مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در مورد خرید کارت گرافیک برای اجرای بازی های جدید و با گرافیک بالا
majid-gamer
19-05-2013, 18:28
سلام آقا ali* reza
ببخشید من میخواستم گرافیک بگیرم
سیستمم فعلا این:
گرافیک: asus(ati radeon 6670
سی پی یو:amd athlon2 tm x4 635 2.90GH
رم:team 4GB 1600
مانیتور:syncmaster s22a210x(samsung
منبع تغذیه:green 430watt model:GP430a_eu
مادربرد:asus m4n68t
حالا میتونید یک مدل کارت گرافیک با حدود قیمت 400 تا500 معرفی کنید که یتونم با برقیهه ی سیستممی که دارم بازی یا رو در حالت very high و با رزولیشن: 1080:1920 وبدون گیر کردن بازی کنم یعنی مشکل فعلی گیر کردن من در بعضی بازی ها در حلت very high و ultra از گرافیکم؟
در ضمن من نمیدونم برای کاربری من که بیشتر بازی nvidia بهتره یا ati در این مورد خودتون تصمیم بگیرید و در نهایت یک گرافیک را معرفی کنید از برند و مارک خوب ممنون میشم جوابم را زود بدهید
:n02:
سلام آقا ali* reza
ببخشید من میخواستم گرافیک بگیرم
سیستمم فعلا این:
گرافیک: asus(ati radeon 6670
سی پی یو:amd athlon2 tm x4 635 2.90GH
رم:team 4GB 1600
مانیتور:syncmaster s22a210x(samsung
منبع تغذیه:green 430watt model:GP430a_eu
مادربرد:asus m4n68t
حالا میتونید یک مدل کارت گرافیک با حدود قیمت 400 تا500 معرفی کنید که یتونم با برقیهه ی سیستممی که دارم بازی یا رو در حالت very high و با رزولیشن: 1080:1920 وبدون گیر کردن بازی کنم یعنی مشکل فعلی گیر کردن من در بعضی بازی ها در حلت very high و ultra از گرافیکم؟
در ضمن من نمیدونم برای کاربری من که بیشتر بازی nvidia بهتره یا ati در این مورد خودتون تصمیم بگیرید و در نهایت یک گرافیک را معرفی کنید از برند و مارک خوب ممنون میشم جوابم را زود بدهید
:n02:
والا شما اگه بخواهید روی وری های بازی کنید در 1080 اگر 7970 هم بگیرید کمه مثلا همین 7970 کریسیس 3 رو روی حالت وری های 1080 fxxa حدود 43 فریم جواب میده که برای یک گیمر حرفه ای هنوز کمه
ولی با توجه به بودجه شما من 7750 از سافاییر رو پیشنهاد میدم که در حالت 720 روی لاو بازی کریسیس رو جواب میده و فارکری 3 رو روی 1080 و تنظیمات لاو روون اجرا میکنه ولی گرافیک زیاد قوی نیست و میشه گفت ضعیف
اگر هم بخواهید گرافیک بالاتری تهیه کنید مثل 7770 باید پاور رو هم ارتقا بدید
Ali*Reza
19-05-2013, 18:52
با توجه به بودجتون میتونین انتخاب کنین :
Sapphire 7750 1GB DDR5 : 450.000
Sapphire 7770 1GB DDR5 : 540.000
همونطور که دوستمون هم گفتن ، پاورتون برای ارتقای گرافیک ، تقریبا لبه مرزه و بهتره که تعویض بشه.
majid-gamer
19-05-2013, 20:43
باید به عرض هردو دوست عزیز برسونم که من با همین سیستم کرایسیس3 رو در حالتhigh و با رزو لیشن 1920 1080 بازی کردم و میکنم و مشکلی نیست شاید بگید مگه میشه دلیلش هم به نظر من این که:
1-سیستم من خیلی خوب مچ شده. 2-گرافیک های ایسوس یک چیز دیگه ی هستند و برتری دارند.
خواهش میکنم بگید اگر من این گرافیک های رو که گفتید بگیرم البته با مارک asus میتونم در حالت ultra بازی کنم البته معیار فقط ultra بازی کردن نیست و در بازی تنظیمات دیگری هم برای افزایش کیفیت بازی وجود دارد.
Ali*Reza
19-05-2013, 20:55
مهم صرفا اجرا شدن نیست بلکه مهم مقدار فریمی هست که در اون رزولوشن و در اون جزییات میگیرین.
به نظر من بین برندهای موجود برای گرافیک فرقی وجود نداره و پرفرمنس و کاراییشون با هم تفاوتی نداره.
به عنوان مثال گرافیک 7770 گرافیک متوسط و تقریبا خوبی هست و میتونین در تنظیمات متوسط و خوب فریم قابل قبولی بگیرین.
majid-gamer
19-05-2013, 21:40
به نظر شما من با این سیستمی که دارم اگه این دو گرافیکی رو که گفتید بگیرم میتو نم از بازی ها لذت خیلی بیشتری ببرم منظورم اینکه ارزش داره که برای خرید این گرافیک وقت وهزیته صرف کرد؟ یا اینکه صبر کنم و گرافیک و سی پی یو رو با هم ببرم بالا؟ واینکه من باید ازکجا بفهمم که در حین بازی چند فریم دارم میگیرم لطفا د این مورد بیشتر توضیح بدهید
Ali*Reza
19-05-2013, 23:07
نرم افزارهای زیاد و مختلفی برای نشون دادن مقدار فریم گرفته شده در بازیها هست ، میتونین با یه سرچ ساده در نت دانلود کنین.
کارتهای پیشنهادی مثل 7770 جزو گرافیکهای متوسط رو به خوب محسوب میشن و اینکه انتظار داشته باشین در بازیها در رزولوشن بالا و در جزییات خیلی بالا فریم خوبی بگیرین یه مقدار انتظار بیجایی هست.
اگر هم بخواین گرافیکهای قدرتمندتری تهیه کنین بهتره که کل سیستم رو ارتقا بدین تا امکان ایجاد محدودیت از طرف پردازنده وجود نداشته باشه.
majid-gamer
20-05-2013, 11:44
ممنون که راهنماییم کردید من نرم افزار fraps را دانلود کردم موقع فیلم دیدن روی 25 بود و در بازی هنگامی که تنظیمات گرافیک رو می آوردم پایین میرفت بالا حدود 40 تا 48
و وقتی تنظیمات بازی رو تا آخ بردم بالا بازی مقداری گیر کرد(به طوری که کیفیت بالا بود اما نمی شد بازی کرد) و فریم هم اومد رو 15 قضیه چیه
ودر حالت متوسط و خوب فریم روی 40 تا43 بود خوب حالا اگر من گرافیکی رو که گفتید بگیرم فریم چه جوری میشه؟
Ali*Reza
20-05-2013, 11:51
مقدار فریمی که میگیرین بسته به اینکه در چه رزولوشن و چه تنظیماتی بازی کنین ، فرق میکنه.
گرافیک پیشنهادی هم در بازیهای روز در تنظیمات High فریم قابل قبولی در حد 30 تا 40 میده.
گرافیک 7770 مسلما از گرافیک فعلیتون بهتر و قدرتمندتر هست.
سلام
دوست عزیز دو موتور اصلی و همیشگی برای اجرای بازی های سنگین و قوی cpu و gpu هست که به تناسب باید با هم ارتقا پیدا کنن
شما اگر میخواین بازدهی خوبی داشته باشین حتما باید cpu رو هم در کنار کارت گرافیک ارتقا بدین
و به تناسب پاور قوی تری نیاز دارین
رم هم اگر بتونین افزایش بدین به 8 خیلی بهتر میشه
در کل بهتون پیشنهاد می کنم کلی سیستم رو تغییر بدین نه جزئی
چون با تنها آپگرید کارت گرافیک به اون چیزی که انتضار دارین نمیرسین
فعلا یکی از بهترین روش تست قدرت کارت گرافیک میزان فریم دهیشون توی رزولوشن ها ی مختلف هست
چشم انسان بیشتر از 30 فریم رو تشخیص نمیده اما کمتر از اون رو به حالت تار میبینه
به عبارتی وقتی شما توی بازی 15 فریم دارین بازی به کندی پیش میره و گرافیک به شدت تحت فشار قرار داره
اما لگ یا گیر کردن در بازی عاملش میتونه هارد ضعیف و رم پایین و یا حتی cpu ضعیف باشه بنابراین اگر شما فقط مشکل گیر کردن دارین یا مشکل از بازی هست یا اینکه هارد و رمتون ضعیفه و اطلاعات رو سریع به کارت گرافیک نمیرسونه
و در آخر یه سری به این سایت بزنین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با انتخاب نوع cpu و گرافیک متوجه میشین که چه بازی هایی رو میتونین اجرا کنین و چه بازی هایی رو میتونین رو حالت ultra اجرا کنین
امیدوارم اطلاعات خوبی در اختیارتون قرار داده باشم
موفق باشید
:n16:
majid-gamer
20-05-2013, 14:30
فکر کنم با این وضعیت 1 یا2 میلیون پول جمع کنم بعدش سیستم رو جوری ارتقا بدم که دیگه سالها خیالم راحت بشه که البته در این صورت بازم حال حالا ها نمیتونم به آرزوی با بهترین کیفیت بازی کردن رو بچشم در کل از همه ی کسانی که به سوالاتم پاسخ دادند تشکر میکنم
اینقدر قطعات گرونن که نمیشه کاری کرد امیدواریم که قیمتا بیاد پایین تا لااقل بتونیم بفهمیم این بتل و کرایسیس چی ساختن :n02:
majid-gamer
20-05-2013, 15:02
دوست عزیز اینجا ایرانه:n27:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.