مشاهده نسخه کامل
: خرید لپ تاپ - قیمت تا 5 میلیون تومان :)
ehsan_296
04-06-2013, 19:45
سلام ساده یه لپ تاپ می خوام بگیرم تا سقف 5 تومان
چشمم این مدل سونی رو گرفته Sony Vaio E14A27CXH
نظرتون راجع بهش چیه؟
از برندهای دیگه چی پیشنهاد می دید
با سپاس
3aman021
04-06-2013, 20:07
درسته سونی عالیه خودم شخصا عاشق سونی هستم اما خب گرونه .شما میتونی بودجه کمتر asus n56vz رو خریداری کنید
Persian-swag
05-06-2013, 08:39
سونی جزء صفحه خوب چیز خاصی نداره نه به لحاظ کیفیت و امکانات سرتره نه کانفیگ و مشخصات سخت افزای ...
با این بودجه از برندهای دیگه می تونید بهترین مدل با بالاترین کانفیگ رو بخرید !
واقعا اصلا ارزش خزید نداره !
oliver766
05-06-2013, 10:19
سونی جزء صفحه خوب چیز خاصی نداره نه به لحاظ کیفیت و امکانات سرتره نه کانفیگ و مشخصات سخت افزای ...
با این بودجه از برندهای دیگه می تونید بهترین مدل با بالاترین کانفیگ رو بخرید !
واقعا اصلا ارزش خزید نداره !
قطعا اینطور نیست دوست من....
سونی کیفیتش بالاست...مطمعن باش تفاوت های نهان زیادی هست در دل این برند....البته نه توی این سری e که دوستمون انتخاب کردن اما هست...
Persian-swag
05-06-2013, 10:26
کیفیتش از برندهای دیگه اصلا بالاتر نیست مگر تو یه سری خاص مثل Z که خیلی گرونه و دیگه خیلی مدل منحصربفردی تلقی میشه ولی تو سری های دیگه واقعا فرقی نداره حتی پایین ترم هست !
جزء صفحه امتیاز دیگه ای نداره .
از لحاظ کانفیگ کردن کمپانی که کاملا ضعیف هست ( منظورمدل دوستمون نیست ) اون موقع که برندهایی مثل اچ پی و اسوس با سری 6000 AMD و 600 nVidia کانفیگ میکردن گرافیک رو سونی تو مدل های 3 میلیون تومنی گرافیک 540 داشت !
از لحاظ اسپیکر ( جلوی اسپیکر اسوس و Betas اچ پی ) و دیزاین هم که واقعا چیزخاصی نیست و همون طور که گفتم برتری نداره !
ضمنا خیلی از قابلیت های برندهای دیگه رو تازه داره استفاده می کنه مثل Hard drive guard که محافط هارد هست زمانی که از ارتفاع بیوفته ( از رو اول اچ پی اینو داشت ) .
اگر شما تفاوت واقعا قابل ملاحظه ای میدونید بگید !
oliver766
05-06-2013, 10:38
کیفیتش از برندهای دیگه اصلا بالاتر نیست مگر تو یه سری خاص مثل Z که خیلی گرونه و دیگه خیلی مدل منحصربفردی تلقی میشه ولی تو سری های دیگه واقعا فرقی نداره حتی پایین ترم هست !
جزء صفحه امتیاز دیگه ای نداره .
از لحاظ کانفیگ که کاملا ضعیف هست اون موقع که برندهایی مثل اچ پی و اسوس با سری 6000 AMD و 600 nVidia کانفیگ میکردن گرافیک رو سونی تو مدل های 3 میلیون تومنی گرافیک 540 داشت !
از لحاظ اسپیکر ( جلوی اسپیکر اسوس و Betas اچ پی ) و دیزاین هم که واقعا چیزخاصی نیست و همون طور که گفتم برتری نداره !
ضمنا خیلی از قابلیت های برندهای دیگه رو تازه داره استفاده می کنه مثل Hard drive guard که محافط هارد هست زمانی که از ارتفاع بیوفته ( از رو اول اچ پی اینو داشت ) .
اگر شما تفاوت واقعا قابل ملاحظه ای میدونید بگید !
بازم یک طرفه و عجولانه دارید قضاوت میکنید....
اگر اینطور بود که شما میگید هیچ کس توی دنیا سونی نمیخرید!!!! و سالها پیش این شرکت ورشکست میشد..همین که الان مشتریای خودشو داره یعنی شما دارید اشتباه میکنید...
شاید جاش اینحا نباشه..اما در کیفیت بیشتر سری های سونی شک نکنید...
از قدیم سری f , fw ,z الانم سری t و یه سری دیگه و بعضی مدل های خاص e کیفیت منتاژ بالایی دارند...
سری f که منم سالها پیش داشتم ساخت آمریکا بود و با بالاترین کیفیت....در مورد این قضیه شک نکنید...از چند تا صاحب تجربه سوال کنید به همین نتیجه میرسید...اما در باب دلار فعلی خرید سری e اونم با 5 میلیون برای دوستمون اشتباست....
اما دلیل بر بد بودن سونی نیست...
بنز هم نسبت به هم قیمت های خودش توی خودرو امکانات کمتری داره اما چون کیفیتش بالاتره فروش داره...
Persian-swag
05-06-2013, 10:46
ببین سونی تو مدل های Mid Range اصلا خوب عمل نمی کنه مثلا همین مدلی که دوستمون گذاشته چقدر به لحاظ کانفیگ و به خصوص گرافیک بد هست ! اصلا هماهنگ نیست و قیمت بیسار بالایی هم داره !
اما همین برند تو سری Z که قرار متوقف بشه چقد عالی عمل کرده و حتی اولترابوک های جدیدش تو نمایشگاه Computrx تایوان کولاک کرده !
به دلیل اینکه کامپیوتر ساز نیست و روی این حوزه تمرکز خاصی نداره طبیعتا تو مدل های میانه ضعیفه ! اما قدرت کارش رو تو مدل های High نشون داده !
نیازی هم نیست شما تو کیفیت متذکر بشید به من چرا که من خودم قبلا وایو داشتم میدونم چجوری هست اما خوب کسی که می خواد واقعا برای کانفیگ هزینه کنه نباید سونی بخره !
هرچیزی رو من شخصا ترجیح میدم از برند تخصصی بخرم نه هربرندی که تو یه گوشه از کمپانیش داره اونو تولید می کنه !
گوشی = اپل و اچ تی سی
لپ تاپ = اچ پی و اسوس
تلویزیون = سامسونگ و سونی
و .......
oliver766
05-06-2013, 10:49
البته در باب راهنمایی دوستمون باید بگم که با وضعیت فعلی (دلار و گرانی ) حتی با وجود اینکه کارم طراحی هست و نیاز به وضوح تصویر بالا دارم توی کارم اما ترجیح دادم از asus بگیرم...
بازم میگم الان 5 میلیون واسه سری e سونی منطقی نیست...
مدل n56vz از asus و یا dv7000 از hp انتخاب های بهتری هستن....اگرم سایز 14 مدنظرتونه مدل های مناسب تری هستند برای خرید..
موفق باشید
oliver766
05-06-2013, 10:56
[/QUOTE]هرچیزی رو من شخصا ترجیح میدم از برند تخصصی بخرم نه هربرندی که تو یه گوشه از کمپانیش داره اونو تولید می کنه !
گوشی = اپل و اچ تی سی
لپ تاپ = اچ پی و اسوس
تلویزیون = سامسونگ و سونی
و .......[/QUOTE]
میشه بگید سامسونگ از کی تا حالا تخصصی تلویزیون تولید میکنه ؟؟؟ پس این همه یخچالو چرخ گوشتو آبمیوه گیری چیه ؟؟؟؟
اما با همه اینا خودتونم قبول دارید که توی بسیاری زمینه ها پیشرفت کرده و از خیلی پیشکسوتا زده جلو...پس!!! از روی قدمت و ..نمیشه 100 درصد نتیجه گرفت...بعدشم 80 درصد قطعات لپ تاپ ها که مال خوده شرک ها نیست...هاردش مال یه جاس ...پنل ال سی دیش مال یه جان مینش از یه جا!!!!
70 80 درصد سنسورای دوربینای حرفه ای نیکون رو هم سونی میزنه...اما دوربینای نیکون کجا و مال سونی کجا....
(((بحث داره میره تو حاشیه....گفتنی ها گفته شد...نه من میتونم شما رو توجیه کنم نه شما من رو ..)))
Persian-swag
05-06-2013, 11:08
ببین تخصصی یعنی این که تو لوازم خانگی و سیستم های صوتی و تصویری برنده یعنی تمرکز داره !
به این معنی نیست باید حتما فقط تلویزیون بزنه تا بشه تخصصی !
اگر من گفتم سونی تخصصش لپ تاپ نیست به خاطر اینه که تو این موضوع تمرکز بالا نداره مثل سامسونگ واسه همینه تو خیلی از حوزه ها رقابت رو واگذار کرده به سامسونگ !
من خودم از سامسونگ خوشم نمیاد ولی کاملا مشخصه تو هرحوزه ای داره مثل یک کمپانی جدا و تخصصی عمل می کنه و مجموعه سامسونگ رو شبه کمپانی های تخصصی تشکیل میدن !
یعنی تمرکز بالا تو هر قسمت به منظور به دست گیری کل بازار و یا سهم بالا از اون !
منظورم اینه نه اونی که شما تصور کردی !
همین سونی لنز آیفون 5 رو هم زده و صفحه ساز فوق العاده ای هم هست اما برو صفحه xperia z رو نگاه کن ببین چقدر بی کیفیته در مقابل مثلا s4 !
oliver766
05-06-2013, 11:22
ببین تخصصی یعنی این که تو لوازم خانگی و سیستم های صوتی و تصویری برنده یعنی تمرکز داره !
به این معنی نیست باید حتما فقط تلویزیون بزنه تا بشه تخصصی !
اگر من گفتم سونی تخصصش لپ تاپ نیست به خاطر اینه که تو این موضوع تمرکز بالا نداره مثل سامسونگ واسه همینه تو خیلی از حوزه ها رقابت رو واگذار کرده به سامسونگ !
من خودم از سامسونگ خوشم نمیاد ولی کاملا مشخصه تو هرحوزه ای داره مثل یک کمپانی جدا و تخصصی عمل می کنه و مجموعه سامسونگ رو شبه کمپانی های تخصصی تشکیل میدن !
یعنی تمرکز بالا تو هر قسمت به منظور به دست گیری کل بازار و یا سهم بالا از اون !
منظورم اینه نه اونی که شما تصور کردی !
همین سونی لنز آیفون 5 رو هم زده و صفحه ساز فوق العاده ای هم هست اما برو صفحه xperia z رو نگاه کن ببین چقدر بی کیفیته در مقابل مثلا s4 !
من متعجبم از اینکه شما بدیعیات رو توجیه میکنید....سامسونگ تمرکز رو یه یه تیپ کالا داره ؟؟؟؟ خودتون خندتون نمیگیره از این حرف ؟؟؟؟؟ این ک ه دیگه توجیه کردن نداره...کاملا مشخصه که میخواد تو همه چی سرک بکشه....
از کلیه لوازم خونگی گرفته تا سیستم های صوتی تصویری ....و سخت افزار کامپیوتر....لپ تاپ ...موبایل...و....اینا 100 تا شاخه تخصصی جدا از همن پسر خوب...این دیگه انکار نداره....(میتونم بپرسم مدرک تحصیلیتون چیه ؟؟؟؟ )
نه اپل تمرکزش رو یه چیزه نه اکثر اون کمپانیایی که گفتی..شاید متمرکز ترینشون فقط htc باشهو بس...
در ضمن ارتباط آبمیوه گیری و ماشین لباسشویی رو با ال سی دی و سیستم پخش رو میشه توضیح بدین ؟؟؟ ( ربط لوازم خانگی به سیستم های صوتی تصویری که فرمودین!!!!))))
dandelionsland
05-06-2013, 11:37
دوستان يه كمكي هم به ما بكنين
forum.p30world.com/showthread.php?t=605341&page=3
Persian-swag
05-06-2013, 11:38
خدایا توبه !!!
چرا درست نمی خونی حتما باید با فونت 1000 بنویسم !
من تو پست قبلی نگفتم بخش های مختلف سامسونگ داره به مثابه هر بخش = یک کمپانی تخصصی عمل می کنه و مجموعه ش میشه سامسونگ ؟
خوبه گفتم نمی تونی بخونی !
بله تمرکز داره ازنوع خوبش هم داره اگر می بینی که توهربخشی محصول داره چون تونسته و بازار رو تودست داره ...!
از تلویزیون تا گوشی و لوازم خانگی !
بعد جالبه داری به من میگی اینا ساخه های تخصصی هستن !
شما فکر می کنی تخصصی یعنی اینکه مثلا سامسونگ بیاد و فقط تلویزیون بزنه اون موقع میشه تخصصی ولی اگر بیاد گوشی بزنه دیگه تخصصی نیست !!!
الان همین سونی توحوزهای مختلفی کار میکنه بزرگترینش بخش فیلم هست sony entertainment !!!
گوشی هم میزنه لپ تاپ هم میزنه و تلویزیون و ....اما عملا تو چند بخش بیشتر تمرکز نداره یکیش گوشیه که سومه تو دنیا !!!
اصلا رو بخش کامپیوتر حساب خاصی باز نمی کنه تا همین چند وقت پیش هم شدیدا ضررده بود !
اما سامسونگ داستانش فرق داره توهر بخشی وارد شده و سهم عمده رو گرفته !
یعنی تخصصی تر بهش نگاه کرده !
تو گوشی تو خانگی تو تلویزیون و ....سهم خیلی از کمپانی ها مادررو گرفته !
سیستم های صوتی و تصویری هم بخشی از لوازم خانگی محسوب میشه !
اینو یگه باید کجای دلم بزارم که متوجه نمیشی !
oliver766
05-06-2013, 11:51
خدایا توبه !!!
چرا درست نمی خونی حتما باید با فونت 1000 بنویسم !
من تو پست قبلی نگفتم بخش های مختلف سامسونگ داره به مثابه هر بخش = یک کمپانی تخصصی عمل می کنه و مجموعه ش میشه سامسونگ ؟
خوبه گفتم نمی تونی بخونی !
بله تمرکز داره ازنوع خوبش هم داره اگر می بینی که توهربخشی محصول داره چون تونسته و بازار رو تودست داره ...!
از تلویزیون تا گوشی و لوازم خانگی !
بعد جالبه داری به من میگی اینا ساخه های تخصصی هستن !
شما فکر می کنی تخصصی یعنی اینکه مثلا سامسونگ بیاد و فقط تلویزیون بزنه اون موقع میشه تخصصی ولی اگر بیاد گوشی بزنه دیگه تخصصی نیست !!!
الان همین سونی توحوزهای مختلفی کار میکنه بزرگترینش بخش فیلم هست sony entertainment !!!
گوشی هم میزنه لپ تاپ هم میزنه و تلویزیون و ....اما عملا تو چند بخش بیشتر تمرکز نداره یکیش گوشیه که سومه تو دنیا !!!
اصلا رو بخش کامپیوتر حساب خاصی باز نمی کنه تا همین چند وقت پیش هم شدیدا ضررده بود !
اما سامسونگ داستانش فرق داره توهر بخشی وارد شده و سهم عمده رو گرفته !
یعنی تخصصی تر بهش نگاه کرده !
تو گوشی تو خانگی تو تلویزیون و ....سهم خیلی از کمپانی ها مادررو گرفته !
سیستم های صوتی و تصویری هم بخشی از لوازم خانگی محسوب میشه !
اینو یگه باید کجای دلم بزارم که متوجه نمیشی !
دوست من من مطمعنا من هم تجربم بیشتر از شماست هم سنم....
شمایید که معنای تخصص رو متوجه نمیشید...
مطالب شما رو هم کامل خوندم اما شما احتمالا یا معنای تخصص رو نمیدونید یا دانشگاه نرفتید..(واسه همینم پرسیدم مدرکتون چیه که جاب ندادید..)
تخصصی یعنی فعالیت در یک حوزه تخصص خاص...مثلاً صوتی و تصویری...مثلا سیستم های سرمایشی گرمایشی...مثلا لوازم خانه...مثلا دکوراسیون مثلا سخت افزار یا نرم افزار و ... که سامسونگ جزو هیچ کدام از این دسته ها نیست...
سونی بسیار وضع بهتری داره...اگر نمیپذیرید مشکل از خودتان است....
من کی گفتم تخصصی یعنی فقط یک چیز!!!! گفتم تخصصی یعنی در باب یک حوزه تخصصی خاص!!!
پرسیدم ربط لباسشویی و آبمیوه گیری رو با لپ تاپ و تلویزیون رو که باز هم جواب ندادید....اینها به نظرتون یک حوزه خاص هستند ؟؟؟؟
این ها به هم نزدیک ترین یا فعالیت های سونی ؟؟؟؟ ( تلویزیون و لپ تاپ و ... )
لطفا عجولانه جواب ندید...اندکی تامل کنید..
oliver766
05-06-2013, 12:12
.................................................. ..............................................
اطلاعاتتون رو ببرید بالا بعد پست بزنید لطفاًًً....
این شاخه که گفتین ارتباط مستقیم با حوزه تصویر برداری و نمایش خانگی ( مرتبط با ال سی دی و تلویزیون و ... ) داره که اتفاقاً تخصص سونی است!!!و شرکت سونی هوشمندانه وارد این حوزه شده....
وقتی میگم عجولانه جواب میدین یه چیزی میدونم....
((شما چند سالتونه ؟؟؟؟؟ نباید بیشتر از 17 18 سالتون باشه....)
وقتی خودتون میگید که سامسونگ تو 100 تا حوزه داره کار میکنه یعنی پذیرفتید که تمرکز نداره...حالا توجیه میکنید که بازارو در دست داره یا هر بخش مستقله..این تجیه غیر علمی شماست...
حساب 2 2 تا 4 تای سادست...
وقتی شما 100 تا توان عملکردی داشته بشید توی 1 حوزه فعالیت کنید بهتره یا 100 تا حوزه ؟؟؟؟ به هر طریق همه زیر نام سامسونگ کار میکنند....
قضیه سامسونگ مثل موبایل های چینیه توی بازاره که 100 تاکار انجام میده اما هیچ کدومو انجام نمیده!!!
Persian-swag
05-06-2013, 12:19
به سن نیست دوست شما اگر مشکل اطلاعات نداشتی پای سن رو وسط نمی کشیدی !
من لیسانس برق دارم فکر نمی کنم ربطی به اطلاعات در حوزه it داشته باشه که شما انقدر اصرار داری !
آقای عزیز همین واسه بار سوم دارم میگم متوجه شو لطفا همین سامسونگ که شما میگی تخصص نداره اومده و سهم چندین ساله کمپانی های بزرگ رو از چنگشون در آورده !
این ممکن نیست مگر اینکه تخصصی کار کردن تو حوزه های خاص !
الان لنوو چین ایسر تایوان هم گوشی میزنن اپل هم میزنه سامسونگ هم میزنه این یعنی چی ؟ یعنی قابلیت ساختش رو دارن ولی چرا اپل و سامسونگ پرفروش ترن ؟ چون تخصصی کار می کنن ...
ایسر گوشی زده ولی فقط یه گوشیه و قابلیت قدرت نمایی در سطح بالا رو نداره چون هدف کمپانی نیست که تو این قسمت تمرکز کنه !
من گفتم سامسونگ اصلا بخش های مختلفش مثل کمپانی جدا جدا میمونه یعی اصلا ربطی به هم ندارن یعنی بخش موبایل کارش همینه بخش لوازم خانگی همین و .....!
مجموعه این ها میشه برند سامسونگ !
این نیست یه کارخونه زده باشن هرکی یه گوشه واسه خودش محصول بزنه !
یعنی طوری استراتژی رو پایه ریزی کردن که هدف رو گذاشتن که بازار رو تسخیر کنن نه مثل کمپانی های ضعیف که تو هر حوزه محصول دارن ولی ضعیف و کم فروش ...
دیگه نشون دادی اطلاعاتت خیلی بالاس !!!!!!!!!!!!:n09:
دوست عزیز برو اخبار رو بخون سونی به زور تونسته امسال جلوی ضرر رو بگیره پارسال چندین میلیارد دلار ضرر داده بود و در آمدی که سونی رو تونست از ورشکستگی نجات بده از طریق صنعت insurance یا بیمه بود !
یعنی خرج کمپانی در نمی اومد بعد شما میگی وضعش از ساسونگ بهتر بود !!!
بس کنید انقدر اطلاعات اشتباه ندید ..
تاپیک این بنده خدا ترکید !
Persian-swag
05-06-2013, 12:23
.................................................. ..............................................
اطلاعاتتون رو ببرید بالا بعد پست بزنید لطفاًًً....
این شاخه که گفتین ارتباط مستقیم با حوزه تصویر برداری و نمایش خانگی ( مرتبط با ال سی دی و تلویزیون و ... ) داره که اتفاقاً تخصص سونی است!!!و شرکت سونی هوشمندانه وارد این حوزه شده....
وقتی میگم عجولانه جواب میدین یه چیزی میدونم....
((شما چند سالتونه ؟؟؟؟؟ نباید بیشتر از 17 18 سالتون باشه....)
وقتی خودتون میگید که سامسونگ تو 100 تا حوزه داره کار میکنه یعنی پذیرفتید که تمرکز نداره...حالا توجیه میکنید که بازارو در دست داره یا هر بخش مستقله..این تجیه غیر علمی شماست...
حساب 2 2 تا 4 تای سادست...
وقتی شما 100 تا توان عملکردی داشته بشید توی 1 حوزه فعالیت کنید بهتره یا 100 تا حوزه ؟؟؟؟ به هر طریق همه زیر نام سامسونگ کار میکنند....
قضیه سامسونگ مثل موبایل های چینیه توی بازاره که 100 تاکار انجام میده اما هیچ کدومو انجام نمیده!!!
من واقعا شگفت زده م که چرا انقدر شما کم اطلاع هستید علی رغم تجربه خداگونه ای که دارید !
من میگم سونی بزرگترین حوزه کاریش insurance و entertainment هست بعد این آقا میگه مرتبط با LCD ؟
شما فیلم می بینی اصلا میدونی بزرگترین کمپانی تولید فیلم تو دنیا sony entertainment هست ؟
تمام بزرگان هالیوود باهاش قرارداد دارن و تو مراسم اسکار اول از همه از سونی تشکر می کنن ؟
اول هر فیلم اسم سونی میاد ؟
اگر میدونستی نمی گفتی به LCD ربط داره !
بحث من محتوا بود مثل فیلم نه سخت افزار !
متاسفم که باهات بحث کردم !
oliver766
05-06-2013, 12:50
برای اطلاعات و نتیجه گیری خودتون متاسف باش ....
به سن نیست اما عجولانه قضاوت کردن و نتیجه گیری کور کورانه به کودکی و پختخ نبودن ربط داره....
دلیل گرفتن بازار متمرکز بودن نیست ....اصلا این ها به هم ربطی ندارن...شما داری روی یه موضوع کاملا واضح و غلط پافشاری میکنید....
سونی ضرر میده چه ربطی به متمرکز بودن ساختارش یا عدم تمرکزش داره ؟؟؟؟؟ نتیجه گیریتون در حد یه بچه 10 ساله هم نیست...
این ها بحثش چیز دیگه ای است...
oliver766
05-06-2013, 12:51
من واقعا شگفت زده م که چرا انقدر شما کم اطلاع هستید علی رغم تجربه خداگونه ای که دارید !
من میگم سونی بزرگترین حوزه کاریش insurance و entertainment هست بعد این آقا میگه مرتبط با LCD ؟
شما فیلم می بینی اصلا میدونی بزرگترین کمپانی تولید فیلم تو دنیا sony entertainment هست ؟
تمام بزرگان هالیوود باهاش قرارداد دارن و تو مراسم اسکار اول از همه از سونی تشکر می کنن ؟
اول هر فیلم اسم سونی میاد ؟
اگر میدونستی نمی گفتی به LCD ربط داره !
بحث من محتوا بود مثل فیلم نه سخت افزار !
متاسفم که باهات بحث کردم !
شما هم اگه میدونستید نمی گفتید ربط نداره ...این که دیگه بحث کردن نداره....شما در اصول نتیجه گیری و منطق مشکل دارید...اول باید اونو اصلاح کنید...
دوستمون مشاوره خرید لپتاپ خواستن نه دعوای شما در مورد چیزای دیگه ...
رعایت کنید بابا .
دوست عزیز فکر کنم Asus N46vz , Asus N56vz اگر پیدا کنید واستون مناسب باشه .
سونی F23 هم خوبه فقط کارت گرافیکش خیلی جالب نیست . قیافش هم خیلی بزرگه .
Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2
mohammad ahmadi
05-06-2013, 15:14
همه میدونن سونی از ایسوس و لنوو بهتره جای هیچ بحثی نیست.
با این بودجه بهتره دنبال مدل های سونی باشید.
hossein pc 2011
05-06-2013, 21:32
به نطرم از sony سری f از همش بهتره.اما من y500 و n56vz رو پیشنهاد میدم.
shahin..
06-06-2013, 18:53
دوست عزیز من دو ماه پیش بعد 3 4 ماه تحقیق و بررسی مدل svs 1511egx (سری s سونی ) و خریدم و واقعا راضی هستم ازش تا 6 ساعت شارژ نگه میداره و یه باتری اضافه هم داره که اگه اونم شارژ و وصل کنی تا 12 ساعت شارژ نگه میداره 2 تا کارت گرافیک هم داره یکی intel 4000 که ضعیف و مصرف انرژیش کمه یکی هم 640 gt که 2گیگ هست ... گیم و نرم افزارهای سنگین مهندسی رو هم به خوبی باز می کنه .. ( grid2 تو حالت medium و فول اچ دی 50 تا فریم میده ) وزنشم 1.9 کیلو که فوق العادس ...
با همین مشخصات 13 اینچم هس که 1.7 کیلو هست ولی صفحش کوچیکه به نظرم ...
اینم مشخصاتش
intel core i7
geforce 640le 2GB
640 hdd
8GB ram
full hd led
1.9 kg
قیمتش هم دور بر 5 تومن باید باشه ... اگه بتونی سری s بخری اصلا به سری e یا f اصلا فک نکن (مخصوصا سری f که وزنش پدر ادمو درمیاره)
دوست عزیز من دو ماه پیش بعد 3 4 ماه تحقیق و بررسی مدل svs 1511egx (سری s سونی ) و خریدم و واقعا راضی هستم ازش تا 6 ساعت شارژ نگه میداره و یه باتری اضافه هم داره که اگه اونم شارژ و وصل کنی تا 12 ساعت شارژ نگه میداره 2 تا کارت گرافیک هم داره یکی intel 4000 که ضعیف و مصرف انرژیش کمه یکی هم 640 gt که 2گیگ هست ... گیم و نرم افزارهای سنگین مهندسی رو هم به خوبی باز می کنه .. ( grid2 تو حالت medium و فول اچ دی 50 تا فریم میده ) وزنشم 1.9 کیلو که فوق العادس ...
اینم مشخصاتش
intel core i7
geforce 640le 2GB
640 hdd
8GB ram
full hd led
1.9 kg
قیمتش هم دور بر 5 تومن باید باشه ... اگه بتونی سری s بخری اصلا به سری e یا f اصلا فک نکن (مخصوصا سری f که وزنش پدر ادمو درمیاره)
این مدل دیگه کلا تو بازار نیست .
من 2 هفته پیش میخواستم بگیرم پیدا نشد .
Reza31001
06-06-2013, 19:53
اینم مشخصاتش
intel core i7
geforce 640le 2GB
640 hdd
8GB ram
full hd led
1.9 kg
ssd؟
ویندوز اورجینال؟
اگه بخوام با z500 مقایسه کنم cpu یکسان گرافیک کمی بهتر هارد پایین تر رم یکسان صفحه نمایش برتر و بهتر و همچنین 300-400 گرم سبکتر
و البته 2 میلیون گرونتر
NorthBridge
06-06-2013, 20:14
برام جالبه که سونی همه ی محصولاتش از دوربین دیجیتالش که من دو ساله دارم تا لپتاپش که ایشون تهیه کرده نسبت به رقبا همیشه قیمت بیش از حد بالاتری داره!
الان همین مدل svs 1511egx با قیمت بیش از 5.200.000 نه حسگر اثر انگشت داره:n04:(گرچه چندان کاربردی نیست) و نه هارد پرسرعت(دیگه این وجودش واقعاً حیاتیه) هاردش از نوع کم سرعت 5400rpm هست :n04:(من که هارد 7200rpm دارم شاکی هستم دیگه هارد 5400 خدا بخیر کنه) و msata SSD هم نداره! درایو DVD اون هم از Blu-ray پشتیبانی نمیکنه!:n04:
درسته که لپتاپهای سونی گفته میشه کیفیت ساخت + نمایشگر به نسبت بهتری دارند ولی دیگه نه با این قیمت عجیب.
امکانات نرم افزاریش که توی سایتهای فروش دربارش اینقدر تبلیغات کاذب شده که اهمیتی نداره چون با دانلود و نصبش روی هر نوع لپتاپی فراهم شدنی هست.
از اون عجیب تر اینکه تفاوت مختصری در بین مدل های یک سری وجود داره ولی همون تفاوت اندک باعث افزایش قیمت نجومی شده!
مثلاً مدل SVS15113FX نسبت به svs 1511eg دارای 2 گیگ رم کمتر(6GBدر برابر 8GB) و 1 گیگ رم گرافیکی کمتر(1GBدر برابر2GB) و بلوتوث نسخه ی 2.1 در برابر نسخه ی 4 هست ولی همینها باعث بیش از 1 میلیون ت تفاوت قیمت شده! که منطقی نیست
hossein pc 2011
06-06-2013, 20:29
برام جالبه که سونی همه ی محصولاتش از دوربین دیجیتالش که من دو ساله دارم تا لپتاپش که ایشون تهیه کرده نسبت به رقبا همیشه قیمت بیش از حد بالاتری داره!
الان همین مدل svs 1511egx با قیمت بیش از 5.200.000 نه حسگر اثر انگشت داره:n04:(گرچه چندان کاربردی نیست) و نه هارد پرسرعت(دیگه این وجودش واقعاً حیاتیه) هاردش از نوع کم سرعت 5400rpm هست :n04:(من که هارد 7200rpm دارم شاکی هستم دیگه هارد 5400 خدا بخیر کنه) و msata SSD هم نداره! درایو DVD اون هم از Blu-ray پشتیبانی نمیکنه!:n04:
درسته که لپتاپهای سونی گفته میشه کیفیت ساخت + نمایشگر به نسبت بهتری دارند ولی دیگه نه با این قیمت عجیب.
امکانات نرم افزاریش که توی سایتهای فروش دربارش اینقدر تبلیغات کاذب شده که اهمیتی نداره چون با دانلود و نصبش روی هر نوع لپتاپی فراهم شدنی هست.
از اون عجیب تر اینکه تفاوت مختصری در بین مدل های یک سری وجود داره ولی همون تفاوت اندک باعث افزایش قیمت نجومی شده!
مثلاً مدل SVS15113FX نسبت به svs 1511eg دارای 2 گیگ رم کمتر(6GBدر برابر 8GB) و 1 گیگ رم گرافیکی کمتر(1GBدر برابر2GB) و بلوتوث نسخه ی 2.1 در برابر نسخه ی 4 هست ولی همینها باعث بیش از 1 میلیون ت تفاوت قیمت شده! که منطقی نیست
سونی مثل philips یه خورده پول مارکشونو می گیرن.الان asus و lenovo سطح خیلی بالا یی دارن
shahin..
06-06-2013, 20:37
این مدل دیگه کلا تو بازار نیست .
من 2 هفته پیش میخواستم بگیرم پیدا نشد .
چک کردم موجود هست اگه خواستید آدرس میدم خدمتتون
اگه 1511egx هم نشد با همین کانفیگ ویندور 8 هست فقط گرافیکش 1 هست قیمتش هم 4.900
svs15127
shahin..
06-06-2013, 20:38
ssd؟
ویندوز اورجینال؟
اگه بخوام با z500 مقایسه کنم cpu یکسان گرافیک کمی بهتر هارد پایین تر رم یکسان صفحه نمایش برتر و بهتر و همچنین 300-400 گرم سبکتر
و البته 2 میلیون گرونتر
ssd تو مدل 13.3 اینچی هست به این مدل هم میشه بعدا اضافه کرد ...
ویندوز هم پرفشنال اوریجنال هست..
و البته کیفیت ساخت بسیار بهتر
shahin..
06-06-2013, 20:44
دوست عزیز قراردادن هارد 5400 فقط برا کم کردن وزن لپ تاپ هستش و به نظر من میارزه ... بلوری هم اولا زیاد همه گیر نشده و یه سرچی تو اینترنت بکنید متوجه خرابی بیش از حد درایو هاشون میشید...
من خودم هم ایسوس استفاده کردم الان هم سونی کلا کیفیت سونی به طور محسوسی بالاتره و به نظر من کاملا میارزه 20% پول اضافی بده بابت کیفیت بالاتر و ...
در ضمن کیفیت صفحه سونی به غیر از صفحه رتینا اپل با هیچ لپ تاپی قابل مقایسه نیست ..
NorthBridge
06-06-2013, 20:51
ssd تو مدل 13.3 اینچی هست به این مدل هم میشه بعدا اضافه کرد ...
ویندوز هم پرفشنال اوریجنال هست..
و البته کیفیت ساخت بسیار بهتر
فکر کنم منظورتون از SSD توی 13 اینچی ها، وجود هارد هیبریدی باشه (500GB + 24GB Hybrid) این خوبه ولی SSD مستقل که مد نظر خیلیهاست محسوب نمیشه.
پارسال بعضی مدل های لنوو در کنار یک هارد پرظرفیت، یک mini sata SSD با طرفیتهای 60 الی 120 گیگ هم داشتند
گفتید بعداً میشه اضافه کرد، در حالیکه عمراً توی ایران mini sata SSD گیر نمیاد و کاربر باید خودش بره دنبال خریدش از فروشگاههای خارجی.
ویندوز هم که نوک سوزنی اهمیت نداره چی باشه چون 99 درصد کاربرها ویندوز اصلی رو بعد از ایمیج گرفتن پاکش میکنند و یک ویندوز سرحال و Ultimate خودشون نصب میکنند.
shahin..
06-06-2013, 21:03
فکر کنم منظورتون از SSD توی 13 اینچی ها، وجود هارد هیبریدی باشه (500GB + 24GB Hybrid) این خوبه ولی SSD مستقل که مد نظر خیلیهاست محسوب نمیشه.
پارسال بعضی مدل های لنوو در کنار یک هارد پرظرفیت، یک mini sata SSD با طرفیتهای 60 الی 120 گیگ هم داشتند
گفتید بعداً میشه اضافه کرد، در حالیکه عمراً توی ایران mini sata SSD گیر نمیاد و کاربر باید خودش بره دنبال خریدش از فروشگاههای خارجی.
ویندوز هم که نوک سوزنی اهمیت نداره چی باشه چون 99 درصد کاربرها ویندوز اصلی رو بعد از ایمیج گرفتن پاکش میکنند و یک ویندوز سرحال و Ultimate خودشون نصب میکنند.
مدل svs13a2apx وsvs13a25
اولی 512گیگ و دومی 256 گیگ هارد ssd دارن
مدل svs1512gpx هم اگه پیدا بشه 256 هارد ssd داره ولی تفاوت قیمت خیلی زیاده و به نظرم نمیارزه ...
NorthBridge
06-06-2013, 21:13
دوست عزیز قراردادن هارد 5400 فقط برا کم کردن وزن لپ تاپ هستش و به نظر من میارزه ... بلوری هم اولا زیاد همه گیر نشده و یه سرچی تو اینترنت بکنید متوجه خرابی بیش از حد درایو هاشون میشید...
من خودم هم ایسوس استفاده کردم الان هم سونی کلا کیفیت سونی به طور محسوسی بالاتره و به نظر من کاملا میارزه 20% پول اضافی بده بابت کیفیت بالاتر و ...
در ضمن کیفیت صفحه سونی به غیر از صفحه رتینا اپل با هیچ لپ تاپی قابل مقایسه نیست ..
دوست عزیز فرمایشاتی میکنی ها.محض اطلاعتون بنده خودم یک عمره توی کار لپتاپ و سخت افزارم.
هارد 7200 دور مگه چند کیلو میخواد به وزن لپتاپ اضافه کنه؟
500GB سیگیت : 7200 دور برابر 238 گرم و 5400 دور 209 گرم وزن دارند! یعنی فقط 29 گرم تفاوت.پس صحبت شما بی معنی هست.
بلو روی هم دلیلی برای خراب شدن بیشتر نسبت به درایو DVD رایتر نداره. من روی لپتاپ دومم که 2009 گرفتم بلو ری داره و بعد از 3.5 سال مثل ساعت داره کار میکنه در حالیکه درایو DVD رایتر لپتاپ اولم دو بار بی جهت خراب شده و هر بار 110 تومان خرج کردم و درایو نو تهیه کردم جاش انداختم.
پس اگه بگید DVD رایتر لپتاپها چه از نوع بلو ری و چه از نوع درایو عادی خیلی حساستر از سیستمهای رومیزی هست و باید در مواقع ضرورت ازش استفاده کرد بله این صحبت قابل قبوله ولی اینکه بلو ری زودتر خراب میشه اصلاً قابل قبول نیست و کاملاً رد میکنم.
با تشکر
ehsan_296
08-06-2013, 01:41
اینم مشخصاتش
intel core i7
geforce 640le 2GB
640 hdd
8GB ram
full hd led
1.9 kg
ممنون
لپ تاپ خودم الان VG N-SR595GPB هست . خیلیم راضیم ازش . کلا سری s سونی خوبه . حالا یه خورده کم میاره تو نرم افزارهای جدید :)
ehsan_296
08-06-2013, 01:46
از سری های جدید که توی نمایشگاه computex 2013 معرفی شده چی :n02:
فکر کنم یه کم صبر کنم بهتر باشه
shahin..
08-06-2013, 14:16
دوست عزیز فرمایشاتی میکنی ها.محض اطلاعتون بنده خودم یک عمره توی کار لپتاپ و سخت افزارم.
هارد 7200 دور مگه چند کیلو میخواد به وزن لپتاپ اضافه کنه؟
500GB سیگیت : 7200 دور برابر 238 گرم و 5400 دور 209 گرم وزن دارند! یعنی فقط 29 گرم تفاوت.پس صحبت شما بی معنی هست.
بلو روی هم دلیلی برای خراب شدن بیشتر نسبت به درایو DVD رایتر نداره. من روی لپتاپ دومم که 2009 گرفتم بلو ری داره و بعد از 3.5 سال مثل ساعت داره کار میکنه در حالیکه درایو DVD رایتر لپتاپ اولم دو بار بی جهت خراب شده و هر بار 110 تومان خرج کردم و درایو نو تهیه کردم جاش انداختم.
پس اگه بگید DVD رایتر لپتاپها چه از نوع بلو ری و چه از نوع درایو عادی خیلی حساستر از سیستمهای رومیزی هست و باید در مواقع ضرورت ازش استفاده کرد بله این صحبت قابل قبوله ولی اینکه بلو ری زودتر خراب میشه اصلاً قابل قبول نیست و کاملاً رد میکنم.
با تشکر
دقیق جزئیاتشو نمی دونم ولی حتی اپل هم برا مدل های غیر ssd از هارد 5400 استفاده میکنه مثلا md386 ده تومن قیمتشه ولی هاردش 5400 ه پس حتما یه دلیلی داره و من خونده بودم که برا وزنش هست .
راجع به بلوری هم قرار نیس که همشون خراب در بیان یا همه dvd ها سالم و بدون مشکل یاشن ... آمار خرابی 20 درصدم حتی زیاده برا شرکتی مثل سونی و ...
shahin..
08-06-2013, 14:18
اگه واقعا نیاز دارید به لپ تاپ هرچه زودتر بگیرید چون هیچ چیز و نمیشه پیش بینی کرد ... ولی اگه نیاز آنچنانی ندارید یکم صبر کنید بهتر هست ( با توجه به اومدن سری جدید cpu ها و...)
NorthBridge
08-06-2013, 16:37
دقیق جزئیاتشو نمی دونم ولی حتی اپل هم برا مدل های غیر ssd از هارد 5400 استفاده میکنه مثلا md386 ده تومن قیمتشه ولی هاردش 5400 ه پس حتما یه دلیلی داره و من خونده بودم که برا وزنش هست .
راجع به بلوری هم قرار نیس که همشون خراب در بیان یا همه dvd ها سالم و بدون مشکل یاشن ... آمار خرابی 20 درصدم حتی زیاده برا شرکتی مثل سونی و ...
دلیلش در هاردهای 500 و 750 گیگ ارزونتر بودن هاردهای 5400rpm هست. ممکنه این تصور پیش بیاد که فرضاً توی یک لپتاپ 1500 دلاری چه معنی میده که چند دلار صرفه جویی از این راه بشه؟ جواب اینه وقتی در تیراژ بالای تولید لپتاپ اون شرکت ضرب کنید رقم صرفه جویی قابل توجهی برای اون شرکت میشه از طرفی میدونند که خریداران همیشه به سایر سخت افزار لپتاپی که میخوان بخرن توجه میکنند نه به میزان دور هارد! پس فرصت بسیار خوبی برای استفاده از یک قطعه ی ارزونتر هست!!
از طرفی واضحه که هاردهای 5400rpm مصرف انرژی کمتری هم دارند و اینم کمک میکنه به عمر بیشتر باتری.
ولی اگر هارد 1 ترا مورد بحث باشه، اون دیگه دلیلش اینه که مدل 7200rpm هنوز نداره و همگی 5400rpm هست.
درباره ی میزان خرابی درایو DVD هم اگر با مأخذ و مدرک از مراجع معتبر صحبت بشه خیلی بهتره. چون تجربه ی شخصی من که 300 درصد خلاف نظر شخصی شما رو داره نشون میده. ضمن اینکه هنوزم بسیاری از شرکت های صاحبنام دارند از درایو Blu-ray روی محصولات تولیدیشون استفاده میکنند.
این ماجرا همیشه ادامه داشته
درسته که فاصله ی Release معماری جدید حدود 1.5 سال هست ولی تا عرضه ی جهانی با قیمت مناسب بشه، شرکتهای لپتاپ ساز اقدام به تغییر معماری مادربورد و استفاده از نسل جدید پردازنده ها کنند و آخر سر تا وقتیکه بخواد به بازار ما با قیمت معقول برسه ممکنه خیلی طولانی تر از چیزی بشه که حتی تصورش رو کردید.
وقتی نسل اول i7 بعد از مدتهای طولانی از عرضه جهانیش، به ایران رسید یک عده گفتند وایسیم نسل دوم جدیداً معرفی شده و میاد! نسل دوم بعد از مدت طولانی به بازار ایران اومد گفتن ای بابا نسل سوم معرفی شده و وایسیم تا اون بیاد! نسل سوم به میزان کم از پارسال و خیلی دیر اومده و هنوزم توی بازار ایران کمه و نسل دم رایجتره. حالام یک عده میگن وایسیم نسل 4 داره میاد! تا وقتیکه حداقل 3 ماه دیگه نسل 4 به تعداد کم بیاد اونوقت باز تا بخواید منتظر ورود یک مدل قویتر نسل 4 بمونید می بینید نسل 5 داره توی کامپیوتکس آینده رو نمایی شده و...!!!
پس انتظار در دنیای کالاهای دیجیتال تا حد زیادی بی معنی هست
اگر نیاز به دستگاه دارید همین حالا اقدام کنید
اگر نیاز ضروری ندارید میتونید حداقل چند ماه صبر کنید ولی اوضاع بازار و قیمتها در اون زمان به چه نحوی باشه دیگه روشن نیست
ضمن اینکه ممکنه همین برندی که توجهتون رو جلب کرده خیلی دیگرتر(مثلاً 6-9 ماه دیگه) اقدام به استفاده از نسل 4 پردازنده ها کنه و تا بخواد وارد ایران بشه یک چیزی حدود یکسال دیگه باید منتظر باشید
این روند همیشه در بازار بوده و چیز جدیدی نیست.
ehsan_296
09-06-2013, 01:46
دلیلش در هاردهای 500 و 750 گیگ ارزونتر بودن هاردهای 5400rpm هست. ممکنه این تصور پیش بیاد که فرضاً توی یک لپتاپ 1500 دلاری چه معنی میده که چند دلار صرفه جویی از این راه بشه؟ جواب اینه وقتی در تیراژ بالای تولید لپتاپ اون شرکت ضرب کنید رقم صرفه جویی قابل توجهی برای اون شرکت میشه از طرفی میدونند که خریداران همیشه به سایر سخت افزار لپتاپی که میخوان بخرن توجه میکنند نه به میزان دور هارد! پس فرصت بسیار خوبی برای استفاده از یک قطعه ی ارزونتر هست!!
از طرفی واضحه که هاردهای 5400rpm مصرف انرژی کمتری هم دارند و اینم کمک میکنه به عمر بیشتر باتری.
ولی اگر هارد 1 ترا مورد بحث باشه، اون دیگه دلیلش اینه که مدل 7200rpm هنوز نداره و همگی 5400rpm هست.
درباره ی میزان خرابی درایو DVD هم اگر با مأخذ و مدرک از مراجع معتبر صحبت بشه خیلی بهتره. چون تجربه ی شخصی من که 300 درصد خلاف نظر شخصی شما رو داره نشون میده. ضمن اینکه هنوزم بسیاری از شرکت های صاحبنام دارند از درایو Blu-ray روی محصولات تولیدیشون استفاده میکنند.
این ماجرا همیشه ادامه داشته
درسته که فاصله ی Release معماری جدید حدود 1.5 سال هست ولی تا عرضه ی جهانی با قیمت مناسب بشه، شرکتهای لپتاپ ساز اقدام به تغییر معماری مادربورد و استفاده از نسل جدید پردازنده ها کنند و آخر سر تا وقتیکه بخواد به بازار ما با قیمت معقول برسه ممکنه خیلی طولانی تر از چیزی بشه که حتی تصورش رو کردید.
وقتی نسل اول i7 بعد از مدتهای طولانی از عرضه جهانیش، به ایران رسید یک عده گفتند وایسیم نسل دوم جدیداً معرفی شده و میاد! نسل دوم بعد از مدت طولانی به بازار ایران اومد گفتن ای بابا نسل سوم معرفی شده و وایسیم تا اون بیاد! نسل سوم به میزان کم از پارسال و خیلی دیر اومده و هنوزم توی بازار ایران کمه و نسل دم رایجتره. حالام یک عده میگن وایسیم نسل 4 داره میاد! تا وقتیکه حداقل 3 ماه دیگه نسل 4 به تعداد کم بیاد اونوقت باز تا بخواید منتظر ورود یک مدل قویتر نسل 4 بمونید می بینید نسل 5 داره توی کامپیوتکس آینده رو نمایی شده و...!!!
پس انتظار در دنیای کالاهای دیجیتال تا حد زیادی بی معنی هست
اگر نیاز به دستگاه دارید همین حالا اقدام کنید
اگر نیاز ضروری ندارید میتونید حداقل چند ماه صبر کنید ولی اوضاع بازار و قیمتها در اون زمان به چه نحوی باشه دیگه روشن نیست
ضمن اینکه ممکنه همین برندی که توجهتون رو جلب کرده خیلی دیگرتر(مثلاً 6-9 ماه دیگه) اقدام به استفاده از نسل 4 پردازنده ها کنه و تا بخواد وارد ایران بشه یک چیزی حدود یکسال دیگه باید منتظر باشید
این روند همیشه در بازار بوده و چیز جدیدی نیست.
بله مد نظرم هست . موردی نداره یه سفر میریم دوبی می گیریم میایم . ارزونترم در میاد برامون :n01:
ehsan_296
16-06-2013, 00:00
اینو بگیرم ؟
Sony Vaio E14A27CXH
قیمت از 5200 اومده 4.5
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.