ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لیگ قهرمانان اروپا |فصل 2013-2012 | فینال

kasra_khan2003
03-05-2013, 05:27
لـیـگ قـهـرمـانـان اروپـا |فـصـل 2013-2012 | فـیـنـال

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

FC Bayern Munich ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Borussia Dortmund ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

59826
59827

محل برگزاری:
Wembley Stadium ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تاریخ برگزاری:
25th of May
4 خرداد

داور مسابقه:
Nicola Rizzoli

نتیجه مسابقه فینال:
۲-۱ (قرمانی بایرن مونیخ)

ورزشگاه ومبلی که در سال 2011 نیز میزبان فینال این بازی ها بود، اولین ورزشگاهیست که دو بار، طی سه سال میزبان فینال این مسابقات بوده هست. میشل پلاتینی علت این انتخاب را جشن گرفتن 150مین سال تایسس FA اعلام کرد.
این اولین فینال تمام آلمانی در طول برگزاری این مسابقات است. پیش از این، طی سال های 2000 (دو تیم اسپانیایی)، 2003 (دو تیم ایتالیایی) و 2008 (دو تیم اینگلیسی) مشابه این اتفاق رخ داد.
این دومین فینال تیم دورتمند است. آنها اولین و تنها فینال قبلی خود را با پیروزی پشت سر گذاشتند.
تیم بایرن مونیخ از نظر تعداد دفعات حضور در فینال در رتبه سوم جای دارد، بعد از رئال مادرید (12) و میلان (11). آنها تا کنون 4 بار قهرمان این مسابقات شده اند.
بایرن برای بار سوم در چهار سال گذشته پا به فینال میگذارد. آنها در سال 2010 و 2012 هم به فینال راه پیدا کردند اما مغلوب اینتر و چلسی شدند.
بازیکن سابق تیم ملی انگلستان و برنده دو دوره مسابقات لیگ قهرمانان اروپا، Steve McManaman ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به عنوان سفیر رسمی این بازی حضور خواهد داشت.
قیمت رسمی بیلیت این بازی: 60 - 140 - 230 و 330 پوند میباشد.

منبع: ویکی پدیا

aluminum
03-05-2013, 10:31
شاید نیاز به یادآوری نباشه ولی دوستان بازی فردا دو تیم رو توی بوندسلیگا فراموش نکنن
من احساس میکنم بایرن با ترکیب دومش وارد زمین بشه

nw_nk
03-05-2013, 10:43
هاینکس: بارسا بدون مسی تیمی دیگر است

من تماسی از سوی سران رئال نداشتم. روز نه می من 68 ساله می شوم و فکر می کنم که باید به استراحت کردن فکر کنم.

سایت گل- یوپ هاینکس سرمربی بایرن مونیخ در پایان بازی 4شنبه شب تیمش مقابل بارسلونا که با برد 0-3 باواریایی ها در نوکمپ به پایان رسید غرق در شادی و سرور بود.

او در مورد برد 0-7 تیمش در مجموع دو دیدار رفت و برگشت مقابل بارسلونا صحبت کرد و گفت:« اگر این مرحله از رقابت ها را به صورت کلی نگاه کنیم، ما 0-7 به پیروزی رسیدیم. نمی توان قاطعانه تر از این برد و حالا باید از این لحظات لذت ببریم. بارسایی ها در بازی برگشت، بوسکتس، ماسچرانو و و پویول را هم نداشتند . ما توانستیم فوتبالی سرعتی را ارائه کنیم و فضاهای نفوذ را به روی تیم حریف ببندیم. ما در طول این فصل از این نظر عملکرد خیلی خوبی داشتیم.»

هاینکس درمورد غیبت مسی دراین بازی گفت:« غیبت مسی در زمین همه ما را متعجب کرد. با وجودی که ما بازی بی عیب و نقصی را انجام دادیم ولی باید یک نکته را پذیرفت که بارسلونا بدون مسی یک تیم دیگر است.»

سه گل باواریایی ها دراین بازی را آرین روبن، جرارد پیکه (گل به خودی) و توماس مولر به ثمر رساندند.

هاینکس ادامه داد:« ما از ابتدا بازی را خوب شروع کردیم و کاملا مشخص بود که تیم من تمرکز بالایی دارد. مطمئنم که هیچ کسی توقع برد 0-7 در مجموع دو دیدار را از ما نداشت. بارسا بازیکنان زیادی را دراختیار نداشت و ما هم هوشیارانه کار کردیم.»

این سرمربی بزرگ حالا باید تیمش را برای فینال لیگ قهرمانان اروپا که روز 25 می در ومبلی برگزار می شود آماده کند. هاینکس در مورد مصاف با دورتموند در ورزشگاه ومبلی ادامه داد:« دورتموند شایسته رسیدن به فینال بود. آنها دراین فصل عملکرد خوبی داشتند. این سورپرایز کوچکی است که آنها به فینال رسیده اند و امیدوارم که ما بتوانیم در ومبلی موفق باشیم. ما حالا آنچه در بازی 4شنبه شب به آن دست یافتیم را بازتاب خواهیم داد و از شرایط لذت خواهیم برد و بعد هم تمرکزمان را برروی بازی بعدی مان که در بوندس لیگا و مقابل دورتموند است قرار می دهیم.»

این روزها خیلی ها هاینکس را جانشین احتمالی مورینیو در باشگاه رئال مادرید می دانند ولی این مربی 67 ساله چنین موضوعی را تکذیب کرده و گفته:« من تماسی از سوی سران رئال نداشتم. روز نه می من 68 ساله می شوم و فکر می کنم که باید به استراحت کردن فکر کنم.»

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%DA%AF/2013/05/02/3947331/%D9%87%D8%A7%DB%8C%D9%86%DA%A9%D8%B3-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B3%DB%8C-%DB%8C%DA%A9-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D8%AA%DB%8C%D9%85%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1

Barcelona are a different team without Messi - Heynckes

mohammad.asghari
03-05-2013, 13:11
بازی بسیار حساسی است و دوتیم فردا شبم با هم بازی دارن و با ترکیب اصلی خودشون فک نکنم بیان تو بازی.پپس نباید انتظار بازی عالی از دو تیم در بازی فردا داشته باشیم

Amir M.ohAma.D
03-05-2013, 16:12
رونمایی از توپ فینال لیگ قهرمانان اروپا

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این توپ قرار است 4 خرداد در ورزشگاه ومبلی در فینال تمام آلمانی لیگ قهرمانان اروپا به گردش درآید.

این نخستین‌بار است که دو تیم آلمانی، فینال لیگ قهرمانان اروپا را برگزار می‌کنند و چهارمین بار است که فینال لیگ قهرمانان بین دو تیم از یک کشور برگزار می‌شود.

بایرن‌مونیخ سومین بار در چهار سال گذشته به فینال لیگ قهرمانان رسیده است اما آخرین قهرمانی این تیم در لیگ قهرمانان به دوازده سال قبل برمی‌گردد که موفق شدند والنسیا را در ضربات پنالتی شکست دهند.

دورتموند نیز در لیگ قهرمانان اروپا کم افتخار نبوده و در سال 1997 موفق شد با غلبه بر یوونتوس فاتح این رقابت‌ها شود.

فینال لیگ قهرمانان اروپا چهارم خرداد در وزشگاه ومبلی لندن برگزار می‌شود.

بردیا
04-05-2013, 08:20
یه نظرسنجی هم بزارید بد نیست
با قابلیت مشاهده آرای یوزرها:دی

wooooow
04-05-2013, 13:50
پلاتيني عليه قدرت فوتبال آلمان
ميشل پلاتيني به قدرت رسيدن فوتبال آلمان را قبول ندارد و معتقد است همين حرف‌ها در سال‌هاي قبل درباره تيم‌هاي ديگري گفته شده بود.

در حالي که بسياري حضور بايرن‌مونيخ و بوروسيادورتموند را در فينال ليگ قهرمانان اروپا نشانه قدرت فوتبال آلمان مي‌دانند، ميشل پلاتيني اين صحبت‌ها را قبول ندارد.

به گزارش ايسنا ، رييس فرانسوي اتحاديه فوتبال اروپا دراين‌باره گفت: "هر ساله برداشت‌ها و نتيجه‌گيري‌هايي از فينال ليگ قهرمانان اروپا مي‌کنيم. پنج سال پيش همين حرف‌ها را وقتي منچستريونايتد و چلسي به فينال ليگ قهرمانان اروپا رفتند، مي‌گفتند. در سال 2003 که يووه و ميلان در فينال حضور داشتند هم اين دست حرف‌ها گفته شد."

پلاتيني ادامه داد: "در دوره رياستم بر يوفا به هيچ تيم آلماني جام قهرماني ندادم. کسب ليگ قهرمانان اروپا کار سختي است. از سال 1992 که ليگ قهرمانان جانشين جام باشگاه‌هاي اروپا شد، هيچ تيمي نتوانسته است دو بار پياپي اين جام را فتح کند."

بايرن‌مونيخ و بوروسيادورتموند چهارم خرداد در فينال ليگ قهرمانان اروپا در ومبلي به مصاف هم مي‌روند.

ورزش3

Eblis 2011
04-05-2013, 14:00
سرمربی بایرن اعلام کرد با کمی تغییر در بازی امروز ظاهر میشه ، روبن - ریبری - لام - اشنایگر بازیکنانی هستند که بهشون استراحت داده .

Greedy
04-05-2013, 17:30
امشب ساعت 9 یه پیش بازی از فینال

Hatek
04-05-2013, 18:41
جدا ار بازی امشب من به دورتموند رای دادم
بنظرم نمیشه از روی بازی بارسا بایرن گفت حتما بایرن قهرمانه حالا درست 7 تا به بارسا زد:n02: ولی دفاع دورتموند واقعا قویه
عملا رئال 85 دقیقه نتونست کاری بکنه که اونم همش حمله میکرد حالا فینال که جای خود دارد و مطمئنا هیچ تیمی بدون ترس و استرس حمله نمیکنه
درکل نظر من اینه که دورتموند اگه اسیر کم تجربگی و استرس نشه میتونه قهرمان شه

charlize
04-05-2013, 21:46
:n19:

*M!L4D*
04-05-2013, 22:06
^^^^^^

پس سال بعد هم قهرمان از جزیرست...........

rz21
05-05-2013, 20:48
^^^^^^

پس سال بعد هم قهرمان از جزیرست...........

با اومدن رونالدو و انتقام شیاطین سرخ همینطور خواهد بود!!
من به دورتموند رای دادم،انصافا غیر قابل پیش بینی هست و من از روی سلیقه رای دادم..یک مورد دیگه هم در نظر گرفتم این بود که اگر دورتموند قهرمان بشه تیمی بالاتر از قهرمانی منچستر (3قهرمانی) قهرمان نخواهد شد :دی اگر بایرن بشه میشه 5 تا و خیلی از یونایتد جلو میفته:n13:

Mana5
06-05-2013, 11:56
با اومدن رونالدو و انتقام شیاطین سرخ همینطور خواهد بود!!
من به دورتموند رای دادم،انصافا غیر قابل پیش بینی هست و من از روی سلیقه رای دادم..یک مورد دیگه هم در نظر گرفتم این بود که اگر دورتموند قهرمان بشه تیمی بالاتر از قهرمانی منچستر (3قهرمانی) قهرمان نخواهد شد :دی اگر بایرن بشه میشه 5 تا و خیلی از یونایتد جلو میفته:n13:
شما چجوری حساب کردی که تیمی بالاتر از 3 قهرمانی منچستر نداره؟ :n13:
بارسلونا و آژاکس هم 4 تا دارنا !

rz21
06-05-2013, 16:38
شما چجوری حساب کردی که تیمی بالاتر از 3 قهرمانی منچستر نداره؟ :n13:
بارسلونا و آژاکس هم 4 تا دارنا !
من بین دو تیم بایرن و دورتموند حساب کردم!

Mana5
06-05-2013, 20:41
من بین دو تیم بایرن و دورتموند حساب کردم!

آهان از اون لحاظ
آخه جملتو یه خورده پیچیده گفتی منظورت درست دریافت نشد

Pessimist
07-05-2013, 13:10

بنر طرفدارن دورتموند در بازی مقابل بایرن تو بوندس لیگا

" گوتزه برو به جهنم "

واقعا ناراحت شدم وقتی این عکس رو دیدم این خودش میتونه تاثیر منفی روی عملکرد گوتزه تو بازی فینال بذاره!:n13:

sAeEd_kHaAn
11-05-2013, 18:27
منم ترجیح میدم دورتمند قهرمان بشه به دلیل کاملا شخصی :n02:چون تعداد قهمانی های بایرن بالا نره

Actros
15-05-2013, 09:56
منم ترجیح میدم دورتمند قهرمان بشه به دلیل کاملا شخصی :n02:چون تعداد قهمانی های بایرن بالا نره

خدایشش اگر بایرن تیم خوش شانسی بود الان به جای 4 تا باید 6 تا قهرمانی داشت
منظورم 99 و 2012 هست !

XENON24
15-05-2013, 12:07
سرمربي بايرن‌مونيخ در اقدامي نادر نام بازيکنان اصلي خود را براي ديدار برابر بوروسيادورتموند در ليگ قهرمانان اروپا اعلام کرد. هنوز يازده روز ديگر تا برگزاري اين بازي زمان باقي مانده است.

بايرن‌مونيخ چهارم خرداد در فينال ليگ قهرمانان اروپا برابر دورتموند در ورزشگاه ومبلي به ميدان خواهد رفت.

به گزارش ايسنا ، يوپ هاينکس، سرمربي بايرن‌ ترکيب اصلي تيمش را براي حضور در اين ديدار اعلام کرد که عبارتند از: مانوئل نوير، فيليپ لام، ژروم بوآتنگ، دانته، ديويد آلابا، ژاوي مارتينس، شواين‌اشتايگر، آرين روبن، توماس مولر، فرانک ريبري، ماريو ماندزوکيچ.

هاينکس در توضيح اين کار خود گفت: دو تيم بايرن‌ مونيخ و دورتموند همديگر را به خوبي مي‌شناسند و چيزي براي مخفي کردن ندارند. بازيکنان بايرن‌ در نهايت تمرکز هستند. احترام زيادي براي دورتموند قائلم. مطمئنا حريف آساني نخواهند بود. ما هم همين طور. هدف واضحي داريم و آن قهرماني است. دليلي براي نااميدي نمي‌بينم.

yuseph
16-05-2013, 22:59
یه جا خوندم که کلوپ گفته به رفتن لوا حتی فکر هم نمیکنه!:n02:
بی خودی نیست ملت اون رو با آقای خاص مقایسه میکنن.
در مورد فینال هم باید بگم بایرن شانس کمی که چه عرض کنم میشه گفت شانسی نداره مقابل دورتموند دلیلش هم کاملا واضحه شما مسیر رسیدن دو تیم به فینال رو یه نگاه بندازی میبینید دورتموند راه سخت تری رو طی کرده.
در ثانی ما جام حذفی و بوندس لیگا رو از دست دادیم و با اوج خواستن "جام" پا به فینال می زاریم اما بایرن الان تقریبا 2تا جام تو کیسه اش داره و چندان انگیزه مبارز نداره.
ثالثا مردان زرد سر انتقال گوتزه و احتمالا لوا ناراحت و خواستار انتقام هستن این هم میشه دلیل مظاعف.
رابعا حواشی این تیم تمومی نداره آخریش همین درگیری ریبری با بواتنگ...
خامسا فرارهای مالیاتی سران بایرن کار داده دستشون...20میلیون،20میلیون هاپولی میکنن تو اون باشگاه همین مسئله باعث مورد پیگرد قرار گرفتن مرد نیم تنی باواریا شده.
پ ن:این بایرنی ها اخلاق ندارن لامصبا:n02:

Masoud King
17-05-2013, 02:41
یه جا خوندم که کلوپ گفته به رفتن لوا حتی فکر هم نمیکنه!:n02:
بی خودی نیست ملت اون رو با آقای خاص مقایسه میکنن.
در مورد فینال هم باید بگم بایرن شانس کمی که چه عرض کنم میشه گفت شانسی نداره مقابل دورتموند دلیلش هم کاملا واضحه شما مسیر رسیدن دو تیم به فینال رو یه نگاه بندازی میبینید دورتموند راه سخت تری رو طی کرده.
در ثانی ما جام حذفی و بوندس لیگا رو از دست دادیم و با اوج خواستن "جام" پا به فینال می زاریم اما بایرن الان تقریبا 2تا جام تو کیسه اش داره و چندان انگیزه مبارز نداره.
ثالثا مردان زرد سر انتقال گوتزه و احتمالا لوا ناراحت و خواستار انتقام هستن این هم میشه دلیل مظاعف.
رابعا حواشی این تیم تمومی نداره آخریش همین درگیری ریبری با بواتنگ...
خامسا فرارهای مالیاتی سران بایرن کار داده دستشون...20میلیون،20میلیون هاپولی میکنن تو اون باشگاه همین مسئله باعث مورد پیگرد قرار گرفتن مرد نیم تنی باواریا شده.
پ ن:این بایرنی ها اخلاق ندارن لامصبا:n02:

برادر ما بهترین تیم تاریخ رو بردیم
بهترین تیم ایتالیا رو قاطعانه بردیم.. یعنی یه جورایی تیم ملی ایتالیا رو بردیم.. اونوقت میگی دورتموند راهش سخت تر بوده؟!؟
اینا به کنار، اصلا قهرمانی چه ربطی به مسیر داره؟ : دی

بایرن امسال دنبال جبران دو فینال قبلی هست ... هاینکس بلده چجوری زنبورا رو از جام دور کنه، با دود میاد سراغتون : دی
باز مربیتون میبازه و آخر بازی میگه از ما تقلید کردن و فلان که آخرش عذرخواهی میکنه : دی واقعا خاصه: دی

درگیری کجا بود؟!
باهمدیگه در حال رفاقتن و همه چیز تموم شده ... فقط یه شوخی بود
بالاخره تو هر خانواده درگیری هست ولی آخرش نتیجه این میشه

ایتالیایی ها اون همه تبانی کردن تو لیگ و کلی محروم ولی آخرش شدن قهرمان جهان ... اینکه نشد دلیل قهرمان نشدن..
حالا هوینس خواسته یکم پول برا روز مبادا نگهداره : دی

ولی در کل اینا ثانیا و فلان و اینا چیدن همش نشانه نگرانی شدید دوستان رقیب هست

yuseph
17-05-2013, 08:39
اولا کجا بارسا بهترین تیم جهان بود؟توی اون مقطع اصلا این حرف درست نیست و باید بگی ضعیف ترین بارسای 2دهه اخیر رو بردین.
دوما یووه توی ایتالیا بزرگی میکنه درست ولی هنوز در عرصه اروپایی خودش رو پیدا نکرده و کونته هنوز تجربه اروپایی خاصی نداره.
سوما شما متخصص بردن ما هستین؟5برد متوالی 2سال اخیر یادتون رفته؟فینال جام حذفی پارسال چی بود5تایی شدین:n02:

پ ن:معنی پول مبادا نگه داشتن رو هم فهمیدیم.با همین پولا میاین جوونای ملت رو به تاراج میبرین.

بردیا
17-05-2013, 10:10
با همین پولا که بعضیا میگن اخ و توف،بعضیا رو از ورشکستگی نجات دادیم
البته پول زیادی نبود در حد پول تو جیبی بچه های هوینس بودش
بشکنه این دست که نزاشتیم بعضیا کاسه گدایی دست بگیرن جلو گلزن کرشنیا سرشکسته بشن
باید میزاشتیم ورشکسته بشید برید دسته 3 بعد لوا میتونست اونجا 4 نشون بده برای استقلال پیغام بفرسته که میخوام بیام تیمتون:دی

انقدرم 5تا برد 5تا برد نکن،امسال هم تو سوپرکاپ بردیمتون هم تو جام حذفی،گل روبن که یادت نرفته هنوز هان؟

yuseph
17-05-2013, 10:30
با همین پولا که بعضیا میگن اخ و توف،بعضیا رو از ورشکستگی نجات دادیم
البته پول زیادی نبود در حد پول تو جیبی بچه های هوینس بودش
بشکنه این دست که نزاشتیم بعضیا کاسه گدایی دست بگیرن جلو گلزن کرشنیا سرشکسته بشن
باید میزاشتیم ورشکسته بشید برید دسته 3 بعد لوا میتونست اونجا 4 نشون بده برای استقلال پیغام بفرسته که میخوام بیام تیمتون:دی

انقدرم 5تا برد 5تا برد نکن،امسال هم تو سوپرکاپ بردیمتون هم تو جام حذفی،گل روبن که یادت نرفته هنوز هان؟

یه جور میگی کمک کردیم که کسی ندونه فکر میکنه بنگاه خیریه باز کردین شما!!
برای بایرن سرپانگه داشتن تیمهای دیگه از نون شب واجب تره میدونی چرا؟ چون اگه تیم هایی مثل دورتموند از بین برن دیگه مثل زالو خون کیا رو میخواستین بمکین؟
در ثانی این که یه روزی در آستانه ورشکستگی بودیم برای ما الان افتخاره که از اون مرحله به اینجا رسیدیم.
سوپ کاپ که اعتبار چندانی نداره.در حد بازی دوستانه است:دی
داستان جام حذفی هم خب شما توی خونه خودتون بودین واز امتیاز میزبانی و اشتباهات داوری برخوردار بودین اما ما چی؟موی بلند، روی سفید...:n02:
پ ن:نمیدونم این چه قانونیه که جام حذفی بازیهاش تک حذفی هستن.

City 17
17-05-2013, 10:31
بهتره ببینیم بزرگان هر تیم چی گفتن:

از سباستین کل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شروع می کنیم: "BVB این توانایی رو دارند که تبدیل بشن به دومین چراغ(قدرت برتر) آلمان!" => این توانایی رو ندارند و نخواهند داشت که تبدیل بشن به اولین چراغ آلمان:n02:

بوفون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): "بایرن دو قدم از بقیه ی اروپا جلوتر است."

لام برای اینکه ریا نشه حاضر به مصاحبه نشد:n02:

yuseph
17-05-2013, 10:45
ای بابا معراج جان اگه به این حرفهاست میتونم یه لیست بلند بالا بیارم که همگی میگن بایرن شانسی نداره جلوی ما.
سباستین کل از موضع تواضع و فروتنی حرف زده تا بچه ها غرور کاذب نگیرتشون.
بوفون هم همچین حرفی رو زده که باختشون جلوی بایرن رو توجیه کنه.
لام هم جهت اطلاعتون حرف نزده بلکه سخنرانی کرده مردک...استغفرالله:n02:

malkemid
17-05-2013, 11:16
می بینم که حرف جام باشه آلمانی ها هم با همدیگه بله :n02:

ولی اگه دورتموند ببره بایرن رکورددار ناکامی در فینال میشه! :n29:

yuseph
17-05-2013, 11:28
می بینم که حرف جام باشه آلمانی ها هم با همدیگه بله :n02:

ولی اگه دورتموند ببره بایرن رکورددار ناکامی در فینال میشه! :n29:

این یه موضوع درون خانوادگیه جانم:n02:
خب ناکام بشه!تازه میشه مثل خلف بزرگترش تیم ملی آلمان!حداقل ما بیایم قهرمان بشیم و سنت شکنی کنیم شاید فرجی بشه.

Masoud King
17-05-2013, 12:42
اولا کجا بارسا بهترین تیم جهان بود؟توی اون مقطع اصلا این حرف درست نیست و باید بگی ضعیف ترین بارسای 2دهه اخیر رو بردین.
بودن که هیچ وقت نبودن ولی باید حریف رو بزرگ کرد که بردت هم بزرگ دیده بشه : دی
ما خیلی قوی بودیم وگرنه اونا ضعیف نبودن

یه جور میگی کمک کردیم که کسی ندونه فکر میکنه بنگاه خیریه باز کردین شما!!
برای بایرن سرپانگه داشتن تیمهای دیگه از نون شب واجب تره میدونی چرا؟ چون اگه تیم هایی مثل دورتموند از بین برن دیگه مثل زالو خون کیا رو میخواستین بمکین؟
بله بنگاه داریم .. پول داریم ... میدیم بقیه ورشکست نشن
سه تا تیم رو خودم تو ذهنمه که بایرن از ورشکستگی نجات داده ...

بیا و خوبی کن و نزار ستاره های آلمانی دست اجنبی ها بیوفتن ... گوتزه وقتی می خواست بره خب چرا بایرن اونو نگه نداره؟!
هم خوش تیپ هست و دختر کش : دی بازیشم حرف نداره .. خودمم خیلی دوسش دارم .. دیگه خرید بهتر از این نمی شد.. اونوقت اینو میزاشتن بره یه تیم غیر آلمانی به نظرم خریت محض بایرنی ها بود
+
نه آقا بایرن قهرمان بشه اونوقت تیم ملی یه تکونی میخوره
شاکله اصلی تیم ملی تو بایرن هست

از موضع فروتنی نگفته
از موضع واقع بینی گفته برادر : دی
+
یوسفی تو اون لیست بلند بالا که یه وقت خودت نیستی احیانا؟ : دی

yuseph
17-05-2013, 13:15
خدایی گوتزه و لوا رو برای چی خریدن؟
نه یکی بیاد فنی و منطقی بگه بایرن با خرید این بازیکنا چی نصیبش میشه؟
فقط یه چیز ضعیف کردن دورتموند اون هم قبل از بازی فینالcl!
غیراز اینه بگین!
کی میگه شاکله اصلی تیم ملی آلمان رو بایرن تشکیل میده؟
من میگم شما بشمار:
نویر
اشملزر...بوآتنگ...هوملس...لام
خدیرا...شواینی
گوتزه...اوزیل...رویس
کلوزه

توی این ترکیب ما ب احتساب گوتزه که هنوز پیراهن شما رو تنش نکرده و امیدوارم نکنه:n02:4بر 4 مساوی هستیم.
تازه یوآخیم میتونه به جای شواینی از بندر استفاده کنه که هم جوون تره و هم با استعدادتر.
یا جای نویر و بواتنگ کلی گزینه دوم و سوم هست:n02:

مسعودی خوشتیپ ندیدی!یه سرچ بکن ببین دروازه بان دوم ما کیه :n09:
همون که پارسال تو یکی از بازیهای مقابل شما بازی کرد و...روم به دیوار شدین:n02:

بردیا
17-05-2013, 15:16
اینکه پول میدیم بقیه زمین نخورن که خب معلومه به خاطر چیه
قهرمان شدن تو لیگی که رقیب قوی نداشته باشی که حال نمیده
با دست خودمون بقیه رو قوی میکنیم و با دست خودمونم میزنیم لهشون میکنیم
.
لواندوفسکی رو که هنوز نخریدیم و اصلا نیازی هم بهش نداریم،آقامون رومینیگه بعیده دیگه بره سراغ این خرید((میگم رومینیگه چون هوینس رفتنیه))
گوتزه رو هم گواردیولا خریده اونم برای اینکه یه مهاجم نوک مثل مسی تو بایرن درست بکنه وگرنه ما با همین ماندژوکیچ دهن کل اروپا و بوندسلیگا رو سرویس کردیم
لامصب مث یه گاو نر میمونه و 90 دقیقه پرس میکنه،از یوونتوسیا بپرس بهت میگن.

درباره ترکیبیم که گذاشتی،مولر پشمه اونجا که رو نیمکت بشینه و رویس یا گوتزه به جاش بازی بکنن؟
برو از خدا بترس با این ترکیبت:دی
بندر رو با شواینی مقایسه میکنی؟
بندر مثل یه اسب فقط بلده 90 دقیقه بدوه،نه پاسوری بلده نه بینش خاصی داره.بخواد بازی کنه جای خدیرا باید باشه که لو نمیزارتش کنار
تازه گوتزه هم مال خودمونه و قرار باشه بازی کنه جزو آمار ما به حساب میادش

Masoud King
17-05-2013, 17:04
درگیری شدید لفظی هوملس با لواندوفسکی

FCBayern.ir-متس هوملس این روزها به مرد جنجال ساز باشگاه بورسیا دورتمند تبدیل شده است.هوملس نخست با خائن نامیدن ماریو گوتزه خبرساز شد وسپس صحبتهای جدیدش در مورد رفتن به باشگاه بارسلونا ودر مورد اخری درگیری شدید لفظی او با روبرت لواندوفسکی در سر جریان تمرین گروهی از دیگر ماجراجوییهای مدافع ملی پوش آلمانی می باشد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛رسانه ها و جراید محلی شهر دورتمند گزارش دادند متس هوملس که این روزها مبدل به یک چهره قلدر در باشگاه بورسیا دورتمند گردیده است در جریان تمرینات این تیم با روبرت لواندوفسکی درگیری شدید لفظی پیدا نموده است.

به گزارش مطبوعات محلی هوملس در حین تمرینات بازوی لواندوفسکی را محکم گرفته و با عصبانیت به وی گفته است :"اگر میخواهی بروی زودتر گورت را گم کن.باشگاه از تو مهمتر است.من نیز از باشگاه های بزرگ پیشنهاد دارم ولی مثل تو آرامش تیم را به هم نریختم"بعد از این جملات لوا نزدیک بود با هوملس درگیری فیزیکی هم پیدا نماید اما با حضور بزرگان تیم نظیر کهل و خود کلوپ این ماجرا ختم شده است.

هوملس از اینکه لوا در مورد اینده اش مدام با جراید وشبکه ها مصاحبه مینماید و از این رو ارامش باشگاه دورتمند را در استانه بازی فینال به هم ریخته حسابی ناراحت و شاکیست.مارسل اشملزر که رفاقت زیادی با متس هوملس دارد وبه نوعی دنباله رو وی محسوب می شود چند روز پیش در مصاحبه با شبکه لیگا توتال آلمان در مورد لوا اعلام نمود:"لواندوفسکی مدام اعلام میکند پیشنهاد تیمهایی نظیر چلسی و رئال باعث افتخارم است این برای بازیکنی در حد باشگاه دورتمند واقعا زشت و ناخوشایند است."

اشملزر و متس هوملس بعد از ماجرای پیوستن گوتزه به بایرن به نوعی با این بازیکن قهر نموده و کمتر با وی سخن می گویند.بسیاری از کارشناسان عقیده دارند جو باشگاه دورتمند در استانه فینال چندان مناسب نیست اما زیرکی و باهوشی فردی مانند کلوپ که اجازه نمیدهد این اخبار کمتر به بیرون درز نماید وبا صحبت کردن زیاد و ایجاد جنگ روانی علیه حریفان باعث میشود این بار روانی واین جو ایجاد شده کمتر باشگاه زنیورهای زرد را تحت تاثیر قرار دهد.همین کارشناسان معتقد هستند کلوپ حتی در این زمینه از خوزه مورینیو پرتغالی نیز بهتر عمل می نماید.

پ.ن : یوسفی دیگه چه خبر؟ : دی

City 17
17-05-2013, 18:06
ای بابا معراج جان اگه به این حرفهاست میتونم یه لیست بلند بالا بیارم که همگی میگن بایرن شانسی نداره جلوی ما.
بوفون هم همچین حرفی رو زده که باختشون جلوی بایرن رو توجیه کنه.

از قضا توی همون مصاحبه، کل از اون صحبت های همیشگی "حریف ناخوشایند برای بایرن" و "فشارها روی بایرنه" و ... شروع کرده، فقط آخر کار ابراز امیدواری کرده که بتونن چراغ دوم آلمان بشن.
درسته که جفت تیم ها اون احترام به حریف یا هندونه زیر بغل گذاشتن ها رو همیشه در دستور کار دارن ولی وقتی رو در رو میشن مخصوصا این اواخر خیلی بی پرده صحبت می کنن، همین کلوپ کم
تیکه ننداخته، البته جواب هایی هم گرفته از رومنیگه!:n02:

بردیا
17-05-2013, 18:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آنگلا مرکل تماشاگر ویژه ی فینال ومبلی

FCBayern.ir- آنگلا مرکل صدراعظم فوتبال دوست آلمان که پیش از این نیز دیدارهای مهم تیم ملی این کشور و برخی دیدارهای مهم لیگ و جام حذفی را از نزدیک تماشا کرده بود برای فینال 4ام خرداد بایرن و بوروسیا دورتموند راهی لندن خواهد شد.

پیش از این خانم صدراعظم اکثرا در بازی های جمعه شب حاضر می شد اما به نظر حساسیت فینال تمام آلمانی لیگ قهرمانان توانست او را برای یک استثنا قانع کند تا شنبه در جایگاه ویژه ی ومبلی حضور یابد و این موقعیت خوبی را اولی هوینس فراهم خواهد کرد تا ملاقاتی ویژه با او داشته باشد. رئیس باشگاه بایرن به دلیل مشکلات مالیاتی چندان گزینه ی محبوب برای ملاقات سران سیاسی کشور نیست.

مرکل در گفتگویی با کانال تلویزیونی اشپورت وان اظهار داشت:" از اینکه نهایتا یک تیم آلمانی فاتح جام خواهد بود خوشحالم." گفته می شود صدراعظم آلمان یکی از هوادارهای بایرن مونیخ است.

پی نوشت:هیشکی دوست نداره فینال تمام آلمانی تو لندن رو از دست بده:دی
عکس هم شاهکاره،مرکل در کنار کامرون

eman619rv
17-05-2013, 19:41
خوشم میاد یوسف جان همتونو یه تنه حریفه! اخه چند نفر به یه نفر!!!!!

ولی واقعا من نمیدونم بایرنی ها بعد از اینکه فهمیدن دورتموند حریفیه که باید تو فینال باهاش بازی کنن چجوری هنوز امید قهرمانی رو برای خودشون زنده نگه داشتن؟؟؟!:n29:

راستی محرومان فینال چه بازیکنایی هستن؟

update.....

پیراهن سولسشر در موزه دورتموند

سایت گل- در حالی که تنها 8 روز دیگر به دیدار فینال رقابت های این فصل چمپیونزلیگ باقی مانده، باشگاه دورتموند جنگ روانی با بایرنی ها را آغاز کرد.
زردها که قهرمانی در بوندس لیگا را به رقیب واگذار کردند، نمی خواهند در چمپیونزلیگ هم شاهد جشن قهرمانی بایرن باشند؛ به همین خاطر تصمیم به تضعیف روحیه حریف گرفتند و این کار را با قرار دادن پیراهن اوله گنار سولسشر، مهاجم منچستریونایتد، در موزه باشگاه شان انجام دادند.
سولسشر در فینال رقابت های چمپیونزلیگ سال 1999، گل پیروزی منچستریونایتد را وارد دروازه بایرن کرد تا باواریایی ها در فاصله دو دقیقه قهرمانی را از دست بدهند.
بایرنی ها بعد از آن سال، سه بار دیگر به فینال لیگ قهرمانان رسیدند اما تلخی شکست در نوکمپ هنوز با آنهاست و دورتموندی ها با این کار، بار دیگر نمک به زخم آنها پاشیدند. شاید هم این تلافی اقدام بایرنی ها برای به خدمت گرفتن گوتزه باشد.

MORINIO
17-05-2013, 21:21

خوشبختانه دو تیم محرومی ندارن واسه فینال و با تمام نفرات میان :n01:

پارسال که واسه فینال هر کدوم از فینالیست ها سه چهار بازیکن محروم داشتن خدا رو شکر امسال از این خبرا نیست :n18:

yuseph
17-05-2013, 22:34
برو از خدا بترس با این ترکیبت
:دی
مولر رو خوب اومدی خدایی به غیر از اینی که حس گلزنی بالایی داره و خوب جاگیری میکنه هنر دیگه ای نداره این بشر.
شما یه مقایسه بکن مولر رو با رویس یا گوتزه میبینی که 30%تکنیک این دوتا رو هم نداره.

من متوجه نشدم.دوستان دقت نکردین چی شد بردیا میگه با کمک مالی یک میلیون یورویی، تیم در حد قهرمانی 2ساله اونهم پیاپی بوندس لیگا قوی میشه:n13:
اون کمک هم بخشی از برنامه لاپوشونی گندکاریهاتونه که نمونش الان دارید مشاهده میکنید هوینس جون هم انگار نه انگار و از اخلاق مالی حرف میزنه برام.
یکی نیست بهش بگه:"اخلاق مالیم کجا بوده دلت خوشه"

پ.ن : یوسفی دیگه چه خبر؟ : دی

والا مسعودی هرچی سرچ کردم خبری ندیدم اون منبع خبری شما هم شده بنگاه دروغ پراکنی:n02:
بر فرض هم که خبر درست باشه یه کلوپ اونجاست که هرسه تاشون رو یه گوشمالی درست حسابی میده.مثل بعضی ها نیست ببینه بازیکنا دارن از خجالت هم در میان اون وقت فقط بخنده:n09:

پی نوشت:هیشکی دوست نداره فینال تمام آلمانی تو لندن رو از دست بده
اخ گفتی....اگه ما اونجا بودیم.

والا محروم نداریم ما ولی مصدوم چرا گوتزه یه کمی میلنگه هنوز.
البته به قول کلوپ نیازی به گوتزه و لوا نداریم ما جهت برد بایرن:n02:

Masoud King
17-05-2013, 23:51
مولر رو خوب اومدی خدایی به غیر از اینی که حس گلزنی بالایی داره و خوب جاگیری میکنه هنر دیگه ای نداره این بشر.
شما یه مقایسه بکن مولر رو با رویس یا گوتزه میبینی که 30%تکنیک این دوتا رو هم نداره.
مولر بدون تکنیک خاصش به اندازه هردوی رویس و گوتزه به تیم کمک میکنه...
بدون تکنیک شد آقای گل جام جهانی
کلا بازیکنی هست 100 درصد در خدمت تیمه .. استیل بازی کردنش و غیرتش روحیه مضاعف هست هم برای تیم و هم برای هوادارا
واقعا این مولری که من میبینم بدون تکنیکش هم از خیلی ها سرتره
+
ای بابا یوسفی تو هم گیر دادی به این هوینس بدبخت
حالا خوبه خودش داوطلابه رفته خودشو لو داده : دی
اینا هیچکدوم باعث نمیشه تو فینال از خجالتتون در نیایم

+
بدون گوتزه که داشتین حذف می شدین
لوا نباشه که دیگه تمومه
توقع داری مربیتون بیاد بگه بدون اینا خاک بر سر میشیم؟ : دی

yuseph
17-05-2013, 23:56
بدون گوتزه که داشتین حذف می شدین
لوا نباشه که دیگه تمومه
توقع داری مربیتون بیاد بگه بدون اینا خاک بر سر میشیم؟ : دی

خاک بر سر که نمیشیم اما در صورت نبود این 2تا نمیتونیم با اختلاف چند گل ببریمتون.این رو من قبول دارم.
در مورد مولر هم گفتم شم گلزنی بالایی داره اما تکنیک نه!
هوینس هم داداش شما کمک کمک میکنید انتظار داشته باشید ما هم فساد فساد(مالی)کنیم.:n02:

Masoud King
18-05-2013, 16:32
خاک بر سر که نمیشیم اما در صورت نبود این 2تا نمیتونیم با اختلاف چند گل ببریمتون.این رو من قبول دارم.
ما نصف بازی 10 نفره بودیم اونم تیم دوممون بعد نتونستین یه گل بزنین بازی رو ببرین
اونوقت می خواین اون 11 تای اصلی رو با اختلاف ببرین؟
از بوفون و اینیستا بپرسی بهت میگن قدرت واقعی بایرن رو : دی
+
البته همونطور که قبلا هم گفتم از همه تیما بیشتر نگران بازی با دورتموند هستم..
یعنی هم به خاطر فینال آلمانی و هم اینکه این مدت شدن گربه سیاهمون، دوس نداشتم تو حذفی بخوریم به هم
ولی الان دیگه وقت گربه کشی هست : دی

بردیا
18-05-2013, 19:04
خوشم میاد یوسف جان همتونو یه تنه حریفه! اخه چند نفر به یه نفر!!!!!

فعلا داریم رعایتشو میکنیم
بزار یه کم گرم بشه فضا اونوقت بهش دسته جمعی :n09:

.....................

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تماشای فینال در اردوی ایالات متحده

By Saeed

FCBayern.ir- یوآخیم لوو سرمربی تیم ملی آلمان که به دلیل اردوی ملی در ایالات متحده نمی تواند بازی فینال لیگ قهرمانان را از نزدیک نظاره گر باشد در کنفرانس مطبوعاتی پنج شنبه از این بازی به عنوان شروع موفقیت های بین المللی یاد کرد.
لوو از اینکه نمی تواند بازی دو تیم آلمانی را در ومبلی تماشا کند بسیار ناراحت بود گفت:" متاسفانه من نمی توانم این بازی را تماشا کنم اما با بازیکنان در ایالات متحده در اردو خواهم بود و در مورد بازی صحبت می کنم. این فینال تمام آلمانی بسیار خاص است و فواید زیادی برای فوتبال آلمان، باشگاه ها و بازیکنان خواهد داشت."

تیم ملی آلمان از تاریخ 22 ام می تا 4ام ژوئن در ایالات متحده اردو خواهد داشت و در تاریخ 29ام می با اکوادور و در تاریخ 2ام ژوئن در واشنگتن با ایالات متحده دو بازی دوستانه را برگزار می کند.

لوو ادامه می دهد:" واضح است که ما در اردوی امریکا این دیدار را از دست نخواهیم داد. بازیکنان و کادر فنی برای تماشای دیدار نهایی علاقه مند هستند و با هیجان فینال را تماشا می کنیم."

اولیور بیرهوف مدیر فنی تیم های ملی آلمان نیز با تایید صحبت های یوآخیم لوو از هماهنگی های لازم برای تماشای دسته جمعی دیدار 4ام خرداد خبر داد و اعلام کرد:" با هتل محل استقرار هماهنگی های لازم صورت گرفته تا به صورت دسته جمعی از یک مانیتور بزرگ بازی فینال را تماشا کنیم."

لوو در ادامه از پیش بینی فینال طفره رفت و گفت:" نمی توانم بگویم چه تیمی قهرمان خواهد شد بوروسیا دورتموند بارها ثابت کرده که می تواند بایرن را شکست دهد و در آن سو نیز بایرن فصل بسیار بسیار خوبی را پشت سر می گذارند. بنابراین هر دو تیم می توانند قهرمانی را بدست آورند."

فینال 4ام خرداد در حالی برگزار خواهد شد که 13 بازیکن تیم ملی آلمان در ومبلی حاضر خواهند بود (هفت بازیکن دورتموند، شش بازیکن بایرن) و پس از انجام این دیدار کوین گروس کروتز و سون بندر دو بازیکن دورتموند راهی اردوی ایالات متحده خواهند شد.

Pessimist
18-05-2013, 19:57
تو خبرها اومده که ماریو گوتزه احتمالا به فینال میرسه!

اگه گوتزه تو فینال بازی کنه آخرین بازیش با پیراهن تیم دورتموند خواهد چون فصل بعد قراره تو تیم بایرن بازی کنه!
خداییش بایرن تمام ستاره های بوندس لیگا رو داره میخره دیگه بقیه ی تیم ها مجال نفس کشیدن رو هم پیدا نمیکنن! فکر نمیکنم تا سه چهار فصل دیگه بایرن رقیبی تو بوندس لیگا داشته باشه!

yuseph
18-05-2013, 22:35
بزار یه کم گرم بشه فضا اونوقت بهش دسته جمعی :n09:

آخه یه عملی رو مدعی شو که از پسش بر بیایید:n06:میترسم آخر قصه افیون شده برین خونه هاتون:n09:

راستی یه هشت پا توی آلمان یه پیشبینی کرده در مورد فینال امسال!
"پل"که مرده پس این هشت پا از کجا در اومد؟

تو خبرها اومده که ماریو گوتزه احتمالا به فینال میرسه!

اگه گوتزه تو فینال بازی کنه آخرین بازیش با پیراهن تیم دورتموند خواهد چون فصل بعد قراره تو تیم بایرن بازی کنه!
خداییش بایرن تمام ستاره های بوندس لیگا رو داره میخره دیگه بقیه ی تیم ها مجال نفس کشیدن رو هم پیدا نمیکنن! فکر نمیکنم تا سه چهار فصل دیگه بایرن رقیبی تو بوندس لیگا داشته باشه!
برسه یا نرسه زیاد مهم نیست برامون ما نشون دادیم بدون اون هم میتونیم نتیجه بگیریم.
بایرن هم مشکل کم نداره برای فصل بعد و بعید میدونم بتونه قهرمانیش رو تکرار کنه.

AMoO.Reza
18-05-2013, 22:42
دوستان بازی به تاریخ ما چندومه ؟

Masoud King
19-05-2013, 01:13
به نظرم بهترین کار همینه که ستاره های آلمانی رو تو آلمان نگهدارن و خودشون استفاده کنن و تو سیستم داخلی پیشرفت کنن.
برای هوادارای بایرن هیچ بازیکنی دلچسب تر از یک آلمانی نیست..

ما همیشه حرمت استاد رو نگه میداریم : دی

راستی یه هشت پا توی آلمان یه پیشبینی کرده در مورد فینال امسال!
"پل"که مرده پس این هشت پا از کجا در اومد؟
خب چیزی که زیاده هشت پا هست .. یکی یه کاری کرد بقیه یاد گرفتن
ولی اون پل نامرد برا خودش نستراداموسی بود : دی

برسه یا نرسه زیاد مهم نیست برامون ما نشون دادیم بدون اون هم میتونیم نتیجه بگیریم.
بایرن هم مشکل کم نداره برای فصل بعد و بعید میدونم بتونه قهرمانیش رو تکرار کنه.
بله کاملا جلو رئال معلوم بود : دی
در ضمن هوملز هم گویا مصدوم شده
خدا کنه برسه که بهانه نیاری : دی

Pessimist
19-05-2013, 13:24

شنبه 4 خرداد ماه

ورزشگاه ومبلی لندن

بردیا
19-05-2013, 16:42
آخه یه عملی رو مدعی شو که از پسش بر بیایید:n06:میترسم آخر قصه افیون شده برین خونه هاتون:n09:

حالا بعدا که رفتی دست بزرگترتو گرفتی و گریون برش داشتی آوردی میبینی از پسمون برمیاد یا نه:دی

چهارم خرداد هستش فکر میکنم
شنبه هفته دیگه

به نظرم بهترین کار همینه که ستاره های آلمانی رو تو آلمان نگهدارن و خودشون استفاده کنن و تو سیستم داخلی پیشرفت کنن.
برای هوادارای بایرن هیچ بازیکنی دلچسب تر از یک آلمانی نیست..
البته تا حدی حق دارن
اگه قرار باشه بهشون بازی نرسه و مثل امثال پودولسکی هرز برن واقعا ستم بزرگی در حقشون میشه

yuseph
19-05-2013, 18:12
البته تا حدی حق دارن
اگه قرار باشه بهشون بازی نرسه و مثل امثال پودولسکی هرز برن واقعا ستم بزرگی در حقشون میشه

وقتی فرت فرت همشون جمع بشن یه تیم،خب همین میشه.البته پودولسکی استعداد خاص وظرفیت بالای ستاره شدن رو نداشت.
الان سال بعد ببین چه ترافیکی ایجاد میشه وسط زمین بایرن....
در مورد بزرگ تر هم باید بگم من خودم بزرگتر خودم هستم:n02:

wooooow
20-05-2013, 15:28
ريتزولي داور فينال ليگ قهرمانان اروپا شد
نيکولا ريتزولي فينال تمام آلماني ليگ قهرمانان اروپا را سوت مي‌زند.

بايرن‌مونيخ و بوروسيا دورتموند چهارم خرداد در فينال ليگ قهرمانان اروپا به مصاف هم مي‌روند. اتحاديه فوتبال اروپا اعلام کرد، نيکولا ريتزولي فينال ليگ قهرمانان اروپا بين بايرن‌مونيخ و بوروسيا دورتموند را قضاوت خواهد کرد.

اين بازي پنجمين قضاوت ريتزولي ايتاليايي در اين فصل ليگ قهرمانان اروپاست. او آخرين بار بازي پورتو و مالاگا را در ليگ قهرمانان قضاوت کرد که با برتري 2 بر صفر پورتو به پايان رسيد.

ريتزولي 41 ساله که از سال 2007 در ليست بين‌المللي داوران فيفا بوده، پيش از اين فينال ليگ اروپا بين آتلتيکو مادريد و فولام را قضاوت کرد. کمک‌هاي او در فينال ليگ قهرمانان رناتو فاوراني و آندره‌آ استفاني خواهند بود.

فينال تمام آلماني ليگ قهرمانان 4 خرداد در ورزشگاه ومبلي لندن برگزار مي‌شود.

ورزش3

بردیا
20-05-2013, 15:37
داور ایتالیایی برای فینال آلمانی
انتخاب بدی نیست
اهل شهر مودنا هم هستش،بروبکس فراری و لمبورگینی و این صوبتا

sAeEd_kHaAn
20-05-2013, 16:58
همیشه پای یک ایتالیایی در میان است ...
:n20::n20::n20:

بردیا
20-05-2013, 20:38
همیشه پای یک ایتالیایی در میان است ...
:n20::n20::n20:

به هر حال وقتی یه ایتالیایی رئیس کمیته داوران باشه باید بعضی جاها به هموطناش هم گوشه لطفی داشته باشه

Masoud King
21-05-2013, 13:34
بلان: بایرن واقعا یک جاده صاف کن است

FCBayern.ir- لوران بلان سرمربی اسبق تیم ملی فرانسه و قهرمان جهان در سال 1998 معتقد بایرن مونیخ برای قهرمانی در چمپیونزلیگ شانس بیشتری نسبت به دورتموند دارد به نظر بلان بایرن برای رسیدن به فینال تمامی رقبا را خرد کرد.

باشگاه های آلمانی در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان موفق شدند دو غول فوتبال اسپانیا را شکست داده و به فینال راه پیدا کنند. بایرن در دو دیدار رفت و برگشت، بارسلونا را با 7 گل درهم کوبید تا بلان نظر جالبی در مورد باواریایی ها بدهد:" مونیخی ها مانند لودر مسیر قهرمانی را صاف کرد."

بلان 47 ساله به آر ام سی اسپورت می گوید:" بایرن برای قهرمانی مورد علاقه ی شما است چون آن ها از آغاز بازی ها رقبا را خرد کردند. دورتموند تیمی است که می تواند هر حریفی را شکست دهد و من بسیار خوشحالم که این دو تیم به فینال راه یافتند هر دوی آن ها مربیانی دارند که به تیم های خود را در مسیر صحیح قرار می دهند."

بلان ادامه می دهد:" از آغاز بازی ها من علاقه مند بودم تا تقابل این دو تیم را در فینال شاهد باشم زیرا سبک بازی آن ها باز است و بازی را در زمین خود نمی بندند. دورتموند تیمی است که می تواند هر حریفی از جمله بایرن را شکست دهد اما بایرن در این فصل واقعا یک جاده صاف کن است."

CATALONIA
21-05-2013, 14:20
پیراهن کابوس بایرنی ها در موزه دورتموند

BVB09.ir- پیراهن شماره 20 سولسشایر مهاجم اسبق شیاطین سرخ که در فینال لیگ قهرمانان سال 1999 تبدیل به کابوس مونیخی ها شد در موزه دورتموند به نمایش گذاشته شد. به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛ دورتموندی ها در اقدامی جنجالی و به منظور پاسخ دادن به جنجال آفرینی های غیر معقول اخیر رقیب مونیخی خود پیراهن بازیکنی که در فینال لیگ قهرمانان اروپای سال 99 در لحظات پایانی دروازه بایرن را باز کرد را به معرض نمایش گذاشتند.
این اقدام صرفا به دلیل برپا کردن جنگ روانی در آستانه فینال لیگ قهرمانان اروپا و به نوعی پاسخ دادن به شیطنتهای غیر اخلاقانه اخیر باشگاه بایرن مبنی بر اعلام خبر انتقال گوتزه از دورتموند به بایرن، درست شب قبل از دیدار دورتموند برابر رئال مادرید در چارچوب دور رفت از مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان که به منظور وارد آوردن ضربه روحی به طلایی پوشان انجام شد، صورت گرفته است.

eman619rv
22-05-2013, 18:48
مولر: اگر سه بار در فینال چمپیونزلیگ شکست بخورید، به شما لقب بازنده می دهند:n02:

بایرنی ها در سه فصل گذشته، دو بار دیگر به فینال لیگ قهرمانان رسیدند اما هر دو بار مقابل اینتر و چلسی شکست خوردند؛ اتفاقی که مولر دوست ندارد در فینال ومبلی تکرار شود.
سایت گل- توماس مولر، هافبک بایرن مونیخ، مصمم است تا در فینال رقابت های این فصل چمپیونزلیگ مقابل بوروسیا دورتموند به پیروزی برسند تا لقب بازنده به تیمش داده نشود.
بایرنی ها در سه فصل گذشته، دو بار دیگر به فینال لیگ قهرمانان رسیدند اما هر دو بار مقابل اینتر و چلسی شکست خوردند؛ اتفاقی که مولر دوست ندارد در فینال ومبلی تکرار شود.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" برای من شخصا، قهرمانی در چمپیونزلیگ تنها به زمان بستگی دارد. اگر سه بار در فینال شکست بخورید، به شما لقب بازنده می دهند."
مولر در رقابت های این فصل لیگ قهرمانان نمایش های بسیار خوبی ارائه داد و علاوه بر به ثمر رساندن 8 گل، دو پاس گل نیز داد. او اکنون امیدوار است که این فرم خوب را در فینال نیز حفظ کند.
" نمی توانم از این فصل ناراضی باشم. امیدوارم این روند ادامه داشته باشد. این مسئله که من گلزنی می کنم، اتفاق تازه ای نیست.
نمی توانم اجازه بدهم آمادگی ام کاهش پیدا کنم. می خواهم تمام تلاشم را انجام بدهم."

yuseph
23-05-2013, 10:11
کلوپ: بایرن برای ما چیزی نیست؛ آنها توهم خودبزرگ بینی دارند! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یورگن کلوپ سرمربی طلایی پوشان دورتموند، پیش از فینال لیگ قهرمانان اروپا، حریف مونیخی خود را متوهم توصیف کرد.
به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛ کلوپ در گفتگو اختصاصی با بخش ورزشی BBC اعلام کرد: علی رقم مصدومیتها شاگردانش آماده نبرد بر سر قهرمانی در فینال لیگ قهرمانان هستند.قسمت جالب حرفهای کلوپ از جایی آغاز شد که او بایرن را به شخصیتهای منفی فیلمهای جیمز باند نسبت داد و گفت: شما انگلیسیها یک شخصیت قابل توجه در فیلمهایتان دارید به نام باند، که شخصیت خوب و نوعی مرد اول قصه است، رقیب همیشگی ما بایرن هم میخواهد ادای او را دربیاورد. ولی آنها نمی دانند نه تنها جیمز باند نیستند بلکه در واقع شخصیت منفی فیلمهای جیمز باند را نیز میتوان به آنها نسبت داد.گمان می کنم آنها توهم خودبزرگ بینی دارند، بایرن دقیقا شخصیت منفور فیلمهای باند است، شخصیتی که میخواهد با پول صاحب همه چیز بشود، بایرن سعی دارد این کار را در فوتبال آلمان انجام دهد، آنها صرفا با پول قصد دارند بوندس لیگا را نابود کنند!اگر آنها پول دارند خب این کار را انجام بدهند، اما باید بدانند ما دورتموندیم و در مقابل این شخصیت منفی خواهیم ایستاد، این اختلاف 25 امتیازی هرگز نتیجه قدرت بایرنی ها نیست بلکه نتیجه یکسری مصدومیتهای پیاپی بازیکنان ما و اتفاقات غیرفوتبالی برای ماست و همچنین اشتباهات صورت گرفته از سوی خودمان.با وجود تمامی این مشکلات و مصدومیت مهره های کلیدی خود، روز شنبه این مساله را به همه دنیا ثابت خواهیم کرد.
کلوپ در پاسخ به آخرین سوال مجری BBC در خصوص نتیجه دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا نیز گفت: از نظر من بهترین حریف ما در لیگ قهرمانان این فصل رئال مادرید بود که ما از آنها گذشتیم، ما رئال مادرید را با آن عظمت ساختاری شکست دادیم بایرن که دیگر چیزی نیست.این کری خوانی کلوپ در آستانه فینال لیگ قهرمانان را به نوعی می توان پاسخی به رفتارهای غیرمعقول اخیر سران رقیب مونیخی دورتموند دانست.

دورتموند با لشگری از ستاره های مصدوم در آستانه فینال لیگ قهرمانان! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مصدومیت چندین مهره ی کلیدی دورتموند، می تواند تبدیل به معضلی بزرگ برای طلایی پوشان در دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا شود.

به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛ در حالی که تنها سه روز تا آغاز بزرگترین رویداد فوتبالی فصل، فینال لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا در لندن باقی مانده، مصدومیت ستاره های دورتموند مشکل اصلی کلوپ و هواداران این تیم پرهوادار است.
در همین رو، احساس درد دوباره گوتزه از ناحیه ران، او را در آستانه از دست دادن فینال لیگ قهرمانان در ومبلی قرار داده است.
دیگر ستاره مصدوم دورتموند متس هوملس است، هوملس حتی اگر روز شنبه در ترکیب دورتموند حاضر باشد، قطعا با مصدومیت زانو، پای به میدان خواهد گذاشت و این می تواند بر روی عملکر این مدافع ارزشمند تاثیر بگذارد.
اما لشگر مصدومین دورتموند پایانی ندارد، لوکاس پیژک مدافع راست لهستانی دورتموند نیز، از مصدومیت کهنه ناحیه لگن رنج می برد، و پس از دیدار فینال لیگ قهرمانان تحت عمل جراحی قرار خواهد گرفت. پیژک از پزشکان باشگاه دورتموند مجوز بازی حتی با وجود این مصدومیت را دریافت کرده است، ولی این مصدومیت روی عملکرد این ستاره دورتموندی ها نیز تاثیرگذار خواهد بود.
گفتنی است، از ابتدای لیگ قهرمانان این فصل، دورتموندی ها حتی یک بازیکن محروم نیز نداشته اند و جزو مردود تیمهای بوده اند که کمترین کارت زرد را دریافت کرده اند، ولی حالا در آستانه حضور در فینال بزرگترین جام اروپا، معضل بزرگ دیگری به نام مصدومیت ستاره ها گریبان گیر آنها شده است.
لازم به ذکر است؛ تیم حریف یعنی بایرن مونیخ در ترکیب اصلی خود مصدومی ندارد و می تواند با ترکیب کامل مقابل دورتموند حضور یابد.

بردیا
23-05-2013, 12:12
هوملز درسته بازیکن خیلی خوبیه ولی این اواخر همچینم محکم نبوده
سانتانا هم وقتی جاش بوده نشون داده با اینکه بیشتر فصل ذخیرست ولی ارزش ثابت بازی کردن رو داره
به همین خاطره که شالکه میخوادش

Masoud King
23-05-2013, 14:23
کلوپ در پاسخ به آخرین سوال مجری BBC در خصوص نتیجه دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا نیز گفت: از نظر من بهترین حریف ما در لیگ قهرمانان این فصل رئال مادرید بود که ما از آنها گذشتیم، ما رئال مادرید را با آن عظمت ساختاری شکست دادیم بایرن که دیگر چیزی نیست
از قدیم گفتن یا رب مباد که یه بنده خدایی معتبر شود : دی
ما اون رئال کهکشانی رو چند بار بردیم و این چیزا رو نگفتیم ... حالا تو یه بازی رئال رو بردن ببین چه جو گرفته این مربی دوست داشتنی رو
فقط حیف که آلمانیه : دی

مصدومیت چندین مهره ی کلیدی دورتموند، می تواند تبدیل به معضلی بزرگ برای طلایی پوشان در دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا شود.
از این مربیتون بعید نیست الکی این چیزا رو مطرح کرده باشه .. هاینکس هیچ وقت اسیر صحنه آرایی خطرناک دشمنان داخلی نشده : دی

بردیا
23-05-2013, 18:15
این بانوانی که مشاهده میکنید تیم زنان ولفسبورگ هستن که امشب توی فینال چمپیونزلیگ بانوان توی ورزشگاه استمفورد بریج لندن باید به دیدار لیون فرانسه برن
اگر بتونن قهرمان بشن اونوقت 2تا تیم آلمانی ظرف 2 شب تو لندن جام قهرمانی رو بالا میبرن که اتفاق خیلی جالبی هستش

جالبه بدونید که ولفسبورگ این فصل قهرمان بوندسلیگا و جام حذفی زنان آلمان هم شده و در صورت بردن لیون تو بازی امشب،میتونه به یه سه گانه دست پیدا بکنه

powerslave
24-05-2013, 00:51
این بانوانی که مش ...سه گانه دست پیدا بکنه

این مطلب + اینکه فینال چمپیونز لیگ مردان امسال تمام آلمانی هست قدرت مدیریت و برنامه ریزی فدراسیون فعلی و قبلی آلمان رو نشون یده. 8-9 سال پیش تصمیم به جوون گرایی گرفتن و کم کم از جام جهانی 2006 به اینور فقط رشد داشتن.
چقدر خوبه که تو کشور خودمون از کارشون الگوبرداری بشه.

+

به شکل عجیبی نسبت به این فینال بیتفاوتم ::n01: اصلاً تاریخ و ساعتش کی هست؟ یکشنبه؟

Alex Fera
24-05-2013, 01:56
به شکل عجیبی نسبت به این فینال بیتفاوتم ::n01: اصلاً تاریخ و ساعتش کی هست؟ یکشنبه؟

خیر برادر،شنبه هستش،یعنی پس فردا.........
طبق معمول بازیهای UCL ساعت 23:15 به وقت ایران برگذار میشه..............

+
منم هیجانی برای تماشای این فینال تموم آلمانی ندارم،ترجیح میدادم بجای بایرن یوونتوس و به جای دورتموند هم رئال به فینال میرسیدند.....................

yuseph
24-05-2013, 09:17
ترکیب احتمالی دورتموند و بایرن مونیخ در فینال لیگ قهرمانان اروپا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سایت رسمی باشگاه دورتموند، ترکیب احتمالی فینالیستهای لیگ قهرمانان اروپا را اعلام کرد.به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛ در حالی که کمتر از 48 ساعت تا آغاز بزرگترین جدال فصل فوتبال باشگاهی اروپا، فینال لیگ قهرمانان در ورزشگاه ومبلی لندن باقی مانده است، سایت رسمی باشگاه دورتموند، ترکیب احتمالی این دو غول فوتبال آلمان و اروپا را برای این نبرد تمام ژرمن اعلام کرد:طبق ترکیب اعلام شده، تنها غایب سرشناس این جدال، ماریو گوتزه ستاره طلایی پوشان است که به دلیل مصدومیت، دیدار فینال را به طور حتم را از دست خواهد داد.ترکیب اعلام شده به شرح ذیل است:

پ ن:حتی اگه گوتزه به فینال برسه خودش و هوملز و پیژک حکم شیشه " نیم میل" رو دارن و ممکنه با کوچکترین برخوردی مصدوم بشن بره پی کارش...
گروس هم مال این بازی نیست....
رویس وسط محدود میشه و نمیتونه حرکات انفجاری انجام بده....
در کل امیدوارم این ترکیب یه دروغ روانی قبل از بازی باشه:n27:

به شکل عجیبی نسبت به این فینال بیتفاوتم

این بی تفاوتی 2تا دلیل داره عزیز:
1- تیم محبوب شما مفتضحانه حذف شد و شما فقط منتظر شروع فصل جدید هستین.
2-فوتبال برای شما فقط در چارچوب تیم محبوبتون خلاصه میشه وبس.
همین 2عامل باعث میشه منتظر بازی های دیگه (از تیم های دیگه)نباشین.

sAeEd_kHaAn
24-05-2013, 09:22
کلا این فینال فقط برای محدود آلمان دوستان :دی جذابه
اون همدلی هم که ازش صحبت میشد بین این دو تا تیم و طرفداراش تبدیل شده به تنفر :دی ماشالله جنبه رو
کم مونده پرچم همدیگه رو آتیش بزنن

yuseph
24-05-2013, 10:19
اون همدلی هم که ازش صحبت میشد بین این دو تا تیم و طرفداراش تبدیل شده به تنفر :دی ماشالله جنبه رو

--- --- -- -- --- ----- ---- ----- میبینی که محدود آلمان دوستان(به قول خودت)تنها علاقه مند به فینال نیستن و یه سرچ کنی میفهمی این بازی در چند کشور جهان و چند شبکه مختلف به طور زنده پوشش داده میشه.
در مورد "همدلی" هم بگم ما در چارچوب یه رقابت "سالم" با هم تقابل میکنم و به قولی کری میخونیم!همین.
هرکسی که فکر کنه بین این دو تیم و طرفدارانش جنگ جهانی رخ داده اشتباه میکنه.
ما تکذیب میکنیم.:n02:

eman619rv
24-05-2013, 11:45
لندن در محاصره آلمانی ها؛ آمادگی لندن برای حمله تمام عیار ژرمنها
انتظار می رود که روز شنبه، شهر لندن در محاصره آلمانی ها باشد. رزرو یک میز در یک بار برای تماشای بازی فینال لیگ قهرمانان اروپا حالا دیگر غیرممکن است

سایت گل- طبق گزارش منتشره در روزنامه آ.اس در شهر لندن 40هزار آلمانی زندگی می کنند که یک بار هم که شده ، می توانند آن طور که دوست دارند پایتخت بریتانیا را به قرق خود در بیاورند. آنها ترجیح می دهند تا به بهترین نحو ممکن از شب تمام اروپایی لیگ قهرمانان اروپا لذت ببرند.
آنها یک بار در سال در شب جشن اکتبرفست در باری در لندن اجازه تجمع می یابند تا این مراسم را دور هم جشن بگیرند ولی حتی درآن مراسم هم سعی می کنند تا سروصدای زیادی برای بریتانیایی ها ایجاد نکنند. البته چه آلمانی ها و چه انگلیسی ها می دانند که شنبه شب، شب متفاوتی است و دراین شب استثناهای زیادی برای آنها قائل خواهند بود. علاوه بر 40 هزار آلمانی ساکن لندن، دست کم 50 هزار آلمانی (که برخی منابع تعداد آنها را تا 80 هزار نفر تخمین زده اند) ،برای لذت بردن از جو فینال تمام آلمانی لیگ قهرمانان اروپا به لندن خواهندآمد. حالا همه نگاه ها به لندن و البته به آلمانی هایی که در زمین ومبلی به میدان می روند دوخته خواهد شد.
درحال حاضر رزرو یک میز در یک بار در حومه ومبلی و درحتی در محله سوهو غیرممکن است. همه میزها رزرو شده است و از زمان برگزاری بازیهای مرحله نیمه نهایی، تماام بارهای لندن که رنگ و بویی آلمانی دارند، میزهایشان را رزرو داده اند. بیرشنکه، یک انبار مرکزی، دو سالنش را برای شنبه شب اجاره داد. حتی بار کشتی تایمز هم برای بازی فینال رزرو شده است. هواداران بایرن 23 هزار بلیط برای تماشای فینال دارند و هواداران دورتموند هم 23 هزار بلیط .دراین میان پلیس لندن هم نگران آن است که با وجود اعلام قبلی و نصب پلاکاردهای هشدار دهنده، هزاران آلمانی بدون بلیط فینال، خودشان را به لندن برسانند.
البته انگلیسی ها به بهترین نحو ممکن خودشان را برای برگزاری جشن قهرمانی یکی از دو تیم آلمانی در خیابان های لندن آماده کرده اند ولی هجوم این تعداد آلمانی به لندن، اتفاقی تعجب آور است.
نکته بامزه ای که دراین شرایط جالب توجه است این است که روی هاجسون، سرمربی تیم ملی انگلیس اخیرا انتقاد کرده بود که تنها کمتر از 40% از بازیکنان تیم های حاضر در لیگ برتر انگلیسی هستند و بحثی را برسر نیاز فوتبال جزیره مطرح کرده بود که درروزهای اخیر روی جلد روزنامه های انگلیسی رفته بود. حالا روزنامه تلگراف در گزارشی به این نکته اشاره کرده که اکثر سرمربیان انگلیسی از مسئولان فدراسیون فوتبال این کشور ولیگ انگلیس خواسته اند تا مدلی شبیه فوتبال آلمان را دراین کشور پیاده سازی کنند.هر دو تیم فینالیست آلمانی ، از بازیکنان بومی بهره می برند وسرمربیان انگلیسی این را عامل پیشرفت تیم ملی این کشور می دانند.بحث ساختاری منسجم درمیان است که نتیجه همکاری باشگاه ها و فدراسیون فوتبال است. ولی در لیگ انگلیسی، لیگی تجملاتی و مملو از غرور، تمایل زیادی برای اعمال این تغییرات احساس نمی شود.

بردیا
24-05-2013, 12:22
دیشب ولفسبورگ با پنالتی این بانو ((مارتینا مولر)) موفق شد تا لیون رو شکست بده و به سلطنت دو ساله لیون توی اروپا خاتمه بده

hojjatinho
24-05-2013, 13:58

البته همین محدود المان دوستان :دی هم توی جام جهانی ثابت کردند که در ایران چقدر هوادار دارند و محبوب ترین تیم هستند ... در واقع محبوب های محدود :دی

هر فینالی برای کسانی که فوتبال رو فقط محدود به تیم خودشون و ساعت 23:15 دقیقه نبینن خیلی جذاب هست .
کسانی که عاشقانه فوتبال رو دوست دارند حتی با حذف تیم محبوبشون هم سعی می کنن بازی اخر رو شکل دیگری ببینن .

برای من به شخصه فینال هایی که هوادار تیمی نبودم جالب تر هم در می امد . مثل فینال استانبول که برام فوق العاده بود یا فینال مسکو .
+
در مورد اتش زدن پرچم همیدگه هم :دی که شاید درست باشه ؛ البته در خود کشور المان . حداقل هوادارای ایرانی از تیمهای دیگر المانی هم حمایت می کنن و این کاملا مشهوده ./

.........

امیدوارم فینال مسابقه خیلی خوبی باشه ...
از بازی های اخیر دو غول المان می شه نتیجه گرفت در جنگ های حذفی بایرن موفق تر بوده و رقابت های درون لیگی رو دورتموند بهتر به نفع خودش تموم کرده

شانس قهرمانی هر دو تیم تقریبا مساویه ...
بایرن اصلا دوست نداره بعد از باخت عجیب مقابل چلسی دو فینال پشت سر هم رو از دست بده و دورتموند که در بوندسلیگا و جام حذفی از بایرن شکست خورده زخم خورده و در کمین انتقامه .

نبودن گوتزه از جذابیت فینال قطعا کم می کنه ولی مسلما به نفع بایرن خواهد بود .

امیدوارم بازی خوبی رو ببینیم و در نهایت با قهرمانی بایرن در کنار تکمیل موفقیت فوتبال المان در اروپای 2013 با یک سه گانه با یوپ هاینکس خداحافظی کنیم .

Masoud King
24-05-2013, 14:57
ابتکار روز: تهیه شال 1.6 کیلومتری

FCBayern.ir- تهیه طویل ترین شال هواداری لیگ قهرمانان اروپا به پایان رسید شال هواداری 1.6 کیلومتری در شب فینال لیگ قهرمانان اروپا رونمایی خواهد شد.

طی ابتکاری که رادیوی بایرن 3 متولی آن بود از تمامی هواداران بایرن در سراسر جهان خواسته شد تا شال های هواداری خود را برای تهیه بزرگترین شال هواداری جهان به آدرس این رادیو بفرستند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بیش از 2 هزار هوادار بایرن در امر تهیه این شال 1.6 کیلومتری شرکت داشتند و نهایتا روز گذشته این ایستگاه رادیویی با اتمام پروژه، طول دقیق شال را 1618.4 متر که پنج برابر ارتفاع برج ایفل است اعلام کرد.

این شال ها از اقشار مختلف و ملیت های متعددی برای ایستگاه رادویی بایرن 3 ارسال شده است از جمله می توان مهد کودک ها و حتی خانه سالمندان را نیز در میان این هواداران مشاهده کرد. کودک، سالمند و حتی هواداری از تایلند نیز به فراخوان تهیه طولانی ترین شال هواداری پاسخ مثبت داد.

بر روی این شال نام بازیکنان، آرم باشگاه و آروزی "شانس خوب در ومبلی" حک شده است.

+

دیشب ولفسبورگ با پنالتی این بانو ((مارتینا مولر)) موفق شد تا لیون رو شکست بده و به سلطنت دو ساله لیون توی اروپا خاتمه بده
این برا خودش ماشالله یه پا مرد هست : دی

اون همدلی هم که ازش صحبت میشد بین این دو تا تیم و طرفداراش تبدیل شده به تنفر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ماشالله جنبه رو
اگه منظورت اینجا هست که اصلا تنفری وجود نداره..
من به شخصه دلیلی رو برای عدم کری خونی جلوی رقیب فینال نمی بینم
دوستی و اینا به جاش ... مثلا توقع هست قبل بازی فینال بیایم بهم دیگه بگیم چه سری چه دمی و ... ؟!؟

جالبه همین صفحه های هواداری بایرن تو فیس بوک(منظورم هوادارای غیر ایرانی هست) بعد برد دورتموند جلو رئال مخصوصا بازی اول، همه پست هاشون در مورد دورتموند و خوشحالی از این برد بود ولی صفحه های هواداری بارسا و رئال فقط همدیگه رو تخریب می کردن!

mohammad.asghari
24-05-2013, 16:49

آنگلا مرکل صدراعظم آلمان، تماشاگر ویژه ی فینال ومبلی

آنگلا مرکل صدراعظم فوتبال دوست آلمان که پیش از این نیز دیدارهای مهم تیم ملی این کشور و برخی دیدارهای مهم لیگ و جام حذفی را از نزدیک تماشا کرده بود برای فینال 4ام خرداد بایرن و بوروسیا دورتموند راهی لندن خواهد شد.

پیش از این خانم صدراعظم اکثرا در بازی های جمعه شب حاضر می شد اما به نظر حساسیت فینال تمام آلمانی لیگ قهرمانان توانست او را برای یک استثنا قانع کند تا شنبه در جایگاه ویژه ی ومبلی حضور یابد و این موقعیت خوبی را اولی هوینس فراهم خواهد کرد تا ملاقاتی ویژه با او داشته باشد. رئیس باشگاه بایرن به دلیل مشکلات مالیاتی چندان گزینه ی محبوب برای ملاقات سران سیاسی کشور نیست.

مرکل در گفتگویی با کانال تلویزیونی اشپورت وان اظهار داشت:" از اینکه نهایتا یک تیم آلمانی فاتح جام خواهد بود خوشحالم." گفته می شود صدراعظم آلمان یکی از هوادارهای بایرن مونیخ است.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

--------------------------------------

خبر فوری : گوتزه فینال لیگ قهرمانان را از دست داد

بورسیا دورتموند برای فینال شنبه شب نمیتواند از ستاره جوان خود بهره گیرد
بعد از مشکل عضلانی که در بازی برگشت مقابل رئال برای گوتزه به وجود امده بود او دیروز به تمرینات تیمی برگشت اما بعد از چند دقیقه با احساس درد در همان ناحیه با ناراحتی تمرین را ترک کرد
گوتزه در مورد از دست دادن فینال می گوید:از همه به خاطر اینکه نمیتونم در فینال کمک کنم معذرت خواهی میکنم این بازی مهمی بود و من در هفته های اخیر سخت برای اماده شدن جنگیدم اما تیم ما با اعتماد به نفس بالا به ویمبلی خواهد رفت

گوتزه برای حمایت از هم بازی های خودش همراه تیم عازم لندن خواهد شد، پیش از این لوکاس پیسچک هم فینال را از دست داده بود

فوتی کلاب

City 17
24-05-2013, 17:39
دو تا خبر در مورد آینده CL که هر دو تا ارتباط نزدیکی با 2015 دارند:

فینال CL در سال 2015 به میزبانی برلین و ورزشگاه المپیک این شهر خواهد بود.
از سال 2015 قهرمان EL جواز حضور در CL سال بعد رو کسب می کنه، دلیل این قانون جذاب تر شدن رقابت های EL عنوان شده.

+

در مورد "کل کل" های اخیر بچه ها: اصلا به اختلاف یا دشمنی نزدیک نمیشه، بیشتر یه چیزی هست بین خود بچه ها و کاملا دوستانه هست و اتفاقا این نزدیک بودن و ظرفیت بالای بچه ها رو می رسونه
که شاید برای اولین بار برای بازی در همچین داریم "کل کل" هم می بینیم بدون اینکه واقعا کدورتی پیش بیاد یا کار به جاهایی که نباید کشیده بشه و این در حد معقولش به نظرم کاملا نقطه مثبتیه.

powerslave
24-05-2013, 18:27
این بی تفاوتی 2تا دلیل داره عزیز:
1- تیم محبوب شما مفتضحانه حذف شد و شما فقط منتظر شروع فصل جدید هستین.
2-فوتبال برای شما فقط در چارچوب تیم محبوبتون خلاصه میشه وبس.
همین 2عامل باعث میشه منتظر بازی های دیگه (از تیم های دیگه)نباشین.

اولاً تیم محبوب من اصلاً مفتضحانه حذف نشد که ناراحت باشم.
نمیدونم شما شاید فقط بازی های یه تیمو دنبال میکنید و فکر میکنی بقیه هم همینطورین. اون ضرب المثل قدیمی یاد آدم میاد.

من نگفتم فینال رو نمیبینم بلکه نتیجش برام مهم نیست و هیچ هیجان قبل بازی ندارم. از خود بازی لذت میبرم ولی برام مهم نیست چی میشه. بهترین حالتشم برای من یه بازی هجومی و درگیرانه با تساوی پر گل و نهایتش پنالتی زنیه.
این بیتفاوتی هم ناشی از اینه که تیمهای محبوبم نیستن. بعضی مواقع هم برعکس میشه و دو تیم به دو دلیل برای آدم اهمیت دارن که میرن فینال که اونم به ادم کوفت میشه مثل فینال جام جهانی 2006.

من خودم علاوه بر 4-5 تا تیمی که دوسشون دارم (باشگاهی و ملی) از بازی چند تا تیم دیگه لذت میبرم و از بازی چند تا تیم دیگه هم خوشم نمیاد. حد اقلش اینه که من مثل خیلی ها جهت باد رو نگاه نمیکنم و شاید 24-5 سال باشه طرفدار یه تیمم چه برده باشه و چه باخته باشه ولی در تمام این مدت فوتبال جریان داشته و منم جریانش رو دنبال میکردم.

بهتره آدم جاجمنتال مطلب ننویسه.

eman619rv
24-05-2013, 18:36
یه نوشته زیبا ، برای اینکه این فینال رو دوست داشته باشین...

به قول کلوپ فوتبالی ها حالا باید هوادار دورتموند باشند!!

نه واسه دلایلی که همیشه ما طرفدار یه تیم میشیم ... واسه اینکه یه پروژه زیبای فوتبال داره به دستاورد های بزرگی میرسه.. یه داستان خوب که حالا به موفقیت رسیده..

كيست كه نداند مسير هيجان انگيز آن ها تا قله اي كه امروز در آستانه فتحش قرار دارند، با نام مربي جاه طلبي عجين شده كه خيلي از تابو هاي معمول را شكست
سایت گل- گاهي اوقات در دنياي فوتبال پديده هايي ظهور مي كنند كه ناگهان در دل هواداران ورزش جايگاه خاصي را به قبضه خود در آورده و به اصطلاح عاميانه تر عزيز دل همه مي شوند. تيم هايي كه به ناگاه هواداران زيادي مي يابند، به جز طرفداران پر و پا قرص تيم مقابل و رقيب مستقيمشان، نام خود به واضح ترين شكل ممكن روي قلب باقي فوتبال دوستان بي طرف حك مي كنند.
حاضر و آماده ترين نمونه اين پديده هاي دوست داشتني بوروسيا دورتموند زرد پوش است، تيمي كه حالا تنها 90 دقيقه زمان و 11 بازيكن قرمز پوش را بين خود و معتبر ترين عنوان باشگاهي جهان مي بيند و پسرانش شنبه شب به زمين مي روند تا تمام دنيا غير از مونيخ و شايد مادريد!‌ را شاد كنند.
داستان رسيدن زنبور ها به اينجا هيجان انگير تر از بسیاری از فیلم های مشهور سينمايي است. تيمي كه زماني تا آستانه ورشكستگي هم پيش رفته بود اما با عبرت گرفتن از گذشته و جلوگيري از تكرار اشتباهات مسيري را آغاز نمود كه حالا در بهترين نقطه آن قرار دارد. اما كيست كه نداند مسير هيجان انگيز آن ها تا قله اي كه امروز در آستانه فتحش قرار دارند، با نام مربي جاه طلبي عجين شده كه خيلي از تابو هاي معمول را شكست و با تكيه بر هيجان كودكانه و در عين حال ذهن منطقي خود طرحي نو در انداخت و نشان داد كه فوتبال بيش از يك اقاي خاص را همزمان در ميان فرزندان خود مي بيند. مردي كه حالا به گفته خودش يكي از جذاب ترين پروژه هاي ورزشي تاريخ را بنا نهاده.

كلوپ و پروژه دورتموندش
كمتر از يك دهه قبل بر خلاف اين روز ها تيم دورتموند و يورگن كلوب هيچ نقطه مشتركي با هم نداشتند. در يك سو بوروسيا دورتموندي بود كه در حول و حوش سال 2005 تنها يك نفس با ورشكستگي كامل فاصله داشت و در آن سو نيز يورگن جواني بود كه بعد از هفت سال خدمت به عنوان مربي آخرين تيم باشگاهي خود يعني ماينتس، با اين تيم هم بوندس ليگايي شده بود و هم طعم حضور در مرحله مقدماتي جام يوفا در فصل 2005،06 را چشيده بود.
دورتموندي كه بعد از سال هاي طلايي خود در پايان قرن بيستم كه به دو قهرماني در بوندس ليگا و يك بار فتح ليگ قهرمانان اروپا انجاميده بود در ابتداي قرن بيست و يكم روز هايي مي گذراند كه كم از فاجعه نداشت. بدهي 125 ميليون يورويي آنان را مجبور كرده بود تا در پرداختي هاي خود از چهار عمل اصلي تنها منها و تقسيم را بشناسند، به جدايي روسيچكي ها تن در دهند و به عنوان تلخ ترين تصميم تاريخ خود حتي كپي رايت نام ورزشگاه محبوب خود يعني وست فالن را به كمپاني "سيگنال ايديونا" بفروشند. از آسمان زرد ها ستارگاني جدا شدند كه خود ذره ذره درخشانشان نموده بودند ولي حالا براي فرار از ورشكستگي بايد پشت سرشان آب مي ريختند.
مرد مو زرد و دورتموند رو به سياهي می رفتند اما در همين روز ها يكديگر را يافتند و بي وي بي را باز زرد و سياه كردند؛ اتفاقي كه بيش از آن چه تصور مي شد براي هردوشان خوش يمن بود. در اولين روز هاي حضورش، مرد مو بور نه تنها تجربه سوبوتيچ ها واستعداد گروسكروتز ها را به تيم افزود بلكه در كنار تمام اين خدماتش، صبر و بردباري را به تيم آورد كه اصلي ترين نياز زرد ها بود براي بازگشت به سال هايي درخشان تر از آنچه بيش از يك دهه بود از ياد رفته بود. از ديگر سو نيز تيم مديريتي باشگاه به اشتباهات اصلي خود پي برده و جلوي خيلي از ريخت و پاش هاي بي مورد در باشگاه را گرفته بود تا تمركز هزينه ها را جلب زير ساخت هاي باشگاه كند و اين گونه با كمك كلوپ اين تصميم منتج به پیگيري سياست هايي در جهت خود كفايي هر چه بيشتر باشگاه در بازيكن سازي و توجه به رده هاي سني پايه شد.
اين يعني ساختن تيمي از جنس خود هواداران و مردمي كه هيچ گاه پشت تيم را خالي نكرده بودند.

هانس يواخيم واتكه مدير دورتموند در باره اين دوران اين گونه صحبت مي كند:
"ما به لبه پرتگاه رسيده بوديم و تنها يك گام با سقوط و مرگ فاصله داشتيم و درست در همين روز ها بود كه تصميم گرفتيم از این به بعد زير بار حتي يك يورو بدهي براي خريد بازيكن هم نرويم. از آن روز باشگاه تصميم گرفت همواره روي پاي خود بايستد اما همه اين ها براي رسيدن به امنيت كافي نبود. ما بايد بار ديگر منابع مالي خود را باز مي يافتيم."
اما آن ها براي باز يابي سرمايه چه كردند؟ جواب خيلي ساده است.
پاسخ اين سؤال همان راهي است كه 33 باشگاه آلماني آن را پيموده اند و تنها نياز به پشتوانه گرمي به نام هواداران دارد. زرد ها هم که مثل باقي ژرمن ها به هيچ عنوان علاقه اي به اختراع مجدد چرخ ندارند، بخش اعظمي از سهام خود را به هوادارن فروختند و پاداش هاي بي نظيري را براي ساپورت هاي هميشگي آن ها در نظر گرفتند. هواداران نيز دست به دست يكديگر داده به خوبي پشت تيم خود در آمدند واين گونه شد كه به ناگاه تعداد اعضاي رسمي هواداران باشگاه از 8 هزار عضو به يكصد هزار نفر افزايش يافت و 54000 بليط بازي هاي فصل آتي تيم از سوي هواداراني پيش خريد شد كه كه بازي هاي تيم محبوبشان را به شلوغ ترين و پر تماشاچي ترين بازي هاي اروپا بدل نموده اند.مردان و صد البته زناني كه در عمل پر شور بودن را اثبات نمودند، هوادارهاي واقعي كه به طور ميانگين در هر بازي 80 هزار و پانصد صندلي را گرم ميكنند و در روز هاي سلطنتت كلوپ هم هر روز اين ركورد را بهبود مي بخشند.
به اين ترتيب روح هوادارن در تيم جاري شد و خواسته و ناخواسته سبك بازي دورتموند را نيز هماني كرد كه آنان مي خواهند. خطوط اين اثر هنري را اما مردي ترسيم نمود كه به دامنه استعداد وسيع جوانان تيم و هم چنين محدوديت هاي بودجه باشگاه با نوعي حس مسئوليت نگاه كرد. و اين گونه شد كه معجزه زرد رنگ او و هواداران و مديران تيم امروز آن ها در به يكي از مشهور ترين و محبوب ترين تيم هاي اروپا تبديل نموده. محبوبيتي كه نه به خاطر مدل موي بازيكنان است و نه اسكناس هاي وارداتي از حوزه خليخ فارس و يا روسيه و هر جاي ديگري. زرد ها را همه مي شناسند به خاطر دورتموند بودنشان. به خاطر يك رنگ بودنشان و صد البته بي تفاوتي آن ها به جهت وزش باد.
كلوپ باشگاهش را از آن دسته تيم هايي مي داند كه اصطلاحا در آن مجبوري با دل خود بازي كني. نمايش و جنگي كه بايد تا آخرين ثانيه ادامه يابد تا اين گونه هر ثانيه از بازي هاي تيم براي هميشه درياد ها ماندني شود و عمري به اندازه تاريخ يابد. شخصيتي كه مرد جوان به خوبي با آن كنار آمد و تيم و هوادارانش را كه حالا خود عضوي از هر دوي آن هاست را دو سال پياپي قهرمان آلمان کرد و حالا در آستانه فتح اروپا قرار داده. تيمي كه در فصل 11-2010 كل بازيكنان آن روي هم كمتر از 5 ميليون يورو براي باشگاه خرج در بر داشتند و تيم حال حاضرشان نيز از فرناندو تورس ارزان تر است!

راه منتج به اين قله را مي توان در 3 سر فصل خاص طبقه بندي كرد كه در زير نگاهي گذرا به ان ها مي اندازيم.
توجه به رده هاي پايه:
توجه به رده هاي پايه در آلمان تنها مشخصه دورتموند و كلوپ نيست. در حقيقت كل آلمان بعد از فاجعه يورو 2000 تصميم گرفتند همه چيز را از نو بسازند و اصطلاحا تيم جام هاي جهاني آينده خود را در دبستان ها ببندند. به اين ترتيب بازيكنان در رده هاي سني پايين اجازه حضور در رده هاي گوناگون ملي را يافتند و رسيدن به قدرت و ثبات امروز آن ها آغاز شد.
دورتموندي ها با پيروي از همين خط مشي امثال گوتزه و نوري شاهين را تربيت كردند و حتي ماركو رویس را كه براي جانشيني كاگاوا از مونشن گلادباخ خريدند نيز در ابتدا در آكادمي جوانان باشگاه خود كشف نموده بود. باشگاه زنبور ها اين روز ها سرشار از استعداد و نيرو شده و به عنوان مثال نام هايي چون كارك هورنشا، مورتيز ليتنر، لاس سوبيش، دانيل ژينشك، ژولين كوخ و لئونارد بيتنكورخ هم اكنون در صف حضور در كناره هاي زمين تيم اصلي حضور دارند. ستاره هاي آينده فوتبال اروپا كه نام هاي پيچيده شان نشان از گستردگي جستجويي دارد كه براي يافتن آنان صورت پذيرفته.
در تيم دورتموند ملي پوش آلماني هم كم ديده نمي شود. مت هوملس آن ها اين روز ها در صدر ليست خريد بسياري از باشگاه ها قرار دارد، بازيكني كه در كنار سوبوتيچ يكي از هماهنگ ترين و نفوذ ناپذير ترين سيستم هاي دفاعي اروپا را بنا نهاده اند. مارسل شوملزر، اسون بندر و سباستين كِل هم از ملي پوشان به نام وست فالني ها هستند. به اين نام ها مثلث لهستاني اين تيم كه متشكل از لواندوفسكي، پيشچك و كاپيتان تيم ملي اين كشور يعني توماس بلاژيكوفسكي مي باشد را هم اضافه كنيد تا دريابيد چرا تيمي كه ميانگين سني اش ها تنها 24 سال است بر خلاف سن از نام و نشان و تجربه هيچ كم ندارد.
متود هاي پيشرفته مربي گري:
اما آيا اين تيم پر استعداد و غني بي نياز به تدابير يك سرمربي با كلاس است؟ جواب مسلما خير مي باشد. مربي آن ها از اولين روزهاي فعاليت خود در كمپ زرد ها اسرار ويژه اي بر نظم و انضباط براي ساختن تيمي داشته كه بازيكنان آن براي يك هدف مي جنگند و در عين حال تكنيكي و فني هم هستند. هدفي كه بي شك مي توان موفقيت آن را در سبك بازي با طراوت و زيباي اين تيم ديد. نشانه هايي كه براي يافتن آن ها به هيچ عنوان لازم نيست يك تئوريسين و يا يك مربي با تجربه باشيد و صرفا هر هوادار فوتبال مي تواند آن را در يابد.
براي هر چه بهتر شناختن سبك كاري كلوپ نگاهي كوتاه مي اندازيم به مصاحبه اخير مربي او در تيم ماينتس با نشريه گاردين. گفتگويي كه طي آن ولفگانگ فرانك از ميلانِ آريگو ساكي بعنوان يكي از الگو هاي كاري مربي جوان دورتموند ياد كرد، شيوه اي مبتني بر دفاع مستحم توآم با تاكتيك هاي پيچيده براي ممكن ساختن غلبه بر تيم هاي بزرگتر و پر آوازه تر. اتفاقي كه با غلبه دورتموند بر غول هايي چون آژاكس، منچستر سيتي، شاختار، مالاگا و در نهايت هيولاي اسپانيايي يعني رئال مادريد نشانه هاي رخ دادن آن بيش از پيش در مقابل چشمان ما قرار گرفت.
در سيستم كاري دورتموندي ها علاوه بر اتحاد مردم و نيروي جواني مربي، ايده هاي پيچيده و صد البته پيشرفته روز دنيا هم به چشم مي خورند. به عنوان مثال مي توان از متد جديد آن ها كه از يك سال پيش تا كنون جاي خود را جلسات تمريني زرد ها باز نموده ياد كرد. "فوتبونات" كه در يك جمله متودي پيچيده و پيشرفته براي پخش توپ است كه مي تواند تآثيري جدي بر توانايي كنترل و بازي با توپ بازيكنان در شرايط مختلف بازي داشته باشد تا اين گونه بازيكنان تكنيكي تر و فني تري در تيم پرورش يابند و اولين بارتوسط طراح اهل برلين يعني كريستين گولتر اجرايي شد. شيوه اي بسيار پيچيده و پيشرفته كه در هر شرايط و مكان تمريني قابل پياده شدن نیست و مي تواند در بازه زماني كوتاه تمامي كنش ها و واكنش هايي كه يك فوتباليست در طول هفته مي تواند با توپ داشته را شبيه سازي نموده و علاوه بر مزاياي قابل پيش بيني خود بر تاكتيك تيم نقش بسزاي را براي بازگشت بازيكنان به شرايط بازي بعد از دوره هاي طولاني مصدوميت ايفا نمايد.
در حال حاضر در دنيا تنها دورتموندي ها تمرينات خود را با تكيه بر اين شيوه اجرا مي نمايند و اين خود نشان دهنده ذهن جاه طلب و شور ارضا نشدني يورگن كلوپ است. مربي كه براي رسيدن به شيوه خاص خود در بازي سريع و گردش توپ در ميدان حاضر است هر راهي را امتحان كرده و هر روشي را تست كند تا اين گونه نشان دهد سرعت بالاي بازي و پرس مداوم حريف مي تواند بدون آسيب رساني به انسجام دفاعي تيم قابل اجرا باشد.
خود مربي جوان دورتموند عقيده دارد براي زدن گل هاي زياد بايد خوب دفاع كرد، بايد بازيكنان به بهترين شكل ممكن نزديك به هم بازي كرده و در عين حال نظم تاكتيكي خود را حفظ نمايد. به عقيده اين پسرك 45 ساله! بعد از رسيدن به گل تيم او مجبور است هم از امتياز به دست آمده دفاع كند و هم بايد براي رسيدن به گل هاي بعدي شجاعت به خرج دهد و اين گونه سبك بازي خود را هر روز تمرين نموده و نهادينه كند.
با توجه به اين صحبت ها مي توان به آساني متوجه شد كه چرا دورتموندي هاي براي سر پنجه نگاه داشتن بازيكنان خود از شيوه هاي نويني چون آن چه چند سطر قبل تر گفته شد استفاده مي نمايند. سيستم هايي كه اوج سرعت را در بازي براي شاگردان او به ارمغان آورده تا به گفته خودش هميشه همه چيز خيلي سريع باشد.

تيم خاص آقاي خيلي خاص دورتموند:
بي شك در اولين نگاه آن چه بيش از پيش در باره كلوپ و شاگردانش به چشم مي خورد روح تيمي و اتحاد آنان است. بازيكناني كه تنها ارتباط مربي و بازيكني را بين خود و نفر اول تيم نمي بينند و در يك كلام او را دوست دارند. او را از لحاظ عاطفي براي خود قابل اتكا مي دانند و اين همان فاكتوري است كه باعث شده وايدنفلر در مصاحبه اي اعلام نمايد كه حس مي كند مجموعه كنوني باشگاه در حال رقم زدن بخش مهمي از تاريخ فوتبال مي باشند.
دروازبان 32 ساله اي كه چندي پيش قرار داد خود را تا سال 2016 با تيم خود تمديد كرد و گفت فكر حضور در باشگاهي ديگر را حتي به زهن خود هم راه نمي دهد. بازيكني كه قصد دارد در اين تيم بماند تا اين گونه نقش بسزايي را نوشتن تاريخ تيم محبوبش ايفا كند.
نام زرد ها اين روز ها شخصيت يافته و مانند بسياري از با سابقه هاي اروپا به برندي خاص تبديل شده. تيمي كه هر ساله بازيكناني نامي را از دست مي دهد ولي خم به ابرو نمي آورد. نايب قهرمانان امسال آلمان سال گذشته كاگاوا را راهي دورتموند كردند و امسال گوتزه 32 ميليون پوندي را با حواشي فراوان به باواريا فرستاند و با لواندوفسكي هم كم كم بايد خداحافظي كنند. در اين ميان پيشچك هم در حوالي تور آرسنالي ها به شنا مشغول است ولي تمامي اين رويداد ها نيز نمي توانند باعث شوند كه كسي دورتموندي ها را در آستانه فروپاشي ببيند. رويدادي كه بي شك جلوگيري از آن سخت است اما كيست كه به كلوپ و مردم شهر زرد ها اعتماد نداشته باشد؟
مربي كه ناراحتي خود از جدايي گوتزه را نه تنها پنهان نكرد بلكه از سختي شرايط باقي بازيكنان نيز براي سازگاري با شرايط جديد پرده بر داشت. او اما در ادامه اين تحول را اتفاقي عادي خواند كه مرور زمان بار ديگر سختي هاي آن را حل نموده و همه چيز را به تعادل گذشته باز مي گرداند. او در اين زمان تمام نياز تيم را حفظ آرامش بازيكنان و صبور بودن آنها دانست تا اين گونه سير تكاملي دورتموند خدشه اي نيابد و آن ها مسير جاه طلبانه خويش را باز هم ادامه دهند.
پيش از اين كه زمان برداشتن اين گام هاي بلند فرا رسد اما به گفته بازيكنان تيم "كلوبو" و شاگردانش فينال ليگ قهرمانان اروپا در پيش دارند. داستاني كه به گفته خود آقاي خيلي خاص تا اين جاي كار در كنار هواداران تيم عشاق بي طرف فوتبال نيز عضوي از آن بودند و در كنار هم اين قصه شعر گونه را تا ورزشگاه ومبلي رسانده اند. قصه شيريني كه حالا 90 دقيقه با افسانه شدن فاصله دارد و به معناي واقعي عصاره يك دهه فرياد هاي مردمي است كه زرد و سياه پوشيدند و دست به دست هم دادند تا باشگاهشان، تيمشان و عشقشان را به آسمان اروپا بچسبانند.
شايد جمله اي از آقاي خيلي خاص همه چيز را به شيوه خود او توضيح دهد:

" اكنون تك تك فوتبالي ها بايد!!! هوادار ما باشند...

farshidmm
24-05-2013, 19:18
اون همدلی هم که ازش صحبت میشد بین این دو تا تیم و طرفداراش تبدیل شده به تنفر ماشالله جنبه رو
فوتبال که بدون کری نمیشه!:n06:
رفاقت و همدلی واسه زمانی بود که این دو تیم با تیم های خارجی در اروپا بازی داشتن که از هم حمایت می کردیم و من خودم به شخصه سر بازی های دورتموند کمتر از بازی های بایرن استرس نداشتم و خواهان برد دورتموند بودم
ولی وقتی مقابل هم بازی داریم که نمی تونیم بازم از هم تعریف کنیم و هندونه باز کنیم! و وقتی بازی در همچین سطحی و در چنین فینالی برگزار میشه باید کری ها داغتر و بیرحمانه تر باشه:n02:
تو ایتالیا اینتریها و یووه ایها و میلانیها با هم کری ندارن و سایه همو با تیر نمی زنن؟

مثل ایران که پرسپولیس و استقلال تو لیگ با هم کری و حتی دشمنی دارن ولی تو آسیا از هم حمایت می کنن

به هر حال ما اگه کری هم نخونیم میگن فوتبال آلمان چقدر بیخوده اصلا با هم رقابت ندارن همشون طرفدار همدیگن کری هم بخونیم میگن این بود همدلیتون؟:n09: بالاخره ما نمی دونیم به کدوم ساز مردم باید برقصیم :n02:

بردیا
24-05-2013, 19:36

بعضیا یه حرفایی میزنن که آدم میخواد سرشو بکوبه به دیوار
توقع دارن سر فینال چمپیونزلیگ و جامی که بعضیا 40سال یک بار رنگشو میبینن سیستم الفت و رافت رو پیشه بگیریم
اینجوری دوست دارید؟
بسم الله
یوسی همراهی بکن
((لطفا دوستان به سبک کلمه به کلمه کلاس اولی بخونید))
.
.
.
وای که چقدر من خوشحال هستم تیم دوست خوبم یوسف و ایمان و شهاب و دوستان دیگر به فینال رسیده است.
امیدوار هستم که در فینال یک بازی جوانمردانه را مشاهده بنمایم.
این قهرمانی اصلا ارزشی ندارد و در پایان دوستی ها است که میماند.
ما از این فینال برای صمیمیت بیشتر استفاده مینماییم.
ما امیدوار هستیم که این فینال به نزدیک تر شدن قلب هایمان کمک بنماید.
ما امیدوار هستیم که این فینال به همه تیم های دیگر نشان بدهد که میشود برای تیم حریف هم آرزوی موفقیت کرد.
رقابت در این جمع دوستانه محلی از اعراب ندارد.
ما طی درخواستی از میشل پلاتینی خواهش کردیم که به هر 2تیم مدال طلا و جام چمپیونزلیگ را بدهد چون ما با هم خیلی دوست و همدل هستیم.

Masoud King
24-05-2013, 20:21
اتفاقي كه با غلبه دورتموند بر غول هايي چون آژاكس، منچستر سيتي، شاختار، مالاگا و در نهايت هيولاي اسپانيايي يعني رئال مادريد نشانه هاي رخ دادن آن بيش از پيش در مقابل چشمان ما قرار گرفت.
من نمی دونم الان شاختار و مالاگا و سیتی شدن غول؟
گفتن برای بزرگ کردن برد بیاین حریف رو گنده کنین ولی نه دیگه تا این حد..
+
فرداشب نبود گوتزه خیلی می تونه مفید باشه
اینکه رویس هم بیاد وسط به نظرم بیشتر به نفع بایرن هست ... سمت راست بایرن یکم آزاد تر میشه

کلا اگه بایرن همونطور که جلوی بارسا و یووه بازی کرد، جلوی دورتموند بازی کنه مطمئنا بردنست
اما این تک بازیها خیلی خطرناک هستن
هر نتیجه ای می تونه ازشون در بیاد

امیدوارم هاینکس با قهرمانی اروپا از بایرن جدا بشه..

malkemid
24-05-2013, 20:41
من به بایرن رای دادم ولی الان حس می کنم دورتموند می بره :دی

بردیا
24-05-2013, 21:51
پیام شخصی بازیکنان بایرن برای هواداران

FCBayern.ir- هواداران بایرن به سختی می توانند در انتظار سپری شدن لحظات باقی مانده تا سوت آغاز فینال لیگ قهرمانان اروپا باشند چنین لحظاتی برای بازیکنان و کادر فنی تیم نیز چندان ساده تر از هواداران نیست. اما بایرنی ها امیدوارند با حضور 25 هزار هواداری که در ومبلی از آن ها حمایت خواهند کرد و میلیون ها حامی دیگر در سراسر جهان بتوانند پنجمین عنوان اروپایی خود را در نهمین فینال کسب کنند.

هواپیمای اختصاصی بایرن صبح جمعه مونیخ را به مقصد لندن ترک کرد تا بایرنی ها به هتل محل اقامت خود برای بازی فینال منتقل شوند. اما پیش از سفر به لندن بازیکنان مونیخی در تلویزیون اختصاصی بایرن پیام های خود برای هواداران را اعلام کردند.

دانته:" هواداران عزیز بایرن، لطفا برای ما آرزوی موفقیت کنید!"

آلابا: "همه ی هواداران بایرن و البته همه ی اتریشی ها، تا شروع بازی برای ما آرزوی موفقیت داشته باشید"

آرین روبن:" همه ی قدرت های اطراف را باید در زمین جمع کنیم. من امیدوارم اینبار شرایط برای ما متفاوت باشد"

شواین اشتایگر: "ما به حمایت شما در ومبلی امیدواریم، آن را دوباره به مانند بازی های این فصل مقابل دورتموند انجام دهید بنابراین حمایت شما، انگیزه ی زیادی برای موفقیت به ما خواهد داد." شواینی سپس توپ بازی فینال را به دوربین نشان می دهد و ادامه داد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"

ما برای به ثمر رساندن گل های زیاد با این توپ به دورتموند تلاش می کنیم."

توماس مولر: "هواداران عزیز، حالا همه چیز برای حرکت به سوی ومبلی آغاز شده است من کاملا هیجان زده هستم و شما هم اینگونه هستید اجازه دهیم به پیروزی تا با هم جشن بگیریم."

فن بویتن:" هواداران عزیز، ما بی اندازه برای بازی فینال هیجان زده هستیم، با حمایت هایتان بخشی از تیم در ومبلی باشید."

شکیری:" سلام هواداران، ومبلی یک رویا است من امیدوارم که توپ هایمان به خوبی راهی برای رفتن درون دروازه پیدا کند، بخشی از تیم باشید."

wooooow
24-05-2013, 22:03
نمیدونم چرا ولی یه حسی بهم میگه بازی مساوی میشه :n27::n15:

CATALONIA
24-05-2013, 23:06
به نظر من بازی فردا کاملا غیر قابل پیش بینیه !
همون طوری که فینال سال پیش که همه به برد بایرن رای میدادن اونطوری پیش رفت ..
کلا بازی های حذفی و فینال رو نمیشه با هیچ منطقی نتیجش رو تعیین کرد ! چون با یه حرکت اشتباه در کسری از ثانیه از یه بازیکن میشه تمام زحمات و تلاش یک ساله یک تیم به فنا بره ...
برای همین من به شخصه برای این بازی اصلا اهمیتی به فاصله دو تیم تو جدول یا تیم هایی که هر دو تیم بردن نمیدم ! باید دید فردا روز کدوم تیمه ..
رو همین حساب پیش بینی بازی فردا رو فقط به خاطر فن دورتموند بودن به دورتموند رای دادم .. ولی کاملا 50 - 50 ..

در مورد این بحث هم بگم که مهم نیست چند نفر منتظر دیدن یک بازی اند ..
مهم نیست دو تیم آلمانی ، اسپانیایی یا ایتالیایی باشن ..
دو تیم پر طرفدار هم که به فینال برسن ولی بازی ، بازی جذابی از آب در نیاد هیچکس راضی نمیشه !
ولی اگه دو تیم گمنام حتی ، بازی کنن و یه بازی جذاب و تماشایی بشه مسلما چه طرفدار های دو تیم چه طرفدار های تیم های دیگه لذت می برن ..
و سبک بازی دو تیم هم اینو نشون میده که هر دو تهاجمی کار میکنن ...
پس من امیدوارم فردا حتی کسایی که طرفدار هیچ تیمی نیستن از بازی لذت ببرن .. که این از همه چیز مهم تره و جام اصلا مهم نیست ( اوج یک رنگی بین هوادارای بایرن و دورتموند :31: )

+

کلا امیدوارم گوتزه نباشه فردا و قهرمان شیم :31:

farshidmm
25-05-2013, 01:07
بالاخره فوتبال برد و باخت داره دیگه یه تیم می بره یه تیم می بازه
فردا شبم یا بایرن میبره یا دورتموند میبازه خارج از این دو حالت که نیست :n02:مهم دوستیهاست که می ماند :n09:

yuseph
25-05-2013, 07:37
یوسی همراهی بکن

دیگه من چی رو همراهی کنم!زدی تو گوش همشون رفت پی کارش.:n02:

اما در مورد کری خوندن یه چیزی رو بگم و خلاص:
سالهاست توی فروم های مختلف منجمله همین فروم خودمون،مسئولین دنبال راه حل یا الگویی بودن برای این که نشون بدن میشه در کنار کری خوندن و کسب هر نتیجه ای بین کاربرا حداقل کدورتی پیش نیاد!!
که امری تقریبا محال متصور میشد این موضوع.
اما دیدین و خواهید دید طرفداران این دوتا تیم(آلمانی)فارق از کسب هر نتیجه ای و کری های احتمالی دست آخر دوستیشون مستحکمتر میشه و داستان فوتبال وبرد وباخت رو تبدیل به خاطرات زیبا میکنن.

پ ن:دورتموند3-1قهرمان میشه:n02:

eman619rv
25-05-2013, 10:25
یه سری عکس از سرتاسر وب ...

دیروز هواداران مقابل ومبلی:

صبح امروز!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 22068121

توپ فینال:

بلیط فینال که ایشالله یه روزی نصیمون بشه::دی

بردیا
25-05-2013, 15:05

FCBayern.ir - شاهزاده ویلیام معتقد است بایرن مونیخ برنده بازی فینال لیگ قهرمانان خواهد شد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران شاهزاده ویلیام در این رابطه به bbc sport میگوید :"بایرن قهرمان خواهد شد و بازی را با حساب 0- 2 از بوروسیا دورتموند خواهد برد .پیش بینی من برد بایرن با این نتیجه خواهد بود."

این در حالیست که گفته می شود ملکه الیزابت به دلیل کهولت و بیماری نمی تواند در ومبلی حاضر باشد اما به احتمال زیاد شاهزاده ویلیام در کنار دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس و آنجلا مرکل صدر اعظم آلمان و بانوی قدرتمند اروپا و جهان بازی را از جایگاه ویژه و اختصاصی ومبلی نظاره گر خواهد بود.
..............................

هاینکس: می خواهیم برنده باشیم

FCBayern.ir- یوپ هاینکس سرمربی 68 ساله بایرن مونیخ در کنفرانس خبری پیش از دیدار فینال لیگ قهرمانان شرکت کرد و به پرسش های خبرنگاران پاسخ داد.

یوپ هاینکس در خصوص دیدار فینال گفت:" ومبلی یک استادیوم تاریخی در انگلستان، اروپا و جهان است. این انگیزه ی خاصی به بازیکنان ما می دهد که در چنین مکان محترمی قهرمانی را جشن بگیرند. من فکر می کنم جو استادیوم منحصر به فرد خواهد بود."

سرمربی با تجربه ی بایرن ادامه می دهد:" ما توانایی بازی در همه شرایط را داریم اما هرگز نمی توان ضربات پنالتی را شبیه سازی کرد. جریان بازی و فشار شدید روانی، تفاوتی است که تمرین با بازی دارد."

هاینکس صحبت های خود را اینگونه پی گرفت:" شنبه ی گذشته دیدار پایانی ام در بوندس لیگا بود و فردا نیز آخرین فرصت من برای در دست گرفتن جامی دیگر در این فصل خواهد بود."

سرمربی بایرن در پایان صحبت هایش افزود:" من همیشه به چیزهای مثبت فکر می کنم من می دانستم که تیمم توانایی رسیدن به این مرحله را دارد. من پیش از بازی با یوونتوس و پیش از دیدار با بارسلونا به این موضوع ایمان داشتم زمانی که هنوز بایرن برای قهرمانی مورد علاقه ی شما نبود. من همیشه فکر می کردم می توانیم قهرمان این فصل باشیم تیم فوق العاده داریم که آن ها منسجم و یکپارچه بازی می کنند. ما در بازی فینال می خواهیم برنده باشیم."

آرش-19
25-05-2013, 15:21
خوب یک فینال دیگه, چقدر زود میگزره! انگار همین دیروز بود که منچستر اونطور جام رو از دستان بایرن
دزدید و آه حسرت بر سینه کلی آلمان دوست و طرفدار بایرن گذاشت ! به قولی هر فینالی که میگزره یکسال پیرتر میشیم :34:

امسال هم امیدوارم که اولا بازی زیبا و جذابی رو ببینیم و ثانیا بایرن قهرمان بشه :n02:
واقعا پیش بینی خیلی فوق العلاده خیلی پیش از حد سخته ولی مطمئنا بایرن 3-1 میبره :n06:
از اون جهت پیش بینی سخته که بایرن عایا با دو گل اختلاف میبره یا سه گل؟!! یا شایدم چهار گل !! :15:

برای تمام طرفدارا هم برنده (بایرن) و هم بازنده (دورتموند) آرزوی موفقیت میکنم, بهرحال دورتموند هم که تا اینجا
خودشو رسوند پیامش به گوش دنیای فوتبال رسوند و مقام نائب قهرمانی هم بسیار شایسته و قابل تقدیر براشون :n16:

بایرن هم با قهرمانیش شاید قدم در مسیری برای نوشتن یک دهه طلایی دیگه در تاریخ فوتبال بر داره :n12:

یه چیزه دیگه چندان برام خوشایند نیست, بالا بردن جام تو جایگاس ! خیلی خیلی کلاسیک و اولد فشنه, فقط دیدنش
توی فیلمها و فوتیجای قدیمی قشنگه. من اصلا از این استایل خوشم نمیاد !

Masoud King
25-05-2013, 15:43
اما دیدین و خواهید دید طرفداران این دوتا تیم(آلمانی)فارق از کسب هر نتیجه ای و کری های احتمالی دست آخر دوستیشون مستحکمتر میشه و داستان فوتبال وبرد وباخت رو تبدیل به خاطرات زیبا میکنن.
مخصوصا اگه شما ببازین بهتون ترحم میکنیم ... کلا بایرنی جماعت تو کار بخشش هست
باز بگو مالیات و اینا : دی
+
ولی جدا من خودم استرس فینال ندارم دیگه عادی شده ... ببازیم هم عادت داریم .. کلا هوادارای آلمان پوست کلفت شدن : دی
من خودم بیشتر به خاطر هاینکس دوس دارم قهرمان بشیم ... واقعا حیفه کار بزرگِ این مربی بزرگ بی نتیجه بمونه
تنها قهرمانی اروپا می تونه یکم از بار منفی رفتن هاینکس بکاهه
+
به نظرم بازی 2-0 به نفع بایرن تموم میشه
مولر و روبن

clau
25-05-2013, 17:11
یک سوالی از دوستان داشتم یوپ هاینکس غیر از قهرمانی با رئال مادرید تو چمپیونز لیگ با تیم دیگه ای قهرمان نشده بایرن امشب بازیش ببره هاینکس با دو تیم میتونه چمپیونز لیگ تو کارنامش داشته باشه؟

bad_guy
25-05-2013, 17:17
تشکر آلمان ها از انگلیسی ها

XENON24
25-05-2013, 17:17
شبکه هایی که فینال لیگ قهرمانان اروپا رو پوشش خواهند داد

امیدوارم لذت ببرید

شبکه های کارتی

Al Jazeera Sport +3

Al Jazeera Sport +4

Al Jazeera Sport +5

Al Jazeera Sport +6

Al Jazeera Sport HD1

Arena Sport 1 serbia

Arena Sport 1 HD cro

Arena Sport 3 serbia

Arena Sport BiH

bTV Action / HD

C+ France / HD

C+ Liga Campeones / HD

C+ Sport (poland) / HD

Dolce Sport / HD

GMG Football

HRT 2 croatia

NET hellas

Nova Sports 1 (hellas) / HD

nSport / HD

RSI La 2 / HD

RTS Deux / HD

SF Zwei / HD

Sky Calcio 1 / HD

Sky Sport 1 (italy) / HD

Sky Sports 1 (uk) / 1HD

Sport 1 (hungary) / HD

STV 2 [Dvojka] Slovakia

TF 1 / HD

TVP 1 (poland) / HD

شبکه های آزاد

ZDF
-Astra 19.2°E -11954 H 27500 -FTA
-Hotbird 13°E -11054 H 27500 -FTA

TF1
-Astra 19.2°E -12402 V 27500 -Via2.5(TNTSat)
Viaccess KEY : 09 CC72AAFE5265D6D04608E832CEB9EC4D

PULS 4 Austria
-Astra 19.2°E -12051 V 27500 -CW(ORF)
Cryptoworks00 :A9D732F5E738E48A91C8638B12746661

OBN(BiH

-Eutelsat 16°E -11262 H 30000 -FTA
-Amos 4°W -11186 H 3350 -FTA

ITV 1
-Astra 28.2°E -10891 H/10906 V/10758 V/10832 H 22000 -FTA

STV(Sco
-Astra 28.2°E -10906 V 22000 -FTA

UTV
-Astra 28.2°E -10906 V 22000 -FTA

STV2
-Astra 23.5°E -11836 H 27500 -CW(SkyLink)
Cryptoworks Key00: 000000000000000019E8F524C6C053E4

CT sport
-Astra 23.5°E -12525 V 27500 -CW(SkyLink)
Cryptoworks Key00: 000000000000000019E8F524C6C053E4

RUSTAVI 2
-Turksat 42°E -12596 V 3700 -Biss
Biss Key: DB A5 45 00 FD E3 62 00

TV GEORGIA1
-Turksat 42°E -12601 V 2960 -FTA/Biss
biss Key:00 20 05 00 00 19 56 00

Star TV
-Turksat 42°E -11054 H 30000 -FTA/Biss
Biss key : 10 00 00 00 00 00 00 00

Idman_Azerbaycan
-Turksat 42°E -10965 H 12800 -FTA/Biss
Biss key : 12 34 56 00 65 43 21 00

Irib TV3
-Intelsat 62°E -11555 V 27500 -FTA/Biss
-Badr 26°E -11881 H 27500 -Biss(----S2)
Biss key: 11 11 11 33 11 11 11 33

Tamadon TV
-Express 53°E -11175 H 2500-FTA

Noor TV
-Express 53°E -11504 H 2200-FTA

Quellat
-Apstar 76.5°E -12587 H 1700 -FTA(----S2)

HTB(NTV Russia

-ABS-1 75°E -12640 V 22000 -FTA

Jahonnamo
-ABS-1 75°E -12690 V 4650 -FTA(----S2)

TVT 1 Tajikistan
-ABS-1 75°E -12690 V 4650 -FTA(----S2)

EriTV 2
-Arabsat 30.5°E -12609 V 2590 -Biss
Biss KEY:AB C1 17 83 13 36 45 8E

Silemani
-NSS-12 57°E -11572 V 1250 -FTA/Biss(----S2)
Biss Key: 00 00 00 00 00 01 23 24

DUHOK
-NSS 57°E -11568 V 2500 -FTA/Biss(----S2)
Biss KEY: 00 00 00 00 4F 4C 9B 36

TF1 Suisse
-Eutelsat 9°E -120324 V 27500 -FTA

ZDF HD
-Astra 19.2°E -11362 H 22000 -FTA(----S2)

ITV1 HD
-Astra 28.2°E -10832 H/10936 V 22000 -FTA
-Intelsat 27.5°W -11495 V 44100 -Biss(----S2)
Biss KEYF AA 21 AA 07 19 66 86

*STV HD
-Astra 28.2°E -10936 V 22000 -FTA
-Intelsat 27.5°W -11495 V 44100 -Biss(----S2)
Biss KEYF AA 21 AA 07 19 66 86

بردیا
25-05-2013, 17:22
ZDF از ساعت 10 شب برنامه هاشو شروع میکنه برای بازی.
من پارسال بازی رو از لیدر تی وی دیدم و امسالم از ZDF میبینم تا کم کم وابستگیمون رو به شبکه سه با مجری های رنگیش کمتر کنم

SNOW PATROL
25-05-2013, 17:27
دوستانی که تی وی سه بعدی دارند شبکه tvp ( تحت شرینگ باز ) بازی رو سه بعدی پخش میکنه البته با گزارش گر لهستانی :دی

بردیا
25-05-2013, 17:42
دوستانی که تی وی سه بعدی دارند شبکه tvp ( تحت شرینگ باز ) بازی رو سه بعدی پخش میکنه البته با گزارش گر لهستانی :دی

ما که وسعمون نمیرسه ولی دوستانی که فول 3d تاحالا یه فوتبال رو تماشا کردن بیان از تجربه هاشون بگن ما هم تصور بکنیم شاید امشب خوابشو دیدیم:دی

....................................

اظهار نظر تیم 2001 در مورد فینال امشب

FCBayern.ir- اعضای تیم بایرن 2001 که موفق به کسب عنوان قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا شدند برای تیم در فینال امشب لیگ قهرمانان آرزوی موفقیت کردند.

اتمار هیتسفیلد:" مشتاقانه منتظر تماشای فینال در ومبلی هستم من در هر دو تیم حاضر بودم و با هر دوی آن ها موفق به کسب عنوان قهرمانی شدم. به نظر من بایرن با توجه به کسب 25 امتیاز اختلاف در بوندس لیگا و عملکرد مناسب در این فصل شانس بیشتری برای قهرمانی در بازی امشب دارد."

جیوانی البر:" در برزیل برای چند هفته است که اکثر برنامه های ورزشی به یک چیز می پردازند فینال تمام آلمانی! من آرزوی موفقیت برای تیم دارم وقتی به سال 2001 نگاه می کنم به خوبی همه ی این ها را درک می کنم هیجان های بازی و ضربات پنالتی تمام این احساسات بروز می شود. پس از شکست ناباورانه در فینال 99 مقابل منچستر پیروزی 2001 واقعا چسبید دقیقا مانند شرایطی که بایرن دارد."

سامی کوفور:" اخیرا بازی با والنسیا را مرور کردم اشتفان افنبرگ قبل از بازی به رختکن آمد و به ما گفت اگر شما جان کاریو را نگه دارید ما برنده خواهیم شد. کاریو مهاجم بزرگی بود و افنبرگ نیز به خوبی آن را می دانست چون یک رهبر بزرگ بود. ما در ضربات پنالتی شانس بیشتری داشتیم چون کان درون دروازه بود تیم فعلی شبیه تیم ما است آن ها نویر را مانند کان درون دروازه دارن و دانته و بواتنگ تا حدودی شبیه کوفور پس آن ها نیز می توانند قهرمان شوند."

کارستن یانکر:" سال 2001 همه ما می دانستیم چه می خواهیم کنیم ما باید قهرمان می شدیم گل اول را دریافت کردیم اما ما به تیم باور داشتیم شرایطی که بایرن امروز باید داشته باشد. مطمئنم اگر لام و یارانش بازی برابر بارسا را دوباره ارائه دهند آن ها به راحتی برنده می شوند."

بیژنته لیزارازو:" من هنوز هم خاطرات بد شکست در فینال 99 را در ذهن دارم هر کسی قهرمانی این جام را می خواهد بازیکنان مطمئنن از دو فینال 2010 و 2012 دلگیرند و این را در جاه طلبی آن ها در این فصل دیدم حتی اگر بازی به پنالتی کشیده شود آن ها با انگیزه جام را می خواهند."

صالیح حمیدزیچ:" در حال حاضر به گذشته و لحظات خوب آن باز می گردم من فقط می توانم بگویم با کسب این جام زندگی تان تغییر می کند این همان چیزی است که رویای هر فوتبالیست حرفه ای است هر عنوانی لذت خود را دارد اما لیگ قهرمانان شاید تنها یکبار برای هر بازیکن اتفاق افتد.

بایرن در این فصل قوی ترین تیم رقابت ها بوده است اما آن ها هنوز در فینال هستند و برای رسیدن به هدف، چندان مهم نیست که چگونه ولی باید گلزنی کرد."

Hatek
25-05-2013, 18:21
( تحت شرینگ باز )

چی هست؟ وای ینی میشه؟:n02:
رسیورم باید 3d باشه دیگه؟

Arash4484
25-05-2013, 18:24
تشکر آلمان ها از انگلیسی ها

خیلی عکس توجه برانگیزی است و بخشی از اوضاع داخلی مابین ملتهای اروپا رو میرسونه...مردمی که بین کشورهاشون جوری مسافرت میکنند که انگار ما بین استانهامون.
نکته ای که باید کسانی که یاد هیتلر و هس و هیملر و لوفت وافه و وی-دو و ...افتاده بودند و فکر کردن دارن میرن به بمباران شبانه لندن؛ بهش توجه کنند.
جالبه ازبلای که نازیها بر سر باشگاه محبوبشون و بطور کلی فوتبال و خیلی چیزهای مدرن دیگه آورده بودن هم بی خبر هستن...
بگذریم... الان بعد از دیدن این تصویر یک حس خیابانی وارِ قشنگی دارم:n02:

City 17
25-05-2013, 18:40
گفتنی ها رو بچه ها گفتن، به امید یه فینال به یاد موندنی! :n12:
پیش بینی من 1-3 بایرن :n06:

یک سوالی از دوستان داشتم یوپ هاینکس غیر از قهرمانی با رئال مادرید تو چمپیونز لیگ با تیم دیگه ای قهرمان نشده بایرن امشب بازیش ببره هاینکس با دو تیم میتونه چمپیونز لیگ تو کارنامش داشته باشه؟

فقط یک قهرمانی CL با رئال داشته، البته به عنوان بازیکن قهرمانی در اروپا و قهرمانی در جام جهانی رو هم در کارنامه داره.

eman619rv
25-05-2013, 19:12
من نمیخواستم پیش بینی مو بگم ولی خب دورتموند 2-1 بازی رو میبره! حالا اگه 2-1 نشد 2-2 تو پنالتی میبره:n02:

من هر جور خواستم این بازی رو با بقیه بازی های دو تیم مقایسه کنم نتونستم تو بازی های پارسال نه امسال!

فینال چمپیونزه!! با هیچ بازی قابل قیاس نیست..

ولی عملکرد این بازیکنا نتیجه بازی رو رقم خواهد زد.

مارکو رویس_لواندوفسکی_گوندغان:

اینکه رویس با جا به جایی های احتمالیش و تغییر نقشش چجوری از اون ناحیه بایرن که یه جورایی نقطه قوتشون هم هست بهره لازم رو ببره تیم... لوا هم که مشخصا اگه روز خوبی داشته باشه مثه بازی با رئال مطمئنا فشاری که خواهد اورد به نتیجه میرسه زود!

اما اینکه گوندغان چه عملکردی جلوی مولر و حتی شواینی داشته باشه خیلی مهمه.

مولر_شواینی_روبن:

اینکه همیشه به خاطر فوکوس لحظه ای بایرن بر روی گوش ها مولر رو انقدر ازاد میکنه خیلی خطرناکه! دقیقا موردی که بارسا ازش ضربه خورد

شواینی هم که شاه کلید بازی بایرنه در وصفش هیچی نمیشه گفت (قطعا بهترین بازیکن بایرنه)

اما روبن ، اگه رو فرم باشه که خب حملات زهر دارش برای همه مشخصه ولی امان از اون روزی که رو فرم نباشه، قابلیت نابود کردن تیم رو داره به خصوص که همیشه تو بازی های مهم چه هلند و چه بایرن این چند سال اخیر اصلا خوب ظاهر نمیشه!

به تنهایی واسه نابود کردن تیم کافیه:دی
البته از غرور بیش از حد نویر هم نباید گذشت! بعضی موقع ها خیلی موقعیت ها رو ساده میگیره!

Pessimist
25-05-2013, 20:55
دوستان شما سایتی رو میشناسید که بازی رو آنلاین نشون بده؟

خواهش میکنم اگه سایتی سراغ دارید سریع جواب بدید.

hojjatinho
25-05-2013, 21:01
خیلی عکس توجه برانگیزی است

البته با یک عکس هم نمیشه کل جریانات ما بین ژرمن ها و انگلیسی ها رو ندید گرفت .
در مورد تاریخ فوتبال و بلاهای اسمانی هیتلر و ... و مسایل ما بین هم فکر می کنم خود هواداران بهتر از اوضاع و احوال با خبر باشند و به اصلاح کسانی که سرشون توی کار باشه به همه جهات نگاه می کنن و نه فقط یک موضوع ..

وقتی که تیم ملی روسیه رو توی خاک خودش له و نابود کرد ... یکی از سایت ها تیتر زده بود کار ناتمام پسران هیتلر ...

این شعارهای حماسی و ... هم به زیبایی های فوتبال اضافه می کنه و اگر به فوتبال علاقه داشته باشید می توانید معنای این چنینی رو راحت درک کنید !

بردیا
25-05-2013, 21:08
برنامه ZDF برای فینال شروع شده اونوقت ما زورمون به خانوادمون نمیرسه که نزاریم حریم سلطان ببینن :دی

MORINIO
25-05-2013, 21:18
دوستان شما سایتی رو میشناسید که بازی رو آنلاین نشون بده؟

خواهش میکنم اگه سایتی سراغ دارید سریع جواب بدید.

از اینجا میتونید ببینید :

-------------

به امید یه فینال تماشایی :n01:

من در فینال طرفدار تیم خاصی نیستم هر کدوم بردن جام نوش جونشون :n02:

بردیا
25-05-2013, 21:19

چه بلایی سر این گوتزه آوردن.به پیراهنشم رحم نمیکنن

Arash4484
25-05-2013, 21:25
البته با یک عکس هم نمیشه کل جریانات ما بین ژرمن ها و انگلیسی ها رو ندید گرفت .
در مورد تاریخ فوتبال و بلاهای اسمانی هیتلر و ... و مسایل ما بین هم فکر می کنم خود هواداران بهتر از اوضاع و احوال با خبر باشند و به اصلاح کسانی که سرشون توی کار باشه به همه جهات نگاه می کنن و نه فقط یک موضوع ..

وقتی که تیم ملی روسیه رو توی خاک خودش له و نابود کرد ... یکی از سایت ها تیتر زده بود کار ناتمام پسران هیتلر ...

این شعارهای حماسی و ... هم به زیبایی های فوتبال اضافه می کنه و اگر به فوتبال علاقه داشته باشید می توانید معنای این چنینی رو راحت درک کنید !
نه دیگه مسلمه که شامل همه چیز نمیشه، من هم بدقت:n02: ذکر کردم:
بخشی از
اوضاع داخلی مابین ملتهای اروپا رو میرسونه...

این شعارها حماسی نیستند ، یک مثال میزنم: اگر تیمی عراقی در آزادی ببره و روزنامه افراطی عراقی تیتر بزنه : کار ناتمام فرزندان صدام...یعنی چه حالی دست میده؟حماسه...نه بهیچ وجه! بلکه شعارهای جنگ افروزانه و مقایسه دوغ و دوشابه!(ورزش و جنگ)
اصولن رفتن به خانه حریف در دنیای ورزش با میهمان و میزبان تعریف میشه نه با فاتح و مغلوب.
هواداران بیشترشون(حتی روزنامه نگاران خبری-وب نویسان ورزشی-بازیکنان و...) خیلی چیزها رو نمیدونند و راحتتر از چیزی که تصور میشه تحت تاثیر قرار میگیرند.
نه ... این معنا با وجود عشق من به ورزش قهرمانی قابل قبول نیست برام.

Masoud King
25-05-2013, 21:50
الان مانژو زد مچ پای شواینی رو مورد مرحمت قرار داد!!

نکنین بابا ... نکنین

انشالله ببریم

چه جوی ساختن زنبورا و بایرنی ها
دو گونه از بهترین هوادارای دنیا ...

mohammad.asghari
25-05-2013, 21:52
ترکیب بایر مونیخ منتشر شد:n02:

mohammad.asghari
25-05-2013, 23:04
عجب بازی زیبایی بود روان بود بر عکس خیلی از بازی های اسیایی!!
همه چیز آماده یه بازی پر گل بود ولی دروازبان های دو تیم فوق العاده بودن و نذاشتن بازی پر گل بشه.

Masoud King
25-05-2013, 23:08
نیمه اول تموم شد

تا وسطای نیمه دورتموند تیم برتر بود و چنتا موقعیت خوب داشتن که نوئر گرفت و بی دقتی کردن

هرچی به آخر نیمه نزدیک می شد بایرن مسلط تر می شد رو بازی

روبن هم باز شده همون روبن فصل گذشته ... یعنی قهرمان نشیم اینو باید اعدام کنن وسط ویمبلی

انشالله نیمه دوم ببینیم چی میشه.

کلا بازی خیلی قشنگی بود

eman619rv
25-05-2013, 23:08
بازی فوق العاده بود، فشار خیلی زیاد و پرسینگ خوب دورتموند نمیذاشت که بایرن جلو بیاد، بر خلاف اینکه همه فکر میکردن مالکیت توپ رو دورتموند به بایرن میده ، جریان بازی جوری پیش رفت که دورتموند بازی رو در دست گرفت.
وایدنفلر و نویر هم که دارند عالی کار میکنند.

در مورد روبن......

اما روبن ، اگه رو فرم باشه که خب حملات زهر دارش برای همه مشخصه ولی امان از اون روزی که رو فرم نباشه، قابلیت نابود کردن تیم رو داره به خصوص که همیشه تو بازی های مهم چه هلند و چه بایرن این چند سال اخیر اصلا خوب ظاهر نمیشه!
به تنهایی واسه نابود کردن تیم کافیه:دی

:n02::n02::n02::n02::n02:

banii
25-05-2013, 23:18
نویر فوق العادست ...

پ ن: صحنه رو داشتین پرچم اسراییلو نیشون میداد سریع سانسورش کردند ؟ :n01:

amin 2010
26-05-2013, 00:09
تبريك به طرفداراي بايرن( بخصوص مسعود عزيز )كه امسال با شايستگي سه جام بردن و صد البته بالاخره تو اروپا بعده سال ها به حقشون رسيدن ( اونم توسط گلي كه روبن زد ، مردي كه پارسال تو فينال يه پنالتيه حياتيو از دست داد)
تبريك به طرفداراي فوتبال المان كه دو تيم باشگاهي دارن كه بازيي در اين سطح انجام ميدن:n16:
نبرد احتماليه چلسيه مورينيو ، بايرن پپ بايد ديدني باشه

Reza31001
26-05-2013, 00:15
دیگه میتونی سرتو بالا بگیری

بردیا
26-05-2013, 00:16
بالاخره بعد دوازده سال.الان احساساتم بهم غالب شده نميتونم چيزي بگم.روبن اشك مارم دراوردش

clau
26-05-2013, 00:16
تبریک به طرفدارای بایرن بابت قهرمانی در چمپیونز لیگ به چیزی که این سالها استحقاقش داشتن رسیدن فقط حیف هاینکس که از این تیم داره میره و نمیتونه سوپر کاپ اروپا و جام باشگاهای جهان به کارنامه افتخاراتش اضافه کنه :n15:فشار زیادی باید این فصل روی گواردیولا باشه بخصوص اگه در بازی سوپر کاپ اروپا نتیجه به چلسی مورینیو واگذار کنه:n02:

wooooow
26-05-2013, 00:23
تبریک به بایرنی های عزیز

////////////

بی صبرانه منتظر چلسی - بایرن هستم (( مورینیو - پپ ))

چه شووووووووود

بعد از 1 سال هر دو رو به روی هم قرار میگیرن ولی با 2 تیم مختلف

2raj_a
26-05-2013, 00:28
هرتیمی بارسا رو میبره قهرمان میشه هر سال اگر بارسا رو نبره خود بارسا قهرمان میشه...این داستان ادامه دارد
تبریک میگم به بایرن خوب بازی کرد ومزد بازی خوبش رو گرفت

Reza31001
26-05-2013, 00:31
ولی کلوپ رو میبینم غصه ام میگیره
حیف شد!

پ ن: یادم رفت تبریک بگم به بایرنی های عزیز
بعد اون 4-0 و 7-0 هیچ دلیلی برای قهرمان نشدن بایرن نبود؛ تبریک

amin 2010
26-05-2013, 00:40
نكته جالب و البته ناراحت كننده اينه هاينكس هر بار كه ليگ قهرمانان رو فتح كرده فصل بعدش يجورايي مجبور شده از اون تيم بره ( از رئال اخراج شد و بايرن هم كه ميشه گفت مجبور به بازنشستگي كردنش )

Metalhead56
26-05-2013, 00:52
خوبه امسال حق به حقدار رسید.ولی خوب نیمه اول دورتموند یه مقدار نفس بایرن رو گرفته بود و بعد از اینکه دورتموندیها خسته شدن بایرن رو اومد.واکنش بعد از گل روبن یه جوری بود که انگار یه کوه رو از رو دوشش برداشته بودن.این نشون میده که چقدر اون از پارسال تا حالا تحت فشار بوده.البته اگر ایندفعه هم بایرن نمیبرد میشد این دفعه رو هم تقصیر روبن دونست چون چند تا موقعیت رو خراب کرد.کلا" این بشر تو بازیهای بزرگ انگار تشویش و اضطراب داره خفه ش میکنه و اگه این اتفاق میفتاد مطئنم یا سر از تیمارستان در می آورد یا خودکشی میکرد.

malkemid
26-05-2013, 00:53
بالاخره این روبن یه کار مثبت انجام داد! تبریک به بایرنی ها...تو فینال هم کاملا سر بود بایرن...

mohammad.asghari
26-05-2013, 00:53
تبریک به هوادارای دو تیم بایر و دورتموند بازی بسیار زیبایی انجام دادن دم دو تا تیم گرم .و در آخر تبریک با بایرنی ها.:n16:

MORINIO
26-05-2013, 00:54
عجب فینال قشنگی بود :n19:... از این بازیها تو یک سال معمولآ 3 یا 4 بار بیش تر نمیشه دید

تبریک میگم به هوادارای بایرن :n16: واقعآ دیگه بایرن حرفی واسه گفتن نذاشت . آرسنال یوونتوس بارسلونا و حالا هم دورتموند .. این فصل هیچ تیمی نبود که حریف بایرن بشه .

خوشحالم که هاینکس با کاپ لیگ قهرمانان از بایرن( و شاید از فوتبال ) کنار میره :n26:

در طرف دیگه هم واقعآ غصه ام شد با دیدن کلوپ غمگین :n28: واقعآ تیمش فوق العاده بود .. فوق العاده و بی ادعا

Alex Fera
26-05-2013, 00:56
تبریک به همه بایرن دوستای گل.............

حق بایرن بود واقعا،نیمه دوم که واقعا دورتموند رو توی زمین خودشون گیر انداخته بودن................

عکس العمل عادل هم به اون دروازه خالی که سابوتیچ از جلوی پای روبن زد خیلی جالب بود،گـــــــــل،بــــــــ ــله،نـــــــخـــــــــیـ ــــــــــر..................

+
خانم اشتون چی میخواست اون وسط؟!
پارتنرش کجا بود پس؟!

نادر1368
26-05-2013, 00:58
ضمن تبريك قهرماني بايرن كه واقعا حقش بود!دلم به حال هاينكس و كلوپ سوخت!:n27:يه جو معرفت ندارن نامردا!گوارديولا هم جام بين كهكشان ها رو حتما ميخواد به ارمغان بياره!:n13:

روبن فوق العاده بود!نظر سنجي مزخرف بود اصلا انصافا مسي واجد شرايط بود يا ابراهيموويچ!بكهام رو هم ميگذاشتن تكميل ميشد!

بايد چندتا از بازيكناي دو تيم رو ميگذاشتن.

ضمنا دوستان گمانم موقع اهداي جام سر فرگوسن رو ديدن ، من كه فوري شكار كردم!:n02:

ragbar12
26-05-2013, 00:59
من هم به هواداران بايرن مونيخ تبريك ميگم فينال زيبايي بود انصافا. تيم هاي الماني هم چشم نواز بازي ميكنن هم با طراوت . من طرفدار تيم خاصي نبودم ولي دوست داشتم اين بازي زيبا به وقت اضافه بره ولذت بيشتري ببرم.
به دورتموند هم تبريك ميگم تيم با چفتو بست واستخون داري بود با يك سري جوون با انگيزه اومدن فينال مردانه جنگيدن .
به قول فردوسي پور اين روزا فوتبال شده فوسبال! و به كام الماني ها!

نادر1368
26-05-2013, 01:00
تبریک به همه بایرن دوستای گل.............

حق بایرن بود واقعا،نیمه دوم که واقعا دورتموند رو توی زمین خودشون گیر انداخته بودن................

عکس العمل عادل هم به اون دروازه خالی که سابوتیچ از جلوی پای روبن زد خیلی جالب بود،گـــــــــل،بــــــــ ــله،نـــــــخـــــــــیـ ــــــــــر..................

+
خانم اشتون چی میخواست اون وسط؟!
پارتنرش کجا بود پس؟!
واقعا اشتون اونجا چكار ميكرد!:n13: همه كه بودن پارتنر هم اونجا بود ديگه تكميل ميشد!:n02:

Masoud King
26-05-2013, 01:12
تبریک به همه هوادارای بایرن

واقعا نمی دونم چی بگم

بی اندازه خوشحالم

بعد سالها و شکست ها تو فینال بازم جام به ما رسید

روبن ما رو کشت و زنده کرد ... منکه دیگه بخشیدمش

وقتی آدم خوشحالی هاینکس رو میدید که مثه یه نوجوان بالا و پایین میپره ... کاش می موند..

لحظه بالا بردن جام توسط اسطوره های آلمان و بایرن هم بی نظیر .. خوشحالی بی حد هوینش

به دورتموند و مربیشون هم باید تبریک گفت و هم به هواداراش که همچین تیمی دارن .. دوم شدن تو اروپا کم افتخاری نیست
اونم با این تیم جوون و بی ادعا که به نظرم خودش یه قهرمانی ارزش داره
نه کهکشانی بودن و نه بهترینِ تاریخ ولی شدن محبوبت ترین
+
خود بازی هم فوق العاده بوده
وقتی بایرن دقیقه 90 گل رو زد کلی اس ام اس اومد که چرا الان گل زدن ما می خواستیم 30 دقیقه دیگه هم ببینیم این فوتبال رو

Hatek
26-05-2013, 01:17
من واقعا احساس میکنم الان بیشتر باید به دورتموند تبریک گفت
در جریان بازی های المان نبودم ولی نمیدونم چطور 6 هفته مونده به اتمام لیگ دورتموند اونجوری لیگ رو واگذار کرده بود
درسته بایرن فصل رویایی داشت ولی دورتموند هم دسته کمی نداشت البته اگه صرفا فوتبال رو به دید جام نبینیم منظورم هست
توی مرحله گروهی که توی گروه مرگ با وجود تیمی مثل رئال صدر نشین بالا اومد ولی از اون طرف بایرن با والنسیا هم امتیاز بود و فکر میکنم بخاطر تفاضل گل بود که اول شد
مرجله بعد ینی یک هشتم دورتموند بازی رفت رو مساوی کرد اما بایرن 3.1 از صد ارسنال گذشت هر چند شاختار در حد و اندازه ی ارسنال نبود
همون مرجله بازی های برگشت دورتموند3.0 برد و بایرن 2.0 به ارسنال باخت و به لطف گل زده بیشتر صعود کرد
توی یک چهارم بایرن عملکردش بهتر بود و مجموع4.0 فکر کنم یوونتوس رو حذف کرد
ولی دورتموند توی دقیقه 90 مالاگا رو برد و صعود کرد
نیمه نهایی بایرن بازی رفت 4.0 بارسا رو برد البته بارسا که چه عرض کنم دورتموند هم 4.1 رئال رو برد که نسبت به بارسا اوضاع بهتری داشت
بازی های برگشت هم بایرن به دیدار یه تیم از قبل باخته رفت ولی دورتموند روبه روی رئالی قرار گرفت که امید به صعود رو میشد از تو چشمای بازیکن هاش دید
فینال هم که همه دیدین و دورتموند نیمه اول واقعا اذیت کرد و اگه یکم تجربه به خرج میداد میتونست موفق تر باشه و اونجوری توی نیمه دوم کم نیاره
برای تیمی با این بازیکن های جوان و کم تجربه و مربی کم سن و سال تر از مربی بایرن و قرار گرفتن روبه روی بایرنی که 3 ساله به فینال میاد و تشنه ی جام هست و با اون تجربه و ستاره ها نایب قهرمانی هم عالی بود
فوتبال زیبایی بود

hojjatinho
26-05-2013, 01:19
تبریک به همه ...

امشب خیلی خسته شدم .. این قهرمانی انرژی زیادی از من گرفت ... بحث فنی برای بعد .

فعلا :
مرسی روبن ... مرسی نویر .. مرسی هاینکس بزرگ .. مرسی بایرن ...:n12:

از 2001 تا الان ... 12 سال انتظار ... بعد از فینال کذایی سال قبل .. کی فکرشو می کرد ؟!

دوباره اقای اروپا شدیم مرسی خدا ....
خسته نباشید هم به دورتموندی ها ... تکمیل کننده پازل قدرت ژرمن ها ...:n16:

City 17
26-05-2013, 01:25
تبریک به بایرنی ها و هواداری فوتبال آلمان!

بدون اغراق جذاب ترین فینال چند سال اخیر بود، معمولا فینال تیم های یه کشور زیاد جالب از آب در نمیان ولی اینجا سراسر هیجان بود، با حضور گوتزه قطعا بازی جذاب تر هم
میشد، نباید فراموش کنیم که دورتموند خلاق ترین بازیکنش رو در زمین نداشت ولی با این وجود نمایش خوبی داشتن،به خصوص اون شروع طوفانی و بهشون تبریک میگم!

روبن: فاصله بین منفورترین بامحبوب ترین باریک تر از یه تار مو!

هاینکس عزیزتر از همیشه، با این سن و سال پله ها رو چجوری میرفت بالا، برای من استرس اون تیکه که بچه ها بالا و پایین پرتاب می کردنش از خود بازی بیشتر بود : دی

+ فقط یه کار کوچولوی نا تموم دیگه روز شنبه هفته آینده داریم.

پ.ن. متاسفانه این چند روز سرم فوق العاده شلوغه و توی مراسم جشن داخلی(!) حضور ندارم.

Iman-Emperatour
26-05-2013, 01:38
دورتموند باخت، چون قرار نیست با 44 میلیون قهرمان شد.با 44 میلیون میشه تو یه نیمه قهرمان بود، ولی نیمه دوم دیگه کم میاری وقتی تیمت حتی تک ستارش هم نباشه تو زمین.
وقتی نیمکتت خالی تر از پوچه و دستت بسته.

نیمه دوم دیگه دورتموند خالی کرده بود و نوبت بایرن بود که هر کدوم از بازیکن هاش شاید اندازه بودجه این فصل دورتموند قیمتشونه!و خب طبیعتا باید نیمه دوم وقتی دورتموند اون انرژی نیمه اول رو نداره و جایگزینی هم نیست، بازی رو دستش بگیره.

روبن که بالاخره بعد از 4 تا فینال تونست گل بزنه ...!
و نکته بعدی دروازه بانها بودن که رسما ترکوندند. این نشون میده آلمانیها تو پست دروازبان سازی فوق العادن!!
اگه والدز بجای یکی از این دروازبانها بود بازی پر گلی رو شاهد بودیم:n02:

از یه جهت یه ناکامی برای دورتمند بود که احتمالا فصل دیگه از این دورتموند خبری نیست و نصف بازیکن هاشون فروش میرن و شانس قهرمانیشون در ساله دیگه کمتر
ای کاش میشد امسال هر دو تیم قهرمان شوند. هرچند دورتموند با وجود باخت خودش رو توی دلها قهرمان کرد امسال
و هاینکس که به حق خودش رسید

خلاصه انتخاب بایرن توسط پپ، یه انتخاب فوق العاده احتیاط آمیز، و حتی ترس بود.چالشی رو پیش رو نداره.نه قراره ستاره ای خارج شه، نه مشکل بودجه داره، نه این فصل بایرن شانسی اومد که بخواد با اقتدار بیاد، نه مشکلی از نظر بازیکن داره و ... خلاصه از عجایب این است، شیخ گفت: شیره را خورد و گفت شیرین است!
تیمی که بارسا و یووه رو با اقتدار میبره شایسته قهرمانیست

تبریک به هواداران بایرن

Masoud King
26-05-2013, 02:00
گزارش ویژه: آلمان چگونه در پرورش استعدادها موفق شد؟

تیمی که در یورو 2000 ناکامی مفتضحانه‌ای داشت اکنون دو فینالیست در لیگ قهرمانان دارد. آنها سیستمی دارند که به مربیان ارزش می‌نهد و استعدادها را پرورش می‌دهد.

سایت گل – رابین دات مشکل جالبی دارد. او که جانشین ماتیاس زامر به عنوان مدیر ورزشی اتحادیه فوتبال آلمان شد در دفترش در فرانکفورت نشسته و مسئولیت پرورش بازیکنان و مربیان جوان را به عهده دارد. او می‌گوید دیگر جایی برای پیشرفت وجود ندارد: «ما در سطح اول هستیم و دیگر دشوار بتوان از این بالاتر رفت. اگر در سال 2000 و در نقطه پایینی بودیم مشکلی نبود. اما در این‌جا کسی مشکلی نمی‌بیند!»
اکنون از هر گوشه دنیا برای مشورت گرفتن پیش دات می‌آیند. از جله دن اش‌ورث، مدیر پرورش نخبگان اتحادیه فوتبال انگلیس که سه ساعت با مربی سابق بایر لورکوزن و فرایبورگ جلسه داشت.

فوتبال آلمان رشد فوق‌العاده‌ای داشته و از حضور در قعر جدولش در یورو 2000 به این‌جاها رسیده. در آن هنگام باشگاه‌های بوندس‌لیگا به این نتیجه رسیدند که پرورش بازیکنان تکنیکی‌تر به نفع همه است. به همین دلیل باشگاه‌های دو دسته اول و دوم آکادمی تاسیس کردند.
بایرن مونیخ و بروسیا دورتموند در مجموع 26 بازیکن آلمانی دارند. بیش از نیمی از این بازیکنان از برنامه پرورش استعدادهای آلمان آمدند که در سال 2003 به اجرا گذاشته شد تا جوانان آینده‌دار شناسایی شوند و مهارت‌های فنی و دانش تاکتیکی در سنین پایین به آنان آموزش داده شود. در این برنامه در 366 منطقه آلمان جوانا 8 تا 14ساله آموزش دیدند و 1000 مربی پاره‌وقت به پرورش آنها پرداختند. دات می‌گوید: «ما 80 میلیون نفر جمعیت داریم و فکر نمی‌کنم پیش از سال 2000 کسی به این ماجرا فکر کرده باشد.»

این در حالی است که مثلا در انگلیس پرورش بازیکنان به عهده خود باشگاه‌ها است و اتحادیه فوتبال نقش مهمی ندارد. دات می‌گوید: «اگر به باشگاه‌ها کمک کنیم در واقع به خود کمک کرده‌ایم.»

آلمان 28400 مربی با مدرک B و 550 نفر با مدرک A و 1070 نفر با مدرک پرو (بالاترین درجه) دارد. این اعداد در انگلیس به این ترتیب است: 1759، 895 و 115.

آلمانی‌ها دیگر می‌دانند که اتکا به «ذهنیت آلمانی» برای پیروز شدن کافی نیست. دات می‌گوید: «در گذشته بازیکنان تنومند بسیاری داشتیم. اما نکته مهم برای بازیکنان فوتبال تکنیک است و بازیکنان تکنیکی هم قد کوتاهی دارند. مارادونا، اینیستا، چابی. همه بازیکنان کوچک‌اندامی هستند. ما در دفاع اما بازیکنان تنومندی می‌خواهیم. متس هوملس قدبلند است اما در کار با توپ هم بسیار خوب است. اگر سال 1982 بود هوملس در دفاع نبود و پست شماره 10 تیم را داشت.»

اما در تولید بازیکنان جوان فرایبورگ حرف اول را می‌زند. آنها چهار بار در هفت سال گذشته قهرمان جام حذفی جوانان شده‌اند. تیم 25نفره آنها 10 بازیکن پرورش‌یافته در خود باشگاه را دارد و شش نفر از آنها در شکست دو بر یک مقابل شالکه به میدان رفتند؛ دیداری که اگر فرایبورگ در آن پیروز می‌شد به لیگ قهرمانان فصل بعد می‌رسید!

کریستین اشترایخ، مربی این باشگاه 16 سال معلم رده‌های پایین‌تر سنی فرایبورگ بود. بودجه این باشگاه برای پرداخت حقوق بازیکنان و کادر مربی‌گری در مجموع تنها 18 میلیون یورو است! با این حال اشترایخ ناراحت بود که تیمش مجبور است به لیگ اروپا بسنده کند.

فرایبورگ در اوایل قرن بیست و یکم در حالی به گسترش آکادمی خود می‌پرداخت که به دسته پایین‌تر سقوط کرده بود! این نشان می‌دهد آنها چقدر به پرورش جوانان متعهد هستند. فرایبورگ نه پول و نه علاقه خرید بازیکنان خارجی را دارد و از 66 بازیکن تیم‌های زیر 16 و زیر 19 سال آنها 64 نفر می‌توانند برای تیم ملی آلمان بازی کنند.

فرایبورگ پنج تیم آماتور دارد که با مربیان پاره‌وقت دو بار در هفته به بازیکنان 8 تا 11 سال تمرین می‌دهند. سباستین نوییف، از اعضای مدیریت مدرسه می‌گوید: «به نظر ما خوب نیست که بازیکن 9 ساله مرتبا بازی کند چون دلایلش برای فوتبال بازی کردن تغییر می‌کند.»
زمانی که بازیکن به تیم زیر 12سال می‌رسد اوضاع عوض می‌شود. آنها چهار جلسه در هفته تمرین دارند و در لیگی بازی می‌کنند که هم قهرمانی دارد و هم سقوط.

دات می‌گوید: «خوب است که در سال چند باری برای بردن بازی کنید، اما این مهم‌ترین نکته نیست. مهم‌تر از همه تمرین خوب است.»
اشترایخ در بازی مقابل شالکه به سباستین کرک، ملی‌پوش تیم زیر 19 ساله آلمان برای اولین بار در بوندس‌لیگا بازی داد. هیچ کس در فرایبورگ شگفت‌زده نشد.

دات در پاسخ به این پرسش که چرا آکادمی‌های بوندس‌لیگا برخلاف دیگر کشورها علاقه‌ای به خرید بازیکن از خارج ندارند می‌گوید: «اگر می‌خواهید بازیکنی آفریقایی بیاورید، یا از برزیل بازیکن بگیرید، نیاز به پول دارید. اما آوردن بازیکن از آلمان ارزان‌تر است. ما هم به اندازه کافی بازیکن داریم!»

wooooow
26-05-2013, 02:37
دوستان 2 سوال فنی

1 - الان بایرن 3 گانه رو گرفته ؟؟ (( لیگ - حذفی - چمپیونز ))

2 - بایرن با این تعداد قهرمانی (( 5 تا )) الا با بارسا تو رده 2 تعداد جام هست ؟؟
آمار تعداد جام های رو دارید ؟؟ (( 5 مقام اول ))

clau
26-05-2013, 02:49
دوستان 2 سوال فنی

1 - الان بایرن 3 گانه رو گرفته ؟؟ (( لیگ - حذفی - چمپیونز ))

2 - بایرن با این تعداد قهرمانی (( 5 تا )) الا با بارسا تو رده 2 تعداد جام هست ؟؟
آمار تعداد جام های رو دارید ؟؟ (( 5 مقام اول ))

منظورت اینه بایرن الان با 5 جام از نظر تعداد قهرمانی تو رده دوم هستش:n13:اگه منظورت این باشه میلان با 7 قهرمانی دومین تیم پرافتخار اروپاست بعد رئال که 9قهرمانی در اروپا داره

wooooow
26-05-2013, 02:53
منظورت اینه بایرن الان با 5 جام از نظر تعداد قهرمانی تو رده دوم هستش:n13:اگه منظورت این باشه میلان با 7 قهرمانی دومین تیم پرافتخار اروپاست بعد رئال که 9قهرمانی در اروپا داره

میلان 7 تا قهرمانی داره ؟؟!!!!!!!!
ماشاا.............. :n02:

منچستر چی ؟؟ :n13:

clau
26-05-2013, 03:04
میلان 7 تا قهرمانی داره ؟؟!!!!!!!!
ماشاا.............. :n02:

منچستر چی ؟؟ :n13:

میلان آره 7 قهرمانی در اروپا داره که 2 قهرمانی در سال 2003 و 2007 با کارلو انجلوتی بوده اگه یکم خوش شانس بودن الان تعداد قهرمانی میلان در اروپا 8تا بود

منچستر یونایتد 3تا قهرمانی در اروپا داره که 2تاش با سر آلکس فرگوسن:n12: به دست اومد

Arash4484
26-05-2013, 03:15
رئال 9 قهرمانی(اون چهار-پنج تای اولش که هیچی...حالا هیچی هیچی هم نه ولی بهرحال:n02:)
میلان عزیز 7 قهرمانی - 4 نایب قهرمانی:n06:
لیورپول 5 قهرمانی-2 نایب...که بدجوری هم این تیم و انگلستان از فاجعه بروکسل لطمه خورد وگرنه شاید رکورد رویایی داشتند
بایرن دو پنج تا:n02: قهرمانی و نایب قهرمانی
بارسا و آژاکس 4
اینتر و منچستر 3

Masoud King
26-05-2013, 04:00
تایید هاینکس؛ لواندوفسکی به بایرن می آید

FCBayern.ir- پس از برتری در فینال ومبلی یوپ هاینکس سرمربی موفق مونیخی ها که فصل بی نظیری را سپری می کند به صورت غیر مستقیم خبر قطعی شدن حضور لواندوفسکی به باشگاه بایرن را تایید کرد.

یوپ هاینکس پس از پیروزی 2 بر 1 در فینال لیگ قهرمانان مقابل بوروسیا دورتموند به صورت غیرمستقیم خبر از انتقال قریب الوقوع لواندوفسکی به بایرن داد و گفت:" ماریو گوتزه که بایرنی شده است و شما برای حضور لواندوفسکی نیز نیاز نیست منتظر باشید. بدین ترتیب شما دو بازیکن تاپ بیشتر خواهید داشت."

بایرن برای انتقال ماریو گوتزه مبلغ 37 میلیون یورو هزینه کرد و به گزارش رسانه های آلمانی توافقات لازم نیز با مهاجم لهستانی دورتموند انجام شده است و حتی بیلد خبر از امضای دو قرارداد بین بایرن و لواندوفسکی داده بود که شرایط جدایی او در تابستان امسال و یا سال آینده در صورت عدم صدرو رضایت نامه برای وی در این قراردادها لحاظ شده است.

پ.ن: تیر خلاص یوپ بر پیکره نیمه جان زنبورها : دی

charlize
26-05-2013, 06:14
دیشب واقعا لذت بردم از فوتبال..
از اون شب ها که راحت هرکسی که به فوتبال علاقه نداشت، میتونست عاشق فوتبال بشه و عاشقایی مثل ما هم با افتخار بگن این بخش مهمی از زندگی من رو تشکیل میده..

بایرن طی چند سال اخیر حداقل شایسته یه قهرمانی بود و بلاخره به حقش رسید..تبریک به هواداراش..
دروتموند هم دیشب اون 20-25 دقیقه اول شاهکار بود واقعا! این تیم اگه حفظ بشه (که بعید به نظر میرسه!)، خیلی حرفا میتونه بازم بزنه...
اشک ها و لبخند های مرد شیشه ای هم بسی زیبا بود...بدون شک بهترین بازیکن زمین بود حتی اگه اون 2 تا تک با تک رو خراب کرده باشه...
+
به قول یه بنده خدایی (که بارسایی هم بود)، واقعا دیشب میشد دید که بایرن-دورتموند خیلی خیلی بیشتر از رئال و بارسا شایسته فینالیست شدن بودن...

vahidgame
26-05-2013, 07:13
یک از زیباترین فینال های این چند سال اخیر رو دیدیم.
نیمه اول دورتموند فوق العاده بود و می تونست با پیروزی نیمه اول رو تموم کنه ولی کلا دروازه بان ها خیلی عالی بودن.
نیمه دوم هم بایرن به خودش اومد و نسبت به دورتموند بهتر کار کرد و در نهایت برنده بازی شد.
ولی واقعا نمیشه تلاش فوق العاده زیاد دورتموندی ها رو نادیده گرفت و از ارزش های دورتموند چیزی کم نمیشه....
کلا مشخص بود دورتموند نسبت به بایرن کمتر مهره داره و نبود بازیکنی مثل گوتزه هم نمیشد گفت بی تاثیره و نبود یه بازیکن خلاق مثل اون توی دورتموند حس میشد. یه جورایی گوتزه می تونست حکم ریبری رو داشته باشه...

به همه بایرنی ها هم تبریک میگم به خصوص مسعود و معراج...

بردیا
26-05-2013, 09:43
رئال 9 قهرمانی(اون چهار-پنج تای اولش که هیچی...حالا هیچی هیچی هم نه ولی بهرحال:n02:)
میلان عزیز 7 قهرمانی - 4 نایب قهرمانی:n06:
لیورپول 5 قهرمانی-2 نایب...که بدجوری هم این تیم و انگلستان از فاجعه بروکسل لطمه خورد وگرنه شاید رکورد رویایی داشتند
بایرن دو پنج تا:n02: قهرمانی و نایب قهرمانی
بارسا و آژاکس 4
اینتر و منچستر 3

البته بایرن الان در رتبه سوم هستش
به خاطر تعداد بیشتر نایب قهرمانیاش از لیورپول بالاتر میره
+
اگه بایرن شانس داشت باید الان 8 تا قهرمانی میداشت
3تا فینال رو جلوی پورتو،منچستر و چلسی با گل خوردن در دقایق پایانی از دست دادش ولی این یکیو دیگه نزاشتیم از کفمون بره

به گزارش رسانه های آلمانی توافقات لازم نیز با مهاجم لهستانی دورتموند انجام شده است و حتی بیلد خبر از امضای دو قرارداد بین بایرن و لواندوفسکی داده بود که شرایط جدایی او در تابستان امسال و یا سال آینده در صورت عدم صدرو رضایت نامه برای وی در این قراردادها لحاظ شده است.

ویدال هم همین قول رو داده بود که اگه لورکوزن نزاشت بیاد بعد تموم شدن قراردادش میاد که خب همه دیدیم چیکار کرد
این قول و قرارا تو فوتبال ارزشی نداره

30vil
26-05-2013, 10:11
تبریک به هواداران بایرن بالاخره قهرمان شدند واقعا هم حقشون بود

یکی از فینالهای جذاب را دیدیم، دورتموند هم عالی بود اما تجربه کافی برای این بازی را نداشتند دقیقا تجربه ای که چلسی پارسال داشت و تونست بایرن را در آلمان شکست بده که دورتموند ازش بی بهره بود

یک نکته جالب در مورد دو فینال اروپایی امسال این بود که هم فینال لیگ اروپا و هم فینال لیگ قهرمانان با نتیجه 2-1 تموم شد و تیم برنده گل اول را زد و تیم بازنده چند دقیقه بعد به یک پنالتی رسید و بازی مساوی شد

در نهایت تیمی که گل اول را زده بود گل برتری را در دقایق پایانی وارد دروازه حریف کرد:n02:

حالا باید منتظر موند و در شهریور ماه بازی چلسی و بایرن را در پراگ تماشا کرد که تقابل پپ و آقای خاص واقعا دیدن داره

eman619rv
26-05-2013, 10:38
تبریک به بایرنی های عزیز .:n16:

:n29:

امسال لیگ قهرمانان عجیبی بود سه تیمی رو که دوس داشتم هر کدوم به دست دیگری حذف شدند، و لااقل فکر میکردم دیگه این اخرین باز مانده قهرمان بشه چون واقعا هم شایسته بود! من یونایتد به دست رئال و رئال به دست دورتموند حذف شد ...چقدر بدشانسم من:n29:

در مورد بازی زیاد دیگه نمیخوام صحبت کنم ، هر چی قبل بازی گفتم اتفاق افتاد.

نبود گوتزه کاملا حس میشد. اگه می بود به خاطر تاکتیک ها قطعا شانس بردمون دو برابر میشد. رویس هم که هر موقع جا به جا میشد و در پست اصلیش قرار می گرفت خوب ظاهر میشد.

گل دقیقه اخر نفس و حال ادم رو میگیره:n27:

اما توصیه ام به اون دوستانی که میگن دورتموند چون بازیکنای این فصلش رو از دست میده فصل بعد نابود شده است اینه که سخت در اشتباهید ... دورتموند مطمئنا قوی تر از امسال برمیگرده...

Actros
26-05-2013, 10:39
یا بازی رویایی رو دیدیم
سراسر حمله . سرعت بازی عالی بود
خیلی خوب شد که پیرمرد دوست داشتنی جام رو گرفت و رفت
همیشه یه یادش هستیم . شاید از هیتسفلد هم محبوب تر شد
با اشکهای روبن اشک منم در اومد
مبارکمون باشه . اگر شانس داشتیم حداقل باید 7 تا جام داشتیم
دورتموند یه تیمیه که ازش نیست واقعا . عجیب بازی میکنه . اصلا شبیه بازنده نبود . دمش گرم

rz21
26-05-2013, 11:04
تبریک به هواداران بایرن که مستحق قهرمانی بودند...دورتموند هم چیزی کم نداشت...:n16:
خیلی بازی زیبایی بود،واقعا از این فوتبال آلمانی لذت بردم...

Stream
26-05-2013, 11:07
بازی بسیار زیبایی بود.

بایرن کمی خوش شانس بود که در صحنه پنالتی، دانته اخراج نشد (البته به نظر من تصمیم داور صحیح بود که به دانته در اون صحنه اخطار نداد، ولی گرفتن این تصمیم کار بسیار سختی بود). بایرن طی این سال ها قطعا لایق گرفتن یک عنوان قهرمانی بوده و امسال هم لایق گرفتن همه این عناوین بود.

سوال جالب تر اینه که ببینیم آیا گواردیولا می تونه کاری رو انجام بده که هیچ کس انجام نداده، یعنی از عنوان قهرمانی تیمش در اروپا دفاع کنه :n16:

Masoud King
26-05-2013, 11:19
یکی از فینالهای جذاب را دیدیم، دورتموند هم عالی بود اما تجربه کافی برای این بازی را نداشتند دقیقا تجربه ای که چلسی پارسال داشت و تونست بایرن را در آلمان شکست بده که دورتموند ازش بی بهره بود

چلسی شانس خیلی زیادی داشت که تونست قهرمان بشه
این اتفاقات هر چندین سال یه بار میوفته...

ویدال هم همین قول رو داده بود که اگه لورکوزن نزاشت بیاد بعد تموم شدن قراردادش میاد که خب همه دیدیم چیکار کرد
این قول و قرارا تو فوتبال ارزشی نداره
درسته بازیکن خیلی خوبیه ولی دوست دارم بمونه تو دورتموند
اصلا از این اومدن لوا به بایرن خوشم نمیاد
+
مطمئنم با رفتن لوا و گوتزه این دورتموند بازم ترمیم میشه و سال دیگه بازم درخشش رو تکرار میکنه
دیشب نشون دادن بدون گوتزه هم خیلی قوی هستن ... بارسا و یووه نتونسته بودن حتی یه نصف نیمه بایرن رو تحت این فشار قرار بدن و یا گلی بزنن یا موقعیت های خیلی خطرناک زیادی ایجاد کنن

ولی رفتن لوا به نظرم خیلی تاثیر گذار تر می تونه باشه

mohammad.asghari
26-05-2013, 11:46
سر الکس فرگوسنم که تو ورزشگاه بود بعد بازی تو کنفرانس مطبوعاتی با گفتن اینکه " این اولین شغلم بعد بازنشستگیه " جایزه بهترین بازیکن زمین رو به روبن داد . ارین روبن هم گفت که مایه شرمه که همچین مربی بزرگی دارد کناره گیری میکند .

wooooow
26-05-2013, 12:12
رونالدو نوار مسي را قطع کرد
برترين گلزنان ليگ قهرمانان اروپا
در پايان رقابت هاي ليگ قهرمانان فوتبال اروپا در فصل 13 - 2012 ستاره گلزن تيم رئال مادريد آقاي گل شد.

به گزارش يوفا ، کريس رونالدو مهاجم رئال مادريد اين فصل با وجود ناکامي تيمش آقاي گل ليگ قهرمانان شد تا به نوار 4 ساله اختصاص اين افتخار به ليونل مسي فوق ستاره آرژانتيني بارسلونا پايان دهد. مسي اين فصل با زدن 8 گل در رده سوم قرار گرفت.

رونالدو در فصل 08 - 2007 زماني که پيراهن منچستريونايتد را به تن داشت نيز با زدن 8 گل آقاي گل ليگ قهرمانان اروپا شد.
ورزش3
رده بندي پاياني برترين گلزنان اين رقابت ها به شرح زير است :

12 گل :‌ کريس رونالدو از رئال مادريد

10 گل : روبرت لواندوفسکي از بوروسيا دورتموند

8 گل : بوراک ييلماز از گالاتاسراي ، ليونل مسي از بارسلونا و توماس مولر از بايرن مونيخ

5 گل : اسکار از چلسي ، ازکوئيل لاوتزي از پاري سن ژرمن ، کريم بن زما از رئال مادريد ، جوناس از والنسيا و آلن از براگا

Pessimist
26-05-2013, 12:20
تبریک میگم قهرمانی تیم بایرن رو.....

به قول Vahidgame حالا دیگه میشه گفت لیگ قهرمانان به تیم بایرن بیشتر بدهکار بود تا تیم دورتموند:n09:

از بازی خیلی لذت بردم و دلیلش هم همونیه که خیلی از کارشناس ها میگن یعنی تعطیلی نسبتا طولانی تیم های آلمانی در نیم فصل به خاطر همین هر دو تا تیم خیلی با طراوت بازی میکردن!

آرسنال - یوونتوس - بارسا

این سه تا تیم تیم هایی بودن که بایرن تونسته بود شکستشون بده و انصافا سه تا تیم بزرگ رو حذف کرد و به فینال رسید و به نظر من قهرمانی کاملا حق تیم بایرن بود!

Dark Shine
26-05-2013, 12:29
من هم بعنوانِ یک بی طرف تبریک میگـم به طرفدارانِ بایرنی ...
بازی فوق العـاده ای بود و در آخر جشن قهرمانی هم مثلِ هرسال خوب بود .
ولی ستاره ی دیشب بدونِ شک نویر بود ... من اگه بخوام لیستِ برترین دروازه بان های دُنیا رو لیست کنم بدونِ شک نویر جزءِ سه تـای اوله .
ضمنِ اینکه من از روبن هم خیلی خوشم میاد و از اینکه دیشب به خواسته ـش رسید خوشحالم .
البتـه از بازیِ زیبای تیمِ دورتموند هم نمیشه گذشت !

mohammad.asghari
26-05-2013, 13:21

comeback pep
26-05-2013, 13:43
بازى قشنگى بود و اصلا بهش نميومد فينال چمپيونز ليگ باشه! اگه درخشش نوير و وايدنفلر نبود شايد تعداد گلهاى بازى به شيش هفتا ميرسيد
بازى ديشب در كنار بازى بارسا-يونايتد دوسال پيش و اون بازى معروف ميلان -ليورپول بهترين فينالهايى بودن كه من ديدم.

دورتموند فراتر از انتظار ظاهر شد و اگه قهرمان ميشدن لياقتش رو داشتن

بايرن هم كه با اين همه مهره و با توجه به اينكه بهترين تيم چند سال اخيرشون رو دارن، انتظارى غير از اين بازى زيبا ازشون نميرفت
قهرمانى حقشون بود و مباركشون باشه.
به بايرنيون عزيز هم تبريك ميگم
در كل تيم خيلى خوبى دارن و قهرمانى حقشون بود. وقتى يه تيم از اشتباهاتش درس بگيره و نقاط ضعفشو بر طرف كنه طبيعتا نتيجشو ميگيره.
يعنى همون كارى كه بايرن كرد و قهرمان شد و ما نكرديم و نشديم!

-يعنى بهترين صحنه اين بازى و كل بازيهاى اين فصل رو روبن رقم زد!
اون تك به تك دوميه كه هفت متر طول و سه متر ارتفاع دروازه رو ول كرد صاف توپو زد وسط صورت وايدنفلر:n02:

Arash4484
26-05-2013, 15:02
-يعنى بهترين صحنه اين بازى و كل بازيهاى اين فصل رو روبن رقم زد!
اون تك به تك دوميه كه هفت متر طول و سه متر ارتفاع دروازه رو ول كرد صاف توپو زد وسط صورت وايدنفلر:n02:
کل صحنه یک تصادف و فرصت طلبی بزرگ بود...فکر نمیکرد پاس به اون خوبی با اشتباه مدافع دوباره بهش برسه. همینکه توپ رو بدست آورد خودش خیلی خوب بود. جوری دنبال توپ میگشت که به هیچ وجه دروازه بان رو ندید.
الان هایلایت بازی رو میدیدم و اشتباهش بنظرم کمرنگ شد! این صحنه ها فقط در ریپلی مشخص میشه.
نمیشه که شات همه لحظه های مورد نظر روبزارم فقط شروع دو بخش حرکت رو میزارم شما بقیه شو رو برید ببینید:
گیجیِ همه:n02::
لحظه شلیک وقتی فقط تونست این زرنگی رو بکنه وتوپ رو بدست بیاره(یک لحظه قبل پای مدافع حریف پشت توپ رو لمس کرد) معطل نکرد و نتونست دروازه بان رو ببینه که جلوکشیده:

بردیا
26-05-2013, 16:50

هجوم تماشاگرا به داخل زمین

بواتنگ همون کاریو با سوبوتیچ کرد که پارسال اون با روبن کردش

رئیس خوشحال و شادمان شالکه،با قهرمانی بایرن تو اروپا بین 1 تا 3میلیون یورو گیر شالکه میادش

سر الکس و روبن

نمیدونم همه مراسم قبل بازی رو دیدید یا نه ولی این پل برایتنر هستش که تو تریپ گلادیاتوری بودش و اعلام جنگ کرد به لارس ریکن که نماینده دورتموند بود

بردیا
26-05-2013, 16:54
عکس العملای فوق العاده دروازبانا تو بازی دیشب

kkkaktoos
26-05-2013, 17:33
تبریک به بایرنی ها دورتمندی ها به خاطر بازی بسیار زیباشون تو بازی دیشب.
تبریک به بایرنی های عزیز بابت قهرمانی که واقعا مستحقش بودن.
خیلی بازی زیبایی بود. معمولا فینال ها انچنان زیبا نمیشه ولی دیشب یه بازی سراسر حمله و سرعتی رو از هر دو تیم شاهد بودیم.

دوستان کسی جشن مراسم قهرمانی + مراسم ابتدایی بازی رو داره لینک بده؟
ترجیحا کیفیتش مناسب باشه.

بردیا
26-05-2013, 19:36
کلیپ 7 دقیقه ای از مراسم قبل بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C.avi)

جشن قهرمانی با کیفیت 400 پی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

جشن قهرمانی با کیفیت 720 پی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Masoud King
26-05-2013, 19:36
پیام تبریک جی جی بوفون به مانوئل نویر

FCBayern.ir - با قهرمانی بایرن مونیخ در لیگ قهرمانان اروپا پیام تبریک بازیکنان و شخصیتهای مختلف برای مدیران باشگاه مونیخی و بازیکنان این تیم ادامه دارد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران : خبرگزاری ایتالیا اعلام نمود جی جی بوفون به مناسبت پنجمین قهرمانی بایرن مونیخ در لیگ قهرمانان پیام تبریک خصوصی را برای دوست صمیمیش مانوئل نویر سنگربان مونیخیها ارسال نموده است.

سنگربان یوونتوس و تیم ملی ایتالیا در این پیام خصوصی می گوید :"دوست عزیزم مانوئل ، قهرمانی بایرن مونیخ را به تو ودیگر همبازیانت تبریک میگویم.عکس العملهایت به خصوص در 25 دقیقه شروع بازی واقعا باعث حیرت من شده بود."

پ.ن: این بوفون باعث شد این ذهنیت منکه فک می کردم یه ایتالیایی خوب یه ایتالیایی مرده هست، عوض بشه : دی

wooooow
26-05-2013, 22:41
دوستان این حقیقت داره ؟؟؟؟؟؟؟؟:n04:

banii
26-05-2013, 22:45
دوستان این حقیقت داره ؟؟؟؟؟؟؟؟:n04:

آیا باز هم ایمان نمیاورید...؟

wooooow
26-05-2013, 22:50
آیا باز هم ایمان نمیاورید...؟

به چی ایمان بیارم ؟؟ :n02:

من میگم حقیقت داره :n02: یا نه ؟؟

حالا واسه چی ایمان ؟؟ :n02:

banii
26-05-2013, 22:51
به چی ایمان بیارم ؟؟ :n02:

من میگم حقیقت داره :n02: یا نه ؟؟

حالا واسه چی ایمان ؟؟ :n02:

گل روبن دقیقه 89 بود
گل ایوانویچ 93

yuseph
26-05-2013, 23:01
با اینی که قریب به24ساعت از بازی میگذره اما هنوز آروم نشدم و اگه بگم از باخت تیمم ناراحت نیستم یک دروغ شاخ دار گفتم...
تیمی که میانگین سنی23ساله!
تیمی که با بودجه 45میلیون یورویی بسته شده!
تیمی که هیچ کسی انتظار نداشت حتی از گروه خودش(مرگ)صعود کنه!
تیمی که تا همین چند سال قبل به مرز انحلال رسیده بود!
میاد و به فینال میرسه.
اون هم نه با هرنوع فوتبالی!!یه فوتبال مهیج و شاداب و فرای تصور همگانی..

تمام مسائل بالا باعث شدن تلخی و دردناکی شکست برای "ما" دوچندان بشه.
سوت پایان بازی رو که شنیدم...
اشک های روبن رو که دیدم بی اختیار3فینال قبلی این بازیکن هلندی و فرصت هایی رو که از دست داده بود از جلوی چشمم رژه می رفتن(هلند و 2بار بایرن)
همین حین دوربین صورت گوتزه رو نشون داد و انگار که دنیا برسرم خراب شد...ناراحت بودم و دربه در به دنبال مقصر میگشتم و چه کسی بهتر از خائن کوچک!؟
مربیی که 3گانه رو کسب میکنه باید بی اختیار بره و در جشن فینال چه تلخ خوشحالی میکرد...
حرف های لواندوفسکی بعداز بازی که میگفت برای کسب جام باید خودخواه بود نه احساساتی...
نمیدونم شاید هنوز از باخت دیشب ناراحت هستم واین باعث میشه از منطق به دور باشم اما چیزی که مشخصه "ما" دیشب ضرر نکردیم!
تیم بزرگ شکست های بزرگ میخوره.
ما در حال رشد کردن هستیم و میخواهییم آهسته اما پیوسته حضوری مداوم در عرصه برترین های فوتبال جهان داشته باشیم.
که این مهم یک شبه یا با کسب یک جام حاصل نمیشه.
کلوپ میگه:
"ما برمیگردیم"

اما بایرن:
بایرن با شایستگی قهرمان شد.بدون حرف و حدیث!بسیار شیک و فانتزی!
بچه ها مبارک وجودتون باشه.:n12:

نکته آخر:
دورتموند برای همه ثابت کرد که:
میتونه یه مدعی قهرمانی باشه،
میتونه فوتبال قدرتمندی رو به نمایش بزراه.
و الان باید ثابت کنه "میتونه در سطح اول اروپا خودش رو نگه داره"این هدف دورتموند برای سال بعد خواهد بود وامیدوارم موفق عمل کنه.

پ ن:سال دیگه که افت کردین خدمت تک تک شما میرسم بایرنی های.........استغفرالله:n02:

CATALONIA
26-05-2013, 23:30
تبریک میگم به همه بایرنی های عزیز
همه ی طرفداران فوتبال آلمان
و یورگن کلوپ به خاطر کار بزرگی که کرد!

یک فوتبال برتر ..!
به شخصه انتظار نداشتم دورتموند این چنین بازی کنه .. یک لحظه قبل بازی به خودم گفتم یادت نره باید با بایرنی بازی کنیم که 7 تا به بارسا زد .. واقعا بارسا اصلا حمله نداشت ! 4 تا به یوونتوس ایتالیایی زد که دفاعش در جهان مشهوره ! باید با تیمی بازی کنیم که هر سال حداقل یک بازیکن 40 میلیون یورویی میخره :31:
اگه بخوایم مقایسه کنیم کروس و گوتزه رو میتونیم بگیم تقریبا مثل هم هستن و دیدین که کروس چقدر خوب باز میکرد تا قبل از مصدومیتش .. ولی شما نگاه کنین الان که کروس مصدوم شد اصلا انگار نه انگار بایرن اصلا همچین بازیکنی داشته .. من نمیدونم واقعا کی جای کروس بازی کرد چون همه بازیکن ها در سطح فوق العاده بالایی هستن .. ولی خب حساب دورتموند جداست ..
نیمه اول که تموم شده بود واقعا از تیم راضی بودم و با تمام وجود راضی بودم و با خودم گفتم حتی اگه تیم جام رو نبره باز هم هیچی از ارزش هاش کم نخواهد شد ..
دورتموند دیشب فوق العاده بود و بایرن مثل همیشه .. و از همه بهتر فوتبال آلمان بود ..
دیگه از بس توی بازی های حذفی تیم های آلمانی حذف شدن مجبور شدن کاری کنن که اگه یه تیم آلمانی هم حذف بشه یکی دیگه قهرمان بشه !
یورگن کلوپ ستاره ی این فصل لیگ قهرمانان بود بدون شک ... تا این جا رسیدن با این بازیکن ها باور کنید کار هر کسی نیست ... ! و مهم تر از اون فوتبال فوق العاده جذابی که تیم به نمایش گذاشت .. همش شایسته تقدیره ..
ولی از حق نگذریم این فصل بایرن از همه تیم های اروپا و حتی جهان آماده تر و بهتر کار کرد و بلاخره حق به حق دار رسید ... تبریک به همشون مخصوصا هاینکس عزیز ! من خودم از شخصیتش خوشم میاد .. و امیدوارم روی نیمکت تیم باشگاهی دیگه ای نبینمش ... یه روزی با تیم آلمان هم قهرمان جام جهانی بشه ..
+
فقط یوسف من ازت خواهش میکنم امضات رو عوض کن !
دیشب هر وقت که گوتزه رو نشون میداد میخواستم سرم رو بکوبم به دیوار :31:
چقدر الکی خوشحالی میکرد .. کاملا واضح بود .. براش متاسفم !
باریوس رفت ، لواندوسکی اومد ... شاهین رفت ، گوندوگان اومد ... کاگاوا رفت ، رویس اومد ... گوتزه رفت ، سال بعد میفهمین کی اومد :31:
یک خوبی دیگه که تا اینجا رسیدیم پاداش های خوبی هست که یوفا میده .. امیدوارم تیم یه دستی به سر و روش کشیده بشه و از همه مهم تر بازیکن های اصلی بمونن تا دیگه شاهد این نباشیم که گروس توی فینال فیکس بازی کنه ! :31:

سال دیگه هم میخوایم فینال رو تکرار کنیم .. با نتیجه ای متفاوت :31:

نادر1368
27-05-2013, 00:31
در مورد گوتزه عرض كنم كه شايد بلايي كه سر كاگاوا و نوري شاهين اومد سر گوتزه هم بياد:n02: الان كاگاوا يه بازيكن درجه 2 هست و كيفيت

گذشته رو اصلا نداره!سيستم دورتمند اجزاء اش فقط در شاكله خودش كارايي داره گويا!نوري شاهين هم كه رئال اصلا موفق نبود پس ماريو شايد

رفت و برگشت!!!!!!البته پپ خيلي اصرار كرده بگيرنش و حتما برنامه اي داره ولي من اصلا به حضور پپ هم خوشبين نيستم آآه هاينكس ميگيرتش!:n03:روبن هم انطور كه شنيدم البته اينو نمي دونم كجا شنيدم كه پپ به خاطر بالا بودن سن نمي خوادش!!البته

شايد اشتب ميكنم!يه جا هم شنيدم هاينكس تيم داري ميكنه همون بوندس ليگا البته اين رو چند ماه پيش كه بحث پپ داغ بود شنيدم:n02:

30vil
27-05-2013, 11:00
بدون شرح

بردیا
27-05-2013, 11:19
بدون شرح

کسایی که جریان رو ندونن میتونن همینجوری قضاوت بکنن ولی داد زدن سر سوبوتیچ داستان داره که شرحش در عکس زیر که صفحه قبل هم گذاشتم میاد
پارسال توی جریان بازی برگشت تو بوندسلیگا بین بایرن و دورتموند،وقتی بایرن صاحب پنالتی شد روبن رفت پشت توپ و پنالتی رو از دست داد تا امیدهای قهرمانی بایرن تو بوندسلیگا به باد بره
بعد از دست دادن پنالتی سوبوتیچ رفت و سر روبن داد و بیداد کرد که مثلا ضایعش بکنه
ولی دست انتقام طبیعت باعث شد که یک سال بعد،دورتموند شکست بخوره و بواتنگ هم برای تلافی کار سوبوتیچ همون بلا رو سر خودش بعد پایان بازی بیاره

پس بهتره که بدون دونستن مطلب کامل،الکی بدون شرح نزاریم که بگیم ما خیلی کلاسمون بالاست و بقیه اینجوری نیستن

30vil
27-05-2013, 11:58
پس بهتره که بدون دونستن مطلب کامل،الکی بدون شرح نزاریم که بگیم ما خیلی کلاسمون بالاست و بقیه اینجوری نیستن

عزیزم کلاسمون بالاست چیه جدی گرفتیا:n02: این عکس رو من درست نکردم تو اف بی بالای چند هزار تا لایک داره

در ضمن اون بازی رو من دقیقا یادمه و میدونم که داد زد و ... اما این کجا و آن کجا

در جریان بازی همیشه پیش میاد که کسی که پنالتی را با زیرکی گرفته وقتی از دست میده بازیکنان حریف از این حرکات انجام میدن

اما تاحالا ندیدم بعد بازی وقتی بازیکن تیم شکست خورده در حال گریه و ناراحتیه برن سرش و داد و فریاد کنن

بردیا
27-05-2013, 12:39
این عکس رو من درست نکردم تو اف بی بالای چند هزار تا لایک داره
در جریان بازی همیشه پیش میاد که کسی که پنالتی را با زیرکی گرفته وقتی از دست میده بازیکنان حریف از این حرکات انجام میدن

اما تاحالا ندیدم بعد بازی وقتی بازیکن تیم شکست خورده در حال گریه و ناراحتیه برن سرش و داد و فریاد کنن

کسیم نگفت شما درست کردی،از واترمارکش معلومه
چیزی که عوض داره گله نداره و هیچ تفاوتی باهم ندارن
ماریو بالوتلی هم با واینفلر یه همچین حرکتی کرد و ادا براش دراورد ولی سر اون پنالتی نه قرار بود دورتموند کاپ بگیره نه سیتی قرار بود حذف بشه
ولی حرکت سوبوتیچ دقیقا بعد از این بود که با از دست رفتن پنالتی روبن یه جورایی قهرمانیشون قطعی میشد،حالا چون بقیه در حال شادی بعد جشن نبودن دلیل نمیشه بگیم تفاوتی داشته کارشون.
شایدم بعدا یکی دیگه بیاد سر بواتنگ داد بزنه ولی سوبوتیچ حقش بود

Hatek
27-05-2013, 12:52
بردیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان شما چطوری این حرکت رو توجیه میکنین؟
اصلا قابل توجیه نیستن این حرکات
نمیشه بگیم که چون فلان بازیکن این حرکتو کرده باید تلافی کرد
مثلا مسی پا بذاره رو دست پپه و اونوقت بگیم خب کاملا حق داشت و تلافی کرد
حرکت غیر اخلاقی هست و انجامش در هر صورت زشته

بردیا
27-05-2013, 13:09
بردیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان شما چطوری این حرکت رو توجیه میکنین؟
اصلا قابل توجیه نیستن این حرکات
نمیشه بگیم که چون فلان بازیکن این حرکتو کرده باید تلافی کرد
مثلا مسی پا بذاره رو دست پپه و اونوقت بگیم خب کاملا حق داشت و تلافی کرد
حرکت غیر اخلاقی هست و انجامش در هر صورت زشته

بابا پپه رو که سرویس کردید که بعد اون حرکت تو بازیهای بعدیش
حالا پا رو دست پپه نزاشتن ولی تو این فصل تو لیگ بود یا جام حذفی نمیدونم ولی همه میزدنش تو بازی بارسا رئال
از مسی و رونالدو بیشتر روش خطا شدش:دی
..........................
مگه آلبای خودتون نبود که بعد گل مسی به تماشاگرای مادریدی انگشت وسطشو نشون داد؟
اونم یه حرکت زشت دیگه از یه نوع دیگش بود که حالا باید دید کی جبران میشه.
در کل هر گونه حرکت زشتی انجام بشه تو دنیای فوتبال به نظر من دست طبیعت باعث میشه که بعدا به خود طرف برگرده و بنده ازین نوع انتقام گیری ها کاملا حمایت میکنم.

malkemid
27-05-2013, 13:40
یه ویدئو بود تو یوتوب نیستلروی تو تیم ملی هلند پنالتی رو میزنه به تیرک..بازیکن حریف میاد جلوش مسخرش می کنه..تو همون بازی نیستلروی گل می زنه می دوئه میره جلو همون بازیکن به علامت خوشحالی دستشو می بره بالا‌..داور هم بهش کارت میده!
مسخره کردنها دیر یا زود برمی گرده!

Hatek
27-05-2013, 13:49
بابا پپه رو که سرویس کردید که بعد اون حرکت تو بازیهای بعدیش
حالا پا رو دست پپه نزاشتن ولی تو این فصل تو لیگ بود یا جام حذفی نمیدونم ولی همه میزدنش تو بازی بارسا رئال
از مسی و رونالدو بیشتر روش خطا شدش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
..........................
مگه آلبای خودتون نبود که بعد گل مسی به تماشاگرای مادریدی انگشت وسطشو نشون داد؟
اونم یه حرکت زشت دیگه از یه نوع دیگش بود که حالا باید دید کی جبران میشه.
.

من نمیدونم چرا هر بحثی میشه باید در اخر به بارسا و رئال ربط پیدا کنه من فقط بعنوان مثال پپه رو گفتم وگرنه خطا خیلی فرق داره تا این حرکات غیر اخلاقی
هزار بار هم روی پپه خطا بشه بازم اندازه ی اون حرکت جنجال به پا نمیشه یا این حرکت بواتنگ
البا هم منظورش این بود مسی یکه و انگشت اشاره رو نشون داد فکر کنم
من نگفتم البا هم خیلی ادم خوبیه
اینا فقط فوتبالیست های خوبی هستن هیچ تضمینی ندادن توی اخلاق هم خوب باشن

دست طبیعت باعث میشه که بعدا به خود طرف برگرده
یعنی منتظر باشیم این عربام برای حنیف اره؟:n02:

malkemid
27-05-2013, 13:54
من نمیدونم چرا هر بحثی میشه باید در اخر به بارسا و رئال ربط پیدا کنه من فقط بعنوان مثال پپه رو گفتم وگرنه خطا خیلی فرق داره تا این حرکات غیر اخلاقی
هزار بار هم روی پپه خطا بشه بازم اندازه ی اون حرکت جنجال به پا نمیشه یا این حرکت بواتنگ
البا هم منظورش این بود مسی یکه و انگشت اشاره رو نشون داد فکر کنم
من نگفتم البا هم خیلی ادم خوبیه
اینا فقط فوتبالیست های خوبی هستن هیچ تضمینی ندادن توی اخلاق هم خوب باشن

یعنی منتظر باشیم این عربام برای حنیف اره؟:n02:

به این میگن ندیدن حقایق! انگشت وسطش رو نشون داد و کاملا هم مشخص بود ربطی به 1 و 2 نداره!

Masoud King
27-05-2013, 17:57
با اینی که قریب به24ساعت از بازی میگذره اما هنوز آروم نشدم و اگه بگم از باخت تیمم ناراحت نیستم یک دروغ شاخ دار گفتم...
تیمی که میانگین سنی23ساله!
تیمی که با بودجه 45میلیون یورویی بسته شده!
تیمی که هیچ کسی انتظار نداشت حتی از گروه خودش(مرگ)صعود کنه!
تیمی که تا همین چند سال قبل به مرز انحلال رسیده بود!
میاد و به فینال میرسه.
اون هم نه با هرنوع فوتبالی!!یه فوتبال مهیج و شاداب و فرای تصور همگانی..
یه چنتا فینال دیگه ببازین برات عادی میشه برادر : دی
من دو سال پیش انتظار شگفتی دورتوند تو اروپا رو میکشیدم
هی به دوستام میگفتم واستین لیگ قهرمانان شروع بشه ... این دورتموند راحت میاد تو 8 تا
اما ضایمون کردن و همون گروهی حذف شدن و ما هم مضحکه عام و خاص شدیم : دی
+
به نظر منم این تلافی کردنا کار زشتی نیست
تو بازی یه بازیکن تکل خشن میره رو حریف .. بعد حریف یه جا جبران میکنه
مثلا ماتراتزی میاد به زیدان یه چیز میگه اونم در جوابش هد میزنه وسط سینش که به نظر من کار غیر زیدان خیلی هم خوب بوده

حرکت بواتنگ هم در جواب سبوتیچ بوده ولی اگه بدون پیش زمینه ای همچین کاری میکرد هیچ توجیهی نداشت کارش و خیلی کار زشتی بوده..

yuseph
27-05-2013, 18:04
یه چنتا فینال دیگه ببازین برات عادی میشه برادر : دی
من دو سال پیش انتظار شگفتی دورتوند تو اروپا رو میکشیدم
هی به دوستام میگفتم واستین لیگ قهرمانان شروع بشه ... این دورتموند راحت میاد تو 8 تا
اما ضایمون کردن و همون گروهی حذف شدن و ما هم مضحکه عام و خاص شدیم : دی

بی خودی انتظار میکشیدی:n02:
آخه داداش من اجازه بده استخون بندی تیم جوش بخوره بعد "کری"بخون.
اما جدای از شوخی این کادر مربیگری(کلوپ و دوستان)و همچنین این بازیکنان فوق العاده در اروپا بی تجربه بودن.
باید منتظر موند و دید که میتونن این روند رو ادامه بدن یا نه!
+
در مورد بوآتنگ هم "چیزی که عوض داره گله نداره"

Masoud King
28-05-2013, 01:13
تشویق دورتموندی ها، اشک داور را درآورد

FCBayern.ir- دیدار نهایی لیگ قهرمانان اروپا، با برتری 2 بر 1 بایرن به پایان رسید اما با گذشت 48 ساعت از اتمام این دیدار همچنان فینال تمام آلمانی تیتر نخست خبرگزاری هاست.

روزنامه ی ایتالیایی گاتزتا دلو اسپورت امروز خبر جالبی را از دیدار فینال کار کرد. نیکولا ریتزولی داور ایتالیایی بازی پس از نواختن سوت پایان از شدت تشویق هواداران دورتموند به شدت احساساتی شد و اشک ریخت.

این روزنامه ی ایتالیایی گزارش می دهد:" هنگامیکه در پایان بازی تشویق های هواداران دورتموند را دیدم تمامی این احساسات به من منتقل شد." او این جملات را در حالی که اشک در چشمانش حلقه زده بود بیان کرد.

هواداران دورتموند پس از سوت پایان بازی ایستادند و باشگاه مورد علاقه ی خود را قهرمانانه تشویق کردند و چند دقیقه ای را با شادی و سرور به سر دادن شعار در حمایت از تیم پرداختند.

ریتزولی در مورد قضاوت خود در دیدار فینال می گوید:" هر دو تیم به کادر داوری احترام گذاشتند. من از عملکرد خودم راضی هستم و فکر می کنم قضاوت خوبی داشتم."

چند صحنه ای که در این دیدار حاشیه آفرین بود، ضربه ی ریبری به صورت لواندوفسکی، ضربه ی عمدی مهاجم لهستانی به مچ بوآتنگ و کارت زرد دومی بود که می توانست برای حرکت دانته در خطای پنالتی به او داده شود. با این حال یورگن کلوپ پس از شکست بدون هیچ خشمی به سوی داور آمد به خاطر قضاوت خوب به وی تبریک گفت.

بردیا
28-05-2013, 11:53
ترین های این فصل لیگ قهرمانان به نقل از سایت رسمی یوفا :

بهترین تیم : بایرن مونیخ

بهترین گل : گل مکسس به اندرلخت

بهترین مربی : یورگن کلوپ

بهترین نتیجه : بایرن مونیخ 7 - 0 بارسلونا

بهترین نمایش یک دروازه بان : کریستین ابیاتی به خاطر بازی خوبش جلو زنیت.

شگفتی ساز : گالاتاسترای

پدیده : ایسکو از مالاگا

malkemid
28-05-2013, 13:37
ترین های این فصل لیگ قهرمانان به نقل از سایت رسمی یوفا :

بهترین تیم : بایرن مونیخ

بهترین گل : گل مکسس به اندرلخت

بهترین مربی : یورگن کلوپ

بهترین نتیجه : بایرن مونیخ 7 - 0 بارسلونا

بهترین نمایش یک دروازه بان : کریستین ابیاتی به خاطر بازی خوبش جلو زنیت.

شگفتی ساز : گالاتاسترای

پدیده : ایسکو از مالاگا

بهترین گلزن : کریس رونالدو

بردیا
28-05-2013, 13:58
بهترین گلزن : کریس رونالدو

خود سایت یوفا اشاره ای به این قضیه نکرده
فقط گفته که رونالدو پنجاهمین گلش رو موفق شد به ثمر برسونه

puya2010
28-05-2013, 14:18

اون وقت ملت انتظار دارن که همین یوفا یه سال کاپ طلا رو به مسی نده و بده به کریس

حالا اگه مسی آقای گل بود با فونت بلد سایز ۷۲ بالای صفحه home سایت مینوشتن

Sent from my ST15i using Tapatalk 2

wooooow
28-05-2013, 14:49

چون رونالدو هست
اگه مسی بود الان تمام اون ترین هایی که شما گذاشتی همش میشد بی ارزش و فقط آقای گل اهمیت داشت

Masoud King
28-05-2013, 16:27
کاریکاتور: خواب خوب ریبری در کنار جام چمپیونزلیگ

سایت گل- بایرن مونیخ شنبه شب توانست قهرمان چمپیونزلیگ شود و جام قهرمانی را بالای سر ببرد. اما بعضی از بازیکنان بایرن از جمله ریبری که دو بار در راه رسیدن به این جام ناکام مانده بودند، دوست نداشتند آن را از خود دور کنند به همین دلیل، جام قهرمانی آن را در کنار ریبری خوابید!
ستاره فرانسوی به اسپورت نیوز گفت:" من تا ساعت 6-5 صبح بیدار بودم. بعد از ساعت 6 به رختخواب رفتم و جام را هم در کنارم قرار دادم."

+
فرانک اشتاین یکی از دوست داشتنی ترین بازیکنای بایرن شده تو این چند سال
مخصوصا از وقتی قراردادش رو تمدید کرد و غیرت خودش رو نسبت به بایرن نشون داد

yuseph
29-05-2013, 07:33

یادداشت ویژه: قهرمان من ، کلوپ! / چرا باید دورتموند و سرمربی اش را دوست داشت
برای پیشرفت این فوتبال زهوار در رفته دنبال آرمان گرا هایی مانند کلوپ رفتن همان عقل گرایی محض است.ما به دیوانه هایی نظیر کلوپ نیاز داشتیم
سایت گل - چرا دورتموند قهرمان است؟
اگر در ایران زندگی میکنید و هر لحظه عذاب میکشید که فوتبال نداریم و اینجا کسی مربی نیست بیاید باور کنیم دورتموند قهرمانمان باشد.نه اینکه بایرن تیم کمی و نالایق است.نه.تنها و تنها بخاطر نفس حضور تیم هایی مانند دورتموند.
می دانم که مسی و کریس و جنگ هایشان را دنبال میکنید.وقتی بارسا و رئال اسیر و مقهور همین آلمان ها و لام و گوتزه ها میشوند و ما به کریس و مسی رای میدهیم یعنی یا لیگ قهرمانان را دنبال نمیکنیم و یا مثل همیشه در جایی قرار داریم که می شود سرمان کلاه گذاشت.مگر کیست که نداند مسی و کریس قابل قیاس با لواندوسکی و آلابا نیستند.اما باورش برای همه ما هم سخت بود رئال 4 گل از دورتموند بخورد و بارسا 7 گل از بایرن.چشم هایمان را باز کنیم.
بین دو نیمه بازی زیبا و مهیج بایرن و دورتموند شبکه دو سیما مصاحبه جواد نکونام را پخش میکرد.یک لحظه از ایرانی بودن و دنبال کردن فوتبال ایرانی ترسیدم.ترسیدم چون صداقت ها فقط در خشم است که اینجا هویدا میشود.جواد نکونام به راحتی و با افتخار می گفت من جواد نکونامم.میروم و ده میلیارد در می آورم.بازیکن بزرگ اروپایی هستم و فقط یک میلیارد و هفتصد و پنجاه میلیون ناقابل مبلغ قراردادم است.45 درصدش را بیشتر نگرفته ام.رقمش را که فهمیدم و غرور نگاهش را که لمس کردم همان لحظه دورتموند قهرمان شد. گوندوغان و رویس عشق است و کلوب زمین تا آسمان بهتر از هاینکس است.
لحظه ای هوس کردم به جای بی پولی و لاف های میلیاردی و خرج کردن از جیب بازیکن نونهال که میتوانند نکونام شود و نمی گذارند، وقت فینال اروپا فیلم های مدرسه فوتبال بارسا و بایرن و فرایبورگ را نشان مردمان بدهیم. آنوقت است که می فهمید اگر تیم تان که میدانم عشقتان هست قهرمان شد و بازیکنی تک و تنها دو میلیارد گرفت و تیم های پایه هیچ نگرفتند یعنی چه . . آنجاست که تو هم با ما فریاد میزنی که دورتموند عشق است.
پول بد نیست.میشود با پول استادیوم ساخت.بازیکن پرورش داد و حتی سرمایه گذاری کرد تا خرج بزرگ سالان را بدهیم.مثل بایرن که همین حالا با برنامه ریزی اقتصادی عالی فقط دویست میلون دلار ناقابل در حساب دارد و به قول یکی از مدیر هایش تنها برای روز مباداست.البته روز مبادایی که میدانیم هرگز نمیرسد.برای بی پولی های ما و این رقم های مزخرف برای بازیکنان بی کیفیت که از عمان و ازبکستان میخورند پول آفت است.آفت است وقتی دخل و خرج در نمی آید.آفت است وقتی دهنوی و انصاری فرد میلیاردی میگیرند و بازیکن های پایه در جایی میخوابند که جای انسان هم نیست.آفت است وقتی آنها کفش ندارند و به عشق سرخ و آبی می آیند و نکونام هوار میکشد من نکونامم و به عشق استقلال فقط 2 میلیارد قرار داد دارم.آفت است وقتی هر تیم هر سال 20 میلیارد خرج میکند و ما فقط زمین بیچاره آزادی را داریم.آفت است که گداییم و ادعای پادشاهی آسیا را میکنیم.گدای پول نه ،که برای بازیکن ها و موفقیت های یک شبه همیشه پول هست.گدای فرهنگ فوتبال که هرگز نداشته ایم و هرگز هم بدست نمی آوریم.

چه کسی خوشش بیاید چه نیاید برایم مهم نیست که کلوپ برای من بهترین مربی دنیاست.کلوب برای من که در ایران زندگی میکنم بهترین مربی دنیاست.بالاتر از مورینیوی آبرامویچ پرس و موراتی.برای من کلوب مورینیوی پورتو است.برای من که از زخم های هر روزه و هر شبه این فوتبال مصرف گرا رنج میبرم کلوب نماد تمام جسارت هاست.که دجسارت ندیده ایم.هرچند ندیده ام و نخواهم دید در این فوتبال کسی بخواهد کلوب شود.
فقط به لیست مربیان تیم های بزرگ این فوتبال نگاه کنید.اول بازیکنانشان را با خود حمل میکنند و بعد هم میگویند پول کم آورده ایم.اما کلوپ برابر من سیتی و ریال های عربی و مورینیو و عمو پرس ایستاد.با قامتی افراشته از غرور.وقتی بعد از هر واکنش دروازبان و دفاع هم میپرید یاد مورینیوی جوان و گواردیولای عاشق می افتادم.و یادم می آمد هرگز کسی در این فوتبال و به عشق فوتبال بالا نپریده.
اینجا هیچ کسی متکی بر عشق و علم خود نیست.پول بیاورید.از دهان تیم های نونهالان و نوجوانان بزنید و بعد هم بخواهید قهرمانی هایتان را جشن بگیرید.آری وقتی در اینجایید دنبال کلوپ ها بروید.اینجا آنجلوتی و هاینکس و مورینیوی عصر جدید به درد نمیخورند.برای پیشرفت این فوتبال زهوار در رفته دنبال آرمان گرا هایی مانند کلوپ رفتن همان عقل گرایی محض است.ما به دیوانه هایی نظیر کلوپ نیاز داشتیم اما بگردید که چطور با مصرف گرایی محض دلال به جای مربی پرورش دادیم.

Masoud King
29-05-2013, 12:15
حالا یکی ازتون تعریف کرد همه جا بزارین متنشو : دی
+
اینم از هاینکس 68 ساله

4umbaz
29-05-2013, 16:33
بایرن تو خوابم نمیتونه تو ی بازی 7 تا به بارسا بزنه!!

مگه یک مسابقه فوتبال 180 دقیقس؟؟؟!!!

بهترین نتیجه 4 بر صفر بود که ما هم تو 2009 همین نتیجه رو داشتیم....

پ.ن:اشاره به اون پست که بهترین نتیجه این فصل لیگ قهرمانان رو نتیجه 7 بر صفر بایرن مقابل بارسا میدونست:n13:

yuseph
29-05-2013, 18:09
حالا یکی ازتون تعریف کرد همه جا بزارین متنشو : دی
به قول شاعر "تا کور شود همانکه نتواند بیند"یه همچین چیزی :دی

باشگاه دورتموند هم اعلام کرده "لوا"رو به شرطی میده که ماندزکیچ+شقیری رو بالای مبلغ پیشنهادی بدن به ما:n09:

mohammad.asghari
29-05-2013, 18:21
مهدی مهدوی کیا که رفته بوده فینال رو دیده بوده بعد از بازی در خوشحالی بایرنی ها شرکت کرده ♥

Masoud King
29-05-2013, 21:46
باشگاه دورتموند هم اعلام کرده "لوا"رو به شرطی میده که ماندزکیچ+شقیری رو بالای مبلغ پیشنهادی بدن به ما:n09:
تا سال دیگه صبر میکنن و میگیرنش اونطوری مو هم به دورتموند نمی رسه : دی
کلا این پپ چشش افتاده به جیب باشگاه و ول کن نیست

LΩRD
29-05-2013, 21:56
دوستان گزارش تصویری و تصاویر بازی رو از کجا میشه گیر آورد ؟

mohammad.asghari
29-05-2013, 22:53
بهترین تیم تمام ادوار لیگ قهرمانان

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دروازبان ایکر کاسیاس(رئال مادرید):سنگربان مغضوب مورینیو در تیم رئال گر چه مورد بی مهری اقای خاص قرار گرفته اما در یک دهه اخیر بهترین دروازبان جهان بوده است.او یکی از ارکان اصلی قهرمانی رئال در لیگ قهرمانان 2000و2002 اروپا بوده است.
دفاع راست،کارلوس پویول(بارسلونا):بدون شک نمیتوان از عملکرد خوب کاپیتان متعصب آبی و اناری ها و تیم ملی اسپانیا عبور کرد.در فوتبال مدرن او یکی از بهترین مدافعان اروپا به حساب می آید.اگه چه در تیم بارسلونا نگاه ها بیشتر به مسی،ژاوی و اینیستا هست اما بخش زیادی از قدرت این سه مثلث خطرناک از حضور کارلوس پویول در دفاع است
دفاع چپ،پائولو مالدینی(میلان):به جرات میتوان گفت مستطیل سبز تا به حال دفاع چپ به خوبی او به خود ندیده است،او 19 سال موفق را در میلان سپری کرد.قدرنت مانور بالای او در زمین و چه در هوا،تکل زنی به موقع و موقعیت یابی مناسب از جمله ویژگی های بارز پائولو بود.
هافبک دفاعی:الساندرو نستا(میلان):دومین میلانی اسطوره ساز در این لیست 11 نفره کس نیست جز نستا،در طول 10 سال حضورش در جمع روسونری،یکی از بهترین هافبک های تدافعی بود.او یک فوتبالیست تمام عیار بود که هم در کارهای دفاعی خوب ظاهر می شد و هم در حمله مهاجمان را به خوبی تغذیه می کرد.
هافبک،روی کین(منچستر یونایتد):کین نه تنها یک دهه در لیگ جزیره قدرت نمایی کرد بلکه در فوتبال اروپا هم حرف های زیادی برای گفتن داشت،او یکی از بازیکنان بود که هم در لیگ برتر انگلیس وهم در لیگ قهرمانان درست کم گرفته می شد اما امروزه از وی به عنوان مرد سخت کوش نام میبرند.کین جنگجویانه بازی می کرد،مالکیت توپ خوبی داشت و از نظر موقعیت یابی هم عالی بود.
هافبک،کلارنس سیدورف(میلان):او که این روزها در تیم بوتافوگوی برزیل توپ می زند،اولین جام لیگ قهرمانانش را در سال 1995 در ازاکس تحت رهبری لوئیس فنگال بالای سر برد،زمانی که 19 سال بیشتر نداشت در سال 96 به رئال مادرید پیوست و 2 سال بعد با کهکشانی ها قهرمان شد.در سال 2003 او اولین بازیکی بود که با 3 تیم(آژاکس،رئال،میلان)3بار فاتح لیگ قهرمانان شد.
هافبک،زیدان(رئال مادرید):آیا در 30 سال اخیر بازیکنی به خلاقی زیدان دیده اید؟جایگاه او در اروپا به قدری بالاست که در اروپا با بازیکنانی همچون یوهان گرایوف و بکن باوئر سنجیده می شود.در اوایل کار رقبا او را چندان خطرناک نمیدانستند اما رفته رفته با کنترل توپ عالی،زاویه دید بسیار عالی،دربیل های خیره کننده و پاس های بی عیب و نقص پتانسیل واقعی خود را به نمایش گذاشت و زمینه ساز موفقیت تیمش شد.
هافیک،ژاوی(بارسلونا):بازی ساز معروف بارسلونا یکی از تائیر گذار ترین هافیک های حال حاضر فوتبال به شمار می رود،این اسپانیای ریز نقش با پاس های بی نقصش آنچنان بازی را روان می کند که هر تماشاگری از دیدن فوتبال لذت می برد.مستطیل سبز در 40 سال اخیر بازی ساز به مهارت ژاوی به خود ندیده است.
فوروارد،لیونل مسی(بارسلونا):لیست بهترین تیم ادوار لیگ قهرمانان بدون حضور اعجوبه آرژانتینی صفایی ندارد،مسی یکی از بهترین گلزنان لیگ قهرمانان هم محسوب می شود.
مهاجم،رائول(رئال مادرید):رائول گنزالس به معنای واقعی کلمه اسطوره لیگ قهرمانان است،ستاره سابق رئال مادرید در 144 دیدار از این رقابت ها 71 گل به ثمر رسانده است و در صدر بهترین گلزنان لیگ قهرمانان اروپا قرار دارد.رائول در سرعتی بود و نه قدرتی در کنترل توپ داشت.نکته ای که او را از سایرین متمایز می کرد ذهن متفکرش بود،که دقیقا می دانست در چه زمانی کجا باشد.
هافیک تهاجی،کریستیانو رونالدو(رئال مادرید):بازیکن سابق یونایتد و کنونی رئال مادرید در 93 دیدار از لیگ قهرمانان 48 گل زده است.او که درخشش خود را از یونایتد آغاز کرد او نیز هم اکنون در رئال مادرید پادشاهی می کند و لرزه بر اندام رقبا می اندازد.دریبل های منحصر به فرد و تکنیک خارق العاده او در کنار سرعت باور نکردنی که دارد از جمله عوامل موفقیت مهاجم پرتغالی محسوب می شود.

اختصاصی
نویسنده:محمد(mohammad.asghari)

Masoud King
30-05-2013, 19:02
مصاحبه جالب و خواندنی جورجو کیلینی

FCBayern.ir - جورجو کیلینی مدافع محبوب و بزرگ باشگاه یوونتوس ایتالیا مصاحبه خواندنی با شبکه ورزشی dmr آلمان انجام داده است. او دراین مصاحبه از بایرن، تیم ملی آلمان، روابط خارجی و تاریخ دو کشور آلمان و ایتالیا و باشگاه یوونتوس صحبت نموده است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ جورجو کیلینی دانشجوی سال آخر رشته علوم اجتماعی از دانشگاه تورینو ایتالیا می باشد. با هم به گوشه ای از این مصاحبه جالب توجه می نماییم :

- بایرن مونیخ این فصل بهترین و مشکل ترین حریفی بوده که تا حالا دیدم و با آن مبارزه کردم. ما هرچه از دستمان برمی آمد در بازی برگشت انجام دادیم ولی موفق نشدیم.

- بایرن واقعا لیاقت قهرمانی را داشت. آنها بهترین بودند. من به مدیران و بازیکنان این تیم تبریک می گویم. دورتموند هم واقعا تیم خوب و بزرگی بود ولی آنها هم نمی توانستند حریف بایرن شوند.

- درگیری با مهاجمان حریف و جنگ روانی از سوی من علیه آنان از شگردهای من می باشد من واقعا بازیکن خشنی هستم ولی روح لطیفی دارم .البته با توجه به ظاهرم هیچ کس این را باور نمی کند.

- بله ،من هنوز واقعا معتقد هستم بایرنی ها واقعا فرا زمینی در خلال این فصل بازی می کنند. مارکیزیو و پوگبا هم با من موافقند.

- بایرن و یووه از خیلی جهات با یکدیگر شبیه هستند هر دو با سابقه ترین و تاریخی ترین باشگاه های کشور خود هستند. هر دو عناوین زیادی را بدست آوردند و رکوردار کشور خود هستند. هر دو بسیار زیاد به فینال لیگ قهرمانان رفته اند و شکست نیز خورده اند. هر دو باشگاه در امر نقل و انتقالات بازیکنان عالی عمل می کنند و بسیاری از موارد دیگر.

- کونته هم عقیده دارد ما باید مدل بایرن مونیخ را در ایتالیا پیاده کنیم و من هم صد درصد با او موافقم.

- پس از شکست در برابر بایرن یک خبرنگار ایتالیایی از من پرسید خجالت نکشیدید از بایرن باختید و خذف شدید؟ تیم ملی آنها که همیشه از ما شکست می خورد!! در آن لحظه آن قدر عصبانی شدم که میخواستم فک آن خبرنگار ابله را پیاده کنم. کونته مانع این کار شد.

- یوونتوس برای رسیدن به مراحل بالاتر در اروپا باید خود را تقویت نمایند و نقاط ضعف خود را زود برطرف کند دقیقا مانند کاری که مونیخی ها آن را پیشتر انجام دادند.

- هاینکس واقعا مربی خوبی است چرا الان آلمانی ها بعد از جام جهانی از او استفاده نمی کنند !!؟

- روابط سیاسی آلمان و ایتالیا بسیار خوب است هر دو کشور به هم کمک زیادی نمودند.اگر شما تاریخ را خوانده باشید می بیند این دو کشور بارها مقابل اعراب مغولها و ترکها باهم متحد بودند هر دو کشور نیر در جنگ جهانی جز متحدین بودند. ایتالیایی ها با آلمانی ها فقط در زمینه فوتبال با یکدیگر رقیب هستند ولی دشمنی خاصی دیگر بین آنها وجود ندارد.

- دلیل دشمنی بالوتلی را با ژرمن ها نمی دانم ولی واقعا او از آلمان ها بدش می آید ولی بقیه مانند او فکر نمی کنند.

- کلوزه واقعا بازیکن بزرک و با اخلاقی است. من واقعا خوشحالم او در سری آ بازی می کند. آنها ما را در جام حذفی شکست دادند.

- آلمان به همراه اسپانیا و ایتالیا مدعی اصلی جام جهانی هستند البته برزیل میزبان را هم نباید فراموش کرد.

Masoud King
30-05-2013, 21:32
اینو دیشب دیدم و کلی خاطره اون سال برام زنده شد
اولیور کان که خشن ترین و با تعصب ترین بازیکن تیمش بود تو اون بازی بازیکن خودی که برای خوشحالی میاد سمتش رو کنار میزنه میاد و همچین کاری میکنه

Masoud King
31-05-2013, 16:06
تصاویری از جشن قهرمانی بایرن

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

nw_nk
06-06-2013, 12:11
رده بندی لیگ ها و تیم ها در پایان فصل

Country Ranking

60017

Team Ranking

60018

لالیگا به سلطه 4 ساله پریمیر لیگ خاتمه داد و برای 16 مین بار صدر اروپا رو گرفت تا تنهایی اول باشه

wooooow
06-06-2013, 12:52

این الان بر چه اساسی هست ؟؟ :n29::n29:

City 17
06-06-2013, 20:34

این الان بر چه اساسی هست ؟؟ :n29::n29:

ملاکی که یوفا همیشه برای رده بندی در نظر می گیره، مجموع نتایج 5 سال آخر هر باشگاه/لیگ در رقابت های اروپایی(CL و EL) هست، امتیازهای هر باشگاه/لیگ در هر سال در هر ستون و در ستون آخر مجموع امتیازات در 5 سال نوشته میشه، برای مثال در همین جدول در سال آینده ستون اول(فصل 2009-2008) حذف میشه و به دنبال اون اعداد 28 ، 22 ، 25 ، 14 و 28 برای پنج تیم بارسلونا ، بارن مونیخ ، چلسی ، رئال مادرید و یونایتد با نتایج این تیم ها در سال بعد جایگزین میشه و با فرض اینکه این 5 باشگاه در سال آینده عملکرد یکسانی داشته باشند(شرایط فرضی) بیشترین افزایش در امتیازات(صعود) را به ترتیب در رئال مادرید، بایرن مونیخ ، چلسی ، یونایتد و بارسلونا خواهیم دید چون با حذف فصل 2009-2008 تیم هایی که در اون فصل موفق تر عمل کردند بیشتر متضرر میشند و طبیعتا برای بقا در رتبه های بالا باید نتایج به مراتب بهتری کسب کنند.

بردیا
24-07-2013, 20:15

یوفا دیروز گزارش مالی مربوط به فصل 2013-2012 رو منتشر کرد.
در کل مبلغ 904 میلیون یورو بین تیم ها تقسیم شده که از این بین یوونتوس به عنوان پردرآمد ترین تیم رقابت ها شناخته شده در حالی که در مرحله یک چهارم نهایی توسط بایرن مونیخ حذف شده بود.
درآمد تعلق گرفته به تیم ها بر اساس چند پارامتر تعلق میگیرد

هر برد در مرحله گروهی:1 میلیون یورو
هر تساوی در مرحله گروهی:500هزار یورو
صعود به یک هشتم:3,500,000 هزار یورو
صعود به یک چهارم:3.900.000 هزار یورو
صعود به نیمه نهایی:4.900.000
نایب قهرمان :6.500.000
قهرمان:10.500.000

همچنین به هر تیم مبلغی به عنوان TV Market Pool تعلق میگیره که بر اساس حق پخش تلویزیونی در آن کشور میباشد که به طور مثال به یوونتوس 44میلیون یورو و به میلان 36 میلیون یورو تعلق گرفته است در حالی که بایرن و دورتمند که فینالیست های این فصل بوده اند به ترتیب مبلغ 19 و 21 میلیون یورو تعلق گرفته است که به دلیل تفاوت حق پخش در دو کشور میباشد.

10 تیم صدر نشین
یوونتوس:65 میلیون یورو
بایرن مونیخ:55 میلیون یورو
بروسیا دورتموند:54 میلیون یورو
میلان:51 میلیون یورو
رئال مادرید:48 میلیون یورو
بارسلونا:45 میلیون یورو
پاریس:44 میلیون یورو
منچستر یونایتد:35 میلیون یورو
مونت پلیه:32 میلیون یورو
مالاگاک32 میلیون یورو

منبع
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])