ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارتقا سیستم فعلی به سیستم جدید با بودجه محدود

vahidreza2007
17-05-2013, 13:54
با سلام

دوستان من می خوام تعدادی از قطعات سیستم خودم رو عوض کنم تا بتونم بازی هایی که در راه هستند رو به خوبی اجرا کنم . اما قطعات سیستم فعلی من مشخصاتشون به این صورت هستش :

MB: Abit - ip35 - pro - xe - off limites
CPU : Intel - Quad core - q6600
Ram : apacer - 2*2gib - ddr2 - bus800
HDD : samsung - 320 gb - sata 2
VGA : gigabyte - amd - 6770 - 1 gb - gddr5
monitor : lg - w1952s
dvd rom : sony
dvd rw : pioner
mouse : farassoo - 1330
key borad : farasoo 8900
power : acbel 550 w real
case : delux

اما قطعاتی که مد نظر دارم عوض کنم مادربورد و رم و مونیتور و دی وی دی رایتر و موس و کیبورد هستش . البته سی پی یو رو هم اگر مجبور بشم و با مادربورد جدید هم خونی نداشته باشه مجوبرم عوض کنم .
اینم بگم که این سیستم فعلیم واقعا تو هیچ بازی تا به امروز کم نیاورده و به بهترین شکل بازی ها رو اجرا کرده برام اما بالاخره کم کم باید یه دستی به سر و روی اون بکشم .
یه لب تاب msi - cx 640 دارم که دارم 1300 می فروشمش و با قسمتی از پولش می خوام این قطعات رو ارتقا بدم .

اما بودجه مورد نظرم برای بروز رسانی این قطعات نهایتا 900 تومن +‌ پول فروش قطعات خودم هستش . ( چون با بقیه پول می خوام یه هارد اکسترنال یه ترا بگیرم )

حالا ممنون میشم با این بودجه جدیدترین و بهترین قطعاتی رو که می تونم بگیرم تا بازم برای چند سال خیالم از بابت ارتقا راحت بشه ممنون میشم راهنمایی و معرفی کنید .

vahidreza2007
17-05-2013, 14:12
دوستان شما نهایت بودجه رو 1 تومن یا نهایتا 1100 در نظر بگیرد و اینکه با این بودجه سیستمی رو پیشنهاد بدین که بتونه تو بازی ها از سیستم فعلی خودم کارایی به مراتب بالاتری (‌حدود 40 تا 50 درصد بهتر :n02:) ارایه بده . ( بالاخره باید با این هزینه پرفورمنس بالاتری نسبت به سیستم فعلی خودم بده دیگه :n02: )

پس ممنون میشم با بودجه نهایتا 1100 بهترین قطعات ممکن رو با اینده نگری کافی رو برای مادربورد و سی پی یو و رم و مونیتور و ( موس و کیبورد : این دوتا زیاد مهم نیست ) ارایه کنید . با تشکر . :n11:

Ali*Reza
17-05-2013, 14:46
به نظر من با توجه به بودجتون که یه مقدار پایین هست ، سیستمی که میتونین تهیه کنین خیلی پرفرمنسش بالاتر از سیستم فعلیتون نیست.
پیشنهاد میکنم فعلا مانیتورتون رو عوض کنین و در آینده که بودجتون بیشتر شد ، قطعاتتتون رو ارتقا بدین.
چون کاربردتون گیم هست ، میتونین گرافیک قدرتمندی انتخاب کنین و فعلا با اور پردازنده کارتون رو راه بندارین تا در آینده سیستم رو ارتقا بدین.

vahidreza2007
17-05-2013, 16:02
ممنون بابت راهنمایی خوبتون . بله به نظر این راه خوبی هستش . امیدوارم که حداقل قیمت ها به روال گذشته برگرده :n02: تا بتونیم یه سیستم درست درمون ببندیم .

Ali*Reza
17-05-2013, 16:23
در مورد افزایش یا کاهش قیمتها هیچ پیش بینی نمیشه کرد.