مشاهده نسخه کامل
: دریافت وایرلس با از فاصله 20 متری یا حداقل 15 ...؟؟؟
amirkalak6
23-06-2013, 22:45
سلام
دوستان وسیله ای یا کارت شبکه خاصی هستش که بشه از فاصله 20 متری سیگنال وایرلس رو دریافت کرد؟؟؟؟
من دوستم خونه روبروئیمونه و میخوام از اینترنت اون استفاده کنم داخل کوچه با گوشی راحت وصل میشیموئ سرچ میکنم پیدا میکنه منتهی تو خونه با کارتای وایرلسه pci تست کردیم نگرفت همینطور 1 مدل هم usb بود به اسم آلفا خیلی بیخوده طرف پول الکی دادو هیچی...
اگه کسی چیزی سراغ داره همراه قیمت برام بفرسته
amirkalak6
26-06-2013, 15:20
..................
سلام
دوستان وسیله ای یا کارت شبکه خاصی هستش که بشه از فاصله 20 متری سیگنال وایرلس رو دریافت کرد؟؟؟؟
من دوستم خونه روبروئیمونه و میخوام از اینترنت اون استفاده کنم داخل کوچه با گوشی راحت وصل میشیموئ سرچ میکنم پیدا میکنه منتهی تو خونه با کارتای وایرلسه pci تست کردیم نگرفت همینطور 1 مدل هم usb بود به اسم آلفا خیلی بیخوده طرف پول الکی دادو هیچی...
اگه کسی چیزی سراغ داره همراه قیمت برام بفرسته
..................
راستش با این اطلاعات من زیاد نمی تونم راهنمایی کنم ولی با روش های معمول هم میشه این برد رو پوشش داد ( برد استاندارد حدود 35 متر هست تو خونه ها و فضای باز حدود 100 متر ) مگر اینکه اموج تداخی خیلی زیاد باشه تو محیط که باعث بشه سیگنال دریافت نشه ( طرف من که اینجوری هست برد زیاد نداره شبکه بخاطر تداخل ) یا تنظیمات سخت افزار ( مثل صرفه جویی در مصرف برق و یا استاندارد هایی که بعضی کارت ها پیش فرض می زارن باسه پوشش که از قبل تعریف شده ) و یا تنظیمات شبکه باعث بشه برد کم شود...
البته یکم راه اندازی شبکه هم دردسر داره و باید باهاش ور برید تا در نهایت کار کند. ( تجربه شخصی - کار یک ساعته معمولا نیست تنظیم بی سیم ها - باید وقت بزارین روش )
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.