مشاهده نسخه کامل
: ریست شدن سیستم بعد وصل شدن به اینترنت
با سلام
دوستان من یه تاپیک زدم توی بخش آنتی ویروس ولی کسی جوابم را نداد لینک تاپیکم اینه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان احتمال میدم که مشکل سخت افزاری باشه لطفا منو راهنمایی کنید
برای سهولت کار دوستان پستهای اون تاپیکم را نقل قول میکنم :
سلام
دوستان لطفا منو راهنمایی کنید
تا دیشب سیستم مشکلی نداشت ولی امروز که سیستم را روشن کردم و بالا اومد بعد از اینکه چراغ adsl روشن میشه و به اینترنت وصل میشه بالافاصله سیستمم ریست میشه و جالبیش اینجاست که این مشکل را با اینترنت dial up ندارم و با اون وصل میشم
سیستمم را هم با آنتی ویروس kaspersky اسکن کردم ولی چیزی پیدا نکرده
خواهشا راهنمایی کنید
دوستان من کارهای مختلفی انجام دادم ولی هنوز مشکل پابرجاست:
جالب اینه که وقتی در حالت safe mode سیستم بالا میاد اصلا این مشکل را ندارم و سیستمم ریست نمیشه!!
کارهایی که انجام دادم:
1- آپدیت آنتی ویروس و فول اسکن کردن سیستم بدون وجود ویروس
2- اسکن با hitman pro و باز هم عدم پیدا کردن ویروس
3- دانلود آخرین نسخه درایور گرافیک و آپدیت آن
4- ریست کردن مودم adsl
5- دانلود انواع نرم افزارهای آنتی ویروس و تروجان و تست با آنها
آخرین گزینه مدنظرم تعویض ویندوزه متاسفانه :n21:
اگه کسی راه حلی داره بگه
خب میبینم که کسی هنوز جواب منو نداده
دوستان من ویندوزم را هم عوض کردم و همون روز اول خوب بود الان که بعد دو روز سیستم را روشن کردم متاسفانه مشکل دوباره به وجود اومده با اینکه هنگام نصب ویندوز درایو سی را به طور کامل فرمت کردم
Ali*Reza
27-04-2013, 20:07
پیشنهاد من اینه که یه بک آپ از اطلاعاتتون بگیرین و هارد رو فرمت کنین و سپس ویندوز نصب کنین.
mohammadi_4u
27-04-2013, 20:13
مطمئنا از درایور کارت شبکه هست. ساف مود پروسسهای جانبی و شبکه نیست پس درسته که مشکلی ندارید اما اگه گزینه ساف مود + نتورک رو بزنید چی؟با 2 ازمون و خطا جوابتون رو پیدا میکنید
پیشنهاد من اینه که یه بک آپ از اطلاعاتتون بگیرین و هارد رو فرمت کنین و سپس ویندوز نصب کنین.
پیشنهاد خوبیه ولی فعلا دنبال راه های بهتر هستم
مطمئنا از درایور کارت شبکه هست. ساف مود پروسسهای جانبی و شبکه نیست پس درسته که مشکلی ندارید اما اگه گزینه ساف مود + نتورک رو بزنید چی؟با 2 ازمون و خطا جوابتون رو پیدا میکنید
دوست عزیز ممنو از پاسخگوییتون
بله در حالت SAFE MODE WITH NETWORKING (نمیدونم درست نوشتم یا نه) مشکلی ندارم و به ADSL وصل میشه ولی در حالت ویندوز عادی ریست میشه
mohammadi_4u
27-04-2013, 20:33
دوست عزیز ممنو از پاسخگوییتون
بله در حالت SAFE MODE WITH NETWORKING (نمیدونم درست نوشتم یا نه) مشکلی ندارم و به ADSL وصل میشه ولی در حالت ویندوز عادی ریست میشه
خب حالا ویندوز رو نرمال بالا بیارید و سرویسهای درحار اجرا رو چندتا چندتا (غیر از یرویسهای پایه ویندوزی) غیر فعال کنید.ببینید بدون کدوم. سرویس سیستم ریست نمیشه.معمولا تون اپ سرویسهای حجیم که باعث کرش سیستم میشه رو رنگی میکنه و درخواست داکتیو کردنش رو میکنه که میتونید از اون برنامه تون اپ هم برا مدیریت سرویس کمک بگیرید.
اما نظر شخصی بنده اینکه با چندین ازمون و خطا مشکل سرویسو پیدا کنید چون تجزبه ای شیرین میشه که منحصر به خودتون هست و یعدا به درد خیلی ها میخوره" نیازی نیست ویندوز و .. تعویض کنید .
اول سرویسهایی غیرفعال کنید که ایکن رو در کنار ساعت ویندوز میزارن بعد سرویسهای دیگه رو تست کنید.
Tapatalk
خب حالا ویندوز رو نرمال بالا بیارید و سرویسهای درحار اجرا رو چندتا چندتا (غیر از یرویسهای پایه ویندوزی) غیر فعال کنید.ببینید بدون کدوم. سرویس سیستم ریست نمیشه.معمولا تون اپ سرویسهای حجیم که باعث کرش سیستم میشه رو رنگی میکنه و درخواست داکتیو کردنش رو میکنه که میتونید از اون برنامه تون اپ هم برا مدیریت سرویس کمک بگیرید.
اما نظر شخصی بنده اینکه با چندین ازمون و خطا مشکل سرویسو پیدا کنید چون تجزبه ای شیرین میشه که منحصر به خودتون هست و یعدا به درد خیلی ها میخوره" نیازی نیست ویندوز و .. تعویض کنید .
اول سرویسهایی غیرفعال کنید که ایکن رو در کنار ساعت ویندوز میزارن بعد سرویسهای دیگه رو تست کنید.
Tapatalk
دوست عزیز چند تا مسئله هست :
1- من تازه ویندوز را عوض کردم و قاعدتا زیاد نرم افزار نصب نکره ام پس چطور میتونه پروسس های زیادی ایجاد شده باشه
2- پروسسای پایه ویندوز کدوما هستند میشه دقیقا بگید کدوما را نبندم؟
3- این برنامه تون آپ که میگید را از کجا تهیه کنم؟
4- به محض اینکه چراغ adsl روشن میشه سیستم کرش میکنه و ریست میشه اصلا به چند ثانیه هم نمیکشه بعدشم که ویندوز مجددا میخواد بالا بیاد صفحه ی آبی " چک کردن درایو سی " میاد و بعد هم که ویندوز بالا میاد صفحه ی send error report میاد دفعه ی دیگه عکسشو میزارم
5- اومدم نرم افزار your unistaller را نصب کنم که روی فایل ست آپش که کلیک میکنم باز هم صفحه ی send error report و dont send میاد
mohammadi_4u
27-04-2013, 21:38
دوست عزیز چند تا مسئله هست :
1- من تازه ویندوز را عوض کردم و قاعدتا زیاد نرم افزار نصب نکره ام پس چطور میتونه پروسس های زیادی ایجاد شده باشه
2- پروسسای پایه ویندوز کدوما هستند میشه دقیقا بگید کدوما را نبندم؟
3- این برنامه تون آپ که میگید را از کجا تهیه کنم؟
4- به محض اینکه چراغ adsl روشن میشه سیستم کرش میکنه و ریست میشه اصلا به چند ثانیه هم نمیکشه بعدشم که ویندوز مجددا میخواد بالا بیاد صفحه ی آبی " چک کردن درایو سی " میاد و بعد هم که ویندوز بالا میاد صفحه ی send error report میاد دفعه ی دیگه عکسشو میزارم
5- اومدم نرم افزار your unistaller را نصب کنم که روی فایل ست آپش که کلیک میکنم باز هم صفحه ی send error report و dont send میاد
سلام
درصورتی که سیستم الوده باشه به ویروس کافیه درایو غیر ویندوز رو یه دفه باز کنید خودش پروسس رو ران میکنه و نیازی به نصب برنامه نیست!
فقط ران msconfig رو اجرا کنید و همون تب اولیه. گزینه اجرای سرویس بیسیک basic servises اگه درست نوشته باشم.رو مارک دار کنید و ریست کنید.بعد اینکه سیستم بالا اومد دو حالت داره.یا مشکل حله یا نیست! اگه مشکل پا برجا بود همون ms config و سپس تب سرویس اون پایین نوشته hide system servises. رو مارک دار کنید ببینید چه سرویس غیر سیستمی ای فعاله!
ضمنا گاهی سرویس تو استارت نمیفته واسه همین گفتم از برنامه جانبی استفاده کنید.
برنامه win7 منیجر تو همین سایت هست تون هم همینطور ت ابزار بهینه هستش. هرکدوم و داشته باشید مدیریتهای خوبی داره.
تو گزینه سند رپورت گزینه more detiles رو بزنید و ببیند کدوم قسمت رو گفته مشکل داره
Tapatalk
سلام
درصورتی که سیستم الوده باشه به ویروس کافیه درایو غیر ویندوز رو یه دفه باز کنید خودش پروسس رو ران میکنه و نیازی به نصب برنامه نیست!
فقط ران msconfig رو اجرا کنید و همون تب اولیه. گزینه اجرای سرویس بیسیک basic servises اگه درست نوشته باشم.رو مارک دار کنید و ریست کنید.بعد اینکه سیستم بالا اومد دو حالت داره.یا مشکل حله یا نیست! اگه مشکل پا برجا بود همون ms config و سپس تب سرویس اون پایین نوشته hide system servises. رو مارک دار کنید ببینید چه سرویس غیر سیستمی ای فعاله!
ضمنا گاهی سرویس تو استارت نمیفته واسه همین گفتم از برنامه جانبی استفاده کنید.
برنامه win7 منیجر تو همین سایت هست تون هم همینطور ت ابزار بهینه هستش. هرکدوم و داشته باشید مدیریتهای خوبی داره.
تو گزینه سند رپورت گزینه more detiles رو بزنید و ببیند کدوم قسمت رو گفته مشکل داره
Tapatalk
دوست عزیز بازم تشکر که راهنمایی کردید
1- دوست عزیز همین کاری که در بالا گفتید را انجام دادم و موقع انجام کار این ارور را داد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ولی به هر حال سیستم ریست شد و وقتی بالا اومد با اون حالت چراغ های ای دی اس ال روشن شد و جالب اینکه سیستم ریست نشد ولی صفحه های وب را باز نمیکرد
2- ارروری که بعد از ریست شدن میاد عکسشو میزارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3- خودم هم فهمیدم عیب از کارت شبکه هستش چون زمانیکه (یکی از دفعات) ویندوز بالا اومد کارت شبکه را DISABLE کردم و مودم ADSL را روشن کردم باز هم جالب اینکه سیستم ریست نشد با اینکه چراغ اینترنتن روشن شد ولی خب قاعدتا صفحات وب را باز نمیکرد همان موقع که کارت شبکه را ENABLE کردم و چراغش روی ADSL روشن شد در حال اومدن کانکشن اینترنت ADSL در قسمت Network Connection بود که مجددا سیستم ریست شد
یعنی تا زمانیکه کارت شبکه غیرفعال باشه سیستم ریست نمیشه ولی خب صفحات وب را هم نمیشه باز کرد ولی بعد از اینکه فعالش میکنیم به محض اینکه کانکشن اینترنت پرسرعت در حال اومدن هستش سیستم ریست میشه !!
Facon_Archi
28-04-2013, 11:28
مودمت رو شما حالا یه بار دوباره کانفینگ کن شاید درست شه ! زمان زیادی نمیبره
بعضی موقع ها یه اتفاقایی میوفته که آدم اصلا نمیدونه دلیلش چی بوده
امیدوارم کارت به بک آپ گرفتن و ویندوز عوض کردن نیوفته که خیلی کار طاقت فرسایی هست
مودمت رو شما حالا یه بار دوباره کانفینگ کن شاید درست شه ! زمان زیادی نمیبره
بعضی موقع ها یه اتفاقایی میوفته که آدم اصلا نمیدونه دلیلش چی بوده
امیدوارم کارت به بک آپ گرفتن و ویندوز عوض کردن نیوفته که خیلی کار طاقت فرسایی هست
دوست عزیز امکان کانفیگ کردن وجود نداره چون به محض روشن شدن چراغ اینترنت adsl سیستم ریست میشه :n21::n22:
mohammadi_4u
28-04-2013, 15:08
من تو اولین پیست گفتم یا درایور یا یه سرویس مخرب باعث کرش میشه و هنوزم سر حرفمم:n01:
شما درایور و حذف کنید و درایور رو از رو سیدی مین برد اتومات نصب کنید و ادرس ندید! یا از مجموعه درایور پک سلوشن اگه دارید بزارید اتومات نصب کنه مططمینا مشکل حل میشه! فقط درایور مشکل داره!
--------------
من وقتی درایور مودم پی سی ای رو زورکی با ادرس دادن نصب میکردم دقیقا مشکلم همینجوری بود ولی با درایور اتوماتیک شناسایی میشد مشکلی نداشتم.
درایور شبکه رو کلا با دوتا فایلش که فرمت sys دارن از داخل سیستم 32 حذف و با سیدی مادر برد نصب کنید مشکل ایشالا حل میشه.
moslem290
28-04-2013, 17:37
من تو اولین پیست گفتم یا درایور یا یه سرویس مخرب باعث کرش میشه و هنوزم سر حرفمم:n01:شما درایور و حذف کنید و درایور رو از رو سیدی مین برد اتومات نصب کنید و ادرس ندید! یا از مجموعه درایور پک سلوشن اگه دارید بزارید اتومات نصب کنه مططمینا مشکل حل میشه! فقط درایور مشکل داره!--------------من وقتی درایور مودم پی سی ای رو زورکی با ادرس دادن نصب میکردم دقیقا مشکلم همینجوری بود ولی با درایور اتوماتیک شناسایی میشد مشکلی نداشتم.درایور شبکه رو کلا با دوتا فایلش که فرمت sys دارن از داخل سیستم 32 حذف و با سیدی مادر برد نصب کنید مشکل ایشالا حل میشه.باسلاممن با سيستم همين مشكل را دارمالبته با اين تفاوت كه سيستم در حالت عادي ريست نميشه ولي اگر آنتي ويروس(kaspersky 2013) را آپديت كنم سيستم ريست ميشهو اگر كابل شبكه از سيستم قطع باشه حتي آنتي ويروس هم آپديت باشه سيستم ريست نميشهبه طور حتم مشكل از ارتباط با شبكه استكارت شبكه هم از روي cd نصب شده
moslem290
28-04-2013, 17:39
نكته جالب اين است اگر آنتي ويروس را آپديت كنم و 3 روز هم سيستم را ريست نكنم ريست نميشه و لي به محض يك بار ريست دستي سيستم ديگه بالا نمياد
mohammadi_4u
28-04-2013, 20:52
باسلام من با سيستم همين مشكل را دارمالبته با اين تفاوت كه سيستم در حالت عادي ريست نميشه ولي اگر آنتي ويروس(kaspersky 2013) را آپديت كنم سيستم ريست ميشهو اگر كابل شبكه از سيستم قطع باشه حتي آنتي ويروس هم آپديت باشه سيستم ريست نميشهبه طور حتم مشكل از ارتباط با شبكه استكارت شبكه هم از روي cd نصب شده
اگه مشکل کاسپر بود تا حالا صداش از سایتها و کاربرای مختلف درومده بود!رو سیستم دیگه بدون کاسپر چطوره یا با حذف کاسپر درسته؟
Tapatalk
moslem290
29-04-2013, 08:25
اگه مشکل کاسپر بود تا حالا صداش از سایتها و کاربرای مختلف درومده بود!رو سیستم دیگه بدون کاسپر چطوره یا با حذف کاسپر درسته؟
Tapatalk
با bitdefeder هم همين مشكل را داره 3 روز بدون آنتي ويروس هيچ مشكلي نبود ولي به محض نصب آنتي ويروس و ريست دستي ديگه بالا نمياد
مشكل ويروس هم نيست هم با kaspersky 2013 و هم با bitdefender اسكن شده و ويروس وجود نداشتهبا وصل شبكه بدون آنتي ويروس آپديت شده سيستم مشكلي ندارهبدون وصل شدن شبكه با آنتي ويروس آپديت شده مشكلي وجود ندارد
ولي با شبكه و آنتي ويروس آپديت شده سيستم ريست ميشه
mohammadi_4u
29-04-2013, 11:03
با bitdefeder هم همين مشكل را داره 3 روز بدون آنتي ويروس هيچ مشكلي نبود ولي به محض نصب آنتي ويروس و ريست دستي ديگه بالا نمياد
مشكل ويروس هم نيست هم با kaspersky 2013 و هم با bitdefender اسكن شده و ويروس وجود نداشتهبا وصل شبكه بدون آنتي ويروس آپديت شده سيستم مشكلي ندارهبدون وصل شدن شبكه با آنتي ويروس آپديت شده مشكلي وجود ندارد
ولي با شبكه و آنتي ويروس آپديت شده سيستم ريست ميشه
با vpn اپدیت کنید و ببینید ریست میشه؟
Tapatalk
دوست عزیز ممنون که راهنمایی کردید مشکلم حل شد ولی مشکل میدونید از چی بود از kaspersky internet security
یکبار که کامل با برنامه yourunistaller پاکش کردم و مجددا نصب کردم مشکلم رفع شد
ولی بازم بابت تموم راهنمایی هایی که انجام دادید متشکرم
دوست عزیز ممنون که راهنمایی کردید مشکلم حل شد ولی مشکل میدونید از چی بود از kaspersky internet security
یکبار که کامل با برنامه yourunistaller پاکش کردم و مجددا نصب کردم مشکلم رفع شد
ولی بازم بابت تموم راهنمایی هایی که انجام دادید متشکرم
دمت گرم عزیز مشکل منم با همین کار حل شد. ممنون از اینکه نوشتی.
دمت گرم عزیز مشکل منم با همین کار حل شد. ممنون از اینکه نوشتی.
دوستان مشکل من دوباره برگشته بعد از اینکه کاسپراسکی را آپدیت کردم و سیستم را خاموش کردم فرداش که روشن کردم دوباره مشکل به وجود اومده منم برا همیش قید کاسپر را زدم و دنبال یه آنتی ویروس دیگه میگردم:n27:
maryammehr65
13-07-2013, 16:47
من می خوام فن سی پی رو دربیارم ببینم خمیر سیلیکونش خشک شده یا نه ولی نمی تونم. نه اهرم داره ونه پیچ داره...... مدلش هم اینتل هستش. لطفا راهنمایی کنید
aboatishe
28-01-2016, 16:09
دوستان لطفا راهنمایی کنید من هم با این مشکل مواجه شدم
ویندوز 7 بود تغییرش دادم
با کلی مکافات
برای فرمت کردن درایو C اجازه نمی داد چند تا نرم افزار بوت امتحان کردم بالاخره یکی کل درایو ها رو پاک کرد که از اول پارتیشن بندی کردم اما یه فضا رو نتونست پاک کنه
حالا ویندوز 8 نصب کردم
همه چیز خوب تا وقتی که به انترنت وصل میشم
با کارت شبکه هم به شبکه داخلی متصل میشم مشکلی پیش نمیاد اما وقتی به اینترنت وصل بشه صفحه آبی میاد بالا و وقتی به 100% برسه ری استارت میشه:n28::n28:
یعنی بدون اتصال به اینترنت به هیچ وجه مشکلی ندارید ؟
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.