ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : از کجا دامنه ir خریدم؟

arashlolos
26-05-2013, 23:32
با سلام
چجوری میشه فهمید دامنه ir رو کدوم شرکت برامون ثبت کرده؟یعنی از کجا خریدیم دامنه رو؟
تو nic نمیشه چیزی متوجه شد

mohammad.t
27-05-2013, 01:35
با سلام
چجوری میشه فهمید دامنه ir رو کدوم شرکت برامون ثبت کرده؟یعنی از کجا خریدیم دامنه رو؟
تو nic نمیشه چیزی متوجه شد

اگه اشتباه راهنمايي كردم دوستان اصلاح كنن!
توي nic رابط ها رو نگاه كن. اونجا ايميلشون هست مي توني بهشون ميل بدي. بعد مثلا من يه دامنه دارم كه شناسه رابط ماليش mh438-irnic هست. يه سرچ بزني توي گوگل بنويسي شناسه فلان سايتش خودش بالا مياد. به عنوان مثال صدف هاست!

Thor God
27-05-2013, 01:45
اسم دامنه رو بده تا بگم کجا ثبت شده !:n05:

arashlolos
27-05-2013, 01:51
اسم دامنه رو بده تا بگم کجا ثبت شده !:n05:

سلام.ممنونم از اینکه میخواین کمک کنید
ولی اگه ممکنه ماهیگیری رو دوست دارم بهم یاد بدین نه بهم ماهی بدین!
ممنون میشم

Thor God
27-05-2013, 02:08
داداش یه whois ساده بکنی اسم صاحاب دامین رو هم پیدا می کنی

talahost.com/whois.htm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تو اینجا اسم دامنه رو وارد کن با پسوندش بعد اگه ثبت شده باشه بزن رو دیدن اطلاعات تو خط اول هر جایی که دامنه رو ثبت کرده باشن معلوم میشه + خیلی از هاستینگ ها whois دارن

arashlolos
27-05-2013, 02:22
داداشم این روشو که من امتحان کرده بودم جواب نداد اونجا دی ان اس هاستو میزنه.فرق میکنه با جایی که دامنه اونجا ثبت شده درسته؟

Thor God
27-05-2013, 02:25
نه فرق داره دقیقا جایی که ثبت شده رو نشون میده
همین پی سی ورلد رو بزن میبینی که کجا ثبت شده

جایی که دامنه ثبت شده هم ربطی به dns نداره

این هم متن برای p30wprld.com

دامنه p30world.com در 9 سال و 5 ماه و 11 روز پیش در شرکت PDR LTD. D/B/A PUBLICDOMAINREGISTRY.COM ثبت شده است.
اگر Domain Admin صاحب امتیاز دامنه p30world.com، آن را در 4 سال و 6 ماه و 19 روز آینده تمدید نکند، دامنه غیرفعال خواهد شد.

اونجایی که ثبت رو معلوم کرده

arashlolos
27-05-2013, 02:39
خوب قبول ولی برای من مینوسیه در nic.ir ثبت شده!!!!!!!!!!!!!!! این که فایده ای نداره

Thor God
27-05-2013, 02:48
خب دیگه چی میخوای ؟ هاستش رو میخوای ؟ نام کاربریش رو میخوای ؟
اصلا رمزش رو میخوای ؟:n09: ip می خوای ؟ چی میخوای دقیقا ؟

اگه نام کاربری یادت رفته اون پایین نوشته
اگه میخوای ببینی کدوم شرکت خصوصی ثبتش کرده من نمی دونم چ جوری باید بفهمیم اما میشه حدس زد !who-hosts.com به این سایت برو وقتی که هاستینگ دامنه رو فهمیدی میشه حدس زد که شاید دامنه توسط این شرکت ثبت شده
حالا واسه چی می خوای این شرکت رو ؟ مهم همون ایرنیک هست دیگه !

arashlolos
27-05-2013, 02:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مث اینکه باید به nic نامه بدم

arashlolos
27-05-2013, 02:58
نه دامنه و هاست تو دو تا شرکت مختلف ثبت شده. ولی مثل اینکه غیر از نامه نگاری با nic راه دیگیی نداره

Thor God
27-05-2013, 03:06
خب از اول همينو مي كفتي ديكه ! شما اصلا بلدي دي ان اس عوض كني ؟ براي تعويض dns ‎نيازي به سايت اولي كه توش ثبت كردي نيست كة ! Dns ‎هاي جديد رو ميتوني تو همون panel ‎سايت ايرنيك عوض كني

arashlolos
27-05-2013, 11:54
داداشم dns نمیخوام عوض کنم.میخوام اولا بدونم کجا ثبت کردم که یدونه دیگه هم ثبت کنم و از یه طرف وقتی 5 سالش تموم شد بدونم از کجا خریده بودم!!!! موارد ابتدایی رو تقریبا میدونم .سایتو به طور کامل خودم راه اندازی کردم

Arash4484
27-05-2013, 14:04
از این استفاده کن: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اطلاعات کامل IR. رو میده...

Thor God
27-05-2013, 19:42
داداشم dns نمیخوام عوض کنم.میخوام اولا بدونم کجا ثبت کردم که یدونه دیگه هم ثبت کنم و از یه طرف وقتی 5 سالش تموم شد بدونم از کجا خریده بودم!!!! موارد ابتدایی رو تقریبا میدونم .سایتو به طور کامل خودم راه اندازی کردم
براي تمديد از سايت نيك و هر سايت ديگه اي هم ميشه تمديد كرد

arashlolos
27-05-2013, 21:56
اگه هیچ فایده ای هم نداشته باشه من باید بدونم چجوری میشه فهمید دامنه رو کجا ثبت کردم

Thor God
27-05-2013, 23:09
اينكه بفهميد دامنه توسط چه رابط اي ثبت شده كمكي به شما نخواهد كرد
من نمي دونم چرا اينقدر إصرار بر فهميدن اين موضوع داريد
اگه ميخوايد با دامنه كاري انجام بدين مثله آپديت يا تغيير Dns ميتونم راهنمايي تون كنم