مشاهده نسخه کامل
: خرید تلوزیون تا سقف حدود 3 تومن
سلام دوستان.تا سقف حدودا 3 مبلیون چه تلوزیون 40-42 اینچی پیشنهاد میکنید.
فقط و فقط کیفیت و سرعت تصویر و عمرش برام مهمه
قابلیت های 3بعدی و اینترنت و این چیزها مهم نیست برام.قبلا سری d6940 سامسونگ خوب بود که دیگه نیست و جدیدا هم که میگن کیفیتشون افت کرده
اونقدر تلویزیون های مختلف تاپیک های فروم ها رو خوندم دارم یواش یواش دیوونه میشم! من هم دقیقا یه تلویزیونی می خوام که کیفیت تصویر عالی داشته باشه. تو تصویر های سریع عملکرد خبی داشته باشه. نشت نوری نداشته باشه و ... فرمتهای ویدیویی رو با زیر نویس فارسی ساپورت کنه و WiFi هم داشته باشه (یا داخلی یا از طریق دانگل) سه بعدی بودنش اصلا مهم نیست. LED , LCD , Plasma بودنش مهم نیست. فقط بتونم فایلها رو از طریق WiFi از لپ تاپ بفرستم. بیشتر رو سامسونگ مد نظرم هم هست. بودجه هم 3 تومن تا 3.5
حداقل سایز هم 46 میخوام باشه.
کسی نبود جوابی به ما بده؟! امروز زنگ زدم چند جا ES6950 قیممت بپرسم گفتن دیگه نمیاد و فقط ES6980 هست که نمی صرفه اون همه پولو به 6980 بدم. نظرتون چیه؟
مدل 8300X شارپ به نظرتون در مقایسه با ES6980 چقدر برتری داره؟ میشه روش WiFi با دانگل نصب کرد؟
کسی نبود جوابی به ما بده؟! امروز زنگ زدم چند جا ES6950 قیممت بپرسم گفتن دیگه نمیاد و فقط ES6980 هست که نمی صرفه اون همه پولو به 6980 بدم. نظرتون چیه؟
6950 هم میشه پیدا کرد اما کمه 6980 رو هم الان می تونید تقریبا 4.100.000 پیدا کنید . مدل شارپی هم که گفتید خوبه اما وای فای داخلی نداره و فکر هم نکنم براش دانگلی بشه راحت پیدا کرد .
امروز یکی از مشتری های فروشگاه می گفت اگر بتونه 7770 46 اینچ خودش رو بفروشه می خواد یه 55 اینچ همین مدل رو بخره چون 46 برای خونش کوچیک تی وی رو از خود ما خریده تقریبا 4 ماه پیش شاید اگر دست دوم بودن خیلی براتون مهم نباشه این هم با 4 تومان پول انتخاب خوبی باشه اگبندش الان تقریبا 5.100.000
حواسم رفت به یه پست دیگه فکر کردم بحث 46 اینچه
الان اگر بخواهید می تونید 40 اینچ 6950 رو به قیمت 2.600.000 تهیه کنید و پیدا هم میشه نمی دونم چرا نتوستید پیدا کنید اگر تهران هستید بگید تا بگم از کجا میشه تهیه کرد .
سلام دوستان.تا سقف حدودا 3 مبلیون چه تلوزیون 40-42 اینچی پیشنهاد میکنید.
فقط و فقط کیفیت و سرعت تصویر و عمرش برام مهمه
قابلیت های 3بعدی و اینترنت و این چیزها مهم نیست برام.قبلا سری d6940 سامسونگ خوب بود که دیگه نیست و جدیدا هم که میگن کیفیتشون افت کرده
یکی جواب منم بده:n03:
تا سقف 3 تومان اگر دیسپلی می تونی بخری یه مدل E30 پاناسونیک هست 42 اینچ حدود 2.800.000 کیفیت تصویرش عالی اگر خواستی پیغام بده بگم از کجا
اما اگر اکبند می خواهی تا 3 تومان من بودم 6950 سامسومگ که به دوستمون هم گفتم می خریدم با بقیه پول یه گیرنده full hd می خریدم منظورم ست آپ باکس نیست ها از اونهاست که اسمش رو نباید برد. چون به هر حال تی وی شما هر چی هم خوب باشه باز باید سورس تصویری که بهش می دید هم خوب باشه تا کیفیت خوبی بیرون بده .
تا سقف 3 تومان اگر دیسپلی می تونی بخری یه مدل E30 پاناسونیک هست 42 اینچ حدود 2.800.000 کیفیت تصویرش عالی اگر خواستی پیغام بده بگم از کجا
اما اگر اکبند می خواهی تا 3 تومان من بودم 6950 سامسومگ که به دوستمون هم گفتم می خریدم با بقیه پول یه گیرنده full hd می خریدم منظورم ست آپ باکس نیست ها از اونهاست که اسمش رو نباید برد. چون به هر حال تی وی شما هر چی هم خوب باشه باز باید سورس تصویری که بهش می دید هم خوب باشه تا کیفیت خوبی بیرون بده .
مدل es 7770 چطوره؟
واینکه چه فرقی بین 6950 و 6960 و 6980 و 7770 از نظر کیفیت و سرعت تصویر هست؟ کیفیت 6950 شنیدم از اون 3تا کمتره
امکانات جانبیشون مهم نیست
طبیعات 7770 از همهشون بهتره ولی در بهترین حالت می تونید 3.550.000 پیدا کنید که از مبلغ مورد نظر شما بالاتر .
بین 3 تای اول تفاوت ها خیلی زیاد نیست و امکانات جانبی کاملا یکسانی دارند هر سه هم 100 هرتز هستند
اما 7770 امکانات جانبی بیشتری داره از قبیل کنترل بل حرکت دست و صدا و این که 200 هرتز و پنل براق داره قبلی ها همه پنل مات دارند.
امکانات جانبیشون که برام مهم نیست.یعنی کیفیت تصویر 6950 و 6960و6980 مثل همه؟
7770 رو 3280000 سراغ دارم.آیا سامسونگ برای تابستون جشنواره میزاره به نظرتون؟
sadeghbb
10-06-2013, 12:28
ال جی رو نباید فراموش کرد تو بحث سه بعدی ... بهترین هست ...
مدل های 42lm6100 < 42lm6100 عالین ...
من خودم دارم میرم که بگیرم ...
امکانات جانبیشون که برام مهم نیست.یعنی کیفیت تصویر 6950 و 6960و6980 مثل همه؟
7770 رو 3280000 سراغ دارم.آیا سامسونگ برای تابستون جشنواره میزاره به نظرتون؟
به نظر من این سه مدل هیچ فرقی از لحاظ کیفیت تصویر ندارند (اگه هم باشه بسیار ناچیزه) فقط ظاهر و امکاناتشون متفاوته در حالی که اختلاف قیمتشون زیاده.
این قیمت برای این تلویزیون بسیار عالیه، اگه کیفیت تصویر دو بعدی از سه بعدی برات مهمتره بدون شک و بدون هیچ تاخیری همین سری 7 سامسونگ رو بخر، تازه اگه سامسونگ برای تلویزیون هاش جشنواره بزاره باز شما با خرید این مدل با این قیمت سود میکنی.
بالاخره امروز رفتیم هایپراستار و اونجا تقریبا همه مدلها رو دیدیم. متاسفانه 6950 موجود نیست چند جا هم زنگ زدم و همشون گفتن نداریم. مدل 6980 بود که فروشنده می گفت 3،970 میدم بهتون. در مورد شارپ هم فقط سایز 42 باز بود که تصویرشو ببینیم. تصاویر 6980 و 8300x به نظر من تو یه مایه ها بودن فقط سری 7 سامسونگ خیلی شفاف تر بود و یه کم انگار غیر طبیعی به نظر میرسید. تصویر xvision ها هم خوب بود ولی تو تصاویر سریع تر یه کم پرش داشت. این پرش تو 6980 حیلی کم بود و حرکات روانتر بودن که فروشنده میگفت به خاطر برادازشگر 2 هسته ای اون و اسکن تشاویر 200 هرتز اونه که من نمیدونم راست میگفت یا نه!
پلاسمای سامسونگ از مدل 6950 رو هم دیدم سایز 51 فکر کنم. رنگها طبیعی تر بودن حتی نسبت به سری 7750 سامسونگ ولی رنگ سفید رو خوب تولید نمی کرد ولی تو رنگ مشکی عملکردش خوب بود. مصرف برق این پلاسما در حدود 240 واته که نسبت به سری 8 اون 30 وات بیشتره و نسبت به 6980 تقریبا میشه گفت دو برابره.
به تلویزیون های ال جی زیاد نگاه نکردم چون خودم شخصا از ال جی خوشم نمیاد. حالا فکر کنم همین 6980 رو بگیرم و خیالمو راحت کنم. البته اگه 6950 بود اونو می گرفتم ولی نیست تو بازار. چون قیمتش خیلی بهصرفه تر از 6980. تنها تفاوتهاش با 6980 اینه که پردازشگرش تک هسته ای هستش و سرعت انطباق تصویرش هم 400 هرتزه و Local Diming نداره. به نظر منهم تصویراشون زیاد فرقی از لحاظ کیفیت با هم نداشتن.
یه مدل پلاسمای VT30 هم دیدم که تصویرش مثل LED های سامسونگ بود ولی موجود نداشتن. با این اوصاف فکر کنم برم سراغ همون 6980.
حالا اگه دوستان باز نطری دارن بفرمایند که به جای 6980 تو سایز 46 چی باز بهتره بگیرم.
matinpour
10-06-2013, 21:03
بالاخره امروز رفتیم هایپراستار و اونجا تقریبا همه مدلها رو دیدیم. متاسفانه 6950 موجود نیست چند جا هم زنگ زدم و همشون گفتن نداریم. مدل 6980 بود که فروشنده می گفت 3،970 میدم بهتون. در مورد شارپ هم فقط سایز 42 باز بود که تصویرشو ببینیم. تصاویر 6980 و 8300x به نظر من تو یه مایه ها بودن فقط سری 7 سامسونگ خیلی شفاف تر بود و یه کم انگار غیر طبیعی به نظر میرسید. تصویر xvision ها هم خوب بود ولی تو تصاویر سریع تر یه کم پرش داشت. این پرش تو 6980 حیلی کم بود و حرکات روانتر بودن که فروشنده میگفت به خاطر برادازشگر 2 هسته ای اون و اسکن تشاویر 200 هرتز اونه که من نمیدونم راست میگفت یا نه!
پلاسمای سامسونگ از مدل 6950 رو هم دیدم سایز 51 فکر کنم. رنگها طبیعی تر بودن حتی نسبت به سری 7750 سامسونگ ولی رنگ سفید رو خوب تولید نمی کرد ولی تو رنگ مشکی عملکردش خوب بود. مصرف برق این پلاسما در حدود 240 واته که نسبت به سری 8 اون 30 وات بیشتره و نسبت به 6980 تقریبا میشه گفت دو برابره.
به تلویزیون های ال جی زیاد نگاه نکردم چون خودم شخصا از ال جی خوشم نمیاد. حالا فکر کنم همین 6980 رو بگیرم و خیالمو راحت کنم. البته اگه 6950 بود اونو می گرفتم ولی نیست تو بازار. چون قیمتش خیلی بهصرفه تر از 6980. تنها تفاوتهاش با 6980 اینه که پردازشگرش تک هسته ای هستش و سرعت انطباق تصویرش هم 400 هرتزه و Local Diming نداره. به نظر منهم تصویراشون زیاد فرقی از لحاظ کیفیت با هم نداشتن.
یه مدل پلاسمای VT30 هم دیدم که تصویرش مثل LED های سامسونگ بود ولی موجود نداشتن. با این اوصاف فکر کنم برم سراغ همون 6980.
حالا اگه دوستان باز نطری دارن بفرمایند که به جای 6980 تو سایز 46 چی باز بهتره بگیرم.
دوست عزیز
اگر می خواهید یک تلویزیون بخرید که تا سالها قابلیت ارتقای سخت افزاری و نرم افزاری داشته باشد و کیفیت تصویر و پر دازش و دیگر امکاناتش بسیار زیاد شود تلویزیون سامسونگ 2012 سری 7 به بالا را بخرید تا بتوانید مطابق روز تا حتی 10 سال بعد هم با تلویزیون های همان سال مطابق باشید.
مرسی از راهنماییتون. از دوستان کسی میدونه از کجا می تونم پلاسمای سامسونگ مدل 51E8880 رو تهیه کنم. چرا این مدل دیگه نیست؟ مگه سری جدید پلاسما نیست؟
مرسی از راهنماییتون. از دوستان کسی میدونه از کجا می تونم پلاسمای سامسونگ مدل 51E8880 رو تهیه کنم. چرا این مدل دیگه نیست؟ مگه سری جدید پلاسما نیست؟
بدون شک این بهترین انتخاب هستش، چون با پرداخت 4.650.000 صاحب بهتربن تلویزیون سامسونگ از نظر کیفیت تصویر و امکانات هستید. برای خرید هم به سامسونگ سنتر قسمت پلاسمای 51 اینچ مراجعه کنید.
alilosting
11-06-2013, 15:59
کیفیت تصویر 6980 رو دیدم خوبه منم خوشم میاد ولی یه چیزیو حواست باشه و اونم اینکه شاید از نظر کیفیت تصویر بین مدل 6980 و 8300x تفاوت چندانی حس نکرده باشی که البته بعیده چون بالاخره باید یه تفاوتی بین کیفیت تصویر پنلهای ژاپنی و بقیه پنلها وجود داشته باشه ولی از نظر دوامو کیفیت tv مطمئن باش نمیشه این دو مدلو باهم مقایسه کرد . به نظرم حتی مرغوبیت پنل و خدمات و پشتیبانی lg بهتر از سامسونگه .
کیفیت تصویر 6980 رو دیدم خوبه منم خوشم میاد ولی یه چیزیو حواست باشه و اونم اینکه شاید از نظر کیفیت تصویر بین مدل 6980 و 8300x تفاوت چندانی حس نکرده باشی که البته بعیده چون بالاخره باید یه تفاوتی بین کیفیت تصویر پنلهای ژاپنی و بقیه پنلها وجود داشته باشه ولی از نظر دوامو کیفیت tv مطمئن باش نمیشه این دو مدلو باهم مقایسه کرد . به نظرم حتی مرغوبیت پنل و خدمات و پشتیبانی lg بهتر از سامسونگه .
چه مدلی از LG رو شما پیشنهاد می کنین که به جای 6980 بشه خرید؟
اولا 6950 هم پیدا می کنید با همان قیمت اگر گفته بودید می گفتم از کجا در ضمن برای خرید الان پاناسونیک هم بد نیست فکر کنم بانیان داره جمع می کنه تقریبا هر تی وی رو نزدیک به نصف کرده مثلا ET5 که قبلا 5 میلیون بود با سینما الان 3 ملیون با سینما و می تونه انتخاب خیلی خوبی باشه در ضمن VT30 گفتید شبیه LED های سامسونگ که اصلا اینطور نیست اصلا از لحاظ رنگ زمین تا اسمون فرق دارند و به نظر اکثر خریدار ها رنگهاش مرده اند خیلی مات تره ولی چیزی که یه خریدار معمولی به اون دقت نمی کنه جزئیات تصویر و واقعیت رنگ هاست . برای خرید ال جی چیز مطرحی نداره کم کم باید 76100 بگیرید به قیمت 3.300.000
به نظر من بین این 3 مدل انتخاب کنید ET5 یا 6950 و یا 6980
بدون شک این بهترین انتخاب هستش، چون با پرداخت 4.650.000 صاحب بهتربن تلویزیون سامسونگ از نظر کیفیت تصویر و امکانات هستید. برای خرید هم به سامسونگ سنتر قسمت پلاسمای 51 اینچ مراجعه کنید.
بهشون زنگ ردم گفتن موجود نیست یعنی شرکت نمیده. حالا نمیدونم علتش چیه
اولا 6950 هم پیدا می کنید با همان قیمت اگر گفته بودید می گفتم از کجا در ضمن برای خرید الان پاناسونیک هم بد نیست فکر کنم بانیان داره جمع می کنه تقریبا هر تی وی رو نزدیک به نصف کرده مثلا ET5 که قبلا 5 میلیون بود با سینما الان 3 ملیون با سینما و می تونه انتخاب خیلی خوبی باشه در ضمن VT30 گفتید شبیه LED های سامسونگ که اصلا اینطور نیست اصلا از لحاظ رنگ زمین تا اسمون فرق دارند و به نظر اکثر خریدار ها رنگهاش مرده اند خیلی مات تره ولی چیزی که یه خریدار معمولی به اون دقت نمی کنه جزئیات تصویر و واقعیت رنگ هاست . برای خرید ال جی چیز مطرحی نداره کم کم باید 76100 بگیرید به قیمت 3.300.000
به نظر من بین این 3 مدل انتخاب کنید ET5 یا 6950 و یا 6980
46 اینچ 6950 رو از کجا و با چه قیمتی میشه تهیه کرد؟ من ET5 رو از نردیک ندیدم. من 46 می خوام حداقل. نظرتون در مورد پلاسما 51E8880 چیه؟ آیا جایی سراغ دارین بشه خرید؟ از اونجاییکه سری 8 فکر کنم گزینه خوبی باشه نسبت به قیمتی که داره. حالا اگه پلاسمای 8880 گیرم نیومد فکر کنم بالاخره 6950 و یا 6980 بگیرم. در مورد 76100 اصلا تحقیق نکردم.
51 اینچ 8880 رو فکر کنم بتونید از فروشگاه هایپر می تهیه کنید . 46 مدل 6950 تقریبا نیست و من 40 اینچش رو گفتم ET5 هم که تو همان هایپر استار کنار VT30 بود ( اگر اشتباه نکنم گفتید هایپر استار رفتید ) 6980 و 76100 هم تقریبا یکی هستند هر کدام حسن و ایراد خودشون رو دارند در باره پلاسما های سامسونگ هم به نظر من خوبه اما معمولا هر کسی سلیقه اش با رنگ های پلاسما جور نیست مخصوصا سامسونگ که از بالا زاویه دید خیلی بدی داره هر چند هیچ کس از بالا تی وی نگاه نمی کنه . در کل 8880 هم با توجه به قیمت و اندازه بد نیست . اگر خواستید پیغام بدید تا از بچه های هاپر می بپرسم چی دقیقا موجود دارند مثلا شاید مدل 580 هم بد نبشه که 3 بعدی نیست در عوض 2.800 با مانده پول چیزهای خیلی بهتری به تی وی اضافه می کنید
ممنون از راهنماییتون. راستش من داره یواش یواش دیدم نسبت به انتخاب تلویزیون عوض میشه. قبلا اینترنت داشتن و Wifi بودن و ... برام مهم بود ولی الان دیگه اینها هم واسم مهم نیست چون تصمیم گرفتم که یه HD Media Player بخرم و فقط رو کیفیت تصویر تلویزیون و قدرت ودوام اون تمرکز کنم. 3 بعدی بودنش اصلا مهم نیست.فقط میخوام کیفیت تصویر رو کانالهای SD عالی باشه و HD هم که جای خودش رو داره و زود خراب نشه.حداقل سایز هم 47 می خوام باشه. حالا به نظرتون چی بگیرم؟ تا 4 تومن هم می تونم بودجه اختصاص بدم.
ET5 چند اینچش هست؟ و قیمتش در چه حدودیه؟ دیگه دنبال اسباب بازی نیستم!
ET5 تو سایط 47 اینچ هستش و فکر می کنم با این کاهش قیمت بتونید با 4 میلیون بخرید باید جمهوری برید سئوال کنید تو هایپر استار نمی فروشند یا ندارند ولی فکر کنم بتونید تو جمهوری پیدا کنید با این قیمت. اگر 8880 هم بخواهید پلاسما اون هایپر می داره امروز که من پرسیدم داشتند 5850 هم بود تو سایز 51 اینچ اولی حدود 4.500 و دومی هم حدود 2.800 اگر پلاسمای ساموسنگ انتخابتون بود حتما سریع تر بخرید چون 10 % گران شده شاید الان هنوز بعضی جاها مثل فروشگاه ها به قیمت قبل بفروشند اما بعد یه مدت همه جا قیمت جدید اعمال میشه .
اگه ET5 رو بشه با 4 تومن خرید، به نطرتون از سامسونگ بهتر نیست؟ از لحاظ کیفیت پنل و دوام و کیفیت تصویر؟
از نظر کیفیت پنل قطعا بهتره از لحاظ دوام هم حتمی همینطور از لحاظ امکانات جانبی کمتره و از لحاظ کیفیت تصویر خوب سلیقه است یه چیزی مثل تفاوت پلاسما با ال ای دی چون پسیو هست کمی شارپنس کمتری داره اما مثلا چند وقت پیش که توی AV forum که نگاه می کردم از نظر انها این مدل از 76100 ال جی بهتره بود این دو مدل رو با هم مقایسه کرده بودند .
من امروز این مدل رو خودم می خوام قیمت دقیقش رو یعنی قیمتی که میشه خرید در بیارم اگر انتخابتون این مدل شد بگید تا قیمت دقیق روبهتون بگم .
gila gila
24-08-2013, 14:48
سلام دوست عزیز
من یه چند وقتی بود که دنبال یه تلویزیون مناسب بودم
نهایتاً با توجه به بودجه و امکاناتی که مدنظرم بود مدل E5950 پلاسما سامسونگ رو انتخاب کردم
هنوز استفاده نکردم اما با توجه به تحقیقاتی که کردم هم به لحاظ قیمت و هم به لحاظ کارآیی مدل مناسبیه
به عنوان یه پیشنهاد می تونی روش فکر کنی
راستی من این تلویزیون رو 3.080.000 تومان خریدم
یا حق
Bobby Sands
30-08-2013, 10:32
بین مدلهای SAMSUNG 40ES6980 ، LG 42LM76100 ، SONY W700A 46inch کدوم رو پیشنهاد میدید؟
matinpour
30-08-2013, 11:48
بین مدلهای SAMSUNG 40ES6980 ، LG 42LM76100 ، SONY W700A 46inch کدوم رو پیشنهاد میدید؟
دوست عزیز
اگر می خواهید در هیچ رابطه مشگلی با تلویزیون اعم از زیر نویس - فرمتهای صوتی وتصویری و غیره نداشته باشید از تلویزیون SAMSUNG 40ES6980 استفاده کنید.
Bobby Sands
30-08-2013, 16:06
دوست عزیز
اگر می خواهید در هیچ رابطه مشگلی با تلویزیون اعم از زیر نویس - فرمتهای صوتی وتصویری و غیره نداشته باشید از تلویزیون SAMSUNG 40ES6980 استفاده کنید.
یعنی این مدل ال جی که گفتم توی پخش فرمتهای فیلم و پخش زیرنویس مشکل داره؟ از نظر کیفیت تصویر کدوم بهتره 40es6980 یا 42lm76100 ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.