ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : cpu داره مذاب میشه ، لطفا کمک !!!!!!!!!!

کاربر شماره ی یک
04-05-2013, 14:27
سلام

خمیر عوض کردم درست نشد ،دوتا فن عوض کردم درست نشد ، حتی فن فابریک خودش رو که قسمت پروانه خراب شده بود رو اون قسمتش رو گرفتم ، فن اصلیش رو دوباره انداختم باز درست نشد ، یه لحظه به تصویر زیر دقت کنید:n28: :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سیستم همش ری استارت میشه به خاطر دما ، منم نمیدونستم دما اینقدر بالا میره تازه امروز که برنامه رو گرفتم فهمیدم :n04:
منم گرافیک ندارم و از سی پی یو استفاده ی بیشتر میشه اما والا من پنج ساله دارم همینجوری استفاده میکنم از این سیستم ، تا حالا همچین چیزی رخ نداده بود ، الان که فقط این صفحه رو باز کردم که سوال رو بنویسم و الفرار ، دما 60:n04:

Behrouz_se60
09-06-2013, 23:00
خمیر باید مرغوب باشه شما اگر خمیر 5 تومن خریدی مطمئن باش که حتما میره 70 درجه باید نوع مرغوب بخری که قیمتش نمیدونم ولی از مدلی که گرین سفارش میده بگیر برو تو نمایندگی گرین از اونا بخر من خودم 2 سال پیش خریدم 15 تومن بسیار عالی بود.یک مورد اگر خمیرت مرغوب هست و فن مشکلی نداره به احتمال زیاد نگه دارنده مشکل پیدا کرده این نگه دارنده یا همون گیره که تو فن های مدل اینتل میبینی اینا همشون پلاستیکی هستن و راحت شکسته میشن ینابراین باید فنی بگیری که گیره اون فلزی باشه یا اگر فن استوک بگیری مواظب باش که به گیره پلاستیکی فشار نیاری که عامل بالا رفتن دما همین گیره هاست چرا ؟ چون اگر درست گیره سر جای خودش قرار نگیره سطح مسطح فن در تماس با سطح خارجی سی پی یو قرار نمیگیره در نتیجه دما بالا میره به عبارت بهتر عامل بالا رفتن دما ایجاد فاصله بین سطح خارجی سی پی یو و سطح مسطح فن هست.

hossein pc 2011
15-06-2013, 16:06
درسته گیره ها باید درست جا بخوره .سرعت فن رو هم بالا ببرید.