استاد دانشگاه شد ؟
تو شرکت های پتروشیمی و دارویی کار مناسب و خوب هست واسه این رشته ؟
ممنون !
darush 00
13-08-2013, 12:51
سلام
کسی از علامه طباطبایی هست؟ یا اطلاع دقیقی داره؟
این وبلاگ رئیس دانشگاس! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قسمت نظرات رو بخونید!
اگر هم اسم این آغا و دانشگاه رو سرچ کنید چیزای عجیبی میاد!
کلا بزنیم،، نزنیم ..؟
Haj_Amoo
13-08-2013, 13:09
این وبلاگ رئیس دانشگاس! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قسمت نظرات رو بخونید!
اینا دیگه چیه! قطعا جعلیه.
darush 00
13-08-2013, 13:30
نمیدونم والا
یه پیج چهره بوک! هم دیدم تنفر از صدر!
آرشیو نظرات اینحا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تا آخرش بخونید..
After4Ever
13-08-2013, 15:13
دوستان چند شب پیش یک لینکی تو سایت سنجش دیدم مثلا مقطع تحصیلی رو انتخاب می کردی رشته هاش رو برات می آورد بعد کدش هم نوشته بود...
یا مثلا شهر رو انتخاب می کردم رشته هاش رو می آورد...
الان پیداش نمی کنم چرا؟:n28:
دوستان چند شب پیش یک لینکی تو سایت سنجش دیدم مثلا مقطع تحصیلی رو انتخاب می کردی رشته هاش رو برات می آورد بعد کدش هم نوشته بود...
یا مثلا شهر رو انتخاب می کردم رشته هاش رو می آورد...
الان پیداش نمی کنم چرا؟:n28:
فکر میکنم در سایت ازمون دانشگاه ازاد به این بوده .......
After4Ever
13-08-2013, 15:29
فکر میکنم در سایت ازمون دانشگاه ازاد به این بوده .......
نه سنجش بود...
مثلا زدم مقطع دکترا ...خیلی راحت پزشکی ، دارو و دام رو باسم آورد:n03: ولی الان نیست
After4Ever
13-08-2013, 16:15
اقا با 44 هزاره تجربی چیکار کنم ؟ غیر انتفاعی یا شبانه قبول میشم تهران چه رشته ایی ؟؟؟؟؟ ازاد چی ؟؟؟ تهران قبول میشم ؟ رودهن چی ؟؟؟
personal
13-08-2013, 18:16
میشه استاد دانشگاه شد ؟
ممنون !
تو شرکتهای دارویی کار واسه داروسازش نیست دوست عزیز چه برسه به.......:n28:
سلام بر دوستان
اقا یکی به فریاد ما برسه
با رتبه 54262 ریاضی میشه رو روزانه دولتی در رشته های
حسابداری.مهندسی عمران.صنایع.میکانیک.کامپیو ر.برق.حساب کرد؟
اگر اره یه مرد پیدا بشه واز بین استان مرکزی و همدان و تهران و البرز
که خوابگاه هم داشته باشه (اگر هم نداشت خوابگاه ازاد داشته باشه)
به ما معرفی کنه انشاالله خیر ببینید
دمتون گرم
آقا هیچ کسی نیست جواب مارو بده؟:n28:
After4Ever
13-08-2013, 19:05
حذف شود.......
دوستان مناطق محروم یعنی چه؟
مربوط به مناطق محروم همون استان میشه + باید بهشون تعهد محضری بدی که براشون کار کنی
After4Ever
13-08-2013, 21:32
مربوط به مناطق محروم همون استان میشه + باید بهشون تعهد محضری بدی که براشون کار کنی
دفترچه رو دیدم نوشته بود که باید بومی اون منطقه باشی مگرنه آدم از خداش باشه تبریز کار کنه
پذيرش دانشجو در مناطق محروم: بر اساس مصوبه جلسه سي و سوم شوراي عالي انقلاب فرهنگي مورخ 14
هاي ايلام، بوشهر، چهارمحال و بختياري، سيستان و بلوچستان، كردستان، كرمانشاه، كهكيلويه و بويراحمد، لرستان و هرمزگان در رشتههاي مورد نياز برحسب نظر
استانداري هاي اين استان ها و به تعداد 500 نفراز داوطلبان بومي هر يك از استان هاي مذكور در دانشگاه هاي ديگر پذيرش ميشوند. بديهي است كه پذيرش در اين رشته ها به صورت آزاد و از بين داوطلبان بومي هر يك از استا نهاي مذكور انجام مي شود.
سلام برای انتخاب رشته باید از این مسیر بریم؟
انتخاب رشته تحصیلی آزمون سراسری 92(ویژه حاضرین و غایبین)-->>برای ورود به نرم افزار انتخاب رشته های تحصیلی آزمون سراسری سال 1392 کليک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همینه دیگه؟
وقتی کد رشته رو وارد می کنیم عنوان رشته رو خودش نمیاره.چرا؟!
gomnam23
13-08-2013, 22:51
میشه استاد دانشگاه شد ؟
ممنون !
تقریبن این سه تا رشته (به جز مواد) بازارکار یکسانی داره، البته مهندسی شیمی بعدن به گرایشهای دیگه ای مثل بیوتکنولوژی و اینا تقسیم میشه که یه کمی متفاوته ولی خب گرایش پتروشیمی مثل همون نفت و پلیمر معطوف میشه به کار توی پالایشگاه ها و صنایع وابسته به نفت.
تو شرکتهای دارویی خیلی خیلی کم در حال حاضر نیاز دارن به مهندسین شیمی، بیشتر توی همون صنایع نفت و گاز مشغول به کار میشن.
استاد دانشگاه هم مثل سایر رشته ها اگر مقاطع تحصیلی تکمیلی رو طی کنید و شرایط رو داشته باشید چرا که نه؟
با سلاااام.............بازار کاااره(در ایران) و درس ها و.... مهندسی معماری در مقایسه با مهندسی کامپیوتر چطووریه؟؟من هردوتاش رو تویه بهشتی میتونم برم(البته شبانه)...آخه از یه عده شنیدم میگن مهندسی کامپیوتر چون تو ایران صرف ندااره خیلی بازار کار نداااره.....از اونطرفم رشته معماری یجوووریه اصلا شبیهه رشته هااایه ریااضی نیستش...!! حالااا به نظرتوون الان چی کار کنم؟؟(البته مهندسی مواد امیر کبیر روزانش هم میتونم برم ولی فک میکنم رشته گمنامی باشه و کار زیادی نداشته باشه).......اینم بگم که اگه بخوام برم شهرستان میتونم صنایع صنعتی اصفهان و فردوسی مشهد و..... برم حالا نمی دونم کدووومش بهتره!!
در حال حاضر کار کامپیوتر خیلی خیلی بیشتره، البته بیشتر منظورم روی امور استخدامیه، چون شما به ندرت می بینید که یه اداره یا ارگان یا شرکت مهندس معماری واسه استخدامش بخواد، ولی خب مهندس کامپیوتر رو لازم دارن. البته هر دو رشته خیلی زیاد متکی به فرده، یعنی در هر دو رشته در آینده برای یک کار مستقل دستتون بازه، ولی خب واقعن نیاز به پشتکار داره و علاقه ی شدید به رشته ی تحصیلیتون. اینکه میگن مهندسی کامپیوتر صرف نداره کاملن مضحکه الان شرکتهای برنامه نویسی هستن که به طور مثال روی یک پروژه ی سیستم یک بانک حدود یکی دو میلیارد میگیرن، اتفاقن با توجه به در حال توسعه بودن ایران هنوز کار برای مهندسین کامپیوتر هست.
در مورد مواد اما، تحقیق کافی بکنید، مخصوصن در مورد بازار کارش، چون به نظر من توی زمینه ی آینده ی شغلی با توجه به کم بودن فارغ التحصیلانش نسبت به معماری مخصوصن، شرایط مناسبی داره.
در مورد تحصیل توی شهرستان واقعن باید ببینید میتونید با شرایطش کنار بیاید یا نه؛ بعدش میتونید در مورد رشته فکر کنید. بنده در مورد دانشگاه اصفهان و دانشگاه صنعتی اصفهان اگر سوالی داشتید در خدمتم
SALVATION1
13-08-2013, 23:13
سلام برای انتخاب رشته باید از این مسیر بریم؟
انتخاب رشته تحصیلی آزمون سراسری 92(ویژه حاضرین و غایبین)-->>برای ورود به نرم افزار انتخاب رشته های تحصیلی آزمون سراسری سال 1392 کليک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همینه دیگه؟
وقتی کد رشته رو وارد می کنیم عنوان رشته رو خودش نمیاره.چرا؟!
آره همینه
وقتی چند تا رو بنویسید عنوان رو میاره به عکسی که صفحه قبل هست نگاه کنید
amir.soly
13-08-2013, 23:20
تقریبن این سه تا رشته (به جز مواد) بازارکار یکسانی داره، البته مهندسی شیمی بعدن به گرایشهای دیگه ای مثل بیوتکنولوژی و اینا تقسیم میشه که یه کمی متفاوته ولی خب گرایش پتروشیمی مثل همون نفت و پلیمر معطوف میشه به کار توی پالایشگاه ها و صنایع وابسته به نفت.
تو شرکتهای دارویی خیلی خیلی کم در حال حاضر نیاز دارن به مهندسین شیمی، بیشتر توی همون صنایع نفت و گاز مشغول به کار میشن.
استاد دانشگاه هم مثل سایر رشته ها اگر مقاطع تحصیلی تکمیلی رو طی کنید و شرایط رو داشته باشید چرا که نه؟
در حال حاضر کار کامپیوتر خیلی خیلی بیشتره، البته بیشتر منظورم روی امور استخدامیه، چون شما به ندرت می بینید که یه اداره یا ارگان یا شرکت مهندس معماری واسه استخدامش بخواد، ولی خب مهندس کامپیوتر رو لازم دارن. البته هر دو رشته خیلی زیاد متکی به فرده، یعنی در هر دو رشته در آینده برای یک کار مستقل دستتون بازه، ولی خب واقعن نیاز به پشتکار داره و علاقه ی شدید به رشته ی تحصیلیتون. اینکه میگن مهندسی کامپیوتر صرف نداره کاملن مضحکه الان شرکتهای برنامه نویسی هستن که به طور مثال روی یک پروژه ی سیستم یک بانک حدود یکی دو میلیارد میگیرن، اتفاقن با توجه به در حال توسعه بودن ایران هنوز کار برای مهندسین کامپیوتر هست.
در مورد مواد اما، تحقیق کافی بکنید، مخصوصن در مورد بازار کارش، چون به نظر من توی زمینه ی آینده ی شغلی با توجه به کم بودن فارغ التحصیلانش نسبت به معماری مخصوصن، شرایط مناسبی داره.
در مورد تحصیل توی شهرستان واقعن باید ببینید میتونید با شرایطش کنار بیاید یا نه؛ بعدش میتونید در مورد رشته فکر کنید. بنده در مورد دانشگاه اصفهان و دانشگاه صنعتی اصفهان اگر سوالی داشتید در خدمتم
خیلی ممنون از پاسخت........راستی اینو یادم رفت اضافه کنم که من با رتبم میتونم دانشگاه خوارزمی تهران رو هم برم که چون دانشکده ی فنی اش کرجه محل تحصیلش هم کرجه تویه این دانشگاه فک می کنم بتون صنایع و یا عمران رو برم ولی درمورد اعتباار دانشگاه خیلی نمیدوونم و اینکه آیااا نسبت به اون دوتا اولویت داره یا نه؟؟........راجع به اصفهان هم که گفتی اتفاقا من صنایع هم صنعتیشو هم خود اصفهانو میتونم برم.....ولی شنیدم که صنعتی اصفهان هم از نظر مکانی جایه خوبی نیست(خارج از شهر) هم اینکه خیلی سختگیری می کنن و هم اینکه جو خیلی بد و خفقانی دااره(از چند تا از دانشجو هااش که خیلی شاکی بودن شنیدم) اصفهااان هم که اعتباار علمیش فک کنم از صنعتی خیلی کم تر بااشه.....خلاصه به نظر تو من اون رشته هاایی رو که گفتموو تو تهراان برم یا اصفهان؟؟(اون کامپیوتر هم که گفتم چون از یه دانشجوییش شنیدم که می گفت یه نرم افزااره خارجی مثل3d max چند صد دلاار پولشه ولی اگه ایرانی ها تو ایران همونو بساازن هیچکس نیست که با اون قیمت بخرتش و همه میرن با500تومن کپی خارجیشو می خرن و اینجوور چیزااا که می گفت بااعث میشه مهندسی کامپیوتر تویه ایراان خیلی صرف نداشته بااشه...... حالا من صحت حرفااشو نمی دونم!!)
gomnam23
13-08-2013, 23:37
خیلی ممنون از پاسخت........راستی اینو یادم رفت اضافه کنم که من با رتبم میتونم دانشگاه خوارزمی تهران رو هم برم که چون دانشکده ی فنی اش کرجه محل تحصیلش هم کرجه تویه این دانشگاه فک می کنم بتون صنایع و یا عمران رو برم ولی درمورد اعتباار دانشگاه خیلی نمیدوونم و اینکه آیااا نسبت به اون دوتا اولویت داره یا نه؟؟........راجع به اصفهان هم که گفتی اتفاقا من صنایع هم صنعتیشو هم خود اصفهانو میتونم برم.....ولی شنیدم که صنعتی اصفهان هم از نظر مکانی جایه خوبی نیست(خارج از شهر) هم اینکه خیلی سختگیری می کنن و هم اینکه جو خیلی بد و خفقانی دااره(از چند تا از دانشجو هااش که خیلی شاکی بودن شنیدم) اصفهااان هم که اعتباار علمیش فک کنم از صنعتی خیلی کم تر بااشه.....خلاصه به نظر تو من اون رشته هاایی رو که گفتموو تو تهراان برم یا اصفهان؟؟(اون کامپیوتر هم که گفتم چون از یه دانشجوییش شنیدم که می گفت یه نرم افزااره خارجی مثل3d max چند صد دلاار پولشه ولی اگه ایرانی ها تو ایران همونو بساازن هیچکس نیست که با اون قیمت بخرتش و همه میرن با500تومن کپی خارجیشو می خرن و اینجوور چیزااا که می گفت بااعث میشه مهندسی کامپیوتر تویه ایراان خیلی صرف نداشته بااشه...... حالا من صحت حرفااشو نمی دونم!!)
والا این دانشگاه خوارزمی رو من خیلی تعریفی ازش نشنیدم، البته خب اگه قصد ادامه ی تحصیل (مخصوصن خارج از کشور) داشته باشید شاید یه کمی مشکل ساز بشه.
من خودم دانشجوی صنعتی اصفهانم، محل دانشگاه بیرون شهره، البته سرویس رفت و آمدش فراهمه در طول روز به طور تقریبن مرتب، سختگیری هم بستگی به دانشکدش داره ولی خب در مجموع میشه گفت که سختگیرن ولی شاید تا حدودی همین موضوع براش اعتبار آورده، البته رشته ی صنابع به طور خاص کلن رشته ی سختی نیست که بخواد مشکل ساز بشه. در مورد جو دانشگاه هم هر کی بهت گفته دمش گرم، حرف حق رو زده :n02: ، که این جو البته توی زمان ریاست همین رییس ملعونش ایجاد شده، چون قبلش به این شکل نبوده، این رییس هم احتمالن با تغییر وزیر علوم رفتنیه و ما هم از همین الان پیگیر باز کردن انجمن اسلامی و انجمن های صنفی هستیم، این مورد رو بنده شخصن قول میدم که از ترم بعد شرایط بهتر میشه :n06:.
اما در مورد دانشگاه اصفهان، در مورد رشته های علوم پایه و محض واقعن در قدرت و اعتبارش حتی در زمینه ی بین المللی هیچ شکی نیست ولی خب در زمینه ی رشته های مهندسی، در سطح صنعتی اصفهان نیست، البته واقعن توی این چند سال پیشرفتش خوب بوده ، هم دانشکده های جدید ساختن هم هییت علمی هاش قوی شدن و هم اقبال دانشجوها نسبت بهش بیشتر شده، هم نکته ی مثبت دیگه اینه که در بهترین نقطه ی اصفهان چه از نظر آب و هوا، چه از نظر دسترسی به همه جا قرار داره.
در مورد اون صحبت دانشجوی کامپیوتر هم گفتید، ایشون درست گفته، در اون زمینه ها ایران بازار مناسبی نداره، مثلن کسی که علاقه به ساخت بازی های کامپیوتری داره توی ایران به هیچ وجه موفق نیست، ولی خب اون مثالی که زدم در مورد برنامه نویسی یه نمونه از کارهای فوق العاده سودده توی ایرانه
gigabyte2052
14-08-2013, 06:32
دوستان نظرتون راجع به بازار کار رشته شیمی محض و کاربردی چیه ؟ منظورم بیشتر مقاطع فوق به بالاس ....
میشه استاد دانشگاه شد ؟
ممنون !
تو شرکتهای دارویی کار واسه داروسازش نیست دوست عزیز چه برسه به.......:n28:
...
سلام
به صحبت های personal جان و gomnam23 عزیز، این رو اضافه کنم که اوضاع پالایشگاه ها و پتروشیمی های کشور خوب نیست!
دانشجوهای مهندسی پتروشیمی که کارآموزی شون طبعا در پالایشگاه و پتروشیمی هست، به علت کمبود بودجه ی این مجتمع ها مجبور شدن کارآموزی کارخانه های غیر مرتبط برن، دیگه چه برسه به کار و استخدام و...
عملا در بازار کار، بعد از کامپوتر و IT و صنایع (البته با شرایط خاص خودشون)، مهندسی مکانیک و برق خوب هست و بعد از اون مهندسی شیمی... اغلب در صنعت مهندس مکانیک رو جایگزین مهندس شیمی میکنن اما برعکسش، خیر!
(صرف نظر از اینکه آیا مهندس مکانیک میتونه کار مهندس شیمی رو انجام بده یا نه)
با تشکر مهران...
shahriarrr
14-08-2013, 09:42
سلام آقا من رفتم پیش یه مشاور یه چیزایی بهم گفت که اصلا کلا نظر عوض شد! لطفا کمک کنییییییییییییید! هر کی یه چیزی میگه موندم به کی گوش بدم!
1-گفت که مهندسی نفت و مهندسی شیمی اصلا نزن به خاطر اینکه دیگه بورس نمیکنه دانشگاه صنعت نفت
2-گفت برق الکترونیک رو بالاتر از مکانیک بزن، ولی بعضیا میگن الکترونیک زیاد بازار کار نداره البته به نسبت
3-بعد گفتش که دانشگاه هم بعد از تهران فقط شهر خودت(بوعلی همدان) بزن (تهران که قبول نیستم میفتم بوعلی با رتبه 2100) ، به نظر شما دانشگاه شیراز و دانشگاه اصفهان روبالاتر نزنم؟ دانشگاه عباسپور چطور؟
لطفا کمک کنین یه روز موندههههههههههههههههههه
king of the kings
14-08-2013, 10:45
سلام .
به نظرتون غیر انتفاعی تهران رشته مدیریت بازرگانی رو زودتر بزنم یا روزانه تهران حسابداری ؟
بین این سه رشته به نظرتون بازار کار کدوم بهتره ؟
IT و حسابداری و مدیریت بازرگانی
سلام آقا من رفتم پیش یه مشاور یه چیزایی بهم گفت که اصلا کلا نظر عوض شد! لطفا کمک کنییییییییییییید! هر کی یه چیزی میگه موندم به کی گوش بدم!
1-گفت که مهندسی نفت و مهندسی شیمی اصلا نزن به خاطر اینکه دیگه بورس نمیکنه دانشگاه صنعت نفت
2-گفت برق الکترونیک رو بالاتر از مکانیک بزن، ولی بعضیا میگن الکترونیک زیاد بازار کار نداره البته به نسبت
3-بعد گفتش که دانشگاه هم بعد از تهران فقط شهر خودت(بوعلی همدان) بزن (تهران که قبول نیستم میفتم بوعلی با رتبه 2100) ، به نظر شما دانشگاه شیراز و دانشگاه اصفهان روبالاتر نزنم؟ دانشگاه عباسپور چطور؟
بستگی به خودت داره و شرایطت
بوعلی دانشگاه خوبیه
سلام دوستان خواهشا زود جواب بدین
این دبیری فیزیک که من زدم، متمرکزه یا نیمه متمرکز؟
توی دفترچه که فقط زده: رشته های تحصیلی دانشگاه فرهنگیان (مراکز تربیت معلم سابق) ویژه داوطلبان آزاد ........ ولی چند صفحه بعدش رشته های نیمه متمرکز رو گفته که شامل تربیت بدنی و آموزش ابتدایی و ... میشه!!!
الان برای بقیه کدرشته ها(روزانه ها) مشکل بوجود نیاره؟
چون من میخوام هم دبیری فزیک قبول شم و هم یه مهندسی که بینشون انتخاب کنم! میترسم الان فقط دبیری قبول شم!
/////
راستی در مورد رشته های مناطق محروم هم توضیح میدین؟ برای بومی های کرمانشاه ، چند تا مهندسی خوب دانشگاه رازی داره که نمیدونم بزنم یا نه! خوبن آیا؟ امکانات و خوابگاه میدن بهشون؟
amir.soly
14-08-2013, 15:12
والا این دانشگاه خوارزمی رو من خیلی تعریفی ازش نشنیدم، البته خب اگه قصد ادامه ی تحصیل (مخصوصن خارج از کشور) داشته باشید شاید یه کمی مشکل ساز بشه.
من خودم دانشجوی صنعتی اصفهانم، محل دانشگاه بیرون شهره، البته سرویس رفت و آمدش فراهمه در طول روز به طور تقریبن مرتب، سختگیری هم بستگی به دانشکدش داره ولی خب در مجموع میشه گفت که سختگیرن ولی شاید تا حدودی همین موضوع براش اعتبار آورده، البته رشته ی صنابع به طور خاص کلن رشته ی سختی نیست که بخواد مشکل ساز بشه. در مورد جو دانشگاه هم هر کی بهت گفته دمش گرم، حرف حق رو زده :n02: ، که این جو البته توی زمان ریاست همین رییس ملعونش ایجاد شده، چون قبلش به این شکل نبوده، این رییس هم احتمالن با تغییر وزیر علوم رفتنیه و ما هم از همین الان پیگیر باز کردن انجمن اسلامی و انجمن های صنفی هستیم، این مورد رو بنده شخصن قول میدم که از ترم بعد شرایط بهتر میشه :n06:.
اما در مورد دانشگاه اصفهان، در مورد رشته های علوم پایه و محض واقعن در قدرت و اعتبارش حتی در زمینه ی بین المللی هیچ شکی نیست ولی خب در زمینه ی رشته های مهندسی، در سطح صنعتی اصفهان نیست، البته واقعن توی این چند سال پیشرفتش خوب بوده ، هم دانشکده های جدید ساختن هم هییت علمی هاش قوی شدن و هم اقبال دانشجوها نسبت بهش بیشتر شده، هم نکته ی مثبت دیگه اینه که در بهترین نقطه ی اصفهان چه از نظر آب و هوا، چه از نظر دسترسی به همه جا قرار داره.
در مورد اون صحبت دانشجوی کامپیوتر هم گفتید، ایشون درست گفته، در اون زمینه ها ایران بازار مناسبی نداره، مثلن کسی که علاقه به ساخت بازی های کامپیوتری داره توی ایران به هیچ وجه موفق نیست، ولی خب اون مثالی که زدم در مورد برنامه نویسی یه نمونه از کارهای فوق العاده سودده توی ایرانه
سلااام مرسی از پاسخه خوبت خیلی چیزارو فهمیدم :n16: ............فقط اگه درمورد خوابگاه های صنعتی اصفهااان و مقایسش با اصفهان توضیح بدی ممنون میشم
mani_faz
14-08-2013, 19:44
سلام. از دوستان با تجربه تقاضا داریم بگویند که آیا با این رتبه پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی "هر جایی" در دانشگاه" آزاد "قبول می شوم یا خیر؟(منطقه ی 1)
پنج
چهار
سه
دو
يک
رتبه و نمره کل / زير گروه
6524
6074
7661
8783
8382
نفر
74038
رتبه در سهميه بين
22874
20862
28912
32353
30429
نفر
438015
رتبه کشوري (بدون سهميه) بين
8101
8239
*7578
7775
7945
نمره کل نهايي
درس
عنوان درس
رديف
46/7
زبان و ادبيات فارسي
1
44/0
زبان عربي
2
37/4
فرهنگ و معارف اسلامي
3
94/7
زبان خارجي
4
0/0
زمين شناسي
5
33/4
رياضيات
6
14/0
زيست شناسي
7
34/5
فيزيك
8
11/5
شيمي
9
رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه):
25450
آخرين رتبه مجاز در سهميه ( دوره هاي روزانه وشبانه )
رتبه کل در سهميه
ماکزيمم نمره کل زير گروه ها
31813
7096
8239
در مقام دفاع بگم که رشتم ریاضی بوده کلا!! ولی در کمال اعتماد به نفس زمان زیادی رو روی زیست و شیمی گذاشتم و این درصد های طلایی رو کسب کردم.:n09:
ممنون
shahriarrr
14-08-2013, 21:22
آقا یه خیّری پیدا نمیشه جواب سوالای ما رو بلد باشه ؟! ؟!
king of the kings
14-08-2013, 22:37
سلام .
برای انتخاب رشته محدودیتی نداریم ؟ منظورم اینه که مثلآ غیر انتفاعی فلان جا رو حتمآ باید بین اولیوت 1 تا 12 بزنیم وگرنه جای دیگه بزنیم قبول نمی کنن .
محدودیت نداریم ؟
سلام .
برای انتخاب رشته محدودیتی نداریم ؟ منظورم اینه که مثلآ غیر انتفاعی فلان جا رو حتمآ باید بین اولیوت 1 تا 12 بزنیم وگرنه جای دیگه بزنیم قبول نمی کنن .
محدودیت نداریم ؟
سلام ، نه مهم نیست...
سلام دوستان ، میشه یکی دانشجوی دانشگاه آزاد باشه و توی یه رشته دیگه هم ثبت نام کنه ؟ فکر کنم بشه رشته ی دوم رو توی دانشگاه پیام نور انتخاب کرد درسته ؟ ممنون میشم خیلی سریع جواب بدید با توجه به این که امروز روز آخر انتخاب رشتست
After4Ever
15-08-2013, 12:26
سلام دوستان ، میشه یکی دانشجوی دانشگاه آزاد باشه و توی یه رشته دیگه هم ثبت نام کنه ؟ فکر کنم بشه رشته ی دوم رو توی دانشگاه پیام نور انتخاب کرد درسته ؟ ممنون میشم خیلی سریع جواب بدید با توجه به این که امروز روز آخر انتخاب رشتست
سلام
اگر منظورتون تحصیل در دو رشته است در پیام نور میشه :)
سلام
فقط فراگیر پیام نور امکان پذیر هست ...
After4Ever
15-08-2013, 14:54
از دوستان کانونی
یک نفر لطف می کنه یوزر پسوردش رو بده ...برا نرم افزار انتخاب رشته اش می خواسنم:n01: خودم هر کاری می کنم نمی تونم عضو بشم...
یعنی عضو میشم ولی بعدش شمارنده رو نمیده...
ممنون میشم اگر می تونید کمکم کنید
mani_faz
15-08-2013, 15:29
از دوستان کانونی یک نفر لطف می کنه یوزر پسوردش رو بده ...برا نرم افزار انتخاب رشته اش می خواسنم:n01: خودم هر کاری می کنم نمی تونم عضو بشم... یعنی عضو میشم ولی بعدش شمارنده رو نمیده... ممنون میشم اگر می تونید کمکم کنید شما باید از صفحه ی ورود "دانش آموزان غیر کانونی" وارد شید . هم یوزر هم پسشم کد ملی خودتونه....ولی باید حتما کد ملی رو درست وارد کنید در صفحه ی عضویت.
آقا یه خیّری پیدا نمیشه جواب سوالای ما رو بلد باشه ؟! ؟!
1-زیاد بیراه نگفته، ولی اگه به مهندسی شیمی و نفت علاقه داشته باشید، موفقیت دور از دسترس نیست
2-نه، به نظر من اشتباهه، اگه برق قدرت یا کنترل بود قضیه فرق میکرد، ولی بازار کار الکترونیک فعلا به اندازه ی مکانیک خوب نیست
البته با احتساب اینکه شما تو گرایش الکترونیک وارد بازار کار بشید، وگرنه میشه هر گرایش برق رو خوند و مهارت های گرایش دیگه رو هم کسب کرد
3-بستگی به خودتون داره، اگه رفت و آمد و سکونت تو یه شهر دیگه براتون سخت نیست، با توجه به تفاوت سطح علمی دانشگاه اصفهان، عباسپور و شیراز نسبت به بوعلی همدان بهتره اون دانشگاه ها رو انتخاب کنید
اقا تورو خدا یکی مارو درست راهنمایی کنه هر کی یه چی میگه . من کنکوره تجربی دادم رتبم 44 هزار . میتونم برم دانشگاه ازاد برا انتخواب رشته گروه اموزشیم رو ریاضی بزنم ؟ یعنی کدرشته ریاضی رو بزنم ؟؟ و عمران رودهن برم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ :n16:
After4Ever
15-08-2013, 17:55
اقا تورو خدا یکی مارو درست راهنمایی کنه هر کی یه چی میگه . من کنکوره تجربی دادم رتبم 44 هزار . میتونم برم دانشگاه ازاد برا انتخواب رشته گروه اموزشیم رو ریاضی بزنم ؟ یعنی کدرشته ریاضی رو بزنم ؟؟ و عمران رودهن برم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ :n16:
می تونید!...
می تونید!...
و به نظرتون من با 44 هزار تجربی عمران رودهن قبولم ؟
می تونید!...
پس چراتو سایت دانشگاه ازاد اینو نوشته؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
After4Ever
15-08-2013, 18:38
و به نظرتون من با 44 هزار تجربی عمران رودهن قبولم ؟
دوست عزیز بر اساس رتبه نیست.. بر اساس معدله...در ضمن می تونستید ترم پیش هم برید ثبت نام کنید
در کل من یک معدل هایی دیدم قبول شدن که:n02:
bahador fab
15-08-2013, 20:30
سلام تو انتخاب الویتهای انتخاب رشته کسی که کنکور تجربی زبان داده
انتخاب 1 تا 100 برای تجربیه
و اتنخاب 101 تا 150 برای زبان
اینجوری درسته برای انتخاب رشته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطف جواب بدید؟؟
سلام تو انتخاب الویتهای انتخاب رشته کسی که کنکور تجربی زبان داده
انتخاب 1 تا 100 برای تجربیه
و اتنخاب 101 تا 150 برای زبان
اینجوری درسته برای انتخاب رشته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطف جواب بدید؟؟
کسی نیست جواب دوستمونو بده ؟؟؟؟؟؟
دوستان انتخاب رشته ی ازاد چطوره؟؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید!!
دانشگاه ازاد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
انتخاب رشته کد محل های با ازمون و بدون ازمون
ثبت نام دوره كارشناسی پيوسته بدون آزمون نیمسال اول سال تحصیلی 93- ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])92
انتخاب رشته آزمون سراسری سال (با ازمون)92 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
constant_boy23
17-08-2013, 16:51
تا كي ميشه براي ثبت نام ازاد اقدام كرد ؟ مهلتش چقدره ؟
تا كي ميشه براي ثبت نام ازاد اقدام كرد ؟ مهلتش چقدره ؟
تا 31 مرداد ماه ...
Apocalypse Now
17-08-2013, 19:17
آقا راسته که 70% داوطلبا انتخاب رشته کردن؟ یعنی اون 30% دیگه اانتخاب رشته نکردن:n20:
After4Ever
17-08-2013, 22:42
آقا راسته که 70% داوطلبا انتخاب رشته کردن؟ یعنی اون 30% دیگه اانتخاب رشته نکردن:n20:
خب بیشترشون برا آزاد شرکت کرده بودن:n06:
منظورم چطوریه؟
ینی مثلا بر اساس الویته؟؟؟
اولویت اول مهمتره؟
مثل سراسری نیس؟
Haj_Amoo
19-08-2013, 13:58
10 سال پیش که فرم انتخاب رشته کاغذی بود و باید به پست تحویل داده میشد و میرفت تهران تا با دستگاه خونده بشه و وارد کامپیوتر بشه، هم یک ماه اعلام نتایج طول میکشید، الان هم که اول و آخر این فرایند یکی شده، باز هم یک ماه!
منظورم چطوریه؟
ینی مثلا بر اساس الویته؟؟؟
اولویت اول مهمتره؟
مثل سراسری نیس؟
خیر ترتیب اولویت انتخاب دانشگاه ازاد با تاثیر بیشتر انتخاب اول نیست.و با سالهای قبل متفاوت هست ....
وپذیرش مثل سراسری هست ...
ahmad0120
20-08-2013, 12:31
10 سال پیش که فرم انتخاب رشته کاغذی بود و باید به پست تحویل داده میشد و میرفت تهران تا با دستگاه خونده بشه و وارد کامپیوتر بشه، هم یک ماه اعلام نتایج طول میکشید، الان هم که اول و آخر این فرایند یکی شده، باز هم یک ماه!
تعداد داوطلبا بیشتر شده....
سوال : نتایج دانشگاه آزاد کی قراره بیاد ؟
After4Ever
20-08-2013, 13:41
دقیقا...تازه مگه کامپیوتر جوابارو بررسی نمی کنه؟
دیگه اگه بخوان برنامش هم بسازن فکر نکنم بیشتر از یک ماه بکشه:n03:
مهلت ویرایش انتخاب رشته سراسری کیه؟
After4Ever
20-08-2013, 15:58
مهلت ویرایش انتخاب رشته سراسری کیه؟
فکر نکم مهلتی داشته باشه
سلام
دوستان کسانی که رتبه آنها از 230 هزارتا بیشتر است چکار کنن
مثلا نوشته
روزانه و شبانه غيرمجاز
نيمه حضوري و مجازي و بين الملل مجاز
ويژه فرهنگيان غيرمجاز
دانشگاه فرهنگيان (مراکز تربيت معلم سابق) غيرمجاز
رشته هاي پيام نور و غيرانتفاعي (پذيرش بر اساس کنکور و سوابق تحصيلي مجاز
رشته هاي پيام نور و غيرانتفاعي (پذيرش صرفا بر اساس سوابق تحصيلي) مجاز
مشمول اعمال سوابق تحصيلي : نمي باشيد
دوستان حالا با این اطلاعاتی که گذاشتم در چه دانشگاهی میشود شرکت کرد و چه رشته های مشود فقط اگر لطف کنید ساده و کامل و فوری بگید
ممنون
ahmad0120
20-08-2013, 20:34
سلام
دوستان کسانی که رتبه آنها از 230 هزارتا بیشتر است چکار کنن
مثلا نوشته
روزانه و شبانه غيرمجاز
نيمه حضوري و مجازي و بين الملل مجاز
ويژه فرهنگيان غيرمجاز
دانشگاه فرهنگيان (مراکز تربيت معلم سابق) غيرمجاز
رشته هاي پيام نور و غيرانتفاعي (پذيرش بر اساس کنکور و سوابق تحصيلي مجاز
رشته هاي پيام نور و غيرانتفاعي (پذيرش صرفا بر اساس سوابق تحصيلي) مجاز
مشمول اعمال سوابق تحصيلي : نمي باشيد
دوستان حالا با این اطلاعاتی که گذاشتم در چه دانشگاهی میشود شرکت کرد و چه رشته های مشود فقط اگر لطف کنید ساده و کامل و فوری بگید
ممنون
خب همونطور که مشخصه کد رشته های دانشگاههای پیام نور و غیرانتفاعی رو باید در فرم انتخاب رشته انتخاب کنید... غیرانتفاعی رشته های کم طرفدار میتونید قبول بشید (البته نه اینکه رشته های تاپ محال باشه) و پیام نور هم خیالتون راحت میتونید قبول شید... البته آزاد هم میتونید باید به سایت آزمون دات ارگ برید و بعد از خرید کارت ثبت نام که 20 هزارتومن هستش انتخاب رشته ی دانشگاه آزاد کنید
آقا ممنون :n12: فقط سوالی دارم کدام رشته ها آسون تر هستند و در آنها ریاضی کم و یا استفاده نمیشود چون ریاضیم خوب نیست و از این محاسبات خوشم نمیاد و هم اینکه هر روز دانشگاه نرویم چون زیاد وقت هام آزاد نیست که هر روز برم دانشگاه و کلاس و میخوام راحت باشه
حالا اگر راهنمائی کنید که چه رشته ها و چه دانشگاهی با این چیزهائی که گفتم بهتره ممنون میشوم معرفی کنید
راستی یه چیز دیگر من کاردانی نداشتم اما همون چند ماه پیش موقع ثبت نام کسی که تو کافی نت بود برام نوشت که مدرک کاردانی دارم اما فقط دیپلم بودم حالا مشکلی نیست ؟
و کلا اگر این ترم هم نشد زیاد مشکلی نیست فقط میخواهم با این شرایطی که گفتم مشکلی نداشته باشه باز هم ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ahmad0120
21-08-2013, 00:19
آقا ممنون :n12: فقط سوالی دارم کدام رشته ها آسون تر هستند و در آنها ریاضی کم و یا استفاده نمیشود چون ریاضیم خوب نیست و از این محاسبات خوشم نمیاد و هم اینکه هر روز دانشگاه نرویم چون زیاد وقت هام آزاد نیست که هر روز برم دانشگاه و کلاس و میخوام راحت باشه
حالا اگر راهنمائی کنید که چه رشته ها و چه دانشگاهی با این چیزهائی که گفتم بهتره ممنون میشوم معرفی کنید
راستی یه چیز دیگر من کاردانی نداشتم اما همون چند ماه پیش موقع ثبت نام کسی که تو کافی نت بود برام نوشت که مدرک کاردانی دارم اما فقط دیپلم بودم حالا مشکلی نیست ؟
و کلا اگر این ترم هم نشد زیاد مشکلی نیست فقط میخواهم با این شرایطی که گفتم مشکلی نداشته باشه باز هم ممنون :n01:
خواهش عزیز:n01:
شما در چه گروهی کنکور دادید ؟
اگه ریاضی بودید که هر رشته ای برید بالاخره ارتباط داره به ریاضیات
اگه انسانی یا تجربی بودید بگید تا راهنماییتون کنیم...
اگه وقت برای کلاس رفتن ندارید همون پیام نور براتون خیلی مناسبه... حتما هم در پیام نور قبول میشید خیالتون راحت ...
در مورد سوال دیگتون هم دقیق متوجه نشدم! شما هنرستان بودید درسته؟ چون بر و بچ انسانی تجربی ریاضی که اصلا نیازی به مدرک کاردانی ندارند... اما برو بیچ فنی باید حتما کاردانی داشته باشند بدون اون نمیتونند توی کنکور شرکت کنند و شما اگر این کارو کردید از اول اشتباه کردید... فکر کنم وقتی که وارد سیستم سنجش میشی برای انتخاب رشته قبل از اینکه شروع به انتخاب رشته کنی میتونی یه سری اطلاعات رو (معدل کتبی و گروهی که آزمون دادی و...) رو تغییر بدی حالا اونجا باز نگاه کن ببین میشه کاردانی رو هم تغییر داد یا خیر...
Hossein_128
21-08-2013, 07:35
سلام
دوستان توی انتخاب رشته کارشناسی بدون آزمون دانشگاه آزاد، گروه ها میتونن رشته های همدیگر رو انتخاب کنند؟؟
مثلاً گروه تجربی میتونه رشته های علوم انسانی رو انتخاب کنه؟؟
ممنون
فکر نکم مهلتی داشته باشه
مگه هر سال مهلت ویرایش نمیدن؟!!
After4Ever
21-08-2013, 12:25
فکر کنم اون برای آزاد و ثبت نام بود...
من سال پیش هم کنکور دادم هر چی فکر می کنم از شهریور به بعد چیزی یادم نمی یاد...
ahmad0120
21-08-2013, 13:10
سلام
دوستان توی انتخاب رشته کارشناسی بدون آزمون دانشگاه آزاد، گروه ها میتونن رشته های همدیگر رو انتخاب کنند؟؟
مثلاً گروه تجربی میتونه رشته های علوم انسانی رو انتخاب کنه؟؟
ممنون
بله .... با هر دیپلمی برای هر کدوم از گروهها که دلاتون یخواد میتونید انتخاب رشته کنید توی هر 6 تا مجموعه هم میتونید انتخاب رشته کنید فقط باید برای هرکدام کارت ثبت نام جداگانه که قیمتش 20 هزارتومنه بخرید...
Haj_Amoo
21-08-2013, 13:57
این نتایجی که اینجا زدن شامل فرهنگیان هم میشه؟!
یکی جواب بده.خیلی حیاتیه.
Haj_Amoo
21-08-2013, 14:02
یکی جواب بده.خیلی حیاتیه.
شما تا قبل از پایان فرصت انتهاب رشته فرصت داشتید تا انتخابهاتون رو ویرایش کنید. فکر نمیکنم فرصت دیگهای وجود داشته باشه.
شما تا قبل از پایان فرصت انتهاب رشته فرصت داشتید تا انتخابهاتون رو ویرایش کنید. فکر نمیکنم فرصت دیگهای وجود داشته باشه.
ولی من یادمه سال های قبل 1-2 روز مهلت ویرایش میدادن.
اگه اینجوریه که شما میگین کلا بدبخت شدیم.:n28:
دوستان نظر دیگری ندارند ؟
Hossein_128
21-08-2013, 17:51
سلام
کارشناسی پیوسته مدیریت پیام نور هستم. پیش دانشگاهی انسانی دارم، میتونم برای دانشگاه آزاد (بدون کنکور) از گروه ریاضی انتخاب رشته کنم؟؟
برای آزاد باید کارشناسی پیوسته انتخاب کنم دیگه درسته؟؟
بعد برای معافیت تحصیلی سن ملاک نیست؟؟ (متولد 70 ام)
21-08-2013, 19:24
سلام
کارشناسی پیوسته مدیریت پیام نور هستم. پیش دانشگاهی انسانی دارم، میتونم برای دانشگاه آزاد (بدون کنکور) از گروه ریاضی انتخاب رشته کنم؟؟
انتخاب رشته تون رو نمیدونم میتونید از گروه ریاضی انتخاب کنید یا نه!
اما درمورد تغییر رشته، اگه اولین بارته که میخوای انصراف یدی اشکالی نداره و تا 1 سال وقت داری بری دانشگاه و رشته دیگه بخونی. اما اگه قبلا 1 بار انصراف دادی نمیتونی. من خودم متولد 69 هستم و دارم انصراف میدم.
بازم حتما برو سازمان نظام وظیفه ازشون بپرس.
Sh.m_note
23-08-2013, 12:47
سلام بچه ها ! همه خسته نباشن انتخاب رشته و اینا م دیگه تموم شد.
اینجا کسی مهندسی شیمی :n12::n12:دانشگاه تهرانو زده ؟ با چه رتبه ای ؟ فکر می کنید قبول شید؟:n01:
سلام
رشت های مدیریت جز رشته های مشترک گروهای نظری هست ....
بله کارشناسی پیوسته رو بزنید ...
این نتایجی که اینجا زدن شامل فرهنگیان هم میشه؟!
بله رشتهای فرهنگیان*شاهد-و هنر شاملش هست ...
Haj_Amoo
23-08-2013, 14:52
از بین شهرهای زیر کدوما منطقه سه محسوب میشن؟!!
خمین، ملایر، سبزوار، ماهشهر، بناب، طبس، گناباد، ساوه، رباط کریم، آمل، شبستر، پارس آباد (اردبیل)، فردوس.
بله رشتهای فرهنگیان*شاهد-و هنر شاملش هست ...
یکی از دوستای من از این قسمت وارد شد، جواب داد شما معرفی نشده اید، بعد با اون یکی لینک که دیروز اومد رو سایت امتحان کرد گفت شما قبول شدهاید!!
mani_faz
23-08-2013, 22:47
لینکی که شما دادید مزبوط به بقیه الله و مالک اشتر و این دانشگاه هاست.چیزی که دیروز اومدمربوط به فرهنگیان و شاهد .با هم فرق می کنن.
mohammad varaste
24-08-2013, 00:03
بچه ها من برق شاهد رو موقع انتخاب رشته وارد کردم
حالا نتیجش اومده ؟
من هرچی مشخصاتمو تو این لینکی که صفحه قبل گذاشتن میزنم میگه داوطلب مورد نظر معرفی نشده
این یعنی قبول نشدم ؟
After4Ever
24-08-2013, 02:30
در هيچ رشته داراي شرايط خاصي معرفي نشده ايد (در صورت هر گونه سئوال ، پس از اعلام نتايج نهايي و مشاهده کارنامه از طريق سيستم پاسخگويي الکترونيکي اقدام نمائيد)
باید این رو بنوبسه
mohammad varaste
24-08-2013, 10:33
After4Ever ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])خب این یعنی چی ؟
یعنی قبول نشده ؟
After4Ever
24-08-2013, 12:54
After4Ever ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])خب این یعنی چی ؟
یعنی قبول نشده ؟
نه منظورم اینه که من پزشکی شاهد قبول نشدم این رو نوشته برا شما هم باید این رو بنویسه
mohammad varaste
24-08-2013, 14:32
آره همینو نوشته .ممنون
دوستان اگر قرار بود بر اساس معدل يا شرط سني واسه تربيت معلم اسممون نياد در چه مرحله اي اين اتفاق ميفته ؟ مصاحبه ؟ يا مرحله ي قبل از اون كه همين پريروز بود كه قبول شده ها رو معرفي كردن ؟
mani_faz
24-08-2013, 18:45
دوستان عزیز من اسممو برای دانشگاه شاهد زدن .رشتم تجربی هست.رشته های ژنتیک، بیوتکنولوژی ،اتاق عمل، پزشکی(!)،و روانشناسی رو تو انتخاب رشتم زده بودم.ولی راستش اتاق عمل رو چون می دونستم نمیارم(رتبه ی 8300 منطقه ی 1) برای امتحان شانس(:n02:) زدم ولی کلا اصلا از این رشته خوشم نمیاد (به خاطر محدودیت در ادامه تحصیل).الان معلوم نیست چند برابر ظرفیت برای کدوم رشته معرفی شدم.امروز که زنگ زده بودن گفتن اول مصاحبه می دی بعد معلوم میشه برای چه رشته ای بوده.:n04:دانشجوی روزانم هستم و انصرافم ندادم :n01:. به نظرتون برم مصاحبه؟با توجه به اینکه طبق قوانین احتمالات و اینکه پذیرش اتاق عمل استانی تقریبا مطمئنم برای اون اسممو دادن
mohammad varaste
24-08-2013, 22:44
اگه تو مصاحبه دانشگاه شاهد قبول بشی بعدش ببینی یه دانشگاه بهتر در اومدی میتونی انصراف بدی ؟
After4Ever
24-08-2013, 23:20
اگه تو مصاحبه دانشگاه شاهد قبول بشی بعدش ببینی یه دانشگاه بهتر در اومدی میتونی انصراف بدی ؟
فکر می کنم آره چون برای پزشکی ارتش اینطوری بود ...بازم بپرس
دوستان با تجربه من اگه سراسری پزشکی یک شهر دور قبول بشم بعدش آزاد شهر خودم قبول بشم باید چیکار کنم؟؟؟
باید زنگ بزنم از دانشگاه سراسری انصراف بدم؟ یا فقط نرم ثبت نام کنم
AMIR REZAs
25-08-2013, 11:18
میگم نتایج بیاد کی باید وارد دانشگاه بشیم ؟؟
mohammad varaste
25-08-2013, 18:35
بچه ها علوم تحقیقات در حد کدوم دانشگاه دولتیه ؟
میارزه از خوزستان بیام برا علوم تحقیقات ؟
After4Ever
25-08-2013, 18:55
بچه ها علوم تحقیقات در حد کدوم دانشگاه دولتیه ؟
میارزه از خوزستان بیام برا علوم تحقیقات ؟
خوبگاه نمی دن:n28:
ولی علوم تحقیقات دانشگاه خوبیه...
mohammad varaste
25-08-2013, 21:10
مگه میشه بهترین دانشگاه آزاد ایران خوابگاه نده ؟:n03:
Sh.m_note
26-08-2013, 10:35
سلام
بچه ها در دفترچه ی انتخاب رشته برای دانشگاه تهران در بعضی رشته ها نوشته محل تحصیل گیلان .ظرفیت این دو تا جدا جداس دیگه ؟ و اینکه آیا سال قبل هم این دو تا رو از هم جدا نوشته بودن تو دفترچه یا هر دو یه جا بود . اصلا سال قبل تو دفترچه انتخاب رشته دانشگاه فنی فومن بوده یا نه؟
بچه ها لطفا جواب بدین . اینو برا مقایسه ظرفیت خود دانشگاه تهران در دو سال میخوام (منظورم محل تحصیل خود تهرانه)
VorteX01
27-08-2013, 19:41
سلام ، دوستان کاردانی بدون کنکور میشه ؟ یعنی یکی از دوستام رفته شهر ری کاردانی الکترونیک میخونه ، بدون مدرک پیش ، کسی میدونه جریان این کاردانی های بدون کنکور چیه؟ خیلی ممنون
Sh.m_note
27-08-2013, 19:50
بچه ها نتایج نهایی رو چه طوری اعلام می کنن؟ آیا اسامی رو میدن سایت یا این که باید وارد صفحه شخصی بشیم؟
بچه ها نتایج نهایی رو چه طوری اعلام می کنن؟ آیا اسامی رو میدن سایت یا این که باید وارد صفحه شخصی بشیم؟
مثل انتخاب رشته با مشخصات تون وارد سایت میشید و بعد اگه قبول شده باشید عنوان و کد رشته قبولی رو مینویسه و اگه تو هیچ کدوم قبول نشده باشید با فونت قرمز مینویسه مردود :n02: (البته سال پیش اینطوری بود )
Apocalypse Now
29-08-2013, 02:54
سلام. من دانشجو ام.و ۵ ترم خوندم و دارم انصراف میدم. کنکور دادم.تو شرایط نظام وظیفه برای تغییر رشته نوشته بود که زمان انصراف باید در سنوات اولیه باشه و نباید وارد سنوات ارفاقی بشه. منظور از سنوات ارفاقی چیه؟ یعنی از ۸ ترم گذشته باشه یا چی؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
مسائلی که لازمه درمورد دانشگاه بدونید:
1
)بلافاصله بعد از اعلام نتایج نهایی سراسری در سایت سازمان سنجش و خبر گزاری ها اعلام می شه که چه موقع برای ثبت نام به دانشگاه مورد نظر مراجعه کنید.مثلا دانشگاه سراسری شیراز(که خودم توش هستم) 4 مهر ماه تازه شروع به ثبت نام کرد و فکر کنم 7 مهر هم کلاسها شروع شد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif ولی بیشتر دانشگاهها دارای زمان ثبت نام یکسانی هستن.
2)با توجه به دانشگاهی که قبول شدی می ری تو سایتش و مدارک لازم رو جمع و جور می کنی از هر کدوم از مدارک هم 2 تا 3 تا بیشتر می بری که دیگه لازم نباشه تو صف کپی وایسی.بعضی از دانشگاهها هم قسمتی از ثبت نامش اینترنتی هست که باید قبل از مراجعه حضوری ثبت نام اینترنتی رو انجام بدید و مبلغی هم بریزید به حساب دانشگاه(با توجه به اینکه خوابگاه بخوایید یا نه یا روزانه یا شبانه باشید و ....)
3)بعد از این ور اون ور رفتن شماره دانشجوییتون رو میدن و زمان اردو رو مشخص میکنن.بعدش هم برنامه کلاسیتون رو می دن.ترم اول هیچ درس سختی نداره همونایی هست که قبلا خوندین با شاخ و برگ بیشتر.
بعد از ثبت نام:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
اولش که رفتی همه یک جوری نگات می کنن و احیانا از کنارت رد می شن می گن بوووووووق(این یعنی سال صفری هستی)بعدش می ری سر کلاس می بینی همه اومدن.بعد از 15 دقیقه میبینی الاف شدی استاد نیومده بعدش هم اگه مثلا تا 2 ساعت دیگه کلاس نداشتی نباید بری خونتون بشین تو چمنا استفاده کن.حیف وقت و پولی هست که صرف رفت و آمد می شه.
توی اون زمان برو سلف و کتاب خونه و مرکز کامپیوتر و بخشتون و محل دقیق کلاسا و .... پیدا کن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif
ولی حتما سر کلاسها برید به خدا اگه نرید مشروط می شین(معدل زیر 12 می شه) یا می افتین دیگه اون موقع خیلی بده هاااا.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
سعی کنید چشمهاتون رو باز کنید خودتون هر جا رو که می خوایید پیدا کنید و سوال کردن از سال بالایی ها اکیدا ممنوع که سر کارتون می گذارن.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](27).gif
باید خودتون رو با ارتباط با جنس مخالف آماده کنید نه این که اومد سلام کرد 1 دل نه 100 دل عاشق بشین یا مثلا با سر برید تو در و دیوار[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](9).gif.دانشگاه یعنی رابطه ی درسی متقابل.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](31).gif
جزوه گرفتن و جزوه خواستن هم یک امر عادی هست که عادت می کنین.
لطفا از حواشی کناره گیری کنید و سعی کنید از همین الان بین اساتید اسم و رسمی داشته باشید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
چند تا از اصطلاحها:
1)حذف و اضافه: بعد از ثبت نام شما می تونید چند تا از دروستون رو چون می بینید با برنامه هاتون جور نیست حذف یا اضافه کنید.تاریخش هم معمولا 2 هفته بعد از ثبت نام هست.
:دی
2)حذف نهایی: معمولا 4 هفته بعد از امتحانات میان ترم(اواخر ترم) تاریخش هست و برای حذف درسی است که نخوندید یا سر کلاسش نرفتید یا .... .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
3)گریدر: یعنی کسی که به استاد کمک می کنه و معمولا قسمتی از نمره دستش هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](27).gif
4)کرو(curve): همون گرد کردن خودمون هست یعنی استاد میاد به دانشجوهاش نمره اضافه می کنه لطفا با کرم اشتباه گرفته نشود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
5)محوطه: همون چمن خودمونه که در اوقات فراقت می ری توش حالشو می بری و به این اون متلک نمی گی.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
6) چلو خورشت سبزی: چمن پلو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif
7) سلف سرویس: غذا خوری[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).gif
8) سال صفری یا سال بوقی: به عزیزان تازه وارد گفته می شود حتی شما دوست عزیز[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
سوالی بود در خدمتم
موفق باشید
sinashan
31-08-2013, 12:32
بچه ها یه سوال بعد انتخاب رشته خیلی منو به خودش مشغول کرده ممنون می شم جواب بدین،من در رشته ریاضی منطقه 2،رتبه زیر گروه 1 من 1567 شده،رشته مورد علاقه ام هم کامپیوتر سخت افزاره،حالا با توجه به اطلاعاتی که تو سایت قلمچی زده آخرین رتبه قبولی کامپیوتر علم و صنعت تو سال 91 1439 بوده.منتها پارسال گزینش سخت افزار کشوری بوده ولی امسال ناحیه ای شده(منم چون ساکن زنجانم ناحیه یک حساب میشم با تهران)حالا سوال اینه آیا شانس من برای قبولی الان افزایش پیدا کرده؟با توجه به تغییری که از کشوری به ناحیه ای صورت گرفته اگه همه شرایط یکسان بمونه به نظرتون من اونجا می تونم قبول شم یا نه؟ممنون خیلی ضروریه لطفا یکی جواب بده
ahmad0120
01-09-2013, 13:24
نتایج سراسری کی اعلام میشه ؟ آزاد کی ؟
Hossein_128
01-09-2013, 14:32
من دانشجوی پیام نورم. برای کارشناسی بدون آزمون دانشگاه آزاد ثبت نام کردم ولی هنوز از پیام نور انصراف ندادم.
حالا میخواستم ببینم کی باید انصراف بدم؟؟ صبر کنم تا جواب آزاد بیاد؟
بعد اینکه باید به پیام نور بگم برای چی میخوام انصراف بدم؟ چون بعد از انصراف معافیت تحصیلی ـم باطل میشه. مشکلی پیش نمیاد؟؟
Apocalypse Now
01-09-2013, 21:06
من دانشجوی پیام نورم. برای کارشناسی بدون آزمون دانشگاه آزاد ثبت نام کردم ولی هنوز از پیام نور انصراف ندادم.
حالا میخواستم ببینم کی باید انصراف بدم؟؟ صبر کنم تا جواب آزاد بیاد؟
بعد اینکه باید به پیام نور بگم برای چی میخوام انصراف بدم؟ چون بعد از انصراف معافیت تحصیلی ـم باطل میشه. مشکلی پیش نمیاد؟؟
متولد چه سالی هستی؟ همه دانشجو ها میتونن 1 بار انصراف بدن و رشته دیگه بخونن. نگران نباش. دوباره بهت فرصت میدن. اما برای اطمینان برو از سازمان نظام وظیفه ی شهرت بپرس..
Hossein_128
01-09-2013, 21:19
متولد چه سالی هستی؟ همه دانشجو ها میتونن 1 بار انصراف بدن و رشته دیگه بخونن. نگران نباش. دوباره بهت فرصت میدن. اما برای اطمینان برو از سازمان نظام وظیفه ی شهرت بپرس..
نیمه دوم هفتادم. دو ترم هم پیام نور خوندم ولی هنوز انصراف ندادم
میگن اگر انصراف بدی دانشگاه خودش معرفیت میکنه به نظام وظیفه
حالا من میخوام انصراف بدم و آزاد ثبت نام کنم. حالا پیام نور باید بدونه من میخوام برم دانشگاه آزاد؟؟
Apocalypse Now
01-09-2013, 22:23
نیمه دوم هفتادم. دو ترم هم پیام نور خوندم ولی هنوز انصراف ندادم
میگن اگر انصراف بدی دانشگاه خودش معرفیت میکنه به نظام وظیفه
حالا من میخوام انصراف بدم و آزاد ثبت نام کنم. حالا پیام نور باید بدونه من میخوام برم دانشگاه آزاد؟؟
من خودم متولد نیمه دوم 69 هستم. آزاد میخونم. دارم انصراف میدم. قوانین نظام وظیفه اینو میگه:
تا 1 بار میتونی انصراف بدی و رشته ی دیگه بخونی. (از مقطع دیپلم تا دکتری فقط 1 بار انصراف) بعد از انصراف نظام وظیفه بهت 1 سال وقت میده بری رشته دیگه.
به شرایط شما میخوره . نگران نباش. ولی بازم برو از نظام وظیفه بپرس
Apocalypse Now
02-09-2013, 02:55
:n03::n03::n03::n03::n03:
سراسری که احتمالا ۲۱ شهریور.
آزاد هم همون اطرافه دیگه.. ؛)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
Hossein_128
07-09-2013, 21:00
نتایج کارشناسی بدون آزمون دانشگاه آزاد همزمان با سراسری آزاد اعلام میشه؟؟
سلام دوستان
یه سوال داشتم در مورد تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد.
در حال حاظر من تو انتخاب هفتم قبول شدم ولی چون شهرستان هست می خوام تو تکمیل ظرفیت هم شرکت کنم. حالا می خواستم ببینم اگر الان جایی که قبول شدم رو ثبت نام کنم می تونم بازم تو تکمیل ظرفیت شرکت کنم؟
و اگر ثبت نام نکنم و صبر کنم برای تکمیل ظرفیت و تو تکمیل ظرفیت هم قبول نشم، جایی که الان قبول شدم رو از دست می دم یا خیر؟
با تشکر
kahkeshan6
11-09-2013, 15:10
زود بیاین بگین ببینم چی قبول شدین:n02::n02:
kahkeshan6
11-09-2013, 15:11
یعنی میشه چندتا صفری کامپیوتر اینجا پیدا کنیم!؟:n01:
کیا کامپ شیراز قبول شدن!!!!!؟؟؟؟؟؟:n02:
دوستان چی قبول شدین؟؟؟؟؟:n10:
V i r u s e r
11-09-2013, 16:25
10984 -مهندسی کامپبوتر-دانشگاه علم و فناوری مازندران-روزانه
واااااااااااااااای..خدارو شکر:n09:
مکانیک مشهد (توفیق اجباری):n01:
M E S S I
11-09-2013, 16:33
سلام بچه ها , میخوام برای یکی از دوستام نتیجشو ببینم همش خطا میده ؟! برا کسی اینجوری نیست؟ اگه میدونید ممنون میشم بگید چیکار کنم؟
.The service is unavailable
سلام بچه ها , میخوام برای یکی از دوستام نتیجشو ببینم همش خطا میده ؟! برا کسی اینجوری نیست؟ اگه میدونید ممنون میشم بگید چیکار کنم؟
.The service is unavailable
برای منم اینجوری بود .. زود زود f5 بزن..حل میشه
M E S S I
11-09-2013, 16:46
برای منم اینجوری بود .. زود زود f5 بزن..حل میشه
ممنون , این حل شد اما بعد زدن مشاهده نتیجه بازم خطای دیگه ای میده؟!!
خطايي رخ داده است
بايد مراحل را از ابتدا انجام بدهيد
براي بازگشت به صفحه اول اينجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را کليک کنيد
ویرایش: حل شد, ممنون.
ممنون , این حل شد اما بعد زدن مشاهده نتیجه بازم خطای دیگه ای میده؟!!
خطايي رخ داده است
بايد مراحل را از ابتدا انجام بدهيد
براي بازگشت به صفحه اول اينجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را کليک کنيد
ویرایش: حل شد, ممنون.
آره اونم میاره..!! back رو بزن اطلاعات فرم هنوزهست دوباره مشاهده نتیجه رو بزن..اینقد این کارو تکرار کن تا بیاد:n02:
8600 اکثر علوم آز ها رو زدم اما مردود شدم :n02:
یا ازاد
یا احتمال زیادترش سال دیگه :)
ما که 20 سالگی رد کردیم تو 21ایم از 22 سالگی پزشکی می خونم عیبی داره ؟
Aryana_b
11-09-2013, 18:02
8600 اکثر علوم آز ها رو زدم اما مردود شدم :n02:
یا ازاد
یا احتمال زیادترش سال دیگه :)
ما که 20 سالگی رد کردیم تو 21ایم از 22 سالگی پزشکی می خونم عیبی داره ؟
نه دادا اصلنم دیر نیست
موفق باشی
M E S S I
11-09-2013, 18:05
ببخشید اینقد مزاحم میشم و پارازیت میدم:n02:
خبر دارید این دانشگاه آزاد نتیجش کی میاد ؟
a.sahami
11-09-2013, 18:08
مردود!:n28:
Aryana_b
11-09-2013, 18:14
مردود!:n28:
ایشالا آزاد :n06:
ببخشید اینقد مزاحم میشم و پارازیت میدم:n02:
خبر دارید این دانشگاه آزاد نتیجش کی میاد ؟
:n02: میگن هفته بعد
A.M.D.D.E.V.I.L
11-09-2013, 18:25
10147 منطقه 1 ، دانشگاه تبریز مهندسی مواد سرامیک شبانه
هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااا
از همه ی دوستان ممنون ، به خصوص از دوستمون rpf
kavehj4488
11-09-2013, 18:40
سلام.
10962 - مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران - نهران -روزانه.
با ارزوی موفقیت برای همه ی دوستان:n16:
موفق باشید.
سلام.
10962 - مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران - نهران -روزانه.
با ارزوی موفقیت برای همه ی دوستان:n16:
موفق باشید.
رتبتون چند بوده؟
kavehj4488
11-09-2013, 18:59
رتبتون چند بوده؟
سلام.
رتبه کشوری فکر کنم حدود 2830 بود...
رتبه در منطقه 3 هم 212.
موفق باشید.
منطقه 2 2500
برق صنعتی شیراز
SaMaN LiMBO
11-09-2013, 19:33
10000 منطقه 2 تجربی
انتخاب 135 !!! مدیریت بازرگانی فردوسی مشهد :n04:
کسی اطلاعی داره از این رشته ؟؟ خوبه ؟؟
10000 منطقه 2 تجربی
انتخاب 135 !!! مدیریت بازرگانی فردوسی مشهد :n04:
کسی اطلاعی داره از این رشته ؟؟ خوبه ؟؟
من دوستام پارسال با این رتبه هوشبری و آزمایشگاه قبول شدن(9000)/... اینارو زده بودی؟؟
منطقه 2 هم بودن!!
SaMaN LiMBO
11-09-2013, 19:40
من دوستام پارسال با این رتبه هوشبری و آزمایشگاه قبول شدن(9000)/... اینارو زده بودی؟؟
منطقه 2 هم بودن!!
دام ، فیزیو ، پروتز دندان ، کادرمانی ، گفتاردرمانی ، علوم آز ، بینایی ، شنوایی سنجی ، پرتو شناسی ،روانشناسی
دریغ از یه دونه هیچ کدومش رو قبول نشدم :n03:
فقط مدیریت بازرگانی فردوسی مشهد
دام ، فیزیو ، پروتز دندان ، کادرمانی ، گفتاردرمانی ، علوم آز ، بینایی ، شنوایی سنجی ، پرتو شناسی ،روانشناسی
دریغ از یه دونه هیچ کدومش رو قبول نشدم
:n03:
فقط مدیریت بازرگانی فردوسی مشهد
آخه چرا؟؟!!!!!!!!!!!!!:n03:
اون کار-گفتار پرتو روان که 101% قبول بودین!!!
اونای دیگه هم(بجز فیزیو-پروتز-بینایی-شنوایی) 99% احتمال قبولی داشتین!!:n04:
حتما بخاطر کاهش ظرفیت های پزشکی دارو دندونه که رتبه های زیر 10000 همه این کارشناسی ها قبول شدن بجای دکتری ها!!!!!!!!!!! دیگه نرسیده به شما:n29:
mani_faz
11-09-2013, 19:51
8300 منطقه ی یک. اتاق عمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد.هر چند فکر نکنم برم.:n13:
SaMaN LiMBO
11-09-2013, 19:51
آخه چرا؟؟!!!!!!!!!!!!!:n03:
اون کار-گفتار پرتو روان که 101% قبول بودین!!!
اونای دیگه هم(بجز فیزیو-پروتز-بینایی-شنوایی) 99% احتمال قبولی داشتین!!:n04:
حتما بخاطر کاهش ظرفیت های پزشکی دارو دندونه که رتبه های زیر 10000 همه این کارشناسی ها قبول شدن بجای دکتری ها!!!!!!!!!!! دیگه نرسیده به شما:n29:
دیگه از بخت و اقبال بد ماست !
اشتباهم این بود پارسال آزاد پزشکی که قبول شدم و نرفتم و موندم پشت کنکور و حالا وضعمون شده این
همین امسال دیگه همون آزاد پزشکی که هیچ دام هم قبول نمیشم :n04:
ehsan102
11-09-2013, 20:06
دوستان چه کنیم اعلام نتایج رو باز کنه برامون ؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
personal
11-09-2013, 20:13
دوستان من دندونپزشکی خرم آباد قبول شدم ....... بابا پارسال اگه خونده بودم خیلی جاهای بهتر قبول میشدم ... حالا موندم برم یا نه .. دپرس شدم:n29:
دوستان من دندونپزشکی خرم آباد قبول شدم ....... بابا پارسال اگه خونده بودم خیلی جاهای بهتر قبول میشدم ... حالا موندم برم یا نه .. دپرس شدم:n29:
دندون مگه بده که نمیخواین برین؟؟؟؟:n04:
برید یا نرید که 93 محرومین...
دپرس؟!!!!!!
تو این 3 رشته دکتری اصلا شهر مهم نیست...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.