مشاهده نسخه کامل
: لغو تحریم سخت افزار
مثل اینکه امریکا تحریم سخت افزار علیه ایران رو لغو کرده. به نظرتون تاثیری رو قیمت آینده ی قطعات داره؟
Ali*Reza
01-06-2013, 16:50
به نظر من پیش بینی خاصی نمیشه کرد. ولی در کل فکر میکنم تاثیرش خیلی زیاد نباشه.
شنیده شده که آمریکا تحریم های موبایل و کامپیوتر رو برداشته به نظرتون چه تاثیری تو قیمتا دارن میان پایین نمیان قطعه های بهتر وارد بازار میشن و .......
هر کی هر نظری داره بگه
roteal2007
04-06-2013, 09:39
قطعه کامپیوتر و موبایل با دولار وارد مملکت میشه نه با تحریم،پس بدیهیه هیچ تفاوت قیمتی نبینیم ک هیچ افزایش روز افزون قیمت دولار هم میبینیم،شاید فقط تنها عنصر مورد توجه بهتر شدن گارانتی بین المللی در مملکت باشه.شاد باشید.
شنیده شده که آمریکا تحریم های موبایل و کامپیوتر رو برداشته به نظرتون چه تاثیری تو قیمتا دارن میان پایین نمیان قطعه های بهتر وارد بازار میشن و .......
هر کی هر نظری داره بگه
من فکر میکنم رو محصولاتی که قیمت کاذب داره مثل محصولات اپل تاثیر داره .
تنوع قطعات سخت افزار هم تو بازار بیشتر میشه .
itman2011
07-06-2013, 19:57
چه خوووووووووووووووب
meysam6541
11-06-2013, 14:35
احتمالاً باید قیمتا بهتر بشه چون شرکت های گارانتی مستقیم از شرکت های اصلی جنس نمیخریدند به علت تحریم مجبور بودند با واسطه کار کنند که اگه تحریم برداشته شه و مستقیم خرید کنند و یا حتی نمایندگی اون شرکت اصلی رو بگیرند قیمتا خیلی بهتر میشه اما زمان میبره
والا آمریکا هم نمیدونه داره چی کار میکنه.
اون روز تحریم های موبایل و سخت افزار و نرم افزار و برداشت، حالا امروز چند تا تحریم جدید وضع کرد.:n04:
مثل اینکه امریکا تحریم سخت افزار علیه ایران رو لغو کرده. به نظرتون تاثیری رو قیمت آینده ی قطعات داره؟
الته که تاثیر داره مثلا من رفتم به یه ویدئو کلوپ تو محلمون قیمت یه نرم افزار 2000 تومان بود گرچه پارسال 6000 تومان بود.:n02:
هیچ تاثیری در قیمت نداره چون سخت افزار و موبایل با دلار آزاد میخرن هیچ تاثیری در کاهش قیمت نداره و همونطور که دوستان گفتن
ممکنه تاثیر در گارانتی بین المللی داشته باشه یا خرید بدون واسطه . تا دلار پایین نیاد قیمت ها هم پایین نمیاد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.