PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مي خوام هاردم بالا نياد

مديريت
18-05-2013, 02:12
سلام دوستان
اگه بخوام كاري كنم كه هاردم توسط مادربرد شناسايي بشه اما نشه هيچ كاري باهاش كرد ، چيكار بايد بكنم ؟ اصلا همچين كاري ميشه كرد ؟
مثلا ويندوز نشه روش ريخت يا حتي اين ويندوز پرتابل ها هم بازش نكنند .
نميشه يه حركتي زد اين اتفاق بيوفته بعد هروقت كه خودم خواستم دوباره درستش كنم ؟
البته اگه راهي باشه كه اطلاعات هم نپره كه عاليه .
ممنونم .

antbadell
18-05-2013, 10:13
سلام دوستان
اگه بخوام كاري كنم كه هاردم توسط مادربرد شناسايي بشه اما نشه هيچ كاري باهاش كرد ، چيكار بايد بكنم ؟ اصلا همچين كاري ميشه كرد ؟
مثلا ويندوز نشه روش ريخت يا حتي اين ويندوز پرتابل ها هم بازش نكنند .
نميشه يه حركتي زد اين اتفاق بيوفته بعد هروقت كه خودم خواستم دوباره درستش كنم ؟
البته اگه راهي باشه كه اطلاعات هم نپره كه عاليه .
ممنونم .

سلام خدمتتون

به نظرم توی تنظیمات بایوس اگه هارد رو غیر فعالش کنید ( disable ) همون قسمت که مشخص میکنه کدوم سخت افزار رو مادربرد بخونه ،مثلأ اول دی وی دی رایتر رو بخونه و بعد زده hdd یا همون هارد رو بخونه این قسمت هارد رو که غیر فعال کنید ویندوز بالا نمیاد و نمیشه ویندوزی هم نصب کرد البته هیچ صدمه ای به فایل ها و درایور ها نمیرسه بعدأ میتونید باز توی تنظیمات بایوس به حالت اولش برش گردونین.

MoXa
20-05-2013, 15:34
سلام خدمتتون

به نظرم توی تنظیمات بایوس اگه هارد رو غیر فعالش کنید ( disable ) همون قسمت که مشخص میکنه کدوم سخت افزار رو مادربرد بخونه ،مثلأ اول دی وی دی رایتر رو بخونه و بعد زده hdd یا همون هارد رو بخونه این قسمت هارد رو که غیر فعال کنید ویندوز بالا نمیاد و نمیشه ویندوزی هم نصب کرد البته هیچ صدمه ای به فایل ها و درایور ها نمیرسه بعدأ میتونید باز توی تنظیمات بایوس به حالت اولش برش گردونین.

سلام
خب اینطوری آخه پیغام میده و مشخصه که درایو بوت متصل نیست
یطوری باشه که معلوم نشه مشکل از کجاست
ممنون .

antbadell
20-05-2013, 16:05
سلام
خب اینطوری آخه پیغام میده و مشخصه که درایو بوت متصل نیست
یطوری باشه که معلوم نشه مشکل از کجاست
ممنون .
خوب به صورت سخت افزاری مجبورید قفل کنید یا نرم افزاری

نرم افزاری با برنامه true crypt و bitlocker و storagecrypt میشه انجام داد ولی ریسک خیلی بالایی داره و ممکنه که حتی با پسورد صحیح هم اطلاعات رو نشون نده که اینطوری دردسر میشه براتون و باید ببرید براتون decrypt کنن

یا اینکه از قفل سخت افزاری باید استفاده کنید، ولی در همه حالات من فکر کنم مشخصه که کاری کردید که هارد در دسترس قرار نگیره،حالا اگه بقیه دوستان اطلاعات بیشتری دارند استفاده میکنیم.

Children_Of_Bodom
22-05-2013, 12:27
یعنی شما می خواید مثلا به یکی ثابت کنید هارد سالم،خرابه،درسته؟ :n02:
یا اینکه دلیل امنیتی داره؟:n13:
Bitlocker چون مال خود ویندوز هست،مطمئن تره،گرچه کلی بازی درمیاره تا اینکریپت کنه اطلاعات رو.

SADEGH 7
22-05-2013, 12:29
اگه سیستم دسکتاپ هستش، کابل برق یا دیتای هارد رو جدا کنید.

Children_Of_Bodom
22-05-2013, 12:36
اونوقت هارد شناسایی میشه توسط مادربورد؟!

SADEGH 7
22-05-2013, 12:52
اونوقت هارد شناسایی میشه توسط مادربورد؟!

متاسفانه به این جمله ایجاد کننده تاپیک دقت نکردم.کنجکاوی شما هم قابل تقدیره.

مديريت
25-05-2013, 01:12
یعنی شما می خواید مثلا به یکی ثابت کنید هارد سالم،خرابه،درسته؟ :n02:
یا اینکه دلیل امنیتی داره؟:n13:
Bitlocker چون مال خود ویندوز هست،مطمئن تره،گرچه کلی بازی درمیاره تا اینکریپت کنه اطلاعات رو.

آره ، دقيقا يه هميچين چيزي
مي خوام يه سيستم رو كه آباد كردم در صورت نارضايتي از اخلاق فرد ، خراب كنم اما اگه خواستم دوباره درستش كنم .

خوب به صورت سخت افزاری مجبورید قفل کنید یا نرم افزاری

نرم افزاری با برنامه true crypt و bitlocker و storagecrypt میشه انجام داد ولی ریسک خیلی بالایی داره و ممکنه که حتی با پسورد صحیح هم اطلاعات رو نشون نده که اینطوری دردسر میشه براتون و باید ببرید براتون decrypt کنن

یا اینکه از قفل سخت افزاری باید استفاده کنید، ولی در همه حالات من فکر کنم مشخصه که کاری کردید که هارد در دسترس قرار نگیره،حالا اگه بقیه دوستان اطلاعات بیشتری دارند استفاده میکنیم.
خب اينطوري مي تونه كل هارد رو فرمت كنه و يه ويندوز جديد بريزه و استفاده كنه ؟
مي خوام هاردش رو كلا تعطيل كنه .

نمي خوام اينكارو بكنم چون از ارورش و يه بررسي كوچيك معلوم ميشه ولي دقيقا مي خوام از يه راه ديگه به همين مشكل برسه .

MoXa
30-05-2013, 13:16
کسی نمیدونه چیکار باید کرد ؟
موندیم تو شا :n13: