ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دیوید بکام باز نشسته شد...

charlize
16-05-2013, 18:16
بکام : در پایان این فصل از دنیای فوتبال خداحافظی میکنم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیوید بکام، ستاره مطرح انگلیسی که سابقه بازی در تیم های منچستر یونایتد، رئال مادرید، آ.ث میلان و لوس انجلس گلکسی را دارد، پیشنهاد تمدید 1 ساله قراردادش را با باشگاه فرانسوی پاری سن ژرمن رد کرد و اعلام کرد که در پایان این فصل از دنیای بازیگری کنارگیری خواهد کرد.
بکام که با یک قرارد داد 5 ماه به این باشگاه فرانسوی پیوسته بود، اعلام کرد که دلیل انجام کارش، خداحافظی در اوج است. وی تمام حقوق خود در این 5 ماه را صرف کارهای خیریه کرده بود.
وی در اینباره گفت "از پی.اس.جی بخاطر پیشنهاد تمدید قرارداد بسیار ممنونم. اما احساس میکنم الان دیگه وقتش شده که از دنیای بازیگری کنار برم. دوست دارم در اوج کنار برم".
بکام در حالیکه 14 ساله بود به باشگاه منچستر یونایتد پیوست و با پیراهن این تیم، در 398 بازی حضور پیدا کرد و موفق شد به 6 لیگ جزیره دست پیدا کند و 1 بار نیز قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شود. در سال 2003 بکام به عنوان یکی از ضلع های اصلی پروژه کهکشانی ها، به رئال مادرید پیوست و در این تیم نیز در فصل آخر حضورش موفق به بردن لالیگا شد. در حالیکه در گالکسی بود دو سال بصورت قرضی در تیم آ.ث میلان حضور پیدا کرد و در این تیم نیز موفق به بردن لیگ سری آ شد. در پایان نیز وی این فصل را در پی.اس.جی سپری کرد و با بردن لاشامپیونه، تبدیل به نخستین بازیکن تاریخ انگلیس شد که در 4 کشور مختلف، قهرمان لیگ شد.
با احتساب قهرمانی اخیر وی با پی.اس.جی، بکام در طی 20 سال دوران کاری اش موفق به بردن 19 جام (شامل 10 قهرمانی لیگ) شده است.
"وقتی بچه بودم، اگه بهم میگفتید که در تیم محبوب دوران بچگیم، یعنی منچستربازی میکنم و باهاشون این همه جام میبرم، و از اونور بیش از 100بار برای تیم ملی کشورم بازی میکنم و به علاوه در چند تیم بسیار بزرگ بازی میکنم، میگفتم که این خیلی رویایی-ه. اما اونقدر خوشبخت بودم که به این رویاهام رسیدم".
بکام نخستین بازی خود را در تیم ملی انگلیس در سال 1996 تجربه کرد و اکنون با 115 بازی ملی، رکوردار بازیهای ملی در انگلیس است. وی در سال 2009 اخرین بازی ملی اش را در برد 3-0 تیمش برابر تیم بلاروس تجربه کرد.
"بدون شک هیچ چیزی برام تجربه انجام کاری (فوتبال بازی کردن) که دوستش دارم نمیشه. اما احساس میکنم که قراره به بخش جدید از زندگیم رو تجربه کنم و بشدت برای تجربه کردن این بخش زندگیم هیجان دارم".
لازم به ذکر است که بکام تا قبل از رسمی شدن بازنشستگی اش از فوتبال، 2 بازی دیگر را برای باشگاه پی.اس.جی باید انجام دهد.

منبع : سایت های مختلف مثل bbc sport
-----------------------
چهره و سرشناسی بکام رو بدون شک هیچ شخص دیگه ای در فوتبال نمیتونه تکرار کنه...همین بس که با وجود اینکه در اوج نبود، قراردهای آنچنانی تبلیغاتی با شرکت های بزرگ میبست...
قدرت کنترل توپ روی ارسال هاش هم دیگه نیازی به گفتن نداره...
به هرحال به شخصه دلم براش تنگ میشه...

*M!L4D*
16-05-2013, 18:45
حیف شد .. دوست داشتم تو یونایتد از فوتبال خداحافظی کنه که نشد :n03:
دوست داشتنی ترین شماره ی 7 یونایتد :n12:

بردیا
16-05-2013, 18:52
خداحافظی در اوج؟
فکر میکنم وضعیت بکام تو این سالا با کلمه اوج خیلی فاصله داشته باشه
.
.
.
هیچی مثل اون مدل موهای طلاییش تو دوران جوونیش نمیشد که با کچل کردنش گند زد رفت:دی

eman619rv
16-05-2013, 19:01
خداحافظ خوشتیپ دوست داشتنی!

سانتر ها ، پاس ها و ضربه آزاد های دیدنیت هیچ وقت از یاد فوتبال دوستان نخواهد رفت!

بزرگترین ستاره تبلیغاتی که فوتبال به خودش دیده قطعا بکهام هست! محبوبیت اون فرا فوتبالی بود..
حونواده بکهام در دنیا خونواده ای محبوب، جذاب ، ثروتمند و خوش نام به یاد خواهد موند.

دقت ضربه زدنش به توپ همیشه عالی بود،حتی وقتی در این سن و سال واسه همون چند دقیقه کوتاه تو چمپیونز مقابل بارسا بازی کرد همه دنیا باز هم به یاد اوردنش! اون استعداد و مهارت نابش هنوز هم تحسین بر انگیز بود.

بکهام یه ستاره واقعی.:n12:

clau
16-05-2013, 19:14
یکی دیگه از اسطوره هایی که از باشگاه منچستر یونایتد به دنیای فوتبال معرفی شد:n16:اخرین بازیش با پیراهن منچستر یونایتد تو چمپیونز لیگ مقابل رئال مادرید به عنوان بازیکن تعویضی وارد زمین شد و اون ضربه آزاد استثنایی که به محض ورود به زمین به ایکر کاسیاس زد:n12:این روزا پشت هم داره خبرای بد میاد اولش خداحافظی سر آلکس فرگوسن و پل اسکولز حالا هم که دیوید بکهام:n28:

Pessimist
16-05-2013, 19:15
خیلی زودتر از اینا باید خداحافظی میکرد....

این اواخر بازیش افت وحشتناکی داشت و چقدر بده که یه بازیکن چندین سال بازیش افت کرده باشه و بعد از این چند سال بخواد خداحافظی کنه...

mohammad.asghari
16-05-2013, 19:47
بیانیه دیوید بکهام :

" من از پاریس سنت ژرمن بخاطر فرصتی که بهم داد تشکر میکنم اما احساس میکنم که الان در حالیکه در بالاترین سطح دارم بازی میکنم زمان مناسبی برای پایان دادن به کارنامه بازیگریم است .

اگر وقتیکه یک پسر نوجوان بودم بهم میگفتید که برای باشگاه مورد علاقه ام منچستر یونایتد بازی میکنم و موفق به کسب جام های زیادی میشوم ، افتخار کاپیتانی کشورم ، انجام بیشتر از 100 بازی ملی و بازی برای چند تا بزرگترین باشگاه های دنیا را پیدا میکنم به شما میگفتم که این یک رویا بیش نیست . من بسیار خوش شانسم که موفق شدم به این رویاها دست پیدا کنم .

هیچ چیزی جای بازی کردن فوتبال که عاشقش هستم را نمیگیرد اما در عین حال احساس میکنم که دارم تجربه جدیدی را اغاز میکنم و کاملا راجع به اینده هیجان زده هستم .

تا به امروز یکی از بزرگترین افتخاراتم کاپیتانی تیم ملی کشورم هست . میدانم که هر وقت بازوبند را به بازو میبستم نه تنها ادامه دهنده بازیکنان بزرگی بودم بلکه نماینده هر طرفدار پر شوقی بودم که به کشورش عشق میورزد .

بدون خانواده ام به چیزهایی که امروز دارم نمیتوانستم دست یابم . از والدینم که با از خودگذشتگیشان باعث شدند به رویاهام برسم همیشه قدردان خواهم بود . من همه چیز مدیون ویکتوریا و بچه هایم هستم که به من الهام و حمایت برای بازی در بالاترین سطح برای مدت زمان طولانی را دادند .

میخواهم از تمام همبازیانم و مربیان بزرگی که افتخار همکاری باهاشون داشتم تشکر کنم . همچنین از تمام طرفدارانم که همیشه من را حمایت کردند و برای ادامه دادن بهم قدرت دادن تشکر کنم . "

aluminum
16-05-2013, 19:57
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فوتبال خارجی رو با منچستر شناختم(اولین تیم خارجی که طرفدارش شدم)
و چقدر از مدل موهای بکام اون موقع خوشم میومد

Alireza.M67
16-05-2013, 20:03
تمام خاطرات خوب من از فوتبال امسال بازنشسته شدن، عجب سالی هستی تو 2013 / 1392
فرگوسن، اسکولز، احتمالا گیگز و حالا بکهام
در تمام عمرم هیچ بازیکنی رو به اندازه بکهام دوست نداشتم
نمونه ی یک منچستری واقعیه، امسال قبل از بازی با رئال ازش پرسیده بودن دوست داری کدوم ببره؟ یه جوابی توی این مایه ها داده بود که : این چه سوالیه که می پرسید؟ معلومه که منچستر ...
ای کاش یه فصل میومد منچستر یونایتد بعد خداحافظی می کرد
ولی به هر حال ...
محبوب ترین بازیکن من هم خداحافظی کرد ...

osifa
16-05-2013, 20:36
تاپیک زدن داشت؟ یه بازیکن معمولی از فوتبال خداحافظی کرده باید واسش تاپیک سوا بزنین!!؟

arashsard
16-05-2013, 21:09
تاپیک زدن داشت؟ یه بازیکن معمولی از فوتبال خداحافظی کرده باید واسش تاپیک سوا بزنین!!؟

:n08::n08::n08::n08:

دیوید بکهام خدافظی کرده هااا.... مطمئنی میشناسیش ؟؟؟

بزرگترین ضربه آزاد زن جهان... بهتری سانتر جهان.. خوشتیپترین بازیکن جهان.. ثروتمندترین بازیکن جهان ... بازیکنی که توو بزرگترین باشگهای جهان ( رئال - منچستر ) بازی کرده... داداش نکنه با امجد شکوه مقام یا روح الله عرب اشتباه گرفتی :n08::n08:

pcforlife
16-05-2013, 22:00
همه حرفای منو، علیرضا گفت...
دوران بازیگری دیوید در OT و ایضا تیم ملی انگلیس به کنار که همش خاطرس...
اما هیچ وقت ... هیچ وقت، بغضش و شال سبز و طلاییش در بازی یونایتد - میلان رو یادم نمیره :n28:و همچنین آخرین حضورش در لباس یونایتد در بازی خداحافظی گری نویل مقابل یووه./
.
در کل پیر شدیم رفت... : دی... قهرمانای ورزشی دوران کودکی و نوجوانیمون دونه دونه دارن از دنیای فوتبال خداحافظی می کنن.. و برام سواله که قراره نیمار ها و امثالهم ستاره ها و اسطوره ای آینده باشن؟!!
.
.
پ.ن 1:
خواستم یه ویدئویی رو برای به افتخار و در ستایش از DB7 آپلود کنم که متاسفانه پرشین گیگ واسم باز نمیشه! :n27:
پ.ن 2:
حتی حوصله ی نقل قول از یه سری از پست ها رو هم ندارم! دیگه خودشونو زدن به خواب!

nw_nk
16-05-2013, 23:42

WHEN DID YOU DECIDE YOU WANTED TO QUIT

Probably when Messi was running past me in that home game! No, I actually don’t know. I’ve been so lucky throughout my career, I just feel that the fact that the clubs I’ve played for and the players I’ve played with, won the trophies that I’ve won… playing in the MLS last year, winning the championship there, and then coming to PSG and winning the French League, I think it’s a good way to go out

osifa
17-05-2013, 01:40
:n08::n08::n08::n08: دیوید بکهام خدافظی کرده هااا.... مطمئنی میشناسیش ؟؟؟ بزرگترین ضربه آزاد زن جهان... بهتری سانتر جهان.. خوشتیپترین بازیکن جهان.. ثروتمندترین بازیکن جهان ... بازیکنی که توو بزرگترین باشگهای جهان ( رئال - منچستر ) بازی کرده... داداش نکنه با امجد شکوه مقام یا روح الله عرب اشتباه گرفتی :n08::n08: همه اینا که گفتی کاملا اغراق امیزه و فقط نظر شما و بعضی طرفدارانشه و گرنه کارشناسان فوتبال نظر کاملا متفاوتی دارن.لقب خوشتیپ ترین بازیکن دنیا هم کاملا سلیقه ایه و نظرها متفاوته.در رئال و منچستر هم بازیکنان زیادی بازی کردن فقط ایشون نبوده!ثروت زیاد ایشون هم به خاطر فعالیت همزمان در صنعت مدلینگ بوده در ثانی ثروتمندتر بودن برای یک بازیکن ارزش محسوب نمیشه.محبوبیتش بیشتر به خاطر خوشتیپ بودنش بوده نه بازیش، ایشون حتی در زمان اوجش هیچ وقت جزو 5 بازیکن برتر سال جهان نبود.خداحافظیش هم خیلی دیر صورت گرفت باید حداقل 4 - 5 سال پیش خداحافظی می کرد چون در سال های اخیر کاملا از سطح اول فوتبال جهان دور بود.عضویتش در پاریسن ژرمن هم بیشتر جنبه تبلیغاتی داشت.

Khan gholi
17-05-2013, 01:44
همه اینا که گفتی کاملا اغراق امیزه و فقط نظر شما و بعضی طرفدارانشه و گرنه کارشناسان فوتبال نظر کاملا متفاوتی دارن.لقب خوشتیپ ترین بازیکن دنیا هم کاملا سلیقه ایه و نظرها متفاوته.در رئال و منچستر هم بازیکنان زیادی بازی کردن فقط ایشون نبوده!ثروت زیاد ایشون هم به خاطر فعالیت همزمان در صنعت مدلینگ بوده در ثانی ثروتمندتر بودن برای یک بازیکن ارزش محسوب نمیشه.

دوست عزیز شما چند سالتونه؟چون تمام کسانی متولد قبل از 70 هستند این بازیکن رو بخوبی یاد می کنند
اگر به تازگی فوتبال رو مشاهده می کنید اشکالی نداره که این بازی رو نشناسید ولی بکهام یکی از بزرگترین ستارگان زمان خودش هست.حتی ستاره هم براش کمه درسته این چند سال اخر افت داشته که خیلی ها افت می کنن مثل رونالدینو ولی از جمله فوتبالیست ها حرفه ایی که دنیا بخودش کم دیده.من با اینکه از تیم منچستر و کلا انگلیس خوشم نمیاد ولی این بازیکن رو دوست دارم.این بازیکن انقدر معروف هست به خاطر تمام جوانبش که گرون ترین تبلیغات,بالاترین دستمزد فوتبالیست در امریکا,داشتن خانم خواننده که بهترین لباس ها رو می پوشه و .....
شما یک جستجو در اینترنت بکن بعد بیا بگو یک بازیکن معمولی هست.خیلی از طرفدار های انگلیس موقعی اخرین پنالتی رو در تیم ملی لیز خورد یادشون هست

bad_guy
17-05-2013, 09:20
حیف شد الان ده سالی هستش مدل موهام رو از روی مدل موهای دیوید بکام درست میکنم . :n05:

amin 2010
17-05-2013, 10:41
عجب ! پس بكم جز 5 بازيكن برتر جهان نبود ! پس احتمالا سال 99 و 2001 عمه بنده بود كه fifa world player of year دوم شد !
واقعا ادم اطلاعات بالاي بعضي دوستانو مي بينه ذوق زده ميشه !

eman619rv
17-05-2013, 10:43
افتخارت شخصی بکهام... حالا افتخارات تیمی و اینکه اولین انگلیسی هست که در 4 لیگ قهرمان میشه به کنار..

بازیکن جوان سال (1997).
بازی در تیم منتخب ستارگان جهان (1998).
کاندید بهترین بازیکن سال جهان (1999).
بهترین بازیکن سال اروپا (1999).
کاندید بهترین بازیکن سال اروپا و جهان (2001).
بازیکن سال جهان از نگاه بی بی سی (2001).

خداحافظ هفتِ افسانه ای

یک هفته بعد از خداحافظی فرگوسن، یکی از معروف ترین شاگردان او هم اعلام بازنشستگی کرد

سایت گل-سرانجام دیوید بکام تصمیم گرفت تا به دوران حرفه ای پربارش پایان بدهد. کاپیتان سابق سه شیرها که چند ماه قبل راهی پاری سن ژرمن شده بود، علی رغم علاقه مندی این باشگاه برای ادامه همکاری، چند روز بعد از تولد 38 سالگی اش، تصمیم به آویختن کفش ها گرفت.

بکام نوجوان؛ او یکی از ستاره هایی بود که در تیم جوانان منچستریوایتد در اوایل دهه 1990 رشد کردند و نقش مهمی در موفقیت های این تیم در اواخر این دهه داشتند

تلخ ترین لحظه دوران حرفه ای بکام؛ اخراج او، زمینه حذف انگلیس از جام جهانی 1990 را فراهم کرد و باعث شد تا او به چهره ای منفور در جزیره تبدیل شود

بکام چهار سال بعد با این ضربه پنالتی از آرژانتینی ها انتقام گرفت

حذف از جام جهانی با ضربه آزاد رونالدینیو؛ کارلوس تلاش می کند به بکام دلداری بدهد؛ آنها بعدها در رئال به دوستانی صمیمی تبدیل شدند

ابروی شکافته بکام به خاطر کفشی که فرگوسن به او سوی او پرتاب کرد

آخرین ضربه آزاد بکام با پیراهن منچستریونایتد مقابل رئال؛ یونایتد از چمپیونزلیگ حذف شد و بکام هم الدترافورد را ترک کرد

با حضور بکام، کهکشان رئال کامل شد

یورو 2004 مقابل کریس رونالدو، ستاره ای که وارث شماره 7 بکام بود

قهرمانی با رئال در آخرین بازی با پیراهن این تیم

مراسم معارفه بعد از پیوستن به ال ای گلکسی؛ با حضور بکام، نام ام ال اس بیش از هر زمان دیگری در دنیا شنیده شد

بکام در دو مقطع پیراهن میلان را به تن کرد اما نتوانست با این تیم به افتخاری برسد

بکام در جام جهانی 2010 در فهرست کاپلو نبود اما به عنوان یکی از اعضای کادر فنی روی نیمکت نشست

حضور در تمرینات تاتنهام اما این انتقال انجام نشد تا منچستریونایتد تنها باشگاه انگلیسی بکام باقی بماند

نسل 92 در دیدار خداحافظی گری نویل

تلاش برای کسب میزبانی جام جهانی 2018؛ تلاشی که ناکام ماند

مشعل دار المپیک 2012

بکام، گلکسی را هم با قهرمانی ترک کرد؛ در کنار پسرانش بروکلین، کروز و رومئو

او برای حفظ آمادگی در تمرینات آرسنال شرکت کرد

آخرین انتقال دوران حرفه ای بکام؛ پاریسی ها با به خدمت گرفتن او حسابی در ویترین قرار گرفتند

آخرین بازی بکام در چمپیونزلیگ؛ تیم او حذف سرفرازانه ای داشت

او حالا فرصت دارد تا وقت بیشتری را در کنار خانواده اش سپری کند

فصل بعد، فصل عجیبی برای فوتبال دنیا خواهد بود؛ فصلی بدون بکام و سرالکس

انگار این فصل همه فوتبالی ها دچار یه بحران بازنشتگی شدند!!! متزلدر بازیکن سابق رئال و شالکه هم خداحافظی کرد در سن 32 سالگی!!:n29:

arashsard
17-05-2013, 12:55
واکنش بزرگان جهان به خبر کناره‌گيري بکام
سرمربي سوئدي اسبق سه شير بکام را محبوب‌ترين بازيکن دنياي فوتبال خواند و نخست وزير انگليس از زحمات اين چهره بزرگ ورزشي براي برگزاري مسابقات المپيک لندن به نيکي ياد کرد.

ديويد بکام بازيکن اسطوره‌اي و هميشه پرهياهوي انگليس عاقبت پس از 21 سال فعاليت در بالاترين سطح فوتبال اعلام کناره‌گيري کرد.

به گزارش فارس،وي که از آکادمي منچستريونايتد سربلند کرد، در دوران ورزشي خود علاوه بر اين که سال‌ها براي شياطين سرخ اولدترافورد به ميدان رفت و افتخارآفريني کرد، مجال خود‌نمايي همراه تيم‌هاي بزرگ جهان مانند رئال مادريد اسپانيا و آ.ث‌ميلان ايتاليا را پيدا کرد.

او همچنين فرصت بازي در تيم‌هاي لوس‌آنجلس گالاکسي آمريکا و پاري‌سن‌ژرمن فرانسه را نيز يافت تا بالاخره کفش‌هايش را براي هميشه آويخت.

از زماني که بکام تصميم خود را براي آويختن کفش‌هايش اعلام کرد، فرصت زيادي نگذشته اما درهمين مدت چهره‌هاي معروف جهان در اين مورد اظهار نظر کرده‌اند.

اسوون گوران اريکسون که تا جام جهاني 2006 زمام امور سه‌شير ( تيم انگليس) را برعهده داشت، وي را محبوب‌ترين بازيکن دنيا خواند و ديويد کامرون، نخست وزير اين کشور بريتانيايي نيز از کوشش و تلاش بکام براي برپايي مسابقات المپيک 2014 ابراز تشکر و قدرداني کرد.

نقطه نظر بزرگان جهان به تصميم بکام چنين است:

*روي هاجسون، سرمربي تيم ملي انگليس:

او دوران ورزشي به واقع رويايي داشته و سمبلي عظيم براي فوتبال است. آرزو مي‌کنم آينده‌اي خوب داشته باشد. ممکن است بسياري از مردم به او پيشنهاد‌هاي کاري بدهند اما اميدوارم بتوانيم او را در فوتبال خودمان حفظ کنيم. واقعا هفته‌اي عجيب و غريب را پشت سرگذاشتم چون ابتدا کناره‌گيري ريوفرديناند را ديدم، بعد از ان جان تري وداع کرد و حالا ديويد بکام اعلام بازنشستگي مي‌کند.

*گري نوويل، هم‌تيمي سابق او در منچستريونايتد:

هر وقت با او همبازي مي‌شدم، در خط مياني فوق العاده عالي بازي مي‌کرد. ديويد بازيکني خاص و متفاوت است. او يک سازنده عالي در ضربات ارسال از جناحين بود. کسي که با توپ عالي کار مي‌کند و به همين دليل بازي کردن در کنارش بسيار لذت‌بخش است.

*اسوون گوران اريکسون، سرمربي سوئدي اسبق انگليس:

ديويد بازيکني خارق‌العاده است. يک مرد استثنايي و احتمالا يکي از بزرگترين شخصيت‌هاي ورزشي جهان. اگر در مورد او صحبت مي‌کنيد، کل دنيا با تمام وجود حرف‌هاي‌تان را دنبال مي‌کنند چون مي‌دانند بکام چه شخصيتي است. من که فکر نمي‌کنم بازيکني محبوب‌تر از او در جهان باشد. خوب بخاطر دارم آن بازي‌هاي که مربي انگليس بودم و به همين خاطر مرتب سفر مي‌کردم. در خلال سفر همه مردم از ديويد حرف مي زدند و سئوال مي‌کردند.

*استيو مک‌لارن، سرمربي اسبق تيم ملي انگليس:

خيلي خوشحال بودم که امکان همکاري با او را در کنار يکسري بازيکن خوب داشتم. او نشان داد چقدر در عرصه فوتبال با استعداد است. با بازي‌هاي خوبش در عمل دست تيمش را گرفت و پايه گذار موفقيت شد.

*فيليپ نوويل، همبازي اسبق او در منچستريونايتد:

ديويد بکام در 4 کشور صاحب عنوان شد. بيش از 100 بازي براي انگليس انجام داد و به حق سفير فوتبال انگليس نام گرفت.

*لي شارپ، سرمربي اسبق منچستريونايتد:

ديويد بکام دوران ورزشي قابل توجهي داشت. او يک نماد فراموش‌نشدني در دنياي فوتبال است.

*بروس آره‌نا، سرمربي اسبق لوس‌آنجلس گالاکسي آمريکا:

افتخار بزرگي داشتيم که ديويد را در گالاکسي در اختيار داشتيم. او بهترين کارها را براي ما و ليگ ما انجام داد.

*سپ بلاتر، رئيس فيفا:

ديويد بکام، يکي از مهم‌ترين چهره‌هاي ورزشي بزرگ دنياي فوتبال است که بازنشسته مي‌شود. او به سال‌ها فعاليت موثر و پربارش پايان داد. به عنوان يک کودک با استعداد در عرصه فوتبال رشد کرد و به روياهايش رسيد. در مدتي بالغ بر 21 سال او به هر آنچه مي‌خواست، رسيد. برايش آرزو سلامتي و خوشبختي در ادامه زندگي را مي‌کنم.

*گري لينه‌کر، مهاجم اسبق انگليس:

ديويد هم بازنشسته شد. او بازيکني خارق‌العاده بود که دنياي فوتبال نظيرش را کم ديد.

*ديويد کامرون، ‌نخست وزير انگليس:

او در کل دوران ورزشي‌اش،‌ بازيکني استثنايي بود. نه فقط به اين دليل که يک سفير خوب و درخشان براي انگليس بود. و نه فقط به اين خاطر که براي برگزاري مسابقات المپيک 2012 لندن زحمات بسيار زيادي را متحمل شد. به او به خاطر اين همه درخشش و تلاش صميمانه تبريک مي‌گوييم.

ورزش 3

*M!L4D*
17-05-2013, 13:14
تلخ ترین لحظه دوران حرفه ای بکام؛ اخراج او، زمینه حذف انگلیس از جام جهانی 1990 را فراهم کرد و باعث شد تا او به چهره ای منفور در جزیره تبدیل شود

البته جام جهانی 98 ...

eman619rv
17-05-2013, 20:55
اتفاقا میلاد جان بار اول که خوندمش متن رو متوجه اش شدم بعد که اومدم درستش کنم با خط بعدیش اشتباه گرفتم و فکر کردم درسته توهم زدم:n02:

کاپیتان سابق تیم ملی انگلیس اعلام کرد که در پایان رقابت های این فصل از دنیای فوتبال خداحافظی خواهد کرد
سایت گل- دیوید بکام، اسطوره فوتبال انگلیس از دلایلش برای خداحافظی از دنیای فوتبال در پایان رقابت های این فصل صحبت کرده و یادآوری کرده که دوست دارد تا از او به عنوان فوتبالیستی سخت کوش، و عاشق فوتبال یاد شود.
روز 5شنبه بود که دیوید بکام، ستاره انگلیسی پاری سن ژرمن اعلام کرد که در پایان رقابت های این فصل صد دارد تا به دو دهه حضورش در دنیای فوتبال پایان داده و در گفتگو با اسکای سپورتس از دلایلش برای این تصمیم صحبت کرده.
دراینجا می توانید بخش هایی از این گفتگو را مطالعه کنید:
*فکر می کنی زمان مناسبی برای خداحافظی است؟
فکر می کنم که آماده بازنشستگی هستم. تصمیم سختی است.من حس می کنم که هنوزهم می توانم در سطح بالایی فوتبال بازی کنم و در طول شش ماه اخیر هم این کار را انجام داده ام ولی من همیشه به خودم می گفتم که می خواهم در اوج کنار بروم. اگر هشت ماه پیش به من می گفتید که من در لیگ فرانسه بازی خواهم کرد و قهرمان جام حذفی فرانسه و لیگ می شوم و چنین پایانی در دنیای فوتبال خواهم داشت، شاید به شما می گفتم که محال است...ولی این فرصت رایم فراهم شد که به پاری سن ژرمن بیایم و و الان حس می کنم که زمانش فرا رسیده. من واقعا فوتبال را دوست دارم ولی حس می کنم که زمان خداحافظی رسیده. براین باور هستم که الان زمانش است. ولی من همیشه حس می کنم که می توانم بازهم بهتر باشم و مشکل اینجاست
*چه زمانی تصمیم به خداحافظی گرفتی؟
شاید وقتی که در بازی خانگی، مسی از من عبور کرد... نه؛ نمی دانم... من درکارنامه ورزشی ام واقعا خوش شانس بودم.این را در مورد تیم هایی که برایشان بازی کردم و بازیکنانی که درکنارشان بازی کردم ..جام هایی که فتح کردم..بازی کردن در ام.ال.اس و قهرمانی در لیگ آمریکا و بعد انتقالم به پاری سن ژرمن و قهرمانی در لیگ فرانسه می بینم. به نظرم این مسیر خیلی خوبی برای طی کردن بود
*یعنی به عنوان یک قهرمان کنار می روید؟
فکر می کنم که این رویای هرورزشکار و هر فوتبالیستی است که در اوج و بعد از فتح یک جام قهرمانی کنار برود. خیلی وقت ها این اتفاق نمی افتد ولی من خوش شانس بوده ام. وقتی یونایتد را ترک کردم، ما در لیگ قهرمان شده بودیم. وقتی رئال مادرید را ترک کردم هم به عنوان قهرمان لالیگا از این تیم رفتم. زمانی که از گلکسی جدا شدم، دو سال بود که در لیگ قهرمان می شدیم و حالا به پاریس آمدم و قهرمان لیگ فرانسه شدیم. این حس خوبی است که این طور کنار بروی. فکر می کنم که مردم به گذشته نگاه می کنند. خیلی ساده است. تو به عنوان یک قهرمان از تیم می روی و به همین خاطرهم فکر می کنم که الان زمان مناسبی است.
*دوست داری مردم چطور از تو یاد کنند؟
فقط می خواهم که مردم من را یک فوتبالیست سخت کوش بدانند. کسی که عاشق این ورزش بود و هر زمان که وارد زمین می شد، تمام تلاشش را به کار می گرفت. چون من خودم با این حس وارد زمین چمن می شدم و تا پایان عمر فوتبالی ام هم همین طور بودم.من همیشه تمام تلاشم را برای تیم به کار می گرفتم. فکر می کنم که در طول سالهای گذشته، در زندگی ام و درکارنامه ورزشی ام، مردم به مسائل مختلفی توجه کرده اند و گاهی وقتها آنچه در زمین کسب کرده ام، زیر سایه مسائل دیگری قرار گرفته..شاید من گفتم که این مرا اذیت نمی کرده ولی واقعا از این بابت اذیت شده ام و در نهایت، من فوتبالیستی هستم که برای برخی از بزرگترین باشگاه های دنیا بازی کرده ام و درکنار برخی از بهترین بازیکنان دنیا توپ زده ام و زیر نظر بزرگترین و بهترین سرمربیان دنیا فوتبال بازی کرده ام و تقریبا تمام افتخارات ممکن را کسب کرده ام.
قطعا این ناراحت کننده است که برخی از مردم راجع به مسائل دیگری فکر می کنند.حالا با اتمام عمر ورزشی ام، به عقب نگاه می کنم و با خودم می گویم:«من تقریبا تمام افتخارات ممکن را با هر باشگاهی که در آن توپ زده ام، کسب کرده ام...115 بازی ملی برای تیم ملی کشورم انجام داده ام و دوبار پشت سربزرگترین فوتبالیست های دنیا، در رده دوم جایزه بهترین بازیکن فوتبال سال دنیا قرار گرفته ام و از این بابت احساس غرور می کنم.»

Masoud King
17-05-2013, 22:32
بدون شرح...

EngineeR EhsaN
17-05-2013, 23:13
نمیدونم چرا اولین تصویری که از بکهام تو ذهنمه مربوط میشه به بکهام مو طلایی بازی پلی استیشن یک!!
یکی از شخصیتای دوست داشتی دنیای فوتبال بود و خیلیا از رفتنش ناراحت شدن و خاطره هاشون دوباره زنده شد براشون!
ای خدا چی میشد یه دفعه دیگه بازیکنای کهکشانی رئال مادريد 2002-3 رو دوباره کنار هم میدیدم :n03:

Rhodes
17-05-2013, 23:21
واقعا عاشقش ام...
فکر نکنم از هیچ بازیکنی به اندازه بکام خوشم اومده باشه.
همه چیش خاص بود.مدل مو.خالکوبی.آستین بلندش تو زمین.نوع حرکت پاش موقع ضربه زدن.پنالتی خراب کردناش.دعواش با فرگوسن..هر چی خاطره داریم با بکامه....
امیدوارم بزنه تو خط بازیگری.....حیفشه....

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

Rerar
17-05-2013, 23:23
خسته نباشه
از وخنی ما بچه بودیم کارت بازی میکردیم این فوتول بازی میکرد ...

ارسال از N70 s با کمک تپاتاک ۲

rafaelmehraban
17-05-2013, 23:25
واقعا فوتبال بدون فیگو _زیدان_ بکهام _رونالدو(همون همیشه مصدومه) اصلا معنی نمی ده.من که فکر کنم یه 15 سالی دنیای فوتبال رکود رو تجربه کنه.:n11:

M A S 0 U D
18-05-2013, 14:06
چقدر زود همه چی تموم میشه
انگار همین دیروز بود بازیهای اینا رو نگاه میکریم امثال زیدان اسطوره - رونالدوی بزرگ- بکهام (استاد ابدی ضربات آزاد)-فیگو -ریوالدو (با اون برگردوناش)-روبرتو کارلوس (با اون شوتهای وحشتناک و قوسیش) و ...
با اومدن امثال مسی و نیمار و کریس رونالدو فصل جدیدی از زندگی ورزشی ماها ورق خورد و نسل به نسل همین منوال ادامه پیدا میکنه
و در آخر این و فقط میشه گفت :

حیف
حیف اون همه هیجان
حیف اون شادی ها
حیف اون خاطره ها

rafaelmehraban
18-05-2013, 21:00
بچه ها یه فیلم دیدم امروز تو تبلت یکی از دوستان همین امروز و دیروز در اومده.از بچگی تا بزرگی بکام رو نشون میده و افتخارات و گل های قشنگشو و اولشم از عکس بچگیش تا الانش رو میزاره مثل انیمیشن.هر کی به یوتوب دسترسی داره دانلود کنه برای ما هم بزاره حجمشم حدودا 60 مگه.تو صفحه اولش هم هست.:n16:

Alireza.M67
18-05-2013, 22:07
بچه ها یه فیلم دیدم امروز تو تبلت یکی از دوستان همین امروز و دیروز در اومده.از بچگی تا بزرگی بکام رو نشون میده و افتخارات و گل های قشنگشو و اولشم از عکس بچگیش تا الانش رو میزاره مثل انیمیشن.هر کی به یوتوب دسترسی داره دانلود کنه برای ما هم بزاره حجمشم حدودا 60 مگه.تو صفحه اولش هم هست.:n16:

اگه لینک دانلودشو گیر اوردی بدی ما هم ببینیم :n06:

EngineeR EhsaN
19-05-2013, 01:05

لینک یوتیوب بده مستقیم کنیم همه ببینن

shakerifar
19-05-2013, 10:11
خداحافظ پسر مو طلایی...خداحافظ

eman619rv
19-05-2013, 11:31
سایت گل- دیوید بکام ستاره انگلیسی دنیای فوتبال دیشب ودر شب برد پاری سن ژرمن با دنیای فوتبال خداحافظی کرد. در همان شبی که جام قهرمانی لیگ یک به پاری سن ژرمن اهدا می شد، ستاره سابق رئال از دنیای فوتبال کناره گیری کرد.خداحافظی ای که با لبخند شروع شد و با اشک به پایان رسید

این ستاره 38 ساله با چشم هایی اشکبار زمین مسابقه را ترک کرد و بعد از به صدا در آمدن سوت پایانی بازی در میان هم تیمی هایش مدال قهرمانی در لیگ یک فرانسه را دریافت کرد و درعین حال به این نکته اشاره کرد که واقعا نمی توانسته تصورش را هم بکند که در چنین شبی در پایتخت فرانسه فوتبالش را به پایان ببرد.
در دقیقه 83 بازی بود که تابولی داور چهارم شماره 32 را نشان داد..شماره ای که بکام در آخرین بازی اش برای پاری سن ژرمن برتن داشت.در حالی که پاری سن ژرمن 1-3 از حریف پیش بود، بکام از زمین خارج شد و جایش را به اسکیل لاوتزی داد.
درهمین دقیقه بود که توپ درمرکز زمین قرار گرفته بود تا بعد ازتیم گل میهمان کار از سر گرفته شود. همه هواداران حاضر در پارک دو پرنس از جایشان بلند شدند تا بکام را تشویق کنند و تک تک هم تیمی های بکام او را در آغوش گرفتند.بعد از آن بود که بکام برای آخرین بار به سمت نیمکت مربیگری تیمش رفت. کارلو آنچلوتی را ، سرمربی تیمش را در آغوش کشید و اشک هایش جاری شد.
اشک هایی که حکایت از پایان یک داستان فوتبالی موفق و خوب داشت.

بکام در پایان بازی به خبرنگاران گفت:« پایان بردن عمر فوتبالی ام در اینجا، خاص و ویژه است. پاریس زیباترین نقطه دنیاست و ناراحتم که می روم. من واقعا مملو از احساساتم و احساس رضایت می کنم. امشب قطعا پایان عمر فوتبالی من است. من در تمام تیم هایی که بازی کردم؛ منچستریونایتد، رئال مادرید و لس آنجلس گلکسی، با تمام توانم کار کردم. الان می بینیم که چه اتفاقی در جریان است. بعد از 22 سال حضور در دنیای فوتبال، من چند ماهی را از فوتبال دور خواهم بود تا درکنار خانواده ام به استراحت بپردازم. قبل از این هم گفته بودم که به هر طریقی شده در پاریس می مانم. اینجا برای من جای ویژه ای است و می خواهم به عنوان یکی از اعضای پاری سن ژرمن به کارم ادامه دهم.»
محمدو ساخو، هم تیمی بکام درپاری سن ژرمن ، تجربه بازی کردن در کنار او را زیبا خواند و گفت:« من خوش شانس بودم تا در اینجا ، در پایتخت فرانسه در کنار او توپ زدم. آیا چیزی زیباتراز این هم وجود دارد؟ خداحافظی مملو از احساساتی بود. به ویژه وقتی که مروری به کارنامه ورزشی بکام می اندازی. او انگیزه و هیجان زندگی را به اینجا در میان ما آورد و سادگی زندگی او در داخل و خارج از زمین برای ما جالب بود.»

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویکتوریا و هارپر سون، همسر و دختر بکام شاهد آخرین بازی دیوید در زمین چمن بودند

مادر بکام به داشتن چنین پسری افتخار می کند

این هم بکام و سه پسرش

arashsard
18-06-2013, 10:56
پرسش درباره ديويد بکام
ديويد بکام يکي از بهترين فوتباليست‌هاي عصر خود بود که چندي پيش بازنشستگي‌اش را از فوتبال اعلام کرد. هر چند خيلي از فوتبالدوستان شناخت کاملي از اين بازيکن دارند ولي سوال چالش‌برانگيز اين است که واقعا چقدر از اين بازيکن دانش داريد؟

ديويد بکام تصميم گرفت تا پس از 20 سال حضور درخشان در فوتبال کفش‌هايش را بياويزد.

به گزارش ايسنا ، سوالات زير مي‌تواند چالش خوبي براي هواداران فوتبال، خصوصا دوستداران ديويد بکام باشد که دانش خود را درباره اين بازيکن محک بزنند؟

1- شغل پدر و مادر ديويد بکام چه بوده است؟‌

2- ديويد بکام چه تعداد بازي براي پرستون در دوره حضورش در اين تيم دسته اولي به صورت قرضي انجام داد؟

3- کدام هم‌تيمي بکام در مراسم عروسي "بکس" ساق دوش اين بازيکن بود؟

4- منچستريونايتد کدام بازيکن تيم ملي انگليس را در سال 1995 براي پست ديويد بکام مد نظر داشت؟

5- بکام در سال 1996 در پيروزي 3 بر صفر منچستريونايتد برابر ويمبلدون يک گل زيبا از وسط زمين به ثمر رساند. دو گل ديگر را چه بازيکناني به ثمر رساندند؟

6- بکام اولين بازي ملي خود را برابر کدام تيم انجام داد؟

7- بکام در سال 1999 در انتخاب مرد سال فوتبال اروپا و مرد سال فوتبال جهان دوم شد. چه کساني در اين سال اول شدند؟

8 – تا زماني که ازدواج نکرده بود، مشکلي نداشت. عادت داشت تا ديرهنگام در باشگاه باشد. او بازيکن جوان فوق‌العاده‌اي بود. ازدواج کردن در آن زمان تصميم سختي بود. اين‌ها حرف‌هاي چه کسي درباره بکام بود؟

9- با محروميت روي کين و پل اسکولز، بکام مجبور شد در فينال ليگ قهرمانان اروپا در سال 1999 در مرکز زمين بازي کند. ديگر بازيکنان کناري بکام در آن بازي چه کساني بودند؟

10- آخرين بازي بکام در منچستريونايتد برابر چه تيمي بود؟

11- رئال‌مادريد براي خريد بکام در سال 2003 چه مقدار پول پرداخت؟‌

12- بکام سومين بازيکن انگليسي شد که براي رئال‌مادريد بازي کرده است. ديگر بازيکنان انگليسي تاريخ رئال‌مادريد چه کساني بودند؟

13 – چرا بکام در رئال‌مادريد که پيراهن شماره 7 در دسترس نبود، پيراهن شماره 23 را پوشيد؟

14 – بکام در سال 2004 اعلام کرد که از عمد در بازي با ولز از زمين مسابقه اخراج شد. بکام در آن ديدار روي چه بازيکني خطا کرد؟

15 – بکام در مجموع چه تعداد بازي براي تيم‌هاي باشگاهي و تيم ملي انگليس انجام داد؟

16- بکام در نهايت زماني که در ميلان بود به اولدترافورد برگشت و برابر منچستريونايتد بازي کرد. نتيجه اين بازي چه شد؟

17 – بکام در زمان حضورش در لس‌آنجلس گالکسي چه تعداد بازي ملي انجام داد؟

18- بکام در دوران بازيگري خود زير نظر چه مربياني فوتبال بازي کرد؟

19 – بکام در سال 2005 چه کاري را انجام داد که هيچ بازيکن انگليسي موفق به انجام آن نشده بود؟

20- بکام در چه فيلم سه‌گانه‌اي به ايفا نقش پرداخت؟

21- شايد او يک رهبر واقعي نباشد، شايد يک کاپيتان و يک الگو در زمين مسابقه نباشد، فکر نمي‌کنم اينها انتظارات زيادي باشد که ما از بکام داريم. اينها حرف‌هاي کدام هم تيمي بکام درباره او بوده است؟

22- بکام چه کسي را زيباتر و معروف‌تر از خود مي‌داند؟

23- چه تعداد خالکوبي روي بدن بکام قرار دارد؟

24- پس از شکست برابر چه تيمي آلکس فرگوسن با پرتاب کفش ابروي بکام را شکافت؟

25 - بکام چه تعداد جام در دوران بازي خود کسب کرد؟

جواب‌ها:

1- مادر:‌ آرايشگر، پدر:‌ تعميرکار

2- پنج بازي

3- گري نويل

4- دارن اندرتون

5- اريک کانتونا و دنيس اروين

6- مولداوي

7- ريوالدو

8- سر آلکس فرگوسن

9- نيکي بات

10- اورتون

11- بيست‌وپنج ميليون پوند

12- لري کانينگهام و استيو مک‌منمن

13- زيرا شماره پيراهن مايکل جردن، بسکتباليست مورد علاقه او بود.

14- بن تاچر

15 – 833 بازي

16 - چهار بر صفر

17 - نوزده بازي ملي

18 - سرآلکس فرگوسن (منچستريونايتد)، گري پيترس (پترسون)، کارلوس کي‌روش، خوزه آنتونيو کاماچو، ماريانو گارسيا، واندرلي لوکزامبورگو، خوان رومن لوپس کارو (رئال‌مادريد)، فابيو کاپلو (رئال‌مادريد و تيم ملي انگليس)، فرانک يالوپ، رود گوليت، کوبي جونز و بروس آره‌نا (لس‌آنجلس گالکسي)، کارلو آنچلوتي (ميلان)، گلن هادل، هاوارد ويلکينسن، کوين کيگان، پيتر تيلور، اسون گوران اريکسون و استيو مک‌لارن (تيم ملي انگليس)

19- دو بار اخراج

20- فيلم گل

21- لاندون دانوان، هم‌تيمي او در لس‌آنجلس گالکسي

22- تام کروز

23- بيست

24- آرسنال در جام حذفي

25- بيست‌وچهار قهرماني (6 قهرماني در ليگ برتر، 2 قهرماني در جام حذفي، 4 قهرماني در جام اتحاديه، يک قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا و يک جام بين‌ قاره‌اي در منچستريونايتد، يک ليگا، يک سوپرکاپ اسپانيا با رئال‌مادريد، دو ليگ MLS، دو جام اتحاديه و 3 قهرماني کنفرانس غرب با لس‌آنجلس گالکسي و يک قهرماني لاشامپيونه با پاري‌سن‌ژرمن)

ورزش 3