ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خودروی چپی ؟

aaaammmm87
27-04-2013, 20:02
با سلام
مشکلاتی که خودروهای چپی دارن چیه ؟
می خوام خودروی چپی بگیرم با 6 تومن تو بازار الان چی می تونم بگیرم و چه مدلی ؟
خودروی چپی همیشه باید خرجش کنی یا ؟ ؟ ؟

shadows_funeral
27-04-2013, 20:26
با سلام
مشکلاتی که خودروهای چپی دارن چیه ؟
می خوام خودروی چپی بگیرم با 6 تومن تو بازار الان چی می تونم بگیرم و چه مدلی ؟
خودروی چپی همیشه باید خرجش کنی یا ؟ ؟ ؟

خودرو چپی خودرویی هست که سقف اون آسیب دیده. فلذا ستونها بسیار ضعیف هستن. احتمالا تصادف شدید داشته و بنابر این مشکلات عدیده موتوری هم داره. در تصادفات بعدی به علت ضعیف بودن ستونها و شاسی خطر بسیار زیادی برای سرنشینان داره. شل بودن شاسی و به صدا افتادن اتاق و ستونها و نقاط جوش ماشین از جمله مشکلات ماشین چپی هست. جلوبندی همیشه خراب هم همینطور. اصولا توصیه نمی شه. برای همین قیمت خودرو چپی خیلی پایینه.

aaaammmm87
27-04-2013, 20:40
خودرو چپی خودرویی هست که سقف اون آسیب دیده. فلذا ستونها بسیار ضعیف هستن. احتمالا تصادف شدید داشته و بنابر این مشکلات عدیده موتوری هم داره. در تصادفات بعدی به علت ضعیف بودن ستونها و شاسی خطر بسیار زیادی برای سرنشینان داره. شل بودن شاسی و به صدا افتادن اتاق و ستونها و نقاط جوش ماشین از جمله مشکلات ماشین چپی هست. جلوبندی همیشه خراب هم همینطور. اصولا توصیه نمی شه. برای همین قیمت خودرو چپی خیلی پایینه.
مرسی :n16:
واسه منی که فقط می خوام یه رفت و امد معمولی تو خیابانا تو شهر داشته باشم و سالی نهایتا 3-4 تا مسافرت خارج از شهر با این بودجه ای که دارم آیا خرید خودرو چپی کار معقولانه ای هست ؟ با 6 تومن چی میتونم جمع کنم اونم چپی؟

shadows_funeral
27-04-2013, 21:29
مرسی :n16:
واسه منی که فقط می خوام یه رفت و امد معمولی تو خیابانا تو شهر داشته باشم و سالی نهایتا 3-4 تا مسافرت خارج از شهر با این بودجه ای که دارم آیا خرید خودرو چپی کار معقولانه ای هست ؟ با 6 تومن چی میتونم جمع کنم اونم چپی؟

والا معمول استفاده از خودرو هم همینی هست که گفتین. همونطور که گفتم خودرو چپی مشکلات موتوری و بدنه و شاسی خاص خودشو داره که این یعنی خرج اضافه تازه آخرشم چیز دلخواهت نمی شه و همش مشکل داره. بعد تصمیم می گیرید بفروشیدش هیچ مشتری نداره. و همش ضرر اندر ضرره.
به نظرم تو بخش مشاوره خرید خودرو زیر 10 تومن مشاوره بگیرید با این بودجه چه ماشینی می تونید بخرید تا دوستان اهل فن راهنماییتون کنن. ولی سمت ماشین چپی نرید. معمولا کسایی ماشین چپی رو می خرن که اوراقی هستن. یعنی ماشینو اوراق می کنن و قطعاتشو می فروشن.