مشاهده نسخه کامل
: روش حذف ویروس Because fuck you! That's why
iranibazar
18-05-2013, 17:41
من یه ویروسی دارم تو کامپیوترم که اطلاعات اکثره فایل های تکسم رو پاک می کنه و این رو می نویسه Because fu***k you! That's why.چطور پاکش کنم؟
farid1moh
19-05-2013, 15:13
من هم این مشکل رو دارم
iranibazar
20-05-2013, 07:16
کمک.......................:n14:
کمک.......................:n14:
نوع آنتی و سیستم عامل ؟
ابزارهای کمکی و پاکسازی
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
iranibazar
21-05-2013, 08:26
آنتی ویروس نود 32 اسمارت سکیوریتی با آپدیت 15 می 2013 و سیستم عامل ویندوز ایکس پی
آنتی ویروس نود 32 اسمارت سکیوریتی با آپدیت 15 می 2013 و سیستم عامل ویندوز ایکس پی
سلام
این برنامه رو دانلود و بر روی سیستم اجرا کنید ی فایل زیپ بر روی صفحه دسکتاپ ذخیره میکنه اون فایل رو اپلود کنید و لینکشو بزارید تا سیستم شما بررسی بشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا حالا همچین چیزی ندیدم.
راستی داداش اون کلمه ای که نوشتی رو یه جوری مخفف بکن مثل F**k یا یه همچین چیزی
چون ممکنه واسه انجمن مشکل درست کنه.
iranibazar
08-06-2013, 11:27
من فایل زیپ شده ای رو براتون میخوام ارسال کنم که حاوی ویروسهایی هست که فایل های ورد منو به این روز انداختن.
من با استفاده از راهنمایی یکی از دوستان که این بلا به سر اونهم اومده بود ، بصورت دستی اونها را پیدا و حذف کردم ولی قبل از حذف براتون یک کپی برداشتم .
دقت کنید : داخل فایل زیپ شده ای که لینک دانلودشو براتون میزارم ، فایلی به نام aloodeh.123 وجود داره که با تغییر پسوند 123 به zip خواهید دید که ان هم یک فایل زیپ شده است که برای امنیت سیستم شما و جلوگیری از اتوران اجرا شدن ویروس ها روی کامپییوترتون پسوند رو تغییر داده ام . داخل اون فایل زیپ شده پر از ویروس هایی است که سیستمم رو آلوده کرده بود و البته ممکنه یکی دوتا فایل دیگه هم باشه که مشکوک باشند و ویروس نباشند . در ضمن از ویروس کش های نود32 و آویرا با به روز رسانی 18 خرداد 92 سیستم رو چک کردم و هیچ ویروسی شناخته نشد . ( اینها توسط ویروس کش شناخته نمی شوند ولی پدر سیستم رو در میارن !! )
به هر حال منتظر آنالیز شما و پاسخ شما هستم. موفق باشید .
لینک دانلود :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود بعدی :
من فایل زیپ شده ای رو براتون میخوام ارسال کنم که حاوی ویروسهایی هست که فایل های ورد منو به این روز انداختن.
من با استفاده از راهنمایی یکی از دوستان که این بلا به سر اونهم اومده بود ، بصورت دستی اونها را پیدا و حذف کردم ولی قبل از حذف براتون یک کپی برداشتم .
دقت کنید : داخل فایل زیپ شده ای که لینک دانلودشو براتون میزارم ، فایلی به نام aloodeh.123 وجود داره که با تغییر پسوند 123 به zip خواهید دید که ان هم یک فایل زیپ شده است که برای امنیت سیستم شما و جلوگیری از اتوران اجرا شدن ویروس ها روی کامپییوترتون پسوند رو تغییر داده ام . داخل اون فایل زیپ شده پر از ویروس هایی است که سیستمم رو آلوده کرده بود و البته ممکنه یکی دوتا فایل دیگه هم باشه که مشکوک باشند و ویروس نباشند . در ضمن از ویروس کش های نود32 و آویرا با به روز رسانی 18 خرداد 92 سیستم رو چک کردم و هیچ ویروسی شناخته نشد . ( اینها توسط ویروس کش شناخته نمی شوند ولی پدر سیستم رو در میارن !! )
به هر حال منتظر آنالیز شما و پاسخ شما هستم. موفق باشید .
لینک دانلود :
لینک دانلود بعدی :
پسورد.....؟
iranibazar
09-06-2013, 06:58
دوست عزیز ، پسورد نداره .... !!!
والا ما که از خودمون در نمیاریم !
iranibazar
10-06-2013, 07:41
شما صحیح می فرمائید ... من که پسورد دارشون نکردم .. نمیدونم چجوری دارای پسورد شده . من خودم دانلود کردم برای من هم پسورد خواست . دیگه نمیدونم چیکار کنم ....
iranibazar
10-06-2013, 08:18
آقا بالاخره پسوردشو یافتم! اینو وارد کنید : bebin
دوست عزیز این سه فایل ویروس هستند و بقیه فایل های داخل آرشیو سالم هستند
جالب اینجاست که آویرا هم میشناسه,البته این فایل ها سوپر هیدن هستند
اگر برای نود32 هم بفرستین به زودی وارد دیتابیسش میکنه
اینم اسکن ویروس توتال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 716c042a5295c9/analysis/1370844125/) این ویروس
iranibazar
10-06-2013, 10:48
از لطف شما بسیار سپاسگذارم .
خوشبختانه آنتی ویروس من امروز اونهارو شناسایی کرد.
بازهم متشکرم.
سلام
کسی راهی برا repair کردن فایلا پیدا کرده؟؟؟؟؟ تو رو خدا کمک..... من کامپیوتر محل کارم ویروسی شد و فایلای text که برام خیلی مهم بود آلوده شد و از بین رفتن........ خواهش می کنم کسی راهی برا برگردوندن فایلا پیدا کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.