مشاهده نسخه کامل
: [اختصاصی کاربران] عکسهایی که گرفتیم (پست اول مطالعه شود)
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
sara_program
25-10-2013, 19:08
شهرکرد- امروز- مسابقات موتور کراس قهرمانی کشور -
تنها دوربین من Canon sx40 hs
راستی اگه امکانش هست درمورد پانوراما واسه من مبتدی یه توضیحی بدید، که تو پست قبلی گفتن. یا اگه تاپیکی هست درموردش لطفا لینکش رو بذارید ممنون میشم.
سلام . عکس زیبایی هست. به شرط اینکه حجمش کمتر باشه:n02: نهایت 300 کیلو بایت
پانوراما یعنی عریض. گاهی شما می خواین یه جایی را عکس بندازین که با یک شات عکس گرفتن نمی شه تمام منظره را عکس بگیرین. باید چندتا شات افقی بزنین و با فتوشاپ عکسها را به هم متصل کنید.
یادتون باشه در هر عکس باید جزئیات عکس قبلی باشه که بتونید اونها را به هم بچسبونید . استفاده از سه پایه هم برای پانوراما خیلی خوبه یا اینکه واقعا حواستون باشه دستتون تکون نمی خوره.
من در سطح سوادم صحبت کردم. باقی توضیحات با دوستان
mahpesar
25-10-2013, 19:17
بنـی آدم اعضـای یک پیکـرند *** که در آفرینـش ز یک گوهـرند
چو عضوی به درد آورد روزگار *** دگر عضــو ها را نماند قــرار
تـو کز مــحنت دیگران بی غـمی*** نشاید که نامـت دهند آدمـی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vahid_ba
25-10-2013, 20:56
vahid_ba . اینجایی که عکس گرفتید کجا هستش؟
روستای فیلبند !
هوا ابریست
بر افق
سیاهی پاشیده اند
کاش این برف
از زمین به آسمان می بارید
dada_zebel
25-10-2013, 21:05
عکس اون گوشه پایینش کپی رایت داره... سایت جدید خودتونه؟ میشه ادرس درستش رو بنویسید؟
در خصوص گرفتن عکس توضیح میدین؟ به نظر نمیاد که از فلش استفاده شده باشه و اگر شده، میشه تجهیزات استفاده شده اش رو بگید؟؟؟ بیشتر به نظر میاد که عکس در روز بوده و اطرافش رو پاک کردین شاید؟؟؟ خلاصه اگر امکان داره اگزیف عکس و یه سری توضیحات کلی در خصوص عکس بدین...
نه عکس بیفلاش از عکس با فلاش بهتر شده.... و دلیلش هم اینه که فلاش عکس رو اور اکسپوز کرده و باعث ایجاد پرنوری در قسمت های مختلفش شده... اگر مشخصا اون شاخهی پر نور پشتش نبود، گل خوشکلی ازش در میومد...
اون قسمت های سفید رنگ پل، نورپردازی میشن عایا؟ یعنی شهرداری و اینا نورش پردازیش میکنن که روشن در اومده یا چی؟ اگر امکان داره لطفا اگزیف سه عکس اخر رو قرار بدین با تشکر...
دوربین 6دی
لنز 70-200 اف 4
شب کنار پنجره
فوکال لنت 192 میلی متر
عکس روی دست
iso 2500
یک هشتادم ثانیه
فلش هم استفاده نشده
هیچ بک گراندی اضافه نشده
کادر مربعی برای افزایش تاثیر گذاری بوده و حذف المان های اضافی
مرسی
dada_zebel
25-10-2013, 21:10
بنظرم نگاه این بچه کاراکتر داره. می شد عکس با جلوه بیشتری گرفته بشه. برای عکاسی از کودک به نقطه قوت کودک دقت کنید. مثلا برای این دختر بچه باید طوری عکس می گرفتین که نگاهش سوزه عکس بشه . یه چیزی مثل عکس آواتار خودتون
تو 192 میلی متر اون هم از نوع شبه خبری که عکس لحظه ایست فقط میتوان همان چیزی را ثبت کرد که وجود دارد
اگر عجلهنکنیذ و رویاپردازی کنید همان هم از دستتون می پره
میلیون ها عکس هست که در مکانش میگیم کاش اینو ثبت میکردم
همه ما عکس های زیادی میتونستیم بگیریم که در زمانش نتونستیم
خیلی ها عکاس بزرگی نبودن ولی به خاطر ثبت برخی لحظه ها مشهور شدن
گلها را پرپر نکنیم :n28:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
dada_zebel
25-10-2013, 23:13
Maziar_69
25-10-2013, 23:32
Maziar_69
25-10-2013, 23:51
عکس HDR متشکل از 3 شات با اختلاف 1 استاپ... :n01:
sara_program
26-10-2013, 06:31
خوشمان آمد:n01: این خیلی زیبا تر از قبلی شد:n18:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++
غنجه های مست خواب
غرق در رویای ناب
چشم دل، اکنون به رویاها بتاب
تا ببینی جشن پاییزی در آب
شعر و عکس از خودم
ursamajor
26-10-2013, 12:58
برو بچ ایرادات این عکس آخری (پست 992) که گذاشتم چیه؟ خودم فکر میکردم یکی از عکس های خیلی خوبم هست! ولی مثل اینکه نظرات دوستان کاملا متفاوته.
سارا خانم مثل اینکه طبع شعر هم دارید. شعرتون زیبا بود.
sara_program
26-10-2013, 14:23
برو بچ ایرادات این عکس آخری (پست 992) که گذاشتم چیه؟ خودم فکر میکردم یکی از عکس های خیلی خوبم هست! ولی مثل اینکه نظرات دوستان کاملا متفاوته.
ممنونم . سعدیا میشناسین؟ من دخترشم:n08:
دباره اون عکستون هم وقتی عکس رو زوم کردم دیدم چه عکس زیباییه.:n01: متاسفانه جزئیات قشنگ عکس با این اندازه ای که توی سایته یکم از بین رفته. ایکاش عادت کنیم عکسها را view image بزنیم.
mahpesar
26-10-2013, 17:13
با سلام نظر من اینه که سوژه گم شده و عکس یک دست نیست
و از زاویه ای عکس گرفتید که زیبایی گلبرگها کامل به چشم نمیاد
موفق باشید:n01:
ALI-M 72
26-10-2013, 17:24
باید به زاویه کمی بیشتر دقت کنی
عالیه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
masoudtr
27-10-2013, 15:40
Ali_Best
27-10-2013, 15:44
hamy_jengir
27-10-2013, 17:57
جناب masoudtr هدف خاصی داشتین از گذاشتن نوار سیاه در بالا و پایین عکس؟ چون با این مدل، این جوری به نظر میرسه که صحنه ای از یک فیلم مستند کپچر شده.
sara_program
27-10-2013, 18:43
جناب masoudtr هدف خاصی داشتین از گذاشتن نوار سیاه در بالا و پایین عکس؟ چون با این مدل، این جوری به نظر میرسه که صحنه ای از یک فیلم مستند کپچر شده.
این عکس با دوربین NIKON D7000 گرفته شده. کپچر امکان نداره. تازه اونم جناب masoudtr :n04:. نه اصلا محاله
این یه جور افکته به نظر من
dada_zebel
27-10-2013, 22:00
ursamajor
27-10-2013, 23:51
دباره اون عکستون هم وقتی عکس رو زوم کردم دیدم چه عکس زیباییه.:n01: متاسفانه جزئیات قشنگ عکس با این اندازه ای که توی سایته یکم از بین رفته. ایکاش عادت کنیم عکسها را view image بزنیم.
با سلام نظر من اینه که سوژه گم شده و عکس یک دست نیست
و از زاویه ای عکس گرفتید که زیبایی گلبرگها کامل به چشم نمیاد
موفق باشید:n01:
باید به زاویه کمی بیشتر دقت کنی
عالیه
ممنون از نظرات دوستان.
پس با این حساب تفاوت در نوع نگاه هست. چون در این عکس چیزی که برای من جذاب بود خود گلها نبود بلکه این حالات اونها و ترتیب قرار گرفتنشون و در نهایت نور بود. بعبارت ساده تر بنظرم نقطه قوت عکس زاویه اون بود در حالی از نظر دوستان نطقه ضعفش هست.:n13:
در نهایت باید بگم که برام جالب و آموزنده بود.
masoudtr
28-10-2013, 00:26
ممنون سارا خانم
مستند نیست با همون دی 7000 هست .خواستم یکم حال و هوای دیگه بهش بدم نمیدونم اصلا تاثیر داشت یا نه
نظرتون درباره این یکی چیه؟:n02:
خوشتون اومد:n02:
hamy_jengir
28-10-2013, 00:59
این عکس با دوربین NIKON D7000 گرفته شده. کپچر امکان نداره. تازه اونم جناب masoudtr :n04:. نه اصلا محاله
این یه جور افکته به نظر من
مثل اینکه منظورم رو درست نرسوندم سارا خانوم. منظورم این بود عکاس هدف خاصی از اعمال این افکت داشته؟ این وصله ها به ایشون نمی چسبه :n02:
mahpesar
28-10-2013, 04:44
sara_program
28-10-2013, 06:52
به این میگن مخفی سازی اطلاعات در عکس:n02:
چون عکس خودتون توی چشم این بچس:n09:
واقعا نگاه زیبایی داره. خدا حفظش کنه:n01:
فقط می تونم بگم کادربندیتون یکم ایراد داره:n01:
milad_heartsick
28-10-2013, 12:28
سلام دوستان خوبم
Maziar_69
28-10-2013, 14:39
mahpesar
28-10-2013, 15:11
باسلام دوست گرامی جناب milad_heartsick باتشکر از عکس بسیار زیباتون
طبق قوانین حداکثر حجم 300 کیلوبایت باید باشه که حجم عکستون یک و نیم مگابایت
لطفا اصلاح کنید باتشکر :n16:
mahpesar
28-10-2013, 17:38
mahpesar
28-10-2013, 17:41
sara_program
28-10-2013, 18:37
با سلام
کمی درباره مفهوم عکستون توضیح بدید و اینکه اصلا چی هست؟
سلام
هر دو عکس شما به غلت Over-expose شدن تا حد زیادی جزییاتشان (بافت, رنگ و ...) را از دست دادهاند که به هر دو عکس آسیب زده است. عکس دوم اگر در تنظیم نور بیشتر کار میکردید عکس زیبایی میشد.
به نظر من این هم عکس زیبایی میشد اگر در تنظیم رنگها بیشتر دقت میکردید ته رنگ Cyan به کل عکس آسیب زده است رنگ آسمان و نیز کوههای موجود در افق یک حالت مصنوعی پیدا کرده است و کنتراست رنگ زرد و سبز و آبی آسمان که میتوانست چشمنواز باشد به علت تنظیم رنگی که اضافه کردهاید دیگر جلوهای ندارد.
mahpesar
28-10-2013, 23:53
به نظر من این هم عکس زیبایی میشد اگر در تنظیم رنگها بیشتر دقت میکردید ته رنگ Cyan به کل عکس آسیب زده است رنگ آسمان و نیز کوههای موجود در افق یک حالت مصنوعی پیدا کرده است و کنتراست رنگ زرد و سبز و آبی آسمان که میتوانست چشمنواز باشد به علت تنظیم رنگی که اضافه کردهاید دیگر جلوهای ندارد.
با سلام و احترام به نظر شما ولی من فکر میکنم هر سه تا عکسهای زیبایی شده اند :n01:
در مورد اور شدن درست که در کل باید رعایت کنیم هنگام عکاسی اور نشه
و لی یک قانون حتمی نیست و گاهی عکاس برای زیبایی بخشیدن و اضافه کردن مفهوم و محتوا
به کار نور رنگها رو میتونه بدلخواه در جهت هدفش تغییر بده تا از یک عکس ثبت یک لحظه خنثی
طبیعت بدون محتواو مفومی فرار کنه حداقل من علاقم اینجوری حالا شاید سلیقه شما اینطور نباشه
و اور کردن یا بالا بردن کنتراست عکس رو قبول نداشته باشید خب اینم یک نوع نگاه
ولی تنها توضیحی میتونم بدم اینه که در هر دو عکس آگاهاه نور رو بالا بردم برای القای
مفهوم شادی و نشاط و شاعرانگی و.. از نظر خودم ولی میشد بقول شما بایک ویرایش ساده هم زیبایی
گل رو به سادگی نشون داد که با سلیقه من فرق میکنه حتی سبکهای مختلفی در عکاسی
داریم مثل آبستره یا پاپ آرت که اصلا عکس رو تکه تکه میکنند البته با یک تفکری
البته شاید توضیحات من رو شاید قبول نداشته باشید ولی فقط میتونم بگم علاقم این نوع کار
و اتفاقا نقطه قوت عکسهای بالا اور اکسپوز من تعجب میکنم از این حرفتون
در عکس سومی هم که فرمودید هم اون روز ابری بود و آسمان سفید افتاده بود
اون حالت cyan که فکر میکنید اذیت میکنه خودم رنگ آسمان آبی رو ساختم براش که شاید خیلی حرفه ای نباشه
, و کنتراست و سایه هام در ویرایش ایجاد کردم شاید با یک ویرایش ساده فقط عکس یک سری گیاه معمولی بود
ولی من ته رنگ سایان در جاهای دیگر عکس مشاهده نمی کنم :n01:
امیدوارم توضیحات من قانع کننده بوده باشه ممنون از نظر و راهنمایی شما باز اگه انتقاد داشته باشید
بیان کنید ولی من توصیه ام اینه فقط به یک سبک تدوین ساده خودتون رو محدود نکنید ما هزاران
عکس طبیعت دیدیم که صرفا یک ثبت خوب از گل و گیاه اما مهم اینه ما یک دیدگاه تازه داشته باشیم
و به عکس بعد و مفهوم جدیدی ببخشیم من خودم سعی میکنم کارام تکراری و کلیشه ای نباشه
- - - - - - - -- - - - - - - -- - - - - - - -- - - - - - - -
این عکس اون گل اولی بدون ادیت : که به نظرم شاید با ویرایش ساده نهایتا بشه در حد یک عکس معمولی خوب :n01:
- - - - - - - -- - - - - - - -- - - - - - - -- - - - - - - -
اینم یک عکس دیگه من از یک گل زیبا که در ویرایش کنتراست و رنگها عمداا
بالا بردم که به نظرم کمک کرده به کار :n01:
موفق باشید
ursamajor
29-10-2013, 01:10
مهم اینه ما یک دیدگاه تازه داشته باشیم
و به عکس بعد و مفهوم جدیدی ببخشیم من خودم سعی میکنم کارام تکراری و کلیشه ای نباشه
کاملا با این نظر موافقم و دقیقا این نکته بسیار مهمی هست که باید بهش پرداخته بشه. یعنی اینکه همش بدنبال سوژه های خاص و زیبا نباشیم بلکه بدنبال گرفتن عکسی خاص و زیبا باشبم.
milad_heartsick
29-10-2013, 19:06
سلام مجدد
Maziar_69
29-10-2013, 21:06
با سلام
کمی درباره مفهوم عکستون توضیح بدید و اینکه اصلا چی هست؟
سلام :)
این عکس یه سری چراغ رنگارنگ و انعکاسشون توی دریاچه ای هست که جلوشون قرار داره. :n01:
رنگ های دایره ای بالا خود چراغ ها هستن و رنگ های کشیده پایینشون انعکاسشون هست.
از رنگهاشون خیلی خوشم اومد و این عکس رو گرفتم. :n16:
اوستودیو دارید؟! :| چقد خوشکل نورپردازی شده.... فقط به نظر میرسه که اون چشم اون دال:| از دستتون در رفته....
این عکس یه سری چراغ رنگارنگ و انعکاسشون توی دریاچه ای هست که جلوشون قرار داره. :n01:
خیلی بوکهی زیبایی گرفتید دوست عزیز.... واقعا عالی شده این بوکه....
فوکوس کجا بوده که اینقد بوکه تمیز و گنده در اومده! :| به نظر میرسه فاصلتون هم زیاد بوده ؟
سلام مجدد
خسته نباشید دوست گرامی... شما توی انجمنهای پروفوتوکام یا یه همچین چیزی!( اسمش رو دقیق بلد نیستم متاسفانه!) هم عکس میذارید درسته؟ کارتون عالیه ممنون
Переклад не
31-10-2013, 09:21
سوژه تو فوکوس نبوده و کمی مات شده.تو این مواقع کلید زوم دیجیتال + رو فشار بدید تا نما رو بصورت مجازی براتون زوم کنه و بعدش زوم دستی رو دقیق تر انجام بدید و بعدش شات
البته اگه دوربینتون کنون 650 دی باشه و فوکوس اتوماتیک نتونه تمرکز کنه
و البته باشد روی سه پایه انجام بشه
Miss Artemis
31-10-2013, 10:05
سلام
عکاسی لزوما نباید رئال باشه ، مثل هر هنر دیگه ای هزار تا شاخه و سبک داره که متاسفانه فقط دو سه تاش شناخته شده.
درسته که خیلی ها ممکنه به شاخه ی عکاسی انتزاعی و ... علاقه نداشته باشن و کلا سراغش نرن.
اما خوشحالم که هر چند وقت یه بار عکسی متفاوت تو این تاپیک میبینم. حتی اگر اتفاقی گرفته شده باشه . ( عکاسی کلا بر پایه ی اتفاقه و حتی اختراعش هم اتفاقی بود :n02: )
ممنون از عکس زیباتون . باز هم اگر چنین عکس هایی گرفتین بذارین.
masoudtr
31-10-2013, 10:32
اوستودیو دارید؟! :| چقد خوشکل نورپردازی شده.... فقط به نظر میرسه که اون چشم اون دال:| از دستتون در رفته....
ممنون
اره اینقدر حواسم به چیزای دیگه بود که اون چشمش از دست رفت
s.hossein45
31-10-2013, 12:37
Camera
NEX-5N
Focal Length
18mm
Aperture
f/5
Exposure
1/25s
ISO
3200
سوژه تو فوکوس نبوده و کمی مات شده.تو این مواقع کلید زوم دیجیتال + رو فشار بدید تا نما رو بصورت مجازی براتون زوم کنه و بعدش زوم دستی رو دقیق تر انجام بدید و بعدش شات
البته اگه دوربینتون کنون 650 دی باشه و فوکوس اتوماتیک نتونه تمرکز کنه
و البته باشد روی سه پایه انجام بشه
ممنون به خاطر توجهتان:n12:
علت مات شدن تصویر اشکال در فوکوس نیست بلکه لرزش دوربین (Camera Shake ) به علت سرعت پایین شاتر حین عکسبرداری روی دست است که منجر به مات شدن چراخهای سطح شهر شده است البته کاهش Sharpness و کنتراست ناشی از اعمال بلور برای کاهش نویز هم بیتاثیر نبوده است.:n09:
برای عکسبرداری از چنین صحنههایی استفاده از سهپایه ضروری است ولی متاسفانه در آن لحظه سه پایه به همراه نداشتم.
ارادتمند:n12:
milad_heartsick
31-10-2013, 16:15
خسته نباشید دوست گرامی... شما توی انجمنهای پروفوتوکام یا یه همچین چیزی!( اسمش رو دقیق بلد نیستم متاسفانه!) هم عکس میذارید درسته؟ کارتون عالیه ممنون
سلام دوست عزیزم
ممنون از لطفتون خیلی خوشحال شدم که عکسهام مورد پسند شما بوده.
نه من قبلا تو عکاسی دات کام عکس میزاشتم. الان فقط تو این انجمن میزارم.
2mahpesar
31-10-2013, 20:04
نظرتون چیه؟ :n01:
سلام به همگی
امیدوارم تکراری نباشه !
لطفا عیباشو بگید
ursamajor
31-10-2013, 23:40
سلام به همگی
امیدوارم تکراری نباشه !
لطفا عیباشو بگید
عکس زیبایی هست. فقط اون فرش ها بنظرم اگه کامل حذفشون میکردید بهتر میشد یا اینکه فضای بیشتری رو بهشون اختصاص میدادید. الان بلا تکلیف هستند.
ursamajor
31-10-2013, 23:51
یک ساعت تمام درگیر گرفتن این عکس بودم!
آخرشم اون چیزی که میخواستم نشد:n15:
Maziar_69
31-10-2013, 23:52
سلام
عکاسی لزوما نباید رئال باشه ، مثل هر هنر دیگه ای هزار تا شاخه و سبک داره که متاسفانه فقط دو سه تاش شناخته شده.
درسته که خیلی ها ممکنه به شاخه ی عکاسی انتزاعی و ... علاقه نداشته باشن و کلا سراغش نرن.
اما خوشحالم که هر چند وقت یه بار عکسی متفاوت تو این تاپیک میبینم. حتی اگر اتفاقی گرفته شده باشه . ( عکاسی کلا بر پایه ی اتفاقه و حتی اختراعش هم اتفاقی بود :n02: )
ممنون از عکس زیباتون . باز هم اگر چنین عکس هایی گرفتین بذارین.
سلام. :)
خیلی ممنون بابت لطفی که دارین.
خودم خیلی به عکاسی آبستره و انتزاعی علاقه دارم. :)
حتما عکس باز هم خواهم گذاشت فقط چند وقتی سرم شلوغه وقت ندارم برم عکاسی :(
Maziar_69
31-10-2013, 23:55
خیلی بوکهی زیبایی گرفتید دوست عزیز.... واقعا عالی شده این بوکه....
فوکوس کجا بوده که اینقد بوکه تمیز و گنده در اومده! :| به نظر میرسه فاصلتون هم زیاد بوده ؟
سلام :)
ببخشید که با تاخیر جوابتون رو میدم. :)
بله فاصله زیادی داشتم.
من اینطرف دریاچه بودم و چراغ ها اونطرف دریاچه و انعکاسشون هم توی آب.
تنها کاری که کردم فوکوس رو روی حالت دستی گذاشتم و اپرچر رو تا حد امکان باز کردم که لنزم بیشتر از 3.5 اجازه نمیداد.
و با چرخوندن رینگ فوکوس به این بوکه رسیدم. :)
عکس زیبایی هست. فقط اون فرش ها بنظرم اگه کامل حذفشون میکردید بهتر میشد یا اینکه فضای بیشتری رو بهشون اختصاص میدادید. الان بلا تکلیف هستند.
متشکرم دوست عزیز به خاطر نظرتون
احساس کردم بودن فرش ها آرامش بیشتری به عکس میده و کمی به عکس هویت میده و بیننده رو برای شناسایی فضا و مکان کمک میکنه،توی مشخص کردن میزان سهمش توی عکس اشتباه کردم،حق با شماست یه نمونه با سهم بیشت فرش هم امتحان می کنم...اگه این استاد نقشه کشی صنعتی بذاره ! هر هفته این قدر مشق میده که من دو روزی رو که خونم باید همش نقشه بکشم :n02:
sara_program
01-11-2013, 07:20
به نظر من فرشها به عکس بُعد دادند. الان عکس ایشون 3 بعدیه اگه فرشها پاک بشن عکس ایشون دو بعدی میشه
اگر هم فضای بیشتری به فرشها اختصاص بدن سوژه اصلی کمرنگتر میشه. مخصوصا اینکه پنجره و فرش هر دو رنگی هستند و زمینه سیاهه
ببخشیدا قصد جسارت ندارم. در حدی هم نیستم که بخوام عکس مدیر انجمن رو نقد کنم. فقط در حد یه سوال برای اطلاعات خودم می پرسم. سوژه عکستون ناقص نیست؟ (از بالاش که عکس نگرفتین منظورمه)
سوال دوم ، این چه گیاهیه؟
dada_zebel
01-11-2013, 11:59
امروز به اتفاق خانواده رفتیم باغ شازده ماهان جاتون خالی !
متاسفانه دوربین دم دستم نبود با گوشی یه عکس گرفتم بعد الآنم کامپیوتر دم دستم نیست ! با گوشی کراپ و ادیتش کردم(ببخشید دیگه شرایط دانشجوییه ! انشالله لپ تاپ بگیرم درست میشه)
مخصوصا طوری ادیت کردم که مثل نقاشی به نظر بیاد
نظرتون چیه ؟(چون حجمش بیشتر از 300 بود توی کد گذاشتم)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
sara_program
01-11-2013, 21:34
امروز به اتفاق خانواده رفتیم باغ شازده ماهان جاتون خالی !
متاسفانه دوربین دم دستم نبود با گوشی یه عکس گرفتم بعد الآنم کامپیوتر دم دستم نیست ! با گوشی کراپ و ادیتش کرمتاسفانه دوربین دم دستم نبود با گوشی یه عکس گرفتم بعد الآنم کامپیوتر دم دستم نیست ! با گوشی کراپ و ادیتش کردم(ببخشید دیگه شرایط دانشجوییه ! انشالله لپ تاپ بگیرم درست میشه)
مخصوصا توری ادیت کردم که مثل نقاشی به نظر بیامخصوصا توری ادیت کردم که مثل نقاشی به نظر بیاد
نظرتون چیه ؟(چون حجمش بیشتر از 300 بود توی کد گذاشنظرتون چیه ؟(چون حجمش بیشتر از 300 بود توی کد گذاشتم)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکس نمایش داده نمی شه :n27:
عکس نمایش داده نمی شه :n27:
آدرس عکس رو توی کد گذاشتم که توی صفحه لود نشه،اون آدرسو اگه کپی کنید توی مرورگر بزنید میاد
الآن با یه مانیتور کامپیوتر از توی سایت کامپیوتر دانشگاه عکسم رو نگاه کردم کیفیتش خیلی پایینه ، با مانیتور گوشی بهتر بود
عکسش اصلا ارزش دیدن نداره
انشالله یه دفه دیگه میرم با دوربینم عکس می گیرم با کامپیوتر ادیتش می کنم براتون می ذارم
از همه دوستان معذرت می خوام برای این پست های بی فایده ! :n14:
بعد چند وقت دلم برا این انجمن تنگ شده بود گفتم یه کم فعالیت کنم
sara_program
02-11-2013, 13:43
آدرس عکس رو توی کد گذاشتم که توی صفحه لود نشه،اون آدرسو اگه کپی کنید توی مرورگر بزنید میاد
الآن با یه مانیتور کامپیوتر از توی سایت کامپیوتر دانشگاه عکسم رو نگاه کردم کیفیتش خیلی پایینه ، با مانیتور گوشی بهتر بود
عکسش اصلا ارزش دیدن نداره
انشالله یه دفه دیگه میرم با دوربینم عکس می گیرم با کامپیوتر ادیتش می کنم براتون می ذارم
از همه دوستان معذرت می خوام برای این پست های بی فایده ! :n14:
بعد چند وقت دلم برا این انجمن تنگ شده بود گفتم یه کم فعالیت کنم
نه نمیاره. یه جای دیگه آپلود کنید لطفاً
هر چه از دوست رسد نکوست. پست بی فایده یعنی چی؟
اتفاقا همین امروز از یه جای دیگه هم امتحان کردم آورد
توی آپلودسنترخود پی سی آپ کردم از همه جا بهتره
...ممنون شما لطف دارین
منظورم چندتا پست آخرمه که هیچ اطلاعات مفیدی برای این تایپیک نداره
یادش به خیر قبل از این که کنکور دست و پامو ببنده همش میومدم این جا عکس می ذاشتم نقد می کردم،توی سایت عکاسی هم عکس میذاشتم،حالا که کنکورم تموم شده با این اوضاع دانشگاه فک کنم تا چهار سال دیگه هیچ وقت نتونم با دل خوش عکس بگیرم و ویرایش کنم،خدا کنه بازم اون روزا برگرده !
ursamajor
02-11-2013, 22:56
اهواز
ببخشیدا قصد جسارت ندارم. در حدی هم نیستم که بخوام عکس مدیر انجمن رو نقد کنم. فقط در حد یه سوال برای اطلاعات خودم می پرسم. سوژه عکستون ناقص نیست؟ (از بالاش که عکس نگرفتین منظورمه)
سوال دوم ، این چه گیاهیه؟
این حرفا چیه ، چون من مدیر این جا هستم که دلیل نمیشه بهترین عکس ها رو بگیرم :n11:
راسش من میخاستم ریشه و تزئين گلدون رو نشون بدم ، که خوب نتونستم این کار رو بکنم
فک کنم "بنسای جنسینگ" باشه
مشکل از هاست upload724 هست
اگه دوستان نمیتونند عکس ها رو ببینند با دانلود منیجر هم یه تست بکنند
-------------------------------
HDR ، دماوند
mahpesar
03-11-2013, 13:54
milad_heartsick
03-11-2013, 15:55
سلام دوستان خوبم
mahpesar
03-11-2013, 18:41
HDR ، دماوند
باسلام
عکس زیبایی شده آقا احسان اما ای کاش کادر موضوع رو عمودی میبستید تپه سمت چپ هم حذف می شد
با اضافه شدن آسمان به نظرم کمک بیشتری به زیبایی کار میکرد حالا سایر دوستان هم میتونن نظر بدن :n01:
موفق باشید
sara_program
03-11-2013, 18:51
باسلام
عکس زیبایی شده آقا احسان اما ای کاش کادر موضوع رو عمودی میبستید تپه سمت چپ هم حذف می شد
با اضافه شدن آسمان به نظرم کمک بیشتری به زیبایی کار میکرد حالا سایر دوستان هم میتونن نظر بدن :n01:
موفق باشید
عه.. چقدر شما جرأت دارید:n02:
به به چه عکسی. آدم روحش شاد می شه
کی بنفش می شم؟:n09:
با توجه به اینکه سوژه اصلی درخته ، به نظرم قانون یک سوم رعایت نشده. ولی با حذف تپه سمت چپ مخالفم چون به نظرم ارتفاع رو بیشتر نشون می ده.
ursamajor
03-11-2013, 20:43
تبریک میگم دارید در این سبک پیشرفت میکنید. از نمونه های قبلی خیلی بهتر شده.
سلام دوستان خوبم
این هم از اون عکس هایی هست که سوژه گم شده. وقتی بهش نگاه میکنم چشمم سرگردونه.
باسلام
موفق باشید
من هم موافقم که کادر خوب نیست و اگه سهم آسمان بیشتر میشد بهتر بود.
dada_zebel
03-11-2013, 20:49
سلام دوستان خوبم
به دو نکته توجه کنید
پس زمینه ملایم
سوژه مشخص
موفق باشید
mahpesar
03-11-2013, 21:02
تبریک میگم دارید در این سبک پیشرفت میکنید. از نمونه های قبلی خیلی بهتر شده.
ممنون چشماتون خوب میبینه هنوز مونده تا بگیم که کارهام خوب شده
دلیلش راهنمایی های شما دوستان در انجمن p30world و اندکی مطالعه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dada_zebel
03-11-2013, 21:12
سلام
dada_zebel
03-11-2013, 22:27
همه می پرسند
چیست در زمزمه ی مبهم آب؟
چیست در همهمه ی دلکش برگ ؟
چیست در بازی آن ابر سپید
روی این آبی آرام بلند
که تو را می برد این گونه به ژرفای خیال
چیست در خلوت خاموش کبوتر ها ؟
چیست در کوشش بی حاصل موج ؟
چیست در خنده ی جام ؟
که تو چندین ساعت
مات و مبهوت به آن می نگری !؟
نه به ابر
نه به آب
نه به برگ
نه به این آبی آرام بلند
نه به این خلوت خاموش کبوتر ها
نه به این آتش سوزنده که لغزیده به جام
من به این جمله نمی اندیشم
من ، مناجات درختان را ، هنگام سحر
رقص عطر گل یخ را با باد
نفس پاک شقایق را در سینه ی کوه
صحبت چلچله ها را با صبح
نبض پاینده ی هستی را در گندم زار
گردش رنگ و طراوت را در گونه ی گل
همه را می شنوم
می بینم
من به این جمله نمی اندیشم
به تو می اندیشمای سراپا همه خوبی
تک و تنها به تو می اندیشم
همه وقت
همه جا
من به هر حال که باشم به تو می اندیشم
تو بدان این را ، تنها تو بدان
تو بیا
تو بمان با من تنها تو بمان
جای مهتاب به تاریکی شب ها تو بتاب
من فدای تو به جای همه گلها تو بخند
اینک این من که به پای تو درافتادم باز
ریسمانی کن از آن موی دراز
تو بگیر
تو ببند
تو بخواه
پاسخ چلچله ها را تو بگو
قصه ی ابر و هوا را ، تو بخوان
تو بمان با من ، تنها تو بمان
در دل ِساغر هستی تو بجوش
من همین یک نفس از جرعه ی جانم باقی ست
آخرین جرعه ی این جام تهی را تو بنوش
milad_heartsick
04-11-2013, 11:52
سلام :n16:
masoudtr
04-11-2013, 14:17
سوژه در عکس های شما گم هست
سیاه و سفید کردن و... هم کمکی به بهتر شدن این موضوع نکرده
milad_heartsick
04-11-2013, 15:26
این هم از اون عکس هایی هست که سوژه گم شده. وقتی بهش نگاه میکنم چشمم سرگردونه.
به دو نکته توجه کنید
پس زمینه ملایم
سوژه مشخص
موفق باشید
سوژه در عکس های شما گم هست
سیاه و سفید کردن و... هم کمکی به بهتر شدن این موضوع نکرده
:n03: دچار مشکل بی سوژگی(عجب اصطلاحی) شدم:n03:
کمممممک
mahpesar
04-11-2013, 17:21
دچار مشکل بی سوژگی(عجب اصطلاحی) شدم
کمممممک
از نظر من گم شدن سوژه اصلی ممکنه دلایل مختلفی داشته باشه :
برای مثال به چند تا اشاره میکنم :
1- رنگ سوژه با محیط ادغام بشه و متمایز نباشه
2- نور سوژه نسبت به محیط اطرافش به اندازه کافی نباشه
3- بافت سوژه در محیط خود ادغام شده شده باشه و یک شکل باشه
4 - سوژه در مراکز طلایی و اصلی کادر قرار نگیرد و در حاشیه باشد
5- اصول کادر بندی و یک سوم رعایت نشده باشد و غیرو ....
برای مثال در این عکس آخر یک هیزم که رنگش رو کاهش دادید تا آتش مشخص باشه
ولی چون هیزم در قسمت زیادی از نقاط طلایی پایین قرار گرفته (در عکس مشخص شده)
سعی شما بی نتیجه مانده
و همچنین سایه سیاهی نقطه طلایی سمت راست بالایی رو پوشاندید اشتباه
مکانی که سوژه رو قرار دادید اصطلاحا نقطه خنثی نامیده میشه
که مابین نقاط طلایی و چشم بطور طبیعی بر رویش متمرکز نمیشه
اگه توضیحاتم کامل نبود دوستان دیگر میتونند راهنمایی بیشتری کنند
امیدوارم شاهد عکسای زیباتری از شما باشیم:n16:
-------------------------------------------------------------------------
جناب dada_zebel به نظرم سنگ گوشه ای کادر حذف میشد تاثیر بیشتری داشت
با تشکر از عکس زیباتون
ursamajor
04-11-2013, 20:37
جناب dada_zebel به نظرم سنگ گوشه ای کادر حذف میشد تاثیر بیشتری داشت
با تشکر از عکس زیباتون
+ اگه خورشید هم میومد تو کادر دیگه حرف نداشت.
mahpesar
05-11-2013, 00:12
sara_program
05-11-2013, 07:31
این سیاه چاله کهکشان راه شیریه؟ :n02:
لطفا عکسی که نمیشه تشخیص داد چیه رو با توضیحات بذارید و اینکه راجع به سبکتون کمی توضیح بدید:n01:
dada_zebel
05-11-2013, 10:51
قرار نیست سوژه یک چیز مهم باشه
بلکه هر چی باشه قراره تو عکس نگاه رو به خودش جلب کنه
پس نتیجه می گیریم وقتی میخواهید در یک کادر مشخص شات بزنید باید به ترکیب اجزای اون دقت کنید
بنابراین به راحتی میتونید تصمیم بگیرید که کدوم عنصر عکس باید اصلی باشه
چه بسا کم اهمیت ترین عنصر رو شما بتونید با نوع کادر بندیتون تبدیل به عنصر اصلی کنید و بهترین عکس هم از اب در بیاد
به نظر من حس مهم تر از قوانینه
چون من عکس های زیادی دیدم که چون در قالب قوانین گیر کردن نتونستن رها بشن و خودستایی بکنن
من 3 تا نکته رو در عکاسی خیلی مد نظر قرار دادم
1- حس عکاسی به ویژه هنگام زدن شات
2- توجه به قوانین فوکوس و عمق میدان و نیز فواصل هایپر فوکال
3- نور
ترکیب بندی رو هم در خدمت سه تای بالا میدونم نه اینکه بالایی ها رو با اولویت ترکیب بندی خرابش کنم
mahpesar
05-11-2013, 15:37
این سیاه چاله کهکشان راه شیریه؟
لطفا عکسی که نمیشه تشخیص داد چیه رو با توضیحات بذارید و اینکه راجع به سبکتون کمی توضیح بدید
باسلام
لزوما عکاس یا هر هنررمندی نباید در مورد اثر توضیح بده این یک موضوع دلبخواه
فرضا یک هنرمند حرفه ای و کسی که نمایشگاه عکس میذاره شاید در مورد آثارش توضیحی نده
البته چون این تاپیک کمی جنبه کارگاهی داره دوستان نظرات هم رو جویا میشیم
منم ترجیح میدم نظرات مختلف مخاطبان رو بدونم دوست دارم تائویلهای های متفاوتی
برای اثر بازخورد داشته باشه و فقط یک عنوان به اثر ندم رو فقط درخواست کنم رو همین موضوع تمرکز کنید
حالا بعضی ها هم دوست دارن مثل شما درباره عکس و اثرشون همراه با توضیح باشه
ولی در کل عکاسان و هنرمندان حرفه ای کمتر سعی میکنن معنی کلی کارهاشون رو توضیح بدند
البته دلیل نمیشه که کارشون معنی نداره - اگه بخوام توضیحی بدم برای کار اخیرم
ممکنه مفاهیمی مانند فووران- گردباد- کشمکش تاریکی و نور - کشمکش میان حرکت و سکون -
یا حتی گرداب و... رو بشه دریافت کردو....
در مورد این اثر که دوستش هم دارم از لحاظ سبکی به نظرم
بین هنر مفهومی و انتزاعی (آبستره) ولی فکر کنم از دیدگاه من به کانسپت آرت نزدیک تر :n01:
منابع زیادی در این رابطه برای تحقیق وجود داره
از لینکای زیر میتونید اطلاعات بیشتری در این رابطه و سبکهای عکاسی کسب کنید :
wikipedia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%88%D9%85%DB%8C)
آشننایی با آبستره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکاسی انتزاعی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B2%D8%A7%D8%B9%DB%8C)
و با جستجو در نت مطالب بیشتری در مورد سبکهای عکاسی پیدا می کنید
ممنون از نظرتون موفق باشید :n16:
sara_program
05-11-2013, 17:44
باسلام
لزوما عکاس یا هر هنررمندی نباید در مورد اثر توضیح بده این یک موضوع دلبخواه
فرضا یک هنرمند حرفه ای و کسی که نمایشگاه عکس میذاره شاید در مورد آثارش توضیحی نده
البته چون این تاپیک کمی جنبه کارگاهی داره دوستان نظرات هم رو جویا میشیم
منم ترجیح میدم نظرات مختلف مخاطبان رو بدونم دوست دارم تائویلهای های متفاوتی
برای اثر بازخورد داشته باشه و فقط یک عنوان به اثر ندم رو فقط درخواست کنم رو همین موضوع تمرکز کنید
حالا بعضی ها هم دوست دارن مثل شما درباره عکس و اثرشون همراه با توضیح باشه
ولی در کل عکاسان و هنرمندان حرفه ای کمتر سعی میکنن معنی کلی کارهاشون رو توضیح بدند
البته دلیل نمیشه که کارشون معنی نداره - اگه بخوام توضیحی بدم برای کار اخیرم
ممکنه مفاهیمی مانند فووران- گردباد- کشمکش تاریکی و نور - کشمکش میان حرکت و سکون -
یا حتی گرداب و... رو بشه دریافت کردو....
در مورد این اثر که دوستش هم دارم از لحاظ سبکی به نظرم
بین هنر مفهومی و انتزاعی (آبستره) ولی فکر کنم از دیدگاه من به کانسپت آرت نزدیک تر :n01:
منابع زیادی در این رابطه برای تحقیق وجود داره
از لینکای زیر میتونید اطلاعات بیشتری در این رابطه و سبکهای عکاسی کسب کنید :
wikipedia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%88%D9%85%DB%8C)
آشننایی با آبستره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکاسی انتزاعی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B2%D8%A7%D8%B9%DB%8C)
و با جستجو در نت مطالب بیشتری در مورد سبکهای عکاسی پیدا می کنید
ممنون از نظرتون موفق باشید :n16:
من نگفتم شما حرفه ای نیستید. و خودم را هم دقیقا مبتدی می دونم. ولی طبق روال این تایپیک دوست داشتم بدونم چطور این عکس رو گرفتید. با چه تکنیکی. با چه تنظیماتی. با چه نوری. که الان دقیقاً فهمیدم!
موفق باشید
mahpesar
05-11-2013, 18:28
من نگفتم شما حرفه ای نیستید. و خودم را هم دقیقا مبتدی می دونم. ولی طبق روال این تایپیک دوست داشتم بدونم چطور این عکس رو گرفتید. با چه تکنیکی. با چه تنظیماتی. با چه نوری. که الان دقیقاً فهمیدم!
اتفاقا کار پسندیده ای میکنید سوال میپرسید
ولی من در جواب این جمله تون اون توضیحات رو دادم :
لطفا عکسی که نمیشه تشخیص داد چیه رو با توضیحات بذارید
در کل عکس رو نباید با هیچ توضیحی گذاشت عکس باید قدرت داشته باشه
خودش حرفش رو بزنه ولی اگه در مورد
تکنیک وتنظیمات سوالی داشته باشید در خدمتم ....
اگر چه 10 سال پیش یک دوره عکاسی رو گذروندم ولی هنوز خودم رو حرفه ای نمیدونم
شاید چون تلاش جدی در این زمینه نداشتم
دوباره اگر سوالی بود در حد توانم توضیح میدم
امیدوازم که توضیحاتم قانع کننده بوده باشه
ممنون از نظرات شما[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Amin-ONE
05-11-2013, 23:21
گلهای پاییزی
15 عکس
باقی عکس ها را در اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ببینید
Переклад не
06-11-2013, 00:33
عکسهاتون رو فقط در اینجا به اشتراک بذارید و از منحرف کردن کاربران به لینک های دیگه اجتناب کنید لطفا
با تشکر
Amin-ONE
06-11-2013, 00:40
عکسهاتون رو فقط در اینجا به اشتراک بذارید و از منحرف کردن کاربران به لینک های دیگه اجتناب کنید لطفا
با تشکر
فقط منبع عکس هارو مشخص کردم
نمی دونستم این کار خلاف قوانین هستش
عذر می خوام
dada_zebel
06-11-2013, 13:36
Переклад не
06-11-2013, 13:56
نور بسیار عالی - کادربندی بسیار دقیق - فوکوس هدفمند و بجا و در نهایت ثبت بسیار عالی و هنرمندانه
باتشکر
dada_zebel
06-11-2013, 15:42
dada_zebel
06-11-2013, 16:11
توضیح کادربندی عکس
شاید در نگاه اول کار ساده ای به نظر برسه ولی این طور نیست
1- کادر بندی طوری صورت گرفته که علاوه بر خود عکس سه عکس دیگه هم در داخل عکس نمایانه به ویژه 1 و 3 که دقیقا در امتداد کادر عکس اصلی هستند
2- نور در نقطه یک سوم هستش
3- فضای ذوذنقه ای بالا با پایینی یک فضای گپ تو وسطش داره که منجر به زاویه دار شدن خط تفکیک شده
dada_zebel
06-11-2013, 17:06
نور بسیار عالی - کادربندی بسیار دقیق - فوکوس هدفمند و بجا و در نهایت ثبت بسیار عالی و هنرمندانه
باتشکر
مرسی
فصل پاییز فصل عکاسیه
ولی هر سال که میگذره این هنر بیشتر خاک میخوره
همشم ریشه در مشکلات جامعه داره که این فرصت رو به افراد نمیده
به امید پربار شدن این هنر
ursamajor
06-11-2013, 20:53
Amin-ONE
07-11-2013, 10:29
پیچ های تند و مه آلود زندگی بیشمارند
حال که یاوری شانه به شانه ات قدم میگذارد شاکر باش
غیر از عالم بی همتا کسی نمیداند تا پیچ بعد کدامیک هستیم و کدام ...
Amin-ONE
07-11-2013, 10:33
پاییز گذشته/داراباد/لانگ اکسپوژ به کمک ND2-400
NIkon D7000/18-105
sara_program
07-11-2013, 11:15
جشن پاییزی در آبــــــــ ـــــ ــ ـ
در ادامه سلسله عکسهایی که در افغانستان گرفتم,
دوربین 3 مگاپیکسل تبلت 7.7 سامسونگ,
شهر بامیان
mahpesar
07-11-2013, 17:54
راجع به سه عکس نظر داشتم امیدوارم راهنماییم کمک کننده باشه
- اول نظرم درباره دو عکس آخر جناب dada_zebel که کلا عکسای زیباشون شون رو دوست دارم
عکس گل بسیار زیبا ثبت شده همونطور که جناب ناظر گفتن ولی به نظرم کادر خیلی بسته است
ای کاش عمودی بود یا ففضای بیشتری در بالای گل باز بود و گل کمی سمت چپ کادر بود به نظرم
کادربندی بهتری میشد با توجه به اینکه نور و بقیه چیزا خوبه
- دوم راجع به عکس آخرتون (جاده) به نظرم سعی کردید همه زیبایی ها رو در یک کادر
جا بدید همونطور که تتوضیح دادید از لحاظ نور و رنگ هم کار زیبایی بخصوص آسمان
ولی به نظرم کادر بندی دوباره اشتباه - در نگاه اول من که میبینم فکرر میکنم موضوع جاده ست
بعد هر چقدر سعی میکنم تمرکز کنم میبینم که در نقطه ریزی از گوشه کادر از اون طرف یک
آسمانزیبا داریم که همه اینهای با یک تپه گلزار ضد نور که بیشتر کادر رو فرا گرفته پوشانیده شده
ای کاش جاده ااین قدر پایین و در حاشیه نبود و به نقاط طلایی نزدیکتر می شد
اون کو ه و تپه سمت راست در کادر برای من آزار دهنده است و هیچ کار بردی نداره در عکس
فقط جای سوژاهای اصلی که زیبا هستند رو اشغال کرده
---------------------------
نظرم درباره عکس دوستمون ursamajor رنگ آسمان طبیعی تر بود بهتر باتشکر از کار زیباتون
ursamajor
07-11-2013, 21:00
---------------------------
نظرم درباره عکس دوستمون ursamajor رنگ آسمان طبیعی تر بود بهتر باتشکر از کار زیباتون
ممنون. نظر لطف شماست.
ولی خب اگه عکس اصلی رو ببینید دیگه همچین حرفی رو نمیزنید :n02: عکس اصلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعضی عکس ها با اینکه خوب نشدن ولی آدم با خودش میگه این عکس پتانسیلش رو داره که خودشو نشون بده. پس دست بکار میشی و با هر افکت و دستکاری که شده سعی میکنی یه کار خوب ازش در بیاری. حالا بعضی وقت ها موفق میشی بعضی وقت ها هم نمیشی.
به همین سادگی به همین خوشمزگی ...
Amin-ONE
08-11-2013, 00:46
sara_program
08-11-2013, 14:56
متشکل از 6 شات عمودی:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
برگــــــــهای شیشه ای
به تو سلام می کنند
نـــور را هزار رنــــــــگ می کنند
آری...
پاییــــــــز خندیدن را می داند
Amin-ONE
09-11-2013, 12:04
زنبور وحشی درحال خوردن یک پشه
Amin-ONE
09-11-2013, 12:06
جنگل پیچک
ترکیب 3 شات
دوست عزیز نوردهی چقدر بوده؟ میشه اگزیف رو قرار بدین لطفا؟ راستی ND فیلتر استفاده کردین دیگه؟
m3hrdad.x
09-11-2013, 13:10
دوستان کسی از میز بیلیارد تصویر خوب گرفته؟ از زاویه بالا ترجیحا.
منون میشم بذاره
Amin-ONE
09-11-2013, 13:51
دوست عزیز نوردهی چقدر بوده؟ میشه اگزیف رو قرار بدین لطفا؟ راستی ND فیلتر استفاده کردین دیگه؟
دوست عزیز اگزیف عکس موجوده می تونید مشاهده بفرمایید
نوردهی 4 ثانیه بوده و ND2-400 استفاده شده
dada_zebel
09-11-2013, 14:08
متشکل از 6 شات عمودی:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
برگــــــــهای شیشه ای
به تو سلام می کنند
نـــور را هزار رنــــــــگ می کنند
آری...
پاییــــــــز خندیدن را می داند
زنبور وحشی درحال خوردن یک پشه
فوکوس فکر کنم مشکل داره
در ضمن کادربندی باید خیلی دقت کنید
بهتره کتاب های مربوط به کادربندی رو مطالعه کنید خیلی مفید میشه
قوانین کادربندی بسیار مهمه
عکس زنبور :
عکس های بسیار خوبی می گیرید بهتون تبریک میگم
فقط توصیه ام اینه کمی در مورد پردازش کار کنید
روی کیفیت کارتون تاثیر زیادی خواهد داشت
Amin-ONE
09-11-2013, 14:20
هنر یکتای بی همتا
105micro
sara_program
09-11-2013, 15:12
هنر یکتای بی همتا
105micro
خیلی عالی شده. مسابقه عکس ماکرو مطمئنم اول می شد.
دوربینتون چی هست؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه اچار سفید بگیر جلوی فلاشت ببین تاثیر میکنه یا نه...
Amin-ONE
09-11-2013, 15:49
خیلی عالی شده. مسابقه عکس ماکرو مطمئنم اول می شد.
دوربینتون چی هست؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ممنونم
فرصت زياده ايشالله مسابقات بعدي
Nikon D7000
sara_program
09-11-2013, 16:47
یه اچار سفید بگیر جلوی فلاشت ببین تاثیر میکنه یا نه...
یعنی چطور این کار رو بکنم؟:n13:
آچار ها نقره ای هستن نه سفید
چقدر با فلاشم فاصله داشته باشه؟ یعنی کلاً جلوی نور رو بگیره؟
آچار ها نقره ای هستن نه سفید
واقعا؟ فک کنم چشام خرابه! چون این همه سال فک میکردم که اچار سفیده :|
اره باید کلا جلوی فلاش رو بگیره و باعث پخش شدن نور و ملایم شدنش بشه... برای تمرین، خودکاری چیزی جلوی دوربین بذار و ازش عکس بگیر و حالتی که بهترین سایه رو میده رو انتخاب کن!:)
(شخصا برگه رو دقیقا میذارم روی فلاش و البته نتایج کمی یه جوری میشن که قطعا ایراد از کاغذه و باید عوض بشه یا شاید هم نحوهی گرفتنه کاغذ... پلاستیک روشن مثل همین بدنهی شیر و اینا هم میشه فک کنم!:)
sara_program
09-11-2013, 17:03
اره باید کلا جلوی فلاش رو بگیره و باعث پخش شدن نور و ملایم شدنش بشه... برای تمرین، خودکاری چیزی جلوی دوربین بذار و ازش عکس بگیر و حالتی که بهترین سایه رو میده رو انتخاب کن!:)
(شخصا برگه رو دقیقا میذارم روی فلاش و البته نتایج کمی یه جوری میشن که قطعا ایراد از کاغذه و باید عوض بشه یا شاید هم نحوهی گرفتنه کاغذ... پلاستیک روشن مثل همین بدنهی شیر و اینا هم میشه فک کنم!:)
ممنون . آموزش جالبی بود
Amin-ONE
09-11-2013, 19:41
بهتره از كاغذ كالك استفاده كنيد
و يا توي نت روش ساخت ديفيوزر دستي رو سرچ كنيد
sara_program
09-11-2013, 20:21
منظورتون کاغذ اچار بود؟
فکر کردم آچار (مثل آچار فرانسه) منظورتونه:n08::n08::n08:
بدفرم تعجب کردم. تازه الان افتاد:n02:
ursamajor
09-11-2013, 21:36
dada_zebel
10-11-2013, 00:30
mahpesar
10-11-2013, 03:33
این ویرایش پیشنهادی من از کار قبلی جناب ursamajorکه درخواست داده بودن امیدوارم موثر باشه:
Amin-ONE
10-11-2013, 14:25
ursamajor
10-11-2013, 20:16
عکستون زیباست ولی به نظرم نسبت کادر رو برعکس بستید!
چون اون دو سوم که آسمون هست حرفی برای گفتن نداره در صورتی که یک سوم زمین خیلی حرف برای گفتن داره. اگه دو سوم رو به زمین و یک سوم رو به آسمون اختصاص میدادید خیلی بهتر میشد.
یعنی اینجوری:
Amin-ONE
10-11-2013, 21:20
پرتره
Amin-ONE
10-11-2013, 21:20
dada_zebel
10-11-2013, 23:03
عکستون زیباست ولی به نظرم نسبت کادر رو برعکس بستید!
چون اون دو سوم که آسمون هست حرفی برای گفتن نداره در صورتی که یک سوم زمین خیلی حرف برای گفتن داره. اگه دو سوم رو به زمین و یک سوم رو به آسمون اختصاص میدادید خیلی بهتر میشد.
یعنی اینجوری:
در اینکه دو سوم بالایی حرفی برای گفتن نداره فکر میگنم در اشتباهید
عکسی رو که کراپ کردید از زاویه بالا برداشته شده در نتیجه اگر بیش از چند ثانیه به عکس توجه کنید میبینید که عکس ابتر و ناقص شده
در این عکس بیشتر منظور من همون آسمون بوده
Ali_Best
11-11-2013, 15:02
در اینکه دو سوم بالایی حرفی برای گفتن نداره فکر میگنم در اشتباهید
عکسی رو که کراپ کردید از زاویه بالا برداشته شده در نتیجه اگر بیش از چند ثانیه به عکس توجه کنید میبینید که عکس ابتر و ناقص شده
در این عکس بیشتر منظور من همون آسمون بوده
جسارتا در محضر اساتید...
نظر شخصی من اینه که برای منظره و لندسکیپ کادرهای عمودی زیاد جالب نیستند
البته در اینجا که هدف آسمان هست و اتفاقا به جا هم انتخاب شده است نیاز به زاویه ای بازتر
در راستای عمودی هستیم و عکس عمودی هم زیباست
پیشنهاد دیگر:
من کادر مربعی اینستاگرامی رو هم برای این منظره می پسندم! البته به شرطی که باز هم کمی از زمین بزنیم!:
Amin-ONE
11-11-2013, 21:05
Amin-ONE
11-11-2013, 21:06
dada_zebel
11-11-2013, 21:58
سچوریشن رو در عکس هاتون خیلی بالا می برید
تاثیرگذاری عکی به شات موفق و نیز ترکیب اجزای اون هستش و نمیشه با بالا بردن غلظت رنگ به هدف رسید
با تشکر
dada_zebel
11-11-2013, 22:00
Amin-ONE
12-11-2013, 12:24
اديت سمت چپ تصوير مخصوصا موها شانه و بازو بي حوصله و سرسري بوده طوري كه نظر راجلب ميكند
Amin-ONE
12-11-2013, 14:14
Amin-ONE
12-11-2013, 14:15
Amin-ONE
12-11-2013, 14:16
dada_zebel
12-11-2013, 18:42
اديت سمت چپ تصوير مخصوصا موها شانه و بازو بي حوصله و سرسري بوده طوري كه نظر راجلب ميكند
این یک ویرایش دمو و 10 دقیقه ای از یک اسنپ شات هست که بنا به ضرورت و اجبار صاحب عکس از داخل عکس بیرون کشیده شده
که در صورتی که صاحب عکس کار را در صورت کلی آن تایید کند ویرایش اصلی انجام می شود
عکسی از این عکس از داخلش استخراج شده در زیر قرار میدم
کارهایی که قراره روی عکس انجام بشه شامل مرتب کردن موها و اصلاح کامل بک گراند هستش
mahpesar
13-11-2013, 21:59
Ali_Best
13-11-2013, 23:55
یه سوال درباره عکس بالایی:
این همه ادیت کارو خراب نمیکنه؟
این دیگه به نظر من اسمش عکس نمیتونه باشه
این مثلا میتونه برای طرح روی جلد یک مجله مناسب باشه
اما از عکس دیگه دور شده چون خیلی بزک شده (البته از نظر من)
منتظر شنیدن نظرات شما هستم
mahpesar
14-11-2013, 01:57
یه سوال درباره عکس بالایی:
این همه ادیت کارو خراب نمیکنه؟
این دیگه به نظر من اسمش عکس نمیتونه باشه
این مثلا میتونه برای طرح روی جلد یک مجله مناسب باشه
اما از عکس دیگه دور شده چون خیلی بزک شده (البته از نظر من)
منتظر شنیدن نظرات شما هستم
با سلام
ادیت خودش یک هنری که با تحقیق و مطالعه و تجربه بدست میاد و جزو اصول اصلی عکاسی دیجیتال
الان هیچ استاد عکاسی دز زمینه عکاسی دیجیتال نیست که بی ادیت کار کنه و بصورت عکس خام (به ندرت)
عکاسی دوقسمت : نیمی اش عکاسی - نیمی ادیت بعد از کار - که نور رنگ و همه چیزاا رو میشه
برای رسوندن بهتر مفهوم تغییر داد اینا همه به هنر عکاس برمیگرده و ویرایشهای مختلفی داریم
در پستهای قبلیم در همین هم در مورد ویرایش در عکاسی توضیح دادم
من سبک کارام اکثر با ویرایش زیادند . میتونید در در تاپیک اساتید عکاسی هم
ویرایشهای متفاوتی رو مشاهدی کنی, ادیتهای گوناگون عکاسان صاحب سبک دنیا رو ببینید:
و برای اطلاعات بیشتر ژانرهای مختلف عکاسی در وی کی پدیا :
بله برای ویرایش ها برای غیر جلد مجله هم کاربرد داره
البته ممنون که عکسم در حد جلد مجله میدونید:n06:
موفق باشید
Ali_Best
14-11-2013, 12:37
بله
متوجه هستم و اطلاع دارم که عکاسی دیجیتال بدون ادیت معنایی ندارد
من در زمینه عکاسی کلاسی نرفتم اما به دور از هنر هم نیستم
در زمینه تحصیلی و کاری خودم همیشه این جمله رو میگیم که
"اگه این لباسی که به تن کرده رو ازش بگیریم باز هم قشنگه و حرفی برای گفتن داره یا نه؟"
من منکر ژانرهای مختلف عکاسی نیستم و میدونم که وسعت زیادی داره
اما ادیت زیاد به گمانم جدای از ژانر عکاسی باشه
با ادیت میشه قشنگی اغراق آمیز به یک سوژه ناقشنگ داد
مثل حرفی هست که تو جامعه میزنند و میگن:
"از زمانی که استفاده از آرایش (به حد افراطی) مد شد دیگه دختر قشنگ از ناقشنگ قابل تشخیص نیس!"
یا مثلا این ادیت هایی که تو استودیو میکنن و هزارتا میکس اینا روی صدای خواننده ها میذارند
به نظر من اصالت رو باید نگهش داشت و نباید با ادیت زیاد از بین برد و اون رو جور دیگه ای جلوه داد
البته اینو من در حالت کلی میگم و در مورد کاری که خودم میکنم و میشه گفت در راس هنـــــره!
حالا نمیدونم باز این مورد تو عکاسی چجوری تعریف میشه
و مطالبی هم که نوشتم در انتقاد به تصویر شما نیست
فقط میخوام حد و مرز این ادیت رو برای خودم تو عکاسی مشخص کنم
(هر چند ایمان دارم به این که ماهیت همه هنرها یکسانه)
sara_program
14-11-2013, 14:10
بله
"از زمانی که استفاده از آرایش (به حد افراطی) مد شد دیگه دختر قشنگ از ناقشنگ قابل تشخیص نیس!"
:n24: :n02:
آخه اینم مثاله می زنید؟
به نظر من نمیشه عکس رو با این چیزا مقایسه کرد.
توی عکس ایشون سوژه اصلی آسیب ندیده فقط اطرافش بیشتر کار شده. که این موضوع ایرادی نداره.
و من نقدی که میتونم روی عکس ایشون بکنم اینه که یه کادر دور سوژه افتاده که به نظرم اگر محو بشه بهتره.
ادیت پیشنهادی من:
dada_zebel
14-11-2013, 14:39
من جمله کسی رو نقل قول نمی کنم بلکه کلی عرض می کنم
قبل از شروع هر هنری باید مطالعه و آموزش اولیه در مورد آن انجام بشه
عکاسی دیجیتال ضمن حفظ تمام قوانین عکاسی آنالوگ از قبیل ترکیب بندی - کادر بندی - نقاط طلایی و .....
با فرآیند ویرایش نیز عجین شده که این جزو لاینفک عکاسی دیجیتال هستش
اما فرایند ادیت و ویرایش عکس ها کار ساده ای نیست و با حرکت دادن چند تا غربالک به چپ و راست نمی توان به هدف رسید
من پیشنهادم به هر کسی که وارد این هنر میشه و از من سوال میکنه اینه که چه در مورد عکاسی و چه در مورد ویرایش
بیشتر از آن که وارد مرحله عمل بشوید مطالعه کنید و کتاب یا مقاله بخوانید
حداقل بایستی 6 ماه وقت بذارید واسه تئوریات و مبانی
بعد هم که وارد مرحله عملی میشید بایستی آروم آروم قدم بردارید
ضمنا نظر دادن در مورد عکس با نقد عکس متفاوته
یه مبتدی هم به راحتی حس درونیش و برداشتش رو از یه عکس بیان میکنه
اما نقد عکس یک فرایند پیچیده هستش و نیاز به رعایت مراحل و مکانیزم هایی داره
به هر حال من گاها می ترسم که در مورد عکس ها نقدی بنویسم مبادا که برخی ناراحت بشن ولی بالاخره
اونی که گام میذاره در این هنر باید انتقادپذیر باشه و از تجربه دیگران استفاده بکنه وگرنه درجا خواهد زد
موفق باشید
mahpesar
14-11-2013, 20:36
بله
متوجه هستم و اطلاع دارم که عکاسی دیجیتال بدون ادیت معنایی ندارد
من در زمینه عکاسی کلاسی نرفتم اما به دور از هنر هم نیستم
در زمینه تحصیلی و کاری خودم همیشه این جمله رو میگیم که
"اگه این لباسی که به تن کرده رو ازش بگیریم باز هم قشنگه و حرفی برای گفتن داره یا نه؟"
من منکر ژانرهای مختلف عکاسی نیستم و میدونم که وسعت زیادی داره
اما ادیت زیاد به گمانم جدای از ژانر عکاسی باشه
با ادیت میشه قشنگی اغراق آمیز به یک سوژه ناقشنگ داد
یا مثلا این ادیت هایی که تو استودیو میکنن و هزارتا میکس اینا روی صدای خواننده ها میذارند
به نظر من اصالت رو باید نگهش داشت و نباید با ادیت زیاد از بین برد و اون رو جور دیگه ای جلوه داد
البته اینو من در حالت کلی میگم و در مورد کاری که خودم میکنم و میشه گفت در راس هنـــــره!
حالا نمیدونم باز این مورد تو عکاسی چجوری تعریف میشه
و مطالبی هم که نوشتم در انتقاد به تصویر شما نیست
فقط میخوام حد و مرز این ادیت رو برای خودم تو عکاسی مشخص کنم
(هر چند ایمان دارم به این که ماهیت همه هنرها یکسانه)
با سلام دوست عزیز من چون اطلاع دقیقی از سنتون
و سطح معلومات شما ندارم نمیتونم چطور توضیح بدم که شما متوجه بشید
ببینید یک عکاس وقتی یک عکسی میگیره در ابتدا خام در ابتدا
یا توانایی این رو داره که حرفی برای گفتن داشته باشه یا عکاس با کمی ادیت
به خواسته اصلی خودش دست پیدا میکنه چون شما گفتید مطاله ندارید که مشخص
ژانری در عکاسی وجود داره بنام مفهومی مشخص که به لینکهایی همم که گذاشتم
مطاله ای نکرردید و صرفا نظرات شخصیتون رو بیان میکنید .در ژانر مفهومی معمولا عکاس دست
به ویرایشهای بیشتری میزنه یا در فوتو آرت تا به مفهوم خاصی دست پیدا کنه
این توضیحات من قبلا هم دادم برای بعضی دوستان ویرایش هیچ حد و مرزی نداره
در جهت بهبود اثر بقول شما از هیچی هم ممکنه عکاس ماهر در ویرایش
عکس با معنایی بوجود بیاره البته عکس اولیه من هم هیچی نبود
ولی من در ویرایش بهش معنا و مفهومی که میخواستم رسیدم در عکاسی
و هنرهای حرفه ای اصولا با دیدگاه قشنگی نگاه نمیشه در این
زمینه ها پیشنهاد میکنم بیشتر مطالعه کنید این فکرتون
که اصالت رو باید نگهش داشت کاملا اشتباه اصالت وقتی بوجود میاد:
1- عکاس یک دیدگاهی داره 2- سعی میکنه در مرحله عکاسی بهش برسه
3 - سعی میکنه در مرحله ویرایش به اون دیدگاه رو کامل کنه
4_موقعی که عکس چاپ میشه و قاب میشه روی دیوار
اگه در مجموع به هدفش دست پیدا کرد و معنایی داشت نتیجه نهایی اصیل یا صفات دیگری رو شامل میشه
اگه به هدفش دست پیدا نکنه عکسش دارای مضمون نیست و ویرایش و عکاسی در جهت اشتباه بوده
نه اینکه ما عکس خاام دت نزنیم بگیم از اصالتش کم میشه اینها دیدگاه بدلیل نداشتن مطاله کافی
امیدوارم تونسته باشم با راهنماییم کمکی به شما کنم
فقط به شما برای بهببود کارتون توصیه میکنم عکس نهایی خودتون وقتی تمام شده بدونید
که بعد از ویرایش آماده قاب شدن روی دیوار باشه - برای مثال عکس من آماده قاب شدن
روی دیوار و به محتوا و مفهومی که خواستم دست پیدا کردم حالا شاید به ویرایش بیشتر
هم نیاز باشه امیدوارم توضیحاتم راضی کننده بوده باشه :n01:
همچنین ممنونم از توضیحات دوستمون dada_zebel :n16:
Ali_Best
14-11-2013, 21:37
:n24: :n02:
آخه اینم مثاله می زنید؟
سارا جان، حق با شماس
حرفام و مثال هام خیلی شاخه شاخه شد
ولی حقیقتیه که جاش اینجا نیس دربارش بحث بشه
یاد یه صحبتی از یه خانوم غربی درباره خانومای ایرانی افتادم مجددا که دیگه بیخیال دربارش بحث نشه بهتره !
من جمله کسی رو نقل قول نمی کنم بلکه کلی عرض می کنم
قبل از شروع هر هنری باید مطالعه و آموزش اولیه در مورد آن انجام بشه
عکاسی دیجیتال ضمن حفظ تمام قوانین عکاسی آنالوگ از قبیل ترکیب بندی - کادر بندی - نقاط طلایی و .....
با فرآیند ویرایش نیز عجین شده که این جزو لاینفک عکاسی دیجیتال هستش
اما فرایند ادیت و ویرایش عکس ها کار ساده ای نیست و با حرکت دادن چند تا غربالک به چپ و راست نمی توان به هدف رسید
من پیشنهادم به هر کسی که وارد این هنر میشه و از من سوال میکنه اینه که چه در مورد عکاسی و چه در مورد ویرایش
بیشتر از آن که وارد مرحله عمل بشوید مطالعه کنید و کتاب یا مقاله بخوانید
حداقل بایستی 6 ماه وقت بذارید واسه تئوریات و مبانی
بعد هم که وارد مرحله عملی میشید بایستی آروم آروم قدم بردارید
ضمنا نظر دادن در مورد عکس با نقد عکس متفاوته
یه مبتدی هم به راحتی حس درونیش و برداشتش رو از یه عکس بیان میکنه
اما نقد عکس یک فرایند پیچیده هستش و نیاز به رعایت مراحل و مکانیزم هایی داره
به هر حال من گاها می ترسم که در مورد عکس ها نقدی بنویسم مبادا که برخی ناراحت بشن ولی بالاخره
اونی که گام میذاره در این هنر باید انتقادپذیر باشه و از تجربه دیگران استفاده بکنه وگرنه درجا خواهد زد
موفق باشید
مرسی دوست عزیز از بابت این توضیحات
چه خوبه که اگه گاهی فرصت کردید یکی دو تا مثال از ادیت های صحیح و ناصحیح بذارید و همه من جمله خودم استفاده کنیم
اینطوری یه کلاس آنلاین خوب میشه! (هرچند مشخصه که این همه فرصت هم ندارید!)
در مورد نقد هم قبول دارم هرکسی نمیتونه منتقد باشه. کلا اظهار نظر صاحبش رو می طلبه....
با سلام دوست عزیز من چون اطلاع دقیقی از سنتون
و سطح معلومات شما ندارم نمیتونم چطور توضیح بدم که شما متوجه بشید
ببینید یک عکاس وقتی یک عکسی میگیره در ابتدا خام در ابتدا
یا توانایی این رو داره که حرفی برای گفتن داشته باشه یا عکاس با کمی ادیت
به خواسته اصلی خودش دست پیدا میکنه چون شما گفتید مطاله ندارید که مشخص
ژانری در عکاسی وجود داره بنام مفهومی مشخص که به لینکهایی همم که گذاشتم
مطاله ای نکرردید و صرفا نظرات شخصیتون رو بیان میکنید .در ژانر مفهومی معمولا عکاس دست
به ویرایشهای بیشتری میزنه یا در فوتو آرت تا به مفهوم خاصی دست پیدا کنه
این توضیحات من قبلا هم دادم برای بعضی دوستان ویرایش هیچ حد و مرزی نداره
در جهت بهبود اثر بقول شما از هیچی هم ممکنه عکاس ماهر در ویرایش
عکس با معنایی بوجود بیاره البته عکس اولیه من هم هیچی نبود
ولی من در ویرایش بهش معنا و مفهومی که میخواستم رسیدم در عکاسی
و هنرهای حرفه ای اصولا با دیدگاه قشنگی نگاه نمیشه در این
زمینه ها پیشنهاد میکنم بیشتر مطالعه کنید این فکرتون
که اصالت رو باید نگهش داشت کاملا اشتباه اصالت وقتی بوجود میاد:
1- عکاس یک دیدگاهی داره 2- سعی میکنه در مرحله عکاسی بهش برسه
3 - سعی میکنه در مرحله ویرایش به اون دیدگاه رو کامل کنه
4_موقعی که عکس چاپ میشه و قاب میشه روی دیوار
اگه در مجموع به هدفش دست پیدا کرد و معنایی داشت نتیجه نهایی اصیل یا صفات دیگری رو شامل میشه
اگه به هدفش دست پیدا نکنه عکسش دارای مضمون نیست و ویرایش و عکاسی در جهت اشتباه بوده
نه اینکه ما عکس خاام دت نزنیم بگیم از اصالتش کم میشه اینها دیدگاه بدلیل نداشتن مطاله کافی
امیدوارم تونسته باشم با راهنماییم کمکی به شما کنم
فقط به شما برای بهببود کارتون توصیه میکنم عکس نهایی خودتون وقتی تمام شده بدونید
که بعد از ویرایش آماده قاب شدن روی دیوار باشه - برای مثال عکس من آماده قاب شدن
روی دیوار و به محتوا و مفهومی که خواستم دست پیدا کردم حالا شاید به ویرایش بیشتر
هم نیاز باشه امیدوارم توضیحاتم راضی کننده بوده باشه :n01:
همچنین ممنونم از توضیحات دوستمون dada_zebel :n16:
دوست عزیزم
اولا حتما بدونید صحبت های من جسارت نبوده و نیست و هدفم تعیین حد و مرزهای عکاسیه
(البته بیشتر از جانب خود شما)
که مطمئنم اینو هم از نوشته های من درک کردید
اگه بخوام راحت صحبت کنم...
باید بگم وقتی نمونه پست های قبلی که همگی دوستان گذاشتند رو در همین تاپیک و سایر تاپیک ها دنبال میکردم به این حد و حدودها رسیدم
و متوجه هم شدم که جریان عکاسی در چه سمت و سوییه :) اگه سوالی مستقیما از شما و دیگران پرسیدم هدفم بیشتر شناخت ادراک های شما و بازخوردهای شما از این تصاویر بوده
لازم نیست در مورد سابقه خودم صحبت کنم! من در صنعت عکاسی دیجیتال میشه گفت... بله تا الآن قدم نذاشته بودم. اما میشه گفت تو اکثر هنرهای دیگه بودم!
چیزی که من میگم حرف من نیست. حرف خیلی از استادان و باسابقه های هنریه! دقت کنید حرف من کلی هست و اصلا روی این مورد خاص عکاسی هم نیست
در حوزه ای از هنر که الآن خود من دارم بیشتر براش وقت میذارم هم دقیقا همین مسائل هست. یکی دو نمونه مثال تو پست قبلیم آوردم
مثال های از این دست زیاده... من دیگه مثال نمیزنم چون بحث هی تخصصی و فلسفی یه نمه پیش میاد که طبیعیه از حوصله بحث خارجه
ولی مسئله اینه که ما اینا رو باید جزوی از اون هنر بدونیم یا نه، باید اون رو شکل تغییر یافته ای و نه از اون هنر بدونیم
اینجاست که قدیمی ترها (نمیتونم اسم دیگه ای برای این گروه بیارم چون شاید سوءتفاهم بشه) با افراد مدرن تر یه نمه به مشکل می خورند
هر گروهی به نحوی حرف خودش رو با دلیل بیان میکنه و اینجاست که مکتب های مختلف فکری ایجاد میشن! (بحث، فلسفی میشه لذا ادامه نمیدم)
من اصلا نمیگم شما درست میگید یا شما اشتباه میکنید. نظر شما در ای باره کاملا محترمه
و من خوشحالم که در این باره با شما هم صحبت شدم و نظراتتون رو شنیدم :)
راجع به لینکتون هم عرض کنم که...
بله مشاهده کردم به صورت کلی و تیتروار و به همان تشابه با سایر هنرها (که البته بدیهی هم هست) رسیدم :)
حالا شما هم اعتقاد من و همون جهت گیری فکری منو بخواید بدونید باید بگم:
من قبول ندارم که ادیت حد و مرزی نداره (هرکجا که میخواهد باشد) !
و اصالت چیزی نیست که بدست بیاد. اصالت از کنه و ذات یه چیزی بیرون میاد. یه جور زایش هست.
کاری که با ادیت زیاد بدست بیاد، به هیچ عنوان ماندگار نخواهد بود چون همان اصالت را ندارد! و هزاران کپی (به زبان بهتر اتود) مشابه آن و حتی بهتر می تواند بیرون بیاید!
اگه موافق باشید... روی همین عکسی که گذاشتید نقد انجام بدیم و از این بحث های کلی یکم دور بشیم تا روشنتر صحبت کنیم!
mahpesar
14-11-2013, 22:54
من قبول ندارم که ادیت حد و مرزی نداره (هرکجا که میخواهد باشد) !
و اصالت چیزی نیست که بدست بیاد. اصالت از کنه و ذات یه چیزی بیرون میاد. یه جور زایش هست.
کاری که با ادیت زیاد بدست بیاد، به هیچ عنوان ماندگار نخواهد بود چون همان اصالت را ندارد! و هزاران کپی (به زبان بهتر اتود) مشابه آن و حتی بهتر می تواند بیرون بیاید!
اگه موافق باشید... روی همین عکسی که گذاشتید نقد انجام بدیم و از این بحث های کلی یکم دور بشیم تا روشنتر صحبت کنیم!
والا با این نوع بحث کردن راه به جایی نمیبریم
اینا برساس مطالعه . کلاس رفتن و تجربه بدست میاد و چیزایی که من گفتم از خودم نیست
و اکثر عکاسان دراین مسائل اتفاق نظر دارن ، دیدگاه شما نسبت به عکاسی اشتباه
اگه با توضیحاتم قانع نشدید ترجیح میدم درباره این مسئله بحث ادامه ندیم
ممنونم
toolhelp
15-11-2013, 12:46
این بحثای بیهوده رو بریزین دور. با دیجیتالیزه شدن عکاسی دیگه هیچ حد و مرزی وجود نداره.
تنها چیزی که باعث محدودیت میشه سبک عکاسیه
یه جا لازمه واقعیت بدون هیچ دخل و تصرفی نشون داده شه
یه جا باید زیبایی سوژه نشون داده شه
یه جا باید همه چی اغراق شده باشه و بالعکس و................
در مورد عکسی که در موردش بحث شده موافقم که ویرایش جالبی نداره و میتونست بهتر باشه. البته بحث تفاوت سلیقه همیشه مطرح بوده یکی خوشش میاد یکی نه ....
بقیه مطلب ویرایش شد.
راستی برای آپلود عکس میشه با یوزر فروم وارد upload724.com شد یا باید یوزر جدید ساخته شه؟
sara_program
15-11-2013, 14:47
dada_zebel
15-11-2013, 19:47
چون ساعت عکاسی مناسب نبوده و شما هم فیلتر gnd نداشتین
لذا بهترین کار در چنین شرایطی ثبت دو عکس و تر کیب کردن اونهاست
تا بعث بشه آسمون هم در عکس نمایان بشه
البته شاید هم سه پایه نداشتید
sara_program
15-11-2013, 20:06
چون ساعت عکاسی مناسب نبوده و شما هم فیلتر gnd نداشتین
لذا بهترین کار در چنین شرایطی ثبت دو عکس و تر کیب کردن اونهاست
تا بعث بشه آسمون هم در عکس نمایان بشه
البته شاید هم سه پایه نداشتید
این عکس مال سال 84 هستش. من اون موقع اصلا عکاسی هیچی بلد نبودم. دوربین هم مال دوستم بود. فیلتر gnd هم شاید داشته من نمی دونم. ولی سه پایه می دونم که نداشت
با فتوشاپ نتونستم رنگ آسمون رو بهش برگردونم.:n27:
مرسی بابت نقدتون
سلام دوستان
به عنوان اولین عکس و مطلبم (مربوط به شام غریبان دیشب)
با فتوشاپ نتونستم رنگ آسمون رو بهش برگردونم.:n27:
مرسی بابت نقدتون
با اجازتون یکم عکس رو تغییر دادم
dada_zebel
15-11-2013, 22:19
روز عاشورا طبق رسم خونواده و شهر و اینا، تا امامزادهی مربوطه پیاده باید میرفتیم که حدود 35 کیلومتر بودش...!! خدا رو شکر خانوما قبول کردن که قسمتی از مسیر رو با ماشین برن و 4 کیلومتر رو پیاده برن!! قضیه برا پسرا فرق نداره و باید کل مسیر رو پیاده میرفتیم...
عکس رو خالهام ازم گرفته در 3 کیلومتر مونده به امامزاده...
من عکس رو کراپ کردم و همچنین اون ظرف یه بار مصرف کنارش یه تیکه میلگرد بود توی بتن که پاکش کردم با فوتوشاپ...
ادیت هم توی لایتروم صورت گرفته...
sara_program
15-11-2013, 23:31
با اجازتون یکم عکس رو تغییر دادم
ممنون خیلی زیبا شد
چطور آسمون رو نمایان کردین؟
آه و واویلا
فکه - خوزستان
EOS 7D
1/200
f 6.3
iso 100
Amin-ONE
16-11-2013, 00:12
Amin-ONE
16-11-2013, 00:12
ممنون خیلی زیبا شد
چطور آسمون رو نمایان کردین؟
این یک رازه ! :)
البته کاری که من کردم با اصول حرفه ای مغایرت داره چون آسمون از جای دیگه ای اومده !
شما اگر فایل خام (raw) عکستون رو داشتید به راحتی میشد آسمونشو بازیابی کرد ولی در این عکس آسمون کاملا اور شده و چیزی ازش نمونده. بنابراین از عکسهای خودم یک عکس که از نظر فصل سال و عمق و زاویه به عکس شما شباهت داشت انتخاب کردم و آسمونشو منتقل کردم به عکس شما.
البته شما به عنوان عکاس بهتر میدونید که آسمون اون روز چه ابرهایی داشته ولی به نظر من کم ابر بوده مثل ابرهایی که من انتخاب کردم.
همونطور که دوستان گفتن در عکسهای منظره آسمان نقش خیلی مهمی داره. سعی کنید با هر روشی که میتونید اشباء رنگ آسمان رو زیاد کنید تا به واقعیت نزدیک شه. استفاده از فیلتر پلاریزه و تکنیک HDR کمک زیادی میکنه.
متاسفانه کلید تشکر فعلا برای من فعال نیست. با تشکر.
sara_program
16-11-2013, 12:50
رنگ قرمز خیلی زیاد شده به نظرم. به طوریکه جزئیات را از بین برده
dada_zebel
17-11-2013, 00:25
hosseinkia
17-11-2013, 03:42
sara_program
17-11-2013, 10:33
سلام
ممنون به خاطر حضورتون توی انجمن عکاسی و عکس زیباتون
نقدی که من می تونم انجام بدم اینه:
ببینید هر چی شاتر بیشتر باز بمونه، عکس طبیعی تری رو می شه گرفت. مخصوصا توی سرعت (که اینجا سرعت آب منظورمه) . شما چون سرعت شاتر رو دستی تنظیم نکردین و احتمالا از تنظیمات اتومات استفاده کردین عکستون با سرعت شاتر بالا گرفته شده و آب حالت طبیعی خودشو از دست داده.
همچنین باید بگم که چون سرعت شاتر را باید ببرین بالا، لرزش دست خیلی مهمه و خودشو نشون می ده پس حتما از سه پایه استفاه کنید تا بهترین نتیجه رو بگیرید.
نقد دومی که می تونم روی عکستون بکنم اینه که یکم توی فتوشاپ باید روی عکس کار می شد. این عکس از نظر نور مشکل داره. مثلا اون درختچه سمت راست نور بهش خورده ولی آبشار در تاریکی هستش.
من سعی کردم توی فتوشاپ یکم بهش رنگ و نور بدم:
dada_zebel
17-11-2013, 19:53
سلام
ببینید هر چی شاتر بیشتر باز بمونه، عکس طبیعی تری رو می شه گرفت. مخصوصا توی سرعت (که اینجا سرعت آب منظورمه) . شما چون سرعت شاتر رو دستی تنظیم نکردین و احتمالا از تنظیمات اتومات استفاده کردین عکستون با سرعت شاتر بالا گرفته شده و آب حالت طبیعی خودشو از دست داده.
همچنین باید بگم که چون سرعت شاتر را باید ببرین بالا، لرزش دست خیلی مهمه و خودشو نشون می ده پس حتما از سه پایه استفاه کنید تا بهترین نتیجه رو بگیرید.
نقد دومی که می تونم روی عکستون بکنم اینه که یکم توی فتوشاپ باید روی عکس کار می شد. این عکس از نظر نور مشکل داره. مثلا اون درختچه سمت راست نور بهش خورده ولی آبشار در تاریکی هستش.
lسلام
میشه نقدی که نوشتین توضیح بدین
چون من اصلا متوجه نشدم
به عبارت ساده تر برعکس نوشتین
در مورد نقد دوم بهتون بگم که سایه روشن ها بخشی از زیبایی اثر هستن
و عکس بالا رو چون نورش کاملا طبیعیه از نظر نوری بدون مشکل می بینم
در مورد نقد اول هم کمی توضیح بدین تا منظورتون رو کامل بفهمم
چون چیزی که در حال حاضر من برداشت کردم اینه که نقدتون کاملا برعکسه
Переклад не
17-11-2013, 21:10
سلام
سارا خانوم همیشه مواقعی پیش میاد که با انتقاد های تند و تیزی مواجه میشید یا شدید و یا خواهید شد.در این مواقع باید آرامشتون رو حفظ کرده و به ماهیت نوشته توجه کنید چون هر چند تند و تیزه اما در پس آن آموزه هایی نهفته که به دردمون میخوره
پس:
این نوشته ی شما رو اکیدا نمیشه به عنوان نقد پذیزفت.در حد یه پیشنهاد اون هم از نوع کاملا مبتدی و بر پایه ی اطلاعات نادرست و ناقص!
مثلا شاتر باز تر بشه یعی چی؟؟؟
حالا فرض بر اینکه منظورتون سرعت بالای شاتره.خب ثبت عکس تو سرعت های مخلف به نوع سوژه و به دلخواه عکاس انجام میگیره . تو این ثبت تصمیم گرفتن جریان آب رو هنری جلوه بدن واسه همین سرعت شاتر رو کم کردن!!!! نه زیاد
در ضمن هر چه سرعت شاتر بالا میره ، اتفاقات رو سریعتر ثبت میکنه پس در سرعت های بالا هیچ نیازی به ترایپاد یا سه پایه نیست!
در ضمن برای تصحیح نور از فتوشاپ و یک عکس خام استفاده نمیکنن.بلکه از یه منظره دو سه تا عکس با نور متفاوت میگیرن و تو فتوشاپ یا نرم افزارای دیگه اونا رو با هم متناسب میکنن
لطفا مطالعاتتون رو بیشتر کنید و از انتقاد های خشن بنده ی سرتا پا عیب ، دلخور نشوید
masoudtr
17-11-2013, 22:08
سلام بر دوستان
میبینم سطح اینجا هم مثل برنامه دکترکپی بالاست خدا را شکر:n02:
در مورد نقد از عکس ها هم یک نوشته بلند بالا دارم که بعدا میریزم رو میز اگه خدا خواست
اینم برای شاد کردن دل دوستان
عکسم دیده میشه؟
sara_program
17-11-2013, 22:23
سارا خانوم همیشه مواقعی پیش میاد که با انتقاد های تند و تیزی مواجه میشید یا شدید و یا خواهید شد.در این مواقع باید آرامشتون رو حفظ کرده و به ماهیت نوشته توجه کنید چون هر چند تند و تیزه اما در پس آن آموزه هایی نهفته که به دردمون میخوره
پس:
این نوشته ی شما رو اکیدا نمیشه به عنوان نقد پذیزفت.در حد یه پیشنهاد اون هم از نوع کاملا مبتدی و بر پایه ی اطلاعات نادرست و ناقص!
حالا فرض بر اینکه منظورتون سرعت بالای شاتره.خب ثبت عکس تو سرعت های مخلف به نوع سوژه و به دلخواه عکاس انجام میگیره . تو این ثبت تصمیم گرفتن جریان آب رو هنری جلوه بدن واسه همین سرعت شاتر رو کم کردن!!!! نه زیاد
در ضمن هر چه سرعت شاتر بالا میره ، اتفاقات رو سریعتر ثبت میکنه پس در سرعت های بالا هیچ نیازی به ترایپاد یا سه پایه نیست!
در ضمن برای تصحیح نور از فتوشاپ و یک عکس خام استفاده نمیکنن.بلکه از یه منظره دو سه تا عکس با نور متفاوت میگیرن و تو فتوشاپ یا نرم افزارای دیگه اونا رو با هم متناسب میکنن
لطفا مطالعاتتون رو بیشتر کنید و از انتقاد های خشن بنده ی سرتا پا عیب ، دلخور نشوید
منظورم این بود که سرعت شاتر ایشون زیاد بوده که ظاهراً برعکس گفتم. ولی گمون نکنم که اینجا کسی با کسی دعوا داشته باشه
چرا اتفاقا خیلی ناراحت شدم از این نحوه ی برخورد ناظر انجمن با به قول خودتون فرد مبتدی . راه های بهتری هم برای آموزش هست و من مخالف این هستم که به شخصیتم توهین بشه که بخوام چیزی یاد بگیرم!!!
سعی می کنم حضورم کمتر باشه تا مطالعه های پیاپی متخصصان باعث پیشرفت انجمن بشه . خیلی ناراحتم که کاربر فعال انجمن عکاسی هستم ولی به قول شما چیزی بارم نیست. تقاضا می کنم به حالت عادی برگردم
یا حق
mahpesar
17-11-2013, 22:36
پس:
بانظرتون موافقم اما گاهی اوقات ممکنه حالا اختلاف سلیقه وجود داشته باشه
من توصیه میکنم به دوستان خونسرد باشن و در مقابل حرف حقی
که با دلیل بیان میشه منطقی برخورد کنن قصد و غرضی در کار نیست
فقط دور هم میخوایم یک چیزی یاد بگیریم و شاید کمی اطلاعاتمون بالا بره :n01:
hosseinkia
17-11-2013, 22:45
سلام
سلام
دوست عزیز , نقد شما اگه در مورد سرعت و دیافراگم باشه دوستان اطلاعات لازم رو گفتن کافیه تجربش کنید در ضمن عکس اگزیف داره در مورد نور عکس ارزشهای یکسان نمیتونه زیبا باشه .
sara_program
17-11-2013, 23:25
بانظرتون موافقم اما گاهی اوقات ممکنه حالا اختلاف سلیقه وجود داشته باشه
من توصیه میکنم به دوستان خونسرد باشن و در مقابل حرف حقی
که با دلیل بیان میشه منطقی برخورد کنن قصد و غرضی در کار نیست
فقط دور هم میخوایم یک چیزی یاد بگیریم و شاید کمی اطلاعاتمون بالا بره :n01:
ممنون از همراهی دوستان
خواهشا دیگه راجع به این موضوع بحث نکنیم. چون نظم تایپیک بهم میخوره
سلام
دوست عزیز , نقد شما اگه در مورد سرعت و دیافراگم باشه دوستان اطلاعات لازم رو گفتن کافیه تجربش کنید در ضمن عکس اگزیف داره در مورد نور عکس ارزشهای یکسان نمیتونه زیبا باشه .
بله حق با شماست:n01:
ursamajor
17-11-2013, 23:58
دوستان هدف از نقد چیه؟ یک نقد خوب چه نقدیه؟
اینکه درباره یک موضوع تمام ایرادات رو ردیف کنیم و خیلی خشک و بی روح اونها رو بیان کنیم میشه یک نقد خوب؟
اگر در همچین نقدی هدفمون این باشه که فرد مقابلمون رو متوجه اشتباهش کنیم، خب معلومه که نتیجه کاملا برعکسی حاصل میشه. وقتی طرف با انبوهی ایراد مورد حجمه قرار میگیره مسلمه که در مقابلش جبهه گیری میکنه و بحث به ناکجا آباد کشیده میشه.
این دلیل نمیشه که چون داریم درست میگیم پس هر جور که مطرح کنیم طرف مقابل قبول کنه و اگه قبول نکرد بگیم عجب آدم بی منطقی! اگه می خوایم نقدمون تاثیر داشته باشه باید در کنار خوبی ها، بدی ها رو بگیم. خیلی دوستانه، صمیمی، بامحبت، خودمونی، ساده، راحت، دلنشین، متین، باوقار، ........ :n02:
خب برای اینکه قوانین رو هم دور زده باشیم و دچار اسپم زدگی نشیم این عکس اللحساب خدمت دوستان:
غروب پاییزی (خوشمزه شده نه؟:n02:)
هرگونه نقد و انتقاد تندوتیز و سرکه نمکی هم با آغوش باز پذیرفته میشه (:n24:)
میبینم سطح اینجا هم مثل برنامه دکترکپی بالاست خدا را شکر:n02:
اقا این دکتر کپی کیه؟ زیاد اسمش رو میشنوم ولی نمیدونم یعنی چی!! این الان یعنی بد یا یعنی خوب؟؟؟
در مورد نقد از عکس ها هم یک نوشته بلند بالا دارم که بعدا میریزم رو میز اگه خدا خواست
اگر یک توضیحی بدید که چطوری صورت بچه رو کاملا روشن کردین هم ممنون میشم...!! چون گردن قدری تاریک تر از صورته! و روی لپها روشن تر از باقی صورت! ولی هیچ سایهای در کار نیست....!!
اگر فلاش بود، کلا همه چی همرنگ و به یک اندازه روشن بود!! (حالا نه اینکه گفته باشم فلاش استفاده نکردین!!) ایا لپهای بچه رو روشن کردین فقط؟ چون در اون صورت، چرا کل صورت رو روشن نکردین(همراه با گردن!) و اگر نه، پس اگر امکان داره تکینک رو توضیح بدین که به چه صورت بوده!!...
البته خانم سارا گفتن که بحث رو دنبال نکنیم، ولی خواستم بگم که دوست عزیز، تا همین دیروز من هم بر اساس مطالعات خودم و دانش خودم میگفتم که عدد اف نامبر بزرگتر یعنی دهانهی بزرگتر ولی دوستان اصلاح کردن این مسسله رو که به این صورت نیست و برعکسه و هرچی عدد کوچیکتر بشه دهانه بزرگتره... ( من بر مبنای 1 بر روی عدد رو میگفتم و دوستان اون 1 رو حذف میکردن...) تازه اگر به شما یه بار این مسئله گفته شد، به من سه بار گفته شد تا حلش کردم! :)
Amin-ONE
18-11-2013, 00:29
فکر میکنم چند وقت پیش صحبتی بین دوستان شد در رابطهبا حد مرز ادیت در عکاسی دیجیتال و من فقط ناظر بودم البته یادم نیست اینجا بود یا نه ولی می خوام الان از همه دوستان نظرشون رو بنویسن
کجا با ادیت زیاد موافقید و تا چه حد؟
برای مثال با این تصویر که تبدیل به یه کار سورئال شده موافقید؟
dada_zebel
18-11-2013, 00:46
فکر میکنم چند وقت پیش صحبتی بین دوستان شد در رابطهبا حد مرز ادیت در عکاسی دیجیتال و من فقط ناظر بودم البته یادم نیست اینجا بود یا نه ولی می خوام الان از همه دوستان نظرشون رو بنویسن
کجا با ادیت زیاد موافقید و تا چه حد؟
برای مثال با این تصویر که تبدیل به یه کار سورئال شده موافقید؟
چندمرحله حرفه ای برای ادیت عکس ها وجود داره که هر دو هم نیاز به تجربه کاری بالا داره و تدریجی حاصل میشه
1- آیا هر عکسی رو باید ادیت کرد
2- هدف اول از ادیت هر عکس بسته به ژانر
3- آیا تنها راه برای اینکه ادیت ما موفق بوده فقط نمایش عکس هستش
و ....
در مورد سه سوال بالا فکر کنید و هم چنین بحث نمایید تا ادامه سوالات رو بنویسم
مرسی
Amin-ONE
18-11-2013, 00:59
چندمرحله حرفه ای برای ادیت عکس ها وجود داره که هر دو هم نیاز به تجربه کاری بالا داره و تدریجی حاصل میشه
و ....
در مورد سه سوال بالا فکر کنید و هم چنین بحث نمایید تا ادامه سوالات رو بنویسم
مرسی
1-کاملا مشخصه هر عکس تا حدی پتانسیل ادیت شدن داره یعنی بیش از اون فقط ارزش های عکس رو پایین میاره ولی بعضی عکسا با ادیت میتونن بهتر مفهوم و منظور عکاس رو منتقل کنن حتی اگه به کاری گرافیکی تبدیل بشن و کاملا با شما موافقم در مورد تجربه مورد نیاز در این زمینه
2- شاید بهتر باشه کمی در مورد اهداف توضیح بدید تا بیشتر موضوع باز بشه
شما چه هدف هایی مد نظرتون هستش و ژانر های مختلف تا کجا دست آدم رو باز میذارن؟اگه نمونه عکسی به این مورد ها اضافه کنید ممنون میشم
3-اصلا متوجه منظور شما نشدم
این عکس هم برای خارج نشدن از موضوع تاپیک:n02:
به نظرم ادیت قسمتی از برداشتن عکسه.... چکوندن شاتر و تنظیماتی که قبل از چکوندن شاتر صورت میگیره فقط قسمتی از کار عکاسیه و باقیش با ادیتش انجام میگیره... پس لزوما باید هر عکسی رو دستکاری کرد...
حالا میخواد اصلاح کادر یا رنگبندی باشه یا اصلاح سایز عکس! و هیستوگرامش...
هدف از ادیت ممکنه بهتر کردن عکس باشه، ممکنه حذف کردن قسمت هایی که به بهتر بودن عکس اسیب میزنه، ممکنه حذف کردن قسمتهایی که از نظر عکاس ربطی به بیننده ندارن باشه و یا ممکنه برجسته کردن هدف عکاس از عکس باشه!... ممکنه هر هدفی باشه...
من کلی عکس میگیرم که بعضی هاش تار در میاد، همه رو ادیت میکنم( اگر قصدم ادیت باشه و وقت داشته باشم!) ولی ممکنه که جزو عکسهایی قرار بگیره که هیچوقت نمایشش نمیدن و تو سیستم یا دیسک مربوط به عکسهای اون سال خاک بخوره... بنابراین هر عکسی رو نباید منتشر کرد و هر عکسی که ادیت میشه رو هم نباید...!!
hosseinkia
18-11-2013, 16:46
dada_zebel
18-11-2013, 17:12
تشکر از دوستان
1- جواب سوال اول رو بهتره به نوعی در جواب سوال دوم جستجو کرد
2- ادیت و ویرایش عکس های خام دوربین ها باید در جهت تاثیر گذاری عکس باشه حالا بسته به ژانر
--- یه وقت شما مجبورید به سیاه و سفید کوچ کنید و این بماند که هر عکسی پتانسیل تبدیل به سیاه و سفید شدن رو نداره
--- گاها شما مجبورید ته رنگ خاصی رو در عکس باقی بگذارید تا بتونید تاکید بیشتری روی هدف عکستون داشته باشید
--- در مواقعی کنتراست رو به شدت بالا می برید مثلا عکس های ضد نور
--- و گاها هم کنتراست رو پایین میارید مثل برخی عکس های پرتره
--- گاها مجبور میشیم عنصری رو از عکسمون حذف کنیم تا به تاکید سوژه کمک کنیم
--- در عکس های گلامور مجبور میشیم هر بلایی سر سوژه بیاریم تا مشتری رو راضی کنیم
--- ویگنت دادن به برخی عکس ها میتونه به تاکید سوژه و افزایش فاز مثبت عهکس بیانجامه اما نه همیشه
و .........
3- منظور من از سوال سوم این بوده که یک عکس رو بلافاصله بعد از گرفتنش ادیت نکنید و به نمایش نگذارید بلکه براش آرشیو ذهنی درست کنید
میتونید در قدم اول عکس های مشابه عکس تون رو که مربوط به عکاسان مشهور هستش ببینید و ادیت اونها رو تقلید کنید. حسن اینکار نهایتا این میشه که با یه تیر چند نشون میزنید
اولا : دیدن عکس های خوب کادربندیتون رو تقویت میکنه
ثانیا منجر به یادگیری فتوشاپ به روش معکوس میشه که به نظر من بسیار کاربردی تر از شیوه مستقیم هستش ( خیلی خیلی مهم )
ثالثا :سناریو سازی واسه ادیت مهم تر از ادیت تصادفیه که با این کار متوجه میشید فرایند ادیت چه مراحل پیچیده ای داره و تقدم و تاخر هر یک از این مراحل چه تاثیرات متفاوتی میتونه روی عکستون داشته باشه
در مورد هر قسمت هم دئوستان سوالی داشتن بیشتر توضیح میدم
یه پیشنهاد هم واسه افزایش کیفیت تایپیک داشتم که پس از پایان بحث عرض می کنم
با تشکر از دوستان
ursamajor
18-11-2013, 22:12
تشکر از دوستان
1- جواب سوال اول رو بهتره به نوعی در جواب سوال دوم جستجو کرد
2- ادیت و ویرایش عکس های خام دوربین ها باید در جهت تاثیر گذاری عکس باشه حالا بسته به ژانر
--- یه وقت شما مجبورید به سیاه و سفید کوچ کنید و این بماند که هر عکسی پتانسیل تبدیل به سیاه و سفید شدن رو نداره
--- گاها شما مجبورید ته رنگ خاصی رو در عکس باقی بگذارید تا بتونید تاکید بیشتری روی هدف عکستون داشته باشید
--- در مواقعی کنتراست رو به شدت بالا می برید مثلا عکس های ضد نور
--- و گاها هم کنتراست رو پایین میارید مثل برخی عکس های پرتره
--- گاها مجبور میشیم عنصری رو از عکسمون حذف کنیم تا به تاکید سوژه کمک کنیم
--- در عکس های گلامور مجبور میشیم هر بلایی سر سوژه بیاریم تا مشتری رو راضی کنیم
--- ویگنت دادن به برخی عکس ها میتونه به تاکید سوژه و افزایش فاز مثبت عهکس بیانجامه اما نه همیشه
و .........
من هم کاملا با این موارد موافقم ولی سوالم اینه که تا کجا میشه ادیت رو ادامه داد؟
خودم به شخصه مخالف این حرف هستم که گفته میشه ادیت جزء جدایی ناپذیر عکاسی دیجیتال هست. بنظرم ادیت عکس باید در حدی باشه که وقتی به کار نهایی نگاه میکنی بتونی بگی این عکسی هست که توسط عکاس گرفته شده. متاسفانه برخی کارا که نگاه میکنی، میگی این یک کار گرافیکی هست که توسط گرافیست انجام شده!
بنظرم به کسی میشه گفت عکاس که 80-90 درصد کارشو قبل از زدن دگمه شات انجام داده باشه نه اینکه یک چیزی بگیره بعد بیاد پای کامپیوتر بخواد ازش یک کار خوب در بیاره.
- منظور من از سوال سوم این بوده که یک عکس رو بلافاصله بعد از گرفتنش ادیت نکنید و به نمایش نگذارید بلکه براش آرشیو ذهنی درست کنید
چرا؟
بنظرم وقتی شما بعد گرفتن عکس میاد و روی صفحه مانیتور به اون نگاه میکنید میبینید اون چیزی که میخواستید از آب در نیومده پس دست به ادیتش میزنید تا به اون ذهنیتی که داشتید عکس رو برسونید. حالا اگه اون رو اون موقع ادیت نکنیم و بزاریم چند وقت دیگه بیایم سراغش، ممکنه دیگه اون ذهنیت رو فراموش کرده باشید یا اینکه ذهنیت دیگه ای پیدا کرده باشید و عکس رو با هدف جدیدی ادیت کنید. در این حالت عکسی که با فلان هدف گرفته شده با هدف دیگه ای ادیت میشه و بنظرم این غلطه.
mahpesar
18-11-2013, 22:26
از جناب dada_zebel و Amin-ONE متشکرم برای بحث های آموزنده شون درباره ادیت
کاملا با حرفاشون موافقم این نکته رو هم اضافه کنم بعضی عکاسها دیدگاهشون با ادیت حداقل
بعضی ها هم از اول در هنگام عکاسی به ویرایش دوباره عکس فکر میکنند و هر کس یک سبکی داره
مثلا استاد کریم ملک مدنی که از اساتید عکاسی ایران هستند هستند و در جشنواره های مختلفی داور بودند
من افتخار حضور در یک ورکشاپ ایشون رو داشتم فقط سبک کارشون سیاه و سفید با دوربین آنالوگ کار میکنند
که اکثر عکساشون با کنتراست زیاد حتی بعضی جزئیات کار حذف میشه
ولی نتیجه کار مفاهیم بسیار زیبایی رو بیان میکنه و در جهت کمک به موضوع
برای مثال دو نمونه از کارهای ایشون رو قرار میدم :
تمنا
فکه - خوزستان
EOS 7D
1/800
f 5
iso 160
dada_zebel
19-11-2013, 22:31
تشکر از همه دوستان
پیرو مطالبی که نوشته بودم چند سخن دیگر نیز دارم و چند پیشنهاد
---- کراپ مربعی رو در کارهاتو فراموش نکنید خودتون رو محدود به اندازه های استاندارد واسه عکس ها نکنید
---- وقتی کادرتون رو نگاه می کنید دنبال الگوهای هارمونیک باشید . این الگو ها باید از ارتباط عناصر اصلی عکس به دست آیند و هر عنصر خارج از این الگو قرار بگیره بایستی در نقاط طلایی عکس باشه تا بتونه درون کادرتون باقی بمونه ( البته این بحث های تخصص رو سعی می کنم در ادامه بحث ها با مثال عجین کنم )
---- برخی نکات کلیدی در مورد زاویه کادربندی و نیز لومینسانس وجود داره که قبلا امتحانشونو پس ندادن
مثلا اور شدگی در عکس گل ها - اشباع رنگ زیاد در پرتره - افزایش یکنواخت شارپ نس در عکس های لند اسکیپ - عمق میدان کم در عکس های واید لنداسکیپ و ......
اما پیشنهادها
هر یک از دوستان که عکسی قرار میده و من احساس می کنم که قابلیت های عکس بالفعل نشده و نارس مانده من به جای نقد نویسی عکسی رو در کنارش آپلود می کنم که از نظر پتانسیل ها بسیار شبیه به عکس مورد نظر باشه. سپس به صاحب عکس پیشنهاد میشه در صورت امکان همون عکس رو این بار با رعایت اصلاحات دوباره تهیه و قرار بدن و میزان پیشرفت کاری رو ملاحظه کنن
البته کار جالبی میتونه باشه به شرطی که همکاری کامل از طرف دوستان انجام بشه
دوستان اگر مایلند با تشکر همراهی بکنن تا تاپیک از یکنواختی در بیاد
البته به شرط تایید مدیران محترم
به نظر حقیر کار بسیار عالیی خواهد بود! مخصوصا که عکسهای بنده واقعا از نظر کادر بندی و اینا ضعیف هستن و بیشتر به درد یادگاری های خونوادگی میخورن! ....
mahpesar
20-11-2013, 09:31
اما پیشنهادها
هر یک از دوستان که عکسی قرار میده و من احساس می کنم که قابلیت های عکس بالفعل نشده و کال مانده من به جای نقد نویسی عکسی رو در کنارش آپلود می کنم
من مواافقم ، به نظرم در بعضی مواقع عکس میتونه در بیان مطلب کمک کنه خیلی خوبه
مثل پست قبلی من اما هر عکسی رو هم نمیشه با عکسای حرفه ای سنجید
به نظرم باید دید عکسی که قرار داده شده از نظرر تکنیکی یک اصول اولیه رو داشته باشه
و با عکسهای هم ترازش مقایسه کرد ولی در کل هر چقدر بیشتر بحث بشه بهتر :n01:
Maziar_69
20-11-2013, 23:01
عرض ادب و پوزش بابت غیبت :)
خوشحال میشم ایرادات کار رو بفرمایید...
mahpesar
20-11-2013, 23:38
عرض ادب و پوزش بابت غیبت
با سلام عکس زیبایی شده
پیشنهاد میکنم با فتوشاپ گره سبز حذف بشه یا رنگش با محیط هماهنگ تر بشه
عکس زیباتر میشه
موفق باشید
Maziar_69
21-11-2013, 00:18
متشکرم بابت نظرتون. :)
این یکی چطور شده؟
کلا علاقه خاصی به اینجور ادیت های اغراق آمیز دارم که یه جورایی صحنه رو رویایی نشون میده.
fereydon
21-11-2013, 00:53
فوق العاده شده فقط اون تیزر های تبلیغاتی بالای ساختمون یکم ضایع بید.... انگار عصر مدرن با قدیم قاطی شده:n02:میونی به جاش یک غروب بذاری یا...
بعد اون تماشاچی ها رو از تصویر حذف کن ...
فعلا همینا :n13:
ursamajor
21-11-2013, 01:44
عرض ادب و پوزش بابت غیبت :)
بنظرم عکستون 2تا ایراد داره. اول اینکه هدف شما نشون دادن ویژگی های صورت بوده پس سایر عوامل باید از نقطه فوکوس خارج بشن تا باعث حواس پرتی نشن. مثل بک گراند که باید محو و فلو باشه.
دوم اینکه افزایش بیش از حد کنتراست باعث آسیب به بافت طبیعی پوست شده و اون رو از حالت طبیعی خارج کرده.
SA3EDLORD
21-11-2013, 03:06
این یکی چطور شده؟
کلا علاقه خاصی به اینجور ادیت های اغراق آمیز دارم که یه جورایی صحنه رو رویایی نشون مید
کار خوبی شده اما من بودم سعی میکردم کادر افقی ببندم :n16:
»یوش
خانه ی نیما یوشیج...
»عکس با گوشی ...
( درِ خانه یه کم کج بود که تو عکس به نظر میاد عکس کج انداخته شده )
قصدم این بود که این عکس رو به مناسبت تولد نیما یوشیج بذارم که متاسفانه فراموشم شد...
Maziar_69
21-11-2013, 12:56
کار خوبی شده اما من بودم سعی میکردم کادر افقی ببندم :n16:
متاسفانه اونقـــــــــــــــــــدر اونجا شلوغ شده بود یه لحظه که حتی نتونستم دم اسب رو کامل بگیرم.
انگار واقعا صحرای کربلا بود :دی
وقتی بچه رو روی دستش گرفت فقط صدای شاتر بود که شنیده میشد و دور این صحنه هم پر آدم.
از بین چند عکسی که گرفتم بهترین کادر توی همین درومد.
درضمن چون لنز واید ندارم اگر کادر افقی بسته می شد نمیتونستم از پایین تا بالا رو پوشش بدم. :)
بنظرم عکستون 2تا ایراد داره. اول اینکه هدف شما نشون دادن ویژگی های صورت بوده پس سایر عوامل باید از نقطه فوکوس خارج بشن تا باعث حواس پرتی نشن. مثل بک گراند که باید محو و فلو باشه.
دوم اینکه افزایش بیش از حد کنتراست باعث آسیب به بافت طبیعی پوست شده و اون رو از حالت طبیعی خارج کرده.
ممنون :)
اگر فلو کردن بک گراند هنگام عکاسی منظورتون هست که لنزم بیشتر از این جواب نمیده :( (18-105)
اما اگر در پراسس می فرمایید چشم. بهش توجه نکرده بودم :)
فوق العاده شده فقط اون تیزر های تبلیغاتی بالای ساختمون یکم ضایع بید.... انگار عصر مدرن با قدیم قاطی شده:n02:میونی به جاش یک غروب بذاری یا...
بعد اون تماشاچی ها رو از تصویر حذف کن ...
فعلا همینا :n13:
ممنون :)
راستش توی این بخش ها ضعف دارم.
خوب نمیتونم چیزی رو از توی عکس ها حذف کنم یا جایگزین (به هر حال تازه کاریم دیگه :دی )
یک مقداری ضعف فوتوشاپ دارم. :(
Maziar_69
21-11-2013, 12:59
پست تکراری...
لطفا حذف شود...
ursamajor
21-11-2013, 13:02
درختچه زرشک زینتی
(عکس با یک کوچولو افزایش غلظت و کراپ آماده شده.)
نقادان بزرگوار مرحمت فرموده نقد بفرمایید.
mahpesar
21-11-2013, 13:22
ممنون
اگر فلو کردن بک گراند هنگام عکاسی منظورتون هست که لنزم بیشتر از این جواب نمیده :( (18-105)
اما اگر در پراسس می فرمایید چشم. بهش توجه نکرده بودم
البته فلو کردن یک امر اختیاری بستگی به سلیقه شخص داره
ولی با همین لنز هم میتونید بک گراند رو محو کنید فقط کافی عدد f رو کاهش بدید
حتی با لنز واید هم میشه از این طریق بروی سوژه تمرکز کرد
»یوش
خانه ی نیما یوشیج...
باتشکر از عکس زیباتون
نور سمت چپ که ستون رو پوشونده میشه با فتوشاپ حذف کرد
موفق باشید :n01:
mahpesar
21-11-2013, 14:52
Amin-ONE
21-11-2013, 14:54
بافت زندگی
Amin-ONE
21-11-2013, 14:58
دوستان عذرخواهی منو بپذیرید که توی بحث ها شرکت نمی کنم ولی این شکل که پیش میره بسیار عالیه ایشالله که ادامه پیدا کنه منم تو اولین فرصت سعی خودمو میکنم مفید واقع بشم:n16:
dada_zebel
21-11-2013, 15:25
با تشکر از دوستان
استارت اولین قدم رو از امشب خواهیم زد
منتظر اولین آموزش به همراه عکس راهنما واسه کار دوستان باشید
با تشکر
hosseinkia
21-11-2013, 16:07
fereydon
21-11-2013, 19:33
طبیعت زیبای پائیزی در پارک
fereydon
21-11-2013, 19:39
دومی همون پارک
Maziar_69
21-11-2013, 23:14
Mool Tee
22-11-2013, 00:09
Feel The Atmospher
احساس میکنم که تاریکه عکس.... ؟
Mool Tee
22-11-2013, 02:06
احساس میکنم که تاریکه عکس.... ؟
متاسفانه کیفیت اصلی خیلی حجمش زیادی ! عکس هم تاریک افتاده ! یعنی وقتی نورشو زیاد کنی به شدت بد میشه ! یه جورایی این شکلیه !
بعد هم عکس باید اینطوری باشه چون تصویر یه جوری رویایی میشه !
جنگلهای شمال 1388
رود دز
خوزستان - دزفول
EOS 60D
1/160
f 8
Iso 100
Ali_Best
22-11-2013, 15:57
رود دز
خوزستان - دزفول
EOS 60D
1/160
f 8
Iso 100
با توجه به از بین رفتن قوانین دید و نقاط گریز در لنزهای سوپر واید یا چشم ماهی،
به نظر من بهتره که این دست از عکس ها (مخصوصا با لنزهای چشم ماهی) از خط افق دید یک انسان که روی سطح زمینه گرفته بشه و نه از ارتفاع زیاد
در این ارتفاع با حذف مقدار کمی جزئیات ار طرفین میشد عکس سالم تر و واقعی تری گرفت (با یک لنز واید)
در واقع سوپر واید برای جایی هست که سوژه از دوربین فاصله زیادی نداره و ما برای ثبت جزئیات (مناظر) بیشتر از این لنزها استفاده میکنیم
* این یک نظر شخصی از جانب منه و ممکنه نادرست هم باشه
یاحق
mahpesar
22-11-2013, 16:26
عاقبت درس خوندن در رشتهی مهندسی...!!
fereydon
23-11-2013, 02:39
رود دز
خوزستان - دزفول
EOS 60D
1/160
f 8
Iso 100
من اینجا رفتم اما فکر نمیکردم از نمای بالا اینقدر عکس جذاب بیفته !!!بازارش هم سوژه ی خوبیه واسه عکاسی
با توجه به از بین رفتن قوانین دید و نقاط گریز در لنزهای سوپر واید یا چشم ماهی،
به نظر من بهتره که این دست از عکس ها (مخصوصا با لنزهای چشم ماهی) از خط افق دید یک انسان که روی سطح زمینه گرفته بشه و نه از ارتفاع زیاد
در این ارتفاع با حذف مقدار کمی جزئیات ار طرفین میشد عکس سالم تر و واقعی تری گرفت (با یک لنز واید)
در واقع سوپر واید برای جایی هست که سوژه از دوربین فاصله زیادی نداره و ما برای ثبت جزئیات (مناظر) بیشتر از این لنزها استفاده میکنیم
* این یک نظر شخصی از جانب منه و ممکنه نادرست هم باشه
یاحق
والا من هم اطلاعات زیادی از نحوه ی استفاده از این نوع عکاسی ندارم (فیش آی) ولی خب با پایین رفتن و هم سطح شدن عملا منظره ی عکس از دست یره ..
عکس اصلی پانوراما هست و من با شبیه ساز فتوشاپ فیش آی کردم که به نظر خیلی بهتر از پانوراماش درومد !
تا نظر دوستان چی باشه
من اینجا رفتم اما فکر نمیکردم از نمای بالا اینقدر عکس جذاب بیفته !!!بازارش هم سوژه ی خوبیه واسه عکاسی
بله من هم تا قبل از این نما سعی می کردم نمای قشنگی از این رود بگیرم که زیاد موفق نبودم !
بازارش هم رفتتم منتها من روز تاسوعا اونجا بودم و کلا مد عکاسی چیزه دیگه ای بود
Ali_Best
23-11-2013, 10:59
خب هادی جان پانوراماشو هم بذار ببینیم
که یه مقایسه ای بکنیم :)
این تصویر یه حس خاص هم میده البته!
انگار کره بودن زمین رو داره یه جورایی نشون میده ^.^
هرچند که تو این مسافت امکان پذیر نیست !
Amin-ONE
23-11-2013, 12:09
Amin-ONE
23-11-2013, 12:10
یادی هم از بهار کنیم
Amin-ONE
23-11-2013, 12:24
خب هادی جان پانوراماشو هم بذار ببینیم
که یه مقایسه ای بکنیم :)
این تصویر یه حس خاص هم میده البته!
انگار کره بودن زمین رو داره یه جورایی نشون میده ^.^
هرچند که تو این مسافت امکان پذیر نیست !
الان دم دستم نیست (سره کاره)
خوب دیگه وظیفه ی فیش آی همینه ه اینجوری گردی رو نشون بده
hosseinkia
23-11-2013, 20:26
dada_zebel
23-11-2013, 21:26
جنگلهای شمال 1388
عاقبت درس خوندن در رشتهی مهندسی...!!
طبیعت زیبای پائیزی در پارک
یادی هم از بهار کنیم
بافت زندگی
دوستان عذرخواهی منو بپذیرید که توی بحث ها شرکت نمی کنم ولی این شکل که پیش میره بسیار عالیه ایشالله که ادامه پیدا کنه منم تو اولین فرصت سعی خودمو میکنم مفید واقع بشم:n16:
عکس ها ی انتخاب شده بالا رو در نظر می گیریم
سعی بر اینه که نقدی صورت بگیره
سپس از طریق مثال هایی توصیه به بهتر شدن بشه
dada_zebel
23-11-2013, 21:42
عکس بدون کنتراست رنگیه یعنی شما فقط رنگ سبز می بینید و بس
اما این ایراد نیست
مهم ترین ایراد کج بودن تراز درختان هستش
زواویه و فوکوس نیز صحیح نیست زوایه ای در ختان هم راستا باشن یا اینکه حداقل نسبت به هم شیب متناسب داشته باشن
تنه اصلی درختان نیز از پایین قطع هستش به خاط کنار جاده بودن
dada_zebel
23-11-2013, 21:47
کادر کجه
ویگنت در کناره ها اثرش مشخصه نبایستی معلوم بشه
ادیت بسیر تخریبی بوده مخصوصا در حاشیه عکس
تونال رنگی نامناسبه . از طیف رنگی بهتری میشد استفاده کرد
پیشنهاد
سیاه و سفید عکس رو امتحان کنید
در شارپ سازی زیاده روی نکنید
dada_zebel
23-11-2013, 21:52
کارهایی که میتونست عکس رو از حالت اسنپ شات خارج کنه
بهتر بود در حالت کار کردن عکس می گرفتین
اینجور عکس ها اگه سیاه و سفید باشن تاکیدشون روی سوژه بیشتر میشه
کادر خیلی شلوغه
سایه خود عکاس هم افتاده به دلیل زاویه نامناسب
dada_zebel
23-11-2013, 22:02
عکس خوبیه
این شکل عکس ها رو بهتره از وسط جاده بگیرین تا جاده کج و شیب دار به نظر نرسه
تقارن هم کارو زیباتر میکنه
در این نوع عکس بایستی دیافراگم رو تا میتونید ببندید تا عمق عکس زیاد باشه و عناصر بیشتری تو فوکوس باشن
اشباع رنگ ها باید بالاتر بره تا تاکیدش رو ی پاییز باشه
البته با دی ایکس او میشه تا حدودی درستش کزد
دوربین N8
دانشگاه علوم پزشکی ارومیه
عکاس دوست گرامی: بهرنگ پورخان
mahpesar
24-11-2013, 03:36
کادر کجه
ویگنت در کناره ها اثرش مشخصه نبایستی معلوم بشه
ادیت بسیر تخریبی بوده مخصوصا در حاشیه عکس
تونال رنگی نامناسبه . از طیف رنگی بهتری میشد استفاده کرد
پیشنهاد
سیاه و سفید عکس رو امتحان کنید
در شارپ سازی زیاده روی نکنید
مرسی از زاهنماییتون من کجی کادر احساس نمیکنم و طیف سیاه سفید رو امتحان کردم ولی تاثیر خاصی نداشت
در مورد جزیئیات نظرم بر این بود به همین شکل در بیاد کمی با کنتراست بالا حذف بشن
که به نظرم به مقصودم رسیدم یک نکته ای که باید توجه کنیم اینه اجبار نیست
همه چزئیات عکس حفظ بشه باید دید هدف عکاس چه میخواد باشه
در مورد شارپنس زیاد نکردم چون کنتراست بالا رفته شما این ذهنیت رو دارید
که من شارپنس رو بالا بردم . طیف رنگ تقریبا همون چیزی که میخواستم
شاید در حشیه ها حق با شما باشه ولی تاکیید میکنم من ادیتهام اکثر بصورت سورئال
و اگه تاثیر بیشتری داشته باشه برام مهم نیست جزیات حذف بشه
ممنونم و نظر شما هم کاملا محترم.
عکس خام رو هم برای راهنمایی بیشتر قرار میدم همانطور که میبینید در حالت عادی مفهوم خاصی بیان نمیشه :
Amin-ONE
25-11-2013, 12:50
نمونه تمرین پانینگ
duke_m96
25-11-2013, 18:30
sony-wx100[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ursamajor
25-11-2013, 21:33
mahpesar
25-11-2013, 23:31
mahpesar
26-11-2013, 21:22
amir_babak
26-11-2013, 21:46
قهوه ات را بنوش و باور کن من به فنجان تو نمی گنجم...
dada_zebel
28-11-2013, 12:28
mahpesar
28-11-2013, 12:47
mahpesar
28-11-2013, 14:24
عاشقتم به قیمت ِ هرکار که تو بگی کنم
فکرت امون نمیدتم
یه لحظه زندگی کنم
پایین نیآورده هنوز این گریه ها تب ِ منو
من انتخاب نمیکنم
به سمتت رفتن و
وقتی نگاهت میکنم رویا به باور میرسه
قلب ِ زمین مییسته و
دنیا به آخر میرسه
یه عمر ِ که خیال ِ تو یه قسمت از وجودم ِ
ببین هنوز برای ِ من
فرق میکنی تو با همه
.
.
.
هر نفسم پر میشه از عشق ِ تماشا کردنت
یه عمر ِ آزگار ِ. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])که
رها نمیشم از تبت
هر نفسم پر میشه از عشق ِ تماشا کردنت
یه عمر ِ آزگار ِ که
رها نمیشم از تبت
وقتی نگاهت میکنم رویا به باور میرسه
قلب ِ زمین مییسته و
دنیا به آخر میرسه
یه عمر ِ که خیال ِ تو یه قسمت از وجودم ِ
ببین هنوز برای ِ من
فرق میکنی تو با همه
تنهای تنهای تنها
Amin-ONE
28-11-2013, 23:04
رنگ لبها و مخصوصا لباس توجه و ديد را از چشمان سوژه خارج ميكنه درصورتي كه فوكوس و كادربندي تاكيد كننده هستن
mahpesar
29-11-2013, 00:08
mahpesar
29-11-2013, 09:47
آفا احسان با تشکر از کار زیباتون
بنظرم اون منبع نوری سبز حذف بشه کار زیباتر میشه :n01:
موفق باشید
Переклад не
29-11-2013, 22:16
خب احسان جان بهت تبریک میگم چون تو یه سبک واس خودت آفریدی :دی
سبک شب و سایه یا سبک سایه انسان و اینچیزا
mahpesar
30-11-2013, 09:34
آقا بهزاد آسمان حقیقیه ؟
یا با فتوشاپ کار کردید - منظورم حالت ابراست
بسیاز زیبا شده ممنون
فقط ای کاش کادر مربع نبود
چون کادر مربع حالت عکس رو خنثی میکنه به همین دلیل بسیاری از عکاسان اجتناب میکنن
به نظرم اگه 3 در 4 بود زیبایی عکس دو چندان میشد
موفق باشید
Amin-ONE
30-11-2013, 11:53
Amin-ONE
30-11-2013, 11:53
Amin-ONE
30-11-2013, 11:54
ursamajor
30-11-2013, 15:20
amir_babak
01-12-2013, 00:24
یک عصر پاییزی زیبا در بروجرد
خداییش یاد فیلمهای جنگ ستارگان افتادم که یک نوری میتابید رو زمین یک موجود فضایی رو زمین ظاهر میشد.
hamy_jengir
01-12-2013, 00:41
تبریک میگم ثبت خیلی زیبایی شده. فقط به نظر من :n13: اگر کمی کادر رو کمی به سمت چپ متمایل میکردی زیباتر هم میشد. این صحنه باب طبع کسانی است که به ادیت های آنچنانی علاقه دارند
amir_babak
01-12-2013, 08:18
تبریک میگم ثبت خیلی زیبایی شده. فقط به نظر من :n13: اگر کمی کادر رو کمی به سمت چپ متمایل میکردی زیباتر هم میشد. این صحنه باب طبع کسانی است که به ادیت های آنچنانی علاقه دارند
ضمن تشکر از شما.سمت چپ پایه برق و مصنوعات بشری ساختار عکس رو خراب میکرد.
راه تو را می خواند
جاده پیست اسکی دربند سر (شمشک)
EOS 7D
1/1000
F4
ISO 100
mahpesar
02-12-2013, 13:25
جناب hadi h با تشکر از کار زیباتون
من با اجازه یک ادیت شخصی روی عکستون انجام دادم که لینکشو اینجا میذارم
شاید دوستانی مایل باشند ببینند:
bit.ly/1cUAqB8
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.