ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در اسمارت هاب سامسونگ Smart HUB

ehsanbh
05-06-2013, 12:26
در اسمارت هاب سامسونگ تعداد زیادی برنامه نصب کردم (مثلا دیکشنری،ترافیک،حافظ و...) ولی نمیدونم چرا بعد از یه مدت خود به خود پاک میشن:n15: و مجبورم دوباره نصب کنم.واقعا آزار دهنده است.کسه دیگه ای این مشکل رو داشته؟ راه حلش چیه؟
مدل 40ES6980
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

matinpour
05-06-2013, 12:37
در اسمارت هاب سامسونگ تعداد زیادی برنامه نصب کردم (مثلا دیکشنری،ترافیک،حافظ و...) ولی نمیدونم چرا بعد از یه مدت خود به خود پاک میشن:n15: و مجبورم دوباره نصب کنم.واقعا آزار دهنده است.کسه دیگه ای این مشکل رو داشته؟ راه حلش چیه؟
مدل 40ES6980

دوست عزیز

تلویزیون تان را بطور خودکار ساعت آن را تنظیم کنیداز مسیر زیر بروید.
منو ----> سیستم -----> زمان ---> ساعت ----> حالت خودکار و در همان منوی ساعت منطقه زمانی -----> دستی ---> ok میکنید . و سپس در منوی دستی ----> GMT را می گذارید.و نه آیتم دیگری مانند GMT 2 و غیره

ehsanbh
05-06-2013, 13:01
دوست عزیز

نگاه کنید ببیند که تاریخ و ساعت تلویزیون تان تغییر نکرده چون خیلی اثر دارد. هیچگاه ساعت تلویزیونتان را روی خودکار نگذارید .بدلیل اینکه دیجیتال تلویزیون شما نسبت به مکانهای جغرافیایی و ایستگاه های پخش دیجیتال ساعتهای متفاوتی دارد و وقتی که روی زمان یا ساعت خودکار باشد بر اساس همان دیجیتال تنظیم می شود . برای جلوگیری از این اشکال این مسیر را دنبال کنید.

منو ← سیستم ← زمان و سپس روی زمان ( ساعت ) را کلیک کرده و آن را از خودکار به دستی تغییر داده تاریخ و زمان را به طور دستی تنظیم کنید. می توانید تاریخ و وقت کنونی را با استفاده از کنترل از راه دور تنظیم کنید. لازم به ذکر است که هر وقت تلویزیونتان را از پریز برق جدا کنید تنظیمات ساعت به حالت اول در می آید و باید دوباره تنظیم کنید. در غیر اینصورت تنظیمات تغییر نمی کند. و همچنین اگر به منوی سرویس یا همان منوی مخفی بروید تنظیمات به حالت اول یعنی خودکار درمی آید که باید مجدد ساعت را تنظیم کنید.

با تشکر از جواب منطقی شما.
به تازگی صدا و سیما روی خیلی از شبکه ها Guide گذاشته و این امکان رو به کاربر داده تا بتونه هر برنامه رو که خواست در هر ساعت شبانه روز به طور اتوماتیک ضبط کنه.جالبه زمان guide روی جی ام تی هستش(وقتی تایم رو خودکار تنظیم بشه)
بنابراین اگه بخوام پیشنهاد شما رو انجام بدم عملا امکانات گاید رو از دست میدم.
حالا اگه امکانی باشه زمان گاید رو 3.5 ساعت تغییر بدم(تایم تهران) خیلی خوب میشه.آیا این امکان هست؟

matinpour
05-06-2013, 13:24
با تشکر از جواب منطقی شما.
به تازگی صدا و سیما روی خیلی از شبکه ها Guide گذاشته و این امکان رو به کاربر داده تا بتونه هر برنامه رو که خواست در هر ساعت شبانه روز به طور اتوماتیک ضبط کنه.جالبه زمان guide روی جی ام تی هستش(وقتی تایم رو خودکار تنظیم بشه)
بنابراین اگه بخوام پیشنهاد شما رو انجام بدم عملا امکانات گاید رو از دست میدم.
حالا اگه امکانی باشه زمان گاید رو 3.5 ساعت تغییر بدم(تایم تهران) خیلی خوب میشه.آیا این امکان هست؟

دوست عزیز
چون شما از اینترنت تلویزیون تان استفاده می کنید و شما در ایران هستید تلویزیون شما با تاریخی که اینترنت شما در زمان مکان خود شما استفاده می کند پس لازم است که تلویزیون شما با تاریخ و زمان مکانی که از آن استفاده می کنید یکی با شد در غیر اینصورت هم خوانی پیدا نمی کند. و آن کاری را که کفتید امتحان کنید ببینید با آن تنظیمات می توانید همه چیز را باهم داشته باشید اگر نه برای هر آیتمی از زمان خودش استفاده کنید.

ehsanbh
05-06-2013, 13:37
این یه ایراد بزرگ در نرم افزار تلویزیون هست.در واقع یه باگه.تنظیم ساعت تلویزیون خیلی ساده و ابتداییه،هیچ امکانی نذاشته که بتونم از منو ساعت، تهران را با +3.5 انتخاب کنم.:n15:

matinpour
05-06-2013, 18:00
این یه ایراد بزرگ در نرم افزار تلویزیون هست.در واقع یه باگه.تنظیم ساعت تلویزیون خیلی ساده و ابتداییه،هیچ امکانی نذاشته که بتونم از منو ساعت، تهران را با +3.5 انتخاب کنم.:n15:

دوست عزیز
این روش در حالت خودکار بهترین روش و کارآمد ترین است
مشگل نرم افزاری نیست راه دیگری دارد که تلویزیون تان را بطور خودکار ساعت آن را تنظیم کنیداز مسیر زیر بروید.
منو ----> سیستم -----> زمان ---> ساعت ----> حالت خودکار و در همان منوی ساعت منطقه زمانی -----> دستی ---> ok میکنید . و سپس در منوی دستی ----> GMT را می گذارید.و نه آیتم دیگری مانند GMT 2 و غیره

ehsanbh
05-06-2013, 20:23
دوست عزیز
این روش در حالت خودکار بهترین روش و کارآمد ترین است
مشگل نرم افزاری نیست راه دیگری دارد که تلویزیون تان را بطور خودکار ساعت آن را تنظیم کنیداز مسیر زیر بروید.
با تشکر در مدل ES6980 منو ----> سیستم -----> زمان ---> ساعت ----> حالت خودکار رو تنظیم کردم.ولی در منوی ساعت ،منطقه زمانی وجود ندارد.:n03:
آیا راه حلی در منوهای مخفی وجود دارد؟:n13:

ehsanbh
05-06-2013, 20:34
اینم تصویرش شاید کمکتون کنه.

matinpour
05-06-2013, 22:24
اینم تصویرش شاید کمکتون کنه.

دوست عزیز

این آیتم منطقه زمانی بسته به منطقه ممکن است موجود نباشد. و آن آیتم را که در عکس مشاهده می کنید که غیر فعال است در حالت دستی فعال می شود در منوی مخفی نگاه کنید ببینید که آیتم Region روی ED-DTV باشد از این مسیر
CONTROL----> SUB OPTION----->REGION---->ED-DTV

ehsanbh
06-06-2013, 07:00
دوست عزیز

این آیتم منطقه زمانی بسته به منطقه ممکن است موجود نباشد. و آن آیتم را که در عکس مشاهده می کنید که غیر فعال است در حالت دستی فعال می شود در منوی مخفی نگاه کنید ببینید که آیتم Region روی ED-DTV باشد از این مسیر
مسر رو چک کردم روی ED-DTV تنظیم شده است,
اینم اطلاعات کامل تلویزیون:

matinpour
06-06-2013, 10:44
مسر رو چک کردم روی ED-DTV تنظیم شده است,
اینم اطلاعات کامل تلویزیون:

دوست عزیز
من این قسمت را نخواستم بلکه قسمت sub option را و اطلاعات region یا همان منطقه را می خواستم

ehsanbh
06-06-2013, 10:51
دوست عزیز
من این قسمت را نخواستم بلکه قسمت sub option را و اطلاعات region یا همان منطقه را می خواستم
خیلی ممنون از توجهتون به مشکل من.اینم خدمت شما:

matinpour
06-06-2013, 11:03
خیلی ممنون از توجهتون به مشکل من.اینم خدمت شما:

دوست عزیز

من مشگل شما را بررسی می کنم و بعد جواب خواهم داد.

matinpour
06-06-2013, 17:44
دوست عزیز

من مشگل شما را بررسی می کنم و بعد جواب خواهم داد.

دوست عزیز
از این مسیر بروید منو ----> کانال---> منطقه و سپس کشور ها را یکی یکی انتخاب و به این مسیر بروید . منو-->سیستم ---> زمان ---> ساعت نگاه کنید ببینید آیتم منطقه زمانی پیدا می شود اگرکه نه مجبورید دستی فعال کنید چون فعلا دیجیتال تان نسبت به منطقه زمانی جواب نمی دهد ولی ممکن است که بعدا فعال شود.

ehsanbh
06-06-2013, 18:32
دوست عزیز
از این مسیر بروید منو ----> کانال---> منطقه و سپس کشور ها را یکی یکی انتخاب و به این مسیر بروید . منو-->سیستم ---> زمان ---> ساعت نگاه کنید ببینید آیتم منطقه زمانی پیدا می شود اگرکه نه مجبورید دستی فعال کنید چون فعلا دیجیتال تان نسبت به منطقه زمانی جواب نمی دهد ولی ممکن است که بعدا فعال شود.
این کار روانجام دادم و تمام کشورها رو تست کردم ولی متاسفانه آیتم منطقه زمانی فعال نشد.:n03:
الان هر گوشی موبایل یا گیرنده دیجیتالی رو که میخریم نه تنها منطقه زمانی دارد بلکه آپشن DST رو هم کنارش داره.از سیستم عامل تلویزیون هوشمند سامسونگ در عجبم!!! :n04: قبول بفرمایید این یک باگ بزرگ محسوب میشه.چون هم راهنما یا گاید کانالها بهم میریزد هم مشکل پاک شدن اسمارت هاب هست و هم تایم تلویزیون کلا اشتباه هستش که عملکرد برنامه ریزی روشن و خاموش کردن تلویزون رو تحت تاثیر قرار میده و....:n15:
صحیح بودن زمان واقعا حیاتی و مهمه .
یادم هست هفت یا هشت سال پیش شرکت مایکروسافت یادش رفته بود آیتم DST رو به سیستم عامل Windows mobile 5 اضافه کنه که چقدر ازشون ایراد گرفتند.و به یه هفته نکشید این آیتم رو هم در قالب آپدیت آنلاین و هم Patch آفلاین ارایه کردند و کلی هم معذرت خواهی کردند.

matinpour
06-06-2013, 18:54
این کار روانجام دادم و تمام کشورها رو تست کردم ولی متاسفانه آیتم منطقه زمانی فعال نشد.:n03:
الان هر گوشی موبایل یا گیرنده دیجیتالی رو که میخریم نه تنها منطقه زمانی دارد بلکه آپشن DST رو هم کنارش داره.از سیستم عامل تلویزیون هوشمند سامسونگ در عجبم!!! :n04: قبول بفرمایید این یک باگ بزرگ محسوب میشه.چون هم راهنما یا گاید کانالها بهم میریزد هم مشکل پاک شدن اسمارت هاب هست و هم تایم تلویزیون کلا اشتباه هستش که عملکرد برنامه ریزی روشن و خاموش کردن تلویزون رو تحت تاثیر قرار میده و....:n15:
صحیح بودن زمان واقعا حیاتی و مهمه .
یادم هست هفت یا هشت سال پیش شرکت مایکروسافت یادش رفته بود آیتم DST رو به سیستم عامل Windows mobile 5 اضافه کنه که چقدر ازشون ایراد گرفتند.و به یه هفته نکشید این آیتم رو هم در قالب آپدیت آنلاین و هم Patch آفلاین ارایه کردند و کلی هم معذرت خواهی کردند.

دوست عزیز

این آیتم در تلویزیون من موجود است این ربط به دیجیتال تان دارد.

ehsanbh
06-06-2013, 19:00
دوست عزیز

این آیتم در تلویزیون من موجود است این ربط به دیجیتال تان دارد.
ببخشید متوجه منظورتان نمیشم.منظورتان فرستنده صدا سیماست؟!چون اگه منظورتان گیرنده دیجیتال است که اینترنال هستش.

matinpour
06-06-2013, 19:04
ببخشید متوجه منظورتان نمیشم.منظورتان فرستنده صدا سیماست؟!چون اگه منظورتان گیرنده دیجیتال است که اینترنال هستش.

دوست عزیز
بله منظورم هم به صدا و سیماست هم دیجیتال داخلی تان که بستگی به منطقه ممکن است موجود نباشد.

ehsanbh
06-06-2013, 19:07
دوست عزیز
بله منظورم هم به صدا و سیماست هم دیجیتال داخلی تان که بستگی به منطقه ممکن است موجود نباشد.
ولی در هر صورت سامسونگ در قبال این کمبود و خطا باید جوابگو باشد.

MicroSystem
19-07-2013, 18:20
دوست عزیز

من هم همين مشکل رو دارم چطور به منوي مخفي برم؟

matinpour
19-07-2013, 20:09
من هم همين مشکل رو دارم چطور به منوي مخفي برم؟

دوست عزیز
از این روش
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
در تلویزیون های قدیمی تر:
کد:
mute > 1 > 8 > 2 > power
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mr.shayan666
02-06-2014, 01:10
دوست عزیز
از این روش
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
در تلویزیون های قدیمی تر:
کد:
mute > 1 > 8 > 2 > power
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.

دوست عزیز آیا منوی مخفی تلوزیون مدل UA40F5590AM هم با همین کدها باز میشه؟ چون من هرچی این کد ها رو میزنم بعداز زدن دکمه power تلوزیون فقط خاموش میشه!!!

matinpour
02-06-2014, 10:02
دوست عزیز آیا منوی مخفی تلوزیون مدل UA40F5590AM هم با همین کدها باز میشه؟ چون من هرچی این کد ها رو میزنم بعداز زدن دکمه power تلوزیون فقط خاموش میشه!!!

دوست عزیز
کد درست است شما اشتباه انجام می دهید طبق دستور انجام دهید مطلب را درست بخوانید فکر می کنم شما تلویزیون را در حالت روشن کد می دهید و این اشتباه است باید اول تلویزیون را خاموش کنید بعد به تر تیب اول
info بعد menu بعد mute و در آخر power تا تلویزیون اینطور روشن و داخل منوی سرویس برود البته این کار باید کمتر از سه ثانیه وارد کند.
لازم بذکر است اگر وارد نیستید به منوی مخفی وارد نشوید و به آیتمهای آن دست نزنید.