مشاهده نسخه کامل
: عدم نمایش دی وی دی رایتر در ویندوز 8
davidrobert
02-05-2013, 15:38
سلام من ویندوز 8 نصب کردم و ویندوز من اکتیو شده و ارجینال هستش ولی مشکلی که دارم اینکه دی وی دی رایتر من رو نمیشناسه از قسمت Device Manager هم مراجعه کردم برای نمایش دی وی دی رایتر ولی دی وی رایتر رو نشان نمی دهد من اعلان ویندوز 8 رو نصب کردم ولی نمیدانم که چیکار کنم دی وی دی رایتر رو نشون بده ممنون میشم طریقه فعال کردنش رو به من بگید.که تا فعالش کنم تا دی وی دی رایتر رو به من نمایش بده.
jafarian
02-05-2013, 15:40
طبق تاپیک پایین برین برای رفع مشکلتون:n01:
مشکل نشناختن دی وی درایو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
davidrobert
02-05-2013, 16:38
سلام من اون روش رو هم امتحان کردم کد رو دادم به cmd ولی عمل نکرد و همین طور سیستم رو خاموش کردم و دی وی دی رایتر رو از جاش در اوردم و سیستم رو روشنم کردم و خاموش کردم و دوباره دی وی دی رایتر رو سر جاش قرار دادم ولی جواب نداد راه دیگه نیست یا داخل این کد نکنته کلیدی نیست برای تغییر دادن که آدرس دی وی دی رایتر رو بده که بگیم که درایو هستش درایو D,E یا غیره ممنون میشم من رو کمک کنید با تشکر.
من هم همين مشكل رو داشتم . به يك ساتاي ديگه رو مادربرد وصل كردم حل شد .
jafarian
03-05-2013, 15:26
سلام من اون روش رو هم امتحان کردم کد رو دادم به cmd ولی عمل نکرد و همین طور سیستم رو خاموش کردم و دی وی دی رایتر رو از جاش در اوردم و سیستم رو روشنم کردم و خاموش کردم و دوباره دی وی دی رایتر رو سر جاش قرار دادم ولی جواب نداد راه دیگه نیست یا داخل این کد نکنته کلیدی نیست برای تغییر دادن که آدرس دی وی دی رایتر رو بده که بگیم که درایو هستش درایو D,E یا غیره ممنون میشم من رو کمک کنید با تشکر.
شما به غیر از تایپ کردن اون دو تا کد داخل صفحه CMD که اشاره کردم از روشهای صفحه قبل هم استفاده کنید که یکیش مربوط به پاک کردن Upperfilters و Lowerfilters میشد اگر بازم رفع مشکل نشد این برنامه Repair CD/DVD Missing/Not Working رو دانلود روی دکمه استارت موجود در برنامه کلیک کنید ببینید رفع مشکل میشود یا که نه.
Repair CD/DVD Missing/Not Working ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.