ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : LG Optimus L7 II Dual P715 ===» دو سیم کارته _ 8 مگاپیکسل _ Dual-Core

moslem47
23-04-2013, 17:30
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشخصات کلی :
مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - دو سیم کارته - وزن : 115.5 گرم
پردازنده: Qualcomm MSM8225 Snapdragon Chipset , Dual-Core Cortex-A5 CPU 1GHz
حافظه: حافظه داخلی 4096 مگابایت - حافظه رم 768 مگابایت - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
شبکه های ارتباطی: 3G - GPRS - WLAN - GPS - Bluetooth
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی خازنی از نوع IPS LCD - اندازه 4.3 اینچ - 480 × 800
دوربین: 8.0 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک - فلاش
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Android نسخه v4.1.2 - Jelly Bean - جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
سایر مشخصات: رادیو - هندزفری - قطب نما - باتری 2460 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 800 ساعت - زمان مکالمه 12 ساعت

نام ها ديگر : LG Optimus Duet+

amin_947
23-04-2013, 19:45
اومده توی بازار ایران ؟

mohammadx6
23-04-2013, 19:55
آره عزیز قیمتشم حدود 740 تومنه

mohsen_gh1991
23-04-2013, 20:31
من فک کنم جز اولین کسایی باشم که خریدمش. یکشنبه خریدم 725 از مشهد. البته با گارانتی کردن و بقیه لوازم جانبی که گرفتم 785 در اومد.
تا الان خیلی کند و کاو نکردم ولی چیزایی که در نگاه اول دیدم:

فک کنم فقط مدل p715 تو بازار موجوده. چون این گوشی کانفیگ مشابه با هواوی G600 داره به نظرم رقیب اصلی هم هستن این دو دستگاه.
طراحی تقریبا ساده ای داره اما ضخامت کمی داره که نسبت به رقیبش یعنی هواوی خیلی ظریفتره.تاچش هم به نظرم خیلی خوب بود و با کوچکترین تماسی حس میکنه. صفحه خوبی هم داره روشنایی صفحه ش در حد خوبیه فک کنم از هواوی روشن تر باشه علی رغم تراکم پیکسلی کمتر.
چراغ نوتیفیکیشن نداره برای اسمس و میس کال که تو مدل تک سیمکارت یه چراغ پشت دکمه سخت افزاریش داره که نشون میده میسکال و مسیج رو.
اندرویدش 4.1 .یه گزینه جالب هم داره به اسم hotspot که باهاش کار نکردم ولی فک کنم بتونه به عنوان یه هات اسپات فرستنده اینترنت وایرلس بشه که گزینه جالبی بود به نظرم.
حالت quick memo داره که شما میتونین روی صفحه والپیپر گوشیتون هم یادداشت بنویسین البته به صورت دستخط.
کانفیگ گوشی در حد هواوی g600 هست. البته فقط کمی در سی پی یو اختلاف داره و به گفته دیگران خیلی تفاوتی نمیکنه با توجه به اینکه چیپست هر دو دستگاه مث هم هست.موقع خرید از یکی دو نفر پرسیدم در مورد سی پی یوش که گفتن اون .2 گیگا هرتزی که سی پی یو هواوی بالاتره خیلی تاثیری نداره تو برنامه ها مگر اینکه در بازیای اچ دی یه مقدار تفاوت کنه. اما بازم میگن بازیای اچ دی رو خوب اجرا میکنه(با ال سون p700 میگن مدرن کمبت و مست وانتد و جی تی ای رو اجرا کرده) یه ویدئو هم ازش دیدم که جی تی ای رو با کیفیت خوبی اجرا میکرد.
ویدئو های اچ دی رو به طور پیشفرض نمیتونه باز کنه اما با نرم افزار mx player تونستم اجرا کنم یه مقدار افت فریم داشت و همینطور صدا و تصویر یه مقدار بعضی جاها ناهماهنگه که با کم کردن بیت ریت فیلم به 25 مشکلش حل میشه.(این قضیه در مورد هواوی صدق کرده یعنی با همین ترفند اچ دی رو خوب باز کردن). اما از نظر ساپورت از فرمتهای صوتی و تصویری این گوشی خیلی قویتر عمل کرده.
در مورد دوربینش یه مقدار تو ذوقم خورد البته من تجربه کار با 8مگاپیکسلی نداشتم تا قبل این گوشی ولی فک میکردم کیفیت بهتری ارائه بده. البته شاید من توقعم زیادی بالا بوده. باید با یه 8 مگاپیکسلی دیگه مقایسه کنم تا به نتیجه نهایی برسم. البته بگم که عکسایی که گرفتم وقتی تا اخر زوم کردم جزئیات نامفهوم شد یعنی به صورت مربع مربع. حجم عکسا هم تقریبا بین 1.8 تا 2.3 مگ در تغییره که البته با نرم افزار عکاسی تا 3.7 مگ هم عکس گرفتم. حالا عکسا رو هم با نرم افزار و هم با دوربین خودش براتون میزارم تا خودتون ببینین.
البته یه گزینه جالب هم داره که تاچ فکوسه و هر نقطه از تصویرو میتونیم فکوس کنیم.
فیلم برداری هم 720*480 هست.
بازی اچ دی هم نصب نکردم ولی در صورت نصب حتما نتیجه رو میگم بهتون.
تا الان فقط تنها چیزی که یه مقدار دلسردم کرده همین دوربینش بوده که عکساشو میزارم براتون تا خودتون ببینی کیفیتش چطوره. منم از نگرانی در بیارین :دی
باتری خیلی خوبی هم داره. 2460 میلی امپر در مقابل 1930(اگه درست گفته باشم) هواوی.
در مورد پترن صفحه هم بگم که موقعی که میخواین برای قفل صفحه پترن بزارین یه پسورد هم میخواد که اگه الگو رو فراموش کردین بتونین با پسورد عددی باز کنین که خیلی گزینه خوبی بود به نظرم. چون یه بار همچین فیلمی سر یکی از اعضای خونواده در اومد. الگوی صفحه رو فراموش کرد و هر کاری کرد نتونست بازش کنه.
اینا چیزایی بود که فعلا در نگاه اول دیدم. بازم بیشتر روش کار میکنم خبر میدم.

30vil
23-04-2013, 20:53
محسن جان مبارک باشه بالاخره خریدی:n02:

آقا یک سوال چون خودم احتمالا میخوام این گوشی را بگیرم

دو سیم کارت هم زمان فعال هست یا نه؟

در مورد چراغ نوتیفیکیشن یک برنامه هست من در تاپیک اپتیموس بلک گذاشتم نصب کن ببین رو این گوشی عمل میکنه یا نه؟

mohsen_gh1991
23-04-2013, 21:41
محسن جان مبارک باشه بالاخره خریدی:n02:

آقا یک سوال چون خودم احتمالا میخوام این گوشی را بگیرم

دو سیم کارت هم زمان فعال هست یا نه؟

در مورد چراغ نوتیفیکیشن یک برنامه هست من در تاپیک اپتیموس بلک گذاشتم نصب کن ببین رو این گوشی عمل میکنه یا نه؟
سلامت باشی. اره بالاخره دلو زدم به دریا :دی
نمیدونم هنوز امتحان نکردم .هنوز فقط یه سیم کارت روش دارم.
اخه این گوشیه کلا چراغی نداره برای این کار. حالا بازم اون نرم افزار شما رم امتحان میکنم.
ایرانسلمم پیدا کردم فعال میکنم ببینم دوتا سیم کارت همزمان فعاله یا نه .

moslem47
23-04-2013, 21:54
یه جا خوندم برای فعال شدن همزمان سیم کارت باید بری تو تنضیمات هر دو سیم کارت و انتظار تماس را فعال کنید
اگه امکانش هست یه عکس با دوربین بگیرید و اینجا قرار بدید جهت بررسی کیفیت
در ضمن شما چطور گوشی را گارانتی کردید؟

mohsen_gh1991
23-04-2013, 21:57
اگه امکانش هست یه عکس با دوربین بگیرید و اینجا قرار بدید جهت بررسی کیفیت
در ضمن شما چطور گوشی را گارانتی کردید؟
چشم میزارم حتما. هم با نرم افزار و هم دوربین خود دستگاه.
فروشنده گفت 20هزارتومن از طرف خود شرکت گفته شده که باید از خریدار گرفته بشه برای بوت کردن گوشی.

h!tman
23-04-2013, 22:12
دزدی فروشنده بوده

mehdi.t.f
23-04-2013, 22:52
محسن جان عکس های گرفته شده ازش رو میزاری؟ بیشتر برندازش کن! فکر کنم گرون بشه

mehdi.t.f
23-04-2013, 22:53
چشم میزارم حتما. هم با نرم افزار و هم دوربین خود دستگاه.
فروشنده گفت 20هزارتومن از طرف خود شرکت گفته شده که باید از خریدار گرفته بشه برای بوت کردن گوشی.
یعنی چی واسه بوت کردنش؟

moslem47
23-04-2013, 23:58
دوستان در مورد باطری هم توضیح بدید

این مطلب گفته شده را هم بررسی کنید
"تو يكي از معرفي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ها بعد از چندتا بازي و وسط يكي از برنامه ها گوشي هنگ و ري استارت لازم شد و حتي خود سازنده ي كليپ ميگفت تو مدتي كه دستش بوده چندين بار كرش كرده و..."

mehdi.t.f
24-04-2013, 16:44
دوستان در مورد باطری هم توضیح بدید

این مطلب گفته شده را هم بررسی کنید
"تو يكي از معرفي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ها بعد از چندتا بازي و وسط يكي از برنامه ها گوشي هنگ و ري استارت لازم شد و حتي خود سازنده ي كليپ ميگفت تو مدتي كه دستش بوده چندين بار كرش كرده و..."
2460 بنظرتون زیاد نیست؟ فکر کنم دو روزی جواب بده! باید منتظر گفته ی اقا محسن باشیم. محسن جان برسون !!!!! :n01:

rozysara
24-04-2013, 20:14
این گوشی سرعتش چطوریه ؟ زیاد هنگ میکنه ؟ لق داره یا نه و اینکه با نرم افزار میشه فیلمهای hd رو پخش کرد
راستی چرا با اینکه سی پی یو دو هسته ای داره تو پخش فیلم ضعیفه
راستی به نظر شما به خاطر دو سیم کارت بودن گوشی توسط دولوپرها پشتیبانی میشه یا نه واینکه من قبلا ارک اس داشتم ایا این گوشی از اون ضعیفتره اخه تو ریویو هاش یه ذره لق دیدم

jojo_2000
25-04-2013, 22:55
چطور میشه برنامه روش نصب کرد؟؟ من برنامه بازار رو دانلود کردم ولی اجرا نمیشه ارور میده:n29:

h!tman
25-04-2013, 22:58
وقتی ارور میده.گزینه setting رو بزنید و تیک unknown resources رو بزنید

jojo_2000
25-04-2013, 23:14
وقتی ارور میده.گزینه setting رو بزنید و تیک unknown resources رو بزنید
داداش انرو فعال کردم ولی بازم نمیشه

AryanLand
26-04-2013, 01:28
داداش انرو فعال کردم ولی بازم نمیشه

سلام.

شاید برنامه ناقص دانلود شده.یه بار دیگه دانلود کنید اگر نشد اروری که میده رو اینجا بفرمائید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.:11:

jojo_2000
26-04-2013, 08:43
مشکلش حل شد ولی خودمم نمیدونم چطور:n02: من الان میخوام فایل بک آپ گوشی قبلیمو p970 رو که با برنامه mybackup pro گرفتم رو بریزم رو گوشی ولی او فولدر rewer(اسمشو دقیق نمیدونم) رو توی رم پیدا نمیکنم!!
بایدد فایل بک اپ رو کجا بریزم؟؟؟:n13:

AryanLand
26-04-2013, 22:22
سلام.

برنامه ای که باهاش بکاپ رو گرفتید نصب کنید خودش مسیر فایل بکاپ تون رو برای ری استور کردن پیدا میکنه .مگر اینکه مموریتون رو هم دستکاری کرده باشید.(البته من با این برنامه ای که میفرمائید بکاپ گرفتید کار نکردم منتها قاعده برنامه های بکاپ اینی هست که خدمتتون عرض کردم.):11:

jojo_2000
26-04-2013, 22:31
رم رو که میندازم رو گوشی فولدرها تغییر میکنه!! مثلا رم گوشی htc وoptimus black رو میندازی روش ,بیشتر فولدرها حذف میشن((مثلا همون فولدری که بکاپ های برنامه اونجا ذخیره میشه))!! نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه:n27:

mohsen_gh1991
28-04-2013, 10:21
دوستان ببخشید بابت تاخیر تو توضیحات. اینترنتم تموم شده بود.
خب در مورد باتری باید بگم که برای من معمولا دو تا سه روز راحت جواب میده.برای کسی که بازی نکنه شاید 5 روز هم کار کنه.
من تقریبا روزی دو ساعت بازی میکنم با گوشی البته نه اچ دی.
و اینکه جی پی اس گوشی هم قاتل باتریشه.

mohsen_gh1991
28-04-2013, 10:25
این گوشی سرعتش چطوریه ؟ زیاد هنگ میکنه ؟ لق داره یا نه و اینکه با نرم افزار میشه فیلمهای hd رو پخش کرد
راستی چرا با اینکه سی پی یو دو هسته ای داره تو پخش فیلم ضعیفه
راستی به نظر شما به خاطر دو سیم کارت بودن گوشی توسط دولوپرها پشتیبانی میشه یا نه واینکه من قبلا ارک اس داشتم ایا این گوشی از اون ضعیفتره اخه تو ریویو هاش یه ذره لق دیدم
سرعتش خوبه. من تا حالا هنگی ندیدم.
من تونستم اچ دی رو پخش کنم با نرم افزار mx player. البته خیلی صدا و تصویر هماهنگ نبود. البته میگن با بیت ریت 25 دیگه این مشکل به وجود نمیاد. این کندی پخش هم به خاطر گرافیک ضعیفشه adreno 203.
این گوشی فک کنم یک ماهم نشده که وارد بازار شده و با توجه به اندروید 4.1 به نظرم ممکنه یه مقدار طول بکشه تا اپدیت جدید براش عرضه بشه.
در مورد سوال اخر هم بگم که داداشم ارک اس داره . باید بیاد تا با گوشی اون یه مقایسه بکنم از همه نظر.

mehdi.t.f
28-04-2013, 10:26
خب در مورد باتری باید بگم که برای من معمولا دو تا سه روز راحت جواب میده.برای کسی که بازی نکنه شاید 5 روز هم کار کنه.
مرسی. عکس هاش چطوره؟

mohsen_gh1991
28-04-2013, 10:47
مرسی. عکس هاش چطوره؟
دارم اپلود میکنم.

mohsen_gh1991
28-04-2013, 10:54

اینم دو تا عکس. عکس اول با نرم افزار cam pro
عکس دومی بدون نرم افزار با دوربین خود گوشی.

mohsen_gh1991
28-04-2013, 10:59
دوستان فقط یه سوال داشتم این که شارژ اولیه چطور باید انجام داد؟ من الان دو بار زدم تو شارژ گوشیمو بازم میتونم همون فرایند شارژ اولیه رو انجام بدم؟

30vil
28-04-2013, 11:14
دوستان فقط یه سوال داشتم این که شارژ اولیه چطور باید انجام داد؟ من الان دو بار زدم تو شارژ گوشیمو بازم میتونم همون فرایند شارژ اولیه رو انجام بدم؟

حتما این کار را انجام بده من الان باتری بلکم تو مسابقات انجمن بلک اول شده:n02: با شارژ 4 روز

کاری که انجام دادم 2 دفعه اول شارژ و دشارژ کامل انجام شد و باتری به اصطلاح از تنبلی در اومد

mohsen_gh1991
28-04-2013, 11:24
حتما این کار را انجام بده من الان باتری بلکم تو مسابقات انجمن بلک اول شده:n02: با شارژ 4 روز

کاری که انجام دادم 2 دفعه اول شارژ و دشارژ کامل انجام شد و باتری به اصطلاح از تنبلی در اومد
ممنون.
یعنی من الان بزارم گوشیم خاموش بشه بعد بزنم به شارژ تا کامل شارژ بشه و یه بار دیگه همین کارو انجام بدم؟

30vil
28-04-2013, 11:36
بله 1بار هم کافیه اما من 2بار انجام دادم

هرچند این کارها هیچ جا تایید نشده اما تجربه ثابت کرده که موثره

dj_mesmol
28-04-2013, 15:15
نمیدونم هنوز امتحان نکردم .هنوز فقط یه سیم کارت روش دارم.
ایرانسلمم پیدا کردم فعال میکنم ببینم دوتا سیم کارت همزمان فعاله یا نه .

دوست عزيز اين مورد رو چك نكردين
تو pt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نوشته هست اينجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نوشته نيس
« دو سیم کارتش همزمان فعاله ..موقعی که داری با یکی از سیمکارت ها مکالمه میکنی کسی دیگه بهت زنک بزنه میاد پشت خط و شما شماره اون طرف رو میبینی .. داداش گرفتی مطلبو ؟؟!!! »

«Dual SIM Stand-by - Call active on one sim card»

mehdi.t.f
28-04-2013, 16:37

اینم دو تا عکس. عکس اول با نرم افزار cam pro
عکس دومی بدون نرم افزار با دوربین خود گوشی.
با تشکر. کیفیتش هم بدک نیستا.:n01:

amin_947
28-04-2013, 17:12
توی استفاده معمولی داغ نمی کنه ؟

mohsen_gh1991
28-04-2013, 19:38
توی استفاده معمولی داغ نمی کنه ؟
تو استفاده معمولی که نه اما تو اجرای بازی قسمت سی پی یو(زیر دوربین) گرم میشه که ازار دهنده نیست و با توجه به دو هسته ای بودنش طبیعیه.

aarash
28-04-2013, 20:06
ممنون.
یعنی من الان بزارم گوشیم خاموش بشه بعد بزنم به شارژ تا کامل شارژ بشه و یه بار دیگه همین کارو انجام بدم؟
شما شارژ اولیه چند ساعت گذاشتید؟ به صورت خاموش یا روشن؟ آخه تو دفترچه نوشته بزارید کامل شارژ بشه بار اول! من 4ساعت گذاشتم که کامل شارژ بشه ولی حس می کنم باتریم ضعیفه...
(حالا می خوام امشب بزارم باز د شارژ بشه کامل و بزارم شارژ بشه 6 ساعت. نمیدونم دیگه فایده داشته باشه یا نه؟؟)
در مورد انتقال برنامه ها و بازی ها به کارت میکرو هم کاری کردید؟ آخه App2SD هم جواب نمیده... (اصلا نمیشه انتقال داد برنامه رو)
راستی هنوز شما هم کاور و کیف براش گیر نیاوردید؟

mohsen_gh1991
28-04-2013, 20:19
شما شارژ اولیه چند ساعت گذاشتید؟ به صورت خاموش یا روشن؟ آخه تو دفترچه نوشته بزارید کامل شارژ بشه بار اول! من 4ساعت گذاشتم که کامل شارژ بشه ولی حس می کنم باتریم ضعیفه...
(حالا می خوام امشب بزارم باز د شارژ بشه کامل و بزارم شارژ بشه 6 ساعت. نمیدونم دیگه فایده داشته باشه یا نه؟؟)
در مورد انتقال برنامه ها و بازی ها به کارت میکرو هم کاری کردید؟ آخه App2SD هم جواب نمیده... (اصلا نمیشه انتقال داد برنامه رو)
راستی هنوز شما هم کاور و کیف براش گیر نیاوردید؟
من دفعه اول گذاشتم تقریبا ده ساعت تو شارژ بود اما گوشی روشن بود و بعضی وقتا هم کار میکردم باهاش.
الان البته خاموش شد گذاشتم فول شارژ بشه.
در مورد اون برنامه هنوز باهاش کار نکردم کامل ولی خب برای نرم افزارا بعضی وقتا پیغام میده که فایلشو منتقل کرده رو مموری
کاور و کیف هم هنوز نیومده براش.

h!tman
28-04-2013, 20:36
شارژ اولیه اصلا نیاز نیست دوستان عزیز. این رسم بعد از سال 2006 منسوخ و بی کاربره.فقط لذت کار با اسمارتفونتونو برای مدتی از دست میدید. مخصوصا که نو هست و جذاب
شما رسما دومین شارژ کننده هستید. اولیش خود کارخونس

aarash
28-04-2013, 22:01
شارژ اولیه اصلا نیاز نیست دوستان عزیز. این رسم بعد از سال 2006 منسوخ و بی کاربره.فقط لذت کار با اسمارتفونتونو برای مدتی از دست میدید. مخصوصا که نو هست و جذاب
شما رسما دومین شارژ کننده هستید. اولیش خود کارخونس
آره منم خوندم اینو!
ولی آخه واقعا اونجوری که باید به من جواب نداد امروز! دلیلش چیزه دیگه ای میتونه باشه؟ با اینکه من اکثر نکات رو هم در نظر گرفتم برای مصرف بهینه باتری :n13:

h!tman
28-04-2013, 22:31
شما تسک کیلر بریز و رم رو خالی نگه دار.جی پی اس و نتورک دیتا خاموش کن
از ستینگ لوکیشن سرویس رو آف کن. در آخر هم مشکلتون با باتریش چیه دقیقا؟

hosein_b1
28-04-2013, 23:08
منم تازه این گوشی رو گرفتم
قبلش پرادا داشتم به نظرم اون خیلی بهتر بود . این زیادی کوچیک و سبکه که به نظرم غیر عادی میاد
اصلا هم استفاده نکردم گوشیرو سر همین جریان. کسی خواست آک بگیره اینو من یه مقدار کمتر میدم بهش
رنگشم مشکی هستش

se7en.net
29-04-2013, 00:11
سلام دوستان ممنونم ازتون بخاطر راه اندازی این تاپیک

نمیدونم من چرا نمیتونم تشکر کنم! اصلاً این دکمه تشکر کجاست؟!! :n13:

h!tman
29-04-2013, 06:55
10-15 تا پست بدید فعال میشه:دی

aarash
29-04-2013, 07:07
شما تسک کیلر بریز و رم رو خالی نگه دار.جی پی اس و نتورک دیتا خاموش کن
از ستینگ لوکیشن سرویس رو آف کن. در آخر هم مشکلتون با باتریش چیه دقیقا؟

همه ی این کارا رو انجام دادم. ولی دوستمون که گفته 2 یا 3 روز با 2 ساعت بازی در روز (و اگر 2 ساعت بازی نکنم تا 5 روز هم جواب میده) اصلا در این حد نیست مال من.

خیلی جواب بده با استفاده معمولی 2 روز، شاید 2روز هم نشه... :n03:
آخه من باتری خیلی برام مهم بود و این بین این و S duos یکی از دلیلام همین باتری خیلی قوی ترش بود ولی یه جورایی ناامیدم کرد

30vil
29-04-2013, 08:41
آخه من باتری خیلی برام مهم بود و این بین این و S duos یکی از دلیلام همین باتری خیلی قوی ترش بود ولی یه جورایی ناامیدم کرد

دوست عزیز شما برو setting-about-battry-battry use ببین android os چند درصده؟

dj_mesmol
29-04-2013, 08:58
دوستان ي كه اين مورد رو تست كردن لطفا جواب بدن:n13:

دوست عزيز اين مورد رو چك نكردين
تو pt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نوشته هست اينجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نوشته نيس
« دو سیم کارتش همزمان فعاله ..موقعی که داری با یکی از سیمکارت ها مکالمه میکنی کسی دیگه بهت زنک بزنه میاد پشت خط و شما شماره اون طرف رو میبینی .. داداش گرفتی مطلبو ؟؟!!! »

«Dual SIM Stand-by - Call active on one sim card»

h!tman
29-04-2013, 09:41
کلا یک اسکربن شات از باتری یوزیج بدید

aarash
29-04-2013, 12:42
دوست عزیز شما برو setting-about-battry-battry use ببین android os چند درصده؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شفافیت صفحه هم بطور میانگین روی 35% هست..

کلا یک اسکربن شات از باتری یوزیج بدید
گذاشتم. ممنون بابت پیگیری دوستان :n12:

tati_delbar
29-04-2013, 15:53
سلام
2سیمکار همزمان فعاله؟بایکی ازخطتاحرف میزنین دومی اشغال میشه یامیره روانتظار؟
ممنونم

se7en.net
29-04-2013, 16:10
10-15 تا پست بدید فعال میشه:دی

سه ساله اینجا عضوم اما فعالیتم کم بوده :n02:

بچه ها من آکبندشو گرفتم فردا به دستم میرسه اما با توجه به مشکلاتی که داره مثلاً کلیپ های اچ دی رو راحت پخش نمیکنه و نداشتن نور دکمه های پایین دلمو زده!! :n27: یکی به من دلگرمی بده میخوام نخریده ردش کنم بره ! :n28:

h!tman
29-04-2013, 16:41
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شفافیت صفحه هم بطور میانگین روی 35% هست..

گذاشتم. ممنون بابت پیگیری دوستان :n12:

مشکلی نداره دوست عزطز. کلا مکالمتون در چه حدیه؟ اینطور که میبینم زیاد بوده. ولی با توجه به چیپ و مقدار باتری باید با مصرف بالاتون یک روز کامل رو یاری کنه

moslem47
29-04-2013, 18:11
سه ساله اینجا عضوم اما فعالیتم کم بوده :n02:

بچه ها من آکبندشو گرفتم فردا به دستم میرسه اما با توجه به مشکلاتی که داره مثلاً کلیپ های اچ دی رو راحت پخش نمیکنه و نداشتن نور دکمه های پایین دلمو زده!! :n27: یکی به من دلگرمی بده میخوام نخریده ردش کنم بره ! :n28:
اگه بخواهیم به این قضیه عاقلانه نگاه کنیم فیلم hd برای تلویزیون های با سایز بالای 40 اینچ عرضه میشه که با توجه به سایز بزرگ کیفیت تصویر افت پیدا نکنه
اخه دیدن فیلم چه لذتی داره تو یه نماشگر 4.3 اینچی
ضمن اینکه با نصب برنامه یا نسخه اندروید دیگه بشه فیلم اچ دی هم دید
اون چراغ هم شاید با برنامه حل بشه

aarash
29-04-2013, 21:36
مشکلی نداره دوست عزطز. کلا مکالمتون در چه حدیه؟ اینطور که میبینم زیاد بوده. ولی با توجه به چیپ و مقدار باتری باید با مصرف بالاتون یک روز کامل رو یاری کنه

خیلی که نیست شاید بشه نهایت روزی 10-15 دقیقه! واقعا زیاده؟
حس می کنم الجی تو مصرف باتری بهینه نیست اصلا.
من یه Y Pro Duos داشتم 1350 باتریش بود راحت با همین استفاده 2 روز جواب میداد. انتظار داشتم این بیشتر باشه نه کمتر... :n03:
یعنی باتری مشکلی نداره پس؟ همینطور هست؟ نمی خواد از نمایندگی پیگری کنم؟

AryanLand
29-04-2013, 22:13
خیلی که نیست شاید بشه نهایت روزی 10-15 دقیقه! واقعا زیاده؟
حس می کنم الجی تو مصرف باتری بهینه نیست اصلا.
من یه Y Pro Duos داشتم 1350 باتریش بود راحت با همین استفاده 2 روز جواب میداد. انتظار داشتم این بیشتر باشه نه کمتر... :n03:
یعنی باتری مشکلی نداره پس؟ همینطور هست؟ نمی خواد از نمایندگی پیگری کنم؟

سلام.

دوست عزیز شما این گوشی رو با B5512 مقایسه میکنید؟ اون صفحه نمایش کجا و این کجا شما مصرف یک صفحه نمایش 2.6 اینچ رو با مصرف یک صفحه نمایش 16 میلیون رنگ 4.3 اینچ مقایسه میکنید؟ یا مثلا" مصرف سی پی یو 800 رو با 1 مگ دوهسته ای مقایسه میکنید؟ و به همین ترتیب بقیه موارد .....خوب مسلمه که این گوشی جدیدتون باید مصرف باطریش از اون یکی بیشتر باشه.درسته که باطریش قوی تره ولی به هر حال شما وقتی به صفحه این نگاه میکنی و این کیفیت رو با قبلی مقایسه میکنی و لذت میبری باید هزینه ش رو هم بدی دیگه.(همون مصرف باطری):n02::11:

aarash
29-04-2013, 22:26
آخه عزیز من بگو که باتریشم تقریبا دو برابر اون هست قدرتش.
میگم که انتظار بیشتری داشتم. ولی اینطور نبود. آخه تعجبم بعضی دوستان از 2 یا 3 روز و حتی 5 روز صحبت می کنند. :n13:
این دیگه باعث شد فکرم بیشتر از پیش درگیر بشه...
به جز هزینه باطری البته پول هم هست. :n02:
البته من با S2 هم مقایسه می کنم بازم قدرت باتری ضعیف تری داره! دیگه از اون که نباید کمتر باشه قانونا... :n13:

fair_fire
29-04-2013, 23:17
سلام دوستان
منم چند روزیه گرفتم این گوشی رو. به نظرم اصلا باتریش در حد 2460 نیست!
بدک نیست ولی فقط در حد یه گوشی سامسونگ با توان ١٥٠٠ میلی آمپر تو این رده برابری میکنه!
این تجربه چند روزه من با این گوشی در مقایسه با گوشیهای دیگه ای بود که کار کردم.

h!tman
29-04-2013, 23:52
اگر اینطوره پس مشکل رام هست و بدون چاره

se7en.net
30-04-2013, 00:32
اگه بخواهیم به این قضیه عاقلانه نگاه کنیم فیلم hd برای تلویزیون های با سایز بالای 40 اینچ عرضه میشه که با توجه به سایز بزرگ کیفیت تصویر افت پیدا نکنه
اخه دیدن فیلم چه لذتی داره تو یه نماشگر 4.3 اینچی
ضمن اینکه با نصب برنامه یا نسخه اندروید دیگه بشه فیلم اچ دی هم دید
اون چراغ هم شاید با برنامه حل بشه

فرمایش شما متینه اما 4.3 اینچ شاید الان با عرضه تبلت ها و گوشی های بسیار بزرگ، کوچیک به نظر برسه... (فقط کافیه زمانی که HD2 به بازار عرضه شده بود رو به خاطر بیارین تا بفهمین چی میگم) شاید واسه خیلی ها بزرگ بودن گوشی مشکل ساز بشه... و همچنین این قابلیت هم براشون مهم باشه مثل خودم!

30vil
30-04-2013, 00:45
آخه عزیز من بگو که باتریشم تقریبا دو برابر اون هست قدرتش.
میگم که انتظار بیشتری داشتم. ولی اینطور نبود. آخه تعجبم بعضی دوستان از 2 یا 3 روز و حتی 5 روز صحبت می کنند. :n13:
این دیگه باعث شد فکرم بیشتر از پیش درگیر بشه...
به جز هزینه باطری البته پول هم هست. :n02:
البته من با S2 هم مقایسه می کنم بازم قدرت باتری ضعیف تری داره! دیگه از اون که نباید کمتر باشه قانونا... :n13:

دوست عزیز باتری و رام مشکلی ندارند شما نباید صفحه 2.6 را با 4.3 مقایسه کنید TFT 256k کجا ips 16m کجا

شما از قسمت mobile network گزینه use 2g را تیک بزنید کمی تو مصرف باتری تاثیر داره

aarash
30-04-2013, 07:04
دوست عزیز باتری و رام مشکلی ندارند شما نباید صفحه 2.6 را با 4.3 مقایسه کنید TFT 256k کجا ips 16m کجا

شما از قسمت mobile network گزینه use 2g را تیک بزنید کمی تو مصرف باتری تاثیر داره
عزیز من که دارم میگم اصلا اون هیچ! اون گوشی قبلیم بود با این مقایسه کردم.
با SII که میشه مقایسه کرد؟؟ اون 1800 هست این 2460.قانونا باید بیشتر از اون باشه که نیست (بله میدونم اون تک سیم هست این دوسیم! ولی بازم باید مقداری بیشتر جوابگو باشه) ... :)
همچین گزینه ای فکر کنم تو JB نیست. تو نسخه های قبلی بود. ولی اگر منظور همون GSM Only باشه. اینکارو انجام دادم ...

h!tman
30-04-2013, 09:04
بله همون جی اس ام only هست. عجیبه مصرف بد باشه. باتریش اندازه اس 3 ه!!

aarash
30-04-2013, 15:40
همون میگم بهینه نیست!
من با S II مقایسش کردم. بدتر نباشه بهتر نیست. S II که باتریش 1800 هست...
تعجب من از اینه که چرا دوستان هیچ مشکلی با این موضوع تاحالا نداشتن...

h!tman
30-04-2013, 16:20
شما چند بار شارژ دچارژ کن شاید بهتر شد

rpg
30-04-2013, 23:59
باطری من که عالیه!حتی شارژ اولیه هم نذاشتم!
یه مساله ای هم هست ،گوشی خیلی وقتها به اشتباه شارژ رو 100درصد نشون میده.
بهترین کار برای شارژ گوشی اینه که خاموشش کنید و بذارین به شارژ و تا وقتی که علامت فلش روی باطری هست یعنی داره شارژ میشه، که حدود 3ساعت زمان میبره

rpg
03-05-2013, 10:06
کسی تونسته برای این گوشی گارد پیدا کنه؟

Roovigital
03-05-2013, 22:12
سلام بنده هم این دستگاه رو چند روزی هست که خریدم
در مورد باتری هم توی این چند روز با توجه به اینکه دستگاه رو تازه خریدم فیلم و بازی و استفاده از وای فای و بلوتوث وگشتن توی برنامه ها و غیره زیاد داشتم همینطور به طور متوسط روزی 10 الی 15 دقیقه مکالمه و بعد از دو روز شارژ به 10% رسید.
به نظرم میاد که عالی نباشه ولی بد هم نیست...
الان هم حدودا 24 ساعته که شارژ کامل شده و با استفاده معمول (فقط مکالمه و پیام کوتاه) حدودا روی 85 درصد هست...

30vil
03-05-2013, 22:37
در مورد باتری هم توی این چند روز با توجه به اینکه دستگاه رو تازه خریدم فیلم و بازی و استفاده از وای فای و بلوتوث وگشتن توی برنامه ها و غیره زیاد داشتم همینطور به طور متوسط روزی 10 الی 15 دقیقه مکالمه و بعد از دو روز شارژ به 10% رسید.
الان هم حدودا 48 ساعته که شارژ کامل شده و با استفاده معمول (فقط مکالمه و پیام کوتاه) حدودا روی 85 درصد هست...

اگر اینطوری باشه عالیه:n02:

aarash
04-05-2013, 19:47
الان هم حدودا 24 ساعته که شارژ کامل شده و با استفاده معمول (فقط مکالمه و پیام کوتاه) حدودا روی 85 درصد هست...
عجب.......

aarash
04-05-2013, 19:48
عجب........

Roovigital
05-05-2013, 20:49
عجب........

آقا منظور شما از این عجب چیه؟!!
اینطور که من متوجه شدم اگر زیاد باهاش کار نکنید هر 24 ساعت کمتر از 15 درصد شارژ مصرف میکنه...
استفاده عادی بش از سه روز و استفاده زیاد تقریبا دو روز شارژ میده...

دوست عزیز من زیاد توی استفاده از گوشی های اندرویید وارد نیستم ولی بررسی کنید آیا برنامه ای پس زمینه در حال کار نیست ؟
همگام سازی روشنه؟، تبادل اطلاعات فعاله؟ بلوتوث ، روشنایی و زمان روشن بودن مانیتور ،جی پی اس ...

mohsen_gh1991
05-05-2013, 21:10
من از روز پنج شنبه تا حالا نزدم تو شارژ. 4 روز شده الانم 18 درصد شارژ داره. البته استفاده زیادی نداشتم ازش.

MusicManiac
07-05-2013, 00:21
دوستان كيفيت پخش موزيك با هدفون در اين گوشي چطوره؟
اين دكمه هاي لمسي پايين گوشي كه روشن نميشن مشكل ساز نيست توي تاريكي؟

Sent from my iPad using Tapatalk HD

se7en.net
07-05-2013, 08:37
دوستان این گوشی Auto Brightness نداره؟!!!!

MusicManiac
07-05-2013, 14:49
دوستان این گوشی Auto Brightness نداره؟!!!!

نه. نداره!

Roovigital
07-05-2013, 17:57
سلام
خواستم این مطلب رو اضافه کنم برای اونایی که فکر میکنند باطری گوشیشون خوب نیست
دیروز در یک اقدام محیر العقول از صبح تا شب شارژ گوشی رسید به 10% نمیدونم چرا ولی در تعریف استفاده زیاد بنده تغییری ایجا نشده حالا چرا یک روزه شارژ خالی کرده نمیدونم :n24::n04:
میشه نتیجه گرفت که استفاده کم زیاد و متوسط یک تعریف نسبی هست که برای همه مصداق نداره :n06:
پس بهتره از گوشی لذت برد و زیاد به این چیزا فکر نکرد:n16:

Roovigital
09-05-2013, 10:59
سلام
توی پست قبلی گفتم که شارژ یکروزه خالی شد
دیشب با استفاده از usb گذاشتم شارژ شد با توجه به اینکه شارژ آهسته هست تا صبح طول کشید و بعد از شارژ کامل هم فک کنم یه 1 ساعتی توی شارژ بود
امروز تا الان که ساعت 12 هست تنها یک درصد شارژ رفته ! امتحان کنید خیلی موثره...

Ali_Best
09-05-2013, 14:21
کلا با یو اس بی شارژ کنی دیرتر شارژ خالی میشه

لطفعلی خان قاجار
09-05-2013, 20:49
الان قیمتش چنده ؟

mohsen_gh1991
15-05-2013, 22:55
دوستان کسی خبر نداره لوازم جانبیش اومده یا نه؟

rpg
24-05-2013, 13:23
دوستان هرکی روت نکرده این روش نهاییشه
با اینکار راحت میشه برنامه هارو به sd card منتقل کرد

775e
31-05-2013, 12:24
سلام دوستان این سنسور تنظیم نور صفحه نمایش بصور ت خود کارو داره و کلید های پایین این گوشی چراغ دارن؟

black years
31-05-2013, 15:53
سلام.

دوستان این گوشی فیلم های با کیفیت 1080p رو پخش میکنه ؟؟؟اگه نه 720p چطور؟؟؟

msm_353
31-05-2013, 16:43
دوستان اگر کسی در مورد لوازم جانبی اطلاعاتی داره بزاره

775e
01-06-2013, 09:47
این جا کسی پاسخ گو نیست.

mohsen_gh1991
01-06-2013, 23:09
دوستان اگر کسی در مورد لوازم جانبی اطلاعاتی داره بزاره
متاسفانه هنوز خبری نیست

mersad222
15-06-2013, 18:23
دوستان هنوز راه حلی برای پخش درست فایلهای 720 HD وجود نداره نرم افزاری چیزی

mehdi30nema
15-06-2013, 21:40
قیمت این گوشی الان چنده ؟ اصلا تو بازار پخش شده ؟

msm_353
21-06-2013, 12:28
قیمت این گوشی الان چنده ؟ اصلا تو بازار پخش شده ؟

دیجی کالا 765 قیمت زده

msm_353
21-06-2013, 12:30
دوستان هرکی این گوشی رو خریده بیات تو این بحثا شرکت کنه

jojo_2000
21-06-2013, 16:38
داداشم این گوشیو داره خیلیم راضیه!! با استفاده مداوم((بازی+وای فای روشن+اس ام اس...............)) میشه گفت 1 روز بهش شارژ میده!!:n01:

miladsalary
21-06-2013, 21:29
سلام ایا این گوشی بازی هایی مثل اسفالت7 و کومبت و جی تی ای را باز میکند بدون لگ

persiansupport
23-06-2013, 17:49
سلام. حالتون خوبه .
من خیلی وقته میخوام روتش کنم نتونستم . هر جا که بردم گفتن ال جی رو روت نمیکنیم ، من یه سر به این سایتی رو که گذاشتید زدم . شما خودتون ردت کردید ؟ میتونید لطف کنید و من رو راهنمایی کنید . مرسی .

mehdi30nema
24-06-2013, 14:54
بچه ها من میخام این گوشی را برای کسی بخرم که مرتب از دو تا سیم کارت استفاده میکنه . حالا چند تا سوال داشتم :

1 - هر دو سیم کارت هم زمان فعال هستند ؟ یعنی میشه با هر دو سیم کارت هم شماره گرفت هم تماس بهمون بخوره ؟

2 - از نظر سخت افزاری چه طوره ؟ بازی های سنگین رو ساپورت میکنه ؟ هنگ کردن داره تو کار ؟

3 - وضعیت نگه داری شارژش چه طور هست ؟

4 - دوربینش کیفیتش خوبه ؟ یعنی با هشت مگاپیکسلی های دیگه میتونه رقابت کنه ؟

5 - فیلم های HD یا FULL HD رو با نرم افزار های جانبی میتونه پخش کنه ؟

با تشکر

najm66
06-07-2013, 13:36
با سلام خدمت دوستان
تو این رنج قیمت بهترین گوشی دو سیمکارته که میتونید بخرید همینه
چون

1- باتری عالیه البته باید نرم افزار easy batry saver رو نصب کنید چون خیلی تاثیر داره
2- صفحه نمایش عالی 4.3 اینچی و اینکه لبه های کمتری داره و باعث نمیشه مثل گوشی های سونی دراز و بزرگ بنظر بیاد
3- انتن دهی عالی و سهولت کار با دو سیکارت با کلید مخصوص در پایین صفحه
فیلمهای hd و full hd را با نرم افزار mx player راحت اجرا میکنه
کیفیت دوربینش هم خیلی خوبه و فیلمبرداری 720p هم عالیه

mostafah67
16-07-2013, 13:16
سلام من این گوشی رو دارم، هر کس سوالی داشت برام پیام بزاره ، بدون هیچ تعصبی روی گوشی جوابشو می دم!!

ifa2002
19-07-2013, 09:31
سلام من این گوشی رو دارم، هر کس سوالی داشت برام پیام بزاره ، بدون هیچ تعصبی روی گوشی جوابشو می دم!!
دوست عزیز امکان داره اطلاعات کاملی راجب به باطری و میزان نگهداری شارژ رو در اختیار ما قرار بدین? ممنون

mohsen_gh1991
22-07-2013, 15:08
متاسفانه یه مشکل خیلی بزرگی که این گوشی داره یا حداقل برای من داشته انتن دهی افتضاح گوشی هست. من همراه اول دارم حالا توی خونه انتن دهی همراه اول خیلی خوب نیست ولی گوشی من دیگه کلا انتن نداره. حتی گلکسی ایس و یه سامسونگ از این مدلای کشویی قدیمیخیلی بهتر انتن میده. همین مشکل باعث شده که گوشیمو احتمالا عوض کنم.

shahrokh.farrokh
25-07-2013, 01:16
سلام یه سوال داشتم
یعنی برنامه هایی که قابلیت نصب مستقیم روی مموری رو دارن ، بازم روی حافظه گوشی نصب میشن و روی مموری نمیرن ؟
من قبلا arc s داشتمو یه سری برنامه ها روی مموری نصب میشدن ، یه سری روی گوشی و یه سری هم قابلیت انتقال داشتن. میخوام ببینم این گوشیم مثل آرک اس هستش یا نه.
ممنون میشم جواب مطمین بهم بدید.

mohsen_gh1991
27-07-2013, 15:00
نه فک کنم در اندروید 4 به بعد این گزینه به دلایل امنیت سیستم عامل برداشته شده و فقط با روت میشه این کارو کرد.

+

دوستان گارانتی یاس تعویضه یا تعمیر؟

msm_353
27-07-2013, 18:49
نه فک کنم در اندروید 4 به بعد این گزینه به دلایل امنیت سیستم عامل برداشته شده و فقط با روت میشه این کارو کرد.

+

دوستان گارانتی یاس تعویضه یا تعمیر؟

بهتره از گارانتی مادیران استفاده کنی هم 2 سالست هم گارانتی اصلیشه

ارسال شده از LG-P715 با استفاده از تپاتالک 2

mohsen_gh1991
29-07-2013, 11:35
من گوشی رو دارم و گارانتیش یاس هست . نمیتونم از مادیران استفاده کنم.
همین یاسو میخوام بدونم که تعویضه یا تعمیر

mo_sa
16-08-2013, 08:23
من گوشی رو دارم و گارانتیش یاس هست . نمیتونم از مادیران استفاده کنم.
همین یاسو میخوام بدونم که تعویضه یا تعمیر
بابا این چه امضائیه؟!!
سرکارمون گذاشتی رفت پی کارش...!
حالا باز، خوبه تموم شد!

AmirSAMSUNG
29-08-2013, 13:56
سلام دوستان من یه مشکلی دارم ممنون میشم راهنماییم کنید

من متوجه شدم گاها کلید روشن خاموش سمت راست گوشی قسمت بالا به درستی کار نمیکنه!
اینکه وقتی بعضی وقت ها فشارش میدی رنگ صفحه عوض میشه ولی گوشی روش نمیشه که دوباره باید فشار بدی اون رنگ بره و دوباره فشار بدی تا بالاخره بیاد!
خاستم بدونم برای شما هم همچین مشکلی پیش اومده؟ یا اصلا چجوری رفع میشه؟

ahmad97
29-09-2013, 14:14
دوستان گرامي من ديروز اين گوشي رو با كلي تحقيق خريدم به نظرم همه چيزش خوبه ولي من يك مشكل باهش پيدا كردم
وقتي با گوشي كار ميكنم و صفحه روشنه باتري به سرعت خالي ميشه . يعني فكر كنم هر يك دقيقه ١درصد شايد هر ٢ دقيقه يك درصد !
به نظرتون گوشي مشكل داره؟ در صورتي كه وقتي از گوشي استفاده نميكنم اصلا باتري كم نميشه !
البته تمام چيزايي كه باتري مصرف ميكنه رو خاموش كردم . شبكه هم روي ٢ جي گذاشتم . نور صفحه هم ٥٠ درصد .
اگه امكان داره راهنمايي كنين ممنون

Pedram_mrn
29-09-2013, 14:55
تو قسمت باتری ببینین چی باتری رو مصرف میکنه.
به نظر غیر عادی نمیاد.

ببینید چقد دووم میاره در آخر

ahmad97
30-09-2013, 00:01
اقا پدرام اول گذاشتم گوشيم فول شارژ شد. تو قسمت باتري زده حدود يك ساعت و نيم استندباي بوده و ٨ دقيقه مكالمه تلفني و ١٠ دقيقه صفحه روشن بوده . الان حدود ٩٥ درصد شده باتريش . در حدود ٣٩ ساعت ديگه هم باتري خالي ميشه . اندرويد و سيستم هر كدوم كمتر از ٨ دقيقه فعال بودن و سي پي يو فقط ٨ ثانيه روشن شده! الان نظرتون چيه در مورد باتريش؟

AmirSAMSUNG
01-10-2013, 13:57
شما وقتی دیدید تا 100 درصد پر شد بزارید 45 دقیقه هم تو شارژ باشه ببینید نتیجه چی میشه

Pedram_mrn
01-10-2013, 14:27
اقا پدرام اول گذاشتم گوشيم فول شارژ شد. تو قسمت باتري زده حدود يك ساعت و نيم استندباي بوده و ٨ دقيقه مكالمه تلفني و ١٠ دقيقه صفحه روشن بوده . الان حدود ٩٥ درصد شده باتريش . در حدود ٣٩ ساعت ديگه هم باتري خالي ميشه . اندرويد و سيستم هر كدوم كمتر از ٨ دقيقه فعال بودن و سي پي يو فقط ٨ ثانيه روشن شده! الان نظرتون چيه در مورد باتريش؟
قبلا گوشی اندرویدی نداشتید درسته؟
الان کاملا عادی هستش...
شما وقتی باتری رسید به ۳۰ درصد یه اسکرین شات از اون قسمت بذار.
راستی اگه تونستی از گوشیت یه ریویو کوچیک بذار بیشتر راجع به قدرت گوشی روونی و اینا... گوشیه خوش قیمت و خوبیه ولی اطلاع زیادی ازش تو نت نیست...

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4

ahmad97
03-10-2013, 02:37
به نظرم الان باتريش خيلي بهتر شده نسبت به قبل . نميدونم چرا بعضي وقت ها سريع باتري خالي ميكنه بعضي وقت ها خيلي كم در صورتي كه تنظيماتو عوض نميكنم . مثلا ديشب فول شارژ بود صبح كه چك كردم بازم فول بود ولي دفعه قبل ١٥ درصد شارژ داشت صبح خاموش شده بود ! در كل گوشي بدي نيست ايراد بزرگي توش نديدم جز رزولوشن كم به نظرم و در ضمن سرعت gprs پاييني داره نسبت به گوشي ديگم و اينكه لزومي نداشت ٤ تا دكمه اون پايين بذارن چون اتفاقي انگشتت ميخوره بهشون ! از مزاياش ميتونم بگم خيلي سايزش مناسبه در مقابل گلكسي كر و اينكه داغ نميكنه ! صدا واضحه و كيفيت خوبي داره

lahij_web
24-10-2013, 15:31
سلام
من دیروز ح715 گرفتم !
میگم این روت کردن رو مموری و ... قضیه ش چی هست ؟ لازمه ؟
و اینکه لازمه که من از نت آپ کنم گوشیم رو ؟ یا فریم ویر و ... :
کلا اگه پیشنهادی برای اوکی کردن یه گوشی تازه گرفته و راه افتاده شده دارین ممنون میشم بگید
فدا

mostafah67
04-12-2013, 19:31
اطلاعات درباره ی گوشی LG optimus L7 II
اول کار اینو بدون هیچ تعصبی عرض می کنم: این گوشی بهترین چیزی بود که من میتونستم در این رنج قیمت بخرم، اگه از هر لحاظ مشخصاتش رو با محصولات هم رده ش و دوباره تأکید می کنم با محصولات سایر برندها که در این رنج قیمتی عرض می شوند مقایسه کنید این گوشی برتری داره، من هیچ تعصبی به برند خاصی ندارم.
درباره ی انتقال برنامه ها به مموری کارد می تونید به راحتی از قسمت: setting/app/all app روی برنامه ی مورد نظر برید و با انتخاب برنامه مورد نظر اگه امکان انتقال به مموری کارد برای اون برنامه وجود داشته باشه با انتخاب move to sdcard این کار رو انجام بدید، یا ار طریق برنامه go taskmanager و به قسمت tools برید و در اونجا گزینه ی app to sd رو انتخاب کنید و برنامه هایی که قابلیت انتقال دارند رو به مموری کارد انتقال بدید، سایر برنامه ها برای اجرا شدن نیاز دارند که در حافظه ی گوشی باقی بمونند که البته فکر می کنم با روت کردن بشه اونها رو هم انتقال داد.
باتری گوشی نمی تونم بگم فوق العاده ست اما اگه هر چقدر هم ازش کار بکشید حداقل یه روز براتون کار می کنه یعنی خیلی وقت ها میشه من ازش استفاده ی معمولی می کنم(حتی اینترنت میرم و کلا کارهای روزانه م رو باهاش انجام میدم) تا دو روز هم شارژ نگه میداره. سخت افزار گوشی هم در حدی هست که بتونه انتظارات رو برآورده کنه یعنی من تا بحال برای بازی یا فیلم خاصی به مشکل برنخوردم و با اینکه بعضی وقتها در حد یک کاربر حرفه ای ازش استفاده می کنم جواب میده.
درباره ی آنتن دهی من تا بحال مشکلی با هیچ کدوم از دو سیم کارتم نداشتم و همواره آنتن دهی عالی و بدون هیچ مشکلی بوده است. کلاً بعد از چند ماه استفاده ازش راضی هستم با اینکه طراحی بدنه به ظاهر ضعیف به نظر میاد اما این گوشی چند باری طوری از دستم افتاده که خودم گفتم نابود شده اما هیچ طوریش نشده، الان تنها مشکلم باهاش اینه که بعضی وقتها که دکمه ی قفل رو میزنم صفحه کامل روشن نمیشه و مجبورم یکبار دیگه اینکارو بکنم تا صفحه باز بشه که گاهی وقتها اینطوری میشه
این یه تحلیل مختصر ازین گوشی بود، اگه بازم سوالی داشتید در خدمتم

msm_353
20-12-2013, 19:18
دوستان اگر گوشیتون رو ابدیت کنید. امکان انتقال دادن نرمافزار ها به کارت حافضه اضافه میشه

Sent from my LG-P715 using Tapatalk

AmirSAMSUNG
20-12-2013, 19:51
بله دوست عزیز اضافه میشه

mohsen_gh1991
23-04-2014, 11:17
دوستان این گوشی به اندروید 4.4 اپدیت میشه یا نه؟ الان اخرین ورژنی که میتونم اپدیتش کنم چیه؟