PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خطا موقع نصب ویندوز و یکی در میان بالا اومدن ویندوز

hiva_yekta
28-05-2013, 22:21
سلام
من یک سیستم دست دوم با رم 512 مگ خریدم (برای کافی نت) که اولین بار روشن کردم دیدم روش ویندوز 7 نصبه اما با اینکه رم براش پایین بود خوب کار میکرد ، تا اینکه دوباره روز بعد روشن کردم وارد یک صفحه سیاه شده بود که دقیقا عین جمله را یادم نیست اما با این مفهوم برام ظاهر شده:"با فشردن کلید CTRL+S" به setup menu برید و با زدن ESC از حالت انتظار پرش (skip) کنید . هر کدوم از این دکمه ها که زدم اصلا وارد ویندوز نشد.
اما حدود نیم ساعت بعد که سیستم روشن کردم با ظاهر شدن این پیغام و طاهر شدن دو خط پیغام جدید پایینش(نتونستم بخونمش) وارد ویندوز شد بدون مشکل.
فکر کردم بخاطر رم پایین 7 نصب شده اینجوره اومدم ویندوز نصب کنم تو مرحله بوت با پیغام زیر روبرو شدم(بوت رو روی سی دی رایتر گذاشته بودم)
setup did not find any hard disk drives installed in your computer. make sure any hard disk drives are powerd on and properly connected to your computer and that any disk- related hardware configuration is correct . this may involve running a manufacturer-supplied diagnostic or setup program setup cannot continue
to quit setup ,press f3.

urumchi
28-05-2013, 22:41
بهتره یه ویندوز ایکس پی سرویس پک2 روش نصب کنید و یا غیرفعال کردن پردازشهای غیرضروری مثل تم از msconfig ویندوز رو سبک کنید تا دچار کمبود رم نشه

هرچند ظاهرا ارور مربوط به ایراد در هارددیسک اون سیستم هست و بهتره یه تست بشه و در صورت امکان قبل از ویندوز زدن هارد رو یه بار فرمت کنید

hiva_yekta
28-05-2013, 23:03
بهتره یه ویندوز ایکس پی سرویس پک2 روش نصب کنید و یا غیرفعال کردن پردازشهای غیرضروری مثل تم از msconfig ویندوز رو سبک کنید تا دچار کمبود رم نشه

هرچند ظاهرا ارور مربوط به ایراد در هارددیسک اون سیستم هست و بهتره یه تست بشه و در صورت امکان قبل از ویندوز زدن هارد رو یه بار فرمت کنید
خب اومدم اکس پی سرویس پک 2 یا3 نصب کنم که با پیغام به اون عظمت روبرو شدم !!!
تازه هارد هم فرمت شده تحویل گرفتم تو سایت های خارجی هم سک زدم یکی گفته :"برو درایور هارد را از سایت سازنده مادربورد دانلود کن بعد ویندوز نصب کن !!!"
سیستم دست دوم فقط با باز کردن کیس میشه مدل مادربورد را دید؟؟؟ و مدل هارد را چطور ببینم تا درایورشو دانلود کنم؟؟؟

danial_848
30-05-2013, 21:25
مشکل اولت هم به خاطر همون هارددیسک بوده. کیس رو باز کن رو برچسب روی هارد مدل و مشخصاتش هست

hiva_yekta
03-06-2013, 14:13
ممنون دوستان مشکل حل شد از کابل اتصال هارد بود