ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : طریقه ی نصب ویندوز xp بر روی لپ تاپ hp را میخاستم........لطفا

charlatan
25-06-2013, 10:27
با سلام وخسته نباشید.....من میخاستم بر روی لپ تاپ hp یک ویندوز xp و بعد هم ویندوز 7 را نصب کنم:n03:......................... و همچنین میخاستم بدونم چقدر فضا از هارد دیسک برای ویندوز 7 بسازم.:n13:.....تازه برنامه ها رو یک درایو یا پارتیشن دیگه میخام نصب کنم.:n27:.....که به قول بعضی ها سرعت ویندوزت افت نکنه!!!!!!!!!!!!!!!........برای ویندوز xp هم یک پارتیشن 6GB sساختم:n10: اگه میشه و زحمتی نیست ...جواب این سوال رو زودتر بدید...وضعیت اضطراریه...سیستم معلق مونده...........:n03:.....:n28:....:n14:
با تشکر فراوان.....
اینم ایمیلم هست:shahab_star_hot@yahoo.com

ashokrany
29-06-2013, 23:35
با سلام وخسته نباشید.....من میخاستم بر روی لپ تاپ hp یک ویندوز xp و بعد هم ویندوز 7 را نصب کنم:n03:......................... و همچنین میخاستم بدونم چقدر فضا از هارد دیسک برای ویندوز 7 بسازم.:n13:.....تازه برنامه ها رو یک درایو یا پارتیشن دیگه میخام نصب کنم.:n27:.....که به قول بعضی ها سرعت ویندوزت افت نکنه!!!!!!!!!!!!!!!........برای ویندوز xp هم یک پارتیشن 6GB sساختم:n10: اگه میشه و زحمتی نیست ...جواب این سوال رو زودتر بدید...وضعیت اضطراریه...سیستم معلق مونده...........:n03:.....:n28:....:n14:
با تشکر فراوان.....
اینم ایمیلم هست:shahab_star_hot@yahoo.com

سلام دوست عزیز
شما اول باید ویندوز xp رو نصب کنی بعد سون تا ترتیب boot شدن رعایت بشه. برای ویندوز xp همون 6 گیگ کافیه، فقط ویندوز xp که sata رو ساپورت کنه رو فقط میشه نصب کرد مثلا سرویس پک 3 و بعضی از ورژن های سرویس پک 2

بعد از این که ویندوز xp رو نصب کردی به تجربه ی من 20گیگ برای درایو ویندوز سون کافیه فقط به شرطی که بخوای برنامه ها رو روی درایو دیگه ای نصب کنی.

فقط یک نکته ی خیلی ضروری اینه که شما قبل از نصب این دو ویندوز نیاز داری درایورهای مخصوص لپ تاپت رو دانلود کنی، البته ورزن Xp و 7 این درایور ها فرق میکنن، میتونی تو گوگل برای دانلود درایورهات سرچ کنی، مدل لپ تاپت رو زیر باتری لپ تاپت نوشتن. مثلا برای من Hp G62 120EE است. اگه تو گوگل سرچ کنی مدل لپ تاپت با سایت خود hp میاد.
خسته نباشی.

mohsen210007
30-06-2013, 22:24
بله دوستمون درست میگن باید برا ی ویندوز 7 حداقل 20 گیگ بزار ی من خودم 24 گیگ گذاشتم کفایت میکنه !

Walking Dead
01-07-2013, 20:55
بله دوستمون درست میگن باید برا ی ویندوز 7 حداقل 20 گیگ بزار ی من خودم 24 گیگ گذاشتم کفایت میکنه !

مــــن 60 گیـــگ گذاشتـــم برا درایور وینــدوز .. :n17: