مشاهده نسخه کامل
: مشاوره در مورد خرید بهترین تلویزیون اسمارت 46 اینچ تا 5 میلیون نومان .
mafiasos
27-04-2013, 19:13
سلام دوستان
الان مدتیه که دنبال یه تلوزیون اسمارت که از هر لحاظ خوب باشه میگردم . و کلا با دیدن نظرات خیلی گیج شدم . :n03:
خواستم برم سمت مدل های ES ساسونگ که بعضی ها از کیفیت بد پنل ها و کیفیت پایین ساخت گفتن .
سونی هم که خوبه ولی تلویزیون اسمارت همانند ساسونگ نداره با این قیمت .
نظرتون در مورد شارپ چطوره ؟
حال دوستان اگه ممکنه راهنمایی کنید . :n03:
matinpour
27-04-2013, 19:20
سلام دوستان
الان مدتیه که دنبال یه تلوزیون اسمارت که از هر لحاظ خوب باشه میگردم . و کلا با دیدن نظرات خیلی گیج شدم . :n03:
خواستم برم سمت مدل های ES ساسونگ که بعضی ها از کیفیت بد پنل ها و کیفیت پایین ساخت گفتن .
دوست عزیز
من به شما سامسونگ سری 7و8 2012 را پیشنهاد میدهم به این دلیل با یک کیت تکامل که بزودی وارد بازار می شود قابلیت سری جدید یعنی F را پیدا می کند و اینکه نسبت به برند های دیگر از امکانات و کیفیت بهتری برخورداراست.
mafiasos
27-04-2013, 20:00
دوست عزیز
من به شما سامسونگ سری 7و8 2012 را پیشنهاد میدهم به این دلیل با یک کیت تکامل که بزودی وارد بازار می شود قابلیت سری جدید یعنی F را پیدا می کند و اینکه نسبت به برند های دیگر از امکانات و کیفیت بهتری برخورداراست.
دوست عزیز ظاهرا این مدل ها شاکی زیاد داشتن . من خودم هم اول این مدل ها رو انتخاب کردم . ولی چند جا واقعا شاکی بودن از کیفیت ساخت و پنل .
واسه همین الان بد جور دو دل شدم .
matinpour
27-04-2013, 21:15
دوست عزیز ظاهرا این مدل ها شاکی زیاد داشتن . من خودم هم اول این مدل ها رو انتخاب کردم . ولی چند جا واقعا شاکی بودن از کیفیت ساخت و پنل .
واسه همین الان بد جور دو دل شدم .
دوست عزیز
شما وقتی تمام برندهارا مقایس کردید خواهید دید که سامسونگ نسبت به دیگر برندها کاملتر و سیستمی فراگیر تر از همه جوانب دارد.
hobor971
28-04-2013, 09:19
تا حالا که مشکلی نداشته . من es7770 دارم . کیفیتش هم خوبه . تنها مشکلش نشت نوره که مخصوص همه ال ای دی ها هست . تصویر و امکانات عالی داره . به راحتی همه فرمتها رو می خونه
دوست عزیز اگه می تونید از بانه جنس تهیه کنید یه فیلیپس 6007 بخرید که حدود 4800 سایز 47 اینچش هستش . من برای پدر خریدم هم از نظر اسمارت و هم از نظر کیفیت ساخت واقعا محشره فقط تنها عیبش اینکه زیر نویس فارسی ساپورت نمی کنه ولی اگه از نزدیک ببیند یه جورای بهش ایمان می آرید . من خودم یک سونی hx800 داشتم و یه ال جی 7610 که هر دو اینها عمرا به پای این فیلیپس نمی رسند .
moh3333n
28-04-2013, 11:30
منم همن مشکل این دوستمون mafiasos رو دارم .خواستم برم سری 7 یا 8 سامسونگ بگیرم , ولی بعد از اینکه نظرات کسانی که این تی وی ها رو تو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خریدن رو خوندم واقعا مردد شدم(تو 50% نظرها از پنل شاکی بودن).منم تا 5میل میخام هزینه کنم و بیشتر کیفیت تصویر و مونتاژ دستگاه و خود ظاهر تی وی واسم مهمه و 3D زیاد مطرح نیست , البته رسپانس تایم خیلی مهمه.زیاد بلوری میبینم .نسبت به برند lg هم کلا خوشبین نیستم.یکی از دوستان مدل 47lm96000 رو پیشنهاد داده بودن
خواستم برم سراغ سونی ظاهرا خیلی گرونتر هستند :n03:
دوستان ممنون میشم همراه با دلیل پیشنهادتون رو بدید:n16:
matinpour
28-04-2013, 15:11
منم همن مشکل این دوستمون mafiasos رو دارم .خواستم برم سری 7 یا 8 سامسونگ بگیرم , ولی بعد از اینکه نظرات کسانی که این تی وی ها رو تو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خریدن رو خوندم واقعا مردد شدم(تو 50% نظرها از پنل شاکی بودن).منم تا 5میل میخام هزینه کنم و بیشتر کیفیت تصویر و مونتاژ دستگاه و خود ظاهر تی وی واسم مهمه و 3D زیاد مطرح نیست , البته رسپانس تایم خیلی مهمه.زیاد بلوری میبینم .نسبت به برند lg هم کلا خوشبین نیستم.یکی از دوستان مدل 47lm96000 رو پیشنهاد داده بودن
خواستم برم سراغ سونی ظاهرا خیلی گرونتر هستند :n03:
دوستان ممنون میشم همراه با دلیل پیشنهادتون رو بدید:n16:
دوست عزیز
کسانی که تلویزیون سامسونگ دارند و از آن شاکی هستند . یکی از اشگال بزرگی که آنها دارند این است که اطلاعات کامل و طرز درست استفاده کردن از این تلویزیون هوشمند و بسیار پیشرفته را ندارند. آنها حتی به خودشان زحمت مطالعه منوال تلویزیون شان را نمی دهند تا بتوانند بطور علمی وکاربردی از سیستمشان استفاده کنند.پس لاجرم نمیدانند که تلویزیون شان در شرایط نور محیط و عملکردشان با وسایل صوتی و تصویری چگونه باید عمل کند . پس شاکی می شوند
hamid_IT63
29-04-2013, 15:21
ببین کلا" بحث اسمارت رو خیلی جدی نگیر توی ایران . دو سه مورد سونی گرفتم واسه بچه ها خود نمایندگی که اومد نصب کنه گفت اسمارتش دردسر داره و اینترنت ایناشو راه ننداخت .
در حد استفاده از شبکه و pc اینا روش حساب کن !
و اما در مورد شارپ که گفتی به نظرم اگه اهل 3d نیستی le430xشو بگیر . قیمت و کیفیت و امکاناتش خوبه .
matinpour
29-04-2013, 16:09
دوست عزیز
ما ایرانی ها علاقه خواستی داریم که اگر یک وسیله ای را که می خریم باید تمام تکنولوژی روز را داشته باشد.برای همین من به شما پیشنهاد می دهم که تلویزیونی را بخرید که تمامی امکانات موجود در یک تلویزیون مانند : اینترنت - تکنولوژی حرکت دست و صدا و شناسایی - 3d - تکنو لوژی هوشمند - ارتقای نرم افزاری و سخت افزاری بروز - کیفیت بالا نور و تصویر - کم مصرف -و بادوام - خدمات گسترده و گارانتی که هرکدام از این آیتم ها را اگر نداشته باشید فردا که از آن استفاده می کنید دچار حسرت و نگرانی می شوید که برای جبران آن ممکن است که هزینه اضافی کنید. خودتان منظورم را خواهید فهمید که این کدام برند است.
moh3333n
29-04-2013, 21:38
دوست عزیز
ما ایرانی ها علاقه خواستی داریم که اگر یک وسیله ای را که می خریم باید تمام تکنولوژی روز را داشته باشد.برای همین من به شما پیشنهاد می دهم که تلویزیونی را بخرید که تمامی امکانات موجود در یک تلویزیون مانند : اینترنت - تکنولوژی حرکت دست و صدا و شناسایی - 3d - تکنو لوژی هوشمند - ارتقای نرم افزاری و سخت افزاری بروز - کیفیت بالا نور و تصویر - کم مصرف -و بادوام - خدمات گسترده و گارانتی که هرکدام از این آیتم ها را اگر نداشته باشید فردا که از آن استفاده می کنید دچار حسرت و نگرانی می شوید که برای جبران آن ممکن است که هزینه اضافی کنید. خودتان منظورم را خواهید فهمید که این کدام برند است.
خب دوست عزیز پیشنهادت چه تلویزیونی هست ؟ آخه تو خیلی از این تایپیک های همین انجمن , کلی گلایه و شکایت از پنل ها و افت کیفیت ساخت و کیفیت تصویر محصولات سامسونگ نسبت به مدل های 2011 میبینیم , یا قضیه پیکسل سوخته یا بد نشون دادن رنگ مشکی و ....
حالا اگه مشکلی هم به وجود اومده واسه تی وی ,به اتفاق تمامی دوستان گفتن که سامسونگ پشت گوش مینداخته و خدمات پس از فروش رو کلن باید واسه سامسونگ فراموش کرد واسه همین دائم به خودم میگم چرا آدم روزه شک دار بگیره.من خودم قصدم این بود 7770 یا 8880 بگیرم ولی با خوندن نظرات دیگران کاملا :n03: شدم
ال جی هم l46lm96000 انتخاب کردم که باز انگاری دوستان ناراضی بودن البته همه از خدماتش تعریف میکردن
به هر حال من تا 6 میل هم شاید توانم برسه:n13:
matinpour
29-04-2013, 21:49
خب دوست عزیز پیشنهادت چه تلویزیونی هست ؟ آخه تو خیلی از این تایپیک های همین انجمن , کلی گلایه و شکایت از پنل ها و افت کیفیت ساخت و کیفیت تصویر محصولات سامسونگ نسبت به مدل های 2011 میبینیم , یا قضیه پیکسل سوخته یا بد نشون دادن رنگ مشکی و ....
حالا اگه مشکلی هم به وجود اومده واسه تی وی ,به اتفاق تمامی دوستان گفتن که سامسونگ پشت گوش مینداخته و خدمات پس از فروش رو کلن باید واسه سامسونگ فراموش کرد واسه همین دائم به خودم میگم چرا آدم روزه شک دار بگیره.من خودم قصدم این بود 7770 یا 8880 بگیرم ولی با خوندن نظرات دیگران کاملا :n03: شدم
ال جی هم l46lm96000 انتخاب کردم که باز انگاری دوستان ناراضی بودن البته همه از خدماتش تعریف میکردن
به هر حال من تا 6 میل هم شاید توانم برسه:n13:
دوست عزیز
سری 7و8 سامسونگ تمام آن خصوصیات را دارد .اگر نظر مرا میخواهید
mahdfakhar
30-04-2013, 01:42
سامسونگ سری 7 عالیه از همه نظر
hobor971
30-04-2013, 08:40
از تعمیرکاران معتبر اگه سوال کند می گن پنلها سونی همه ساخت چین هستند . حتی برخی مدلها رو می گن پنل هم مونتاژ ایرانه .
در خصوص سامسونگ سری 7 و 8 هم می گن پنلها هنوز ساخت کره هستند و فعلا مالزی و چین نیستند .
اینها فقط شنیده های من از تعمیرکاران معتبر تی وی هست . چون قبل از خریدم بجای اینکه با فروشنده ها مشورت کنم با تعمیرکاراین که از ریزه کاری ها و آمار خرابی مطلع هستند مشورت کردم . تقریبا بالاتفاق هم این مسایل رو عنوان می کردند .
بنظر من سامسونگ سرویس خوبی هم داره . تا حالا هر بار زنگ زدم سام سرویس بخوبی جواب دادند . تا الان که از 7770 راضی بودم . تنها مشکلش نشت نور یا همون کلودینگ هست که تمامی ال ای دی ها کمابیش این مشکل را دارند . اما کیفیت تصویر فول اچ دی و امکانات جانبیش فوق العاده است . من یه هارد اکسترنال زدم به تی وی و به راحتی از فیلمها و زیرنویس لذت می برم .
فکر کنم کمابیش این موارد برای ال جی هم مطرح باشه .
بنظر من سونی مارک خوبیه اما تو ایران .... معلوم نیست چی دستت می دن . گارانتی خوبی هم نداره . امکانات مناسبی هم نداره .
sogand881
04-10-2013, 23:33
سلام دوستان
من ال جی 47 مدل la 86000 رو پیشنهاد میدم.خودم از بانه خریدم 4070000 با گارانتی 18 ماهه.تمام قابلیت های سامسونگ 8880 رو داره
matinpour
04-10-2013, 23:52
نوشته شده توسط mafiasos [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سلام دوستان
حال دوستان اگه ممکنه راهنمایی کنید .
من ال جی 47 مدل la 86000 رو پیشنهاد میدم.خودم از بانه خریدم 4070000 با گارانتی 18 ماهه.تمام قابلیت های سامسونگ 8880 رو داره
دوست عزیز
برای پاسخگویی به این تایپیک به تاریخ آن هم توجه کنید این سوال برای 5 ماه پیش است
كمي صبر كن SONY W904 بياد:n05:
داداش بدون شک برو اگه میخواهی LED بگیری SAMSUNG 46F8880 بگیر حدود 6 میلیون عالیه
imanager
09-10-2013, 14:36
دوستان توجه کنن که حتی اگه تی وی شما بهترین تلویزیون چینی هم باشه . باز هم اگه سورس تی وی شما با برند مورد نظر خوب نخونه . هرگز نمیتونین از توان 100% تی وی استفاده کنین .سیاست خرید بر این اساس است . کیفیت خوب ونسبی در همه زمینه های یک برند مد نظر است . و دیدن تصویر همان برند با چشم های خودتا قبل از خرید . اول اس دی را چک کنید . بعد تصویر اچدی. موفق باشید:n26:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.