PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استفاده از ديكشنري به صورت ديجيتال و يا ديكشنري به صورت كتاب

godfather_mk
24-04-2013, 17:59
با سلام خدمت دوستان و استاتيد محترم

همونطوري كه ميدونيد ديكشنري اولين و پركاربرد ترين ابزار يك زبان آموز، مترجم، معلم هست. در سالهاي اخير ديكشنري هايي كه به صورت

كتاب استفاده ميشدند به مرور جاي خود را به ديكشنري هاي ديجيتال (سي دي ها و وب سايت هاي آنلاين) داده اند. جستجو در ديكشنري

آنلاين بسيار سريع تر است و با استفاده از نرم افزار هاي مختلف نظير بابيلون ميتونيد چندين ديكشنري مرجع رو در كنار هم داشته باشيد. از

طرف ديگر ديكشنري كاغذي در هنگامي كه چشم كاربر به دنبال لغت مورد نظر ميگرده چندين كلمه ديگر رو نيز در لحظه ميتونه مرور كنه،يكي ديگر

از نكات مثبتش هم اين است كه كاربر ميتونه زير لغات تازه يادگرفته رو خط بكشه.

خيلي ممنون ميشم اگر دوستان ساير مزايا و معايب هر دو نوع ديكشنري رو بيان كنند و بگن كه خودشون از كدوم نوع ديكشنري استفاده ميكنن؟

godfather_mk
29-04-2013, 21:54
با سلام خدمت دوستان و استاتيد محترم

همونطوري كه ميدونيد ديكشنري اولين و پركاربرد ترين ابزار يك زبان آموز، مترجم، معلم هست. در سالهاي اخير ديكشنري هايي كه به صورت

كتاب استفاده ميشدند به مرور جاي خود را به ديكشنري هاي ديجيتال (سي دي ها و وب سايت هاي آنلاين) داده اند. جستجو در ديكشنري

آنلاين بسيار سريع تر است و با استفاده از نرم افزار هاي مختلف نظير بابيلون ميتونيد چندين ديكشنري مرجع رو در كنار هم داشته باشيد. از

طرف ديگر ديكشنري كاغذي در هنگامي كه چشم كاربر به دنبال لغت مورد نظر ميگرده چندين كلمه ديگر رو نيز در لحظه ميتونه مرور كنه،يكي ديگر

از نكات مثبتش هم اين است كه كاربر ميتونه زير لغات تازه يادگرفته رو خط بكشه.

خيلي ممنون ميشم اگر دوستان ساير مزايا و معايب هر دو نوع ديكشنري رو بيان كنند و بگن كه خودشون از كدوم نوع ديكشنري استفاده ميكنن؟

هیچ کدام از دوستان نظری ندارند؟

pro_translator
29-04-2013, 22:45
سلام محمد جان...

انتخاب دیکشنری بستگی به خودت داره...

با هر کدوم که راحت‌تری...

به خصوص این روزها که همه چیز کامپیوتری شده!:n02:

اگه مثل من روزی ۱۲ ساعت پشت سیستم و آنلاینی خوب دیکشنری کاغذی به دردت نمی‌خوره...:n26:

مزایاش اینه که دستت بازتره و خوب مراجع مختلفی رو همزمان می‌تونی چک کنی و اگه ابهامی بود می‌تونی برطرف کنی...

معایبش هم اینه که اگه زیادی با دیکشنری کار می‌کنی چشم‌هات پشت سیستم ضعیف می‌شه...:n27:

bigbang0661
30-04-2013, 00:47
من خودم از طرفدارای متعصب دیکشنری دیجیتال هستم. دلایل:
1.امروزه اکثر ما بیشتر وقتمون رو با موبایل یا تبلت یا لپ تاپ سپری میکنیم
2.پیدا کردن لفت مورد نظر خیلی سریعتره
3.الان دیگه بهترین دیکشنریهای دنیا مثه اکسفورد، لانگمن و غیره به صورت دیجیتالی یافت میشن و حتی خود سازنده هاشون هم تمایل به انتشار و فروش اینترنتی اونا دارن
4.از اونجایی که توی ایران هزینه کتاب خیلی بالاست، کافیه با داشتن یه اسمارت فون خوب، بهترین دیکشنریها رو رایگان دانلود کرد و به گوشی انتقال داد