مشاهده نسخه کامل
: هنک کردت ن قبل از بوت
sabz_163
11-06-2013, 12:16
سلام.
من یک لب تاب 1558 dell دارم
چند روزه در حین کار ویندوز هنک می کنه و بعد از مدتی با یک صدای بوق کوتاه خودش خاموش میشه.
این اتفاق حتی قبل از بوت شدن ویندوز و ظاهر شدن لوگوی دل هم می افته.
احساس می کنم مشکل سخت افزاریه
رم ها رو جدا جدا در اوردم ولی مشکل حل نشد.
ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه
samasara
13-06-2013, 21:30
خیلی جا ها ممکنه باشه اما سیستم خنک کننده رو بررسی کن .. یک سشوار رو خنک کننده بزار زیرش تست کن ببین چی میشه..
spartaqus
14-06-2013, 11:48
خاموش شدن ناگهانی به دلیل گرم شدن سی پیو هست.
hossputer7
14-06-2013, 15:48
شما برنامه اسپید فن رو سرچ کن توی گوگل و دانلودش کن و یه جوری سیستمت رو بالا بیار و نصبش کن
و ببین دمای سیستمت چقدره . همه جزیاتشو بت کامل میده
ببین همه چیز زیره 70 درجه است ؟ ببین بینه 40 تا 60 درجه هستن همه سنسورات ؟
و برنامه رو باز بزار ببین موقیی که میخواد هنگ کنه دماش چقدره . بالای 70 بود . باید لبتابتو باز کنی وسیستم خنک کنندشو در بیاری و سیکوی ( درست اسمشو نمیدونم ) چسب حرارتی بینه سی پیو و احیانیا جی پیو رو از نو با یه جنس خوب عوض کنی
دقت کن که حتما قبلی رو خوب پاک کنی . اگه دست به آچارت خوبه میتونی بازش کنی و گرنه بدش بیرون یه خری عوضشش کنه
spartaqus
14-06-2013, 19:07
اسم اون خمیر سلیکون هست .
یه سوال باز کردن لب تاب آسون هست مثلا خودم میتونم باز کنم ؟!! وسیله ای ابزاری میخواد ؟!
afshin b
14-06-2013, 20:32
اسم اون خمیر سلیکون هست .
یه سوال باز کردن لب تاب آسون هست مثلا خودم میتونم باز کنم ؟!! وسیله ای ابزاری میخواد ؟!
تو گوگل و یوتوب سرچ کنی آموزش باز کردنش حتما هست
dell 1558 disassembly guide
hossputer7
15-06-2013, 10:26
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sabz_163
23-06-2013, 11:57
شما برنامه اسپید فن رو سرچ کن توی گوگل و دانلودش کن و یه جوری سیستمت رو بالا بیار و نصبش کن
و ببین دمای سیستمت چقدره . همه جزیاتشو بت کامل میده
ببین همه چیز زیره 70 درجه است ؟ ببین بینه 40 تا 60 درجه هستن همه سنسورات ؟
و برنامه رو باز بزار ببین موقیی که میخواد هنگ کنه دماش چقدره . بالای 70 بود . باید لبتابتو باز کنی وسیستم خنک کنندشو در بیاری و سیکوی ( درست اسمشو نمیدونم ) چسب حرارتی بینه سی پیو و احیانیا جی پیو رو از نو با یه جنس خوب عوض کنی
دقت کن که حتما قبلی رو خوب پاک کنی . اگه دست به آچارت خوبه میتونی بازش کنی و گرنه بدش بیرون یه خری عوضشش کنهعزیز هفته پیش بردم تعمیر گفت سیلیکوم رو عوض کرده.ولی ظاهرا درست نشده.تغریبا روزی 1 بار تو وینوز میشه. قبل از بوت هم 2 بار.نرم افزاری رو که گفتید دانلود کردم.
در حالتی که هیچی باز نیست 51 نشون میده دمای هر هسته رو.وقتی زیاد نرم افزار زیاد بازه یکی از هسته ها میره تا 66 بقیه هم رو 62.ولی قطعا اون مشکل تو شرایط خاصی پیش میاد
samasara
23-06-2013, 17:38
شاید مشکل از باطریش و شارژ باشه... چون اون سری که شما دارید بیش از اندازه گرم شدن شارژ یکی از مشکلاتش بوده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.