مشاهده نسخه کامل
: مشکل در هارد 80GB
alireza2322
04-05-2013, 20:36
با سلام و عرض خسته نباشید....یه هارد 80GB دارم که به 4 تا پارتیشن تقسیمش کردم...درایو F من که 20 GB ظرفیت داره چند وقتیه دچار مشکل شده...طوری که سرعت کپی کردن از روی این درایو یا کپی به روی اون خیلی پایین اومده و اگه حجم اطلاعات تبادلی خیلی زیاد بشه یه ضفحه آبی رنگ روی صفحه میاد و سیستم قفل میشه و مجبورم خاموشش کنم و حتی با ریستارت سیستم بالا نمیاد...تاکید میکنم این مشکل فقط روی درایو F من هست...حتی با نرم افزار HDD Regenerator هم هاردو تست کردم 5 تا BAD SECTORE پیدا میشه ولی موقع رفع ایراد دوباره سیستم قفل میشه.ممنون میشم کمکم کنید
sadeghr7
09-05-2013, 10:51
متاسفانه سخت افزار هاردت احتمالا به علت عمر زیاد مشکل پیدا کرده، اون درایو مشکل دارت که 20 گیگه رو آنپارتیشن کن و از 60 گیگ باقیمانده لذت ببر، موفق باشی
houman_2h
14-05-2013, 05:47
با سلام و عرض خسته نباشید....یه هارد 80GB دارم که به 4 تا پارتیشن تقسیمش کردم...درایو F من که 20 GB ظرفیت داره چند وقتیه دچار مشکل شده...طوری که سرعت کپی کردن از روی این درایو یا کپی به روی اون خیلی پایین اومده و اگه حجم اطلاعات تبادلی خیلی زیاد بشه یه ضفحه آبی رنگ روی صفحه میاد و سیستم قفل میشه و مجبورم خاموشش کنم و حتی با ریستارت سیستم بالا نمیاد...تاکید میکنم این مشکل فقط روی درایو F من هست...حتی با نرم افزار HDD Regenerator هم هاردو تست کردم 5 تا BAD SECTORE پیدا میشه ولی موقع رفع ایراد دوباره سیستم قفل میشه.ممنون میشم کمکم کنید
میتوانی آنرا به مرکز ما برای تعمیر بفرستی تضمینی برایت درست میکنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Lord_theOne
19-05-2013, 09:36
برنامه HD Tune کرک شده نصب کن یک قسمت داره ماله چک بد سکتور بگذارش روی حالت عمین یعنی Quick نباشه بزن اسکن کنه اگر بتونه اون بد سکتور رو بلوک میکنه روی بعضی از مواقع میتونه مفید باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.