ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [اختصاصی کاربران] عکسهایی که گرفتیم (پست اول مطالعه شود)

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12

a.g g.a
11-09-2013, 19:45
مجددا سلام

این عکسو مشهد گرفتم توی الماس شرق متاسفانه محیط اون جا امکان کادربندی های زیادی رو نمی داد و اشیایی هم که اون جا بود چندان مناسب نبود،ذوربین درست حسابی هم همراهم نبود با گوشی Galaxy S عکس گرفتم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوشحال میشم نظراتتونو بدونم :n16:

sara_program
11-09-2013, 20:09
مجددا سلام

این عکسو مشهد گرفتم توی الماس شرق متاسفانه محیط اون جا امکان کادربندی های زیادی رو نمی داد و اشیایی هم که اون جا بود چندان مناسب نبود،ذوربین درست حسابی هم همراهم نبود با گوشی Galaxy S عکس گرفتم

خوشحال میشم نظراتتونو بدونم :n16:

سلام. خیلی خوشگله. فقط چی هست؟ یه نوع ماهیه؟

a.g g.a
11-09-2013, 20:13
سلام. خیلی خوشگله. فقط چی هست؟ یه نوع ماهیه؟

ممنون
حقیقتش خودمم خیلی وارد نیستم :n02: فک کنم یه نوع گیاه دریای باشه،خیلی خوشگلو رنگارنگه !

sara_program
11-09-2013, 20:42
ممنون
حقیقتش خودمم خیلی وارد نیستم :n02: فک کنم یه نوع گیاه دریای باشه،خیلی خوشگلو رنگارنگه !

اگر هنوز هم اونجا سر می زنید یه پیشنهاد براتون دارم. از تمام آکواریوم عکس پانوراما بگیرید. باید جالب باشه
البته اگر آکواریومش عریض باشه.

vtn54
11-09-2013, 21:23
Canon EOS 650D

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

malek911
11-09-2013, 23:03
سلام

غروب رنگین

Grand
12-09-2013, 11:04

جزیره قشم
Canon EOS 400D

sara_program
12-09-2013, 17:34
جزیره قشم
Canon EOS 400D

چند تا شات زدید برای این عکس؟

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دوربین: YASHICA EZ Digital W507L10 - همچنین 16 مگا پیکسل
ادیت شده در فتوشاپ

بعلت عوض شدن نظر مادر هانیه ، این عکس تعویض می شه
خواهشا mahpesar این عکس را از پست خودتون پاک کنید.

vtn54
12-09-2013, 22:07
Canon EOS 650D

mahpesar
12-09-2013, 23:08
[QUOTE=sara_program;7873585]--------------------------

دوربین: YASHICA EZ Digital W507L10 - همچنین 16 مگا پیکسل
ادیت شده در فتوشاپ

این بهترین کاری که من از شما دیدم ویرایش خوبی هم شده بنظرم

من از 10 نمره 9 میدم به شما :n02:

عکس کاربر grand هم یکی از بهترین عکسایی که در انجمن دیدم

به شما هم تبریک میگم برای این عکس زیبا:n16:

موفق باشید

masoudtr
12-09-2013, 23:43
چمدون من

عکس grand عالیه ولی آواتارش بهتره :n02:

Grand
13-09-2013, 00:48
چند تا شات زدید برای این عکس؟

اول یک توضیح بدم راجب این دکل که درست بین جزیره قشم و بندر خمیر (اگه اسم بندر رو اشتباه نگفته باشم) واقع شده و کل برق جزیره قشم از طریق همین کابل های متصل به این دکل تامین میشه (برای خودم که خیلی جالب بود). نمیدونم تا حالا با اتومبیل شخصیتون به قشم سفر کردید یا نه؛ اما دوستانی که این تجربه رو داشتند میدونند که کشتیهای بزرگی در این بندر (خمیر) وجود داره که همیشه در حال عبور دادن وسایل نقلیه موتوری به قشم و بلعکس هستند. من این عکس رو زمانی گرفتم که روی یکی از همین کشتیها در حال عبور از دریا بودم. این دکل هم درست در نزدیکی مسیر عبود ما واقع بود. با توجه به اینکه ما در حال عبور از کنار این دکل بودیم فرصت خیلی کمی برای گرفتن عکس داشتم، سه یا چهار شات انداختم و این رو از بینشون انتخاب کردم. امیدوارم از این عکس خوشتون اومده باشه و دلم میخواد شما هم این فرصت رو پیدا کنید تا از نزدیک این دکل رو ببینید... :happy:

عکس کاربر
grand هم یکی از بهترین عکسایی که در انجمن دیدم

نظر لطف شماست :11: اکثر دوستان عکسهای خیلی زیبایی رو اینجا میذارن و من از دیدن همشون لذت میبرم و درسهای زیادی ازشون میگیرم :n26:

عکس
grand عالیه ولی آواتارش بهتره :n02:

ممنون دوست عزیز ولی متاسفانه عکس آواتارم رو من ننداختم :دی

Spak
13-09-2013, 08:15
D7000
هر وقت خودم این عکس رو میبینم این شکلیم :n08:

sara_program
13-09-2013, 09:59
این بهترین کاری که من از شما دیدم ویرایش خوبی هم شده بنظرم

من از 10 نمره 9 میدم به شما :n02:

موفق باشید

ممنون. شما لطف دارین :n01: حالا چرا 9 می دین؟ مثل بفرمایید شام که می گه غذاش خیلی خوشمزه بود. از 10 بهش 9 می دم چون خیلی سیر شدم؟ :n02:

دوربین : دیجیتال سونی 10 مگا پیکسل

امروز صبح قبل از طلوع خورشید

امروز صبح بعد از طلوع خورشید

Aless
13-09-2013, 11:59

Mohammad Hosseyn
13-09-2013, 12:33
Drop !

سخت بود گرفتنش ... از تعداد زیادی شات که گرفتم این بهتر بود بینشون ولی راضی نشدم ... هوا بارون بود و محیط هم تاریک و با شاتر 1/25 تار لرزش داشت ولی خب سعیم رو کردم ...

mahpesar
13-09-2013, 14:14
ممنون. شما لطف دارین حالا چرا 9 می دین؟ مثل بفرمایید شام که می گه غذاش خیلی خوشمزه بود. از 10 بهش 9 می دم چون خیلی سیر شدم؟

نورپردازی و ویرایش خوبی شده بود از نظر من:n01:

vtn54
13-09-2013, 14:30
Canon EOS 650D

Mohammad Hosseyn
13-09-2013, 14:48
کادر بند و نوردهی میتونست بهتر باشه . ولی فوکوس به نظرم خوب انجام شده ...

در مورد کادر بندی اون گلی که پشت گل جلوئی هست و همچنین قرار گرفتن سوژه در سمت راست بالا در حالی که پائینش خالیه یکم چشمو گمراه میکنه .. :n01:

sara_program
13-09-2013, 16:47
Drop !

سخت بود گرفتنش ... از تعداد زیادی شات که گرفتم این بهتر بود بینشون ولی راضی نشدم ... هوا بارون بود و محیط هم تاریک و با شاتر 1/25 تار لرزش داشت ولی خب سعیم رو کردم ...

شاتر 1.25 منظور سرعت شاتر هستش؟
شما حجم عکس را خیلی پایین آوردین. به نظرم قبل از پایین آوردن حجم عکس ، خوب بود یکم زوم می کردین. ولی به نظرم خیلی هم قشنگه.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

امروز روز پرباری بود برای عکس برداری :n01:

گل صحرایی تقدیم شما:n16:

درخت سنجد...

mahpesar
13-09-2013, 17:50

از داخل ماشین درحال حرکت عکسبرداری شده

Mohammad Hosseyn
13-09-2013, 18:24
شاتر 1.25 منظور سرعت شاتر هستش؟
شما حجم عکس را خیلی پایین آوردین. به نظرم قبل از پایین آوردن حجم عکس ، خوب بود یکم زوم می کردین. ولی به نظرم خیلی هم قشنگه.
بله ، سرعت شاتر 1/25 هست ...
حجم عکس رو نرم افزار تغییر سایز تغییر داد. فکر کنم تنظیماتش روی کیفیت متوسط بود. دوباره با همون کیفیت ریسایز کردم و عکس رو جایگزین کردم.
اگر منظورتون از زوم ، کراپ هست باید بگم تجربه من میگه کراپ کردن در عکسهایی که با دوربین های آماتوری گرفته شده اغلب اوقات عکس رو نابود میکنه از نظر کیفیت. این عکس هم ایزو 200 هست و نویز داره. کادر بندی رو زیاد قبول ندارم ولی خب شرایط عکس گرفتن هم دشوار بود. تار هر لحظه یجای کادر بود !!

ممنون از نظرتون :n11:

abera
13-09-2013, 19:32

s.hossein45
13-09-2013, 20:52
سلام

Camera
NEX-5N

Focal Length
50mm

Aperture
f/2.5

Exposure
1/320s

ISO
100

amir_babak
13-09-2013, 21:37
ممنون. شما لطف دارین :n01: حالا چرا 9 می دین؟ مثل بفرمایید شام که می گه غذاش خیلی خوشمزه بود. از 10 بهش 9 می دم چون خیلی سیر شدم؟ :n02:

دوربین : دیجیتال سونی 10 مگا پیکسل

امروز صبح قبل از طلوع خورشید

امروز صبح بعد از طلوع خورشید

پ چرا اینقدر زرده همه چی؟:n04:

Переклад не
13-09-2013, 21:51
تذکر: با توجه نکردن به حجم عکستون موجب نقض قوانین نشید

sara_program
13-09-2013, 22:02
از داخل ماشین درحال حرکت عکسبرداری شده

چند تا چیز از این عکس فهمیدم.
ماشینش شاسی بلند نبوده چون فاصله تا زمین خیلی نیست :n02:
پراید نبوده. چون پراید اصولا نمی کشه که بره توی کوه و کمر:n02:
راننده با احتیاط رانندگی می کرده . چون سرعت ماشین را سر پیچ آورده پایین ، که شما تونستید عکس بگیرید:n02:
توی ماشین حداقل 3 نفر بودند. چون شما مجبور شدید بشینید عقب. چون اگر یکم عکس را مایل به سمت راست می گرفتید عکس خودتون توی آینه بقل پیدا می شد:n02:
و آخر اینکه عکستون زیباست:n01:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

sara_program
13-09-2013, 22:04
پ چرا اینقدر زرده همه چی؟:n04:

چی زرده؟ بگید تا درستش کنم. حلزونها رنگ خودش همینه چون تازه خورشید زده بود. من رنگ زرد اضافه نکردم من فقط یکم نور اضافه کردم و رنگ سبز را بالا بردم و حجم عکس را پایین آوردم

Atghia
13-09-2013, 22:08
سارا جان شما احیانا با آگاتا کریستی نسبتی ندارید؟ :دی البته به آواتارتون هم میاد ها:n09:
ماشالله دقت :n17:
خب اینم یک عکس از لاهیجان زیبا:n12:

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])پ.ن:عکسای من رو زنگ تفریح در نظر بگیرید در برابر عکسهای استادانه بسیاری از دوستان حاضر در تاپیک:n16:

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Atghia
13-09-2013, 22:46
یادم نمیاد اینو گذاشته بودم یا نه :دی
ولی خیلی دوست دارم این عکس رو
اگه اون سیم اون بالا نبود خیلی خیلی قشنگتر میشد:n01:

mehr film
13-09-2013, 23:26
بعد از یه مدت غیبت و عکس نذاشتن در این قسمت و به مناسبت نزدیک شدن به پاییز

A.N.A.P
14-09-2013, 00:14
هزار پيچ گرگان - Sony DSC-W570

sara_program
14-09-2013, 07:13
یادم نمیاد اینو گذاشته بودم یا نه :دی
ولی خیلی دوست دارم این عکس رو
اگه اون سیم اون بالا نبود خیلی خیلی قشنگتر میشد:n01:

این هم تقدیم شما ::n16:

a.g g.a
14-09-2013, 10:09
بعد از یه مدت غیبت و عکس نذاشتن در این قسمت و به مناسبت نزدیک شدن به پاییز

سلام محمد آقا

خوشحال شدم دوباره این جا دیدمتون :n01: هنوز با همون دوربین قبلی عکس می گیرید ؟ (1000D بود اگه اشتباه نکنم)

مثل همیشه خوب و زیبا با ادیتی مناسب،فقط اون درخت گوشه راست بالا اگه ناقص نبود شاید بهتر میشد،کلا من خیلی وقته زیاد عکس نگرفتم و عکس ندیدم بعضی چیزا یادم رفته،احساس می کنم طرف راست کادر کمی بلاتکلیفه درست میگم ؟

vtn54
14-09-2013, 14:13
Canon EOS 650D

hadi h
14-09-2013, 17:16
سلام خدمت دوستان عزیز ...
بعد از سفر 3 روزه به یکی بهترین نیمچه قله های ایران ....
اخمروز می خوام اولین تصویر از سفر رو بذارم ... که البته یه دورنمای کلی از جایی که بودم ...
روستای پا قلعه -قلعه موران (ماران یا میران)

بابت تفاوت نور و رنگ عذر خواهی عکاسی توی مه بود دیگه ...
EOS 7D

و این هم یک تصویر متحرک بسیار زیبا و جالب از نزدیکی روستای ابر ...
البته GIF با کیفیت بیشتر رو هم دارم با روزلیشین 1920×1080 ولی خب ماشالله خیلی حجمش میره بالا واسه همین همین قدریشو گذاشتم
و اینکه سرعت این تصویر 50 برابر شده ....

سعی می کنم طی روز های آینده مابقی عکس ها رو هم بذارم ....
موفق باشید

sara_program
14-09-2013, 18:18
اخمروز می خوام اولین تصویر از سفر رو بذارم ... که البته یه دورنمای کلی از جایی که بودم ...

EOS 7D

البته GIF با کیفیت بیشتر رو هم دارم با روزلیشین 1920×1080 ولی خب ماشالله خیلی حجمش میره بالا واسه همین همین قدریشو گذاشتم

موفق باشید

من اگه نظر ندم می میرم:n02:

اون فایل gif را چطور تهیه کردین؟ فیلم گرفتین و به gif تبدیلش کردین؟
سوال دوم: ارتفاع باید بالای 3500 باشه درسته؟ من تا ارتفاع 4000 تا هم رفتما:n10: ولی از مه غلیظ و برف شدید ترسیدم دیگه نرفتم بالاتر:n28:
خوش به حالتون که رفتین کوهنوردی. خیلی آدمو شاد می کنه.

واقعا دستتون درد نکنه به خاطر عکس خوشگلتون و به خاطر تنوع در انجمن

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

برای پرت نشدن از موضوع :

تک تک گلها تقدیم به تک تک اعضای انجمن عکاسی:n16:

به خاطر افت کیفیت عذر می خوام مجبور شدم حجمشو بیارم پایین

a.g g.a
14-09-2013, 19:52

EOS 7D

موفق باشید

خیلی جالبه مخصوصا دومی،فقط به نظرم نورپردازی هاتون جای کار دارن
تفاوت نور عکس ها بماند،کلا عکس هاتون یه مقدار تاریکن(البته همین دو تا رو میگم)

تصویر متحرک دومی فیلم بوده یا عکس های متوالی ؟ با این سرعتی که داره به نظر میاد میشد عکس هم گرفت و اگه عکس باشه میشد تصویر روشنتری ثبت کرد و نورو بهتر کنترل کرد(به نظر میاد سه پایه هم داشتین)

منم شرلوک هلمز شدم مثل یکی از دوستان صفحات قبل :n02::n02::n02:

hadi h
14-09-2013, 21:35
خیلی جالبه مخصوصا دومی،فقط به نظرم نورپردازی هاتون جای کار دارن
تفاوت نور عکس ها بماند،کلا عکس هاتون یه مقدار تاریکن(البته همین دو تا رو میگم)

تصویر متحرک دومی فیلم بوده یا عکس های متوالی ؟ با این سرعتی که داره به نظر میاد میشد عکس هم گرفت و اگه عکس باشه میشد تصویر روشنتری ثبت کرد و نورو بهتر کنترل کرد(به نظر میاد سه پایه هم داشتین)

منم شرلوک هلمز شدم مثل یکی از دوستان صفحات قبل :n02::n02::n02:

من اگه نظر ندم می میرم:n02:

اون فایل gif را چطور تهیه کردین؟ فیلم گرفتین و به gif تبدیلش کردین؟
سوال دوم: ارتفاع باید بالای 3500 باشه درسته؟ من تا ارتفاع 4000 تا هم رفتما:n10: ولی از مه غلیظ و برف شدید ترسیدم دیگه نرفتم بالاتر:n28:
خوش به حالتون که رفتین کوهنوردی. خیلی آدمو شاد می کنه.

واقعا دستتون درد نکنه به خاطر عکس خوشگلتون و به خاطر تنوع در انجمن

بله در مورد نورپردازی تصاویر کاملا حق با شما دوستانه ....
البته باید اینو بگم که تصویر اول رو برای شروع قرار دادن تصاویر سفرم و دیدگاه کلی از اونجایی که بودم گذاشتم ...
و دومی هم که نور پردازی رو اتفاقا حواسم بود ولی این تصویر فقط برای نشان دادن حرکت ابر ها گرفته شده .... (دیگه ببخشید دیگه) آهان در ضمن 3 پابه هم استفاده نشده و دوربین روی زمین هست ...

به صورت علمی اگه بخوام بگم این ابر توی ارتفاع حدود 1000 تا 2000 متری تشکیل و حرکت می کنن ... ولی جای اصلی که ما رفتیم و بالای ابرها بودیم ارتفاع 2900 متری داشت .
البته مسیری که با ماشین رفتیم دید افقی کم تر از 10 متر بود و بسیار خطر ناک ... ولی برای پیدا روی و صعود به قله با ابر برخورد نداشتیم چون ابر داخل جنگل نمی یاد
و اما روش تهیه فایل GIF
بله این تصویری که دیدین، فیلم برداری به مدت حدود 3 دقیقه هست ... با همین دوربین 7D ..
بعد هم با استفاده از پریمیر سرعت تصویر به 2000% یا 20 برابر رسیده تا تحرک ابرها کاملا مشخص بشه ...
بعد هم با همون پریمیر خروجی GIF گرفته شده و به وسیله ی یک برنامه ثانویه تصاویر ایجاد شده به تصویر GIF تبدیل شده ...

mehr film
14-09-2013, 22:41
سلام محمد آقا

خوشحال شدم دوباره این جا دیدمتون :n01: هنوز با همون دوربین قبلی عکس می گیرید ؟ (1000D بود اگه اشتباه نکنم)

مثل همیشه خوب و زیبا با ادیتی مناسب،فقط اون درخت گوشه راست بالا اگه ناقص نبود شاید بهتر میشد،کلا من خیلی وقته زیاد عکس نگرفتم و عکس ندیدم بعضی چیزا یادم رفته،احساس می کنم طرف راست کادر کمی بلاتکلیفه درست میگم ؟

به بهه سلام از ماست داداش .... خوبی علی جان ؟؟

آره با همون لکنتی عکس میگیریم :n02: راجع به ترکیب بندی هم موافقم تا حدودی ایده آل نیست . ولی من خودم فضای عکس رو دوست دارم ...
اون درخت هم چون اونجا درخت زیاد بود و لنز واید هم نداشتم هرکار میکردم یه سری درختا باز نمیه می افتاد ...

s.hossein45
15-09-2013, 05:50
سلام

Camera
NEX-5N

Focal Length
53mm

Aperture
f/5.6

Exposure
1/125s

ISO
100

sara_program
15-09-2013, 06:15
اون درخت هم چون اونجا درخت زیاد بود و لنز واید هم نداشتم هرکار میکردم یه سری درختا باز نمیه می افتاد ...

سلام. من به عنوان شاگرتون عرض می کنم این عکس، پانورامای خیلی قشنگی میتونست باشه.

با اجازتون درخت اضافه را برداشتم:

Spak
15-09-2013, 08:36

Joaquin
15-09-2013, 10:39
سلام. من به عنوان شاگرتون عرض می کنم این عکس، پانورامای خیلی قشنگی میتونست باشه.

اون قسمتی رو که برداشتید باعث شده که عکس غیر طبیعی بشه و حالا بیشتر شبیه نقاشی میمونه.

vtn54
15-09-2013, 14:25
Canon EOS 650D

Mohammad Hosseyn
15-09-2013, 15:08
Canon EOS 650D

خیلی زیبا شده ... عالی ... فقط کاش قسمت جلویی برگ ها هم در منطقه فوکوس میبود و اشبع رنگی هم کمی کمتر میبود ...

vtn54
15-09-2013, 16:02
خیلی زیبا شده ... عالی ... فقط کاش قسمت جلویی برگ ها هم در منطقه فوکوس میبود و اشبع رنگی هم کمی کمتر میبود ...

ممنون به خاطر لطفی که دارید:n16:

با توجه به اینکه از کمترین عمق میدانی که در اختیار داشتم استفاده کرده‌ام و بر روی قسمت وسط زوم شده متاسفانه قسمت جلوی برگها از حالت فوکوس خارج شده است. در مورد میزان اشباع رنگها حق با شما است ولی اینطوری چشم‌نوازتر دیده می‌شد و کنتراست بین برگها (سبز و قرمز) بیشتر به چشم می‌آمد.

a.g g.a
15-09-2013, 17:24
به بهه سلام از ماست داداش .... خوبی علی جان ؟؟

آره با همون لکنتی عکس میگیریم :n02: راجع به ترکیب بندی هم موافقم تا حدودی ایده آل نیست . ولی من خودم فضای عکس رو دوست دارم ...
خیلی ممنون :n01:

نفرمایید آقا شما اگه مثل دوربین من داشتید چی می گفتید :n02:

من هم گفتم در کل خیلی عکستونو دوست دارم،فقط یه کم سمت راست کادر...

hamy_jengir
15-09-2013, 19:51
سلام به همه. چند وقتی هست که دوباره این تاپیک رو دنبال میکنم. تصمیم دارم اگر دوستان این جمع مایل باشند عکسهام رو در این فروم قرار بدم. با توجه به نزدیک شدن به فصل پاییز اولین عکس رو از این فصل زیبا میزارم. اگر عکس من رو قابل دونستید اون رو نقد کنید.

برگ خزان

ELSIN
15-09-2013, 21:50
سلام
بسیار عکس خوبی شده تبریک میگم :n11: ، اگه بخواهم خیلی سخت گیر باشم : فک کنم بهتر بود اون برگ کوچیک تو کادر نبود و انتهای برگ اصلی توی کادر تموم میشد نه بیرون کادر (پایین برگ رو میگم)

دوستان خیلی خیلی ممنون از حضور حماسی تون در این تاپیک :n16:

یه نکته ای رو باید عرض کنم حجم بعضی عکس ها خیلی بالاست و با رزولوشنی که دارند جور نیست

مثلا

#499 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 949kb !!!

#520 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سارا خانم چرا 755kb ؟

#532 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 710kb برای عکسی با اندازه نسبتا کوچک !!! چرا پسوند png ؟؟؟؟

#534 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) محمد چرا 632kb ؟؟؟

راه حل
خیلی ساده عزیزان میتونند با این نرم افزار و با کم ترین افت کیفیت حجم عکس ها شون رو کم کنند ، من چندین ساله ازش استفاده میکنم و بهترین هست برای این کار

Image Resizer 2.1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ورژن 2.1 بهتر از ورژن های جدید تره

sara_program
16-09-2013, 00:10
سلام

#520 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سارا خانم چرا 755kb ؟

حرف حق جواب نداره:n01:. اخیرا بعد از تذکر Переклад не ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تازه فهمیدم که حجم عکسام خیلی بالاست. چون فکر می کردم زیر 1 مگ باید باشه:n02:

حجم عکسها اصلاح شد.

Damian
16-09-2013, 01:56

mahpesar
16-09-2013, 02:02

s.hossein45
16-09-2013, 04:07
سلام

Camera
DSC-HX100V

Focal Length
4.8mm

Aperture
f/2.8

Exposure
1/500s

ISO
100

hadi h
16-09-2013, 07:36
تنها
قلعه ی میران - استان گلستان

EOS 7D
1/125
f 6.3
Iso 100

hamy_jengir
16-09-2013, 09:37
سلام
بسیار عکس خوبی شده تبریک میگم :n11: ، اگه بخواهم خیلی سخت گیر باشم : فک کنم بهتر بود اون برگ کوچیک تو کادر نبود و انتهای برگ اصلی توی کادر تموم میشد نه بیرون کادر (پایین برگ رو میگم)

ممنون که عکس رو نقد کردی. اون لحظه اصلا اون برگ کوچیک رو ندیدم در مورد پایین برگ هم کاملا حق با شماست اما در اون شرایطی که این عکس رو گرفتم شرایط عادی نبود. روی یک تنه درخت تقریبا باریک و نامتعادل که توی آب بود قرار داشتم. بالاخره باید یه جورایی معلوم باشه که آماتورم :46:

sara_program
16-09-2013, 11:40
جنابDamian سوژه توی این عکس ، چی هست؟ عکستون سوژه را مشخص نکرده. اگر سوژه آبه تقریباً 30 در صد ازعکس بیشتر آب نیست. اگر هم سوژه آب نیست ، اون یکی سوژه اصلا چی هست؟

به نظرم کادر بندیتون را بیشتر کار کنین. ولی کیفیت و نور عکس زیباست.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

جناب hadi h شما استاد من هستید. جسارتاً این ابر چیه توی آسمون؟ یه جوری انگار مصنوعیه.

من شاگرد همتون هستم:n16:

hadi h
16-09-2013, 12:20
جناب hadi h شما استاد من هستید. جسارتاً این ابر چیه توی آسمون؟ یه جوری انگار مصنوعیه.

خواهش می کنم
نه واقعی هست ...
طبیعت قلعه ی میران دارای همین نوع ابر هست ...
ابر های توده ای در ارتفاع پایین ... و دارای سرعت بالا در حرکت به خاطر اقلیم منطقه و ارتفاع دره ها و قله ها ...
زمانی که به این قله 2700 متری صعود می کنید ابر ها پایین پای شما قرار دارند.

hamy_jengir
16-09-2013, 13:20

vtn54
16-09-2013, 13:27
Canon EOS 650D

a.g g.a
16-09-2013, 13:38
سلام

این مدل کادربندی ها رو دوست دارم،فقط کادر یه کم کج نیست ؟

تنها
قلعه ی میران - استان گلستان

EOS 7D
1/125
f 6.3
Iso 100

این عکستون خیلی قشنگه تبریک میگم،فقط یه نموره روشنتر و شارپتر بهتر نمیشد ؟

با اجازتون خیلی سرسری عکستونو ویرایش کرم تا منظورمو برسونم :n01:

مخصوصا روی سنگ ها،البته شارپنس برگها و درخت زیاد شد و کیفیت قسمتهای دور و آسمون کم شد(توی ویرایش من) ، با یکی دو تا قیتلر میشد درستش کرد فقط می خواستم منظور کلیمو برسونم

راستی عکس رو با لنز کیت گرفتین یا لنز جداگانه داشتین ؟

bayat72
16-09-2013, 14:23
اینم از این .
باغ ارم ----> شیراز
Xperia P

mahpesar
16-09-2013, 14:43
کاربر bayat72 لطفا حجم عکساتون رو کم کنید و دوباره آپلود کنید

مدیران در صفحات قبل هم چند بار یاد آوری کردن حجم حداکثر 300 کیلو

هر عکستون یک و نیم تا سه مگ حجم داره که مجموع عکساتون خیلی بالاتر از قوانین تاپیک

لطفا به فکر حجم اینترنت کاربران هم باشید :n01:

ممنون

bayat72
16-09-2013, 15:24
کاربر bayat72 لطفا حجم عکساتون رو کم کنید و دوباره آپلود کنید

مدیران در صفحات قبل هم چند بار یاد آوری کردن حجم حداکثر 300 کیلو

هر عکستون یک و نیم تا سه مگ حجم داره که مجموع عکساتون خیلی بالاتر از قوانین تاپیک

لطفا به فکر حجم اینترنت کاربران هم باشید :n01:

ممنون
درستشون کردم

نمیدمنستم...:45:

GOLDFINCH
16-09-2013, 21:01
سلام دوستان ...

دو تا عکس، که با گوشیم گرفتم رو می ذارم و امیدوارم مورد پسندتون قرار بگیره ...
منتظر نقد هاتون هستم ... .

Sony Xperia TX
Exmor R
f/2.4

مازندران / نور

مازندران / نور

mahpesar
16-09-2013, 21:02

از داخل ماشین دیگه عجله ای عکس گرفته شده ::n02:

sony rx100

ursamajor
16-09-2013, 21:18
یه چند روزی درگیر امتحان بودم برای همین نرسیدم عکس بزارم.

خدمت دوستان: زاگرس - سپیدان

خودم هر وقت این عکس رو میبینم دلم هوای اون لحظه ها رو میکنه.:n27:

ursamajor
16-09-2013, 22:07
سلام دوستان ...

دو تا عکس، که با گوشیم گرفتم رو می ذارم و امیدوارم مورد پسندتون قرار بگیره ...
منتظر نقد هاتون هستم ... .

مازندران / نور

از این یکی بیشتر خوشم اومد. رنگ کل کاغذی خیلی خوب شده و بنظرم نقطه فوکوس هم عالیه.

amir_babak
16-09-2013, 22:24
سلام دوباره

mahpesar
17-09-2013, 00:50
این همون سگه هست که صفحه قبل آپلود کردم اما ورژن دیگه ی ازش
(نمیدونم چرا علاقه ویژه ای به عکس این سگه پیدا کردم :n02:}

اینم یک کار دیگه در همین سبک

که فکر کنم photo art نامیده میشه

mehr film
17-09-2013, 01:24

ممنون سارا خانوم .. اختیار دارین شما خودتون استادین .... بله ممکن بود اگر پانوراما هم میگرفتم عکس بهتری میشد ... قسمت های اضافی درخت ها هم بهتر شده که برداشته شده فقط جسارتا جای استامپ یا براش هیلینگ که زدین روی عکس مونده ...
بازم ممنون

Damian
17-09-2013, 01:48

mahpesar
17-09-2013, 04:35
باسلام

به نظرم گاهی اوقات میشه با کمی ویرایش عکس به فرم دلخواه نزدیکتر

شد و موضوع عکس رو بهتر بیان کنید

خصوصا اگه عکس مفهومی باشه:n01:

مثلا با یک ویرایش ساده عکس شما میشه یک حالت رویایی ایجاد کرد که با موضوع اون همخوانی داره

و همیشه باید سعی کنیم نور و رنگها بیشتر در خدمت فضای عکس باشند

برای مثال :

موفق باشید

Spak
17-09-2013, 06:49

hamy_jengir
17-09-2013, 11:54
خوزستان-دهدز
Panasonic FZ40
f 8.0
1/200
لطفا نقدهاتون رو بگین.

malek911
17-09-2013, 13:08

aamaa
17-09-2013, 15:59
راه ها[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahpesar
17-09-2013, 16:00

Samin_System
17-09-2013, 16:44
راه ها[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزيز اشباع رنگ زياد شده و كنتراست هم خيلي بالا رفته . افزايش بيش از حد هر دو اثر تخريبي داشته . موفق باشيد .

Mohammad Hosseyn
17-09-2013, 18:16

سلام ... خیلی زیبا هست فقط چندا نکته ... چون فکر میکنم بچه ها راجع به ویرایش با هم صحبت میکنن نکات خوبی رو میشه مطرح کرد.
یکی اینکه برخی نقاط عکست اوور شده و چشم رو میزنه . اگر نمیشد خیلی بهتر بود ...
دوم اینکه ادیتت خوبه ولی بین نقه ی رنگی و سیاه سفید تضاد خیلی زیادی هست . بهتر بود این تضاد کمتر میبود. یعنی اشباع نقاطی که سیاه سفید کردین رو کم میکردین و یکم ته رنگ باقی میموند. مثل عکس بالای پستتون که دوستمون ویرایش کردن .

Mohammad Hosseyn
17-09-2013, 18:20
ممنون سارا خانوم .. اختیار دارین شما خودتون استادین .... بله ممکن بود اگر پانوراما هم میگرفتم عکس بهتری میشد ... قسمت های اضافی درخت ها هم بهتر شده که برداشته شده فقط جسارتا جای استامپ یا براش هیلینگ که زدین روی عکس مونده ...
بازم ممنون

واقعا میتونم بگم عالی گرفته شده ... هیچ نقصی نداره و تبریک میگم بخاطر دید زیبات که مهمترین چیز تو عکاسیه.
میشه تنظیمات شاتر و دیافراگم و ایرو رو بگید و اینکه چه ساعتی از روز بوده موقع عکاسی ؟! دوربینتون رو هم بگید چی بوده ...

Spak
17-09-2013, 19:01
سلام ... خیلی زیبا هست فقط چندا نکته ... چون فکر میکنم بچه ها راجع به ویرایش با هم صحبت میکنن نکات خوبی رو میشه مطرح کرد.
یکی اینکه برخی نقاط عکست اوور شده و چشم رو میزنه . اگر نمیشد خیلی بهتر بود ...
دوم اینکه ادیتت خوبه ولی بین نقه ی رنگی و سیاه سفید تضاد خیلی زیادی هست . بهتر بود این تضاد کمتر میبود. یعنی اشباع نقاطی که سیاه سفید کردین رو کم میکردین و یکم ته رنگ باقی میموند. مثل عکس بالای پستتون که دوستمون ویرایش کردن .
سلام،‌ممنون از توجهتون
راستش موقع عكاسي رطوبت و ca هوا زياد شده بود !
كنتراست هم سعي كردم كه قسمتهاي روشنتر به تاريك تر نزديك بشن !‌چرا !؟ چون كلا كنتراست اون موقه زياد بود اگه ميخواستم بكگراند روشن باشه اون وقت تنه خيلي سفيد ميشد ! و به دليل موقعيت بد عكاسي نميتونستم چند شات با سرعت هاي مختلف بگيرم . واسه همين عكس تيره تر شد !
توي ته رنگ هم من ميخواستم كه سبزي تنه درخت بيشتر باشه ! كه البته اين يه نظر شخصي هست :sq_24:

hadi h
17-09-2013, 20:37
چرخش
گلستان - جاده شاهرود رامیان

EOS 7D
1/60
f 5.6
ISO 200

پاناروما متشکل از 8 شات عمودی

ELSIN
17-09-2013, 21:50
بازنشسته ، د د د
fz35

Joaquin
17-09-2013, 22:05
سلام

این عکس رو با گوشیم P970 گرفتم و به جز اضافه کردن یوزرنیم در زیر عکس هیچ تغییر دیگه ای توش ندادم. نظرتون راجبش چیه؟

mehr film
17-09-2013, 22:11
واقعا میتونم بگم عالی گرفته شده ... هیچ نقصی نداره و تبریک میگم بخاطر دید زیبات که مهمترین چیز تو عکاسیه.
میشه تنظیمات شاتر و دیافراگم و ایرو رو بگید و اینکه چه ساعتی از روز بوده موقع عکاسی ؟! دوربینتون رو هم بگید چی بوده ...

ممنوننننن از شماااا لطف دارید به من . البته هیچ عکسی بی عیب و ایراد نیست چشمای شما زیبا دیده ...

Canon 1000D
1/60
F/8
ISO 200
10mm
10:20AM

Damian
17-09-2013, 23:07

a.g g.a
17-09-2013, 23:15
ممنوننننن از شماااا لطف دارید به من . البته هیچ عکسی بی عیب و ایراد نیست چشمای شما زیبا دیده ...

Canon 1000D
1/60
F/8
ISO 200
10mm
واقعا عکستون خیلی قشنگ بود

لنزتون 10-22 هست ؟ لنز خوبیه نه ؟

ursamajor
18-09-2013, 00:29
#569 = #357 ??

Mohammad Hosseyn
18-09-2013, 00:48

Canon 1000D
1/60
F/8
ISO 200
10mm
خیلی خوبه ... مطمئنا هر عکسی میتونه بهتر باشه ولی خب سواد و تجربه ی من در عکاسی در حدی نیست که بخوام ایرادی پیدا کنم :n13:
فکر کنم حضور مه خلی کمک کرد . با این تنظیمات تو جنگل عکسای سخته ...
==========
یکی از عکسهای قدیمیم ...

ursamajor
18-09-2013, 01:08
البته همه خاطرات شاد نیستند...

سپیدان

mahpesar
18-09-2013, 01:23
سلام

این عکس رو با گوشیم P970 گرفتم و به جز اضافه کردن یوزرنیم در زیر عکس هیچ تغییر دیگه ای توش ندادم. نظرتون راجبش چیه؟

عکس خوبی شده بویژه اینکه با گوشی ثبت شده

ولی به نظر من یک کم خزه های قسمت پایین تنه درخت به کار لطمه زدن

میتونستید کمی تنه رو واید تر بگیرید اگه امکاناتش براتون موجود بود

یا زاویه ای که خزه کمتر داشت چون تنه هم تاریک کردن که آزار دهنده شده

بدلیل اینکه نیمی از تصویر رو تنه احاطه کرده پس زیبایی پوسته ش هم مهم که چطور باشه

با اجازتون من کمی ویرایش کردم و ته رنگ زردش رو کم کردم

شاید بهتر شده باشهمثلا :

موفق باشید

sara_program
18-09-2013, 02:31
ارگ گوگد. داخل ارگ. (موسیقی سنتی)

ارگ گوگد پانوراما از داخل محوطه ارگ

Joaquin
18-09-2013, 11:12
عکس خوبی شده بویژه اینکه با گوشی ثبت شده

ولی به نظر من یک کم خزه های قسمت پایین تنه درخت به کار لطمه زدن

میتونستید کمی تنه رو واید تر بگیرید اگه امکاناتش براتون موجود بود

یا زاویه ای که خزه کمتر داشت چون تنه هم تاریک کردن که آزار دهنده شده

بدلیل اینکه نیمی از تصویر رو تنه احاطه کرده پس زیبایی پوسته ش هم مهم که چطور باشه

با اجازتون من کمی ویرایش کردم و ته رنگ زردش رو کم کردم

سلام
ممنون از نظرتون.

اون موقع که میخواستم این عکس رو بگیرم ، هم آفتاب مستقیما توی چشمم بود و هم پام روی یه تیکه سنگ مرطوب و لیز بود به همین دلیل زیاد فرصت جابه جایی نداشتم.

hamy_jengir
18-09-2013, 12:14
خوزستان-دزفول
FZ40
f 5.6
1/320
iso 80

sara_program
18-09-2013, 12:26
البته همه خاطرات شاد نیستند...

سپیدان

چرا یکی از پاها اون طرفیه؟:n04:

Mool Tee
18-09-2013, 12:39

خطای دیده :D

sara_program
18-09-2013, 12:58

نه خطای دید کجا بود. کور که نیستم :n02: انگار یکی از پاها شکسته:n28:

mehr film
18-09-2013, 13:15
واقعا عکستون خیلی قشنگ بود

لنزتون 10-22 هست ؟ لنز خوبیه نه ؟

ممنون قربان شما لطف داری ....

نه با لنز یکی از دوستان 10-24 تامرون هست . که زیاد هم جالب نبود 1 هفته ای که باهاش عکاسی کردم

خیلی خوبه ... مطمئنا هر عکسی میتونه بهتر باشه ولی خب سواد و تجربه ی من در عکاسی در حدی نیست که بخوام ایرادی پیدا کنم :n13:
فکر کنم حضور مه خلی کمک کرد . با این تنظیمات تو جنگل عکسای سخته ...

آره مه کمک میکنه .... ولی عکاسی رو هم سخت تر میکنه مخصوصا توی جنگل ، منظره ای که میبینی خیلی عالی به نظر میرسه ولی بعد از عکاسی میبینی اون چیزی که میخواستی در نیومده

aamaa
18-09-2013, 14:15
دوستان سلام ،لطفا نظر بدین .

Damian
18-09-2013, 15:31

Spak
18-09-2013, 16:28

Йeda
18-09-2013, 17:05
>دریـــا<
با گوشی گرفته شده
-مازندران-

sara_program
18-09-2013, 17:44
دوستان سلام ،لطفا نظر بدین .

سلام
نویز عکس خیلی بالاست. . اگه نویزشو کم کنید خیلی زیباتر مشه:n01:

a.g g.a
18-09-2013, 18:01
>دریـــا<
با گوشی گرفته شده
-مازندران-

سلام

عکس هاتون خیلی قشنگ و خوش آب و رنگن و فوکوس و محو شدگی به نظرم مناسبه و به عکس جذابیت داده،فقط ای کاش توی کادربندی بیشتر دقت می کردین مخصوصا عکس اولی که یک تکه از سنگ خارج از کادره...فکر کنم بد نباشه کادرهای دیگه رو هم امتحان کنید مثلا عمودی یا مربع شاید جالب بشه

با گالاکسی S3 گرفتین ؟ کیفیت خوبی داره دوربینش با این حال که موبایله،نور و رنگ رو دستکاری کردین یا خروجی خودش همین طوره ؟

Йeda
18-09-2013, 18:12
سلام
عکس هاتون خیلی قشنگ و خوش آب و رنگن و فوکوس و محو شدگی به نظرم مناسبه و به عکس جذابیت داده،فقط ای کاش توی کادربندی بیشتر دقت می کردین مخصوصا عکس اولی که یک تکه از سنگ خارج از کادره...فکر کنم بد نباشه کادرهای دیگه رو هم امتحان کنید مثلا عمودی یا مربع شاید جالب بشه
با گالاکسی S3 گرفتین ؟ کیفیت خوبی داره دوربینش با این حال که موبایله،نور و رنگ رو دستکاری کردین یا خروجی خودش همین طوره ؟

سلام
خیلی ممنون از تعریفتون...
بله با SIII هست... فقط کمی دستکاری کردم...
متاسفانه تا حالا فقط افقی عکس انداختم...درسته حتما امتحان میکنم...
در هر صورت اگه مشکلی در عکسها هست رو حساب بی تجربگیم بذارید..

ممنون....

ehsan_iace
18-09-2013, 20:27
به دلیل سخت گیری همیشگی که در forum.p30world.com وجود داره و طبع لطیف بعضی کاربران حذف شد!
قرار نیست عکسی را بگذاریم که مورد تایید دیگران باشد!

Spak
18-09-2013, 20:58
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنده پر از لطافت !
رعایت نکات احترام گذاشتن به کاربرا هست

sara_program
18-09-2013, 21:24
ببخشيد اين آخري چيه دقيقا !؟
ارزش قرار دادنش توي اين تاپيك بر چه مبنايي هست !؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ارزش سوژه ای داره. ایشون نمی دونستند که این سری عکس ها را باید توی تایپیک اختصاصی خودشون قرار بدن
جناب ehsan_iace ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خواشاً تایپیکی با موضوع گالری اختصاصی ehsan_iace ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ایجاد کنید و عکسهای قشنگتون را توی اونجا بذارید. الان این عکس می تونه یه سوژه ی جالب باشه ولی جاش اینجا نیست

اما اگر عکسی در سبک دیگر گرفتید حتما اینجا بذارید تا نقد بشه

sara_program
18-09-2013, 22:45
به دلیل سخت گیری همیشگی که در forum.p30world.com وجود داره و طبع لطیف بعضی کاربران حذف شد!
قرار نیست عکسی را بگذاریم که مورد تایید دیگران باشد!

ای بابا. چرا ناراحت می شین؟ من خودم با آکوا قرارداد بستم:n02: دیگه عاشق اون قیافه کج و کولش شدم . منتظر عکس خوشگلتون هستیم.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

این هم عکسی از چکیدن آب فواره توی حوض (ارگ گوگد :n02: ) . عکسش حس می کنم یه ایرادی داره. میشه راهنمایی کنید چطور باید می گرفتم؟

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

برای اضافه نشدن پست :

پست شماره 601 واقعا به دلم نشست. :n12:

جناب Damian ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اجازه هست برای امضام استفادش کنم؟

ursamajor
19-09-2013, 00:11

نه خطای دید کجا بود. کور که نیستم :n02: انگار یکی از پاها شکسته:n28:

هیچ خطای دیدی در کار نیست و عکس هم دستکاری نشده. صحنه کاملا واقعیه.
خب وقتی تازه کار باشی و مربی هم بالا سرت نباشه این اتفاقات چندان هم دور نیست.

Aless
19-09-2013, 18:03

sara_program
19-09-2013, 18:12
خواهشا عکس پست شماره 610 را نقدش کنید. واقعا دوست دارم ایراد کارمو بدونم :n01:

Spak
19-09-2013, 19:27
خواهشا عکس پست شماره 610 را نقدش کنید. واقعا دوست دارم ایراد کارمو بدونم :n01:

فكر كنيد اين عكس رو من گذاشتم!‌شما چه نقدي ميتونستيد بكنيد !؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در درجه اول هدف اين عكس يا موضوعش چيه ؟ تو چه دسته بندي قرارش ميديد ؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كلا نقد كردن اين عكس كار خيلي مشكلي هست چون در درجه اول آدم نميتونه دركش كنه ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگم كادرش بد شده !؟ رنگش بندي و تركيب بنديش خوب نيست !؟ با اديت راه بهتري داشتيد !؟ سو‍‍ژه ميتونست بهتر باشه !؟ فوكوس دقيق صورت نگرفته !؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در كل بهتره كه شما ديد بهتري به عكاسيتون بديد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و از ابزار بهتر كه كارتون رو هم بهتر ميكنه استفاده كنيد

sara_program
19-09-2013, 20:14
من چون نمی شد تشخیص داد چیه توضیح دادم که چی هست. همون اولش گفتم که چکیدن قطرات آب فواره توی حوض آبه
سوال من هم همین بود دیگه. من چطور باید از چکیدن آب عکس می گرفتم که مشخص باشه؟
اگه عکسم مشکلی نداشت که تقاضای نقدشو نمی کردم. آخه می دونید من هنوز توی مقدمات عکاسی درجا می زنم. به کمک شماها نیاز دارم
ممنون که جوابمو دادید.
اگر این عکس را شما می ذاشتید و من هم مثل الان مبتدی نبودم جوابم این بود:
نور عکس مشکلش اینه:.......
کادر عکس مشکلش اینه: ........
تنظیمات دوربینت این اشکال را داره:........
و در اخر می گفتم: اگه اینجوری پیش بری عکاس نمی شی:n02:

هدف این عکس در واقع می تونست عکس ماکرو از قطرات آب باشه. ولی چون قطرات آب به سرعت حرکت می کردند و نور خورشید هم نبود نتونستم ماکرو بگیرم. اما من عکسهایی دیدم که بدون نور خورشید هم ماکرو می گیرند. یه کم راهنمایی می خواستم.
قبول دارم که راهنمایی برای این عکس مشکله. ولی نقد عکس هم به رشد علمی آدم کمک می کنه. توجیه بهتر ندارم:n02:

ممنون بابت نقدتون. دوست دارم عکاسی توی شب را هم یاد بگیرم چون واقعا سخته
از همه بابت عکس کج و کولم عذر خواهی می کنم. ولی باید می ذاشتمش تا نقد بشه. باید شماها بدونید که من عکاسی در شب را تا چه حد بلدم(بهتر بگم تا چه حد بلد نیستم) که بتونید برای عکسهای بعدیم کمکم کنید

یا حق

Spak
19-09-2013, 20:30
اگه شما نميگفتيد چيه بازم ميشد تشخيص داد كه قطره هاي آب هست !
مشكل اصلي همين جاست كه شما اومدي از قطره آب در حال فوران با يه وسيله نچندان با كيفيت( w810) اونم توي شب ! عكس گرفتيد
كاري كه من با D7000 هم نميتونم انجام بدم !
اگه هدفتون عكاسي قطره هست اولا به سرعت شاتر خيلي بالا و نور زياد و سوژه هاي با سرعت كمتر احتياج داريد
عكسهايي كه ميگيد با كننترل نور و لنزهاي ماكرو گرفته شده !‌ حالا خورشيد هم نبود نبود !‌ نورپردازي براي همچين جاهايي هست كه ميتونيد با يكي دوتا چراغ قوه يا مهتابي هاي قابل حمل هم انجامش بديد ولي مهم فوكوس دقيق ،‌سرعت شاتر بالا و كيفيت تصوير خيلي مهمه !
عكاسي توي شب احتياج شديد به سه پايه داريد و يه دوربيني كه با ايزو هاي بالا كمترين نويز رو بده !‌چرا !؟‌ چون توي شب نور خيلي كم هست شما سرعت شاتر پاييني رو بايد استفاده كنيد كه يا با سه پايه عكاسي كنيد اونم با تايمر !‌يا سرعت شاتر رو ببريد بالا كه اونم با باز كردن ديافراگم يا بالا بردن ايزو ميشه انجامش داد كه بازم سخته !‌بالا بردن ايزو هم كه علانا داريد به عكستون نويز اضافه ميكنيد .
براي عكاسي توي شب هم كافيه يكي دوتا مقاله و آموزش رو بخونيد و كار كنيد ..

hadi h
19-09-2013, 21:51
برج
تهران

EOS 7D
1/320
f5.6
iso 200

vtn54
19-09-2013, 22:43
Canon EOS 650D

Spak
19-09-2013, 23:09
با اجازه آقا محمد ...
نظرتون چیه !؟

Damian
20-09-2013, 01:03

Aless
20-09-2013, 01:25
با اجازه آقا محمد ...
نظرتون چیه !؟

ممنون محمد جان.خیلی بهتر شده.این یک درس اموزشی بزرگ برای نقص قانون 1/3 هستش که باعث بهتر شدن عکسمیشه.بازم ممنون محمد جان.

Aless
20-09-2013, 01:26

خیلی زیباست.ژانر مورد علاقه من.
خوشحالم که امین به این انجمن برگشتی

sara_program
20-09-2013, 10:23
سلام
قانون 1/3 چیه؟ یه توضیحی می دین؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------

mahpesar
20-09-2013, 13:10
سلام

قانون یک سوم و نقاط طلایی از اصول اولیه عکاسی و فیلمبرداری و گرافیک هست که بسیار کاربرد دارند و به عکاس کمک میکنه
با قرار گرفتن سوژه در نقاط خاصی از تصویر تاثیر گذاری بیشتری پیدا کنه و به زیبایی کار کمک میکنه و همچنین بیان بهتر مطلبی خاص :
از لینکای زیر میتونید توضیح کامل تری در این مورد مشاهده کنید :

موفق باشید:n01:

vtn54
20-09-2013, 15:56
Canon EOS 650D

a.g g.a
20-09-2013, 17:26
سلام
--------------------------------------------------------------------------------------------------

عکس دومی خیلی حس خوبی داره،فقط یه کم به نظرم بهتر بود کادر از بالا و راست ادامه داشت تا سر بچه کامل میشد

نورپردازی هم می تونست بهتر باشه و قسمت بالای عکس خیلی روشن شده

ردپای ویرایش توی قسمت های بلورر شده کادر کاملا مشخصه،اگه یکدست تر بود بهتر میشد

شاید بلور کردن نامساوی قسمت های مختلف عکس با این حال که اونو از حالت طبیعی خارج می کنه بتونه بهش حس جالبی بده ولی اگه این نامساوی بودن خیلی شدید باشه توی ذوق میزنه(رسوندن منظورم خیلی سخته :n02: امیدوارم متوجه منظورم شده باشد ) مثل پاهای دختربچه و پای چپ بچه گاو

sara_program
20-09-2013, 19:55
عکس دومی خیلی حس خوبی داره،فقط یه کم به نظرم بهتر بود کادر از بالا و راست ادامه داشت تا سر بچه کامل میشد

نورپردازی هم می تونست بهتر باشه و قسمت بالای عکس خیلی روشن شده

ردپای ویرایش توی قسمت های بلورر شده کادر کاملا مشخصه،اگه یکدست تر بود بهتر میشد

شاید بلور کردن نامساوی قسمت های مختلف عکس با این حال که اونو از حالت طبیعی خارج می کنه بتونه بهش حس جالبی بده ولی اگه این نامساوی بودن خیلی شدید باشه توی ذوق میزنه(رسوندن منظورم خیلی سخته :n02: امیدوارم متوجه منظورم شده باشد ) مثل پاهای دختربچه و پای چپ بچه گاو

سلام . ممنون بابت نقد زیباتون. بله کاملا منظورتون را رسوندید.
عکس اصلی اینه: من خیلی روی اون عکس کار کردم که شد این :n02: خوشحال می شم ادیت بهترشو ببینم و کلی چیز ازش یاد بگیرم

vtn54
20-09-2013, 20:40
سلام . ممنون بابت نقد زیباتون. بله کاملا منظورتون را رسوندید.
عکس اصلی اینه: من خیلی روی اون عکس کار کردم که شد این :n02: خوشحال می شم ادیت بهترشو ببینم و کلی چیز ازش یاد بگیرم

من ویرایش خود شما را هم دوست دارم و این هم سه ویرایش متفاوت دیگر از من:

mahpesar
20-09-2013, 22:58

ursamajor
20-09-2013, 23:15
ما هم یک ادیتی زدیم :n02:

sara_program
20-09-2013, 23:26
بهار کوچولو چقدر معروف شد :n02: الهی قربون اون خندش برم:n12:

ممنون بایت ادیت های قشنگ همتون. :n16: تازه فهمیدم چقدر ادیت خودم ایراد داشته

Mool Tee
21-09-2013, 07:37
بدون شرح :

Miss Artemis
21-09-2013, 15:18
برج
تهران

EOS 7D
1/320
f5.6
iso 200

عکس خوبی میتونست باشه

اما متاسفانه برج فوکوس نیست و روسری و ابرو فوکوس هست. برای فوکوس میتونستین خیلی راحت از آرم عینک استفاده کنین و روی اون فوکوس کنین.

و این ایراد فقط وقتی میتونه به عکس شما وارد باشه که شما اسم برج رو انتخاب کرده باشین برای عکس.

اگر اسمی انتخاب نکرده بودین نمیشد به راحتی چنین ایرادی گرفت چون این هم میتونه مفهومی داشته باشه برای خودش ( هر چند باز هم فوکوس روی برج بهتر میشد )

دوستان نامگذاری عکس رو خیلی خیلی جدی بگیرین.

اولین چیزی که به ذهن میرسه انتخاب نکنین. و حتی المقدور سعی کنین اسم عکس توضیح واضحات نباشه.

درسته که اسم خوب برای عکس میتونه ارزش عکس رو ده ها برابر کنه اما برعکسش هم صادقه و یک عکس بدون عنوان بهتر از عکس با عنوان نامناسب هست.

sara_program
21-09-2013, 15:24
عکس دختربچه را خودم گرفتم. میکسش کردم

aamaa
21-09-2013, 17:17
قایقی که بارش آب بود.

Mohammad Hosseyn
21-09-2013, 19:19
عکس دختربچه را خودم گرفتم. میکسش کردم

سلام ... فکر کنم بدون هیچ مشکلی میتونست همون عکس اصلی عکس خیلی خوبی باشه ... چرا با قرار دادنش با یه عکس بی کیفیت خرابش کردی !

sara_program
21-09-2013, 20:13
سلام ... فکر کنم بدون هیچ مشکلی میتونست همون عکس اصلی عکس خیلی خوبی باشه ... چرا با قرار دادنش با یه عکس بی کیفیت خرابش کردی !

ممنون. امروز واقعاً نفهمیدم که چی ساختم. عکس با کیفیت را جایگزینش کردم :n01:

عکس واقعیش که خیلی افتضاح شده بود. رنگ موهای طلایی بچه ، سیاه افتاده بود. خودمو کشتم تا رنگ واقعی به عکس بدم. شاید باورتون نشه که عکس واقعی اینه:

mahpesar
22-09-2013, 00:17

ursamajor
22-09-2013, 00:53
^^^^

به نظرم در عکس اولی اگه سهم زمین بیشتر بود و خط افق به وسط میرسید و کادر بازتر میشد بهتر بود.
و در عکس دومی اون کوهها هیچ کارن و شاید اگه نبودن، بهتر میشد.

ursamajor
22-09-2013, 01:27

mahpesar
22-09-2013, 01:31
به نظرم در عکس اولی اگه سهم زمین بیشتر بود و خط افق به وسط میرسید و کادر بازتر میشد بهتر بود.
و در عکس دومی اون کوهها هیچ کارن و شاید اگه نبودن، بهتر میشد.

مرسی از نظرتون در هرو دو عکس هدف من این بود کادر توازن داشته باشه بخصوص

در عکس دوم قرینه دو تا کوه به نظرم به زیبایی کار کمک کرده قانون برابری دو شکل همانند در عکس

و بالانس کرده عکس رو به اصطلاح

در عکس اول شایید تا حدودی حق با شما باشه البته عکاس نباید درباره عکس توضیح بده

ولی چون سمت راست عکس خالی بود و اون قسمت عکس هم کراپ کردم تا با سمت چپ برابر باشه

هر دو عکس زمین پایین کمی اصلاح کردم و دوباره قرار دادم

این عکسایی که اخیرا گذاشتم همه بصورت اسنپ شات گرفتم (اتفاقی در اتومبیل حال حرکت ) شاید اگه در لوکیشن ها

فکر شده تر عمل میشد عکسهای بهتری میشد اینام نظر شخصی من البته شاید حرف شما درست تر باشه :n01:

ولی به نظرم شاید بعضی عکسا یک نکته خوب داره که آدم دلش نیاد عکس دلت کنه

ursamajor
22-09-2013, 02:00
مرسی از نظرتون در هرو دو عکس هدف من این بود کادر توازن داشته باشه بخصوص

در عکس دوم قرینه دو تا کوه به نظرم به زیبایی کار کمک کرده قانون برابری دو شکل همانند در عکس

و بالانس کرده عکس رو به اصطلاح

در عکس اول شایید تا حدودی حق با شما باشه البته عکاس نباید درباره عکس توضیح بده

ولی چون سمت راست عکس خالی بود و اون عکس هم کراپ کردم تا با سمت چپ اندازش برابر باشه

زمین پایینش هم اصلاح کردم و دوباره قرار دادم

این عکسایی که اخیرا گذاشتم همه بصورت اسنپ شات گرفتم (اتفاقی در اتومبیل حال حرکت ) شاید اگه در لوکیشن ها

فکر شده تر عمل میشد عکسهای بهتری میشد اینام نظر شخصی من البته شاید حرف شما درست تر باشه :n01:

ولی به نظرم شاید بعضی عکسا یک نکته خوب داره که آدم دلش نیاد عکس دلت کنه

خواهش میکنم.
(ولی من گفتم زمین بیشتر باشه بهتره ولی کمترش کردی که! یادم باشه دفعه دیگه نظرمو برعکس بگم :n02:)
به نظر من خیلی نباید به قوانین اهمیت داد. مفید هستند ولی نباید ذهن و خلاقیتمون رو ببندیم و صرفا قوانین رو رعایت کنیم.
بشخصه موقع عکاسی و ادیت نگاه میکنم ببینم در کدوم حالت به چشمم زیباتر میاد و همون رو اعمال میکنم. حالا ممکنه قوانین توازن، تقارن، تکاثر، ... درش رعایت شده باشه یا نشده باشه.
خودم هم همین سبک اسنپ شات (اتفاقی عکس گرفتن) رو بیشتر می پسندم. موقع عکاسی خیلی معطلش نمیکنم و سریع عکسمو میگیرم. اتفاقا عکس هایی که سریع میگیرم از عکس هایی روشون وقت میزارم بهتر در میان!! :n13:

البته مطالبی که گفتم صرفا نظرات شخصیه، و خیلی خوبه که شما هم در برابر اونها نظرات خودتون رو بیان میکنید. اینجوری با همین بحث ها خیلی چیزا میشه یاد گرفت. اگه اینجا گالری بود اونوقت عکستون باید گویای همه چیز بود و شما چیزی رو بیان نمیکردید ولی من اینجا رو یک ورک شاپ میدونم که دوستانی دور هم جمع شدن و به هم کمک میکنند تا با هم یاد بگیرن.

mehr film
22-09-2013, 02:08

mahpesar
22-09-2013, 02:10
خواهش میکنم.
به نظر من خیلی نباید به قوانین اهمیت داد. مفید هستند ولی نباید ذهن و خلاقیتمون رو ببندیم و صرفا قوانین رو رعایت کنیم.
بشخصه موقع عکاسی و ادیت نگاه میکنم ببینم در کدوم حالت به چشمم زیباتر میاد و همون رو اعمال میکنم. حالا ممکنه قوانین توازن، تقارن، تکاسر، ... درش رعایت شده باشه یا نشده باشه.

البته مطالبی که گفتم صرفا نظرات شخصیه، و خیلی خوبه که شما هم در برابر اونها نظرات خودتون رو بیان میکنید. اینجوری با همین بحث ها خیلی چیزا میشه یاد گرفت. اگه اینجا گالری بود اونوقت عکستون باید گویای همه چیز بود و شما چیزی رو بیان نمیکردید ولی من اینجا رو یک ورک شاپ میدونم که دوستانی دور هم جمع شدن و به هم کمک میکنند تا با هم یاد بگیرن.

منم حرف شما رو قبول دارم

که میشه قوانین عکاسی رو بعضی اوقات رعایت نکرد در همین تاپیک نمونه های خوبی

هست ولی باید دلیل داشته باشه و آگاهانه باشه البته من خودم رو مبتدی میدونم

و در حال آموزشم هیچ ادعایی در این زمینه ندارم اگرچه چند سالی فعالیت هنری داشتم

همین راهنمایی شما در صفحه قبل بر اساس قانون خط افق صحیح تر بود به نظرم:n01:

(ولی من گفتم زمین بیشتر باشه بهتره ولی کمترش کردی که! یادم باشه دفعه دیگه نظرمو برعکس بگم )

اون هم اشتباهی نظرتون خوندم ولی سلیقه شخصیم شاید اینطوری بهتر شده باشه
ولی در کل هم میشه خط افق رو بالا قرار داد هم یک سوم پایین

ممنون ،موفق باشید

ursamajor
22-09-2013, 02:36
^^^^^^

عجب منطقه فوق العاده ای..

2تا سوال:
اینجا کجاست؟
از این vvv قسمت عکس دیگه ای هم گرفتید؟

منم حرف شما رو قبول دارم

که میشه قوانین عکاسی رو بعضی اوقات رعایت نکرد در همین تاپیک نمونه های خوبی

هست ولی باید دلیل داشته باشه و آگاهانه باشه البته من خودم رو مبتدی میدونم

و در حال آموزشم هیچ ادعایی در این زمینه ندارم اگرچه چند سالی فعالیت هنری داشتم

همین راهنمایی شما در صفحه قبل بر اساس قانون خط افق صحیح تر بود به نظرم:n01:

موفق باشید

یه وقت جسارت نشه خدمتتون. بنده هم هیچ ادعایی ندارم (بی ادعایی هم کم ادعایی نیست) و سابقه دار هم نیستم :n02:

vtn54
22-09-2013, 05:14
ابرها...

Canon EOS 650D

Spak
22-09-2013, 10:04

sara_program
22-09-2013, 11:18
چشم گربه. بدون ادیت. فقط اندازه و حجم عکس عوش شده

Mohammad Hosseyn
22-09-2013, 17:12
ممنون. امروز واقعاً نفهمیدم که چی ساختم. عکس با کیفیت را جایگزینش کردم :n01:

عکس واقعیش که خیلی افتضاح شده بود. رنگ موهای طلایی بچه ، سیاه افتاده بود. خودمو کشتم تا رنگ واقعی به عکس بدم. شاید باورتون نشه که عکس واقعی اینه:

یه محیط بهتر ترجیحا پس زمینه کاملا تیره (مثل رنگ آبی که هست) ، چندتا ابزار ساده نورپردازی ، میتونه شامل چراغ قوه (که البته نور یکدستی داشته باشه) یا چراغ مطالعه + استفاده مناسب از فلاش (که پیشنهاد میکنم همه ی دوستان یه آموزش تصویری کار با فلاش رو ببینن خیلی نکات جالبی توی فلاش هست .مثلا فیلم آموزشی OneLight.Workshop رو جستجو کنید و ببینید) میتونستید همین عکس رو با رنگ های واقعی و مثل اون چیزی که در استودیو گرفته میشه بگیرید ... ما تو عکاسی بعضا نور رو دست کم میگیریم. یعنی آخرین متغییری که برامون مهم میشه نوره در حالی که اصل عکاسی توجه به نوره و بقیه چیزها در درجه دوم قرار داره ...

Mohammad Hosseyn
22-09-2013, 17:16

خیلی خوب شده ... برای من تازگی داشت این عکس ... فقط کاش یه سوژهی ساکن در تصویر بود ... توضیح بدید چطور گرفتید و این نورها چی هستن ...

Spak
22-09-2013, 17:22
خیلی خوب شده ... برای من تازگی داشت این عکس ... فقط کاش یه سوژهی ساکن در تصویر بود ... توضیح بدید چطور گرفتید و این نورها چی هستن ...

ممون
سوژه ساكن امكان پذير نبود چون عكس رو توي حركت سر پيچ گرفتم ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون نورها هم نورهاي پايه هاي وسط خيابون و چراغهاي ساختمانهاي پشت هست كه كشيده شدن

mahpesar
22-09-2013, 18:49

باسلام

چرا این نوع ماسک ؟به نظرم ماسک بیش از حد و سوژه داخلش گم شده و آسیب رسونده به عکس

به نظرم کادر خوبی بستید ولی کمی تاریک شده ، ای کاش نور در هنگام عکاسی یا در ویرایش بیشتر بود

فکر کنم دیاف رو چون بستید میشد سرعت شاتر رو کمی پایین آورد

البته خودتون از من بهتر میدونید با توجه به عکسای زیبایی

که از شما دیدم انتظارم بالاتر:n01:

Miss Artemis
22-09-2013, 19:15

ممون
سوژه ساكن امكان پذير نبود چون عكس رو توي حركت سر پيچ گرفتم !
اون نورها هم نورهاي پايه هاي وسط خيابون و چراغهاي ساختمانهاي پشت هست كه كشيده شدن

لازم نیست همیشه عکس رئال باشه.

این عکس تقریبا یه عکس انتزاعی شده و همین جذابش کرده.

به نظر من همینجوری که هست بهتره :n02:

hamy_jengir
22-09-2013, 20:44
FZ40
f 3.0
1/60
ISO 250

Mohammad Hosseyn
22-09-2013, 21:53
Ashura

1/400
F5/6
ISO-200

Mohammad Hosseyn
22-09-2013, 22:59
لازم نیست همیشه عکس رئال باشه.

این عکس تقریبا یه عکس انتزاعی شده و همین جذابش کرده.

به نظر من همینجوری که هست بهتره :n02:
البته ... اینکه یه سوژه ی ثابت وجود داشته باشه هم الزاما به معنی رئال بودنش نیست ...
من یکم تردید دارم انتزاعی بشه گفت ولی خب به انتزاعی نزدیکه ... البته همیشه برای خودم محدوده و تعریف دقیق اتزاعی سوال بوده ، شما فکر کنم بتونید خلاصه بگید تعریف و نوع دته بندی رو ...
همینجوری از نظر تکنیکی خوب گرفته شده ولی خب باید عکس فراتر از تکنیک باشه ...

FZ40
f 3.0
1/60
ISO 250

عکس خوبیه ... معلومه دید خوبی دارید و دقت میکنید به اطرافتون ... در اینجا فکر میکنم نوردهی کمتر عکس رو بهتر میکرد و نویز هم کم میشد ... پیشنهاد میکنم با توجه به دوربینتون از یه نرم افزار نویزگیر مثل neat image استفاده کنید و البته با دقت چون میتونه عکس رو نابود کنه !

این ویرایش من از عکس شماست که نویزش گرفته شده و نور کمتر شده و کنتراست بیشتر + کمی تغییر رنگ ...

hamy_jengir
23-09-2013, 09:54
عکس خوبیه ... معلومه دید خوبی دارید و دقت میکنید به اطرافتون ... در اینجا فکر میکنم نوردهی کمتر عکس رو بهتر میکرد و نویز هم کم میشد ... پیشنهاد میکنم با توجه به دوربینتون از یه نرم افزار نویزگیر مثل neat image استفاده کنید و البته با دقت چون میتونه عکس رو نابود کنه !

این ویرایش من از عکس شماست که نویزش گرفته شده و نور کمتر شده و کنتراست بیشتر + کمی تغییر رنگ ...

ممنون که وقت گذاشتی و عکس رو نقد کردی و همینطور بابت نرم افزار. هدف من از این نوردهی نمایان بودن پرسپکتیو طبقات بود که به شکل حرف (V) باز هستند. که در نهایت از این طریق چشم به صفحات رنگی بالا هدایت بشه.
البته ادیت شما هم زیبایی دیگه ای داره که از شما ممنونم :35:

sara_program
23-09-2013, 10:32
حجم عکس را آوردم پایین. عکس بی کیفیت شد. شرمنده

قاصدک ادیت شده. ولی از ادیتش اصلا راضی نیستم

عکس اصلی اینه. ادیت بهتر کسی می تونه بکنه؟ به نظرتون ایرادهای ادیتم چیه؟

Mool Tee
23-09-2013, 11:10
عکس دومی عکس بسیار قشنگیه خیلی خوشم اومد !! اولی یکم کیفیت پایینه ولی خوبه ! ادیتتون هم خوبه منم یه ادیتی زدم ! نظر بدین !

sara_program
23-09-2013, 12:12
عکس دومی عکس بسیار قشنگیه خیلی خوشم اومد !! اولی یکم کیفیت پایینه ولی خوبه ! ادیتتون هم خوبه منم یه ادیتی زدم ! نظر بدین !

خیلی خوبه . رنگ قاصدک طبیعی شده. ادیت من رنگ ساقه قاصدک یکم غیر طبیعی شده بود. ولی رنگ زمینه من با کیفیت تره چون مشکی ترش کردم. اما زمینه عکس شما پیکسلهاش مشخصه(شطرنجیه)

mehr film
23-09-2013, 13:39
عجب منطقه فوق العاده ای..

2تا سوال:
اینجا کجاست؟
از این vvv قسمت عکس دیگه ای هم گرفتید؟

اینجا گیلان - ارتفاعات ماسال هست .
دقیقا از همین کادر که گذاشتید نه ولی از این منطقه بله عکسای دیگه هم هست که به مرور میذارم ..
ممنون

به نظرم کادر خوبی بستید ولی کمی تاریک شده ، ای کاش نور در هنگام عکاسی یا در ویرایش بیشتر بود

فکر کنم دیاف رو چون بستید میشد سرعت شاتر رو کمی پایین آورد

البته خودتون از من بهتر میدونید با توجه به عکسای زیبایی

که از شما دیدم انتظارم بالاتر:n01:

ممنون از نظرتون ....

توی این موقعیت دقیقا چون آفتاب توی لنز هست تقریبا یکی از سخت ترین موقعیت های نور سنجی به حساب میاد به همین خاطر این عکسی که میبینید حاصل 3 شات هست ...

به نظر من اگر نور کار بیشتر بود غیر طبیعی میشد چون وقتی شما به طرف آفتاب عکس میگیری همه چی یه مقدار سایه روشن میشه یا همون Shadow / Highlight ها بیشتر به چشم میاد ...
میشد نور کار رو روشن تر کنم اما به نظرم غیر طبیعی میشد ..

==================

senaps
23-09-2013, 14:23
سلام...
با دوربین K800 این عکس رو یکی دو سال پیش برداشته بودم! :)....
هرچی حساب میکنم، می‌بینم که K800 تو فاصله‌ی کمتری نصبت به دوربین سایبر شات سونی ام میتونه فوکوس بده ولی حیف که جایی برای ثابت کردن سه پایه‌ی کوچولوم نداره! :))))))

عکس رو هم تغییر خاصی توش ندادم جز اصلاح خودکار رنگ!( ctrl+shift+l) !... این عکس واقعا توضیح میده که چرا باید به K800 بگن بهترین دوربین موبایلی اون سال! :)))))

اینم باز یه دونه دیگه با K800 که البته این یکی کل سلیقه‌ام رو گذاشتم که رنگاش رو اصلاح بکنم! :) (البته یه سری بلور و اینا هم بهش اعمال کردم (به اطراف و درخت مرختا ) که خوب، اونام خوب بودن، ولی این یکی رو ذخیره کردم! :)

متاسفانه علارغم دانش و تجربه‌ی 6-7 ساله‌ام با فوتوشاپ، به دلیل نداشتن سلیقه‌ی لازمه نمی‌تونم کارام رو زیبا بکنم.....

این دو عکس رو هم گذاشتم که بگم واقعا کارای دوستان خیلی خیلی عالی بودن!! یعنی وقتی عکسای حرفه‌ای عکاس‌های ایرانی رو می‌بینم و میذارم کنار عکسای برخی دوستان، واقعا لذت میبرم...(البته شاید این دوستان هم عکاس حرفه‌ای <شغلشون عکاسی باشه! > باشه ولی خوب، به هر صورت....

Mool Tee
23-09-2013, 15:02

Mool Tee
23-09-2013, 15:05
پست پاک شود لطفا
.
.
.

GOLDFINCH
23-09-2013, 15:30
سلام دوستان ...

این دو عدد عکس هم، مثل عکس های قبلی با گوشی گرفتم .

منتظر نقدهاتون هستم .

Exmor R

f/2.4

مازندران / نور

مازندران / نور

sara_program
23-09-2013, 15:34
از روی تابلوی نقاشی عکس گرفتید؟

sara_program
23-09-2013, 15:39
این یکی بهترتره:n02:

بدون ادیت.

نمای نزدیک. با ادیت

Mool Tee
23-09-2013, 15:49
از روی تابلوی نقاشی عکس گرفتید؟
این عکس رو توی راه شمال انداختم ! البته 2 3 سال پیش ! این با galaxy s 2 هست کیفیتش یکم داغونه ! چرا این فکر رو کردید؟

sara_program
23-09-2013, 15:56
این عکس رو توی راه شمال انداختم ! البته 2 3 سال پیش ! این با galaxy s 2 هست کیفیتش یکم داغونه ! چرا این فکر رو کردید؟

آخه اگه دقت کنید روی دامنه کوه ها ، اون مربع ها انگار با مداد نقاشی شده. یا مثلا توی افق انگار با آبرنگ نقاشی شده. اتفاقا جالبه. بی کیفیت نیست اصلا. سبکش نقاشی شده. خیلی هم عالیه:n01:

سلام دوستان ...
این دو عدد عکس هم، مثل عکس های قبلی با گوشی گرفتم .

منتظر نقدهاتون هستم .

سلام
عکسهای زیبایی گرفتید. به نظر من عکس اولی قشنگه ولی جای سوژه مناسب نیست. یه جورایی من نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم. یه ادیتی با اجازتون زدم

dada_zebel
23-09-2013, 19:13

dada_zebel
23-09-2013, 19:22

dada_zebel
23-09-2013, 19:25

mahpesar
23-09-2013, 19:50

Mool Tee
23-09-2013, 20:27
این عکس رو تو مالزی گرفتم ! امیدوارم جالب باشه
کیفیت اصلی ان خیلی حجم زیادی داره ! هرکی خواست بگه بدم بهش !

Canon E500

dada_zebel
24-09-2013, 00:09

dada_zebel
24-09-2013, 00:11

malek911
24-09-2013, 10:18

این بیچاره خودش وایساده یا به زور چسبوندیش اونجا:n02: یه تیتر هم بهش اضافه میکردی خوب میشد. monaliz animality

Mool Tee
24-09-2013, 12:27
من با اجازه دوست عزیز dada - zebel یه ادیتی زدم روی عکسشون !

این عکس اصلیه !:

عکس ادیت شده :

mahpesar
24-09-2013, 16:10

mahpesar
24-09-2013, 18:39

Переклад не
24-09-2013, 18:59
.........................

اطلاعیه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

.........................

sara_program
24-09-2013, 19:23

mahpesar
24-09-2013, 20:18
ویرایش من:

یک نظر هم دارم

بهتر هنگام کم کردن حجم عکس در ابتدا سایزش رو کوچیک کنیم

چون فشرده سازی بیش از حد به نظرم کمی عکس رو تار و محو میکنه

موفق باشید

sara_program
24-09-2013, 20:26
ویرایش من:

یک نظر هم دارم

هنگام کم کردن حجم عکس بهتر در ابتدا سایزش رو کوچیک کنیم

چون فشرده سازی بیش از حد عکس به نظرم کمی عکس رو تار و محو میکنه

موفق باشید

سلام
ممنون بابت ویرایشتون. خداییش عکس جالبی شد.
آره حق با شماست عکس 4 مگ را کردم 200 کیلو با همون سایز عکس :n04: فکر کنم فتوشاپ اون لحظه می خواست فحشم بده ولی سیستم عامل دست و بالش را بسته بود :n02:

پاینده باشید

malek911
24-09-2013, 20:26

این الان یعنی چه؟!

Йeda
24-09-2013, 20:46
>جاده نور - بلــده<
-این عکس رو با SIII از داخل ماشیــن انداخـتـــم-
با اینکه شیشه پاییـن بوده نمیدونم این نور سمت راست چرا اینطور شده!

sara_program
24-09-2013, 21:09
دوربین : Canon PowerShot G15 . یعنی آخر دوربینه.:n01:

چشم ترنم عزیزم :n12:
دستم توی چشماشه:n02:

مناره دیدبانی گلپایگان . ارتفاع 16 متر ، قدمت : از دوره سلجوقیان . پیشنهاد می کنم عکس را دانلود کنید و عکس را زوم کنید. نقش و نگار روی مناره را ببینید. به نظرم بی نظیره

mehr film
24-09-2013, 21:22
>جاده نور - بلــده<

این پدیده اسمش فلر ( Flare ) هست و موقعی ایجاد میشه که آفتاب یه زاویه خاصی نسبت به لنز داشته باشد . معمولا وقتی به طرف آفتاب به طرف آفتاب عکاسی میکنید این اتفاق میفته ... برای جلوگیری از این اتفاق هم هود لنز کمک میکنه که البته موبایل نداره

mahpesar
24-09-2013, 21:39
این الان یعنی چه؟!

بعضی از سبک از هنرها هستن که لزوما سعی نمیکنه

مفهوم خاصی رو بیان کنه شاید هنرمند بیشتر دوست داره

نوعی تصویر انتزاعی و زیبا ایجاد کنه و شاید مفهوم

غیر مستقیم درونش نهفته باشه ، عکس من هم

از همین نوع کار . دسته ای در عکاسی داریم بنام

آبستره که سعی کردم این کار در اون رده باشه

شاید برای برخی عکاسهان مثل من کارهای مفهومی فاین آرت و فوتو آرت

و آبستره براشون جذاب تر و بعضی هم از تصاویر منظره و طبیعت و حیوانات لذت میبرن

بعنوان مثال تصویر پایین هم از یک عکاس معروف

از همین دست کارهاست البته حتما عکسهای من هم

ممکنه دچار نواقصی باشه به هر حال اگه نقدی باشه

خوشحال میشم بدونم :n01:

mahpesar
24-09-2013, 23:54
این عکس خود شماست ؟

واقعا عالی شده

دوربین : Canon PowerShot G15 . یعنی آخر دوربینه.:n01:

مناره دیدبانی گلپایگان . ارتفاع 16 متر ، قدمت : از دوره سلجوقیان . پیشنهاد می کنم عکس را دانلود کنید و عکس را زوم کنید. نقش و نگار روی مناره را ببینید. به نظرم بی نظیره

sara_program
25-09-2013, 08:18
این عکس خود شماست ؟

واقعا عالی شده

مرسی :n01:
من توضیح دادم که دوربینش آخر دوربینه. برای اینکه توهم نزنید که من عکاس خوبیم :n02: مثل برنج هندی که همه را کدبانو کرد ، این دوربین هم همه را عکاس می کنه :n08:

البته دوربین دوستم بود. الان خیلی دلم برای دوربینه تنگ شده:n03:

hamy_jengir
25-09-2013, 20:10
FZ40
f 3.6
1/13
ISO 100

hadishi
25-09-2013, 20:42
با اجازه دوستمون
hamy_jengir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hamy_jengir
26-09-2013, 10:26
با اجازه دوستمون
hamy_jengir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنون بابت ادیتی که زدی دوست عزیز. اون روزی که این عکس رو گرفتم مه نسبتاً غلیظی بالای جنگل بود که نورسنجی برای عکس گرفتن رو سخت میکرد که من هم سعی کردم تو عکس این مه رو نشون بدم. در ادیتی که شما زدید بالا بردن کنتراست موجب شده بالای سمت راست عکس روشنایی بیش از اندازه بگیره که چشم رو اذیت میکنه. در مورد سافت بودن عکس هم نظر من این بود که با شارپ شدن عکس، اون حالت رویاگونه این منظره کمتر میشه و به این دلیل سعی شد تا شارپنس بالا برده نشه. خوب به هر حال هر کس سلیقه ای داره :n19::n06:

sara_program
26-09-2013, 15:08
ماکرو تار مو
دوربین دیجیتال سونی 10 مگاپیکسل

ماکرو عنکبوت پرشی
دوربین دیجیتال سونی 10 مگا پیکسل

mahpesar
26-09-2013, 23:38

vtn54
27-09-2013, 04:48
تصاویری در تاریکی:

Canon EOS 650D

sara_program
27-09-2013, 13:38
نقد عکسهای جناب vtn54
عکس اول: اون بشقاب !! منو کشته ... :n02:
عکس دوم : یکی از لامپها سوخته. چرا عوضش نمی کنید؟

تحلیل عکس: به نظرم اونجا طبقه پنجم باشه. چون خونه روبرویی طبقه وسطش هایلایت شده. درست حدس زدم؟

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دور از شوخی عکسهای خیلی جالبی شدند. دوربینتون چیه که توی نور کم عکسهای به این با کیفیتی می گیره؟ اگه میشه یکم توضیح بدین. چون من کلا با عکاسی در شب مشکل دارم

vtn54
27-09-2013, 14:47
نقد عکسهای جناب vtn54
عکس اول: اون بشقاب !! منو کشته ... :n02:
عکس دوم : یکی از لامپها سوخته. چرا عوضش نمی کنید؟

تحلیل عکس: به نظرم اونجا طبقه پنجم باشه. چون خونه روبرویی طبقه وسطش هایلایت شده. درست حدس زدم؟

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دور از شوخی عکسهای خیلی جالبی شدند. دوربینتون چیه که توی نور کم عکسهای به این با کیفیتی می گیره؟ اگه میشه یکم توضیح بدین. چون من کلا با عکاسی در شب مشکل دارم

سلام

ممنون به خاطر نقد جالبتان:n02:

در عکس اول بشقاب متاسفانه به تصویر آسیب زده است (اگر دقت کنید جلوی دیده شدن سوسوی چراغهای شهر را گرفته است) ولی چون مال همسایه بود کاری از دست من بر نمی‌آمد:n09: ولی چون موضوع مورد نظر من سایه‌های روی سقف بود فکر نکنم زیاد اهمیتی داشته باشد.:n05:

در مورد عکس دوم باید عرض کنم لامپ سالم است:n08:اگر دقت کنید هیچکدام از لامپها روشن نیستند بلکه انعکاس نور بیرون به این شکل دیده می‌شود(که موضوع اصلی عکس هم هست) متاسفانه این یک لامپ از رسیدن این نور محروم مانده است (که با تغییر زاویه دید هم درست نشد). در ضمن اینجا طبقه دوم است:n10:

دوربین را هم که بالای عکس نوشتم Canon EOS 650D هست. یکی از محسنات دوربینهای DSLR همین برتری آنها در نور کم هست البته شما می‌توانید با دوربینهای کامپکت P&S از اجسام ساکن (مثل همین دو عکس بلا) با کیفیت تقریبا مشابه عکس بگیرید به این شرط که دوربینتان اجازه تنظیمات دستی را بدهد و از سه پایه و تنظیمات مناسب استفاده کنید و کمی هم روی فوکوس کار کنید ولی در مورد اجسام متحرک تقریبا همه دوربینهای کامپکت P&S معمولی و حتی خیلی از DSLR ها مشکل دارند. عکس زیر را من با دوربین کامپکت P&S گرفته‌ام:

برای اینکه از موضوع تاپیک خارج نشویم:

Miss Artemis
27-09-2013, 15:25
>جاده نور - بلــده<

علت این نور ، انعکاس نور در شیشه ی لنزه.

برای دوربین هایی که لنز میخوره میشه هود بخرید که بخشی از این مشکل رو حل می کنه.

برای دوربین های غیر حرفه ای هم میشه دست رو سایه بون کرد:n02:

a.g g.a
27-09-2013, 15:35
تصاویری در تاریکی:

Canon EOS 650D

سلام

درمورد عکس اول فکر می کنم قسمت بیرون از پنجره توی کادر زیادیه،اگه فقط لامپ و سایش یا فقط سایش توی کادر بود بهتر می بود به نظرم(البته اونوقت به مقداری تغییر زاویه دید هم نیاز داشت)

کلا به نظر من اگه سعی می کردید مقداری آشنایی زدایی(چه حرف قملبه سلمبه ای:n02:) کنید و عکس رو موهومتر کنید نتیجه جالب تر میشد یا این که به عکس های انتزاعی نزدیکترش می کردید :n01:

Mool Tee
27-09-2013, 16:00
دوستان دوس دارم یکی از بهترین تجربه های عکاسیم رو تحت اختیارتون بزارم!
امیدوارم لذت ببرید : اگه کسی کیفیت اصلی رو خواست PM بده :n12:

sara_program
27-09-2013, 17:33
دوستان دوس دارم یکی از بهترین تجربه های عکاسیم رو تحت اختیارتون بزارم!
امیدوارم لذت ببرید : اگه کسی کیفیت اصلی رو خواست PM بده :n12:

LIKE[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

-------------------------------------------------

Переклад не
27-09-2013, 18:12
لطفا مباحث آموزشیتون رو از تاپیک خارج نکنید هر موردی هست اینجا ذکر کنید تا بیشتر مورد استفاده قرار بگیره

hadi h
27-09-2013, 18:31
شهید گمنام ....
تهران - سعادت آباد

به مناسبت هفته ی دفاع مقدس ، شهید گمنام تفحص شده از فاو عراق .... مسجد قدس سعادت آباد

EOS 7D
1/30
f 4.5
ISO 2500

mahpesar
27-09-2013, 19:20
شهید گمنام ....
تهران - سعادت آباد

به مناسبت هفته ی دفاع مقدس ، شهید گمنام تفحص شده از فاو عراق .... مسجد قدس سعادت آباد

EOS 7D
1/30
f 4.5
ISO 2500

با ادای احترام و شادی روح همه شهدای اسلام که جونشون در راه خدا دادن
الهم صلی علی محمد و آل محمد

ursamajor
27-09-2013, 22:55
سلام به دوستان
یه چند وقتی سرم شلوغ بود برای همین درست نرسیدم به تاپیک سر بزنم.

باسلام

چرا این نوع ماسک ؟به نظرم ماسک بیش از حد و سوژه داخلش گم شده و آسیب رسونده به عکس

(شرمنده که خیلی دیر جوابتون رو میدم.)
خب اینقدر به یکی گیر دادیم تا بالاخره یکی هم از عکس ما انتقاد کرد :n02:

هدفم از این ماسک این بود که لطافت برگ ها رو نمایش بدم و کادر دایره ای تیره هم که استفاده کردم برای این بود که دیدم بعضی از اجزای عکس از اون بیرون میزنه و به نظرم جالب اومد.
شاید اگه همین ادیت ساده تر رو استفاده میکردم بهتر بود:

عکس خوبیه ولی یکم یکنواخته. باید یه بلایی سرش می آوردین تا یکم جون بگیره. مثلا:

cao-cao
27-09-2013, 23:03

cao-cao
27-09-2013, 23:04

cao-cao
27-09-2013, 23:04

mahpesar
27-09-2013, 23:07

ursamajor
27-09-2013, 23:26

نه به اون دوتا نه به این یکی!!!

mahpesar
27-09-2013, 23:37
عکس خوبیه ولی یکم یکنواخته. باید یه بلایی سرش می آوردین تا یکم جون بگیره. مثلا:

مطمئنید ......؟

فکر کنم کمی ادیت شما اضافه رنگ ریاد داره :n02:

اون عکسه ویرایش مورد نظر که میخواستم تا حدودی انجام شده

ولی به نظرم مناسب تر چون کمی مشکل فلو داره شاید تغییر رنگ در اونجا کار ساز نباشه

به هر حال ممنون از شما :n11:

mahpesar
28-09-2013, 00:12
ویرایش پیشنهادی من برای عکس ,cao-cao البته کمی هم عکستون ترازش کردم

ursamajor
28-09-2013, 01:32
بهتره به جای گیر دادن به این و اون یه کار مفیدتر انجام بدم.

رویت هلال ماه شوال

cao-cao
28-09-2013, 09:24
ویرایش پیشنهادی من برای عکس ,cao-cao البته کمی هم عکستون ترازش کردم

سپاس دوست من
والا من اصلا عکس رو ادیت نمیکنم تحت هیچ شرایطی اینو اکثر دوستان هم اینجا هم فروم عکاسی میدونن تمام سعیم اینه عکس خودش بی نقص باشه
پ ن : جاده خودش کجه یعنی دقیقا همینی که تو عکس دیده میشه با همه اون کجو موجیا و...

malek911
28-09-2013, 11:19
sony hx100v

اگه گفتین این میوش چیه؟

cao-cao
28-09-2013, 11:40
نه به اون دوتا نه به این یکی!!!
دقیقا متوجه منظورتون نشدم !!!

ursamajor
28-09-2013, 12:31
دقیقا متوجه منظورتون نشدم !!!

منظورم این بود که اون عکس سومی خیلی از 2تای دیگه سرتره. کسی که عکس به این خوبی میگیره دیگه از اون عکس ها نباید بزاره.
عکس سومی جای گیری بسیار خوبی داره. بخصوص از جادش خیلی خوشم اومد.

sara_program
28-09-2013, 12:55
sony hx100v

اگه گفتین این میوش چیه؟

میوه مورد علاقه من :n02:. البته پیوندیه. عموی عزیزم کاشته و هر سال برامون میاره:n02: اما اینجوری گلابی شکل نیست. گرد هستش. پیونددوتا میوه هستش. یکیش که مطمئنم آلو. اون یکی گمون کنم هلو باشه.
من که به تمامشون می گم شلیل:n08:

cao-cao
28-09-2013, 14:39
منظورم این بود که اون عکس سومی خیلی از 2تای دیگه سرتره. کسی که عکس به این خوبی میگیره دیگه از اون عکس ها نباید بزاره.
عکس سومی جای گیری بسیار خوبی داره. بخصوص از جادش خیلی خوشم اومد.
خواهش میکنم قابلی نداشت
والا تو اون روز نزدیک 300-400 تا شات زدم اینا رو واسه خالی نبودن عریضه گذاشتم
به هرحال هرکسی یه جور سلیقه ای داره

malek911
28-09-2013, 15:25
میوه مورد علاقه من :n02:. البته پیوندیه. عموی عزیزم کاشته و هر سال برامون میاره:n02: اما اینجوری گلابی شکل نیست. گرد هستش. پیونددوتا میوه هستش. یکیش که مطمئنم آلو. اون یکی گمون کنم هلو باشه.
من که به تمامشون می گم شلیل:n08:

شلیل اینا هستن اون یچیز دیگس:n02:

sara_program
28-09-2013, 17:02
شلیل اینا هستن اون یچیز دیگس:n02:

توی کشور سوئیس گلابی ها دقیقا این شکلی هستند خیلی هم بدمزه و سفت هستند. گمون نکنم ایران این نوع گلابی را داشته باشه. نکنه می خواین بگین گلابیه؟

-----------------------------------------------------------------------------------
انجیر کوهی (ترش و خوشمزه :n12:و کوچیک. خودم اولین بار بود می دیدم.)

تا حالا شده صبح زود گشنه و خواب آلود برین سر شیشه عسل یهو ببینین یه کشدوزک قبل از شما داره صبحانه می خوره؟

mahpesar
28-09-2013, 17:35

Atghia
28-09-2013, 20:01

اینجا انزلی زیباست

mahpesar
28-09-2013, 20:07

اسم ساحلش رو لطف میکنید بگید ؟

در پست بالا جواب سوالم رو متوجه شدم مرسی

(اصلاح شد)

hamy_jengir
28-09-2013, 20:30
FZ40
f 5.6
1/250

ursamajor
29-09-2013, 01:03

اگه گفتین این میوش چیه؟

سنجد یا عناب نیست؟

malek911
29-09-2013, 01:37
سنجد یا عناب نیست؟
آره خودشه.عنابه ولی به طرز غیر معمولی بزرگه(اندازه تخم مرغ)

masoudtr
29-09-2013, 12:02
اگه این تاپیک بجای هر روز هر ده روز یک بار بالا بیاد اما عکس های مناسبی توش باشه بیشتر در شان انجمن خواهد بود
لازم نیست هر ساعت داخل اش تصویر هایی را بگذاریم که حتی حداقل استاندارد های یک عکس را ندارد
سوژه یابی -کادر بندی -نورسنجی -فوکوس-وایت بالانس
حداقل هایی هستن که یک عکس باید داشته باشه که تو این صفحه هیچ کدام از تصاویر این شرایط را ندارند.
ضمنا اینجا تاپیک گفتگوی ازاد هم نیست اگه قراره صحبتی بشه بهتره در مورد عکس و عکاسی باشه نه نوع و جنس میوه

mahpesar
29-09-2013, 13:56
اگه این تاپیک بجای هر روز هر ده روز یک بار بالا بیاد اما عکس های مناسبی توش باشه بیشتر در شان انجمن خواهد بود
لازم نیست هر ساعت داخل اش تصویر هایی را بگذاریم که حتی حداقل استاندارد های یک عکس را ندارد
حداقل هایی هستن که یک عکس باید داشته باشه که تو این صفحه هیچ کدام از تصاویر این شرایط را ندارند.
ضمنا اینجا تاپیک گفتگوی ازاد هم نیست اگه قراره صحبتی بشه بهتره در مورد عکس و عکاسی باشه نه نوع و جنس میوه

با سلام و با احترام به نظر شما

از نظر من هنر یک چیز انسانی و فرهنگی و باید سعی کنیم

با هنر باعث طراوت روح خودمون و دیگران بشیم حالا ما میتونیم

با مطالعه و تمرین بیشتر سطح کارها مون رو بالا ببریم

ولی از نظر من در همین تاپبک عکسهای خیلی خوبی گذاشته شده

و در ادامه هم گذاشته میشه ولی نباید انتظار داشته باشیم

همه کاربرهای حرفه ای بیان ایتجا عکس بذارن من ترجیح

میدم تاپیک حالت سازنده داشته باشه و بصورت کارگاهی

برخورد بشه و تعامل دوستانه بین کاربران باشه حالا اگه یک

یک مزاحی میکنیم درباره سوژه عکاسی(نه مسخره کردن)

چه اشکالی داره ؟ اتفاقا باعث تقویت روحیه کاربران میشه

این حرفم که در این صفحه هیچ عکس ارزشمندی نیست

به نظر من کم لطفی و بعضی عکسها از نظر من قاب بندی

خوب و اصول اولیه عکاسی رو در اونها رعایت شده

حالا یک نفر مثل شما ایده آل فکر میکنه عده ای از کاربران

دوست دارن با قرار دادان کارهای بد و خوبشون خودشون

رو بهتر بسنجن البته خودم هم موافق که سعی کنیم

تا جایی که میتونیم کارمون رو گلچین کنیم اینجا بذاریم

مثلا من خودم هر دویست شات شاید یک عکس رو اینجا میذارم

ولی دوباره میگم به عقیده من بهتر تاپیک به همین شکل عمومی باشه

چون اینجام انجمن عمومی و همه کاربرا دوست دارن در تاپیک هایی مثل این فعالیت کنن

به این صورت نباشه مثل بعضی انجمن ها با یک دیدگاه فاشیستی

با کاربرا برخورد بشه مثل بعضی انجمن های سابق همین جا

هم شاهد بودیم مدیر همه کاربرا رو درو میکردن

با توجه به اینکه من در انجمن ها جدیدا دوباره فعالیت میکنم متوجه شدم ادمین ها هم

بیشتر علاقمندن تعداد فعالیت کنند بالا بره که این خودش باعث تقویت انجمن و نکته مثبتیه

مثلا من خودم هم اینجا عکس میذارم دوست دارم کاربرای بیشتری به قسمت عکاسی سر بزنن

ببینن تا اینکه فقط 4 نفر باشیم عکس های همدیگه رو نقد کنیم به نظر شما بهتر نیست؟

از طرفی دیگه این انجمن عکاسی هنوز نو پا شاید چند وقت زمان ببره

همین مسابقاتی که احسان برگزار میکنه و مدیران کمک میکنن کنم برای شرکت کردن

حداکثری اعضا در فروم عکاسی و سایر انجمن های پی سی ورلد به همین علت و تعداد

کاربران عضو پی سی ورلد نشون دهنده همین موضوع

امیدوارم که همیشه همینطور بین کاربرا و مدیران دوستی و مهربانی حاکم باشه :n16:

موفق باشید

malek911
29-09-2013, 14:03

حرفتون متین ولی تاپیک بی روح و سرد هم فکر نمیکنم مناسب انجمن پرطرفداری مثل p30world باشه.منظورم تبدیل شدن به مسنجر نیستا.این 2-3 کامت اضافی هم فکر نکنم کاملا غیر مفید بوده باشه حداقل یه چیز یاد گرفتیم منظورم همون به قول شما نوع و جنس میوه هستش:n02:هدف هم تو این انجمن یاد دادن و یاد گرفتن هستش(البته به غیر از این چند کامنت اخیر).شما که کلی نظر میدید و کلی انتقاد میکنید مطمئن باشید جواب کلی میگیرید.بهتر بود عکسهای مورد نظرتون رو نقل قول میکردید و ایرادی رو که مورد نظرتون بود رو به صاحب عکس میگفتید و صاحب عکس که شاید من میبودم با کمال میل میرفتم دنبال رفع نقایص.
حالا این قسمت از کامنتتون که "سوژه یابی -کادر بندی -نورسنجی -فوکوس-وایت بالانس حداقل هایی هستن که یک عکس باید داشته باشه"من به شخصه نفهمیدم منظورتون عکسهای من هستش یا نه تا براش توضیح بدم(این میشه همون انتقاد کلی).

vtn54
29-09-2013, 14:18

سلام عزیز

من هم قبول دارم که اکثر عکسهایی که ما می‌گذاریم فاقد استانداردهای لازم می‌باشد و البته کاملا درست است که اینجا جای بحث‌های آزاد نیست و خارج شدن تاپیک از مسیر اصلی درست نیست ولی من فکر می‌کنم توجه به چند نکته دیگر هم خالی از لطف نیست:
1.من دیگران را نمی‌دانم ولی اگر من عکسی در این تاپیک قرار می‌دهم برای این است که در معرض قضاوت دیگران قرار گیرد و عیب و ایرادات آن گفته شود تا در نهایت چیزهای بیشتری یاد بگیرم و کارم بهتر و بهتر شود ولی در این مدت جز چند مورد معدود کسی در مورد عکسها بحثی نکرده است و اگر شده بحث کارشناسی بسیار کم بوده است.
2.برای بهتر شدن هر چه بیشتر این تاپیک و بالاتر رفتن سطح کار ما افراد تازه کار نیاز به معیار مناسبی هست که در این مورد ارسال عکسهایی با کیفیت بالا و به قول شما دارای کیفیت استاندارد توسط افراد کاربلد است که متاسفانه در این مورد هم لااقل اخیرا کم دیده‌ایم.

نمی‌خواهم گله‌ای بکنم ولی دوستان هنرمندی مانند شما ظاهرا سطح این تاپیک را دون شان خود می‌دانند و ما نه عکسی از شما می‌بینیم (تا کیفیت یک عکس استاندارد را درک کنیم) نه در نقد و ذکر ایرادات عکسهای سایر دوستان شرکت می‌کنید.

ایرادات شما در مورد خارج شدن بحث از موضوع اصلی و ارسال عکسهای غیر استاندارد کاملا متین است ولی تا زمانی که شما و سایر دوستان منتقد آستینها را بالا نزنید و وارد گود نشوید به نظر من آنهایی که عکسهای زیر استاندارد ارسال می‌کنند بیشتر از شما به این تاپیک کمک می‌کنند!

و برای اینکه از موضوع تاپیک خارج نشویم :n09:

shabnam1986
29-09-2013, 14:44

shabnam1986
29-09-2013, 14:45

mahpesar
29-09-2013, 14:55

ایراد کار به نظر من اینه که
سوژه فلو شده ، نیمی از سوژه کراپ ، ای کاش تاریخ هم از عکس حذف میشد :n01:

masoudtr
29-09-2013, 15:14
به این صورت نباشه مثل بعضی انجمن ها با یک دیدگاه فاشیستی

با کاربرا برخورد بشه مثل بعضی انجمن های سابق همین جا

من که اصلا ترجیح میدم جواب شما را ندهم

نمی‌خواهم گله‌ای بکنم ولی دوستان هنرمندی مانند شما ظاهرا سطح این تاپیک را دون شان خود می‌دانند و ما نه عکسی از شما می‌بینیم (تا کیفیت یک عکس استاندارد را درک کنیم) نه در نقد و ذکر ایرادات عکسهای سایر دوستان شرکت می‌کنید.

به نظر من آنهایی که عکسهای زیر استاندارد ارسال می‌کنند بیشتر از شما به این تاپیک کمک می‌کنند!

من نمیتونم عکس های بقیه را نقد کنم چون در اون سطح نیستم
کسی هم اینجا را دون شان نمیدانه وگرنه پست نمیزدم
ضمنا منم عکس دارم بگذارم توسط مدیران پاک میشه وگرنه حتما میگذاشتم
در صفحات قبل تر هم عکس گذاشتم که میتونید ببینید عالی نیستن اما سعی شده حداقل استاندارد ها را داشته باشه

ن به شخصه نفهمیدم منظورتون عکسهای من هستش یا نه تا براش توضیح بدم
تمام تصاویر های صفحه قبل صرف نظر از ارسال کننده شون حداقل باید ها را ندارن شما خودتون میتونین چک کنین

sara_program
29-09-2013, 16:08
نام تایپیک اینه: عکسهای کاربران
نام تایپیک که این نیست: عکس های کاربران حرفه ای - عکس های حرفه ای کاربران - ...

هدف تایپیک اینه: بالا بردن سطح عکاسی بچه ها

ایشالا که همینطور بوده. اما اگر هم داریم از هدف دور می شیم ایشالا حواسمون را بیشتر جمع کنیم.
من با اینکه عکسهامون را حواسمون بهش باشه موافقم اما با کمی مزاح و شوخی در انجمن هم موافقم.من اصلا انجمن خشک و خالی را نمی پسندم.

نظر کلی من:
انجمن هر جوری که هست من دوستش دارم و هر روز بهش چند بار سر می زنم. کلی هم چیز ازش یاد می گیرم

mahpesar
29-09-2013, 16:08

هر کجا هستم باشم،

اسمان مال من است،

پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است.

چه اهمیت دارد،گاه اگر می رویند،قارچ های غربت؟

cao-cao
29-09-2013, 16:12
من که اصلا ترجیح میدم جواب شما را ندهم

در صفحات قبل تر هم عکس گذاشتم که میتونید ببینید عالی نیستن اما سعی شده حداقل استاندارد ها را داشته باشه

تمام تصاویر های صفحه قبل صرف نظر از ارسال کننده شون حداقل باید ها را ندارن شما خودتون میتونین چک کنین
مسعود جان با ایما و اشاره صحبت کردن لایق شان شخصین نه شما بلکه بقیه دوستان هم نیست شما اگه عکسی قرار میدین نشان دهنده اهمیت دادن شما به این موضوع هست اگرم عکس بقیه رو نقد میکنین نشان دادن لطف شما پس اگه عکس خاصی مد نظرتونه با نقل قول نظر خودتون رو بگین کسی قرار نیست ناراحت بشه
بنده خودم دارم سعی میکنم عکسایی بذارم که جنبه اموزشی داشته باشه هم روش نقد بشه
قرار نیست یه عکاس همش عکس خوب بگیره عکس بدم باید بگیره انقدرم باید شجاعتش رو داشته باشه عکس بدشم بگه تا ضعفش گرفته بشه
من چند جا دیگه هم عکس میذارم چه ایرانی چه اونوری اشکالام رو بگیرم به نظر خودم بهتره تا بتونم عکس بتری بگیرم
سپاس بابت توجهت

cao-cao
29-09-2013, 16:16
سلام
به نظر بنده عکس خوبی نشده چند تا دلیل داره یکی اینکه خود سوژه خوب مشخص نشده و قسمت لاک حلزون تار هست که باید دقت بیشتری میشد
شما سعی کردی قاونو یک سومها رو رعاینت کنی ولی نصف لاک حلزون نیست در اصل خوب ماکرو نشده
تاریخ رو هم پاک کن
زاویه دوربین هم خوب نیست کاش میشد چند تا شات از جهات مختلف زد

Atghia
29-09-2013, 16:28

چه انتقاد تندی!
دوست محترم و عزیز هیچ کجای این تاپیک نگفته الزاما عکاسان حرفه ای عکس بگذارند! اگه قرار همه کاردرست باشند چه نیازی به نقد عکسها وجود داره؟!
اگر واقعا عکسهای کاربران عادی تا این حد آزاردهنده هست تاپیک جداگانه ایجاد کنید برای دو دسته: آمارتورها و حرفه ای ها
در مورد پرداختن بیش از حد به حواشی با نظرتون موافقم

vtn54
29-09-2013, 16:59

دوست عزیز دارید کم لطفی می‌کنید من پستها و عکسهای شما را در انجمنهای دیگر دیده‌ام و می‌دانم کارتان لااقل از من یکی بسیار بهتر است :n06:
شما مطمئن باشید اگر همان دانسته‌هایتان را با گذاشتن عکس و یا نقد کردن سایر عکسها به سایرین انتقال دهید به پربارتر شدن این تاپیک بسیار بیشتر از انتقاداتی از این دست کمک می‌کنید.:n16:

ارادتمند:n12:

hamy_jengir
29-09-2013, 17:24
به شخصه چند بار از کاربران درخواست کردم تا نظرشون رو در مورد عکسهام ابراز کنند اما به جز یک مورد هیچکس اظهار نظر نکرد. :n24: مطمئناً با بیان کردن اشکالات و ارائه پیشنهادات به یکدیگر، سطح کیفی عکسها بالاتر خواهد رفت.:n05:

sara_program
29-09-2013, 18:13
به شخصه چند بار از کاربران درخواست کردم تا نظرشون رو در مورد عکسهام ابراز کنند اما به جز یک مورد هیچکس اظهار نظر نکرد. :n24: مطمئناً با بیان کردن اشکالات و ارائه پیشنهادات به یکدیگر، سطح کیفی عکسها بالاتر خواهد رفت.:n05:

آخه شما زیاد عکس نمی ذارید. یه چند بار هم که عکس گذاشتید عکسای زیبایی بودند نیازی به نقد نداشتند. یه عکس مثل عکسای من بذارید همه نقدش می کنن:n02:

sara_program
29-09-2013, 19:36

شبنم جان سلام

ایراد های عکس شما:
1- سوژه مشخص نیست
2- کیفیت نداره
3- فریم بندی اصلا نداره. کلی اجزا اضافه توی عکسه که باعث گم شدن سوژه شده

گمون کنم با توجه به عکس حلزونی که گذاشتی ، این گربه داره به حلزون نگاه می کنه. و احیانا نمی تونستی بری نزدیک تر چون گربه فرار می کرده. خب این جور مواقع عکس نگیر از صحنه لذت ببر:n02:
این هم بدون که گاهی لازمه برای عکاسی ساعتها وقت بذاری یا من اگه جای شما بودم یه جایی نزدیک گربه قایم می شدم و یواشکی عکس می گرفتم:n02: در کل نمی ذاشتم سوژم بپره.

یه چیز دیگه : عکساتون را در آپلود سنتر سایت آپلود کنید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من دو تا ادیت روی عکستون زدم:

این هم فایل gif از عکستون درست کردم. کیفیتش پایینه. (اما یه gif با کیفیت 11 مگ درست کردم. از بالا برف هم می باره. خیلی قشنگ شد. اگه خواستی بگو تا پ خ کنم.)

ursamajor
29-09-2013, 22:06

با سلام و با احترام به نظر شما
از نظر من هنر یک چیز انسانی و فرهنگی و باید سعی کنیم ....

حرفتون متین ولی تاپیک بی روح و سرد هم فکر نمیکنم مناسب انجمن پرطرفداری مثل p30world باشه ....

من هم قبول دارم که اکثر عکسهایی که ما می‌گذاریم ....

نام تایپیک اینه: عکسهای کاربران ....

مسعود جان با ایما و اشاره ....

چه انتقاد تندی!
دوست محترم ....

خیلی عالیه. جر و بحث ها رو نمیگم، این زنده بودن تاپیک و مال خود دونستن اون رو میگم که باعث میشه نسبت به انتقاد دوستی همه نظرشون رو بدن و از تاپیک دفاع کنن.
البته انتقاد ایشون هم تا حدودی بجاست. یکم انحراف از موضوع داشتیم که بنده بشخصه از دوستان عذرخواهی میکنم.
و دیگر اینکه دوستان هم بهتره یکم عکس هاشون رو گل چین کنن و خوب هارو قرار بدن. منظورم این نیست که عکس عالی بزارن، نه به هیچ وجه، منظورم اینه که عکس هایی بزارید که از نظر خودتون عکس خوبیه. اینجوری میتونید ببینید عکسی فکر میکردید خوبه چقدر ایراد داره و کمک میکنه دفعه بعد بهتر باشید.
مثلا وقتی عکسی میزارید که کلا مشکل داره آخه چه ایراد و انتقادی میشه بهش گرفت به جز اینکه بگیم "ایراد عکس شما اینه که همون موقع که گرفتی دیلیتش نکردی" :n02:

و در آخر هم 2 انتقاد به مسعود عزیز.
اول اینکه شما هم بهتره یکم فعالیت خودتون رو زیاد تر کنید و با نقد کارهای دوستان تاپیکی که براتون مهمه پر بارتر بشه.
و دوم اینکه بهتره این جور تذکرات جدی رو هم به مدیران و ناظران انجمن بسپرید.

و در آخر آخر هم امیدوارم به کسی جسارت نشده باشه :n16:

masoudtr
30-09-2013, 00:30
و دوم اینکه بهتره این جور تذکرات جدی رو هم به مدیران و ناظران انجمن بسپرید.
آره اینم حرفیه ولی من اینجا را خونه خودم میدونم دیگه :n02:

mahpesar
30-09-2013, 04:51

senaps
30-09-2013, 14:00

بابت کیفیت پایین شرمنده! عکس رو کراپ کردم... چون باهاش فاصله‌ام زیاد بوده اینجوری شده...

f 6.5
160. sec
ISO 100