ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید سه قطعه

Hapoofesgeli
15-05-2013, 22:05
سلام
دوستان بنده قصد خرید رم + مادربورد + پردازنده رو دارم (امکان استفاده از کارت های گرافیک جدید تو این مادربورد نیست، درسته؟ )
بودجم دور و بر 1.5 هست
این هم مشخصات سیستم فعلیمه:
q6600
p5q green
ATI 5770
4GB DDR2 RAM
استفادم هم برای کار های سه بعدی و بعد بازی هستش
نمیخوام تو لینوکس هم به هیچ مشکلی با این ها بر بخورم(این پردازنده گرافیکی داخل این ها مشکل ایجاد نمیکنه؟)
--
اول از همه مثل اینکه به همین زودی ها معماری
Haswell میاد که سوکت 1150 میخواد...در نتیجه آیا بودجم به خرید اون معماری و مادربوردش میرسه یا نه و اینکه ارزشش رو داره؟(چون که اگه اشتباه نکنم تو دوسال سوکت های اینتل عوض میشه و من هم این سیستم رو بیشتر از دوسال نگه میدارم پس فکر نکنم برای ارتقای بعدی در هر صورت تفاوتی ایجاد کنه)

حداقل به ۸ گیگ رم لازم دارم

مادربورد هم از USB3 & SATA3 پشتیبانی کنه...

بعد اینکه ارزش سیستم خودم چنده و چند بر میدارنش؟

این قطعات نسبت به قطعات الآنم به پاور قویتری نیاز دارن یا نه؟

*خیلی عجله ای در خرید نیست تا یک ماه هم میتونم صبر کنم
ممنون

Ali*Reza
15-05-2013, 22:54
به نظر من در مورد پردازنده های نسل جدید پلتفرم اینتل و زمان ورودش به بازار ایران پیش بینی دقیقی نمیشه کرد. در کل پیشنهاد میکنم اگر قصد تهیه سیستم دارین ، اقدام کنین.
گرافیک فعلیتون تقریبا گرافیک متوسطی محسوب میشه ، شما که کاربردتون گیم هم هست ، قصد ارتقای گرافیک رو ندارین ؟
مشخصات کامل و بخصوص پاور فعلیتون چیه؟

Hapoofesgeli
15-05-2013, 23:36
به نظر من در مورد پردازنده های نسل جدید پلتفرم اینتل و زمان ورودش به بازار ایران پیش بینی دقیقی نمیشه کرد. در کل پیشنهاد میکنم اگر قصد تهیه سیستم دارین ، اقدام کنین.
گرافیک فعلیتون تقریبا گرافیک متوسطی محسوب میشه ، شما که کاربردتون گیم هم هست ، قصد ارتقای گرافیک رو ندارین ؟
مشخصات کامل و بخصوص پاور فعلیتون چیه؟
پاور ERSCE 300watt REAL هست که نمیدونم چیه حقیقتا :دی
در مورد گرافیک هم کارت های جدید PCIE 3.0 هستند و مادربورد من 2 آیا قابلیت نصبشون وجود داره؟
از طرفی 4 گیگ رم برای بنده مقداری کمه و نمیخوام کلی پول بی خود برای رم DDR2 بدم...
به هر حال بنده قصد تعویض کل قطعات رو دارم ولی متاسفانه بودجه و قیمت ها اجازه نمیده و باید به نوبت تهیه کنم قطعات رو در نتیجه اگر کارت گرافیکی با مادربوردم مشکلی نداشته باشه فرقی نمیکنه اگر اون رو اول ارتقا بدم...

Ali*Reza
15-05-2013, 23:54
در مورد گرافيک ، بله به مادربورد فعليتون ميخوره و مشکلى نيست.
به نظرم براى ارتقاى قطعات ، پاورتون رو هم بايد ارتقا بدين.
پيشنهاد من :

CPU : Intel Core i5 3570 3.4GHz : 760.000
M.B : Asus P8H77-V : 480.000
RAM : Corsair 2*4 1600 : 250.000
All : 1.490.000

اگر بخواين پاور رو هم عوض کنين ، بهتره آينده نگر انتخاب کنين تا اگر گرافيک قدرتمندى در آينده خواستين اضافه کنين مشکلى نباشه.

Hapoofesgeli
16-05-2013, 14:31
خب اگر بتونم گرافیک رو هم بجای اینا ارتقا بدم انتخاب یکم مشکل میشه...از هر دو برند چه کارت هایی رو میتونم با این پول بخرم و باید یه پاور هم بخرم؟
در مورد انتخاب اول هم 500 تومن برای مادربورد یکم زیاد نیست؟ برتری خاصی داره؟ و اینکه multithreading سری 7 تو کارهایی مثل رندرینگ افزایش کارایی محسوسی ندارن؟(البته نمیدونم با این پول میشه i7 مناسب خرید یا نه)

چون درایور های گرافیک هم ساپورت ضعیفی از لینوکس دارن(حتی درایور های غیر آزاد)یکم انتخاب بین ارتقای این سه قطعه یا گرافیک هم مشکل میشه...غیر از اینکه دوباره به ویندوز برگردم که اون وقت برای گیمینگ حتما کارت گرافیک رو ارتقا میدم :n02:

Ali*Reza
16-05-2013, 15:24
قطعات پیشنهادی با توجه به بودجتون بوده. پردازنده Core i7 3770K قیمتش حدود 1.300 هست که فکر مکیکنم به بودجتون بخوره.
مادربورد پیشنهادی هم از چیپ H77 جزو بهترین انتخابهاست. به هرحال میتونین از چیپ ضعیفتر B75 مادربورد ASUS P8B75-V رو با قیمت تقریبی 370 تهیه کنین.
در مورد انتخاب گرافیک حداکثر بودجتون چقدره؟ پاور هم باید عوض بشه

Hapoofesgeli
16-05-2013, 15:48
قطعات پیشنهادی با توجه به بودجتون بوده. پردازنده Core i7 3770K قیمتش حدود 1.300 هست که فکر مکیکنم به بودجتون بخوره.
مادربورد پیشنهادی هم از چیپ H77 جزو بهترین انتخابهاست. به هرحال میتونین از چیپ ضعیفتر B75 مادربورد ASUS P8B75-V رو با قیمت تقریبی 370 تهیه کنین.
در مورد انتخاب گرافیک حداکثر بودجتون چقدره؟ پاور هم باید عوض بشه
بودجه که همین هست فوقش شاید بتونم 100 تومن اضافه کنم روش...
البته اگه واقعا ارزشش رو داشته باشن میتونم صبر کنم و یک مقدار هم بودجه رو بالاتر ببرم...
اون پوردازنده هم اگه 1.300 باشه که به بودجم نمیخوره متاسفانه چون اون وقت مجبورم حداقل 1.900 خرج کنم...
البته هنوز موندم که ارتقای کارت گرافیک مناسب تره یا پردازنده...

Ali*Reza
16-05-2013, 15:52
به نظر من چون کاربردتون گیم هم هست بهتره که گرافیک قدرتمندی هم تهیه کنین.
چون بودجتون محدود هست پیشنهاد میکنم سیستم تقریبا قدرتمند و بروز پست چهارم رو تهیه کنین و در آینده هر موقع که بودجتون جور شد گرافیک قدرتمندی تهیه کینن.