مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی خرید سیستم برای کار 3D
باسلام
دوستان یه سیستم میخواستم ببندم
بعد یه کمی هم با نرم افزار 3d Max سروکار دارم؛ پس سیستمم میخاستم به درد رندر بخوره
بودجه م برای قطعات رم و سی پی یو و پاور و مین حدود 2 میلیون هست
میشه دوستان راهنمایی کنن؟
خودم دوتا ایده دارم
یا یه سیستم با core i5 ببندم کنارش یه هارد SSD بزارم برای سرعت توی رندر و کار با 3d (تاثیر داره این کار؟ )
یا اینکه یه سیستم با core i7 ببندم بدون هارد SSD
کدوم ایده رو پیشنهاد می کنید؟
و بعد اینکه به نظرتون AMD انتخاب بهتریه یا Intel ؟
Ali*Reza
11-06-2013, 14:52
به نظر من با توجه به کاربردتون از پلتفرم ای ام دی انتخاب خوبی میتونین داشته باشین.
اگر امکان اضافه کردن هارد جامد در آینده رو دارین میتونین هزینه اش رو روی پردازنده بزارین و در آینده هارد رو اضافه کنین. در غیر اینصورت همونطور که خودتون هم گفتین پرفرمنستون بطور قابل ملاحظه ای بالا میره.
گرافیکتون چیه؟
AMD رو چه مدلی پیشنهاد می کنید؟ با چه مادر بردی؟
گرافیک EX630 2GB DDR3 یا مدل 610 1GB تو نظرمه، کدوما رو ببندم؟ حدود 90 تومنم فرق قیمت دارن
خب میخام بدونم واسه کار با 3d max و رندر، سی پی یو و مادربرد مهم تره یا هارد؟
Ali*Reza
11-06-2013, 16:14
پیشنهاد من :
CPU : AMD FX-8350 AM3+ 4.0GHz : 900.000
M.B : ASUS M5A97 Evo : 480.000
RAM : Corsair 2*4 1600 : 280.000
Power : Green : 530A-EU : 200.000
All : 1.860.000
همه قطعات به نسبت خودشون در کارايى کلى سيستم موثرند.
در کل به نظر من اگر بتونين هزينه رو روىردازنده بزارين بهتره.
خب الان این FX-8350 از Core i7 3770 بهتره ینی؟
یه سوال دیگه که داشتم اینه که الان i7 خودش پردازنده گرافیکیم داره، وختی من کارت گرافیک میزارم، این هزینه اضافه نیس که این سی پی یو رو بگیرم؟
واسه سیستمی که فرمودین چه کارت گرافیکی رو پیشنهاد میدین؟
با سی پی یو AMD مادر برد ایسوس بهتره یا گیگا؟
مرسی
Ali*Reza
11-06-2013, 18:03
خب الان این FX-8350 از Core i7 3770 بهتره ینی؟
یه سوال دیگه که داشتم اینه که الان i7 خودش پردازنده گرافیکیم داره، وختی من کارت گرافیک میزارم، این هزینه اضافه نیس که این سی پی یو رو بگیرم؟
واسه سیستمی که فرمودین چه کارت گرافیکی رو پیشنهاد میدین؟
با سی پی یو AMD مادر برد ایسوس بهتره یا گیگا؟
مرسی
پردازنده مدنظرتون از پلتفرم اينتل هم خوبه ولى من با توجه به کاربردتون و قيمت پايينتر پردازنده اى ام دى ، مدل 8350 رو پيشنهاد ميکنم که همانند 3770 داراى گرافيک داخلى هست.
چون کاربردتون رندرينگ هست ، پردازشهاى گرافيکى هم دارين پس به گرافيک داخلى پردازنده نبايد اکتفا کنين.
به نظر من مادربورد پيشنهادى کاملا مناسب هست و کفايت ميکنه.
براى گرافيک چقدر ميتونين هزينه کنين؟
در ضمن در صورتيکه بخواين گرافيک قدرتمندى انتخاب کنين بايد پاور بهترى هم انتخاب کنين.
ali1986m
12-06-2013, 10:28
سرعت و کیفیت رندر در نرم افزار 3d max ارتباطی با قدرت کارت گرافیک نداره بلکه سرعت به cpu و رم و تاحدی هارد و سرعت و کیفیت به موتور رندری که انتخاب می کنید ( vray یا mental ray و بقیه موتورها) داره و چون اسمش نرم افزار گرافیکی هست به این معنی نیست که کارت گرافیک پردازش گرافیکی هنگام رندر انجام می ده. و با نرم افزار gpu z می تونید ببینید هنگام مشاهده ی یک فیلم فرکانس کارت گرافیک بالا میره ولی موقع رندر در 3d max تغییری در فرکانس کارت گرافیک ایجاد نمیشه. این دو تا cpu تو این نرم افزار اختلاف خیلی کمی دارن می تونید تو ی این لینک مقایسه ی پردازنده ها رو برای این نرم افزار ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hapoofesgeli
12-06-2013, 13:05
سرعت و کیفیت رندر در نرم افزار 3d max ارتباطی با قدرت کارت گرافیک نداره بلکه سرعت به cpu و رم و تاحدی هارد و سرعت و کیفیت به موتور رندری که انتخاب می کنید ( vray یا mental ray و بقیه موتورها) داره و چون اسمش نرم افزار گرافیکی هست به این معنی نیست که کارت گرافیک پردازش گرافیکی هنگام رندر انجام می ده. و با نرم افزار gpu z می تونید ببینید هنگام مشاهده ی یک فیلم فرکانس کارت گرافیک بالا میره ولی موقع رندر در 3d max تغییری در فرکانس کارت گرافیک ایجاد نمیشه. این دو تا cpu تو این نرم افزار اختلاف خیلی کمی دارن می تونید تو ی این لینک مقایسه ی پردازنده ها رو برای این نرم افزار ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز خیلی از موتور های رندر میتونن با استفاده از OpenCL و CUDA از کارت گرافیک هم برای رندر اسفتاده کنن...
ali1986m
14-06-2013, 12:20
نرم افزار های ویدوئی مانند xilisoft این قابلیت رو دارن اما من از موتورهای رندر 3dmax که این قابلیت رو دارن اطلاعی ندارم و قبلا کسایئ که می شناختم اکثرا با موتور vray کار می کردن (چند سالی هست کار نکردم) آیا موتور vray می تونه از GPU همزمان با cpu برای رندر استفاده کنه؟
Hapoofesgeli
14-06-2013, 19:09
نرم افزار های ویدوئی مانند xilisoft این قابلیت رو دارن اما من از موتورهای رندر 3dmax که این قابلیت رو دارن اطلاعی ندارم و قبلا کسایئ که می شناختم اکثرا با موتور vray کار می کردن (چند سالی هست کار نکردم) آیا موتور vray می تونه از GPU همزمان با cpu برای رندر استفاده کنه؟
بنده از V-ray استفاده نکردم اما طبق این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) صفحه V-Ray RT این امکان رو داره.
Thea Render هم جدیدا با موتور Thea Presto از GPU استفاده می کنه.
رندر انجین های رایگان و متن بازی مثل luxrender و cycles هم این قایلیت رو دارن(که دومی فقط از GPU استفاده می کنه و اولی قابلیت استفاده از CPU+GPU رو حتی در حالت شبکه هم داره)
با سپاس از توضیحات دوستان
من نهایتن این سیستم رو بستم :
Main : Asus P8hH7-V
Cpu : Intel core i5 3570
Graphic : Inno3D GT630 2GB
Hard : 1TB Sata3
Ram : 4GB DDR3 Corsair
نظرتون چیه دوستان؟ کل سیستم با مانیتور و بقیه داستان ها شد 3 تومن
بعد یه سوال داشتم؛ با توجه به اینکه این مادربرد گرافیک آنبرد داره، نمیشه دوتا گرفیک رو همزمان استفاده کرد؟ ینی از قدرته هردو به صورت موازی استفاده بشه مثلن؟
همینجوری تئوری اومده تو ذهنم
میشه لطفا ریز قیمتها رو بگید؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.