مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید تلویزیون تا 6 ، 7 تومن
mh.attari
27-06-2013, 14:03
سلام دوستان بنده قصد خرید تی وی دارم نمی دونم بودجه چقدر میخواد فکر کردم با این پول بشه چیز خوبی خرید حالا بستگی به نظر شما داره ممنون میشم راهنمایی کنید
hamed.record
27-06-2013, 15:18
خوب چند اینچ میخوای؟ LED 3D ?
mh.attari
27-06-2013, 18:13
راستش نمی دونم فاصله مبل اما از تی وی 3.5 الی 4 متره
تا 6 فکر کنم بشه چیز خوب خرید نه؟
سلام
قطعا با این پول میشه چیز هایی خوبی خرید مثلا می تونید با 6.700 تو سایز 55 اینچ مدل 7770 رو تهیه کنید که از نظر امکانات در حال حاضر از بالاترین مدل های سامسونگ .
mh.attari
27-06-2013, 21:46
55 اینچ خوب خیلی بزرگه فکر میکنم مثلا 7750 چطوره با یه سینما خانواده؟
قیمتش رو کسی میدونه با و بدون سینما؟
من تبریزم به نظرتون برم بانه بگیرم بهتره یا با گارانتی؟
mh.attari
27-06-2013, 21:56
نظرتونو در مورد پلاسما ها هم بگید نمیدونم چی به چیه اصلا
parham511
27-06-2013, 23:45
اگه سامسونگ میخوای با گارانتی بگیر حتما.
بانه فقط برای سونی یا پاناسونیک خریدن خوبه، اما کلا خرابی تو تلویزیونای جدید مخصوصا پلاسما زیاده.
اگه عجله نداری یک یا 2 ماه صبر کن هم دلار میاد پایین هم مدلهای جدید سامسونگ وارد میشن که کیفیتشون خیلی بهتر شده
Arashmartini
28-06-2013, 01:28
شرایط گارانتی سامسونگ همچین اش دهن سوزی هم نیست
به عنوان مثال میگم پیکسل سوخته رو بهشون نشون دادم کلی روش ناخن کشید تا مطمئن بشه پیکسل سوخته است بعدش هم با اعتماد به نفس خاصی فرمودند چون تو ناحیه یک پنل قرار داره هیچ گارانتی شاملش نمیشه حالا ناحیه یک کجاست جائی که وسط نباشه
منطق رو ببین
کلا پیشنهاد من به شما اینه گول گارانتی و هدایا جنسهای کره ای رو نخورید حتی سری 7 و 8 سامسونگ نه پنل با دوامی دارند و نه گارانتی درست و حسابی پنل ژاپنی بگیر تا یه عمر راحت باشید
خودم 7770 دارم و از گارانتی سام بشدت بیزارم
mh.attari
28-06-2013, 02:11
ممنونم از تمام دوستان میشه بگید چه مدلی بگیرم خوب من تو این همه مدل گیج شدم برند زیاده و همشونم تا حدودی خوبن خوب چی بگیرم عالی باشه
parham511
28-06-2013, 02:25
بحث همین خراب شدن TV سامسونگ هست که مثلا برای شما هم پیش اومده، واسه منم پیکسل سوخته پیش اومد و هنوز با گارانتی تماس نگرفتم،
مساله اینحاست جنسی که احتمال خرابیش زیاده گارانتی دارش بهتز از هیچیه، اونم وقتی تفاوت TV سامی بین گارانتی دار و ندارش در حد 100 تومن هست، گارانتی دارش مطمئنتره از جنسی که قاچاق وارد شده و ممکنه تو مسیر حمل قاچاق بر اثر دمای زیاد یا کم آسیب هایی دیده باشه.
جنس بانه زمانی خوب بود که دلار 1000 تومن بود نه الان.
mh.attari
28-06-2013, 02:35
اگر بگید چی بگیرم من قول میدم با گارانتی بگیرم :)) اگر اختلاف ۱۰۰ باشه که خدایی گارانتی خوبه
parham511
28-06-2013, 11:13
تو سامسونگا صرف با گارانتی داره،
اما اگه مثلا سونی بخوای صرف با بانه هست،
مثلا مدل HX750 سونی تصویر خوبی داره میتونی سایز 55 اینچشو از همونجا بدون گارانتی بگیری به 6.400، تلویزینهای سونی فقط مشکل پخش فایل با USB دارن که اونو با خرید یه بلوری یا DVD مارک LG یا Samsung میتونی حل کنی.
سونی HX925 یا HX855 هم میتونی سایز 46 بخری.
ولی Blueray رو حتما با گارانتی بخر چون Blueray های گارانتی ارزونتر هست.
misam5526
28-06-2013, 12:36
تو سامسونگا صرف با گارانتی داره،
اما اگه مثلا سونی بخوای صرف با بانه هست،
مثلا مدل HX750 سونی تصویر خوبی داره میتونی سایز 55 اینچشو از همونجا بدون گارانتی بگیری به 6.400، تلویزینهای سونی فقط مشکل پخش فایل با USB دارن که اونو با خرید یه بلوری یا DVD مارک LG یا Samsung میتونی حل کنی.
سونی HX925 یا HX855 هم میتونی سایز 46 بخری.
ولی Blueray رو حتما با گارانتی بخر چون Blueray های گارانتی ارزونتر هست.
جناب پرهام
سوالی دارم از خدمتتون و امیدوارم با توجه به اطلاعات تخصصیتون به جواب برسم
راستش تلویزیونهای سری F سامسونگ رو چک میکنم که فکر کنم برای 2013 هستند بعضیهاشون 50 هرتز یا 100 هرتز هستند ...
من خیلی دقیق متوجه نمیشم چرا با گذشت زمان و جدیدتر شدن اینا میزان هرتز بالاتر نمیره و هنوز 50هرتز یا 100 وجود داره؟
آیا کیفیت تصاویر تحت تاثیر این عدم افزایش در هرتز پنلها قرار نمیگیره؟ آیا 2013 های سامسونگ چیزی در تکنولوژی اضافه کردن که کیفیت رو بهبود بده؟
ممنون
پنلی که قابلیت 100 هرتز رو داشته باشه پنل خوبی بالای 90% فیلم های HD پخش شده الان از طریق هر سورسی که پخش بشوند 60 هرتز پخش می شوند درضمن همین الان هم بهترین LED های 200 هرتز هستند که معمولا هم فقط یک یا دو مدل رده بالا هر برند این مقدار رو دارند عدد های بیشتر از 200 که برای ال ای دی ها می خواندی همه نرم افزاری هستند هر کمپانی هم یک اسم براش داره سامسونگ میگه کلر موشن ریت ال جی می گه توربو موشن و سونی هم موشن فلوو که مقدار اینها تا 800 و تازگی ها تا 1000 هم می گویند ولی اصل انطباق تصویر واقعی خود پنل که بالای 200 نیست پس اگر تی وی این مقدار براش 100 باشه خوب هم هست ومقدار کمی نیست . هرچند مخاطب سئوال من نبودم ولی نصبت به دانسته هام جواب دادم امیدوارم اگر اشتباهی توش هست دوستان درست کنند یا کامل ترش کنند چون برای خودم هم هنوز تو این مورد سئوال زیاد مخصوصا در باره این که وقتی بهترین دوربین های حال حاضر تصویر رو با 30 یا نهایت 60 فریم ضبط می کنند ( البته منظور دوربین های کاربردی نه دوربین های خاص برای فیلم برداری های خاص ) و بهترین سورس موجود برای فیلم دیدن که الان مثلا بلوری پلیر یک فیلم رو 60 هرتز پخش می کنه این هرتز بالاتر پنل تی وی چه نقشی داره ؟
mh.attari
28-06-2013, 14:32
اقا از دوستان میگن 7750 نگیرم جاش 6680 بگیرم میگن خیلی شبیه همن و نمی ارزه پول بیشتر بدم نظر شما چیه؟ جالب اینجاست پاناسونیک تو تبریز اصلا نیست یا من ندیدم
misam5526
28-06-2013, 15:28
پنلی که قابلیت 100 هرتز رو داشته باشه پنل خوبی بالای 90% فیلم های HD پخش شده الان از طریق هر سورسی که پخش بشوند 60 هرتز پخش می شوند درضمن همین الان هم بهترین LED های 200 هرتز هستند که معمولا هم فقط یک یا دو مدل رده بالا هر برند این مقدار رو دارند عدد های بیشتر از 200 که برای ال ای دی ها می خواندی همه نرم افزاری هستند هر کمپانی هم یک اسم براش داره سامسونگ میگه کلر موشن ریت ال جی می گه توربو موشن و سونی هم موشن فلوو که مقدار اینها تا 800 و تازگی ها تا 1000 هم می گویند ولی اصل انطباق تصویر واقعی خود پنل که بالای 200 نیست پس اگر تی وی این مقدار براش 100 باشه خوب هم هست ومقدار کمی نیست . هرچند مخاطب سئوال من نبودم ولی نصبت به دانسته هام جواب دادم امیدوارم اگر اشتباهی توش هست دوستان درست کنند یا کامل ترش کنند چون برای خودم هم هنوز تو این مورد سئوال زیاد مخصوصا در باره این که وقتی بهترین دوربین های حال حاضر تصویر رو با 30 یا نهایت 60 فریم ضبط می کنند ( البته منظور دوربین های کاربردی نه دوربین های خاص برای فیلم برداری های خاص ) و بهترین سورس موجود برای فیلم دیدن که الان مثلا بلوری پلیر یک فیلم رو 60 هرتز پخش می کنه این هرتز بالاتر پنل تی وی چه نقشی داره ؟
با تشکر از شما.
خود منم یه کمی تو نت تحقیق کردم و یه چیزایی دستگیرم شد که مثل فرمایشات شماست.برای استفاده دیگران اینجا کپی میکنم :
سرعت تعویض فریم یا Refresh Rateاین عدد در واحد هرتز اندازهگیری میشود و ماکسیمم تئوری میزان تعداد فریمهای مجزایی را نشان میدهد که در یک ثانیه پنل صفحه نمایش میتواند پخش نماید. در سالهای اخیر این عدد تبدیل به یک ابزار تبلیغاتی شده، و هنوز ما متوجه نشدیم که چرا این رقابت بیمعنی ادامه یافته است. سازندگان LCD در چند سال اخیر به اعدادی مثل ۱۲۰ و یا حتی ۲۴۰ هرتز دست پیدا کردهاند و هم اکنون این اعداد تا ۶۰۰ هرتز هم دیده میشود. این بدان معنی است که برای یک فیلم ۶۰ فریم در ثانیهای، صفحه نمایش ۱۰ بار تغییر میکند که هیچ تاثیری در کیفیت تصویر و یا افزایش کارایی صفحه نمایش در حرکات سریع ندارد (زیرا زمان پاسخگویی این صفحات نمایش آنقدر نیست که به طور واقعی به آن عدد دست پیدا کنند). در هنگام برخورد با این عدد نیز به آن زیاد توجه نکنید
براساس آزمایشات انجام شده و با استفاده از دوربین های عکاسی با سرعت شاتر بسیار بالا مشخص شده است که تفاوتی در تصویر تلویزیون 60 هرتز با 120 هرتز نیست دلیل برتری تلویزیون های با فرکانس 120 هرتز یا 240 هرتز به تلویزیون های با Refresh Rate پایین تر به هیچ وجه ربطی به Refresh Rate آنها نداشته و تنها به دلیل استفاده از پنل های با کیفیت تر، تصویر بهتری را ارائه می دهند.
اما نکته ای در مورد تصاویر 3بعدی و هرتز پنل هست :
در حقیقت این دستاورد که تاتیر بسیار زیادی در بازاریابی و فروش بالاتر محصولات و مجاب کردن مشتری به خرید تلویزیون های گرانتربا Refresh Rate های 120Hz یا 240Hz و یا 480Hz شده است نه تنها هیچ تاثیری در رفع Motion Blur ندارد بلکه تاثیر منفی نیز دارد چون همانطور که در بالا ذکر شد تلویزیون های LCD یا LED تنها با یک فرکانس و Refresh Rate طبیعی خود کار می کنند. البته لازم به ذکر است که بسیاری از تلویزیون های سه بعدی از فناوری اکتیو شاتر برای نمایش تصاویر سه بعدی استفاده می کنند که نیاز به Refresh Rate دو برابر یعنی 120 هرتز دارند
misam5526
28-06-2013, 15:32
فقط یه نکته ای عجیبه ....
با این تعاریف و اینکه الان فیلمهای مختلف حداکثر 24 فریم در ثانیه هستند اصولاً پنل 100 هرتز واقعاً به چه دردی میخوره؟
(با فرض درست بودن مطالبی که کپی کردم)
hamed_yazdani
28-06-2013, 15:46
اون هرتز زیاد بیشتر در تصاویر 3 بعدی کاربرد داره که باید قدرت تفکیک و تعویض فریم ها بالا باشه.
mh.attari
28-06-2013, 19:44
بابا اینا جه ربطی به من داره یکی به من کمک کنه اینا الان از تو ال ای دی میرن تو از پلاسما در میان من چی کار کنم خوب بگید من چی بخرم :(
parham511
28-06-2013, 22:27
اقا از دوستان میگن 7750 نگیرم جاش 6680 بگیرم میگن خیلی شبیه همن و نمی ارزه پول بیشتر بدم نظر شما چیه؟ جالب اینجاست پاناسونیک تو تبریز اصلا نیست یا من ندیدم
شما نمیگی چه برندی میخوای؟
چه قابلیتهایی نیاز داری و ....
باید همه فاکتورهای مورد نیازتو بگی، بعد بگی محیط استفاده چه میزان نور داره، آیا استفادت تلویزیون ایرانه یا ماه.اره، اگه ماه.اره هست آیا به کانالهای Full HD دسترسی داری؟
آیا 3بعدی برات خیلی مهمه؟
آیا از طریق پورت USB فیلم میخواید نگاه کنید و....
اینارو جواب بدید من بگم چی بدرتون میخوره؟
اگه بین 7750 و 6980 موندید بدون شک 7750 تصویر بهتری داره،
آخه TV رو توی نمایندگیهای تبریز میتونید راحت پیدا کنید و تصویرشونو مقابسه کنید، TV مثلا مثل یه مدل پردازشگر نیست که غیر قابل دیدن باشه و اینقد بصورت تئوری بخواید راجبش تحقیق کنید،
بصورت چشمی راحت میتونید تو نمایندگی مقایسه کنید دوست عزیز، اینطوری کمتر به اشتباه میوفتید
فرق که دارند پنل 6980 ماته اما پنل 7750 براقه برای همین تصویر توی اون کمی شارپ تره قاب دور 7750 هم باریک تر و قشنگ تره اما به نظر من هم 500 تومان بالاتر نمی ارزه 7750 البته تو تهران یک هفته پیش 7750 رو می شود 4.300 هم پیدا کرد اما الان نمی دونم قیمت های تبریز رو نگفتید چی هست محض اطلاع تون می گم که تو تهران الان 6980 رو میشه حدود 3.950.000 پیدا کرد و 7750 رو هم حدود 4.500.000
mh.attari
29-06-2013, 02:18
شما نمیگی چه برندی میخوای؟
چه قابلیتهایی نیاز داری و ....
باید همه فاکتورهای مورد نیازتو بگی، بعد بگی محیط استفاده چه میزان نور داره، آیا استفادت تلویزیون ایرانه یا ماه.اره، اگه ماه.اره هست آیا به کانالهای Full HD دسترسی داری؟
آیا 3بعدی برات خیلی مهمه؟
آیا از طریق پورت USB فیلم میخواید نگاه کنید و....
اینارو جواب بدید من بگم چی بدرتون میخوره؟
اگه بین 7750 و 6980 موندید بدون شک 7750 تصویر بهتری داره،
آخه TV رو توی نمایندگیهای تبریز میتونید راحت پیدا کنید و تصویرشونو مقابسه کنید، TV مثلا مثل یه مدل پردازشگر نیست که غیر قابل دیدن باشه و اینقد بصورت تئوری بخواید راجبش تحقیق کنید،
بصورت چشمی راحت میتونید تو نمایندگی مقایسه کنید دوست عزیز، اینطوری کمتر به اشتباه میوفتید
خوب این شد راهنمایی برند مهم نیست برام کیفیت مهمه
قابلیت خوب از تیوی برای فیلم دیدن استفاده می کنن
نور اتاق دست خودمه میتونم صفر تا ۱۰۰ بکنمش
هم تیوی ایران هم اون یکی
فیلمم کلی فول اچ دی میبینم یعنی دانلود میکنم میبینم
توی نمایندگی دیدمشون ولی خدایی من نمیتونم زیاد تشخیص بدم
سه بعدی هم تکنولوژیش زوده فعلا این نظر منه
بازم سوالی بود بگید جواب بدم
فقط بگید برم چه مدلی بخرم پاشم برم راحت شم دی:
mh.attari
29-06-2013, 02:23
فرق که دارند پنل 6980 ماته اما پنل 7750 براقه برای همین تصویر توی اون کمی شارپ تره قاب دور 7750 هم باریک تر و قشنگ تره اما به نظر من هم 500 تومان بالاتر نمی ارزه 7750 البته تو تهران یک هفته پیش 7750 رو می شود 4.300 هم پیدا کرد اما الان نمی دونم قیمت های تبریز رو نگفتید چی هست محض اطلاع تون می گم که تو تهران الان 6980 رو میشه حدود 3.950.000 پیدا کرد و 7750 رو هم حدود 4.500.000داداش گلم ممنون از کمکت خیلی مفید بود این قیمتا رو شما مطمینید من پنجشنبه ۷۷۵۰ رو تو تمام فروشگاه های تبریز ۴۸۲۰ قیمت کردم خیلی عجیب نیست این مورد؟نظر شما چیه من چی بخرم
parham511
29-06-2013, 11:38
خوب این شد راهنمایی برند مهم نیست برام کیفیت مهمه
قابلیت خوب از تیوی برای فیلم دیدن استفاده می کنن
نور اتاق دست خودمه میتونم صفر تا ۱۰۰ بکنمش
هم تیوی ایران هم اون یکی
فیلمم کلی فول اچ دی میبینم یعنی دانلود میکنم میبینم
توی نمایندگی دیدمشون ولی خدایی من نمیتونم زیاد تشخیص بدم
سه بعدی هم تکنولوژیش زوده فعلا این نظر منه
بازم سوالی بود بگید جواب بدم
فقط بگید برم چه مدلی بخرم پاشم برم راحت شم دی:
واسه تو اتاق بخصوص اگه نور مستقیم خورشید به پنل نخوره و واسه استفاده شما پلاسما بهترین گزینست
توی پلاسماها بهترینای بازار نسبت به کارایی و امکانات الان این 2تاست ، که باز بین این دو E6950 تصویر حرفه ای تری داره اما E8880 امکاناتش بیشتره.
پلاسمای 51E6950 سامی 4.300
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و پلاسمای 51E8880 سامی 4.600
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لوازم-صوتی-تصویری-سامسونگ/پلاسمای-سامسونگ/51E8880
اگه عجله نداشته باشی تا مهر صبر کنی پلاسمای جدید سامسونگ F8500 میرسه ایران که کنتراستش 2برابر بهتر شده و بهترین TV سال 2013 جهان تو مسابقات TV shoot out شناخته شده، این فک نکنم سایز 51 اش از 7 تومن بیشتر بشه.
تاپیک این TV رو برات لینک میکنم اگه خواستی اطلاعات بدست بیاری، موفق باشی.
mh.attari
29-06-2013, 17:16
واسه تو اتاق بخصوص اگه نور مستقیم خورشید به پنل نخوره و واسه استفاده شما پلاسما بهترین گزینست
توی پلاسماها بهترینای بازار نسبت به کارایی و امکانات الان این 2تاست ، که باز بین این دو E6950 تصویر حرفه ای تری داره اما E8880 امکاناتش بیشتره.
پلاسمای 51E6950 سامی 4.300
و پلاسمای 51E8880 سامی 4.600
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لوازم-صوتی-تصویری-سامسونگ/پلاسمای-سامسونگ/51E8880
اگه عجله نداشته باشی تا مهر صبر کنی پلاسمای جدید سامسونگ F8500 میرسه ایران که کنتراستش 2برابر بهتر شده و بهترین TV سال 2013 جهان تو مسابقات TV shoot out شناخته شده، این فک نکنم سایز 51 اش از 7 تومن بیشتر بشه.
تاپیک این TV رو برات لینک میکنم اگه خواستی اطلاعات بدست بیاری، موفق باشی.
متاسفانه تی وی ندارم باید تو این یه هفته بخرم
این دو مدلی که فرمودید یعنی تصویری بهتر از 7750 میدن؟
یکی از دوستامم شارپ مدل
60LE6400X توصیه کرده اما با توجه به قیمت 7.5 میلیونیش برا من گرونه
اگر خودتون جای من بودید و بودجه ای نزدیک به 5 میلیون یکی بالا پایی داشتید چی میخریدید؟ سینما خوانواده هم دوس دارم بخرم اما حالا نشد بعدا میخرم
همه دوستان نظراشونو بگن ممنون
mh.attari
30-06-2013, 00:25
یاران کجایید اخر :(( من بی تی وی ام
mh.attari
02-07-2013, 21:29
من هنوزم نمیدونم چی بخرم
برندو نمیدونم سامسونگم نمیدونم میگن خوبه بعد باز کلی مدل 6950+
6980
7750
کمک کنید لطفا
قیمت هایی که من دادم برای تهران اگر تهران بودید می تونستم با همان قیمتها براتون پیدا کنم اما از تبریز خبر ندارم
یا 6980 بخرید که تو تهران الان 3.970.000 سراغ دارم
یا ET5 پاناسونیک که اون هم 47 اینچ رو تهران الان 4.550.000 سارغ دارم .
این ارزان قیمت هاش
برای قیمت بالاتر هم می تونید 50 اینچ پلاسما VT50 بخرید بدونه گارانتی حدود 7.300
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.