مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در خرید هارد اکسترنال 500 گیگابایتی در حدود قیمت 200 تا 230 هزارتومان
IntelCentrino
22-05-2013, 09:11
سلام
من قصد خرید یک هارد اکسترنال را دارم.
استفاده خیلی خاصی از این هارد ندارم. منظورم این هست که مثلا صرفا برای Backup گیری نیست. از این هارد می خوام استفاده عمومی انجام بدم.
چون هارد لپ تاپم ظرفیتش نسبتا تکمیل هست و نمی خوام یک هارد لپ تاپ جدید بگریم (چون لپ تاپی که دارم، ارزش خرج کردن براش نداره).
لذا میخوام آهنگ ها و فیلم ها و آرشیو برنام ها را بر روی هارد اکسترنال نگه دارم و هارد لپ تاپ و فضای آزاد آن را در اختیار سیستم عامل لپ تاپ بگذارم.
انتظار دارم این هارد در موارد زیر عملکرد مناسبی داشته باشد:
ظرفیت کمتر از 500 گیگابایت نداشته باشه.
ترجیحا در حمل و نقل زیاد حساس نباشد و کمی مقاوم باشد.
USB2 و USB3 را پشتیبانی کند (USB کنونی لپ تاپم ورژن 2 هست. اما شاید در آینده لپ تاپ را هم عوض کنم.)
سرعت مناسبی داشته باشه.
میزان بودجه من برای خرید این هارد، حدود 200 هزار تومان است که اگر چیز مناسبی پیدا بشه که انتظارات من را بر آورده کند، 20 تا 30 هزارتومان میتونم به بودجه اولیه اضافه کنم.
لطفا در خرید این هارد من را راهنمایی و همرایی کنید.
متشکرم.
ata.royalfalcon
22-05-2013, 10:48
سلام
من قصد خرید یک هارد اکسترنال را دارم.
استفاده خیلی خاصی از این هارد ندارم. منظورم این هست که مثلا صرفا برای Backup گیری نیست. از این هارد می خوام استفاده عمومی انجام بدم.
چون هارد لپ تاپم ظرفیتش نسبتا تکمیل هست و نمی خوام یک هارد لپ تاپ جدید بگریم (چون لپ تاپی که دارم، ارزش خرج کردن براش نداره).
لذا میخوام آهنگ ها و فیلم ها و آرشیو برنام ها را بر روی هارد اکسترنال نگه دارم و هارد لپ تاپ و فضای آزاد آن را در اختیار سیستم عامل لپ تاپ بگذارم.
انتظار دارم این هارد در موارد زیر عملکرد مناسبی داشته باشد:
ظرفیت کمتر از 500 گیگابایت نداشته باشه.
ترجیحا در حمل و نقل زیاد حساس نباشد و کمی مقاوم باشد.
USB2 و USB3 را پشتیبانی کند (USB کنونی لپ تاپم ورژن 2 هست. اما شاید در آینده لپ تاپ را هم عوض کنم.)
سرعت مناسبی داشته باشه.
میزان بودجه من برای خرید این هارد، حدود 200 هزار تومان است که اگر چیز مناسبی پیدا بشه که انتظارات من را بر آورده کند، 20 تا 30 هزارتومان میتونم به بودجه اولیه اضافه کنم.
لطفا در خرید این هارد من را راهنمایی و همرایی کنید.
متشکرم.
سلام .
پيشنهاد ميدم Seagate backup plus portable drive و يا Seagate expansion portable (طرح جديد) با حجم 500GB رو بخريد كه قيمتش با توجه به گارانتي و انصاف فروشنده حدود 210 تا 230 هزار تومن متغير هست . هر دو اين مدل usb3 هستند و سرعت مناسبي هم دارند . نه تنها اين هارد بلكه كليه هاردهاي اكسترنال با توجه به اجزاء ظريفي كه دارند نيازمند دقت و مراقبت هستند . فلذا توصيه ميشه در هنگام جابه جايي احتياط كنيد و حتماً از كيف مناسبي استفاده كنيد و همچنين در مواقعي كه روشن هستند به هيچ عنوان جابجا نكنيد و تكان ندهيد .
IntelCentrino
22-05-2013, 10:53
پس این حکایت هارد هایی که گفته می شود، ضد ضربه هستند چیست؟
Facon_Archi
22-05-2013, 10:57
پس این حکایت هارد هایی که گفته می شود، ضد ضربه هستند چیست؟
ازچه نظر؟ ضربه خوردن و اینا؟
خب بلاخره کار سختی نیس توی جابه جایی احتیاط کردن ،هرچقدر هم ضد ضربه باشه یهو دیدی یه بلایی سرش اومد..
+قیمتشون خیلی بالاتر از بوجه ی شماست
++اینکه من خودم Seagate expansion portable رو دارم خیلی هم راضی هستم ازش
IntelCentrino
22-05-2013, 11:08
خب بلاخره کار سختی نیس توی جابه جایی احتیاط کردن ،هرچقدر هم ضد ضربه باشه یهو دیدی یه بلایی سرش اومد..
یعنی حمل آنها درون کیف لپ تاپ نیاز به مراقبت بیشتری نسبت به حمل لپ تاپ توسط همون کیف هست (منظورم این هست که بیشتر از یک لپ تاپ نیاز به مراقبت در حمل و نقل دارد؟)
IntelCentrino
22-05-2013, 11:13
الان می بینم که با پرداخت 60-70 هزارتومان میشه 1 ترابایت بگیرم.
اگر ماکزیمم تا 300 تومان هزینه کنم چی؟ میتونم انتخاب بهتری داشته باشم (1 ترابایتی)؟
آیا باز هم Seagate backup plus portable drive و يا Seagate expansion portable را پیشنهاد می دهید (با ظرفیت یک ترابایت؟)
چه تفاوتی بین Seagate backup plus portable drive و Seagate expansion portable هستش؟
ata.royalfalcon
22-05-2013, 13:44
یعنی حمل آنها درون کیف لپ تاپ نیاز به مراقبت بیشتری نسبت به حمل لپ تاپ توسط همون کیف هست (منظورم این هست که بیشتر از یک لپ تاپ نیاز به مراقبت در حمل و نقل دارد؟)
داخل كيف لپتاپ بذاريد و موقع حمل و نقل هم دقت كنيد مشكلي پيش نمياد .
الان می بینم که با پرداخت 60-70 هزارتومان میشه 1 ترابایت بگیرم.
اگر ماکزیمم تا 300 تومان هزینه کنم چی؟ میتونم انتخاب بهتری داشته باشم (1 ترابایتی)؟
آیا باز هم Seagate backup plus portable drive و يا Seagate expansion portable را پیشنهاد می دهید (با ظرفیت یک ترابایت؟)
چه تفاوتی بین Seagate backup plus portable drive و Seagate expansion portable هستش؟
همان مدلهاي پيشنهاد شده رو ميتونيد بخريد .
در مورد تفاوت بين دو هارد Back up plus و expansion دو مسئله مطرح ميشه . اول تفاوت در شكل باكس و نرم افزارهاي كاربردي و دوم تفاوت در هارد اينترنال بكار رفته . مدل expansion ظاهراً نرم افزاري ندارد البته نرم افزارهاي backup plus ممكنه خيلي به كار شما نياد اين نرم افزارها براي بكاپ گيري و آپلود/دانلود عكس و ويدئو در سايتهايي مثل يوتيوب فليكر و فيسبوك هست . شكل و ظاهر Back up plus قشنگتر و همچنين تنوع رنگ بيشتري دارد . در مورد دوم با توجه به اينكه كمپاني ها اطلاعات دقيقي در مورد نوع و مشخصات هاردهاي اينترنال نميدهند نميشه گفت كه از چه نوع هاردهايي استفاده شده ولي حدس ميزنم كه هر دو از هارد اينترنال يكساني استفاده ميكنند (حتي ممكنه از هارد ديسكهاي سامسونگ هم استفاده شده باشه) .
IntelCentrino
22-05-2013, 14:09
این طور که متوجه شدم، مدل های پیشنهادی شما را با Western Digital Portable My Passport مقایسه می کنند.
نظر شما در مورد Western Digital Portable My Passport چی هست؟
در ضمن، سرعت هد مدل هایی که اشاره کردید، 5400 هستش. آیا سرعت بالاتری می توانم تهیه کنم؟
متشکر
ata.royalfalcon
22-05-2013, 16:32
این طور که متوجه شدم، مدل های پیشنهادی شما را با Western Digital Portable My Passport مقایسه می کنند.
نظر شما در مورد Western Digital Portable My Passport چی هست؟
در ضمن، سرعت هد مدل هایی که اشاره کردید، 5400 هستش. آیا سرعت بالاتری می توانم تهیه کنم؟
متشکر
قيمت هاردهاي اكسترنال Seagate در بازار تا حدي كمتر از هاردهاي اكسترنال Western digital هستند . من سعي كردم مناسبترين مدل با حداقل قيمت پيشنهاد بدم وگرنه هاردهاي اكسترنال WD هم انتخاب خوبي هستند .
سرعت چرخش پلاتر (نه سرعت هد) اكثر هاردهاي اكسترنال پرتابل موجود در بازار 5400rpm و همچنين 8MB cache هستند . هاردهاي اكسترنال پرتابل با 7200rpm و cache بالاتر موجود هست ولي فكر نميكنم بتونيد در بازار پيدا كنيد (اگر فرض بگيرم كه بودجه كافي هم داشته باشيد) .
IntelCentrino
22-05-2013, 16:58
واقعا به خاطر صبر و حوصله ای که در پاسخ به سوالات بکار می برید از شما تشکر میکنم. :n16:
در خصوص هارد های وسترن ظاهرا به این شکل هست که هم از USB2 و هم از USB3 پشتیبانی میکنند. درست است؟ (منظورم این است که در صورتیکه به پورت USB2 وصل شوند، فشاری به هارد وارد نمی شود و هارد خودش را با USB2 وفق می دهد. اما در مورد سیگیت ظاهرا اینطور نیست. درست متوجه شدم؟!)
سر و صدا و گرما در کدام یک بیشتر است؟ سیگیت یا وسترن؟
ata.royalfalcon
22-05-2013, 18:56
واقعا به خاطر صبر و حوصله ای که در پاسخ به سوالات بکار می برید از شما تشکر میکنم. :n16:
در خصوص هارد های وسترن ظاهرا به این شکل هست که هم از USB2 و هم از USB3 پشتیبانی میکنند. درست است؟ (منظورم این است که در صورتیکه به پورت USB2 وصل شوند، فشاری به هارد وارد نمی شود و هارد خودش را با USB2 وفق می دهد. اما در مورد سیگیت ظاهرا اینطور نیست. درست متوجه شدم؟!)
سر و صدا و گرما در کدام یک بیشتر است؟ سیگیت یا وسترن؟
اساساً اینترفیس usb3 کاملاً سازگار با usb2 و حتی usb1 هست و ربطی به مدل هارد های اکسترنال نداره . درج این نوشته usb3+usb2 روی جعبه هاردهای وسترن جنبه تبلیغاتی داره . دقت کنید که اگر هارد اکسترنال usb3 رو به پورت usb2 سیستم متصل کنید حداکثر سرعت تراسفر دیتا پایین و محدود به حداکثر سرعت usb2 خواهد بود .
محض اطمینان دیتاشیت هر دو هارد رو بررسی کردم و چیزی درباره میزان صدای تولیدی رو ننوشته . در هر حال با توجه به اینکه هردو 5400rpm هستند فکر نمیکنم فرق زیادی بین ایندو از لحاظ صدا و گرما وجود داشته باشه (در حجمهای یکسان ، بدیهی هست که هرچه به حجم و تعداد پلاتر اضافه شود صدا و گرمای تولیدی بیشتر خواهد شد) . اصولاً صدای تولیدی این هاردهای اکسترنال پرتابل 5400rpm در حدی نیست که باعث اذیت شما بشود .
IntelCentrino
23-05-2013, 09:49
اگر ممکن هست سایتی را به من معرفی کنید (پ.خ کنید) که هم معتبر باشه و هم قیمت مناسبی داشته باشه. تا بتونم از طریق اون خرید انجام بدم.
ممنون
میتونید از دی جی کالا تهیه کنید
البته منتظر ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باشید شاید پیشنهاد بهتر داشته باشن
IntelCentrino
28-05-2013, 11:12
سلام .
پيشنهاد ميدم Seagate backup plus portable drive و يا Seagate expansion portable (طرح جديد) با حجم 500GB رو بخريد كه قيمتش با توجه به گارانتي و انصاف فروشنده حدود 210 تا 230 هزار تومن متغير هست . هر دو اين مدل usb3 هستند و سرعت مناسبي هم دارند . نه تنها اين هارد بلكه كليه هاردهاي اكسترنال با توجه به اجزاء ظريفي كه دارند نيازمند دقت و مراقبت هستند . فلذا توصيه ميشه در هنگام جابه جايي احتياط كنيد و حتماً از كيف مناسبي استفاده كنيد و همچنين در مواقعي كه روشن هستند به هيچ عنوان جابجا نكنيد و تكان ندهيد .
آقا براتون امکان داره تفاوت Seagate backup plus portable drive و Seagate expansion portable را برام شرح بدین؟
1- درست هست که میگن Seagate backup plus portable drive را میشه بصورت مستقیم و از طریق کابل SATA به سیستم وصل کرد؟
2- شما اگر خودت خوای انتخاب کنی، بین Seagate backup plus portable drive و Seagate expansion portableکدام را انتخاب می کنید؟!
3- اگر بتونم 1 ترابایت Seagate Backup Plus را 300 تومان و 1 ترابایت Western Digital Portable My Passport را 340 تومان بخرم، کدام یک انتخاب بهتری خواهد بود؟
باتشکر از راهنمایی هایی که می کنید.
ata.royalfalcon
28-05-2013, 18:02
آقا براتون امکان داره تفاوت Seagate backup plus portable drive و Seagate expansion portable را برام شرح بدین؟
1- درست هست که میگن Seagate backup plus portable drive را میشه بصورت مستقیم و از طریق کابل SATA به سیستم وصل کرد؟
2- شما اگر خودت خوای انتخاب کنی، بین Seagate backup plus portable drive و Seagate expansion portableکدام را انتخاب می کنید؟!
3- اگر بتونم 1 ترابایت Seagate Backup Plus را 300 تومان و 1 ترابایت Western Digital Portable My Passport را 340 تومان بخرم، کدام یک انتخاب بهتری خواهد بود؟
باتشکر از راهنمایی هایی که می کنید.
قبلاً هم توضیح داده شد . در هر حال در مورد تفاوت بین این دو هارد به چند نکته باید توجه کرد . اولاً نوع و مدل هارد اینترنال بکار رفته هست . هارد دیسکها مدلهای مختلفی دارند و در نتیجه پرفورمنس متفاوتی هم دارند . حتی اگر هم 5400rpm و 8MB Cache هم داشته باشند ممکنه به خاطر متفاوت بودن چگالی پلاترها سرعت مختلفی داشته باشند . کمپانی سیگیت و حتی وسترن در مورد نوع و مدل هارد بکار رفته هیچ توضیح و مشخصاتی ارائه نمیکنند . حتی اگر هم با باز کردن باکس هارد اکسترنال ، مشخصات هارد اینترنال بکار رفته رو پیدا کنید هیچ تضمینی وجود نداره که شامل سایر هاردهای اکسترنال (همان مدل) باشه . پس در مورد نوع هارد بکار رفته هیچ اظهار نظری نمیتونم بکنم . ولی قطعاً میشه گفت که هر دو 5400rpm و 8MB cache هستند .
نکته دیگر در مورد شکل و ساختار باکس هارد اکسترنال هست . معمولاً مدلهای expansion و elements شکل ساده تری نسبت به مدلهای Backup plus یا my book/my passport دارند . جدا شدن انتهای هارد های اکسترنال سری Backup plus میتونه یه مزیت باشه (برای استفاده از اینترفیس sata) . ضمناً مدلهای elements و expansion معمولاً فاقد نرم افزار هست ولی مسئله خیلی مهمی نیست چون میتونید از نرم افزارهای جایگزینی که در اینترنت پیدا میشه استفاده کنید . البته هاردهای اکسترنال my book/my passport به خاطر قابلیت hardware encryption حتماً باید از نرم افزارهای خودشون استفاده بشه (و جایگزینی وجود نداره) .
1. کلاً سری backup plus با جدا کردن انتهای هارد دیسک میتونید از طریق sata به مادربرد متصل کنید . توجه کنید که باید قسمتی از کانکتور sata و power رو ببرید و بتراشید تا براحتی وارد باکس هارد اکسترنال بشه .
2. Seagate backup plus portable drive انتخاب میکنم .
3. هر دو هارد خوبی هستند . دقیقاً نمیتونم بگم که کدامیک بهتر از دیگری هست . قابلیت hardware encryption در عین حال که یک مزیته گاهی اوقات میتونه باعث دردسر بشه (فراموش کردن پسورد ، lock شدن خودبخود هارد) که اگر دقت بشه مشکلی پیش نمیاد .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.