ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : به نظر شما بهترین شوتر اول شخص تاریخ کدام عنوان است ؟

Layken
04-05-2013, 00:01
سلام

بدون مقدمه با اشاره برخی نکات میریم برای نظر سنجی انتخاب بهترین شوتر اول شخص تاریخ در فروم

1- تمامی بازی های زیر به صورت series (سری ) قرار گرفتن ، یعنی شامل حال کل قسمت هایی میشه که از یک عنوان منتشر شده
برای مثال عنوان Call Of Duty شامل حال کلیه قسمت ها چه عناوین نسل پیش و چه عناوین نسل حاضر خواهد بود و برای مثال اگر شما عنوان Call Of Duty 2 را به عنوان بهترین شوتر تاریخ میدانید پس انتخاب شما Call Of Duty خواهد بود.
( به این دلیل عنواین را به صورت سری قرار دادم تا همه سلیقه ها بتونن به عنوان مورد نظر خودشون رای بدن ، برای مثال اگر از سری Call Of Duty فقط یک یا دو قسمت گلچین میشد در اون حالت حق رای انتخاب بقیه قسمت ها گرفته میشد )

2- انتخاب ها تک گزینه ای خواهند بود تا بتونیم به واقعی ترین نتیجه ممکن برسیم.
3- شوترهای اول شخص تمام انلاینی مثل ( کانتر ، L4D ، PlanetSide و ... ) نیز در لیست حضور نخواهند داشت چون با توجه به تنوع و تعداد بالای عناوین حاضر در لیست و دوری کردن از شکل دکور ماندن برخی عناوین ما می توانیم یک نظر سنجی مجزا فقط برای عناوین تمام انلاین ایجاد کنیم.

4- سعی کردم هر چی شوتر معروف و تاثیر گذار و مهم بود رو جمع کنم ، اگر شوتر دیگه ای مد نظر و سلیقه دوستان باشد میتونن در یک پست جداگونه اون رو اسم ببرن

Battlefield-1

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Bioshock-2
Borderlands-3

Crysis-4

Call Of Duty-5

The Darkness-6

Doom-7

Duke Nukem -8

Far Cry-9

F.E.A.R-10

GoldenEye 007-11

12-Halo

13-Half life

14-Killzone

15-Metroid Prime

16-Medal Of Honor

17-Metro 2033

18-Painkiller

19-perfect dark

20-Quake

21-Resistance

22- Red Faction

23-Serious sam

24-Star Wars: Jedi Knight

25-S.T.A.L.K.E.R

26-Wolfenstein

حامد - Layken

AlexMercer
04-05-2013, 00:02
خیلی سخته!!!! بعضی از این بازی ها ویژگی های خاصی دارند که از سایرین متمایزشون میکنه برای مثال:

Bioshock همیشه داستان قوی داشته و بیشتر گیمر محو داستان بازی میشه تا اکشن بازی. البته بخش اکشن بازی همراه با vigor ها و companion ی که همراهمونه جالب شده. در Infinite همراهی الیزابت عالی بود.

Crysis فکر کنم بیشتر معروفیت این بازی به خاطر گرافیک و عوض کردن نسل سخت افزار pc باشه تا اکشن قوی!

من به عنوان یک بازی که واقعا روح شوتر اول شخص داره و واقعا گیمر رو درگیر اکشن و جنگ میکنه Call of duty رو به عنوان بهترین بازیfps انتخاب میکنم.:n16:

mjorh
04-05-2013, 00:12
خب انتخاب طبیعتا سخت هست ، بهترین به طور مطلق هم غیر ممکن هست و لی خب حالا برا Challenge هم که شده به نظر من :

Bioshock

Medal Of Honor

COD

بایوشاک که خب توضیح نمیخواد ، MOH رو بیشتر به خاطر نسخه های PS1 دوسش دارم و COD هم به هر حال در کل عنوان تاپی هست .

amin 2010
04-05-2013, 00:20
باز اين حامد تاپيكه چالشي زد :n02:
برادر من بهترين و چيكار داري پاشو بيا فردا يه مولتي KZ3 بزنيم :n02:امروز بعده عمري خواستم انلاين اينو بزنم خيلي سوت و كور بود :n14::n02:
+
ولي خارج از شوخي انتخاب بهترين سخته . فاكتور هاي زيادي هست كه بايد در نظر بگيريم ،. مثلا من بنظرم چند تا بازي بودن كه همه فاكتور ها رو در حد اعلا در زمان خودشون داشتن . MW1 ,Halo 3 , halo reach , halflife 2 , Golden eye , bioshock 1 و تا حدودي fear .
اين بازي هايي كه گفتم از نظر داستان، گيم پلي ، گرافيك ، موسيقي و صداگذاري همه در زمان خودشون بي نقص ( يا حداقل كم نقص ) بودن و راحت ميتونن بهترين در سبك اول شخص باشن . من خودم بر اساس سليقه هيلو رو انتخاب كردم باشد كه رستگار شويم :n02:
+
حامدي اين پرتال هم ميشه تو زير شاخه اول شخص اورد فكر كنم :n06:

Layken
04-05-2013, 00:30
باز اين حامد تاپيكه چالشي زد :n02:
برادر من بهترين و چيكار داري پاشو بيا فردا يه مولتي KZ3 بزنيم :n02:امروز بعده عمري خواستم انلاين اينو بزنم خيلي سوت و كور بود :n14::n02:
+
ولي خارج از شوخي انتخاب بهترين سخته . فاكتور هاي زيادي هست كه بايد در نظر بگيريم ،. مثلا من بنظرم چند تا بازي بودن كه همه فاكتور ها رو در حد اعلا در زمان خودشون داشتن . MW1 ,Halo 3 , halo reach , halflife 2 , Golden eye , bioshock 1 و تا حدودي fear .
اين بازي هايي كه گفتم از نظر داستان، گيم پلي ، گرافيك ، موسيقي و صداگذاري همه در زمان خودشون بي نقص ( يا حداقل كم نقص ) بودن و راحت ميتونن بهترين در سبك اول شخص باشن . من خودم بر اساس سليقه هيلو رو انتخاب كردم باشد كه رستگار شويم :n02:
+
حامدي اين پرتال هم ميشه تو زير شاخه اول شخص اورد فكر كنم :n06:

ارمین خیلی سوت و کوره کلا ملت دیگه منتظر اون نسخه جدیده هستن :n02:
اره انتخاب بهترین سخته برا همین تک گزینه ای بودن باعث میشه ادم دیگه به اون نهایت گزینه ای که به ذهنش میرسه رای بده یعنی دیگه اون ته ته :n28::n02:

پورتال نه ارمین همون طو رکه میدونی بیشتر سبکش پازله و اون سیستم شوتینگ یا به قول خودمون جنگ و جدالشو نداره
مثلا برخی اول شخص ها رو داریم که بیشتر نقش افرینی هستن که اونا هم تو این لیست جا نمیشن

Masoud King
04-05-2013, 01:56
منکه رای رو ریختم به نام هیلو

کلا نظرسنجی سختی هست : دی

مرسی حامدی بابت تاپیک

B3HZ@D
04-05-2013, 03:38
اینطوری خیلی سخت شد . انتظار داشتم رای گیری بصروت تک گزینه ای نباشه :n02:

رای ما COD

البته از طرف دیگه و توی لیست پیش فرض خودم Crysis و Stalker رو هم قرار میدم :n01: البته از Doom هم نمیشه به این سادگی گذشت و صد البته Ghost Recon :n02:

halflife g
04-05-2013, 09:30
نظر سنجيه خوبيه .....مرسي
به نظرم چند تا از بازيها در حدي نيستن كه بهترين باشن و فاصله زيادي با بزرگان دارن
مثلا : red faction- resistance- killzone- crysis- borderlands- battlefield- painkillers- metro و darkness در حد بهترين نيستن

تنها بازيهاي اين ليست كه به نظرم شايسته بهترين بودن هستن و ميتونن انتخاب بشن :

Bioshock ......halflife
Halo.....fear1
Doom.....golden eye
Metroid.......quake
Call of duty ......perfect dark

هستن كه از بين اينا halflife-halo- doom -quake- metroid و call of duty تاثيرگذارترين تو صنعت بازيسازي بودن(و اين خودش يه امتياز بزرگ ديگس كه خيلي تو ارزش بازي اهميت داره)

+

خلاصه از ليست حامد به جز يكيش(starwars) همشونو بازي كردم و انتخابام به ترتيب ايناس :

Halflife
Doom
bioshock ....halo(مشتركا سوم):n02:
call of duty

كه البته اينم بگم به خاطر همون جريان تاثيرگذاري كه اون بالا گفتم call of duty به خاطر بيشترين تاثيري كه تو اين نسل گذاشته مطمينا راي بالايي خواهد آورد(mw1 و mw2 هم البته حقا شاهكار بودن)

.

mjorh
04-05-2013, 15:40
چو این بحث تاریخی هست ، نه مربوط فقط به این نسل ، یه خورده در حق قدیمی ترا ..اونایی که حداقل نسخه های قبلیشون شاهکار بودن اجهاف میشه ... مثلا MOH که به نظر من ارزشش از COD هم بالاتره چون به هر حال انقلابی بود در زمینه شوتر و همینطور Half-Life و ....

vahidgame
04-05-2013, 17:56
این از اون نظرسنجی های سخته.
ولی با این حال چه از نظر بهترین شوتر تاریخ چه از نظر بهترین سری شوتر تاریخ به Half Life رای میدم.
دو تا شوتر دیگه هم هستن که به نظرم خیلی به اون نزدیکن یعنی Halo و Bioshock.
به خصوص Bioshock که بعد از Half Life انتخاب دوم منه و به قول هومان انتخاب بین این دو بازی مثل انتخاب بین پدر و مادره! (حالا برای من در این حد دیگه نیست ولی یه چیزی شبیه این :دی)

توی این لیست بازی های دیگه ای هم هستن که حداقل یه شماره شاهکار داشته باشن و با اونا خیلی خاطره داشته باشم مثل Wolfenstein و Doom و COD و MOH و ...
ولی مثلا شوتری مثل COD فقط نسخه MW1 اون می تونه در حد قرار گرفتن 10 شوتر برتر تاریخ قرار بگیره و با تمام احترام بقیه نسخه های اون در مقایسه با بزرگانی مثل Bioshock و Half Life و Halo حرفی برای گفتن ندارن و حتی بهترین نسخه اون یعنی MW1 رو هم من با کمی ارفاق برابر با HL2 : E2 می بینم :دی

halflife g
04-05-2013, 18:27
چو این بحث تاریخی هست ، نه مربوط فقط به این نسل ، یه خورده در حق قدیمی ترا ..اونایی که حداقل نسخه های قبلیشون شاهکار بودن اجهاف میشه ... مثلا MOH که به نظر من ارزشش از COD هم بالاتره چون به هر حال انقلابی بود در زمینه شوتر و همینطور Half-Life و ....
درسته....ولي طبيعيه و نميشه كاريش كرد:n02:
تو هر راي گيري(از راي گيري بازي گرفته تا مجلس و ...)اوني بيشتر راي مياه كه به دلايلي بيشتر تو چشم باشه.....
مثلا اينجا بالطبع به دلايل مختلف بازيهاي جديدتر نسبت به قديمي ها بيشتر تو چشن و بيشترم راي ميارن(همين duke nukem كه الان هيچ رايي نياورده قديما بت ما بود اولين بازي بود كه جلو ايينه وايميسادي ميتونستي خودتو ببيني:n02:يادش بخير بابت اين موضوع چقدر كف كرده بوديم n سال قبل....)

در نتيجه اگه بخواهيم در حق هيچ بازي اجهاف نشه بايد كسي بياد راي بده كه همه بازيهاي ليستو در زمان خودش بازي كرده باش كه اونوقت ديگه نميشه عضو فروم ميشه سردبير گيم اسپات:n09:

ولی مثلا شوتری مثل COD فقط نسخه MW1 اون می تونه در حد قرار گرفتن 10 شوتر برتر تاریخ قرار بگیره و با تمام احترام بقیه نسخه های اون در مقایسه با بزرگانی مثل Bioshock و Half Life و Halo حرفی برای گفتن ندارن و حتی بهترین نسخه اون یعنی MW1 رو هم من با کمی ارفاق برابر با HL2 : E2 می بینم :دیوحيد انقلابي كه mw كرد و كلا سري كال او... يكيش آنلاينش بود(نظر سنجي كه فقط در مورد story mode نيس:n26:) يعني كلا همين انلاينش اون زمان وحشتانك غوغا كرد و همين انلاينش باعث شده هنوزم تا حدي fresh بمونه

.

manuelcalavera
04-05-2013, 21:12
"علاقه به Call of Duty چونان علاقه به داف های صد قلم آرایشی ، دماغ عملی و پروتزی میباشد. چرا که از محتوا خالی بوده و از درون پوچ میباشند و صرفا" جهت ساعتی حال و حول مناسب مینمایند."

- اینجانب

halflife g
04-05-2013, 21:47
"علاقه به Call of Duty چونان علاقه به داف های صد قلم آرایشی ، دماغ عملی و پروتزی میباشد. چرا که از محتوا خالی بوده و از درون پوچ میباشند و صرفا" جهت ساعتی حال و حول مناسب مینمایند."

- اینجانب
ميدونم چي ميگي پارسا ...تو از بازي ديالوگ و هنر و محتوا و ...ميخواي

ولي يه سوال : هدف اصلي گيم چيه؟؟؟بازي و تفريح....(بنا به تعريف و اسمش)
و نميشه دقيقا تاثيري كه از كتاب يا موسيقي يا فيلم انتظار داريم از بازي هم انتظار داشته باشيم

براي مثال سوپر ماريو هيچي به جز گيم پلي نداره ولي جزو بهترين بازيهاي تاريخه....يا مني كه اواتار و اسم كاربريم هاف لايف هست اين بازي رو به اندازه يك دهم بازي gears هم انجام ندادم(چون gears گيم پلي خالص داره....ولي خوب داستان و اينا تعطيل:n02:)

+

در نتيجه خواستم بگم همين بازي cod هم داخل تعريف بازي هست و كوتاهي نكرده.....مساله اينه كه مثلا بايوشاك و هاف لايف پاشونو از تعريف رايج فراتر گذاشتن:n16:

+

بقيه دوستان هم نظر بدن و شركت كنن تو بحثاي اين تاپيك....نترسين ميدان مين نيست:n08: داريم بحث مي كنيم

.

saeed_136915
04-05-2013, 21:54
منم به Half Life امتیاز دادم.
دوستان بهتره به نظرات همدیگه احترام بزاریم. خوب اگه من از یه بازی ای خوشم نمیاد دلیل نمیشه اون بازی بد باشه. ممکنه شما از بازیهایی خوشت بیاد که من حتی یه دقیقه هم نمیتونم تحمل کنم و برعکس

mjorh
04-05-2013, 22:04
قبول کنید COD تو ایران بیشتر از جاهای دیگه طرفدار داره ...حالا پرفروشترین هست ولی تو فرومای خارجی زیاد ندیدم همچین تعریف کنن بیشتر فقط از جنبه ی FUN بهش نگاه میکنن ...مخصوصا این آخرا که کلن Activision فقط به فکر فروشه ...هرچند خودم عاشق سریای تا 2009 اش بودم ولی خب...

SA.JJ.AD
04-05-2013, 22:21
کاشکی نظر سنجی چند گزینه ای بود یعنی میشد به چند عنوان رای داد ! من که به شخصه اینجوری دلم نیومد به یه گزینه رای بدم :n02:

manuelcalavera
04-05-2013, 22:27
بحث سلیقه ایست و این کاملا" مشخصه. اما نامردیه این تاپیک به کل کل کشیده نشه. اصن یادمه توی بخش بایوشاک بحث ِ این تاپیک وقتی مطرح شد که یک کل کلی بین طرفداران ِ دو بازی ِ محبوب شروع شد. پس رودرواسی نکنید و کل کل کنید...

جمله ی گهربار ِ قبلیم هم صرفا" جهت ِ کل کل بود و گرنه مگه CoD اصن ارزش ِ نظر دادن داره :n02::n08:

campuzlit
04-05-2013, 22:28
من به Bioshock رای دادم. بعد از این که Infinite رو بازی کردم رای من اندکی به سمت این بازی متمایل شد.. البته Half life رو هم خیلی دوست دارم ولی نمی شه که به هر دو تاش رای داد.

Layken
04-05-2013, 22:39
به نظر من بعد از بحث زمان انتشار بازی ها ، انحصاری بودن برخی عناوین هم تاثیر گذار هستش برا همین نمیشه زیاد گله کرد و بالاخره نظر سنجی عمومی هستش و فرصتیه تا یک گیمر بتونه اون چیزی که در نظرش هست رو بیان کنه.
شاید اگر قسمت جدیدی از Halo منتشر نمیشد و ناشناخته میموند سرنوشتش میشد چیزی مثل الان متروید

+
حالا من رای ندادم ولی مطمئن باشید مثل همیشه نظرم خاص و یونیک خواهد بود :n26: و باید بگم یکی از اولویت هام برای رای دادن لذت ساعت های زیاد سرگرمی از بازی بعد از اتمام خط داستانی بازی خواهد بود.

جمله ی گهربار ِ قبلیم هم صرفا" جهت ِ کل کل بود و گرنه مگه CoD اصن ارزش ِ نظر دادن داره :n02::n08:

پارسا درسته کل کل یا بحث بکنید ولی نه دیگه به این شکل یا ارایش دخترونه اینا رو مثل نزنیم ، اگر دلیلی داریم بگیم مگر نه پس همون بهتر که کل کل نکنیم :n02:

brnudi
05-05-2013, 00:21
بعضی از نظرات دوستان واقعا جالبه
ولی این جانب بیشتر به سمت بازیهایی تمایل دارم که داستان قویی داشته باشن مثل همین half life (یا مثلاmetal gear solid)
نظر کلی من روی half life هستش
بین doom و fear من fear رو انتخاب میکنم(هردوتا رو هم پارسال تقریبا پشت یرهم بازی کردم احساس کردمdoom یه ذره تکراری و کسالت بار شده ولی fearنه گرافیک و گیم پلی هم تقریبا میتونی بگیم یکسان بود )
بایوشاک رو بازی نکردم؟(متاسفانه)
از فارکرای و کرایسس خوشم نیومد
COD که یه شوتر ستده و خطی ولی هیجانی بود ولی نه در حد بالایی ها
یاد ولفنتشتاین هم بخیر خیلی بازی زیبایی بود
مدال افتخارPS1 هم خیلی خوب بود یاد اونم بخیر
بقیه را بازی نکردم ولی دورا دور میشناسمشون

درکل رای من half life به خاطر گیم پلی جذاب و داستان زیبا و قوی

Khan gholi
05-05-2013, 00:26
جالبیش اینکه الان بحث سر فقط COD هست و اینکه بالاترین رای رو هم اورده :n13:
هیچ نگاهی هم به FarCry نشده. به فارکرای رای دادم چون دوست دارم محیط بازی وسیع باشه نه اینکه دقیقا یک مسیر خطی رو بری(نه در حد stalker).فضا سازی خوب,داستان درگیر کننده(نه خیلی سینمایی,نه فوق فلسفی), گرافیک چشم نواز برای هر نسخه, مدت زمان گیم پلی متوسط.از بازی دیگه هم که لذت بردم Quake بود چون با اینکه اگر بازی اسلحه ها ماورایی باشه دوست ندارم مثل Unreal ولی نسخه سوم این بازی رو یک سره بازی کردم.هنوز بعد 6 سال خیلی جاهاش یادم مونده

vahidgame
05-05-2013, 09:02
وحيد انقلابي كه mw كرد و كلا سري كال او... يكيش آنلاينش بود(نظر سنجي كه فقط در مورد story mode نيس:n26:) يعني كلا همين انلاينش اون زمان وحشتانك غوغا كرد و همين انلاينش باعث شده هنوزم تا حدي fresh بمونه
مراد پس دلیل اینکه این بازی توی ایران اینقدر دلداده داره بخش آنلاین اونه و کسی فکر نکنم اصلا به بخش داستانی و تک نفره اون بهایی بده :دی
درسته COD توی این نسل (به خصوص اوایل اون) فوق العاده ظاهر شد و شاید از نظر بخش آنلاین بهترین توی این نسل باشه...
ولی حتی توی این نسل هم که خیلی از شوترها بزرگ قرار ندارن هم نمی تونه بهترین شوتر نسل باشه. چون در مقابل اون توی این نسل غولی به نام Bioshock ظهور کرد که نه فقط از لحاظ داستان بلکه از بقیه قسمت ها نسبت به اون برتری محسوسی داره.
درسته شاید ساعت ها بشه با بخش آنلاین COD سرگرم شد ولی این به خودی خود نمی تونه باعث برتری یه بازی باشه و مهم کیفیته نه کمیت...

ولی با این حال کسی نمیگه نظر دوستان قابل احترام نیست و هر کسی به هر بازیی رای بده نظرش کاملا قابل احترامه و ما فقط در مورد بازی ها بحث می کنیم.

halflife g
05-05-2013, 09:44
مراد پس دلیل اینکه این بازی توی ایران اینقدر دلداده داره بخش آنلاین اونه و کسی فکر نکنم اصلا به بخش داستانی و تک نفره اون بهایی بده :دی
درسته COD توی این نسل (به خصوص اوایل اون) فوق العاده ظاهر شد و شاید از نظر بخش آنلاین بهترین توی این نسل باشه...
ولی حتی توی این نسل هم که خیلی از شوترها بزرگ قرار ندارن هم نمی تونه بهترین شوتر نسل باشه. چون در مقابل اون توی این نسل غولی به نام Bioshock ظهور کرد که نه فقط از لحاظ داستان بلکه از بقیه قسمت ها نسبت به اون برتری محسوسی داره.
درسته شاید ساعت ها بشه با بخش آنلاین COD سرگرم شد ولی این به خودی خود نمی تونه باعث برتری یه بازی باشه و مهم کیفیته نه کمیت...

ولی با این حال کسی نمیگه نظر دوستان قابل احترام نیست و هر کسی به هر بازیی رای بده نظرش کاملا قابل احترامه و ما فقط در مورد بازی ها بحث می کنیم.
كاملا متوجه ميشم چي ميگي:n02:.....ولي من خطاب به اين جملت نوشتم :

حتی بهترین نسخه اون یعنی MW1 رو هم من با کمی ارفاق برابر با HL2 : E2 می بینم
تو دنيا در حد اين تعريف پايين نيست :
متاي mw2 و mw هر دو دقيقا 94 هست كه ميشن دومين متاي برتر نسل فعلي واسه يه fps....
علاوه بر اون اين بازي هم تو سينگل پلير- هم تو روند بازيها(ساده و سريع و روون شدن)هم تو مولتي پلير(سرعتي تر كردن و كلي جزييات مولتي پلير) سمبل و تاثير گذار اين نسل بوده(حتي در سبك غير شوتر)كه نظيراين ميزان تاثير گذاري شديدو فقط تو نسلهاي قبل و تو چند تا بازي بيشتر نميشه ديد
از لحاظ قسمت شوتينگ و گرافيك mw1 يا حتي mw2 جزو بهتريناي سال بودن و هميشه درجه ١.....ميمونه داستانش كه درسته در حد بقيه شوترا نيس ولي كافيه و اونقدري از اكثر اونا سرتر هست كه اين نكته زياد تو اذهان نباشه

+

در مورد ايران هم علت محبوبيت بيشترش : علاقه كمتر ايرانيها به داستانهاي تخيلي:n02: - دسترسي كمتر به پلتفرماي ديگه-ساده و عامه پسند بودن بازي و كلا پلات بازي هست
البته در خارج هم كم و بيش اين شدت علاقه وجود داره
البته خودتم ميدوني خيلي از cod خوشم نمياد:n02: ولي عظمت و كيفيت وحشتناك mw و mw2 رو نميشه كتمان كرد

.

Harvest_moon_majid
05-05-2013, 10:36
هی....

افسوس که کرایسیسو هیچکس نمی تونه Esey شم بازی کنه اما میان به Call of duty رای میدن...

افسوس که گیم نتا شده محلی باسه کانتر بازی کردن.....

یاد قدیما که همه بازی فکری می کردن بخیر....

اویل یک و دو و سه یادتونه؟؟؟؟

هی...

City 17
05-05-2013, 12:24
مرسی حامد جان، نظر سنجی جالبی هست، اگه بچه ها استقبال کنن و توی بحث ها هم شرکت کنن می تونه انجمنُ گرم تر کنه!
می تونیم Unreal Tournament هم توی لیست داشته باشیم، هر چند چون هر نفر فقط یه رای میده مثه خیلی از عنوان های دیگه ازش استقبال نمیشه:n06:
شاید اگه میشد هرکس یه لیست بده مثلا تاپ 5 و توی رای گیری ها با امتیاز منظور بشه جالب تر میشد.

از بین عنوان ها شخصا Metroid Prime رو متاسفانه اصلا تجربه نکردم اما از سری Metroid عنوان Super Metroid (که البته FPS نبود) رو تجربه کردم که فوق العاده بود... سری Halo و Killzone رو کمتر تونستم تجربه کنم، چون کنسول خودم نبوده:n02:

از بین بقیه تاپ 5 من به این شکل هست:

1.Half-Life
2.BioShock
3.Perfect Dark
4.Doom
5.ٌReturn To Castle Wolfenstein

بحث سلیقه ایست و این کاملا" مشخصه. اما نامردیه این تاپیک به کل کل کشیده نشه. اصن یادمه توی بخش بایوشاک بحث ِ این تاپیک وقتی مطرح شد که یک کل کلی بین طرفداران ِ دو بازی ِ محبوب شروع شد. پس رودرواسی نکنید و کل کل کنید...

منم اعلام آمادگی می کنم، منتها تا وقتی طرف مقابلی درکار نباشه کل کلی هم در کار نیست:n02:

بقيه دوستان هم نظر بدن و شركت كنن تو بحثاي اين تاپيك....نترسين ميدان مين نيست:n08: داريم بحث مي كنيم

گفتی میدون مین، اشاره هایی بهش داریم:n02: یکی دو جا توی HL1 داشتیم، اون قسمت بمبارون هواپیماها و ... :rolleye:

mjorh
05-05-2013, 14:03
حیف Half-life رو بازی نکردم وگرنه با اونایی که این عنوان رو انتخاب کردن وارد بحث میشدم .
حالا میرسیم به اونایی که COD رو اتنخاب کردن ، یکی دو نفرشون فقط اومدن نظر دادن و دلایلشونو گفتن بقیه همه جیم شدن !دی! ، COD عالی بود تا MW2 و حالا BO1 با تخفیف ، اصلا اون عظمت و خلاقیتی که تو سری بایوشاک وجود داره واقعا تو cod دیده نمیشه ، بایوشاک Unique و خاص هست ولی cod رو میشه براش کپی پیدا کرد ، از نظر داستان هم اصلا داستان هالیوودی cod حرفی برا گفتن جلو شاهکار بایوشاک نداره واقعا ، اون غافلگیری ها اون چند لایه ای بودن و ...که بایوشاک داره عمرن اگه cod داشته باش ، از نظر گیم پلی هم خب نمیشه جدا کرد جفتشونم عالیه ...درکل من بایوشاک رو به عنوان دوست داشتنی cod ترجیح میدم . حالا به نظر من اونایی که cod انتخاب میکنن بیشتر به خاطر جنبه fun اش هست و همونطور که بالا اشاره شد کلن cod خیلی عامه پسند هست و به مذاق ایرانیا هم بیشتر از هر جای دیگه خوش میاد ..

DaRiOuShJh
05-05-2013, 14:07
بعضی ا بازی هایی که تو نظرسنجی گزاشته شده سری هستن و تو چند سال ( بعضا تو 10-15 سال) سری های مختلف اومده
یه مقدار زیادی کلیه
unreal tournament هم فراموش شده که از بازیهای خوب hardcore-1st shooter هست

DaRiOuShJh
05-05-2013, 14:18
راستی میگم اگه امکانش باشه انتخاب چندگانه هم فعال بشه بد نیس چون بازی ها ار کمپانی های مختلف و سال های مختلف هستن نسبت به سالشون هم باید رای داده بشه

SA.JJ.AD
05-05-2013, 14:39
پنج تایی اگه بخایم بگیم ...

1.PORTAL :n12:البته تو نظر سنجی نیستش !
2.Bioshock
3.Half life
4.Crysis
5.Call Of Duty

PC :n01:

Alex Fera
05-05-2013, 15:01
بنده با کمال احترام به Quake رای دادم چون واقعا برترین سری FPS تا حالا میدونمش
به قول مراد درسته که چیزی که تو چشم هست راحت تر رای میاره اما من نتونستم
از حق بگذرم به عنوان های دیگه رای بدم که پایه و اساسشون از Quake , Doom و
خیلی از عنوان های پایه گذار این سبک بودن،شاید C O D و مخصوصا سری MW با
فروش و هیاهوی تبلیغاتی خودشون تونستن توی این فروش خوبی بکنن اما نباید
فراموش بشه که این بازیها به وجود آورنده این سبک نیستند.
پس با توجه به این که سوال که به دنبال بهترین FPS تاریخ میگرده،من برای نوآوری
Quake در اون زمان به این بازی رای میدم.......................................... ..

وحید جان مطمئنن کسایی که آنلاین FPSـهای این نسل رو تجربه کردن به COD
در این زمینه رای نمیدن،آنلاین مودهای به مراتب بهتری توی این نسل بودن،
مخصوصا روی کنسول ها،من خودم به شخصه آنلاین KZ3 , GeOW3 رو به COD
ترجیح میدم.:n01:

DaRiOuShJh
05-05-2013, 15:33
بنده با کمال احترام به Quake رای دادم چون واقعا برترین سری FPS تا حالا میدونمش
به قول مراد درسته که چیزی که تو چشم هست راحت تر رای میاره اما من نتونستم
از حق بگذرم به عنوان های دیگه رای بدم که پایه و اساسشون از Quake , Doom و
خیلی از عنوان های پایه گذار این سبک بودن،شاید C O D و مخصوصا سری MW با
فروش و هیاهوی تبلیغاتی خودشون تونستن توی این فروش خوبی بکنن اما نباید
فراموش بشه که این بازیها به وجود آورنده این سبک نیستند.
پس با توجه به این که سوال که به دنبال بهترین FPS تاریخ میگرده،من برای نوآوری
Quake در اون زمان به این بازی رای میدم.......................................... ..

ًQuack arena یکی از بهترین بازی هایی بوده که کردم ولی بازم به نظرم unreal tournament 3 :ه همزمان با این بازی بود امکانات و گیم پلی بهتری داشت

Turok-71
05-05-2013, 15:37
این از اون نظرسنجی های سخته.
ولی با این حال چه از نظر بهترین شوتر تاریخ چه از نظر بهترین سری شوتر تاریخ به Half Life رای میدم.
دو تا شوتر دیگه هم هستن که به نظرم خیلی به اون نزدیکن یعنی Halo و Bioshock.
به خصوص Bioshock که بعد از Half Life انتخاب دوم منه و به قول هومان انتخاب بین این دو بازی مثل انتخاب بین پدر و مادره! (حالا برای من در این حد دیگه نیست ولی یه چیزی شبیه این :دی)

توی این لیست بازی های دیگه ای هم هستن که حداقل یه شماره شاهکار داشته باشن و با اونا خیلی خاطره داشته باشم مثل Wolfenstein و Doom و COD و MOH و ...
ولی مثلا شوتری مثل COD فقط نسخه MW1 اون می تونه در حد قرار گرفتن 10 شوتر برتر تاریخ قرار بگیره و با تمام احترام بقیه نسخه های اون در مقایسه با بزرگانی مثل Bioshock و Half Life و Halo حرفی برای گفتن ندارن و حتی بهترین نسخه اون یعنی MW1 رو هم من با کمی ارفاق برابر با HL2 : E2 می بینم :دی
وحــیــد؟؟

استدلالت پکیده از ابتدا...
حتی اشاره ی کوچیکی هم ب BF3 نکرد...:n23:
حالا نظرشو تو تاپیک BF3 ببینید:

در مورد این نمایش بازی توی e3 نمی دونم چی میشه گفت واقعا هر چی بگیم کم گفتیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی فوق العاده بود یعنی شاهکار به تمام معنا... الان میشه گفت که توی سبک خودش امسال هیچ رقیبی نداره!
گرافیک و فیزیک بازی واقعا بی نظریه آدم جنگ رو به واقعی ترین شکل در وجودش حس می کنه!
این موتور جدید بازی کلا دنیای بازی رو متحول می کنه خیلی فوق العاده ست!
همچین نظراتی زیاد داده تو تاپیکش ولی این دیگه ترکونده!!

حالا میاد میگه MW1 زیر HL2ـه..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

استادی از نوع اسدی...ب خودی میزنی ک!!

- اینجانب
آقای اینجانب اگه یکی از همین دافا زیر چشی هم نیگات کنه ک اینجوری میشی:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم تا یک سال و اندی خوابشو میبینی ک....حالا اخ شدن؟
چ برسه ب یه ساعت حال و حول...

دم از MW نزن،سنگینه،سرفت میگیره..
اقلا بزن هویج لیس...چشات ببینه کال هس کجایه لیست!!

این پست دوشاخس عین ذولفقار..فک میکنی شمشیره...ولی تانکه...هع

نبینم کسی بد MW رو بگه...بدون ایربگ میرم رو عواطفش...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرسی Lyken...مریضتم...

halflife g
05-05-2013, 15:49
مولتي Kz3 و gears3 كه يه epic fail بزرگ تو سريشون بودن....مخصوصا kz3 كه خيلي سعي در cod شدن داشت و باعث شد اكثر پليرا برگردن سروقت سروراي شماره ٢
خداييش cod و halo و bf تو اين نسل اقايي كردن (همين الان ليست ٥بازي اول هر هفته لايو رو ببني چندين ساله كه بين ٥ بازي اول هميشه حداقل دو تاش cod)

+
اسم unreal tornament رو هم جلوي من نيارين كه غيرتي ميشم:n02:

حالا میاد میگه MW1 زیر HL2ـه..
البته اينو وحيدم نمي گفت تابلو بود كه mw1 زير كه سهله....زير كفش فريمنم نميشه:n02:(mw عالي بود ولي هنوز كار داره برسه به والدينش:n02:)

.

Mehran-King
05-05-2013, 15:55
از نظر من Call of Duty:n16:

DaRiOuShJh
05-05-2013, 15:59
غیرتی از کدوم ور برادر؟:n02:
نامردی شده تو لیست قرار نگرفته البته استارتر هم گناهی نداره گیم زیاده
بایوشاک نمیدونم چی داره این همه رای گرفته (بازی با استوری لاین و گرافیک خوبیه منتها خیلی نسبت به بازی های دیگه تنوعه کشتن نداره ها :دی)
duke nukem و serious sam و redfaction بدبخت هم که جزوه فراموش شده هان رایی نگرفتن :دی

میگم با این از پر و پا قرص های 1st shooter - hardcore هستم نتونستم با Pain killer رابطه ای بسازم! یه نمه زیادی رو مخی بود حال نداد بهم هیچ کدومشون

////////////////////////////////

borderland هم یکی از بهترین بازی های RPG-1st person ای هست که بازی کردم گیم پلی خیلی روونی هم داره خاطرخواشم

----------------------------------------------

این بازی هایی که گزاشته شده همشون برای پیسی هستن؟! بعضی هاشون رو بازی نکردم و اصلا نشنیدم اسمشون رو
چی ریختیاس؟

manuelcalavera
05-05-2013, 20:12
آقای اینجانب اگه یکی از همین دافا زیر چشی هم نیگات کنه ک اینجوری میشی:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم تا یک سال و اندی خوابشو میبینی ک....حالا اخ شدن؟
چ برسه ب یه ساعت حال و حول...

دم از MW نزن،سنگینه،سرفت میگیره..
اقلا بزن هویج لیس...چشات ببینه کال هس کجایه لیست!!

این پست دوشاخس عین ذولفقار..فک میکنی شمشیره...ولی تانکه...هع

نبینم کسی بد MW رو بگه...بدون ایربگ میرم رو عواطفش...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرسی Lyken...مریضتم...

خدارا صد هزار مرتبه شکر از پدر و مادر قیافه ای به ما منتقل گشته است بس خفن و همون هایی که گفتی رو دیس بک میکنیم ! :n09:

اما دهنت سرویس با اون اسمایلی ، دو ساعت خندیدم.

اما بحث شیرین ِ کل کل ... داداش ِ من، اصن چطوری داری پژو 206 رو با لمبو اونتادور مقایسه میکنی ؟ CoD ، چونان (!) پژو ، هر از گاهی یک ماشین خوب میده در صورتی که لمبرگینی ( هف لایف / بایوشاک ) همه ی ماشیناش شاهکارن.

شما با ایربگم بیای توی عواطف ما ، بازم از دره پرت میشی به کارت نمیاتتتت :n20:

Turok-71
05-05-2013, 20:33
.
.
البته اينو وحيدم نمي گفت تابلو بود كه mw1 زير كه سهله....زير كفش فريمنم نميشه:n02:(mw عالي بود ولي هنوز كار داره برسه به والدينش:n02:

MW یعنی جنگ واقعی...HL ک سوسول بازیه...:دی

.
.
حالا قبول داری نسخه ی سومش MW3 ، سایه ای از نسخه های قبلی هم نبود؟
بر منکرش لعنت...

خدارا صد هزار مرتبه شکر از پدر و مادر قیافه ای به ما منتقل گشته است بس خفن و همون هایی که گفتی رو دیس بک میکنیم ! :n09:

اما دهنت سرویس با اون اسمایلی ، دو ساعت خندیدم.

اما بحث شیرین ِ کل کل ... داداش ِ من، اصن چطوری داری پژو 206 رو با لمبو اونتادور مقایسه میکنی ؟ CoD ، چونان (!) پژو ، هر از گاهی یک ماشین خوب میده در صورتی که لمبرگینی ( هف لایف / بایوشاک ) همه ی ماشیناش شاهکارن.

شما با ایربگم بیای توی عواطف ما ، بازم از دره پرت میشی به کارت نمیاتتتت :n20:

مگه دختری ک میگی "بر و رو" دارم؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لامبورگینی از فاصله 200 کیلومتری دیدی ک در موردش نظر میدی؟؟:n13:

MW بالاس...

هف لایف و بایوشاک هم در جایگاه خودشون خوبن ولی بازی مردونه فقط MW:دی

manuelcalavera
05-05-2013, 20:46
مگه دختری ک میگی "بر و رو" دارم؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لامبورگینی از فاصله 200 کیلومتری دیدی ک در موردش نظر میدی؟؟:n13:

MW بالاس...

داداش من ، دارم خب ، چیکار کنم، خیلیا دارن :n06:اینا که دارن، یه بار دو بار با دافی ها ( = CoD در دنیای Cyber ) حال و حول رو میرن (= تموم کردن ِ Campaign های 3-4 ساعته ) بعد میبینن فقط واسه همون یکی دو بار خوبه ...
آره راست میگی MW مردونه س. واسه اوناییه که در طول روز به اندازه کافی احساس مردونگی نمیکنن :D

اما خداییش حالا که بحث ِ داف و MW هست ، میشه گفت MW از اون دافهاییه که در خانواده ی درست حسابی بزرگ شده و دارای کمالات ِ درونی بوده و به علت ِ جبر روزگار به پروتز و عمل و اینا روی آوردن... :n19:

یعنی یکی بیاد اینارو بخونه میگه داف ؟ CoD ؟ شیب ؟ سرملی ؟ :n13:

Alex Fera
05-05-2013, 20:50
مولتي Kz3 و gears3 كه يه epic fail بزرگ تو سريشون بودن....مخصوصا kz3 كه خيلي سعي در cod شدن داشت و باعث شد اكثر پليرا برگردن سروقت سروراي شماره ٢
خداييش cod و halo و bf تو اين نسل اقايي كردن (همين الان ليست ٥بازي اول هر هفته لايو رو ببني چندين ساله كه بين ٥ بازي اول هميشه حداقل دو تاش cod)

.

eee مراد زشته جلو غریبه ها،بابا نا سلامتی کابر فعال تالار خودمونیا:n02:!!!!!
اصلا جم کن جولو پلاستو از این تاپیک بینیم بابا،هرکی هرچی میگه تو برعکسشو گفتی از صفحه اول تا حالا:n02:

+
در کل به نظرم کسایی که به صورت حرفه ای آنلاین بازی میکنن و اونم از نوع FPS اصلا طرف COD نمیرن،چون آنلاینم برگرفته از استوری مود و خطی هستش،البته این نظر منه ها.............
KZ3 هم کوچکترین شباهتی از نظر من به COD نداشت،هم توی سینگل و هم توی آنلاین...............
GeOW3 که اصلا هیچی،تو تاپیکش توی همین P30 هم بری میبینی واقعا بچه ها براش سر و دست میشکوندن..............
با احترام به کسایی که COD بازی میکنن باید بگم که آنلاین این بازی واقعا پر از گیمرایی هستش که اولین بارشونه آنلاین بازی میکنن،والا خدا سر شاهده نه خودم:n02:،تو یه هفته لِوِلم از نصف کاربرای اونجا زد بالا.............

Layken
05-05-2013, 20:54
در مورد تک گزینه ای بودن مدتی طولانی فکر کردم تا به این نتیجه رسیدم ، الان خود من وقتی چند گزینه ای بزارن جلوم

از سیگار کاپیتان پرایس بگذرم یا از Dog نیمه جان به قول الکس : ( Good Dog : دی )
از هلگاستهام بگذرم یا از کورتانا ؟
عمرن اگه از شخصیت پردازی جکی بشه فاصله گرفت یا از موه های بلوند ساموس ، بازگشت به قلعه اسرار امیز هم که جای خود دارد
جدیدا هم که درگیر چشمان الیزابت شدم :دی

پس برا تک گزینه ای شدن حق بدید
در مورد انریل هم والا گفتم سعی کردم دکور نمونن وگرنه از جمله شوترهای نیک روزگاره

+

اما در مورد بحث و کل کل ، واقعیت ماجرا کمی در این نکته جای بحث داره اگه بین بحث ها هر جبهه ای سر جای خودش باشه اره من هم حضور دارم ولی نه مثلا یکی تنهایی جلو بایوشاک ها ، هیلو ها ، و مخصوصا نیمه جانی ها ایستادگی کنه که اصلا کل وجود ادم رو خوف میگیره :دی دیگه وقتی یکی که چپ و راست از نیمه جانی میگه که حتا بازیش نکرده از اونی که نیمه جان رو بازی کرده و می خواد به یک چیز دیگه رای بده اوضاع قمر در عقرب میشه:دی ( منظورم کلی بود کسی به دل نگیره :n09:)
اگه قول بدید جو حاکم رو به همون میدان مین تبدیل نکنید حتا خود من هم حضور دارم و همانا کل کل کردن با من کاریست بس سخت و دشوار :n22:

manuelcalavera
05-05-2013, 20:57
( منظورم کلی بود کسی به دل نگیره :n09:)

البرز رو میگه :n24:

Layken
05-05-2013, 21:18
البرز رو میگه :n24:

البرز تنها COD بازیه که استین هاشو زده بالا اومده وسط میدون
یه لحظه فکر کنید اگه همه کال او بازها بیان وسط به سردستگی البرز چه اوضاعی میشه ، حتا تصورشم سخته :n02:

Arrowtic
05-05-2013, 21:27
بعد از کلی کلنجار رفتن با خودم بین Bioshock و Half Life و CoD تصمیم گرفتم به قول خارجی ها Heart م رو Follow کنم و دیگه رایم رو بدم در نتیجه رای من میره به CoD !(به خاطر MW فقط : دی)
اصلا فکر آخرش رو که میکنم می بینم باید بهش رای بدم ! شهید شدن اون سیاه پوسته رفیقمون,اومدن زاخائف,شلیکش به سر Gaz,تلاش پرایس,پرت شدن تفنگ توسط پرایس,تیر اندازی به زاخائف(و رفقا) و رسیدن دوستان . لحظه ای که داشتن میبردنمون بالا و این که گوشه چشمی تلاش هاشون برای نجات دادن پرایس رو دیدیم و اون غم از دست دادن پرایس و عکسی که از گروهمون نشون داده شد !

Turok-71
05-05-2013, 21:32
البرز تنها COD بازیه که استین هاشو زده بالا اومده وسط میدون
یه لحظه فکر کنید اگه همه کال او بازها بیان وسط به سردستگی البرز چه اوضاعی میشه ، حتا تصورشم سخته :n02:

آره والا...لیستو نشونش بده....:دی:دی

بعد از کلی کلنجار رفتن با خودم بین Bioshock و Half Life و CoD تصمیم گرفتم به قول خارجی ها Heart م رو Follow کنم و دیگه رایم رو بدم در نتیجه رای من میره به CoD !(به خاطر MW فقط : دی)
اصلا فکر آخرش رو که میکنم می بینم باید بهش رای بدم ! شهید شدن اون سیاه پوسته رفیقمون,اومدن زاخائف,شلیکش به سر Gaz,تلاش پرایس,پرت شدن تفنگ توسط پرایس,تیر اندازی به زاخائف(و رفقا) و رسیدن دوستان . لحظه ای که داشتن میبردنمون بالا و این که گوشه چشمی تلاش هاشون برای نجات دادن پرایس رو دیدیم و اون غم از دست دادن پرایس و عکسی که از گروهمون نشون داده شد !

بــیــا بقلم....:n12:

mjorh
05-05-2013, 21:38
جالب اینجاست من همین نظرسنجیو تو یه وبسایت خارجی معتبر زدم و حتی یک نفر حتی یک نفر هم به COD رای نداده ! بیشتر نظر روی : Bioshock , Half Life ,Halo , Golden Eye , Metroid اینا هست ...که تقریبا Bioshock و Half Life زیاد مورد توجه هستش ... حالا اشتب سوئبرداشت نشه من خودم از فن های cod ام کلی خاطره دارم باهاش ولی یه جورایی نمیتونم با کله گنده ها یکی بدونمش ....بیشتر تهش به ضرر صنعت گیم شد تا نفعش ....همین ترغیب شدن بازی سازا به اکشن به خاطر COD بود و ....!

halflife g
05-05-2013, 21:53
eee مراد زشته جلو غریبه ها،بابا نا سلامتی کابر فعال تالار خودمونیا:n02:!!!!!
اصلا جم کن جولو پلاستو از این تاپیک بینیم بابا،هرکی هرچی میگه تو برعکسشو گفتی از صفحه اول تا حالا:n02:

+

KZ3 هم کوچکترین شباهتی از نظر من به COD نداشت،هم توی سینگل و هم توی آنلاین...............
GeOW3 که اصلا هیچی،تو تاپیکش توی همین P30 هم بری میبینی واقعا بچه ها براش سر و دست میشکوندن..............
من طرفدار طيف خاصي نيستم:n02:

+

در مورد kz3 و gears3 من فقط روي صحبتم با قسمت انلاينشون :

Gears رو كه من كلا از خود كليفي بيشتر بازي كردم:n02:(نويد در جريان:n02:) و تو كاميونيتيشم عضوم ...اگه بري نارضايتي ملتو واسه مولتيش ميديدي(تو امار هفتگي لايو هم هميشه از شماره ٢ نسبت به زمان خودش با وجود اختصاصي شدن سروراش پايينتر بود)
(انلاين judgment هم ادامه همون افتضاح بود)و گرنه كاربراي فروم ما كه ٩٠ درصد پي سينگلن:n02:

در مورد kz3 هم كه كلا طرفداران قشنگ نااميد شدن تو سروراشم بعد چند روز اومدن بازي برگشت معناداري به سروراي ٢ بود......اين مثلا يه لينك بقيشم سرچ كني مي بيني زيادن:

+

غیرتی از کدوم ور برادر؟

فوق العاده دوسش دارم.....همچين شوتر انلاينهايي كه در كنار سرعت بالا مهارت زيادي هم ميخواستن الان كم پيدا ميشن

یه لحظه فکر کنید اگه همه کال او بازها بیان وسط به سردستگی البرز چه اوضاعی میشه ، حتا تصورشم سخته
علتش اينه كه تعدادي از راي دهنده ها به cod(شايد بيش از ٥٠ درصدشون)گيمر نيستن و اين بازي جزو معدود بازيهايي هست كه تجربه مي كنن
كه البته اين خودش عامه پسندتر و روونتر بودن و ساده تر بودن اين بازي رو نشون ميده كه حسن قابل توجهيه:n02:

.

Layken
05-05-2013, 21:59
علتش اينه كه تعدادي از راي دهنده ها به cod(شايد بيش از ٥٠ درصدشون)گيمر نيستن و اين بازي جزو از معدود بازيهايي هست كه تجربه مي كنن
كه البته اين خودش عامه پسندتر و روونتر بودن اين بازي رو نشون ميده كه حسن قابل توجهيه:n02:

.

خب دیگه خودت میدونی نظر سنجی عمومیه نمیشه که بگیم فقط گیمرها رای بدین حالا بالا حمید میگه اون ور اب نظر سنجی زده یک نفر هم رای ندادن حتما همشون گیمرن :دی
حالا همین 50 درصد هم اگه شورش کنن باز باید گفت هوا پسه :دی

mjorh
05-05-2013, 22:04
خب دیگه خودت میدونی نظر سنجی عمومیه نمیشه که بگیم فقط گیمرها رای بدین حالا بالا حمید میگه اون ور اب نظر سنجی زده یک نفر هم رای ندادن حتما همشون گیمرن

الان دیگه شورش میکنن !رهبرشونم (البرز خان) خیلی مقترد هست ...:n02:

Turok-71
05-05-2013, 22:40
.
.
.
علتش اينه كه تعدادي از راي دهنده ها به cod(شايد بيش از ٥٠ درصدشون)گيمر نيستن و اين بازي جزو معدود بازيهايي هست كه تجربه مي كنن
كه البته اين خودش عامه پسندتر و روونتر بودن و ساده تر بودن اين بازي رو نشون ميده كه حسن قابل توجهيه:n02:

تـــز میدی مراد؟؟

متای این بازیو ک خودت دیگه میدونی...کسانی هم این بازیارو نقد کردن ک گیمرن و نظرشون جهت میده به دنیای گیم(چ میدونم شاید اونارم گیمر ندونی:دی)

خب COD اوله دیگه چرا طاقتشو ندارین من نمیدونم...

حالا رای دهنده ها به بازی های دیگه میشن علامه ی گیم و این صحبتا....بازی باید فراگیر باشه...همه باهاش حال کنن نه داستان لایه ای و از این خرتو پرتا...

اگه بخوام از داستان لذت ببرم مطمئنا بایوشاک و هاف لایف بازی نمیکنم...میرم داستایوفسکی و صادق هدایت میخونم///والا

رکوردای فروش این بازی هم همه چیزو اثبات میکنه...

این همه گیر بودن بازی مصداق دیگه ایست برای 206 بودنش. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

احیانا "جواد جلوبندی" نیستی شما؟؟؟
هی دیویس شیش،انژکتور ،قالپاق میکنه!!!D

manuelcalavera
05-05-2013, 22:51
این همه گیر بودن بازی مصداق دیگه ایست برای 206 بودنش. :n08:

vahidgame
05-05-2013, 22:58
وحــیــد؟؟

استدلالت پکیده از ابتدا...
حتی اشاره ی کوچیکی هم ب BF3 نکرد...:n23:
حالا نظرشو تو تاپیک BF3 ببینید:

همچین نظراتی زیاد داده تو تاپیکش ولی این دیگه ترکونده!!

حالا میاد میگه MW1 زیر HL2ـه..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

استادی از نوع اسدی...ب خودی میزنی ک!!

آ.

برای بازیی که منتشر نشده میشه صدها نظر اینطوری داد ;)
اگه بحث سر فن بودن باشه که توی سری Battlefield و COD من خودم بیشتر فن COD...

در مورد Half Life 2 من نمیگم که MW1 زیر اون قرار می گیره بلکه میگم اصلا قابل مقایسه نیستن! :دی
اصلا مقایسه قسمت های مختلف این شوتر ها مثل داستان و شخصیت پردازی و گیم پلی و ... با شوتر هایی مثل Half Life و Bioshock بیشتر شبیه یه جوک بامزه می مونه :دی
فقط مولتی پلیر فوق العاده قوی این مدل بازی ها هست که اونا رو نجات میده...

رکورد فروش دلیل برتری یه بازیه؟
الان یعنی مثلا توی سینما فیلم های سطح پایینی مثل Twilight که فروششون سر به فلک می کشن به خاطر فروش بالایی که دارن سطحشون خیلی بالاست؟!
حالا Twilight یه مثاله و اینجوری نیست که COD وضعیت اونو داره ولی بحث اینه که بیشترین فروش معنای بهترین بودن رو نمیده...

بحث رکوردهای دیگه مثل بهترین های سایت های معتبر میاد دیگه همه جزو ایمان آورندگان به بزرگانی مثل Half Life میشن :دی
این سوال پیش میاد که COD توی شماره های مختلف چند بار تونسته به طور قاطع گوتی اون سال لقب بگیره؟ یا اینکه توی لیست بهترین های تاریخ سایت های معتبر مختلف آیا از بازی هایی مثل Half Life جلو زده؟
اگه چند تا از این لیست ها رو پیدا کردی که توی اون نسخه های مختلف COD تونسته از Half Life جلو بزنه ، من جایزه نخل طلایی رو بهت میدم :دی

halflife g
05-05-2013, 23:03
تـــز میدی مراد؟؟
متای این بازیو ک خودت دیگه میدونی...کسانی هم این بازیارو نقد کردن ک گیمرن و نظرشون جهت میده به دنیای گیم(چ میدونم شاید اونارم گیمر ندونی:دی)

خب COD اوله دیگه چرا طاقتشو ندارین من نمیدونم...
حالا رای دهنده ها به بازی های دیگه میشن علامه ی گیم و این صحبتا....بازی باید فراگیر باشه...همه باهاش حال کنن نه داستان لایه ای و از این خرتو پرتا...اگه بخوام از داستان لذت ببرم مطمئنا بایوشاک و هاف لایف بازی نمیکنم...میرم داستایوفسکی و صادق هدایت میخونم///والا

اولا جوش آوردن ممنوع:n02:
دوما من خودم دارم حرف تو رو مي گم ديگه:n02:......گفتم كه بازي فراگيري هست cod و خيلي ها كه حتي گيمر نيستن هم اين بازي رو انجام ميدن و اين خودش حسن نه عيب:n12:.....

+

البته درمورد بازيهاي مثه هاف لايف و بايوشاك و ...فقط داستان نيستن و گيم پلي و شوترشون هم در حد اعلايي هست ولي فضا و اتمسفر اينا اجازه نميده مثه مثلا بتلفيلد بتركون باشن(مثلا وقتي ميخواي فضاي مرموزي مثه هاف لايف بسازي نميشه كه در ان واحد شونصد تا دشمن كشت يا در حد كال اكتيو بود ...)

نظرات متفاوت كه همينا جذاب:n06:

.

mjorh
05-05-2013, 23:05
اگه بخوام از داستان لذت ببرم مطمئنا بایوشاک و هاف لایف بازی نمیکنم...میرم داستایوفسکی و صادق هدایت میخونم///والا

:n04::n02: ! باحال گفتی ولی خب نگاه با نگاه فرق میکنه ....

Turok-71
05-05-2013, 23:24
برای بازیی که منتشر نشده میشه صدها نظر اینطوری داد ;)
اگه بحث سر فن بودن باشه که توی سری Battlefield و COD من خودم بیشتر فن COD...

در مورد Half Life 2 من نمیگم که MW1 زیر اون قرار می گیره بلکه میگم اصلا قابل مقایسه نیستن! :دی
اصلا مقایسه قسمت های مختلف این شوتر ها مثل داستان و شخصیت پردازی و گیم پلی و ... با شوتر هایی مثل Half Life و Bioshock بیشتر شبیه یه جوک بامزه می مونه :دی
فقط مولتی پلیر فوق العاده قوی این مدل بازی ها هست که اونا رو نجات میده...

رکورد فروش دلیل برتری یه بازیه؟
الان یعنی مثلا توی سینما فیلم های سطح پایینی مثل Twilight که فروششون سر به فلک می کشن به خاطر فروش بالایی که دارن سطحشون خیلی بالاست؟!
حالا Twilight یه مثاله و اینجوری نیست که COD وضعیت اونو داره ولی بحث اینه که بیشترین فروش معنای بهترین بودن رو نمیده...

بحث رکوردهای دیگه مثل بهترین های سایت های معتبر میاد دیگه همه جزو ایمان آورندگان به بزرگانی مثل Half Life میشن :دی
این سوال پیش میاد که COD توی شماره های مختلف چند بار تونسته به طور قاطع گوتی اون سال لقب بگیره؟ یا اینکه توی لیست بهترین های تاریخ سایت های معتبر مختلف آیا از بازی هایی مثل Half Life جلو زده؟
اگه چند تا از این لیست ها رو پیدا کردی که توی اون نسخه های مختلف COD تونسته از Half Life جلو بزنه ، من جایزه نخل طلایی رو بهت میدم :دی

آقا من با وحید صوبتی ندارم...D
کسی ک اونجور BF3 رو هایپ کنه دیگه HL2 براش میشه رب النوع....
+
چرا همش میپرید تو قیاس های مع الفارغ؟؟
گیم با فیلم...گیم با مکانیکی...گیم با...

به این مثالا باشه خب منم میگم آره فروش بیشتر یعنی ارزش...مسی گرونه ارزش داره...تابلوی ونگوگ گرونه ارزش داره...شرت مارادونا توی جام جهانی گرونه ارزش داره...

من میگم کال آف بهترینه تو سبک خودش...چون هم منتقدارو راضی میکنه هم گیمرارو...الان افتاد؟؟

Layken
05-05-2013, 23:47
من نیز رای خود را به صندوق انداختم و به نظر من بهترین شوتر تاریخ عنوان Halo خواهد بود

شخصیت مسترچیف ، کورتانا ، همراه با برخی عناصر خاص و یونیک بازی.
حتا اگه همه قسمت های سری هیلو رو کنار بزاریم Halo : reach خودش به تنهایی منو قانع میکنه تا بهش رای بدم.

اگه بخوام به صورت لیست بهترین شوترهامو بگم به این ترتیب هستن ::n02:

1- هیلو
2- بایوشاک
3- متروید
4- doom
5- COD و نیمه جان
6-Wolfenstein
7-Killzone

و.....
شاید اگه الیزابتی در کار نبود رده بندی تغییر می کرد :n02:

Masoud King
06-05-2013, 00:02
من نیز رای خود را به صندوق انداختم و به نظر من بهترین شوتر تاریخ عنوان Halo خواهد بود

حتا اگه همه قسمت های سری هیلو رو کنار بزاریم Halo : reach خودش به تنهایی منو قانع میکنه تا بهش رای بدم.

حامد کم کم دارم انوار طلایی هدایت رو بر گراگرد وجودت حس میکنم : دی
+
در اینکه کال یکی از بهترین ها تو شوتر اول شخصه شکی نیست
دلیل برتریش هم تو این نظر سنجیه به نظرم سوای از بحث فنیش اینه که بازیش شبیه یه داستان عامه پسند هست

و البته بازی هایی مثه دووم یا هف لایف خیلی وقته منتشر نشدن و تعداد زیادی از گیمرهای جوون تر بیگانه هستن باهاشون
بازی های انحصاری هم با توجه به شرایط نباید امید زیادی به مقبولیت عمومیشون داشت..

moltendo
06-05-2013, 06:22
صد در صد HALFLIFE
نمیدونم چرا valve بی خیالش شده اگه این فرنچایز دست اکتیویژن بود احتمالا امسال شاهد نسخه ی دوازده سیزدهمیش بودیم.

Alireza.M67
06-05-2013, 07:27
من که اصلا از این سبک خوشم نمیاد ، هیــــــــــــــــــچ استعدادی هم توی این سبک ندارم ...
رای هم نمیدم ...
ولی توی کل بازی های این سبک یه بازی رو یادمه وقتی بازی می کردم ازش لذت بردم که توی لیست نیست
اسمش Bullet Storm بود.
تنها FPS ی بود که منو راضی کرد.

mosolim
06-05-2013, 13:20
سلام
منم کال اف رو انتخاب میکنیم جون تو دوره ای که شوتر اول شخص توی یه حالت سکون قرار داشت اومد و تحول شگرفی تو این سبک داد
یا به جرات بتونیم بگیم کال اف صاحب سبک شوتر اول شخص در حال حاضره.
با تشکر...

DaRiOuShJh
06-05-2013, 13:26
این هاف لایف چند تا داده بیرون؟:n13:
تا اونجا که یادمه یه سری قدیما قبله 2005 داد فک کنم سوم شخص بود بعد یه سری هم داد که یه مقدار تم فضایی و fantasy داشت اون اول شخص بود خیلی هم طولانی بود
همونه؟:n13:
بازیها رو هم قاطی کردیم
bullet storm هم بازیه خوبی بود، تیمی و اکشنی بود
syndicate هم فکر کنم بشبیهش بود تا حدی

terminator هم تو بازی های تیمی بازیه خوبی بود تا اونجا که یادمه

الان هم این walking dead riptide رو نصب کردم یه مقدار برای این بازی ها پیر شدم ولی بدک نیست سرگرم میکنه زامبی هم زیاد داره برای کشتن
sniper elite zambie forces هم جالب بود تو این سبک
return to castle Wallenstein و اونیکی بازی ژاپنیه چی بود ربات هم میشدن گمونم ماله طرفای 2003 اینا بود اونا هم جالب بودن

ولی قدیما که این multiplayer و اینا نبود چقدر این بازی های fps طولانی بودن ها! اون doom های اولیه رو لامصب هر چقدر میرفتی تموم نمیشد
duke nukem هم همینطور البته سری manhatan project اش اول شخص نبود دیگه

دوستان کسی نگفت اینا برای پیسی اومده یا نه؟:
:n13: The Darkness
Killzone
Metroid Prime
perfect dark
Resistance

City 17
06-05-2013, 13:32

اگه بخوام به صورت لیست بهترین شوترهامو بگم به این ترتیب هستن ::n02:

1- هیلو
2- بایوشاک
3- متروید
4- doom
5- COD و نیمه جان
6-Wolfenstein
7-Killzone

و.....
شاید اگه الیزابتی در کار نبود رده بندی تغییر می کرد :n02:

خب بیکار نشینیم، بالاخره یه کم کل کل کنیم : دی

اول حامد:
رتبه ی 3 یعنی سری Metroid Prime و اصلا به طور کلی تر سری Metroid (مثل Super Metroid که صحبتشو توی پست قبلی کردم) بیشتر توی ژانر اکشن ماجراجویی
دسته بندی میشه، حتی نینتندو بارها روی بخش ماجراجویی کار و "شوتر نبودن" این سری تاکید داشته، یعنی مسئله ی اصلی حضور/عدم حضور اون توی این رای گیری
هست که خودش یه رای گیری دیگه رو می طلبه : دی

می تونم بپرسم دلیلت رو برای انتخاب Doom بعد از مثلا هیلو و بایوشاک و قبل از HL؟ طبیعتا نظر شخصی هست و اصلا لطف این تاپیک به همینه ولی برای گرم تر شدن
تاپیک می پرسم و دوست دارم دلائلت رو بشنوم.

رتبه ی 5 که دو تا عنوان CoD و HL رو گذاشتی، اون هم با این همه تفاوت ساختاری بین این دو تا عنوان، یعنی واقعا برات در یک رده هستن و به یه اندازه با هردوشون ارتباط
برقرار کردی؟ یا به قول خودت سیگار کاپیتان پرایس در یک کفه ترازو و Crowbar دکتر در طرف دیگه؟

MW یعنی جنگ واقعی...HL ک سوسول بازیه...:دی

MW نکات مثبت زیادی داره ولی مطمئنا شبیه ساز جنگ یا واقع گرایانه بودن یا اصلا شبیه به "میدان جنگ" بودن جزئشون نیست... بهتره بگیم با یه سطح بالای از کیفیت، با الهام
از فیلم هایی مثل نجات سرباز رایان، عنوانی با تم جنگی درست شده که برا جذاب تر کردنش برای عوام، خیلی از واقعیت فاصله گرفته... شما مثلا عنوان Operation Flashpoint
رو اگه تجربه کرده باشی، می بینی که به عنوان یه سرباز توی روند جنگ نمی تونی تاثیر آنچنانی داشته باشی و اون احساس ضعف عینا منتقل میشه، وقتی مثلا یه تانک روبروی
شماست اون تبدیل میشه به کابوس شما، نه اینکه به ثانیه نکشیده اون تانک منهدم بشه...
قصدم این بود که بگم CoD همون طوری که چند تا دیگه از بچه ها هم گفتن بیشتر عوام پسندانه هست و درصدبالایی از افرادی که CoD بازی می کنند گیمر به اون معنا نیستند که
به همه جنبه های یه بازی(داستان، اتمسفر و ...) توجه داشته باشن و دلیل موفقیتش توی فروش هم اینه که روی اون قسمت هایی از جنگ و فیلم های جنگی که جذابیت بیشتری
دارن یعنی همون تیر اندازی و مهمات جنگی و کشتن و القای احساس "مردونه بودن" که روش تاکید داری و در واقع کاملا خلاف اونه:n02:... خیلی تمرکز کرده و موفق هم بوده.

Turok-71
06-05-2013, 17:42
MW نکات مثبت زیادی داره ولی مطمئنا شبیه ساز جنگ یا واقع گرایانه بودن یا اصلا شبیه به "میدان جنگ" بودن جزئشون نیست... بهتره بگیم با یه سطح بالای از کیفیت، با الهام
از فیلم هایی مثل نجات سرباز رایان، عنوانی با تم جنگی درست شده که برا جذاب تر کردنش برای عوام، خیلی از واقعیت فاصله گرفته... شما مثلا عنوان Operation Flashpoint
رو اگه تجربه کرده باشی، می بینی که به عنوان یه سرباز توی روند جنگ نمی تونی تاثیر آنچنانی داشته باشی و اون احساس ضعف عینا منتقل میشه، وقتی مثلا یه تانک روبروی
شماست اون تبدیل میشه به کابوس شما، نه اینکه به ثانیه نکشیده اون تانک منهدم بشه...
قصدم این بود که بگم CoD همون طوری که چند تا دیگه از بچه ها هم گفتن بیشتر عوام پسندانه هست و درصدبالایی از افرادی که CoD بازی می کنند گیمر به اون معنا نیستند که
به همه جنبه های یه بازی(داستان، اتمسفر و ...) توجه داشته باشن و دلیل موفقیتش توی فروش هم اینه که روی اون قسمت هایی از جنگ و فیلم های جنگی که جذابیت بیشتری
دارن یعنی همون تیر اندازی و مهمات جنگی و کشتن و القای احساس "مردونه بودن" که روش تاکید داری و در واقع کاملا خلاف اونه:n02:... خیلی تمرکز کرده و موفق هم بوده.

شبیه ساز جنگ بنظرت اصلا میشه اجرا بشه تو دنیای گیم؟؟
همون OP هم شبیه ساز نبود اگه تیر میخوردی زنده میموندی...
جنگ واقعی مثل فوتبال یا تنیس نیست که بشه براش شبیه ساز ساخت...!!
و
مراحلی که با کاپیتان پرایس داشتیم واقعا حس پارتیزانی داشت...
مرحله ای مثل ترور زاخائف توی MW1 رو کی فراموش میکنه؟؟حسی که به آدم میده فوق العادس...
توی MW2 مرحله ای که تو ارتفاعات رخ میده و اون اسلحه معروف راداری که دستتون هست..سیر هیجانی که این مرحله داره رو دنبال کن...آخرش با جت اسکی فرار میکنی..
مرحله ی فرار روی پشت بوم ها که تو برزیل اتفاق میفته...

یا برعکس زشتی های جنگ رو توی BO 1 کی میتونه کتمان کنه؟؟

یا مرحله ای که به یکی از شهرها با هلی کوپتر حمله میکردیم یادت رفته؟؟ من ب اینا میگم حس جنگ...همونجور که بالا گفتم جنگ شبیه سازی نمیشه...ولی عنوانی مثه MW شمارو حداقل با هیجانی که توی جنگ هست آشنا میکنه.

کال آف هیجان جنگ رو منتقل میکنه به نحو احسن..واسه همینم هست که طرفدار داره...

دوستان کسی نگفت اینا برای پیسی اومده یا نه؟:
:n13: The Darkness
Killzone
Metroid Prime
perfect dark
Resistance

فقط اولی مال پیسیه...الباقی رتــتــوِِ D

AlexMercer
06-05-2013, 17:50
من قبول دارم که COD بیشتر استواره بر جنبه های سینمایی . شما ببین در وسط میدان جنگ این بازی همه کاره ماییم. من بعضی مواقع خسته میشم که همه مسولیت ها رو دوشه منه! سرباز اون تانک بترکون. سرباز اون اسنایپر رو بردار همه رو بکش. سرباز رو اون c۴ هارو بزار رو تانک ها. سرباز همه اینا رو بکش تا ما بیایم جلو! گاهی فکر میکنم اون ۸ نفری که دورمم هیچ کارن! کال اف فقط جذابه چون اکشنش هیجان داره همین!

City 17
06-05-2013, 18:36
شبیه ساز جنگ بنظرت اصلا میشه اجرا بشه تو دنیای گیم؟؟
همون OP هم شبیه ساز نبود اگه تیر میخوردی زنده میموندی...
جنگ واقعی مثل فوتبال یا تنیس نیست که بشه براش شبیه ساز ساخت...!!
و
مراحلی که با کاپیتان پرایس داشتیم واقعا حس پارتیزانی داشت...
مرحله ای مثل ترور زاخائف توی MW1 رو کی فراموش میکنه؟؟حسی که به آدم میده فوق العادس...
توی MW2 مرحله ای که تو ارتفاعات رخ میده و اون اسلحه معروف راداری که دستتون هست..سیر هیجانی که این مرحله داره رو دنبال کن...آخرش با جت اسکی فرار میکنی..
مرحله ی فرار روی پشت بوم ها که تو برزیل اتفاق میفته...

یا برعکس زشتی های جنگ رو توی BO 1 کی میتونه کتمان کنه؟؟

یا مرحله ای که به یکی از شهرها با هلی کوپتر حمله میکردیم یادت رفته؟؟ من ب اینا میگم حس جنگ...همونجور که بالا گفتم جنگ شبیه سازی نمیشه...ولی عنوانی مثه MW شمارو حداقل با هیجانی که توی جنگ هست آشنا میکنه.

کال آف هیجان جنگ رو منتقل میکنه به نحو احسن..واسه همینم هست که طرفدار داره...

البرز اینایی که گفتی همه درسته اما از اون ترور بگیر تا فرار با جت اسکی تقریبا همشون روی همون جنبه ی "هالیوودی" کار می چرخن تا شبیه بودن به جنگ.
مثلا توی Operation Flashpoint شما به عنوان یه سرباز فقط یه قطب نما و یه نقشه داری، اطلاعات زیادی نداری، دستورای لحظه ای نمی گیری، با چند تا تیر کشته میشی، مهماتی که داری خیلی
محدوده و اگه درست خرجشون نکنی بلافاصله تموم میشه، مهم تر از همه اون احساس ضعفی بود که منتقل میشد، نه اینکه مثه یه ابر قهرمان صدها نفر، ده ها تانک و ... رو بکشی و بری جلو!
درسته شبیه ساز کامل برای جنگ نمی تونیم داشته باشیم اما مسئله اینجاست که CoD در عمل و در واقعیت تلاش آنچنانی برای این کار نداشته، درست بر عکس، قسمت عمده ی تمرکزش روی
Epic بودن ماموریت ها و قهرمانی ها و ... هست، من نمیگم نباید به این شکل باشه، میگم این واقعیت کاره و اون احساس جنگ و مردونگی(!) پوشالی هست، حتی خود Activision هم فکر نمی کنم
همچین قصد و ادعایی داشته باشه، کما اینکه اگه همچین کاری می کرد قطعا این فروش رو نمی داشت.

amin 2010
06-05-2013, 20:03
البته دوستان از ARMA هم غافل نشيد در زمينه شبيه سازي بسي خفن عمل كرده و مي كنه:n02:

Harvest_moon_majid
06-05-2013, 20:06
البرز اینایی که گفتی همه درسته اما از اون ترور بگیر تا فرار با جت اسکی تقریبا همشون روی همون جنبه ی "هالیوودی" کار می چرخن تا شبیه بودن به جنگ.
مثلا توی Operation Flashpoint شما به عنوان یه سرباز فقط یه قطب نما و یه نقشه داری، اطلاعات زیادی نداری، دستورای لحظه ای نمی گیری، با چند تا تیر کشته میشی، مهماتی که داری خیلی
محدوده و اگه درست خرجشون نکنی بلافاصله تموم میشه، مهم تر از همه اون احساس ضعفی بود که منتقل میشد، نه اینکه مثه یه ابر قهرمان صدها نفر، ده ها تانک و ... رو بکشی و بری جلو!
درسته شبیه ساز کامل برای جنگ نمی تونیم داشته باشیم اما مسئله اینجاست که CoD در عمل و در واقعیت تلاش آنچنانی برای این کار نداشته، درست بر عکس، قسمت عمده ی تمرکزش روی
Epic بودن ماموریت ها و قهرمانی ها و ... هست، من نمیگم نباید به این شکل باشه، میگم این واقعیت کاره و اون احساس جنگ و مردونگی(!) پوشالی هست، حتی خود Activision هم فکر نمی کنم
همچین قصد و ادعایی داشته باشه، کما اینکه اگه همچین کاری می کرد قطعا این فروش رو نمی داشت.

درست میگین...

کاملا درست میگید...

CoD رو اگه رو Esey بذاری میشی مثه یه سوپر قهرمان!!!!!
!
اگه رو Hard بذاری دو قدمم نمی تونی جلو بری!!!

یه بچه هفت_هشت ساله هم CoD می تونه بازی کنه ولی می تونه Crysis بازی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n27:

بعد تازه شما تو CoD عین یه قهرمان بزرگیو همه کاره(از زاخایوف تو 3 هم قویتری...)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

چرا Crysis بازی نمی کنید ؟؟؟؟؟؟؟ اصلا Crysis بازی کردین؟؟؟؟

از این همه CoD بازی کردنو Half life خسته نمی شین؟؟؟؟

درسته بازی قدرتمندیه ولی دیگه تو این دوره زمون (به ظر من) افت داره یه نفر تو گیم نت کانتر استریک بازی کنه.....یا CoD WaW بازیکردن...

--------------------)))>>>>Crysis <<<<((((---------------------

Mehran-King
06-05-2013, 21:10
دوستان من همه بازی هارو دوست دارم :دی ولی کالاف دیوتی زدم آخه خیلی موفق بود... الان 15 در اومده

البته کرایسیس رو هم خیلی دوست دارم !!!

AlexMercer
06-05-2013, 21:16
درست میگین...

کاملا درست میگید...

CoD رو اگه رو Esey بذاری میشی مثه یه سوپر قهرمان!!!!!
!
اگه رو Hard بذاری دو قدمم نمی تونی جلو بری!!!

یه بچه هفت_هشت ساله هم CoD می تونه بازی کنه ولی می تونه Crysis بازی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n27:

--------------------)))>>>>Crysis <<<<((((---------------------

تغییر درجه سختی بازی در objectives که بازی بهت میده تفاوتی ایجاد نمیکنه! بازم این گیمره که باید یک تنه همه رو بکشه وهمه کارهارو بکنه.فقط تفاوتش اینه که رو درجه هارد تعداد دفعات مردن بیشتر میشه . این دلیل نمیشه که از نظر اکشن و گیم پلی بازی بهتر باشه! یک بازی خوب از نظر من باید بتونه در درجه سختی نرمال و easy موفق باشه چون بیشتر گیمر ها در این دو درجه بازی انجام میدن و درجه های بالاتر برای کساییه که دنبال چالشن و یا خیلی با بازی حال کردن!که تو کشور خودمون به علت نبود کپی رایت و وفور پخش بازی در فصل پخش cod کسی وقت نداره هارد بازی کنه! مثلا بازی rage یا bioshock infinite در درجه نرمال هم واقعا سخته و دشمنان هوش مصنوعی خوبی دارن ولی در cod گاهی جلوشونی ولی نمیزننت!

جالب تر هوش مصنوعی یارامه! گاهی داریم با همه یارام میریم جلو بعد میبینم یکی داره از عقب بهم تیر اندازی میکنه! یعنی یارام اینو نکشتن!!!چطور میشه!بعد دارن میرن جلو:n08:

نکته بعدی Crysis هست. این بازی فقط به خاطر گرافیکش معروفه وگرنه نه داستان درست درمونی داره نه اکشن انچنان بهتری نسبت به Cod. حتی سرور های مولتی پلیر این بازی نسبت به سایر بازی های fps خلوت تره. تازه در Crysis بیشتر حس یک سوپر قهرمان میون میدان جنگ به ادم دست میده. یک لباس قدرتمند که بهمون نیروهای زیادی میده که مارو نسبت به دشمنان متمایز میکنه.

Turok-71
06-05-2013, 22:38

دوست عزیز(اسمتو نمیدونمD)حرفم اینه که حس جنگ انتقال داده میشه...ما که جنگ نرفتیم...فوقش زنگ آخر یه دعوایی کردیم تو مدرسه:دی

OF یا ARMA که آرمین گفت هیچ موفقیتی نمیتونن کسب کنن.میرن رو اعصابت..MW ها بخاطر همون جنبه هالیوودی قدرت نمایی میکنن...

جوری که میگی(مثال OF)قراره که توی یه بازی زجر بکشیم نه اینکه از یه بازی لذت ببریم....

کل بحث من اینه که از بازی لذت ببریم...کال آف هم خبره ی اینکاره....گیر دادین به مردونگی:دی

آقا اصا MW چرت و پرته...:دی

من موندم MW چ حسی رو میده با این اوصاف؟؟؟ حس حذف شدن رئال از چمپیونزلیگ؟؟ یا حتی بالارفتن قیمت ماست گلپایگان؟؟

خب حس جنگ میده دیگه D

B.3.S.T
06-05-2013, 22:58
مام راُیمونو دادیم یکم دیر البته..
با اینکه ارادت خاصی نسبت به HL و BF دارم ولی این بایوشاک امان از کَفِ ما بـُــرید نشد به هیچ کدومشون راُی بدم :n28:
انتخاب من Bioshock اونم فقط قسمت آخرش که کلآ نظرم رو نسبت به سبک شوتر عوض کرد.مثل حال و هوای HL رو انتقال میداد با سبکی مدرن تر و آپشن هایی بیشتر ...
اول Bioshock
دوم Half Life
سوم Battlefield که بیشتر رو حساب فیزیک بالای بازی و واقع گرایی محیطش و همینطور صداگذاریش که حس یه جنگ واقعی رو منتقل می کنه.

+
راستی عنوان برتر از نظر بنده عنوانی هست که بعد از cod دوم باشه( بـــعله عزیزان حالا هی دورِ این ضریحِ cod بچرخین با اتخابتون صـــفا کنید) !!! :n02:

amin 2010
06-05-2013, 23:22
داشتم صفحات قبلو مرور مي كردم ، با يكي از جمله هاي اين چند صفحه اخير البرز شديد موافقم ، اونم قضيه داستانه .
تو تاپيك بايوشاك هم اينو گفتم خوب بودن داستان به پيچيده بودنش ربطي نداره ! من بشخصه داستاني مثله MW1 رو براي يه بازي اول شخص كاملا مناسب ميدونم . ببينيد تو فيلمم همين بحث هست فيلمي مثله ديوانه امريكايي داستاني شديدا پيچيده و تودرتو داره ، از فيلم هاي بسيار موفق هم حساب ميشه ؛ اما كسي هست كه بگه اين فيلم به اندازه رمانش موفق بوده ؟ يا فيلمه shining هم همينطور .صحبتم اينه كه داستان پيچيده هميشه در كتاب بيشتر از باقي هنر ها جواب داده . همين بايوشاك اگه به صورت يه رمان در بياد قطعا ميتونه از ايني كه الان هست هم جذاب تر در بياد ، بخاطر همين ميرسيم به حرف البرز ، اگه كسي به من بگه دنبال يه داستان پيچيده ام خوندن كتاباي استفن كينگ و بهش معرفي ميكنم نه بازي كردن بايوشاك رو .
پس بنظر من پيچيده بودن داستانو از از فاكتورامون حذف كنيم و بجاش كشش داشتن داستان رو مد نظر قرار بديم كه در اين زمينه دو قسمت MW كشش كافي رو دارن بنظرم
( من خودم به halo راي دادم در نتيجه هر گونه وابستگي به طرفين درگيري رو تكذيب ميكنم ، اين پستم صرفا براي بيشتر كردن كل كل دوستان بود و ارزش ديگري ندارد :n02:)

halflife g
06-05-2013, 23:42
داشتم صفحات قبلو مرور مي كردم ، با يكي از جمله هاي اين چند صفحه اخير البرز شديد موافقم ، اونم قضيه داستانه .
تو تاپيك بايوشاك هم اينو گفتم خوب بودن داستان به پيچيده بودنش ربطي نداره ! من بشخصه داستاني مثله MW1 رو براي يه بازي اول شخص كاملا مناسب ميدونم . ببينيد تو فيلمم همين بحث هست فيلمي مثله ديوانه امريكايي داستاني شديدا پيچيده و تودرتو داره ، از فيلم هاي بسيار موفق هم حساب ميشه ؛ اما كسي هست كه بگه اين فيلم به اندازه رمانش موفق بوده ؟ يا فيلمه shining هم همينطور .صحبتم اينه كه داستان پيچيده هميشه در كتاب بيشتر از باقي هنر ها جواب داده . همين بايوشاك اگه به صورت يه رمان در بياد قطعا ميتونه از ايني كه الان هست هم جذاب تر در بياد ، بخاطر همين ميرسيم به حرف البرز ، اگه كسي به من بگه دنبال يه داستان پيچيده ام خوندن كتاباي استفن كينگ و بهش معرفي ميكنم نه بازي كردن بايوشاك رو .
پس بنظر من پيچيده بودن داستانو از از فاكتورامون حذف كنيم و بجاش كشش داشتن داستان رو مد نظر قرار بديم كه در اين زمينه دو قسمت MW كشش كافي رو دارن بنظرم
( من خودم به halo راي دادم در نتيجه هر گونه وابستگي به طرفين درگيري رو تكذيب ميكنم ، اين پستم صرفا براي بيشتر كردن كل كل دوستان بود و ارزش ديگري ندارد :n02:)
منم تقريبا موافقم ولي ذكر يك نكته لازم :

Bioshock infinite دلستانش خيلي پيچيدس و گرنه bioshock 1 و سري halflife خيلي پيچيده نيستن.....

+

در مورد cod هم كه دوستان يكي دو صفحس دارن بحثش رو مي كنن :

به نظر من cod فيلم ترين بازي هست(چه اصطلاحي:n02:) و بر خلاف كارگردانايي مثل كيج كه ميخوان بازيشون رو به فيلم تبديل كنن cod اينكارو چندين سال قبل و به نحو صحيح انجام داده و ايرادايي مثه هوش مصنوعي و گيم پلي و ... كه اشاره كردين وقتي كه يه گيمر نه چندان حرفه اي در حال تجربش هست اصلا به چشم نمياد

Cod هاليوودي ترين بازي(البته منظور مثه فيلم اكشن هاليوودي نه هر نوع فيلم هاليوودي) هست و همينم همه رو جذب مي كنه(البته سواي دو سه شماره اخيرش)

.

amin 2010
06-05-2013, 23:56
مراد جان صد در صد با حرفات موافقم ( مثله هميشه :n02:) من خودم نسخه اول بايوشاك رو بين بازي هاي محبوبم قرار ميدم ولي اين نسخه اخر بين تاپ ١٠اين نسلم هم نيست . دقيقا مشكل اصليمم با بازي همين پيچيده بودن زياد از حد بازي بود . +
دقيقا همينه .اين گيم عامه پسنده ( علاوه بر جذب برخي هاردكور گيمر ها ) و اين مثبت ترين نكته اين بازيه

Layken
07-05-2013, 01:04
خب بیکار نشینیم، بالاخره یه کم کل کل کنیم : دی

اول حامد:
رتبه ی 3 یعنی سری Metroid Prime و اصلا به طور کلی تر سری Metroid (مثل Super Metroid که صحبتشو توی پست قبلی کردم) بیشتر توی ژانر اکشن ماجراجویی
دسته بندی میشه، حتی نینتندو بارها روی بخش ماجراجویی کار و "شوتر نبودن" این سری تاکید داشته، یعنی مسئله ی اصلی حضور/عدم حضور اون توی این رای گیری
هست که خودش یه رای گیری دیگه رو می طلبه : دی

می تونم بپرسم دلیلت رو برای انتخاب Doom بعد از مثلا هیلو و بایوشاک و قبل از HL؟ طبیعتا نظر شخصی هست و اصلا لطف این تاپیک به همینه ولی برای گرم تر شدن
تاپیک می پرسم و دوست دارم دلائلت رو بشنوم.

رتبه ی 5 که دو تا عنوان CoD و HL رو گذاشتی، اون هم با این همه تفاوت ساختاری بین این دو تا عنوان، یعنی واقعا برات در یک رده هستن و به یه اندازه با هردوشون ارتباط
برقرار کردی؟ یا به قول خودت سیگار کاپیتان پرایس در یک کفه ترازو و Crowbar دکتر در طرف دیگه؟

.

اول من : دی

متروید در هر دو ژانر جا میگیره ، من موقعی که داشتم این لیست رو تهیه می کردم بودن سایت هایی که از متروید نام میبردن و بودن سایت هایی که نام نمی بردن
حتا شده بود عکس ساموس ، مسترچیف و فریمن رو در یک جا به صورت بنر در نشون دادن پرچم شوتر نیز دیدم.
حتا از دگرگونی های متروید در ژانر شوتر اول شخص مطالب زیادی هم خوندم که خوشبختانه اکثر این اطلاعات در این مدتی که برای جمع اوری این لیست انجام میدادم کسب کردم
در مرحله دوم یک عادتی که من دارم اینه که موقعی که تاپیکی به این شکل میزنم ( که چند مورد زدم ) همیشه برای عناوین حاضر در لیست از افراد دور برم مشورت گرفتم
دوستان هم به خوبی در اطلاع هستن و برای این لیست هم با چند تعداد زیادی از جمله دوستان همکار مشورت گرفتم و لیست رو نشون دادم تا اگر مشکلی کم یا کاستی باشه رفع کنیم
که در این بین حرفی از حذف متروید ندیدم.
بنابراین تصمیم گرفتم همراه با منابعی که دیدم خودم نیز یک دور دیگه بازی رو انجام بدم و وقتی بازی کردم به قطع به نتیجه رسیدم و میگم میشه متروید رو در ژانر (( شوتر اول شخص اکشن ادونچر )) قرار داد و حتا در صورتی که یک لیست از ژانر اکشن ادونچر اول شخص هم داشته باشیم اونجا هم جا میگیره.

یک مثال کوچیک و نزدیک همین بازی Journey در دو بخشی مثل پلتفورمر و ادونچر کاندید میشه یا جایزه میگیره یا در لیست هاشون قرار میگیره.

در مورد Doom
این که بعد از هیلو و بایوشاک دو دلیل داره :
1- هیلو که همیشه در این ژانر برام اوله و doom حتما باید بعد از اون قرار بگیره
2- اگر بایوشاک اینفینیتی نبود شاید نظرم عوض میشد ولی اینفینیتی چیزی فرای شوتر رو ارائه داد علت دیر رای دادنم هم بیشتر این بود که تحت تاثیر نو بودن اینفینیتی قرار نگیرم و فکر کردم و به نتیجه رسیدم که بایوشاک چند برابر برتر از Doom خواهد بود.

و چرا قبل از نیمه جان و کال او :

1- COD تاثیر اصلی خودشو در ادامه برام از دست داد ، البته من لذتی که با کال او های نسل پیش بردم هم مد نظر قرار دادم و با کال او های این نسل جمع بندی زدم
دیدم کال او داره برام لذتی تکراری ایجاد میکنه و از اون سمت DOom با توجه به قسمت هایی که ازش بازی کردم مخصوصا قسمت 3 و فکر کردن برای عمق لذتی که از دووم بردم باعث شد تا بره مقام چهارمی

اما چرا بالاتر از نیمه جان قرار گرفته رو با سوال بعدیت که چرا نیمه جان با کال او هم رده میشه یک جا جواب میدم : دی

من همیشه همه جا سعی کردم اون لذتی که از یک بازی میبرم رو ملاک کار خودم قرار بدم بعد به مقام و منزلتش تکیه کنم و رای کارهام با این تفکر اولویت بندی میکنم

یکی از بزرگ ترین نقطه ضعف های doom 3 برای من یک لذت بزرگ در بر داشت اونم نگه نداشتن همزمان چراغ قوه و اسلحه بود.
دووم برا من هورور هم بود و همیشه هورور هر جا بوده منو شیفته خودش میکنه
قضیه اینه که در نیمه جان هم هورور داشتیم اما موضوع اصلی اینه من هیچ وقت نتونستم با سری بازی های نیمه جان ارتباط برقرار کنم
لذتی که من در عناوینی مثل هیلو یا بایوشاک کسب میکنم در نیمه جان ندیدم ، نیمه جان هیچ وقت منو ارزا نکرد ، هیچ وقت با شخصیت اولش ارتباط برقرار نکردم
من برای بازی کردن doom 3 داشتم نفله میشدم و برای لذت بردن بیشتر ازش یک کارت گرافیک مدل 6200 xfx خریدم : دی
و cod رو میارم کنارش قرار میدم چون به شدت لذت بخش بوده برام و وقتی میاد کنار نیمه جان چون در کال او قسمت های شاهکاری مثل MW , MW 2 میبینم
و چون بالاتر از نیمه جان قرارش نمیدم چون طی مدت ها مقداری اون ارزشش پایین اومد و لذتی تکراری برام تداعی میکرد.
از اون سمت نیمه جان رو دوست دارم به خاطر ویکتور اناتوف به خاطر خلق چیزی مثل City 17 که واقعا کارش کم از معجزه نبود به خاطر همون dog ،
اون سکانس پایانی اپیزود دوم که شیون های الکس برای نجات پدرش مگه یادم میره ؟ و....
اما همون طور که بالا گفتم لذت رو با مقام و منزلت یکی میکنم وقتی میگم لذت نمی برم در اون حدی نیست که به درد نخور فرض کنم ، نه اصلا به هیچ وجه
هر موقع هر جا خودش و استدیو سازندش جایزه و مقامی بگیره من تحسینش می کنم و یه حقش بود نثارش میکنم

توضیحات دیگر و زیادی هم دارم که در گفتگوهای بعدی ادامه خواهم داد
:n16:

DaRiOuShJh
07-05-2013, 01:04
یه نمه تاپیک داره بچه بازی میشه ها ( دوستان به دل نگیرن) :دیماشالله تو ایران بچه 7 ساله همه نوع بازی رو میره خدا رو شکر فقط ریاد نتونستن به RPG زیاد دستبرد بزنن :دی
COD واقعا تو اون نسخه های اول قوی ظاهر شد حالا به نسخه های بعدش مخصوصا آنلاینش کاری نداریم ( من اصلا آنلاین بازی نکردم چیزی رو) ولی همون COD و cod pacific assault خیلی قوی تر از Moh و mohA بودن من خودم تا به حال تو این چند سال بازم 3-4 بار COD ها رو ریختم و بازی کردم ولی moha رو همون 7-8 سال پیش بود کی بود همون موقع فقط بازی کردم
حالا دوستان که میان تعصبی میکنن و بعضی دوستان که فقط یه بازی رو تموم کردن ( امون از دست این گروه) دیگه خصمانه برخورد میکنن

راستی الان یادم اومد command and conquer RENEGADE ]م از بازی های خوب و تنها سری اکشن سری C&C بود که اونم خیلی خوب کار شده بود و گرافیک قابلی تو زمانه خودش داشت
گمونم برای 2002 بود
Daikatana هم فک کنم برای 2001 اینا بود اونم کارش خوب بود
سری Soldier of fortune هم بازی های خوبی بود
ای یادش به خیر
بازیکن قدیمی اینجا کسی نیست از قدیما بگیم بخندیم؟ ما که دیگه برای بازی یهای جدید یه مقدار پیر شدیم دیگه

moltendo
07-05-2013, 01:45
آی گفتی
Soldier of fortune خاطرات مارو زنده کردی هنوز لودینگش یادمه فشنگای تفنگ بود
RENEGADE هم بازی شاخی بود BATTLEZONE هم بازی قابلی بود گرچه استراتژیکم محسوب میشد

Pami
07-05-2013, 08:25
هر کدوم از بازیهایی که بازی کردم تو این لیست برام خاطره های زیادی دارن
ولی انصافا بهترین تو این لیست Call of Duty هست مخصوصاً MW2
سری های اول Doom که برای DOS ارائه شده بود هیچوقت از یادم نمیره حتی رمزهاش هم یادمه iddqd و idkfa :دی ، ترس و استرس Doom 3 هم جای خودش مخصوصا مرحله Hell
half life هم که نمیشه به سادگی ازش گذشت ، فکر نکنم کسی اول شخص بازی کرده باشه و half life رو نشناسه
wolfenstein هم خیلی عالی بود ، quake 4 هم چقدر زمان دانشجویی شبکه میکردیم تو خونه بازی میکردیم !

تشکر از Layken ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای تاپیک خوبش

City 17
07-05-2013, 11:19
در مورد Doom
این که بعد از هیلو و بایوشاک دو دلیل داره :
1- هیلو که همیشه در این ژانر برام اوله و doom حتما باید بعد از اون قرار بگیره
2- اگر بایوشاک اینفینیتی نبود شاید نظرم عوض میشد ولی اینفینیتی چیزی فرای شوتر رو ارائه داد علت دیر رای دادنم هم بیشتر این بود که تحت تاثیر نو بودن اینفینیتی قرار نگیرم و فکر کردم و به نتیجه رسیدم که بایوشاک چند برابر برتر از Doom خواهد بود.

و چرا قبل از نیمه جان و کال او :

1- COD تاثیر اصلی خودشو در ادامه برام از دست داد ، البته من لذتی که با کال او های نسل پیش بردم هم مد نظر قرار دادم و با کال او های این نسل جمع بندی زدم
دیدم کال او داره برام لذتی تکراری ایجاد میکنه و از اون سمت DOom با توجه به قسمت هایی که ازش بازی کردم مخصوصا قسمت 3 و فکر کردن برای عمق لذتی که از دووم بردم باعث شد تا بره مقام چهارمی

اما چرا بالاتر از نیمه جان قرار گرفته رو با سوال بعدیت که چرا نیمه جان با کال او هم رده میشه یک جا جواب میدم : دی

من همیشه همه جا سعی کردم اون لذتی که از یک بازی میبرم رو ملاک کار خودم قرار بدم بعد به مقام و منزلتش تکیه کنم و رای کارهام با این تفکر اولویت بندی میکنم

یکی از بزرگ ترین نقطه ضعف های doom 3 برای من یک لذت بزرگ در بر داشت اونم نگه نداشتن همزمان چراغ قوه و اسلحه بود.
دووم برا من هورور هم بود و همیشه هورور هر جا بوده منو شیفته خودش میکنه
قضیه اینه که در نیمه جان هم هورور داشتیم اما موضوع اصلی اینه من هیچ وقت نتونستم با سری بازی های نیمه جان ارتباط برقرار کنم
لذتی که من در عناوینی مثل هیلو یا بایوشاک کسب میکنم در نیمه جان ندیدم ، نیمه جان هیچ وقت منو ارزا نکرد ، هیچ وقت با شخصیت اولش ارتباط برقرار نکردم
من برای بازی کردن doom 3 داشتم نفله میشدم و برای لذت بردن بیشتر ازش یک کارت گرافیک مدل 6200 xfx خریدم : دی
و cod رو میارم کنارش قرار میدم چون به شدت لذت بخش بوده برام و وقتی میاد کنار نیمه جان چون در کال او قسمت های شاهکاری مثل MW , MW 2 میبینم
و چون بالاتر از نیمه جان قرارش نمیدم چون طی مدت ها مقداری اون ارزشش پایین اومد و لذتی تکراری برام تداعی میکرد.
از اون سمت نیمه جان رو دوست دارم به خاطر ویکتور اناتوف به خاطر خلق چیزی مثل City 17 که واقعا کارش کم از معجزه نبود به خاطر همون dog ،
اون سکانس پایانی اپیزود دوم که شیون های الکس برای نجات پدرش مگه یادم میره ؟ و....
اما همون طور که بالا گفتم لذت رو با مقام و منزلت یکی میکنم وقتی میگم لذت نمی برم در اون حدی نیست که به درد نخور فرض کنم ، نه اصلا به هیچ وجه
هر موقع هر جا خودش و استدیو سازندش جایزه و مقامی بگیره من تحسینش می کنم و یه حقش بود نثارش میکنم

توضیحات دیگر و زیادی هم دارم که در گفتگوهای بعدی ادامه خواهم داد
:n16:

مرسی از توضیحاتت حامد.

صحبتی که می خوام بکنم با توجه به شناختی هست که تا حالا ازت داشتم و صحبت های بالا که یه جورایی سلایق کلیت رو نشون میده؛ از اون قسمتی که راجع به پایان اپیزود 2 و "شیون های الکس" گفتی
شروع می کنیم، اون قسمت یعنی مرگ دکتر ونس واقعا شوک آور و ناراحت کننده بود، اما وقتی مثلا من خودم می خوام اون صحنه رو مجسم کنم، شیون های الکس اونقدر بولد شده نمیاد جلوی چشمم،
یا مثلا من بر خلاف خودت اون صحنه رو به شکل یه "سکانس" نمی بینم، بیشتر فضای کلی و اتفاقی که افتاده که در قالب کار افتاده روم تاثیر گذاشته، قصدم از گفتن اینا این بود که بگم این یکی از نقاطی هست
که در اون دیدمون فرق داره، با توجه به سابقه ای که ازت دیدم مثلا علاقه ی شدیدت به اسنیک یا سری رزیدنت ایول یا سری آنچارتد یا کارهای دیوید کیج یا فیلم در قالب دکمه زنی در بازی یا بعضی از کارهای
ژاپنی، برداشتم اینه که به جملات و دیالوگ های "بولد" شده خیلی علاقه داری، خصوصا جاهایی از یک بازی (یا حتی فیلم) که احساساتت رو -که می خواد احساس ترس باشه، ناراحتی از وقوع یک اتفاق باشه،
خوشحالی از مثلا بازگشت یک قهرمان باشه یا اتفاقات اغراق شده یا موارد این چنینی- با یه حرکت خاص یا در یک لحظه تحت تاثیر قرار بده(موردی که توی کارهای آسیای شرقی زیاد نمود داره، توی بعضی از
کارهای غربی مثل خیلی از فیلم های هالیوودی هم در قالب و شکل و شمایل دیگه هست)، اینا رو روی حساب پست های زیادی که ازت دیدم میگم، حالا بر می گردیم به بحثمون، به نظرم شاید علت اصلی
که میگی نتونستی با HL ارتباط برقرار کنی همین مورد باشه، چون توی HL این شکل از بازی با احساسات (خصوصا از نوع اغراق شده) در قالب مثلا یک دیالوگ یا یک حادثه ناگهانی و ... زیاد مصداق نداره، یعنی
همه این ها به شکل دیگه هست و در قالب کار، مثلا میگم محیط Ravenholm مرموزه، اما این مرموز بودن توی کل اتمسفر کار دیده میشه و تاثیر کلی می گذاره یا مثلا مبارزه با Tentacle که یه هیجان پیوسته
داره و نه تاثیر به این شکل که یک Suspense ناگهانی برات به وجود بیاد(موردی که توی بایوشاک اینفینیت زیاد پیش میاد)، یا اینکه در HL خیلی به ندرت پیش میاد که مثلا گوردون در یک قدمی مرگ باشه و به
طرز معجزه آسایی نجات پیدا کنه یا اینکه تحت تاثیر حرف/دیالوگ خاصی قرار بگیره، یعنی گوردون نسبت به اون کاراکتر هایی که باهاشون ارتباط برقرار کردی یک شخصیت آروم تر و شاید نزدیک تر به واقعیت
(اما از این نظر دورتر نسبت به فیلم های سینمایی) رو داره، که این باعث شده من شخصا بهتر بتونم باهاش همذات پنداری کنم و این صحبت نکردن گوردون هم واقعا از این نظر کمک کننده بوده(و به همون نسبت
ممکنه باعث بشه بعضی سلیقه ها نتونن اون تاثیری رو که دنبالشن ازش بگیرن)، توی HL زیاد خبری از اون درخشش های ناگهانی و بولد شده نیست، خبری از اون "سکانس ها" نیست، یا اون حس ترس که
می دونم زیاد علاقه داری، مثل Doom یا RE در اولویت و یا به اون شدت و به طور مداوم نیست، بیشتر در قالب کار هست، یعنی شاید یک جورایی HL در بین این عنوان ها معتدل تر و نرمال تر باشه و همین دلیل
زیاد ارتباط برقرار نکردنت باهاش شده باشه چون HL با اینکه Sci-fi هست، در عین تناقض در خیلی جاها به نظر کاملا رئال میاد، با اینکه شخصیت اصلیش یک قهرمانه و کارهای بزرگی می کنه، ابر قهرمان نیست
و اتفاقا خیلی جاها شبیه به یه انسان معمولیه که اینها می تونن عاملی بشن واسه جذب یا دفع سلیقه های خاص!

اول من : دی

متروید در هر دو ژانر جا میگیره ، من موقعی که داشتم این لیست رو تهیه می کردم بودن سایت هایی که از متروید نام میبردن و بودن سایت هایی که نام نمی بردن
حتا شده بود عکس ساموس ، مسترچیف و فریمن رو در یک جا به صورت بنر در نشون دادن پرچم شوتر نیز دیدم.
حتا از دگرگونی های متروید در ژانر شوتر اول شخص مطالب زیادی هم خوندم که خوشبختانه اکثر این اطلاعات در این مدتی که برای جمع اوری این لیست انجام میدادم کسب کردم
در مرحله دوم یک عادتی که من دارم اینه که موقعی که تاپیکی به این شکل میزنم ( که چند مورد زدم ) همیشه برای عناوین حاضر در لیست از افراد دور برم مشورت گرفتم
دوستان هم به خوبی در اطلاع هستن و برای این لیست هم با چند تعداد زیادی از جمله دوستان همکار مشورت گرفتم و لیست رو نشون دادم تا اگر مشکلی کم یا کاستی باشه رفع کنیم
که در این بین حرفی از حذف متروید ندیدم.
بنابراین تصمیم گرفتم همراه با منابعی که دیدم خودم نیز یک دور دیگه بازی رو انجام بدم و وقتی بازی کردم به قطع به نتیجه رسیدم و میگم میشه متروید رو در ژانر (( شوتر اول شخص اکشن ادونچر )) قرار داد و حتا در صورتی که یک لیست از ژانر اکشن ادونچر اول شخص هم داشته باشیم اونجا هم جا میگیره.

یک مثال کوچیک و نزدیک همین بازی Journey در دو بخشی مثل پلتفورمر و ادونچر کاندید میشه یا جایزه میگیره یا در لیست هاشون قرار میگیره.

بله صحبت هات درسته، همون طور که گفتی ویژگی هایی از هر دو ژانرش درش دیده میشه و هستن جاهایی که Metroid رو شوتر می دونن، اما باز فکر می کنم منابع مختلف به
خصوص خود نینتندو رو در نظر بگیریم کفه ی ترازو به سمت اکشن ماجراجویی سنگینی می کنه...

+

البرز: شوخی هات واسه افزایش فان تاپیک و عمر بیشترش مفیده : دی

manuelcalavera
07-05-2013, 13:31
معراج دیگه حرفی برای زدن به دورشده ها از صراط ِ مستقیم ِ HL باقی نذاشت.

واقعا" هم همین هست. HL هیچوقت آمپولی عمل نکرده ... مث ِ یه درمان ِ طولانی مدته. چیزیه که اگه خودتو توش رها کنی ، افسار ِ روانت رو توی دستاش میگیره ، مسحورت میکنه و به فکر میبردت. مخصوصا" وقتی از همون اول Opposing Force و Blue Shift رو درکنار نسخه ی اصلی بازی کرده باشیو بدونی که یه غم و Outcast بودنی توی ماجرا هست که انگار هیچکس نمیفهمتش ... حتی شپرد و کالهون هم اون غم رو منتقل میکنن. این رها شدنه هست که باعث میشه Crowbarـه برات یه معنی داشته باشه، این رها شدنه هست که روانتو میدزده و وقتی یک دارو رو باور نداشته باشی ، هیچوقت روی سیستم بدنت تاثیر نمیذاره یا اگه بذاره کم تاثیر میذاره.

mjorh
07-05-2013, 21:08
تو تاپيك بايوشاك هم اينو گفتم خوب بودن داستان به پيچيده بودنش ربطي نداره ! من بشخصه داستاني مثله MW1 رو براي يه بازي اول شخص كاملا مناسب ميدونم . ب

مناسب - خوب - عالی-شاهکار ! نمیخوام با لغات بازی کنم ولی پیچیده لغت مناسبی نیست ، غافلگیری به نظرم بهتره ! داستانای هالیوودی خب خوبن ، همین ! خوب ! یعنی چیزی نیس که بعد از چند سال آدم بگه اره خیلی شاهکار بود و اینا ولی مثلا بایوشاک تا چند سال بعد هم داستانش گفته میشه از شاهکار بودنش گفته میشه ، الان همه COD رو به گیم پلی و صحنه های سینماتیکش میشناسن نه داستان (به نسبت )

Turok-71
07-05-2013, 21:10
بچه ها اومدن تایپکو و نظراتو دیدن و گفتن باس آهنگ بدیم و دیـــس کنیم یه سریارو...گفتم باو بیخیال...گفتن اصا راه نداره و خودتم باس اینتروی کارو بری...

فعلا تکست آهنگ اومده...ریمیکس انجام وظیفه ی هیچکسه...راستی اوترو رو هم زاخائف از آذربایجان داد..دمش گرم..بچه باصفاییه!!

اینترو:
T-71:
به همه گفتیم دیگه...به کی بگیم..همه دیدن پستای مارو...

ببین...COD یه چیزه قـویــه...دنیا مثشو ندیده..
.
.
.
مک تاویش:
ازتون دارم یه سوال! لیاقت کیه بگن بش بالا؟؟

اونی که با اقتدار تو صدره...یا اونی که آراش زیر خط فقره؟؟

ب مولا زشته...من هرچی گفتم از رو لیست دیدم..
.
.
همخوانی:(پرایس،گاست،مک تاویش)
" مـا در حـال انـجـام نـدای وظـیـفه ایـم،دلا شیـرن،تـا ابـــد مـا بـا شـکـسـت غـریـبـه ایـم"
.
.
پرایس:
هـــی ازم میپرسن کـــی،،میخوان بدونن زنده میمونم؟؟ چون زیر ذره بینم اونقد زومن روم ک معلومه سلول سیـبـیـلم!

نتیجه ی آرامونو چند سال دیگه میبینن/...آرای بازی ای که دادن تازه اندازه شـــیـــویـــدن!/

فکر نکنی حقوق بگیرم /....ولی دستور از IW میگیرم.../

تو گیم سربازای شریفیم../..تو خارجه الگوئیم../..رقابتم بشه اگه بخوایم اولیم../

عجب بازیه تمیزی../..دیگه جبهه نگیری../..اینو زمزمه کن تو بخش بازی../
.
.
" مـا در حـال انـجـام نـدای وظـیـفه ایـم،دلا شیـرن،تـا ابـــد مـا بـا شـکـسـت غـریـبـه ایـم"
.
.
گاست:
نمیدونم با اینکه بچه هامون بازیبازن چرا کنسول نامردا نمیدن ب ما؟؟../تازه اولاشه...تلفات،،واسه وسطاشه (اشاره به رای گیری).../

به بازی هاتونم بگین الکی نباشن خوشبین../ بایوشاکم بیاد جلو کشتیم../ به درندگیه،،کریتوسیم../ با مغز مولتی../
.
.
.
.
همخوانی:(پرایس،T-71)
نمیرسه دیگه خون به مغز...خون ب مغز...خون ب مغز...رد میدن...رد میدن...فریمنم بیینه مارو از صدمتری در میرن...در میرن....
.
.
.
اوترو:
زاخائف:
اوناییم ک از ما بیزارن...شبا MW1ـو لانچ میکننو بعد میخوابن...هع

Layken
07-05-2013, 22:42
معراج وقتی پست مراد رو بالا خوندم اومدم بگم از این که در نظر سنجی شرکت کردم خوشحال شدم ولی خب تو ادامه خوبی اومدی و مجبورا هستم :n26:

مرسی از توضیحاتت حامد.

صحبتی که می خوام بکنم با توجه به شناختی هست که تا حالا ازت داشتم و صحبت های بالا که یه جورایی سلایق کلیت رو نشون میده؛ از اون قسمتی که راجع به پایان اپیزود 2 و "شیون های الکس" گفتی
شروع می کنیم، اون قسمت یعنی مرگ دکتر ونس واقعا شوک آور و ناراحت کننده بود، اما وقتی مثلا من خودم می خوام اون صحنه رو مجسم کنم، شیون های الکس اونقدر بولد شده نمیاد جلوی چشمم،
یا مثلا من بر خلاف خودت اون صحنه رو به شکل یه "سکانس" نمی بینم، بیشتر فضای کلی و اتفاقی که افتاده که در قالب کار افتاده روم تاثیر گذاشته، قصدم از گفتن اینا این بود که بگم این یکی از نقاطی هست
که در اون دیدمون فرق داره، با توجه به سابقه ای که ازت دیدم مثلا علاقه ی شدیدت به اسنیک یا سری رزیدنت ایول یا سری آنچارتد یا کارهای دیوید کیج یا فیلم در قالب دکمه زنی در بازی یا بعضی از کارهای
ژاپنی، برداشتم اینه که به جملات و دیالوگ های "بولد" شده خیلی علاقه داری، خصوصا جاهایی از یک بازی (یا حتی فیلم) که احساساتت رو -که می خواد احساس ترس باشه، ناراحتی از وقوع یک اتفاق باشه،
خوشحالی از مثلا بازگشت یک قهرمان باشه یا اتفاقات اغراق شده یا موارد این چنینی- با یه حرکت خاص یا در یک لحظه تحت تاثیر قرار بده(موردی که توی کارهای آسیای شرقی زیاد نمود داره، توی بعضی از
کارهای غربی مثل خیلی از فیلم های هالیوودی هم در قالب و شکل و شمایل دیگه هست)، اینا رو روی حساب پست های زیادی که ازت دیدم میگم، حالا بر می گردیم به بحثمون، به نظرم شاید علت اصلی
که میگی نتونستی با HL ارتباط برقرار کنی همین مورد باشه، چون توی HL این شکل از بازی با احساسات (خصوصا از نوع اغراق شده) در قالب مثلا یک دیالوگ یا یک حادثه ناگهانی و ... زیاد مصداق نداره، یعنی
همه این ها به شکل دیگه هست و در قالب کار، مثلا میگم محیط Ravenholm مرموزه، اما این مرموز بودن توی کل اتمسفر کار دیده میشه و تاثیر کلی می گذاره یا مثلا مبارزه با Tentacle که یه هیجان پیوسته
داره و نه تاثیر به این شکل که یک Suspense ناگهانی برات به وجود بیاد(موردی که توی بایوشاک اینفینیت زیاد پیش میاد)، یا اینکه در HL خیلی به ندرت پیش میاد که مثلا گوردون در یک قدمی مرگ باشه و به
طرز معجزه آسایی نجات پیدا کنه یا اینکه تحت تاثیر حرف/دیالوگ خاصی قرار بگیره، یعنی گوردون نسبت به اون کاراکتر هایی که باهاشون ارتباط برقرار کردی یک شخصیت آروم تر و شاید نزدیک تر به واقعیت
(اما از این نظر دورتر نسبت به فیلم های سینمایی) رو داره، که این باعث شده من شخصا بهتر بتونم باهاش همذات پنداری کنم و این صحبت نکردن گوردون هم واقعا از این نظر کمک کننده بوده(و به همون نسبت
ممکنه باعث بشه بعضی سلیقه ها نتونن اون تاثیری رو که دنبالشن ازش بگیرن)، توی HL زیاد خبری از اون درخشش های ناگهانی و بولد شده نیست، خبری از اون "سکانس ها" نیست، یا اون حس ترس که
می دونم زیاد علاقه داری، مثل Doom یا RE در اولویت و یا به اون شدت و به طور مداوم نیست، بیشتر در قالب کار هست، یعنی شاید یک جورایی HL در بین این عنوان ها معتدل تر و نرمال تر باشه و همین دلیل
زیاد ارتباط برقرار نکردنت باهاش شده باشه چون HL با اینکه Sci-fi هست، در عین تناقض در خیلی جاها به نظر کاملا رئال میاد، با اینکه شخصیت اصلیش یک قهرمانه و کارهای بزرگی می کنه، ابر قهرمان نیست
و اتفاقا خیلی جاها شبیه به یه انسان معمولیه که اینها می تونن عاملی بشن واسه جذب یا دفع سلیقه های خاص!

معراج جان کاستومایز زدی به هدف ، یه لحظه فکر کردم تو یه بازی RPG شخصیت سازی کردیم حامد چهره عواطف و سلیقه ها کلاس کاری سرباز بعد وارد بازی : دی
معراج جان اگه به سوالی که در صفحه قبل از من برای ادامه بحث انجام دادی بخوام نمره بدم میگم باید 10 داد ولی در این ادامه بحث رو از کل کلی که منتظرش بودیم به تیپ و شخصیت و سلیقه ها کشوندی و اگه نمره بدم به سختی 3 باید داد (شوخی ) :n02:
در نگاه اول بعد از خوندن دیدگاهت به موضوعی اشاره کردی که اصلیت انجام همچین مراسمی به همونه و اون مورد یعنی سلیقه یک فرد ، اول حرفات دیدگاه های منو گفتی بعد از ارتباطش با رفتار های داخل نیمه جان ختمش میکنی به سلیقه در واقع یک جورایی هم جواب میدادی هم تجزیه تحلیل می کردی
پس وقتی الان من دیدگاهت رو در مورد سلیقه گیمریم بخوام توضیح بدم که : ( نه این طوری نیست ، اون با این یکی فرق داره ، قضیه طولانیه و خیلی حرف های دیگه ) که انگار نشستم توضیح برداشت های تو نسبت به خودم رو پاسخگو باشم و الان هر چقدر هم تلاش کنم بحث رو بپیچونم داخل کل کل اصلیمون به اجبار باید یکی دو خط از صحبت هامون رو با هم شریک باشیم پس میرم سر صحبت :

درسته من علایقم بیشتر به اسیای شرقی و همون ژاپن هستش به هر حال در این مدت تنها کسی که هر از گاهی حرف از ژاپن و عناوین ژاپنی زده من بودم و این مطمئنا زیاد به چشم میاد و در ذهن افراد بیننده این طوری تداعی میکنه که بله کلا حامد در شرق به سر میبره و بی بهره از غربه
در حالی که رای من برای بهترین شوتر یک بازی تماما غربی و فوق العاده غربی شبیه به جنگ ستارگان و این موارده ، حتا جلو یک نفری که با طبع عام پسند هستش هیلو و نیمه جان رو بزاریم 100 درصد نیمه جان رو انتخاب میکنه حتا 360 فن هایی رو میشناسم که اصلا با هیلو به خاطر فضاش نتونستن ارتباط برقرار کنن اما من که یک فرد شرقی طبع هستم هیلو رو به عنوان سر امد این سبک میشناسم و انتظار داشتم بین حرفات و برداشت هایی که کردی اسم هیلو رو به جای عناوینی مثل انچارتد ، متال گیر ، RE و مخصوصا HR بیاری (در مورد این تیکه اخر بحث توضیح دارم )

حالا چرا این انتظار رو داشتم : چون در حاشیه شوتر اول شخص داریم صحبت میکنیم و این اختیار از من برای توضیح در مورد عناوینی که اسم بردی گرفته میشه و مهم تر بین توصیفاتت نیمه جان رو یک منطق مطلق بیان میکنی و نظر من رو در قالب احساسات قرار میدی و نسبت به یک ذهنیت سینماتیکی و بولد شده فرض میکنی
در حالی که این سلیقه ها هیچ موقع اشتباه نیست هیچ موقع به قول پارسا از صراط مستقیم دور نیست ، من نمی گم شما از صراط مستقیم دورید چون صراط شما نیمه جانه و صراط منم یک چیز دیگه صراط البرز جنگ و خون ریزی صراط یکی دیگه محیطی باز مثل کرایسیس و گردش و صراط افراد دیگه حالا هر چی و هر کدوم منطق مطلقه که برای رسیدن به ذات اصلی منظور بازی های ویدئویی برای یک سرگرمی ناب هستش همین و بس
من سرگرمی رو در شخصیت مسترچیف میبینم در همذارپنداریم با او میبینم نه با فریمن و الکس و هیچ موقع در زندگیم حتا یک لحظه هم به فکرم رسوخ نمیکنه که فریمن رو به خاطر صامت بودنش رد شده بدونم اما وقتی در کنار مسترچیف قرار میگیره اصلا یادم میره فریمنی بوده (ببین از شوتر مثال میزنم حتا برای یک مثال : دی )

یک نکته قبل از اتمام بحثم وقتی که بین صحبت ها من از یک تیکه هیجان انگیز یا بولد شده مثال میزنم برا اینه که اون موراد بیشتر در خاطره ها میمونه و میشه حس در کنار هم بودن رو ایجاد کرد وگرنه تشریح یک مرحله زیبا در هر بازیی نیاز به زمان داره و خواننده هم تا بگیره مدت زمان میبره :دی
{ اما اون تیکه ای که گفتم بعدا توضیح میدم اشاره به دکمه زنی ، به نظر من بهتره که اسم ببری HR نه نگرشی با نام یک فیلم با دکمه زنی چون انتظار در فی ما بین یک بحث منطقی رعایت کردن تمامی اصول و قواعد اون بحثه }

:n16: :n11:

City 17
08-05-2013, 11:01
معراج وقتی پست مراد رو بالا خوندم اومدم بگم از این که در نظر سنجی شرکت کردم خوشحال شدم ولی خب تو ادامه خوبی اومدی و مجبورا هستم :n26:

معراج جان کاستومایز زدی به هدف ، یه لحظه فکر کردم تو یه بازی RPG شخصیت سازی کردیم حامد چهره عواطف و سلیقه ها کلاس کاری سرباز بعد وارد بازی : دی
معراج جان اگه به سوالی که در صفحه قبل از من برای ادامه بحث انجام دادی بخوام نمره بدم میگم باید 10 داد ولی در این ادامه بحث رو از کل کلی که منتظرش بودیم به تیپ و شخصیت و سلیقه ها کشوندی و اگه نمره بدم به سختی 3 باید داد (شوخی ) :n02:
در نگاه اول بعد از خوندن دیدگاهت به موضوعی اشاره کردی که اصلیت انجام همچین مراسمی به همونه و اون مورد یعنی سلیقه یک فرد ، اول حرفات دیدگاه های منو گفتی بعد از ارتباطش با رفتار های داخل نیمه جان ختمش میکنی به سلیقه در واقع یک جورایی هم جواب میدادی هم تجزیه تحلیل می کردی
پس وقتی الان من دیدگاهت رو در مورد سلیقه گیمریم بخوام توضیح بدم که : ( نه این طوری نیست ، اون با این یکی فرق داره ، قضیه طولانیه و خیلی حرف های دیگه ) که انگار نشستم توضیح برداشت های تو نسبت به خودم رو پاسخگو باشم و الان هر چقدر هم تلاش کنم بحث رو بپیچونم داخل کل کل اصلیمون به اجبار باید یکی دو خط از صحبت هامون رو با هم شریک باشیم پس میرم سر صحبت :

درسته من علایقم بیشتر به اسیای شرقی و همون ژاپن هستش به هر حال در این مدت تنها کسی که هر از گاهی حرف از ژاپن و عناوین ژاپنی زده من بودم و این مطمئنا زیاد به چشم میاد و در ذهن افراد بیننده این طوری تداعی میکنه که بله کلا حامد در شرق به سر میبره و بی بهره از غربه
در حالی که رای من برای بهترین شوتر یک بازی تماما غربی و فوق العاده غربی شبیه به جنگ ستارگان و این موارده ، حتا جلو یک نفری که با طبع عام پسند هستش هیلو و نیمه جان رو بزاریم 100 درصد نیمه جان رو انتخاب میکنه حتا 360 فن هایی رو میشناسم که اصلا با هیلو به خاطر فضاش نتونستن ارتباط برقرار کنن اما من که یک فرد شرقی طبع هستم هیلو رو به عنوان سر امد این سبک میشناسم و انتظار داشتم بین حرفات و برداشت هایی که کردی اسم هیلو رو به جای عناوینی مثل انچارتد ، متال گیر ، RE و مخصوصا HR بیاری (در مورد این تیکه اخر بحث توضیح دارم )

حالا چرا این انتظار رو داشتم : چون در حاشیه شوتر اول شخص داریم صحبت میکنیم و این اختیار از من برای توضیح در مورد عناوینی که اسم بردی گرفته میشه و مهم تر بین توصیفاتت نیمه جان رو یک منطق مطلق بیان میکنی و نظر من رو در قالب احساسات قرار میدی و نسبت به یک ذهنیت سینماتیکی و بولد شده فرض میکنی
در حالی که این سلیقه ها هیچ موقع اشتباه نیست هیچ موقع به قول پارسا از صراط مستقیم دور نیست ، من نمی گم شما از صراط مستقیم دورید چون صراط شما نیمه جانه و صراط منم یک چیز دیگه صراط البرز جنگ و خون ریزی صراط یکی دیگه محیطی باز مثل کرایسیس و گردش و صراط افراد دیگه حالا هر چی و هر کدوم منطق مطلقه که برای رسیدن به ذات اصلی منظور بازی های ویدئویی برای یک سرگرمی ناب هستش همین و بس
من سرگرمی رو در شخصیت مسترچیف میبینم در همذارپنداریم با او میبینم نه با فریمن و الکس و هیچ موقع در زندگیم حتا یک لحظه هم به فکرم رسوخ نمیکنه که فریمن رو به خاطر صامت بودنش رد شده بدونم اما وقتی در کنار مسترچیف قرار میگیره اصلا یادم میره فریمنی بوده (ببین از شوتر مثال میزنم حتا برای یک مثال : دی )

یک نکته قبل از اتمام بحثم وقتی که بین صحبت ها من از یک تیکه هیجان انگیز یا بولد شده مثال میزنم برا اینه که اون موراد بیشتر در خاطره ها میمونه و میشه حس در کنار هم بودن رو ایجاد کرد وگرنه تشریح یک مرحله زیبا در هر بازیی نیاز به زمان داره و خواننده هم تا بگیره مدت زمان میبره :دی
{ اما اون تیکه ای که گفتم بعدا توضیح میدم اشاره به دکمه زنی ، به نظر من بهتره که اسم ببری HR نه نگرشی با نام یک فیلم با دکمه زنی چون انتظار در فی ما بین یک بحث منطقی رعایت کردن تمامی اصول و قواعد اون بحثه }

:n16: :n11:

حامد جان درسته از سلایقمون در بازی ها صحبت کردیم ولی دیگه بی انصافیه بگیم از تیپ و شخصیت هم صحبت شده، اگه همچین برداشتی کردی سوء تفاهم شده، من کل صحبت ها و مثال هایی
که آوردم راجع به بازی و سلایقمون توی دنیای بازی ها بود، اصلا درست نیست که بخوایم ارتباطش بدیم به شخصیت افراد، با این حال از من قبول کن و یه نگاه دیگه به پست قبلی بنداز، ببین واقعا جایی
از صحبت ها راجع به مطلق بودن، صراط مستقیم یا اصلا برتری بود، خلاصه صحبتم این بود که HL جدای از بحث کیفیش یه سری ویژگی هایی رو داره، یه سری ویژگی هایی رو نداره، حالا افراد مختلف
بسته به سلیقشون ممکنه با اون ویژگی هایی که داره(یا اون ویژگی هایی که نداره) بتونن/نتونن خوب ارتباط برقرار کنن و این مسئله سلیقه ای هست، من همیشه حتی راجع به بازی هایی که خیلی
قبولشون داشتم، موقع توصیشون به بقیه گفتم فاکتور سلیقه حرف اول رو میزنه، و سلیقه هر کسی قابل احترامه، حالا پارسا به شوخی یا به خاطر علاقه ی زیاد به HL از ترکیب "صراط مستقیم" استفاده
می کنه، من ازت انتظار ندارم این مورد رو به کل صحبت هایی که زده شده تعمیم بدی.

در مورد بخش های مرتبط با احساسات پست قبلم: منظورم از صحبت ها این بود که HL حداقل از نظر داستانی زیاد با احساسات افراد بازی نمی کنه(البته از نظر گیم پلی، تغییر ضرب آهنگ بازی و اتمسفر
احساسات رو تغییر میده و متحول می کنه) از جمله گفتم از اون لحظات Suspense ناگهانی مثل CoD یا حتی مثال بهتر بایوشاک اینفینیت رو به ندرت داره یا نداره، اما این به طور مستقیم به هیچ وجه یه
مزیت یا عیب نیست، یعنی فردی که Suspense دوست داره خود به خود این ویژگی زمینه ساز میشه برای کمتر ارتباط برقرار کردن با HL

در مورد کارهای دیوید کیج: نظر شخصی من و شاید خیلی های دیگه راجع به عنوانی مثل HR این هست که یک فیلم به واسطه ی استفاده از دکمه ها در قالب یک بازی موفق و تحسین شده در اومده، این
هم یه نوع نگاه به بازی ها و ساخت بازی هاست، منم قصد زیر سوال بردنش رو ندارم. بسته به سلیقه افراد ممکنه یه عده بیشتر/کمتر این مدل رو بپسندن.

در مورد شرق و غرب: توی زمینه های علایقت گفتم یکی از اون موارد مورد علاقت توی "کارهای شرقی و بعضی از کارهای غربی مثل خیلی از فیلم های هالیوودی" پیدا میشه، این یه بحث کلی بود، هم
توی ژاپن(اشاره به MGS ،RE و... ) دیده میشه و هم توی غرب به شکل دیگه(اشاره به Doom و CoD و ...) برای اینکه سوء تفاهم نشه جا داره اضافه کنم خودم طرفدار خیلی از کارهای ژاپنی هستم توی
بعضی از موارد به شکل افراطی... زلدا نیتندو 64 بخشی از بهترین خاطرت منو تشکیل میده یا سری سوپر ماریو یا ده ها مورد دیگه، من محتوایی که توی خیلی از کارهای ژاپنی هست رو توی کارهای غربی
نمی بینم، در عین حال میگم که توی خیلی از کارهای شرقی اغراق دیده میشه ولی این به خودی خود نقطه ی مثبت یا منفی نیست، کاملا یه امر سلیقه ای هست، حالا اومدی از این برداشت منفی کردی..

در مورد اون قسمت مثال زدن: صحبتم راجع به نفسِ "مثال هیجان انگیز" نبود، درباره ی نوع نگاهمون به اون قسمت هیجان انگیز بود، یعنی من نگاهت رو "سینمایی تر" می بینم، البته این برداشت شخصی
منه ولی موردی نیست که یک شبه بهش رسیده باشم، برای همین به عنوان نمونه به ترکیب های "سکانس" و "شیون های الکس" در پست اخیرت اشاره کردم و این رو از موارد تفاوت در نگاهمون به بازی ها
دونستم، چیزی به نام نگاه برتر وجود نداره، این هم مثل بقیه بر می گرده به تفاوت در نگاه و سلیقه.

به طور خلاصه من همه ی اون موارد رو در تفاوت در سلایقمون آوردم و اونها رو در اینکه منِ نوعی با HL خیلی مانوس میشم و حامد نوعی به خاطر تفاوت در نگاه و سلایقش زیاد باهاش ارتباط برقرار نمی کنه
زمینه ساز دونستم. کوچکترین انتقادی به این مسئله وارد نمی دونم، کاملا قابل احترامه، خصوصا که با این وجود که با گوردون و الکس یا دنیای HL زیاد مانوس نشدی باز در رده ی 5اُم قرارش دادی...

از حاشیه ها بگذریم، به نظرم توی انجمن جای همچین صحبت هایی خالیه، متاسفانه فرصت مطرح شدن نظرات به این شکل کمتر پیش میاد، شاید یکی از دلائل اصلیش مواردی بوده که قبلا موقع همچین
صحبت هایی پیش اومده؛ بعضی از بچه ها خیلی زود جبهه گیری کردن، قضایا رو زیادی شخصیش کردن و کار به جاهای باریک کشیده و نهایتا همون سابقه ها و خاطره های ناخوشایند باعث شده مجال برای
همچین صحبت هایی کمتر پیش بیاد، ازت تشکر می کنم که این تاپیک رو زدی و توی بحث ها هم داری به صورت فعال شرکت می کنی، مهم تر اینکه در عین بالا و پایین ها صبر و حوصله –موردی که کمتر
دیده میشه- رو در بحث ها می بینم، امیدوارم بتونیم همچین حرکت هایی رو تا جایی که امکان و ظرفیتش وجود داره، در آینده هم داشته باشیم.

+

خبر جدید مرتبط با تاپیک: دیروز از نسخه ی جدید Wolfenstein با نام The New Order رونمایی شد، شرکت سازنده اینبار MachineGames هست که چند سال پیش توسط موسس های استودیوی Starbeeze،
که Chronicles of Riddick رو در کارنامه دارن، تاسیس شده، در ضمن کاراکتر اصلی همون Agent Blazkovicz معروف هست.

manuelcalavera
08-05-2013, 14:04
آقا بحث حالت کل کل داره ، چرا کسی بخواد ناراحت بشه ؟ من کسایی که از صراط مستقیم جدا شدن رو یه جور میشناسم هر کس دیگه هم یه جور دیگه. اومدیم بزنیم توی سر و کله ی هم وگره هیچ وقت نمیشه دو تا اثر هنری برازنده و معتبر رو در رده بندی ها گذاشت ، پس چیزی که میمونه ، اون سلایق هست و سر همین سلایق هست که میزنیم توی سر و کله ی همدیگه ... لذتشم به همینه ...

Harvest_moon_majid
08-05-2013, 16:55
به نظر من از نظر داستان کرایسیس خیلی داستان قشنگی داره و CoD و Half Life

ولی از نظر موتورای گرافیکی درسته که کرایسیس خیلی گرافیکش بالا هستش.....

ولی بازم میگم کرایسیس خیلــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــی قشنگتره...

دوستی من با کرایسیس ابدیست..... :n11:

moltendo
08-05-2013, 18:31
cod2 , cod4
بقیه تکرار مکررات با سناریوهای به قول دوستان هالیوودی
به هر حال بازی کردن یک FPS تر و تمیز،هر سال برای ما نعمتیه :n01:

ziba12
08-05-2013, 18:59
معلومه دیگه ...........این که پرسیدن داره

معلومه دیگه بازی IGI : i am going

گرافیکش برابر CAD 2013 هستش ...درصورتی که بازی 2001 هست .

-----------------

واقعااااااااااااااااااااا اااا متاسفم که در نظر سنجی بازی بسیار بسیار بسیار محبوب IGI که اولین بازی شوتر محبوب که همه کپی از اون هستند رو نیاوردین .!!!!!!!!!!!!!!

manuelcalavera
08-05-2013, 20:46
معلومه دیگه بازی IGI : i am going

شما اسمشو کامل هم نگفتید و انقدر تعصب دارید :دی

Leon-117
08-05-2013, 20:57
IGI یه بازی متوسط بودو فقط توی ایران خیلی طرفدار پیدا کرد.اونم فکر کنم به این دلیل بود که از اولین بازی هایی بود که میشد توی بازار پیدا کرد............

Bobby Sands
08-05-2013, 21:27
با اجازه اساتید من هم نظرم رو بگم گرچه بین شما بزرگان ما نوووووووووب هم نیستیم.
من بازی شوتر زیاد بازی کردم یعنی کلا گیمری هستم که (البته اگر بشه اسمش رو گذاشت گیمر چون هر وقت با 33 سال سن میشینم پا سیستم همه منو مسخره میکنن:n02:) 90درصد بازیهایی که کردم شوتر بوده!
در بین همه این بازیها، بازیی که خیلی ازش خاطره دارم و بعد چند سال هنوز اکثر صحنه هاش تو ذهنم مونده هاف لایفه . نمیدونم چرا اما واسه من با همه بازیها فرق میکرد و هنورم که هنوزه بعضی وقتا به یادش میوفتم و به سرم میزنه دوباره نصبش کنم و بازم بازیش کنم.برای همین من به Half life رای میدم . شاید برای من دیگه هیچ بازیی مثل اون تکرارنشه.
با تشکر ازهمه دوستان .
این بود انشای من:n02:

Layken
08-05-2013, 23:22
دوستان بیایین بگید برای اون عنوانی که رای دادین به هر کدام از قسمت هاش در بازه زمانی خودش که منتشر شده بود چه نمره ای اختصاص دادید

برای شروع من برای Halo به این شکل نمره میدم

Halo : 10
Halo 2 : 9.5
Halo 3 : 10
Halo 3 Odst : 8.5
Halo : Reach : 9.5
Halo 4 : 9.6

halflife g
09-05-2013, 00:17
حركت جالبيست حامد ......من هم نظراتمو در مورد چهار تا از پنج بازي برتر ليستم كهقبلا اسم بردم ميگم (البته اينم بگم اين امتياز فقط فني نيس و كمي هم چاشني لذت بردن از بازي هم توش قاطيه:n02:):

Halflife 1 = 9.9
halflife 2= 9.9

bioshock 1 = 9.6
bioshock infinite = 9.2

Cod 2 =9
Cod waw =8
mw = 9.4
mw2 =9.5
bo 1 = 8.6
mw3 = 8.3
bo 2 = 8

halo 1= 9.7
halo 2 =9.2
halo 3=9.2
halo odst =8.3
halo reach = 9.4
halo 4 = 9.2

تو ليست بهترين ip هايي كه قبلا گفته بودم فقط فرانچايز doom ميمونه كه اونم بعضي هاش چون خيلي قديمين و خودم هم درست و حسابي يادم نمياد(اكثر شماره هاشو بازي كردم ولي يا عهد بوق و يا اينكه بعدها يه بار بازي كردم و يادم نيس)در نتيجه نمره بدم چيز دقيقي در نمياد:n02: ولي اگه بخوام به doom 3 نمره بدم يه چيزي درحد 8.5 اينا ميشه كه براي شماره ٣ اش از سرشم زياد به نظرم.:n02:.....

.

City 17
09-05-2013, 14:13
منم نمره ها رو واسه همون تاپ 5 میدم، البته یه استثنا داره که مراد هم گفت، چون Doom خصوصا شماره 1 مربوط میشه به دوره ی میکرو! ( من خودم از شماره ی 2 تجربش کردم)
برای همین به سری Doom و جایگاهی که واسم داره یه نمره کلی میدم، مورد دیگه اینکه اکسپنشن های HL و بایوشاک2 رو چون شرکت های دیگه ای توسعه دادن توی لیست نیاوردم.

(1)
Half-Life: 10
Half-Life 2: 9.9
Half-Life 2 Episode 1: 9.2
Half-Life 2 Episode 2: 9.6

(2)
BioShock: 9.6
BioShock Infinite: 9.3

(3)
Perfect Dark: 9.5

(4)
Doom Series: 9.2

(5)
Return To Castle Wolfenstein: 9.2

Harvest_moon_majid
09-05-2013, 20:21
فقط 3 تاشون واقعا لایق شرکت تو نظر ستجی بودن :

CoD :8.5
CoDMW1:10
CoDMW2:10
CoDMW3:9.5
CoD WaW:3
CoD black Ops 1 & 2:LOVE 100000000

Half Life 1 : 5.5
Half life 2 :6

و

Crysis 1:8.5
Crysis 2:10
Crysis 3:9

moltendo
09-05-2013, 21:42
Half Life 1 : 5.5
Half life 2 :6

دوستان خواهشا در مورد شاهکار سبک FPS کم لطفی نکنید.

vahidgame
10-05-2013, 11:13
یه چیزی که توی بحث ها زیاد اشاره نشد اینه که بعضی بازی ها هستن که توی زمان خودشون اون قدر نوآوری دارن که باعث میشن بازی های بعد از اونا اکثرا کپی برداری از اونا باشن. به نظر من این بازی ها که تعدادشون هم خیلی کمه ، همیشه موندگارن و لایق این هستن که عنوان بهترین رو بهشون داد. این بازی ها رو حتی بعد از گذشت یه دهه از انتشارشون میشه بازی کرد و به هیچ وجه احساس قدیمی بودن هم به آدم دست نمیده... اما در مقابل یه سری بازی های بزرگ دیگه هم هستن که برای سرگرمی خیلی خوبن و جذابیت فوق العاده بالایی رو برای گیمرها دارن ولی این بازی ها یه فرقی که با اون دسته اول دارن اینه که همیشه موندگار نیستن و نوآوری های خاصی رو هم برای صنعت گیم نداشتن...

در مورد امتیاز هم که حامد اشاره کردن من در مورد دو بازی اولم رو میگم:

Half-Life - 10
Half-Life 2 - 10
Half-Life 2 : Episode 1 - 9.2
Half-Life 2 : Episode 2 - 9.5

BioShock - 10
BioShock 2 - 9
BioShock Infinite - 10

من کلا عادت ندارم که از امتیاز 10 زیاد استفاده کنم ولی بعضی وقتا اصلا راه نداره که به بعضی از بازی ها 10 نداد!
بدترین امتیاز به نظرم 9.9 هستش :دی

City 17
10-05-2013, 15:42
Half-Life - 10
Half-Life 2 - 10
Half-Life 2 : Episode 1 - 9.2
Half-Life 2 : Episode 2 - 9.5

BioShock - 10
BioShock 2 - 9
BioShock Infinite - 10

من کلا عادت ندارم که از امتیاز 10 زیاد استفاده کنم ولی بعضی وقتا اصلا راه نداره که به بعضی از بازی ها 10 نداد!
بدترین امتیاز به نظرم 9.9 هستش :دی

وحید عجب نمره هایی دادی ، به رسم کار یه تاپ 5 بده تا نمره های پایین تر هم داشته باشیم؛ یکی از مشکلات فعلی صنعت گیم همین روحیه ی دادن نمره های بالاست : دی

در مورد اون قسمت بولد شده: 9.9 یه کیس ویژه هست (یادمه 10-15 سال پیش نمره 19.75 رو از 20 بیشتر می پسندیدم : دی)

pedram_sad
10-05-2013, 16:10
منم انتخابم Halo هست
گرچه شوتر های فوق العاده دیگه ای مثل شاهکار Half life یا Bioshock هم تو این لیست بود
ولی چون تک انتخابی بود همون Halo رو انتخاب کردم
چون این سری بازی چیزی داره که تو هیچ بازی اون رو حس نکردم

پ.ن:
نتیحه نظر سنجی خیلی جالبه و همجنین قابل تامل.

Harvest_moon_majid
10-05-2013, 16:50
دوستان خواهشا در مورد شاهکار سبک FPS کم لطفی نکنید.

من کم لطفی نمی کنم

ولی من از سبک سوم شخص بجز بازیهایی ازUBISOFT با معذرت از دوستان حالم بهم میخوره :n21:

ولی نمیدونم چرا Sniper khostwarior رو نذاشته بودن؟؟؟

یکی از بهترین بازی های اوب شخص و بسیییییییییییییییییییار ســـخت

B.3.S.T
10-05-2013, 22:51
از اجداد سبک شوتر خجالت بکشید با این رآی دادن , شَرم بر شما! :دی

Bioshock 2 : 9.2
Bioshock Infinite : 10

+

Half Life : 9.8
Half Life 2 : 9.5
Half Life 2 E1 : 9.5
Half Life 2 E2 : 10

+

BF Bad Company 2 : 9
BF 3 : 8.8

Layken
11-05-2013, 14:37
دوستان فرض کنید یک فروشنده بازی های ویدئویی هستید و اطلاعاتتون هم که فول هستش و یک مشتری میاد مغازه و از شما درخواست یک بازی می کنه با این مشخصاتی که ارائه میده
الان به نظر شما بهترین گزینه برای این خریدار کدام عنوان میشه ؟

خریدار رو یک پسر 20 ساله اهل ایالات متحده امریکا مد نظر قرار بدین

خریدار : سلام اقای فروشنده
من بعد از مدتها تونستم از پدر و مادرم اجازه خرید یک بازی شوتر اول شخص را داشته باشم و مهم تر این که 60 دلاری که برای خرید بازی اوردم
از پول تو جیبی های خودم در این مدت پس انداز کردم بنابراین می خوام که ملاک های انتخاب من برای یک بازی درجه یک به این ترتیب باشه

+ می خوام که بازی مد نظر از لحاظ دیدگاه منتقدین در سطح بالایی قرار داشته باشه و تونسته باشه متوسط نمرات سطح بالایی رو دریافت بکنه
+ می خوام که بازی از نظر داستانی بسیار قوی و شخصیت پردازی خیلی قوی داشته باشه
+ دوست دارم بازیم از لحاظ گرافیکی در سطح بالایی باشه ( چه هنری چه فنی )
+ می خوام که گیم پلی بازی خیلی جذاب و درگیر کننده باشه و مهم نیست فضای بازی رئال باشه یا فانتزی یا محیطی جنگی
+ بازی دارای نت های موسیقی به یاد ماندنی و خاطره انگیزی باشه
+ دوست دارم بعد از اتمام خط داستانی بازی ، بازی ارزش تکرار بالایی داشته باشه
+ مهم تر از همه دوست دارم بازی مولتی پلیر قدرت مند و شلوغی داشته باشه.
+می خوام که برا بخش مولتی پلیر حالت شخصی سازی و کاستومایزر داشته باشم
+ می خوام که بتونم خط داستانی بازی رو با دوستم به صورت انلاین بازی کنم
+ اگه روزی اینترنت قطع شد یا مهمانی داشتیم بشه خط داستانی بازی را به صورت دو نفره افلاین بازی کنم
+ دوست دارم برای بخش مولتی پلیر ساپورت استدیو سازنده رو داشته باشم
+ می خوام که تا سال بعد همین موقع که یک 60 دلار دیگه جمع اوری کردم بازیم هنوز جذابیت خودشو از دست نداده باشه و مولتی پلیرش شلوغ باشه

با فرض این که همه عناوین این لیست در یک روز که این پسر برای خرید مراجعه کرده منتشر شده شما کدوم عنوان رو براش پیشنهاد می کنید ؟

Leon-117
11-05-2013, 14:51
حامد از لیست بالا فقط Halo هست که همه موارد داخلش هست! :|
اگه مولتی پلیر و حالت co-op رو در نظر نگیریم Half-life و بایوشاک هم هستن............

Harvest_moon_majid
11-05-2013, 15:17
Halo + Crysis

Alex Fera
11-05-2013, 16:30
دوستان فرض کنید یک فروشنده بازی های ویدئویی هستید و اطلاعاتتون هم که فول هستش و یک مشتری میاد مغازه و از شما درخواست یک بازی می کنه با این مشخصاتی که ارائه میده
الان به نظر شما بهترین گزینه برای این خریدار کدام عنوان میشه ؟

خریدار رو یک پسر 20 ساله اهل ایالات متحده امریکا مد نظر قرار بدین

من بعد از مدتها تونستم از پدر و مادرم اجازه خرید یک بازی شوتر اول شخص را داشته باشم و مهم تر این که 60 دلاری که برای خرید بازی اوردم
از پول تو جیبی های خودم در این مدت پس انداز کردم بنابراین می خوام که ملاک های انتخاب من برای یک بازی درجه یک به این ترتیب باشه

+ می خوام که بازی مد نظر از لحاظ دیدگاه منتقدین در سطح بالایی قرار داشته باشه و تونسته باشه متوسط نمرات سطح بالایی رو دریافت بکنه
+ می خوام که گیم پلی بازی خیلی جذاب و درگیر کننده باشه و مهم نیست فضای بازی رئال باشه یا فانتزی یا محیطی جنگی
+ اگه روزی اینترنت قطع شد یا مهمانی داشتیم بشه خط داستانی بازی را به صورت دو نفره افلاین بازی کنم
+ می خوام که تا سال بعد همین موقع که یک 60 دلار دیگه جمع اوری کردم بازیم هنوز جذابیت خودشو از دست نداده باشه و مولتی پلیرش شلوغ باشه

با فرض این که همه عناوین این لیست در یک روز که این پسر برای خرید مراجعه کرده منتشر شده شما کدوم عنوان رو براش پیشنهاد می کنید ؟

این شرایط زیاد برام پیش اومده:n02:
البته با سطح غیر رسمی تر............

از پول تو جیبی های خودم در این مدت پس انداز کردم بنابراین می خوام که ملاک ه..........

من : خوب بسخ،میدونم چی میخوای بگی،رضا یه COD : MW3 بنداز پایین بینیم

سال بعد

همون خریدار : سلام اقای فروشنده
از پول تو جیبی های خودم

من:خووو دیگه حالا بسه،میدونم،رضا یه COD : BO2 بنداز پایین بینیم.................

و این داستان سال های بعد نیز تکرار میشود..................

به نظر خودم در حال حاضر فقط سری COD تمام این شرایط رو دارن؛اگه بحث MP و Co-Op رو بزاریم کنار،میتونیم Halo رو هم داسته باشیم،البته به دلیل انحصاری بودن کمتر کسی میشناسه،الان شما برو تو خیابون داد بزن کال آف دیوتی آی بیا کال آف دیوتی،مردم میریزن سرت و همه هم میدونن چی هست،حتی تو همین ایران که گیم مهجور واقع شده،اما برو سر چهار راه داد بزن آی بیا نسخه جدید Halo،مردم میان میگن بابا گرفتی مارو،کو پس هلو،شیرین هستن؟!،قائمشون کردی نخریم ازت،کیلویی چند میدی؟!
بله عزیزان،واقعیت این است.

halflife g
11-05-2013, 16:36

براي قسمتاي قرمز رنگ بهترين ها :هاف لايف بايوشاك و هيلو و mw هستن
براي قسمتاي سبز رنگ هم بهترين ها هيلو و mw هستن

در نتيجه بصورت ميانگين ميشه هيلو يا mw (چون تو اين ملاكا رنگاي سبز واسه يه امريكايي و كلا كسي كه نت درست و حسابي داره شديدا تاثير داره)........

+

ولي اين نميتونه يه معيار دقيق باشه به دلايل بسيار :

تو يه بازي با جو ترس و مرموز مثه هاف لايف و باوشاك وجود coop (چه افلاين و چه انلاين) مضر و بي معني هست يا مثلا وجود گيم پلي شديدا در گير كننده واسه عناويني مثه بايوشاك وهاف لايف و .....مضر
و دهها اگر ديگه.....

+

در كل اين سوال واسه خريد يه بازي براي يه پسر كه ٦٠ دلار داره جواب ميده:n02: (و يكي از دلايل فروش بالاي cod يا هيلو هم همين)ولي به هيچ عنوان دليلي نميشه كه اگه بازي همه اين مواردو داشته باشه نسبت به بقيه بهتر(مگر اينكه در تمام ملاكها بهترين باشه كه امكانش واسه هيچ بازي نيس)

.

manuelcalavera
11-05-2013, 18:48
حامد نشست یه نقشه ای کشید که دهن همه رو ببنده :|

jb.NY
11-05-2013, 19:04
اگه قرار باشه بین گرافیک و داستان یکی رو انتخاب کنم بازی با داستان گیرا رو انتخاب میکنم، مثل سری MW، از نظر من شخصیت پردازی و سیر داستانی عالی دوتا کلید اصلی موفقیت این سری بودن

City 17
11-05-2013, 19:17
با نظر مراد موافقم، البته با این فرض میریم جلو که اون پسر هر بازی رو قراره توی دوره ی خودش و با همون قیمت 60 دلار بخره و اینکه به همه پلتفرم های مختلف
دسترسی داشته باشه که وقتی ای دو تا فرض رو اضافه می کنیم به اون شرایط (مثلا الزام co-op آفلاین و ...)، عملا با شرایط رئالی طرف نیستیم:n02:

با این حال من اگه می خواستم با اون 60 دلار بهترین پیشنهاد رو بدم، قطعا The Orange Box رو پیشنهاد می دادم که یه سری ویژگی هایی داره که هیچ پکیج دیگه ای
نمی تونه داشته باشه، مثل بخش تک نفره فوق العاده (HL2, HL2E1, HL2E2, Portal) و بسیار بسیار طولانی:n02: ، بخش چند نفره ی بسیار جذاب و خاص TF2 که بعد از
این همه سال هنوز طرفدارای زیادی داره و مرتب محتوای جدید بهش اضافه میشه... ، جا داره اضافه کنم قیمت فعلیش فقط 20 دلاره! (هم قیمت با مثلا BioShock 1)
مواردی مثل نظر منتفدها یا نمرات رو اصلا وارد معادلات نمی کنیم که رقابت زیاد نا برابر نباشه:n02:

Layken
11-05-2013, 21:10
دوستان اصلا صحبت سنجش و ملاک بهتر بودن یک عنوان نسبت به اون یکی نیست می خواستم بدونم شما به عنوان یک فروشنده چجوری ملاک های فردی اون پسر رو پاسخگو خواهید بود :دی

با یک نگاه به امار فروششون میفهمیم که این پسر تنها نیست و زیاد هستن افرادی که خواستار چنین جزییاتی هستن
*
یک سوال از علی

حامد از لیست بالا فقط Halo هست که همه موارد داخلش هست! :|
اگه مولتی پلیر و حالت co-op رو در نظر نگیریم Half-life و بایوشاک هم هستن............

علی جان تو به عنوان یک فروشنده فول اطلاعات چرا بعد از هیلو فقط دو تا عنوان نیمه جان و بایوشاک رو معرفی می کنی پس گزینه هایی مثل( پرفکت دارک ، 007 ،متروید)رو چرا معرفی نمی کنی ؟ :n01:

Leon-117
11-05-2013, 21:21
علی جان تو به عنوان یک فروشنده فول اطلاعات چرا بعد از هیلو فقط دو تا عنوان نیمه جان و بایوشاک رو معرفی می کنی پس گزینه هایی مثل( پرفکت دارک ، 007 ،متروید)رو چرا معرفی نمی کنی ؟ :n01:
برای اینکه بقیه بازی ها نسبت به این هایی که نام بردم خوب نیستن و به عنوان یه فروشنده باید بهترین رو معرفی میکردم! D:
007 رو حتی نزدیک به بقیه بازی ها هم نمیدونم،پرفکت دارک هم اونثدر خوب نیست کهبخواد اون انتظارات رو برآورده کنه،متروید رو هم بازی نکردم ولی با شناختی که نسبت بهش دارم فکر نکنم بهتر از اون بازی ها باشه.
در کل برای فردی که اون انتظارات رو داره،از لیست بالا Halo ایده عال ترینه...........

B.3.S.T
11-05-2013, 23:33

به ترتیب خواسته هاش : (اونایی که اطلاع نداشتم رو جواب ندادم,حذف کردم!)

Half Life
Bioshock
Halo
Bioshock
Bioshock
Half Life
Battlefield
Call Of Duty
Call Of Duty
Battlefield

خب یکی نی به این یــابو بگه هم خر و می خوای هم خرما ! اصلآ شما سِنِت قانونی نی برو با بزرگترت بیا
بعد یکی هم محکم بزنی زیر گوشش دیگه هوس گیم به سرش نزنه :n09:

FOURTH RETURN
12-05-2013, 00:19
دنیا فقط COD1 و 2 و 4

Turok-71
13-05-2013, 11:12
به ترتیب خواسته هاش : (اونایی که اطلاع نداشتم رو جواب ندادم,حذف کردم!)

Half Life
Bioshock
Halo
Bioshock
Bioshock
Half Life
Battlefield
Call Of Duty
Call Of Duty
Battlefield

خب یکی نی به این یــابو بگه هم خر و می خوای هم خرما ! اصلآ شما سِنِت قانونی نی برو با بزرگترت بیا
بعد یکی هم محکم بزنی زیر گوشش دیگه هوس گیم به سرش نزنه :n09:

این لیست که همشون یکین...براش جدول طرح کردی؟؟اون طفل معصوم چجور باس بهفمه منظورت کدوم نسخس؟؟:n23:

خب یکی نی به این یــابو بگه هم خر و می خوای هم خرما
اون از لیستش...اینم از طرز برخوردش با مشتری...

بعد یکی هم محکم بزنی زیر گوشش دیگه هوس گیم به سرش نزنه
این مکان به دوربین مدار بسته مجهز میباشد!!:n10:
+
یه دوستی هم از اول تا آخر ده داده بود به تاپ فایوش...:دی اینکه تاپ فایو نی ک!!تاپ تـایـتـانـه...
+
میخوای مدرک علوم سیاسی بگیری؟؟ یه چند روز بصورت مبتدی برو پیش یه نفر به اسم لایکن phd میده بهت..
+

حامد به نکته ی بسی ظریف اما کلفت اشاره کرد...بلاد کفر بازی رو به نرخ واقعی میخرن و دنبال بازی کردن و لذت بردن از صحنه های هیجان انگیز هستن...پس میشه همون COD...تعصب دیگه گذشت دورانش...واقع بین باشید...
+
یه نکته دیگه....اصلا فروشنده ها راهنماهای خوبی نیستن...اقلا مال اینور که اینجورن...رفتم بازی بخرم قبلنا به آقای فروشنده میگم یه بازی جذاب بده...اومده "کد آف هونور" داده میگه از COD هم بهتره و چنتا جایزه داشته...خوبه بازی 3 یا 4 تومن بیشتر نی اینجور براش مایه میزاره،،اگه قیمت بالا بود دیگه از خودشم مایه میذاشت....:n09:

B.3.S.T
13-05-2013, 23:47
طفل معصوم

20ــساله ی طفل معصوم...عجب!!!

یه نکته دیگه....اصلا فروشنده ها راهنماهای خوبی نیستن...اقلا مال اینور که اینجورن...رفتم بازی بخرم قبلنا به آقای فروشنده میگم یه بازی جذاب بده...اومده "کد آف هونور" داده میگه از COD هم بهتره و چنتا جایزه داشته...خوبه بازی 3 یا 4 تومن بیشتر نی اینجور براش مایه میزاره،،اگه قیمت بالا بود دیگه از خودشم مایه میذاشت....

هـــاااا این حرفت در کمال ناباوری تایید میشه! :دی
کلآ اُ بازی های روز خبر نداشته باشه یه بیچاره ای ورمیداره مبارزه در خلیج عدن رو جای COD میده بش ...دیدم که میگمااا

Layken
15-05-2013, 14:44
بحث خوابید ؟ ( جون بدم بهش )

یکی دیگر از مزایایی که باعث میشه من از هیلو لذت ببرم تغییر حالت بازی از نمای اول شخص به سوم شخص هستش و این نکته برای من واقعا لذت بخشه
(در هیلو وقتی ما سوار یک وسیله جنگی مثل تانک یا نفر بر یا هر نوع وسیله نقلیه ای بشیم و یا از Mashin Gun های موجود در محیط استفاده کنیم نمای بازی به سوم شخص تغییر میکنه )
میشه گفت بانجی با این کارش خواسته دو لذت متفاوت رو در ان واحد برای گیمر ایجاد کنه و تنوع کار رو بالا برده که باعث لذت بخش شدن چند برابر عنوان هیلو میشه
در این حالت میتونی با قهرمان بازیت به شکلی متفاوت تر ارتباط برقرار کنی و در کنار ان از شوتینگ فوق العاده لذت بخش بازی لذت ببری
خیلی وقت ها شده خودم در وسط میدان نبرد تا یک (ماشین گان ) دیدم سریع خودمو به اون وسیله میرسونم و از جا می کنمش و راه میوفتم وسط درگیری با نمای سوم شخص
که میتونم بگم لذتی دیوانه وار داره و باعث تغییر استراتژی دشمنان هم میشه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یک نکته دیگه در این قسمت تصمیم گیری هایی هستش که موقع سوار شدن به (مثلا یک تانک ) میگیرم هستش
میتونیم روی ریل های تانک بشینیم یا میتونیم پشت فرمون بشینیم یا میتونیم پشت تیر بار بشینیم و یا می تونیم اصلا پیاده طی کنیم در حالی که دوستانمون
با تانک همراه ما خواهند امد و این نکته های ریز از جمله نکات خیلی بزرگ برای من محسوب میشن که باعث میشن هیلو لذت بخش بشه برام.

+

نکته : تاپیک روند خیلی خوب و رضایت مندانه ای داشت با توجه به شروع شدن امتحانات پایان ترم و بعد از اون اخر و زمان میشه گفت بعد از چیزی حدود کمتر از دو ماه دیگه
تاپیک نظر سنجی انتخاب بهترین بازی RPG یا نقش افرینی این نسل رو میزنیم تا دوباره دور هم گفتگوهایی داشته باشیم و به بازی مورد علاقمون رای بدیم

irmpmn
16-05-2013, 12:45
یعنی واقعا پرسیدن داره ؟ :دی کال آف دیوتی رقیب نداره در کل ! شاید یه روزی مثل PES یه رقیب قدرتمند مثل فیفا بیاد و از دور خارجش کنه ، ولی فعلا کال آف دیوتی فوق العاده ترین بازی ه

City 17
17-05-2013, 14:13
بحث خوابید ؟ ( جون بدم بهش )

یکی دیگر از مزایایی که باعث میشه من از هیلو لذت ببرم تغییر حالت بازی از نمای اول شخص به سوم شخص هستش و این نکته برای من واقعا لذت بخشه
(در هیلو وقتی ما سوار یک وسیله جنگی مثل تانک یا نفر بر یا هر نوع وسیله نقلیه ای بشیم و یا از Mashin Gun های موجود در محیط استفاده کنیم نمای بازی به سوم شخص تغییر میکنه )

از قضا یکی از قسمت های جالب HL همین وسایل نقلیه جالبش هست، سوار شدن وسایل نقلیه توی نمای اول شخص خصوصا توی HL2 و HLE2 خیلی احساس یونیکی داره در عین حال به اول شخص
وفادار مونده که به اینکه از فضا و جو کار فاصله نگیریم کمک می کنه تا اون احساس غرق شدن توی یه دنیای دیگه تبدیل به صرف "سرگرمی" نشه.

تاپیک روند خیلی خوب و رضایت مندانه ای داشت با توجه به شروع شدن امتحانات پایان ترم و بعد از اون اخر و زمان میشه گفت بعد از چیزی حدود کمتر از دو ماه دیگه
تاپیک نظر سنجی انتخاب بهترین بازی RPG یا نقش افرینی این نسل رو میزنیم تا دوباره دور هم گفتگوهایی داشته باشیم و به بازی مورد علاقمون رای بدیم

تایید میشه، اتفاقا می خواستم در آینده ی نزدیک برای تاپیک حداقل یکی دو ژانر دیگه دست به کار بشم، نظرم بیشتر روی RPG و Adventure (اشاره و کلیک) بود، ولی مشکلی که هست اینه که
تاپ های هر دو ژانر خصوصا Adventure اکثرا عنوان های قدیمی هستن تا این اندازه که شاید بالای 95% بچه ها Adventure های تاپ قدیمی رو بازی نکرده باشن و اون وقت رای گیری یکجورایی
فورمالیته میشه(حتی همین جا هم تا حدودی با CoD همین مسئله رو داشتیم)، البته برای RPG شرایط یه مقدار بهتره و اگه قرار باشه فقط رای گیری برای نسل فعلی باشه دیگه مشکلی وجود نداره.

Layken
17-05-2013, 14:40
از قضا یکی از قسمت های جالب HL همین وسایل نقلیه جالبش هست، سوار شدن وسایل نقلیه توی نمای اول شخص خصوصا توی HL2 و HLE2 خیلی احساس یونیکی داره در عین حال به اول شخص
وفادار مونده که به اینکه از فضا و جو کار فاصله نگیریم کمک می کنه تا اون احساس غرق شدن توی یه دنیای دیگه تبدیل به صرف "سرگرمی" نشه.

وسایل نقلیه که در اکثر بازی های اول شخص وجود داره و در اکثرشون هم در همون حالت اول شخص باقی میمونه پس همشون هم اون جو و فضای خودشون رو حفظ می کنن
نمونش کرایسیس 2007 با توجه به محیط سند باکس گونه بازی سواری با وسایل نقلیه خیلی لذت بخشه و یا بوردرلندز
اما تغییرش هیچ وقت دلیلی بر این نمیشه که وفاداریشو از دست بده بلکه باعث میشه متنوع تر هم بشه

Alex Fera
17-05-2013, 15:56
تایید میشه، اتفاقا می خواستم در آینده ی نزدیک برای تاپیک حداقل یکی دو ژانر دیگه دست به کار بشم، نظرم بیشتر روی RPG و Adventure (اشاره و کلیک) بود، ولی مشکلی که هست اینه که
تاپ های هر دو ژانر خصوصا Adventure اکثرا عنوان های قدیمی هستن تا این اندازه که شاید بالای 95% بچه ها Adventure های تاپ قدیمی رو بازی نکرده باشن و اون وقت رای گیری یکجورایی
فورمالیته میشه(حتی همین جا هم تا حدودی با CoD همین مسئله رو داشتیم)، البته برای RPG شرایط یه مقدار بهتره و اگه قرار باشه فقط رای گیری برای نسل فعلی باشه دیگه مشکلی وجود نداره.

دقیقا مشکل من با این تاپیک همین بود،95% بچه هایی که میومدن تو این تاپیک Quake و Doom رو بازی نکرده بودن،وگرنه تو زمان این بازیها؛اینا خیلی ببشتر از COD و BF سر و صدا کردن(با توجه به تعداد گیمرهای اون زمان در ایران و جهان)

halflife g
17-05-2013, 16:08
وسایل نقلیه که در اکثر بازی های اول شخص وجود داره و در اکثرشون هم در همون حالت اول شخص باقی میمونه پس همشون هم اون جو و فضای خودشون رو حفظ می کنن
نمونش کرایسیس 2007 با توجه به محیط سند باکس گونه بازی سواری با وسایل نقلیه خیلی لذت بخشه و یا بوردرلندز
اما تغییرش هیچ وقت دلیلی بر این نمیشه که وفاداریشو از دست بده بلکه باعث میشه متنوع تر هم بشه
هیلو از لحاظ اتمسفر خیلی با هاف لایف متفاوته و اصلا نمیشه این ویژگی رو او هاف لایف هم انتظار داشت :

ما تا حالا هزگز نه چهره فریمن رو دیدیم و نه صداشو شنیدیم(به غیر از exp های شماره 1)حالا شما یهو فکر کن بدن و کله فریمن:n02: رو ببینی که سوار ماشین شده و حرکت می کنه دیگه اون حس مرموز بودن gordon freeman از بین میره ....در صورتی که مستر چیف یه hero مثه سوپر من و حالت پهلوونی داره .....(عین این ویژگی تو بازی مثه metro یا اکثر بازیهای با تم ترسناک و مرموز و....وجود داره)

یکی هم همین دلیلی هست که معراج گفت و اونم غرق شدن........تو بازی مثه هیلو تو اکثر قسمت های بازی شوتر بازی و جاخالی دادن و سوار شدن و ترکوندن و ......مطرح در صورتی که توی هاف لایف چه بسا قسمت شوترش در حد هیلو هم قوی نیست ولی مطرح حفظ فضاس(یعنی خیلی کمتر از بازی مثه هیلو یا cod به شوتر نیگا می کنه و تاکید بیشتر رو حفظ فضا و روند)در نتیجه این تنوع باعث میشه ارتباط شما با فضا قطع بشه

crysis هم که بچه و معلول همین هیلو هست و نیاز نیس بحث در موردش:n02:

+

کلا به نظر من خیلی از ویژگیهای هر بازی تو ساختار و اتمسفر خودش قشنگه و اگه ببریمش تو یه بازی دیگه علاوه بر اینکه تنوع ایجاد نمی کنه بلکه مسخره هم میشه(مثلا فکر کنید مستر چیف حرف نزنه یا گوردون فریمن بره تو فضای cod و شوترش مثه اون بشه و .........)هر چیز جای خودش قشنگه

.

City 17
17-05-2013, 16:24

مراد یه سری نکاتُ گفت منم از یه زاویه دیگه میگم:
درسته که وسایل نقلیه دیگه مثل زمان HL2 اون تازگی رو تا اون حد نداره، مثلا همین کرایسیس یا بوردرلندز که اسم بردی یا حتی بتلفیلد تو این زمینه خوب عمل کردن ولی باید در نظر بگیریم که جدای
از نفس "وسیله" این وسیله نقلیه چقدر با حال و فضا و داستان بازی جور در میاد و چجوری تلفیق میشه (که به نظرم خیلی مورد مهمیه و بیشتر همین مورد هست که اختلاف ها رو ایجاد می کنه) مثلا
در مورد HL اون حالت سندباکس گونه در عین حال که دست آدمو برای حرکت باز می گذاره وقتی با فضای کار ترکیب میشه(قطعات Kelly Bailey هم همراهی می کنه) حس "رئالی" رو داره و همه چیز
کاملا پیوسته (بدون اختلاف سطح) تجربه میشه، مورد دیگه که گفتی یعنی تبدیل شدن به سوم شخص برای تنوع می تونه جالب باشه اما نظر شخصی من اینه که شخصی که بازی می کنه، از کاراکترش
(اونجا مستر چیف) یه مقدار فاصله می گیره چون یه جور ناپیوستگی رو تجربه می کنه (علاوه بر اون به طور کلی نمای سوم شخص اون immersion اول شخص رو نداره) ولی به هر حال سلیقه ها متفاوت
هست. در همین راستا یه مورد دیگه که بیشتر سوالی هست رو مطرح کنم: مستر چیف در حین گیم پلی هم صحبت می کنه؟ (چون من با تجربیات محدودم ندیدم، فقط در حد "جملات قصار" کات سین ها)

Layken
17-05-2013, 21:31
قضیه اینه که هم تو و هم مراد به نکات کاملا متفاوتی اشاره کردید (بزار از اول مرور کنیم )
من میگم به خاطر این مورد هستش که از هیلو لذت می برم (تموم شد رفت )
معراج میای میگی این قضیه در نیمه جان هم هست اما تغییر نما نداریم
مراد میاد توضیح داشتن و نداشتن نما را در نیمه جان رو با دلیل توضیح میده
و بعد معراج میاد دوباره جو و اتمسفر رو مرتبط با موضوع میکنه

ببین چند دیدگاه متفاوت اینجا گفته شده ، توضیح میدم :

من میگم از این مورد در عنوان هیلو خوشم میاد و خیلی دوست دارم و از نکات مثبت بازی تلقی میشه ( من نمی گم که چون هیلو این جو و اتمسفر رو داره چون قهرمانش به اون شکله و چون داستانش و به ترتیبیه که این لوکیشن بهش میخوره من دارم میگم که از این فضا خوشم میاد )

اما شما دلیل نداشتن این فضا را در نیمه جان رو دارید توضیح میدید :دی اصلا من با فضای نیمه جان یا بازی های دیگه که کاری ندارم هر طوری می خوان باشن من با هیلو کار دارم
خب حتما هر بازیی فضای خاص خودشو میطلبه این که چیز معلومیه و نیاز به توضیح نداره

برای مثال صحبت من رو با صحبت و برداشت مراد مقایسه کنید :

هیلو از لحاظ اتمسفر خیلی با هاف لایف متفاوته و اصلا نمیشه این ویژگی رو او هاف لایف هم انتظار داشت :

الان مگه کسی از فضای نیمه جان چنین انتظاری داره ؟ بین حرف های من ایا انتظاری از فضای نیمه جانی زده شد ؟ :دی

انگار من دارم میگم از رینگ خودروی اتومبیل سمند که سایز 14 داره خوشم میاد شما میگید نه پراید و سمند متفاوته اصلا به هم نمی خورن نه نمیشه و این موراد :دی

halflife g
17-05-2013, 22:07
فرم حرف زدنت تو پست(مخصوصا چند جاش) يه جوري بود كه فكر كردم قصد بحث و تبادل نظر داري و اينكه مثلا اين مورد براي هيلو برتري محسوب ميشه نسبت به بقيه و ........تاپيك هم كه يه نظر سنجي هست و ناخودآگاه فضاي مقايسه اي تو ذهن ايجاد ميشه

علت جواب دادن و مقايسش مثلا با هاف لايف هم همين بود

+

راستي نظر سنجي تا كي باز كه بشينيم نتايجو تحليل كنيم؟:n02:

.

Layken
17-05-2013, 22:21
مقایسه یوخدو :دی

راستي نظر سنجي تا كي باز كه بشينيم نتايجو تحليل كنيم؟:n02:

مدت دار نزدمش (بی نهایته ) الانم دیگه ته زورشو زده و فکر نکنم تغییرات انچنان زیادی تا مدت ها توش حاصل بشه
بنابراین به نظرم نتیجه مشخص شده :دی و تحلیل رو میشه اغاز کرد

half life2
21-05-2013, 18:53
فقط هالف لایف ولا غیر:n10::n05:

amin 2010
22-05-2013, 15:40
اقا من بعد از ديشب يه سوال ذهنمو مشغول كرده هر چي فكر كردم جايي بهتر از اينجا پيدا نكردم :n02:
اين نمايش نسل بعد COD خيلي افتضاح نبود ايا ؟! من خودم طرفدار شديد اين سريم ولي گرافيكي كه ديروز نشون دادن رو همين نسلم با يذره تغيير قابل اجرا بود !بعده چند سال دست نزدن به گرافيك سري ديروز منتظر يه چيز اپيك بودم ولي خيلي خيلي معمولي بود نمايش!

3Dmajid
23-05-2013, 11:35
بایوشاک و فارکرای 3 بهترین بازی های اول شخص ن که من بازی کردم.

بین این دو تا انتخاب خیلی سخت بود اما من به فارکرای رای دادم. :n01:

Harvest_moon_majid
24-05-2013, 17:25
من بین دوراهی گیر کردم

CoD vs.Crysis

که به کرایسیس رای دادم.

و اینکه :

میزان رای ملت است!

panther99
27-06-2013, 16:02
call of duty که حقشه اول باشه . و رای منم همین بود . اما از اینکه دیدم Halo سومه تو نظرسنجی واقعا خوشحال شدم و از اینجا هم میشه پی به ارزش این ابر گیم فوق العاده برد . به نظر من Halo میتونه در بین 10 بازی برتر تاریخ گیم قرار بگیره . داستان و گیم پلی فوق العاده و گرافیک و صدا بهتر از اون . :n02:

Layken
11-07-2013, 20:59
+

نکته : تاپیک روند خیلی خوب و رضایت مندانه ای داشت با توجه به شروع شدن امتحانات پایان ترم و بعد از اون اخر و زمان میشه گفت بعد از چیزی حدود کمتر از دو ماه دیگه

تا دو هفته دیگه تاپیکش زده خواهد شد ، هر پیشنهادی دارید برام پ خ کنید. :)

City 17
15-09-2013, 19:55
چند روز پیش IGN طی روال لیست هایی که هر ار چندی منتشر می کنه لیست برترین FPS های تاریخ رو منتشر کرد.
حامد توی بخش اخبار بازی ها به لیست اشاره کرد، اما خصوصا بعد از صحبت های مختلفی که توی این تاپیک داشتیم می تونه حسن ختامی باشه برای این تاپیک:

100- XII

99- Black

98- Tron 2.0

97- SiN

96- Halo: Reach

95- Turok 2: Seeds of Evil

94- Red Faction 2

93- Jedi Knight: Dark Forces II

92- Crysis 2

91- Heretic

90- Battlefield 3

89- Doom 3

88- Unreal Tournament

87- Star Trek: Voyager: Elite Force

86- STALKER: Call of Pripyat

85- Deus Ex: Human Revolution

84- Return to Castle Wolfenstein: Enemy Territory

83- Aliens vs. Predator (PC)

82- Metroid Prime 2: Echoes

81- Counterstrike: Source

80- Tribes: Ascend

79- Timespliters: Future Perfect

78- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

77- Crysis 3

76- Blacklight Retribution

75- Red Steel 2

74- Clive Barker's Undying

73- Hexen

72- Red Orchestra 2

71- Red Faction

70- Kill Zone 3

69- Rainbow Six: Vegas

68- Halo 3

67- Borderlands

66- Bulletstorm

65- Far Cry 2

64- Prey

63- Singularity

62- The Darkness

61- Soldier of Fortune 2

60- Timesplitters 2

59- Rise of the Triad

58- Return to Castle Wolfenstein

57- Halo 3: ODST

56- Painkiller

55- Perfect Dark

54- Marathon

53- Metro 2033

52- No One Lives Forever

51- Serious Sam

50- Quake

49- Doom 2

48- Unreal

47- Call of Duty 2

46- Halo 4

45- Left 4 Dead 2

44- Call of Duty: Black Ops

43- Borderlands 2

42- Battlefield: Bad Company 2

41- Metroid Prime 3: Corruption

40- Aliens vs. Predator (Jaguar)

39- Far Cry

38- Rainbow Six 3

37- Star Trek: Elite Force II

36- Star Wars: Republic Commando

35- System Shock 2

34- SWAT 4

33- Far Cry 3

32- Brothers in Arms: Road to Hill 30

31- Bioshock Infinite

30- PlanetSide 2

29- Star Wars: Dark Forces

28- Jedi Knight II: Jedi Outcast

27- The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay

26- F.E.A.R.

25- Crysis

24- Left 4 Dead

23- Battlefield 2

22- Tribes 2

21- Duke Nukem 3D

20- Medal of Honor

19- Ghost Recon

18- Team Fortress 2

17- Quake III

16- Unreal Tournament

15- Rainbow 6

14- Deus Ex

13- Battlefield 1942

12- Metroid Prime

11- Wolfenstein 3D

10- Quake II

9- Counter-Strike

8- BioShock

7- Halo 2

6- GoldenEye

5- Call of Duty 4: Modern Warfare

4- Halo: Combat Evolved

3- Half-Life 2

2- Doom

1- Half-Life

توضیح IGN در مورد عنوان شماره 1 یعنی Half-Life

When you look at the history of first-person shooters, it all breaks down pretty cleanly into pre-Half-Life and post-Half-Life eras

ادامه:

In the mid 1990s we got games like Doom, Quake, Duke Nukem 3D, and Star Wars: Dark Forces. Great games? Absolutely. But what's different in those games compared to what came after is that their worlds feel more like run-and-gun themeparks than actual places

In November of 1998, everything changed. Suddenly shooters were all trying to copy the Black Mesa Research Facility and its amazing sense of place. Using scripted events like the classic introductory tram ride and the massacre of the scientists, Half-Life gives us the impression that this isn't a world that exists solely to give Gordon Freeman something to shoot at. It's a world where something terrible and mysterious is happening, and we just happen to be caught in the middle of it. This approach to storytelling has become the cornerstone of first-person-shooter design today

pharm
15-09-2013, 19:58
جونم بایوشاک هشتمه

Layken
16-09-2013, 00:48
لیست ایرادی انچنانی نداره و میشه گفت همه چیزش سرجاشه اما خب اگه Reach رو بین 10 تا میاوردن خیلی خوب میشد.
حالا هیلو 1 چهارمه ولی من از ریچ فوق العاده لذت بردم و می تونم بگم هیچ کاستی از بابت یک شوتر اول شخص برام نداشت.
برخی اوقات که یادم میوفته که بانجی دیگه هیلو نمیسازه یک بغض خاصی گلوم رو فشار میده. ( نمی دونم چرا بدجوری هوس هیلو کردم)
( K2 ارزش حضور بین 100 تارو هم داشت)

Leon-117
16-09-2013, 07:44
لیست ایرادی انچنانی نداره و میشه گفت همه چیزش سرجاشه اما خب اگه Reach رو بین 10 تا میاوردن خیلی خوب میشد.
حالا هیلو 1 چهارمه ولی من از ریچ فوق العاده لذت بردم و می تونم بگم هیچ کاستی از بابت یک شوتر اول شخص برام نداشت.
برخی اوقات که یادم میوفته که بانجی دیگه هیلو نمیسازه یک بغض خاصی گلوم رو فشار میده. ( نمی دونم چرا بدجوری هوس هیلو کردم)
( K2 ارزش حضور بین 100 تارو هم داشت)
حامد منم نظرم همینه،جای halo reach و halo 3 باید حداقل توی top 30 باشن.
+
هر 6 تا هیلو که تا حالا منتشر شدن توی لیست هستن :) :) :)

mjorh
16-09-2013, 10:21
این لیست ایراد کم نداره ....سلیقه ای هستش درواقع ...مثلا من Bioshock Infnite رو خیلی بهتر ازینا میبینم ...یا اصن همین BF3 که واقعا واقعا مسخرس 90 باشه ! یعنی اون Multiplayer شاهکاری که داره باید حداقل جزو 50 تا باشه ...Aliens که همه میگفتم مضخرف هست الان تو این لیست هست .....راحت میشه همینجوری ایراد دراورد ....سلیقس!

shabnam1986
17-09-2013, 20:18
کال آف زیبا بود ولی فارکرای مخصوصا شناره 2 ی چیز دیگه س