مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید سونی hx925 یا ال جی Lm96000 یا سامسونگ es8880
mafiasos
19-05-2013, 00:09
سلام:n18:
دوستان من قصد خرید یک ال ای دی 46 اینچ دارم و از بین این 3 مدل نمیتونم انتخاب کنم
اول اینکه کیفیت تصویر خیلی خوبی داشته باشه
دوم اینکه زیاد فیلم و سریال میبینم و پخش زیرنویس فارسی هم بسیار مهمه
سوم تلویزیون با کیفیتی باشه از نظر ساخت
3Dو باقی چیزا فانتزی هم جز اولویت های آخر بشمار میان واسم
hobor971
19-05-2013, 13:45
برای پخش زیرنویس اگه برات مهمه باید روی سونی رو خط بکشی . چون اصلا از زیرنویس فارسی و فایلهای MKV پشتیبانی نمی کنه .
من پیشنهادم ES8880 سامسونگ هستش . تلوزیون خوبیه . ال جی رو اطلاع دقیق ندارم . اما سامسونگ به راحتی اکثر فرمتها رو پشتیبانی می کنه .
amir_t6262
19-05-2013, 18:21
من هم با سامسونگ موافقم.
این مدل سامسونگ 8880 کنترل صوتی و حرکتی داره که بنظرم پول اضافه دادن است. چون واقعا سیستم مزخرفی است و به شدت حساس و خیلی هم قاطی میکنه.
میتونید مدلهایی بگیرید که این قابلیت را ندارند، مثلا سری 7 ولی با سایز بزرگتر و یا اینکه یک سینمای خانگی هم با اضافه پولش بخرید که از صدای فیلمها نهایت لذت را ببرید.
mafiasos
20-05-2013, 00:47
من هم با سامسونگ موافقم.
این مدل سامسونگ 8880 کنترل صوتی و حرکتی داره که بنظرم پول اضافه دادن است. چون واقعا سیستم مزخرفی است و به شدت حساس و خیلی هم قاطی میکنه.
میتونید مدلهایی بگیرید که این قابلیت را ندارند، مثلا سری 7 ولی با سایز بزرگتر و یا اینکه یک سینمای خانگی هم با اضافه پولش بخرید که از صدای فیلمها نهایت لذت را ببرید.
سری 7 هم که این قابلیت رو داره مثلا 7770 , ولی 7750 فکر نکنم داشته باشه
دوستان اگه شما بودید چیکار میکردید با خوندن این نظرات ؟([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به نظرتون ممکنه واسه منم برد یا پنل مشکل پیدا کنه ؟
hobor971
20-05-2013, 09:48
من هم با سامسونگ موافقم.
من هم حرفت رو قبول دارم . کنترلهای صوتی و حرکتی خیلی کاربرد ندارند . مگر تو بازی های حرکتی. من خودرو 7770 دارم و مدتها است هر دو تا کنترل رو خاموش کردم . ولی باید دقت فرمایید که علاوه بر اینها 8880 قابلیت انطباق بالا و فرکانس تصویر مناسبی داره که در دیگر محصولات سامسونگ وجود نداره. چون دوستمون تو رده HX925 سونی مد نظرشون هست و ساپورت زیرنویس و MKV هم می خواهند بنظرم یه 55ES8880 یا 55ES7770 کارشون رو راه می اندازه .
mafiasos
20-05-2013, 12:46
دوستان من 46hx925 که میگم منظورم بدون گارانتی هست که 5300000 میشه.با این پول فکر نمیکنم بتونم 55 سری 7 یا 8 بگیرم:n03:
دوستان هیچ کس نظرش رو در مورد پست شماره 4 و سوالم نمیگه ؟ میخام دلم قرص بشه :n01:
amir_t6262
20-05-2013, 19:41
[QUOTE=mafiasos;7647393]دوستان من 46hx925 که میگم منظورم بدون گارانتی هست که 5300000 میشه.با این پول فکر نمیکنم بتونم 55 سری 7 یا 8 بگیرم:n03:منظورتان دو تا پستی است که در مورد اینترنت و خرابی برد و ... گفتند؟ بنظرم که خیلی به این دو تا پست حساس نشو. البته همین سایت سامسونگ سنتر، مدل D7770 را هم گذاشته است که به اعتراف خود مغازه دارها، سری D سامسونگ کیفیتش به مراتب بهتر از ES است. مزیت دیگر سری D این است که حسگر حرکتی و ... ندارد و قیمتش هم مناسب تر است. البته به شرطی که مشکل گارانتی نداشته باشد.
از نظر کیفیت تصویر و ساپورت فرمت های رایج و غیر رایج تصویری و فایل های زیرنویس تلویزیون سامسونگ سری 8 بهترین انتخابه، و تنها نقطه ضعف این سری کیفیت ساخت کمتر نسبت به محصولات سونی هستش که به نظرم با داشتن گارانتی معتبر میتونی این مشکل رو مرتفع کنی و البته همون موقع که داری تلویزیون رو میگیری اونو امتحان کن تا مشکلی نداشته باشه.
امیدوارم بهترین رو انتخاب کنید.
mafiasos
21-05-2013, 11:13
از نظر کیفیت تصویر و ساپورت فرمت های رایج و غیر رایج تصویری و فایل های زیرنویس تلویزیون سامسونگ سری 8 بهترین انتخابه، و تنها نقطه ضعف این سری کیفیت ساخت کمتر نسبت به محصولات سونی هستش که به نظرم با داشتن گارانتی معتبر میتونی این مشکل رو مرتفع کنی و البته همون موقع که داری تلویزیون رو میگیری اونو امتحان کن تا مشکلی نداشته باشه.
امیدوارم بهترین رو انتخاب کنید.
مرسی دوست عزیز ولی فکر میکنم قریب به اتفاق دوستان هم قبول داشته باشند که که کیفیت تصویر سونی بالاتر از سامسونگ هست ولی خب درعوض امکانات جانبی کمتری دارد.
به نظر میاد که باید از بین 7770 و 8880 انتخاب نهایی داشته باشم
دوستان سامسونگ الان جشنواره چیزی نداره ؟
Khan gholi
24-05-2013, 05:53
مرسی دوست عزیز ولی فکر میکنم قریب به اتفاق دوستان هم قبول داشته باشند که که کیفیت تصویر سونی بالاتر از سامسونگ هست ولی خب درعوض امکانات جانبی کمتری دارد.
به نظر میاد که باید از بین 7770 و 8880 انتخاب نهایی داشته باشم
دوستان سامسونگ الان جشنواره چیزی نداره ؟
8880 نخر که به نظر من داری پول قطعه روز رو میدی
سامسونگ رو خبر ندارم ولی الجی چشنواره به خاطر تولد حضرت علی داره که تا 20 در صد تخفیف میده که نمیدونم شامل همه مدل هاش میشه یا نه
amir_t6262
24-05-2013, 08:56
سامسونگ روی مدلهای 55 اینچش هدیه سینمای خانگی میده. مدلهای پایین تر را نه. ولی معمولا میتوانی با چانه زدن، کمی تخفیف از فروشنده بگیری.
من هم حرفت رو قبول دارم . کنترلهای صوتی و حرکتی خیلی کاربرد ندارند . مگر تو بازی های حرکتی. من خودرو 7770 دارم و مدتها است هر دو تا کنترل رو خاموش کردم . ولی باید دقت فرمایید که علاوه بر اینها 8880 قابلیت انطباق بالا و فرکانس تصویر مناسبی داره که در دیگر محصولات سامسونگ وجود نداره. چون دوستمون تو رده HX925 سونی مد نظرشون هست و ساپورت زیرنویس و MKV هم می خواهند بنظرم یه 55ES8880 یا 55ES7770 کارشون رو راه می اندازه .
دوست عزیز شما که 7770 دارید فرمودید که کنترل های صوتی و حرکتی کاربرد ندارد پس به چه منظور به این تلویزیون اضافه شده ؟
از لحاظ اینترنت و برنامه های کاربردی نصب شده که بدون نیاز به اینترنت قابل اجرا باشه نظرتون چی هست ؟
سپاس
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.