ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید تلویزیون LED دارای امکان دریافت تصویر و صدا از Wifi

vahid_203
25-04-2013, 08:02
سلام بچه ها
دنبال یه تلویزیون میگردم که بتونه از طریق بی سیم (Wifi) تصویر و صدا رو دریافت کنه
یعنی بشه از کامپیوتر از طریق وایرلس پخش بشه و اون دریافت کنه .... امکان کابل کشی نیست و فاصله بین تلویزیون و کامپیوتر حدود 15 متر

آیا همچین تلویزیونی وجود داره ؟

ممنون میشم کمکم کنین

parham511
25-04-2013, 21:32
TV هایی که قابلیت all share دارن و تواما 1) یا دارای wifi هستند و 2) یا قابلیت نصب دانگل wifi دارن (wifi ready) میتونن فیلم هم پخش کنند، مدلای 2012 سامسونگ، سونی و ال جی من امتحان کردم اون مدلهایی که wifi دارن میشه.

vahid_203
26-04-2013, 12:31
ممنون دوست عزیز
والا من که پرسیدم گفتن این دانگل ها برای اینترنت و فقط میتونی اینترنت دریافت کنی رو تلویزیون
تازه از اون طرف یه sender هم میخواد دیگه که وصل بشه به کارت گرافیک ؟ همچین چیزی هست ؟

یه نفرم میگفت کارت های usb ای هست که یکیشون میفرسته که وصل میشه به pc و یکیشون دریافت میکنه که وصل میشه به TV و از طریق wifi ارتباط دارن

شما دیدین ؟ یا استفاده کردین ؟

amin_g_p
27-04-2013, 16:44
با wifi تلویزیون های هوشمند جدید می تونید فیلم عکس و موزیک شیر شده از طریق سرور DLNA (کامپیوتر، موبایل و ...) را ببینید. (فاصله هم نسبتا زیاد هست مخصوصا اگر مانع (دیوار و ...) هم در مسیر باشه. هرچه فاصله بیشتر بشه باید وایرلس قوی تری داشته باشید تا پهنا باند بیشتر برای پخش فیلم با بیت ریت های بالا داشته باشید. البته فکر نکنم برای فایل های معمولی مشکلی باشه.)

alilosting
01-05-2013, 15:55
بله چنین تلویزیونی هست . الان تقریبا" اکثر مدلهای جدید این امکان رو دارن که از طریق شبکه DLAN با pc ارتباط برقرار کنن و فیلم و عکس و موزیک یا اطلاعاتی که روی pc هست رو در تلویزیون ببینی . از طریق مودم وایرلسی که به pc وصله و تلویزیونی که wifi داره این امکان انجام میشه .
شما بودجتو بگی من و دوستان مدلهایی که توی رنج قیمت خرید شماس رو معرفی میکنیم .

MHEBRAHIMI
02-05-2013, 06:54
تلویزیون من سامسونگ مدل 40ES5960 سال تولبد 2013 می باشد.مشکلی که دارم با لپ تاپ مدل سونی VGN-SR490JAB با WIN7 به تلویزیون وصل نمی شود. امکان WIFI دارد حال اگر کسی توضیح بفرماید که چگونه از طریق WIFI این اتصال برقرار می شود بسیار ممنون و سپاسگزار می شوم.