ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید هارد اینترنال یا اکسترنال برای پشتیبان گیری ؟!

SA.JJ.AD
23-04-2013, 01:35
سلام دوستان ...
.
بنده یه هارد 500 سیگیت اینترنال دارم که به مدت 2 ساله ازش استفاده میکنم و صحیح و سالمه اما ظرفیتش خیلی وقته رو به تکمیلیه کامله ...
.
برا همین میخوام یه هارد 1 ترابایت بگیرم ( فقط بین اینترنال و اکسترنالش موندم و دو گزینه مد نظرمه )
.
1 : یه هارد اکسترنال بگیرم و کلیه ی اطلاعات مهم و سنگینم رو روش کپی کنم و این هارد 500 فعلی رو فضاشو ازاد کنم و همچنان به عنوان هارد اصلی استفاده کنم ...
2 : یه هارد اینترنال بگیرم و پارتیشن بندی کنم و به عنوان هارد اصلیم استفاده کنم و فقط اطلاعات مهم و حیاتی رو بریزم داخل اون 500 گیگه و جدا از کیس بزارمش یه گوشه ای برا روز مبادا ؟! :n02:
خیلی ممنون میشم تو انتخاب این 2 تا گزینه راهنماییم کنید ... و اما و چرا و اگر هاشو هم بگید :n16:
+
من خودم بیشتر گزینه دو مد نظرمه ... :n13:

کاربر شماره ی یک
23-04-2013, 04:39
یه نگاه به این لینک بنداز :n06:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من خودم بودم ، هارد اولی که دیگه خسته شده رو میذاشتم یه گوشه بخوابه ، یه هارد اینترنال هم میگرفتم میذاشتم رو سیستم :n26:

اگه واسه جابه جایی هم میخوای باز باید یه هارد اینترنال جدا داشته باشی ، چون آدم تمام زندگیش رو نمیگیره تو دستش اینور اونور ببره :n02:

SA.JJ.AD
23-04-2013, 06:24
یه نگاه به این لینک بنداز :n06:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من خودم بودم ، هارد اولی که دیگه خسته شده رو میذاشتم یه گوشه بخوابه ، یه هارد اینترنال هم میگرفتم میذاشتم رو سیستم :n26:

اگه واسه جابه جایی هم میخوای باز باید یه هارد اینترنال جدا داشته باشی ، چون آدم تمام زندگیش رو نمیگیره تو دستش اینور اونور ببره :n02:

مرسی عزیز ... پس یعنی نظر شما هم رو گزینه 2 هستش دیگه !؟ نه اصلا قصد جابه جایی اینا ندارم و برا جابه جایی فلش با ظرفیت 32 دارم و ازشون استفاده میکنم و کافیه برام ...
+
پس اکسترنالو بیخیال شم بهتره اونم برا منی که جابه جایی ندارم ؟! ... مثلا یه وقت خدای نکرده:n02: این 1 ترابایتی که میگرم و به عنوان هارد اصلی استفاده میکنم یه بلایی سرش بیاد هم خیالم راحته اطلاعات مهمم رو داخل اون 500 تو قفسه دارم :n02:(راستی یه گوشه هارد بیکار باشه تقریبا چند سال طول میکشه نابود شه ؟:n02:10 سال میمونه ؟!
+
باز دوستان دیگه نظری داشتن ممنون میشم راهنمایی کنید ...