PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطور مي توانم به 6020 برنامه بريزم ؟

m45m
10-08-2006, 21:14
با سلام
چطور مي توانم به 6020 برنامه بريزم . آيا مانند رسيور ،لودر خاصي دارد .در ضمن آيا اين سيستم منشي هم دارد و اگر ندارد ،بايد نرم افزار خاصي ريخت ،لطفا راهنمائي كنيد .
با تشكر .
موفق باشيد.
تازه كار موبايل .

ehsan3393
23-01-2007, 23:25
منشي كه نداره!
نرم افزار روش نصب ميشه ولي نه هر نرم افزاري معمولا كم حجم ها رو قبول ميكنه ابته معمولا!

آذرخش
24-01-2007, 02:46
منشی نداره ولی فکر میکنم میتونید بعضی از برنامه های تحت جاوا رو نصب کنید.

keet
25-01-2007, 14:54
با سلام
چطور مي توانم به 6020 برنامه بريزم . آيا مانند رسيور ،لودر خاصي دارد .در ضمن آيا اين سيستم منشي هم دارد و اگر ندارد ،بايد نرم افزار خاصي ريخت ،لطفا راهنمائي كنيد .
با تشكر .
موفق باشيد.
تازه كار موبايل .

من کلوب 6020 رو راه انداختم اگر تم, عکس ... خواستی یه سری به این لینک بزن!!!!!!!!!!
دوست من سلام , من با استفاده از کابل اینفرارد و نرم افزار مبی ام بی تونستم موبایل رو به کامپیوتر وصل کنم و بازی و نرم افزارهای خیلی کم حجم و همچنین تم های خیلی خوشگل رو روی موبایل بریزم.
اگر خواستی می تونی یه سری به کلوب 6020 بزنی. اونجا یک سری بازی, تم و ... برای دانلود و مخصوص 6020 هستش. برو به لینک زیر!!!!!!!!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

keet
25-01-2007, 14:56
با سلام
با تشكر .
موفق باشيد.
تازه كار موبايل .

دوست من سلام , من با استفاده از کابل اینفرارد و نرم افزار مبی ام بی تونستم موبایل رو به کامپیوتر وصل کنم و بازی و نرم افزارهای خیلی کم حجم و همچنین تم های خیلی خوشگل رو روی موبایل بریزم.

من کلوب 6020 رو راه انداختم اگر تم, عکس ... خواستی یه سری به این لینک بزن!!!!!!!!!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]