ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک سوال در مورد انتگرال سه گانه

masoud1373
09-06-2013, 18:53
سلام دوستان
یک سوالی دارم ممنون میشم جواب بدید.
توی انتگرال سه گانه وقتی تغییر متغیر کروی میدیم حدود فی برای کره در یکشهت اول فضا چی میشه؟؟؟
ممنون میشم کمک کنید.
فردا امتحان دارم
با تشکر

HGH 878
09-06-2013, 18:56
ميشه pi/2 و براي فضاي كامل ميشه pi

masoud1373
09-06-2013, 19:14
من خودم هم همین طور فکر میکنم اما از جزوه دو استاد دیدم هر دو گفته بودن از صفر تا پی.
دقیقا سوال اینه :
حجم قسمتی از کره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقع بین صفحات [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در یکهشت اول فضا :
جوابی که توی جزوه هر دو استاد بود این بود :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] eta&space;%5Cleq&space;%5Cfrac%7B%5Cpi&space;%7D%7B3%7D

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به گفته شما هردو اشتباه گفتن ؟؟؟

بازم ممنون

ali_hp
09-06-2013, 21:07
دقت کنید که با محدود کردن فی به تنهایی نمیشه یک هشتم اول فضا رو توصیف کرد، فی رو اگر بین صفر تا پی دوم محدود کنید نیمه بالایی فضا رو بهتون میده، حالا برای اینکه یک هشتم اول فضا رو بدست بیارید باید تتا رو هم بین صفر و پی دوم محدود کنید...
این جوابی هم که توی جزوه بوده اشتباهه، فی باید بین صفر و پی دوم باشه...حدود رو و تتا درسته البته...

HGH 878
09-06-2013, 23:12
دقت کنید که با محدود کردن فی به تنهایی نمیشه یک هشتم اول فضا رو توصیف کرد، فی رو اگر بین صفر تا پی دوم محدود کنید نیمه بالایی فضا رو بهتون میده، حالا برای اینکه یک هشتم اول فضا رو بدست بیارید باید تتا رو هم بین صفر و پی دوم محدود کنید...
این جوابی هم که توی جزوه بوده اشتباهه، فی باید بین صفر و پی دوم باشه...حدود رو و تتا درسته البته...

تاييد ميشه.