مشاهده نسخه کامل
: 4540s یا N46vz يا K45VD ?
Notorious098
09-06-2013, 15:44
سلام دوستان
از این مدل ها شما کدامیک رو پیشنهاد میکنید؟
4540s یا N46vz يا K45VD
بنده دانسجو هستم و برای کارای مهندسی میخوام و حمل تقریبا راحتی داشته باشه و زیاد برای بازی کردن نمیخوام و کیفیت ساخته قابل قبولی هم داشته باشه
البته جا داره اینجا از آقای Highbury ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تشکر کنم ایشون 4540 رو به من پشنهاد کرد
بازم اگه شما دوستان منو راهنمایی کنید ممنون میشم
تا 2.5 - 3 تومن هم مایلم پرداخت کنم
Persian-swag
09-06-2013, 16:50
شک نکن 4540 !
سری K به خصوص اونایی که ساخت 2012 هستن مشکلات جدی دارن ! این مساله واقعا جدیه و زیاد گزارش شده !
ضمنا k45 گرافیکش خیلی ضعیف و n46 هم زیاد جالب نیست !
اما 4540 هم کیفیت ساخت و بدنه عالی داره و هم کانفیگ و ویژگی ها سخت افزاری خوب و هم اینکه قیمتش عالیه و طراحی شده برای کاربری مهندسی و اداری !
2 تا2300 : 4540s-E530
2300 تا 2500 : z500 -n43sm
2700 تا 3: cx61-1513RCX-n46vz-F23B9E-s550 i5
به نظر من 1513RCX جنس با کیفیتیه سخت افزار خوبی هم داره
(اگه می خوای چند سالی بی دردسر برات کار کنه)
Notorious098
09-06-2013, 19:17
مرسی از همه دوستان:n12:
از کجا لب تاپ اچ بگیرم ؟ منظورم اینه که از نمایندگی بگیرم بهتره یا از فروشنده های معمولی (در سطح تهران)؟
اگه کسی هم لطف کنه بگه نمایندگی اچ پی تو تهران کجاست ممنون میشم...
Persian-swag
09-06-2013, 19:22
اچ پی چون امریکایی هست نمایندگی رسمی نداره ولی خوب ساپورت خوبی داره !
برو پاساژ پارسیان بخر !
hp تو ایران گارانتی معتبری نداره معتبر ترینش سریر و ایران اچ پی بید
SNOW PATROL
09-06-2013, 19:36
hp تو ایران گارانتی معتبری نداره معتبر ترینش سریر و ایران اچ پی بید
مادیران معتبر نیست ؟.
TAPATALK
Persian-swag
09-06-2013, 19:39
الان معتبرترین گارانتی هیولت - پکارد تو ایران که ساپورتی در حد گارانتی رسمی رو داره مادیران هست نه سریر و الماس و امثالهم !
مادیران معتبر نیست ؟.
TAPATALK
دوست عزیز گارانتی مادیران در کل خدماتش عالیه اما چون در مورد گارانتی لپ تاپ هاش نمی دونم نمی تونم نظری بدم
Notorious098
09-06-2013, 20:06
با کمک خیلی از دوستان تونستم این لب تاپو انتخاب کنم از همه تک تکشون ممنونم
دوستانی که این لب تاپو خریدن پیشنهاد میکنن بریم از نمایندگی مادیران بگیریم یا از فروشنده های معمولی (در سطح تهران)؟
SNOW PATROL
09-06-2013, 21:21
دوست عزیز گارانتی مادیران در کل خدماتش عالیه اما چون در مورد گارانتی لپ تاپ هاش نمی دونم نمی تونم نظری بدم
والا من همین رو با گارانتی مادیران گرفتم خدماتش هم خوبه البته من که نه ولی دوستانی که به گارانتی مراجعه کردند از خدمات راضی بودند
با کمک خیلی از دوستان تونستم این لب تاپو انتخاب کنم از همه تک تکشون ممنونم
دوستانی که این لب تاپو خریدن پیشنهاد میکنن بریم از نمایندگی مادیران بگیریم یا از فروشنده های معمولی (در سطح تهران)؟
فروشنده که فرقی نداره اما حتما با گارانتی مادیران بگیر اگر هم بتونی از نمایدگی مرکزی بگیری که چه بهتر :n05:
alireza_blue
10-06-2013, 01:05
با سلام به دوستان .. اومدم تاپیک بزنم که اینو دیدم که دوستمون زحمتشو کشیده ...
بعد از گشت و گذار تو بحثای انجام شده از بین دو مدل 4540s و N46vz میخوام انتخابم رو انجام بدم .. چیزی که مشخصه کانفیگ هر دو تا حد خیلی زیادی به هم شبیه ولی قیمت 4540 چیزی حدود 700 تومن ارزونتره (البته بدون گارانتیش) .. یه موضوع اینه و موضوع دیگه اینکه من ترجیحم روی سایز 14 هست و وزن هم برام مهمه ولی چیزی که هست ظاهرا این دو تقریبا هم وزن هم هستن! ... حالا دوستان اهل فن لطف کنن یه نظر نهایی بدن با توجه به اینکه تقریبا هر دو به نظر گزینه های مناسبی میان ما رو از این دو دلی راحت کنن!
ضمنا این روزا یه حرفایی شنیدم که شاید بعد از انتخابات قیمتا بالا بره .. اگه اینطوره که ظاهرا باید عجله هم کرد ..
ببین بحث خوب و بد نداره هم asus هم hp از برند های پرفروش بازارن 700. تومان رقم قابل توجهیه این مدل hp 4540 مدل بدی نیست اما اگه چند تا مغازه رفته باشی شاید نگن مدل بدی نیست اما از تعریف نمی کنن و یه مدل گرون تر یا ارزون ترو پیشنهاد می کنن
این طور که متوجه شدم شما رو دیزاین گیر کردی تا بودجه اما شک نکن همون n43vz بهتری گزینه اس. هم دیزاین خوب و هم گارانتی خوبی داره.
alireza_blue
10-06-2013, 21:19
ببین بحث خوب و بد نداره هم asus هم hp از برند های پرفروش بازارن 700. تومان رقم قابل توجهیه این مدل hp 4540 مدل بدی نیست اما اگه چند تا مغازه رفته باشی شاید نگن مدل بدی نیست اما از تعریف نمی کنن و یه مدل گرون تر یا ارزون ترو پیشنهاد می کنن
این طور که متوجه شدم شما رو دیزاین گیر کردی تا بودجه اما شک نکن همون n43vz بهتری گزینه اس. هم دیزاین خوب و هم گارانتی خوبی داره.
راستش با اینهمه شباهت مشخصات عدد 700 تومن هم آدمو وسوسه میکنه و اتفاقا به شک انداخته منو .. البته 3 تومن در توانم هست که بدم واسه لپ تاپ ولی خب وقتی میبینی تفاوت چندانی نیس بین دو مدل یکم زورت میاد اینقد مابه التفاوت قیمت!
یعنی فقط بخاطر سایز 14 و 15.6 هست که این اختلاف قیمت بین این دو مدل هست یا واقعا ایسوس یه چی فراتر داره؟
Notorious098
10-06-2013, 21:28
دوستان بالاخره امروز مدل N46V رو گرفتم ... جا داره از تمامی دوستانی که منو راهنمایی کردن تشکر کنم
این انتخاب بخاطر این کردم چون من تبلت برند ایسوس رو حدود 2 سالی داشتم کاملا راضی بودم و اینکه مدل 14 از لحاظ حمل کردن راحتره.
دوستان یه سوال داشتم : اگه باطری رو دربیاریم و بعد مستقیم به آداپتور وصل کنیم مشکلی پیش نمیاد ؟
اینو برای این گفتم که عمر باطری افزایش پیدا کنه...حالا بازم اگه موردی هست از ما دریغ نکنید...
ممنون
دوستان بالاخره امروز مدل N46V رو گرفتم ... جا داره از تمامی دوستانی که منو راهنمایی کردن تشکر کنم
این انتخاب بخاطر این کردم چون من تبلت برند ایسوس رو حدود 2 سالی داشتم کاملا راضی بودم و اینکه مدل 14 از لحاظ حمل کردن راحتره.
دوستان یه سوال داشتم : اگه باطری رو دربیاریم و بعد مستقیم به آداپتور وصل کنیم مشکلی پیش نمیاد ؟
اینو برای این گفتم که عمر باطری افزایش پیدا کنه...حالا بازم اگه موردی هست از ما دریغ نکنید...
ممنون
بعضی سایت ها اینو تایید می کنن اما من فکر نکنم کار درستی باشه چون همین که باطری رو در میاری ممکنه به سوکت باطری و جا باطری صدمه بخوره
راستی باتری درسته یا باطری؟
Notorious098
10-06-2013, 21:55
راستی باتری درسته یا باطری؟
نه دیگه جفتش درسته :D
اگه کسی لینک کلوب این مدل رو بهم بده ممنون میشم
راستی الان این ساب ووفری که همراشه چه تاثیری داره ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.