PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تیرگی و نویز تصویر در مود داینامیک ساسونگ بعد از کالیبره کردن

Arashmartini
06-05-2013, 15:21
با سلام
بعد از کالیبره کردن تلویزیون ساسونگ 7770 از طریق سرویس منو به مشکلی برخوردم که تا به حال براش راه حلی پیدا نکردم از دوستان تقاضا دارم برای حل این مشکل کمک کرده و تجربیات خودشون رو به اشتراک بزارن

موضوع یکم پیچیدست گارانتی نتونست کمکی کنه تنها کاری که بلد بود ریست فکتوری برای همین تایپیک مجزا باز کردم

از هر سه ورودی hdmi استفاده کردم دو دستگاه مدیا و pc به تی وی متصله که برای pc طبیعتا dvi هست برای کالیبره روی همین سورس ورودی بودم(یعنی تصویر روی کامپیوتر و همون عکس معروف شطرنجی بود) بعد از کالیبره این خروجی چون اصلا حالت داینامیک نداره مشکلی ندارم اما دو خروجی دیگه روی مود داینایک نویز تصویری دارم این نویز هم دو مورد اساسی ایجاد میکنه

مورد اول اینه که زمانی که سیستم کامپیوتر روشن و روی سورس pc هستم زمانی که روی خروجی دیگه ای میرم (مثلا دی وی دی پلیر که داره فیلم روی حالت داینامیک یا پویا پخش میشه) تصویر رنگ عوض میکنه و تیره و وشن میشه
توضیحش کمی سخته واسه همین یه فیلم برای درک بهتر با فرمت 3g اپلود میکنم این فیلم تصویر پخش کانالهای جام جم با دستگاه ستلایت است روی چهره افراد این تعغیر نور و نویز مشهوده

مورد دوم هم مربوط میشه به بعد از رفع عیب موقت مشکل اول که با یک بار خاموش روشن کردن تی وی موقتا درست میشه اما مود داینامیک به شدت رنگهای تندی داره (تو همن تیره و روشن شدن بعد از خاموش روشن تی وی انگار تو تیرگی قفل میمونه) یعنی مشکی بیش از حد براق نشون داده میشه مود داینامیک باید فقط پر نور باشه نه بیش از حد پررنگ که حتی با کنتراست هم تنظیم نمیشه
خودم کاملا احساس میکنم که رنگها زنده نیست و کمی هم ازار دهنده از اونجائی که فقط با داینامیک تصویر میبینم تحملش سخت شده

این دو مشکل هر چی هست مربوط به هم میشه خودم فکر میکنم یه چیزی تو منوی مخفی به جز اون اعداد کالیبره تعغییر کرده نظر شما چیه؟

لینک دانلود تصویر با حجم 5مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

*Alucard*
06-05-2013, 16:49
تنها راه حلی که به ذهن من میرسه اینه که یه تی وی هم مدل خودت گیر بیاری و تمام پارامترهای اون تی وی رو یادداشت کنی یا ازشون عکس بگیری بعد تی وی خودت رو مطابق اون تغییر بدی.
برای کالیبره کردن هم واقعا احتیاج به سرویس منو نیست.

matinpour
06-05-2013, 17:58
با سلام
بعد از کالیبره کردن تلویزیون ساسونگ 7770 از طریق سرویس منو به مشکلی برخوردم که تا به حال براش راه حلی پیدا نکردم از دوستان تقاضا دارم برای حل این مشکل کمک کرده و تجربیات خودشون رو به اشتراک بزارن

موضوع یکم پیچیدست گارانتی نتونست کمکی کنه تنها کاری که بلد بود ریست فکتوری برای همین تایپیک مجزا باز کردم

از هر سه ورودی hdmi استفاده کردم دو دستگاه مدیا و pc به تی وی متصله که برای pc طبیعتا dvi هست برای کالیبره روی همین سورس ورودی بودم(یعنی تصویر روی کامپیوتر و همون عکس معروف شطرنجی بود) بعد از کالیبره این خروجی چون اصلا حالت داینامیک نداره مشکلی ندارم اما دو خروجی دیگه روی مود داینایک نویز تصویری دارم این نویز هم دو مورد اساسی ایجاد میکنه

مورد اول اینه که زمانی که سیستم کامپیوتر روشن و روی سورس pc هستم زمانی که روی خروجی دیگه ای میرم (مثلا دی وی دی پلیر که داره فیلم روی حالت داینامیک یا پویا پخش میشه) تصویر رنگ عوض میکنه و تیره و وشن میشه
توضیحش کمی سخته واسه همین یه فیلم برای درک بهتر با فرمت 3g اپلود میکنم این فیلم تصویر پخش کانالهای جام جم با دستگاه ستلایت است روی چهره افراد این تعغیر نور و نویز مشهوده

مورد دوم هم مربوط میشه به بعد از رفع عیب موقت مشکل اول که با یک بار خاموش روشن کردن تی وی موقتا درست میشه اما مود داینامیک به شدت رنگهای تندی داره (تو همن تیره و روشن شدن بعد از خاموش روشن تی وی انگار تو تیرگی قفل میمونه) یعنی مشکی بیش از حد براق نشون داده میشه مود داینامیک باید فقط پر نور باشه نه بیش از حد پررنگ که حتی با کنتراست هم تنظیم نمیشه
خودم کاملا احساس میکنم که رنگها زنده نیست و کمی هم ازار دهنده از اونجائی که فقط با داینامیک تصویر میبینم تحملش سخت شده

این دو مشکل هر چی هست مربوط به هم میشه خودم فکر میکنم یه چیزی تو منوی مخفی به جز اون اعداد کالیبره تعغییر کرده نظر شما چیه؟

لینک دانلود تصویر با حجم 5مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوست عزیز
گاهی پیش می اید که هر روشی را که می روید باز کالیبره شما به اول بر نمی گردد.پس از یک راه حل نهایی استفاده می کنید. قبل از هر کاری اطلاعات مربوط به LOCAL SET- TYPE-FRONT COLOR- BASIC MODEL وغیره که در منوOPTION است را یاد داشت کنید.چون بعد از این تنظیمات به آن نیاز پیدا می کنید.
1- از دو راه می توان این کار را کرد از مسیرSVC----- > SVC REST و از REST FACTORY به منوی مخفی وارد می شوید و در قسمت OPTION وارد شده REST FACTORY را انجام می دهید. که هر دو روش یک جور عملکرد را دارد.
نکته: این کار را می توانید از این راه هم انجام دهید.در حالت روشن دکمه EXIT رانگه می داریم تا تلویزیون ریست شود
2- دوباره وارد منوی مخفی می شویم و از این مسیرCONTROL -----> SUB PTION ---- >Eeprom rest وارد می شویم در آن دو گزینه Eeprom rest و NVRAM Clear all off را می بینید شما اول NVRAM Clear all off را on می کنید. و سپس Eeprom rest را ok می کنید. تلویزیون خاموش می شود.
3- حدود پنچ دقیقه صبر کنید. وقتی که تلویزیون را روشن کردید تلویزیون شما کاملا به پیش فرض کارخانه برگشته. پیامی می دهد که LOCAL SET- TYPE-FRONT COLOR- BASIC MODEL را وارد کنید . که آنها را بعد از وارد شدن به منوی مخفی اطلاعاتی را که از قبل یادداشت کرده بودید وارد می کنید.و تمامی کارهای که برای فعال کردن دیجیتال و فارسی کردن تلویزیون تان انجام داده بودید را دوباره انجام دهید. و سپس تلویزیون را خاموش و روشن کنید.
4- به منوی اصلی رفته و تمامی تنظیمات کانال – ساعت و تاریخ – شبکه و دیگر کارهای که نیاز دارید را انجام دهید.

Arashmartini
07-05-2013, 01:47
دوست عزیز
گاهی پیش می اید که هر روشی را که می روید باز کالیبره شما به اول بر نمی گردد.پس از یک راه حل نهایی استفاده می کنید. قبل از هر کاری اطلاعات مربوط به LOCAL SET- TYPE-FRONT COLOR- BASIC MODEL وغیره که در منوOPTION است را یاد داشت کنید.چون بعد از این تنظیمات به آن نیاز پیدا می کنید.
1- از دو راه می توان این کار را کرد از مسیرSVC----- > SVC REST و از REST FACTORY به منوی مخفی وارد می شوید و در قسمت OPTION وارد شده REST FACTORY را انجام می دهید. که هر دو روش یک جور عملکرد را دارد.
نکته: این کار را می توانید از این راه هم انجام دهید.در حالت روشن دکمه EXIT رانگه می داریم تا تلویزیون ریست شود
2- دوباره وارد منوی مخفی می شویم و از این مسیرCONTROL -----> SUB PTION ---- >Eeprom rest وارد می شویم در آن دو گزینه Eeprom rest و NVRAM Clear all off را می بینید شما اول NVRAM Clear all off را on می کنید. و سپس Eeprom rest را ok می کنید. تلویزیون خاموش می شود.
3- حدود پنچ دقیقه صبر کنید. وقتی که تلویزیون را روشن کردید تلویزیون شما کاملا به پیش فرض کارخانه برگشته. پیامی می دهد که LOCAL SET- TYPE-FRONT COLOR- BASIC MODEL را وارد کنید . که آنها را بعد از وارد شدن به منوی مخفی اطلاعاتی را که از قبل یادداشت کرده بودید وارد می کنید.و تمامی کارهای که برای فعال کردن دیجیتال و فارسی کردن تلویزیون تان انجام داده بودید را دوباره انجام دهید. و سپس تلویزیون را خاموش و روشن کنید.
4- به منوی اصلی رفته و تمامی تنظیمات کانال – ساعت و تاریخ – شبکه و دیگر کارهای که نیاز دارید را انجام دهید.

ممنون از راهنمائیت
توی این مسیر CONTROL -----> SUB PTION ---- >Eeprom restگزینه Eeprom rest نیست

matinpour
07-05-2013, 16:45
ممنون از راهنمائیت
توی این مسیر CONTROL -----> SUB PTION ---- >Eeprom restگزینه Eeprom rest نیست

دوست عزیز
احتمالا شما از کنترول مخصوص استفاده نمی کنید.چون آن گزینه مخفی می باشد

Arashmartini
07-05-2013, 23:46
دوست عزیز
احتمالا شما از کنترول مخصوص استفاده نمی کنید.چون آن گزینه مخفی می باشد

اره کنترل مخصوص ندارم یکی باید بسازم؟
این راه حل خطر و عوارضی هم داره؟

matinpour
08-05-2013, 19:36
اره کنترل مخصوص ندارم یکی باید بسازم؟
این راه حل خطر و عوارضی هم داره؟

دوست عزیز
از این تایپیک برای ساخت کنترول استفاده کنید ودر ضمن اگر مطالب را درست انجام دهید مشگلی بوجود نمی آید. و یادتان باشد قبل از هر کاری اطلاعات مربوطه را یادداشت کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Arashmartini
08-05-2013, 21:08
ممنونم به عنوان اخرین راه حل تست میکنم
فقط اینکه نمیشه از hotel mode این گزینه رو فعال کرد؟حتما ریموت میخواد؟
یه مشکل دیگه هم هست که بعد از ریست فکتوری ریموت دوم اصلا کار نمیکنه جائی خوندم که باید ریست بشه ایا درسته و به چه شکل انجام میشه؟

matinpour
08-05-2013, 22:03
ممنونم به عنوان اخرین راه حل تست میکنم
فقط اینکه نمیشه از hotel mode این گزینه رو فعال کرد؟حتما ریموت میخواد؟
یه مشکل دیگه هم هست که بعد از ریست فکتوری ریموت دوم اصلا کار نمیکنه جائی خوندم که باید ریست بشه ایا درسته و به چه شکل انجام میشه؟

دوست عزیز

نه اینطور نیست باید از ریموتی که در بالا گفتم استفاده کنید .و باقی مطالب را هم که بطور کامل توضییح دادم

Arashmartini
10-05-2013, 14:50
دوست عزیز به عنوان اخرین سوال
تا اونجا که من متوجه شدم بعد از ریست تی وی فعال نمیشه تا این اطلاعات رو بهش بدم؟یعنی برم تو اپشن و اطلاعات رو بدم درسته؟بعد اون موقع لوکال ست خاموش نیست؟این ریموت دست ساز تو اون لحظه کار میکنه؟
و اینکه بعد از ریست برای فارسی سازی کدوم قسمت باید رفت؟

در مورد کنترل اسمارت که کار نمیکنه نظری ندارید؟

matinpour
10-05-2013, 18:48
دوست عزیز به عنوان اخرین سوال
تا اونجا که من متوجه شدم بعد از ریست تی وی فعال نمیشه تا این اطلاعات رو بهش بدم؟یعنی برم تو اپشن و اطلاعات رو بدم درسته؟بعد اون موقع لوکال ست خاموش نیست؟این ریموت دست ساز تو اون لحظه کار میکنه؟
و اینکه بعد از ریست برای فارسی سازی کدوم قسمت باید رفت؟

در مورد کنترل اسمارت که کار نمیکنه نظری ندارید؟

دوست عزیز
اگر از مطالبی که به شما دادم سر در نیاوردید خودتان این کارو انجام ندهید. از یک کسی که در این کار سررشته دارد کمک بگیرید چون من تمام و کمال همه اطلاعات را توضییح داده ام ولی باز شما متوجه مطلب نشدید.

طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
در مورد اسمارت هاب اگر تمام تنظیمات شما از جمله تاریخ و ساعت تلویزیون تان درست باشد مشگلی نخواهید داشت

Arashmartini
24-06-2013, 12:41

تنها گزینه Eeprom rest تو زیر منو sub option موجوده
گزینه NVRAM Clear all off نیست
با همین گزینه Eeprom rest ریست رو انجام بدم یا گزینه دیگه ای هست؟
از کل منوی sub option عکس گذاشتم ببینید جایگزینی برای NVRAM Clear all off هست؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

matinpour
24-06-2013, 18:35
تنها گزینه Eeprom rest تو زیر منو sub option موجوده
گزینه NVRAM Clear all off نیست
با همین گزینه Eeprom rest ریست رو انجام بدم یا گزینه دیگه ای هست؟
از کل منوی sub option عکس گذاشتم ببینید جایگزینی برای NVRAM Clear all off هست؟

دوست عزیز
روی آیتم Eeprom rest کلیک کنید یک صفحه دیگر باز می شود و آن وقت آن گزینه را خواهید دید

Arashmartini
26-06-2013, 13:50
ریست رو انجام دادم تنها تنظیمات کالیبره کارخونه شد اما متاسفانه اون نویزی که از پورت hdmi کامپیوتر رو حالت داینامیک پورتهای دیگه میفته (ایرادی که فیلمش رو در پست اول گذاشتم) برطرف نشده

matinpour
26-06-2013, 15:19
ریست رو انجام دادم تنها تنظیمات کالیبره کارخونه شد اما متاسفانه اون نویزی که از پورت hdmi کامپیوتر رو حالت داینامیک پورتهای دیگه میفته (ایرادی که فیلمش رو در پست اول گذاشتم) برطرف نشده

پورتها و عملکرد آنها
دوست عزیز
از مطالب زیر استفاده و عمل کنید امیدوارم مشگلتان حل شود.
وصل کردن بهPC استفاده از کابل HDMI/DVI
وصل کردن به یک دستگاهAVاستفاده از HDMI تا حداکثر1080p واستفاده از Component تا حداکثر 1080p
استفاده از عملكرد MHL هنگامیکه تلویزیون را به دستگاه موبایلی وصل می نمایید که از عملکرد
Mobile High-Definition Link (MHL) پشتیبانی می کند، می توانید از فایل های فیلم، عکس وموسیقی بر روی تلویزیون بهره مند شوید.با استفاده از کابل اختصاصی MHL درگاه USB دستگاه موبایل و در(HDMI IN 3(MHL تلویزیون را متصل کنید.
سینمای خانگی را با استفاده از کابل HDMI ه تلویزیون وصل کرده و سپس: برای شنیدن صدا از فقط بلندگوهای جلو، چپ و راست و ساب ووفر، کابل نوری دیجیتال را بین درگاه OPTICAL تلویزیون و ورودی صدای دیجیتال در سینمای خانگی وصل کنید.برای شنیدن صدای کانال5.1 کابل های HDMI را به دستگاه پخش DVD جعبه ماهواره و غیره +Anynet وصل کنید، سپس درگاه OPTICAL دستگاه پخش DVD جعبه ماهواره و غیرهیعنی+Anynet دستگاه 1یا2 را مستقیماً به سینمای خانگی و نه تلویزیون وصل کنید.
استفاده از عملكرد ARC
برای LED سری 6200 به بالا، تلویزیون PDP می توانید بدون اتصال به یک کابل نوری جداگانه، از طریق گیرنده ای که به کابل HDMI وصل شده به صدای تلویزیون گوش دهید. برای شنیدن صدا از طریق گیرنده با استفاده از عملکرد ،ARC به صفحه گیرنده بروید
سیستم ← Anynet+ (HDMI-CEC) ←گیرنده
سپس گیرنده را انتخاب کرده و روی روشن تنظیم کنید. برای استفاده از عملکرد ،ARC گیرنده ای که از ویژگی های ARC و HDMI-CEC پشِتیبانی می کند بایستی به درگاه ( ARC) HDMI IN 2 متصل شده باشد. برای غیرفعال کردن عملکرد ARC گیرنده را خاموش کنید. اگر حتی تلویزیون سیگنال ARC را به طور پیوسته پخش می کند، از دریافت سیگنال توسط گیرنده جلوگیری خواهد شد.

Arashmartini
26-06-2013, 22:20
مشکلم حل نشد اما ممنون از اینکه وقت گذاشتی و راهنمائی کردی

matinpour
27-06-2013, 12:47

دوست عزیز
فیلم تان که در پست اول گذاشتید وجود ندارد.

Arashmartini
28-06-2013, 13:59
دوست عزیز
فیلم تان که در پست اول گذاشتید وجود ندارد.

در ثانیه 33 فیلم ایراد کاملا مشهوده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید