مشاهده نسخه کامل
: تبدیل دست به تلفن هوشمند
Saeed Dz
19-05-2013, 21:54
محققان دانشگاه توكیو در تلاش برای ارائه فناوری هستند تا تلفن همراه را در كف دست كاربر قرار دهند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
«ماساتوشی ایشیكاوا» و همكارانش از آزمایشگاه «ایشیكاوا اوكو» می گویند، با استفاده از یك دوربین خاص كه تصویر پرسرعت را با دو آینه چرخان تركیب می كند، شیوه ای برای ساخت صفحه نمایشگر یا صفحه كلید یك دستگاه بر روی كف دست یا هر سطح دیگری ارائه كرده اند؛ از این رو افراد می توانند از راه دور در خانه یا محل كار خود آن را اجرا كنند.
«ایشیكاوا» گفت: این شیوه می تواند در هر دو میلی ثانیه حركات را در یك جسم سه بعدی تشخیص دهد، به عبارت دیگر، تصویر پرسرعت به این برنامه امكان می دهد تا اجسام متحرك را ردیابی كند از این رو كاربر می تواند با تصویر تلفن در كف دستش راه برود بدون آنكه صفحه نمایش هیچ گونه تغییری كند.
همچنین امواج اولتراسونیك توسط سیستم رایانه متساطع می شود از این رو كاربر حس فشار صفحه كلید را بر روی پوست خود دارد بدون آنكه اصلا چیزی در دست خود داشته باشد.
به گفته «ایشی كاوا» این احساس معادل یك جسم سه گرمی یا 0.1 اونسی است.
Zeitgeist
19-05-2013, 23:57
huh! intersting
یاد این قسمت توی مجموعه تلویزیونی Continuum ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) افتادم!
سلام.. منم ياد يك تكنولوژي هندي افتادم ! تكنولوژي حس ششم ساخت پراناو ميستري ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، كليپشم ميتونيد داخل يوتوب پيدا كنيد.. من كه انگشت به دهن موندم وقتي ديدمش..
حتمن پيگيري كنيد ببينيدش..
Amir-Persian
22-05-2013, 22:51
تقریبا همه کاری میشه باهاش کرد!
با کشیدن یک دایره بر روی دست ساعت را نمایش میده یا با ایجاد یک کادر توسط دستان عکس منظره مورد نظر را می گیره...
به این میشه گفت پیشرفت!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Zeitgeist
23-05-2013, 23:54
سلام.. منم ياد يك تكنولوژي هندي افتادم ! تكنولوژي حس ششم ساخت پراناو ميستري ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، كليپشم ميتونيد داخل يوتوب پيدا كنيد.. من كه انگشت به دهن موندم وقتي ديدمش..
حتمن پيگيري كنيد ببينيدش..
به نظرم augmented reality به کمک یه پروجکتر چندان مطلوب نیست؛ چون هم قابل استفاده روی هر سطحی به راحتی نیست، هم عوامل محیطی از قبیل نور و شرایط آب و هوایی میتونن روش تأثیر بزارن، و هم اینکه استفاده ازش و تنظیمش (حتی اتوماتیک) به نظر نمیاد چندان بتونه سریع باشه...
augmented reality باید توسط سیستمی، روی عینک فرد یا مستقیم روی لنز چشمان فرد (یا لنزهای تماسی جایگزین عینک)، نمایش داده بشه.
در این راه، اولین قدم رو گوگل داره برمیداره: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته میشه برای share کردن augmented reality ای که مثلاً من دارم میبینم و درستش کردم، با دوستام، یه پروجکتر کوچیک روی همین قاب عینک تعبیه کرد که علاوه بر سبکی و کوچیک بودن، باید دارای چند لایه لنز و سیستم خودکار شناسایی سطح باشه به طوری که فاصله ی سطح و زوایا و پستی بلندی هاش رو شناسایی کرده و به کمک لنزها و همچنین از لحاظ نرم افزاری، تصویری مناسب اون سطح، پروجکت کنه.
البته میشه برای share کردن augmented reality ای که مثلاً من دارم میبینم و درستش کردم، با دوستام، یه پروجکتر کوچیک روی همین قاب عینک تعبیه کرد که علاوه بر سبکی و کوچیک بودن، باید دارای چند لایه لنز و سیستم خودکار شناسایی سطح باشه به طوری که فاصله ی سطح و زوایا و پستی بلندی هاش رو شناسایی کرده و به کمک لنزها و همچنین از لحاظ نرم افزاری، تصویری مناسب اون سطح، پروجکت کنه.
یا میشه بطور وایرلس share بشه با عینک دوستان شما و شما همزمان چند نفری این کارها رو انجام بدید. کلا تصور پروژکتور همراه این نوع وسایل یکم شبیه سوار بنز شدن و بعد کشیدنش توسط اسب هست :n02: آینده این سیستم ها احتمالا در درجه اول همون عینک و در درجه بعدی لنز، و در درجه های بعدی حتی فقط با یک وسیله است که با مغز ارتباط برقرار می کنه و بقیه کارها در درون مغز انسان انجام میشه و برای "دریافت اطلاعات تصویری" توسط مغز لزوما نیاز نیست این اطلاعات از طریق چشم وارد بشن!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.